Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Nice to see you again! ;; Nate&Sophie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sophie Witcher
avatar
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Nice to see you again! ;; Nate&Sophie   Vas. Dec. 11 2011, 16:11A gondolataimba merülve róttam Hollywood utcáit. Apa megbízott valami könyvelési papírok átadásával, valami új szórakozóhely számára. Igen, ebben még nincs semmi pláne, de hogy kinek kell odaadnom, az már inkább nagyobb szenzáció, vagy nem is tudom mi... A papírok címzettje, Nate Sparks volt.
Mikor is láttam utoljára Nate-t? Ha jól számolom több, mint egy éve...
Alig tudom elhinni, hogy a körülbelül már fogadott bátyám ideköltözött. Remélem meg fog ismerni, mert elég sokat változtam tavaly augusztus óta. Egy csöppnyit nőiesedtem, a hajam is valamivel hosszabb és már sminkelem magam... Vagyis néha, de például most is volt némi elhanyagolható vakolat az arcomon. Szememet éppen hogy láthatóan kiemeltem tussal és szempilla spirállal... és azt hiszem nagyjából ennyi.
Idegesen túrtam bele a hajamba, miközben befordultam egy sarkon. Innen már egyenes út vezet Nate szórakozó helye felé. Minden egyes lépéssel nőtt bennem a feszültség. Nem is értem miért vagyok ennyire ideges.
Hiszen ő csak Nate! Csigavér Sophie!
Akaratlanul is elmosolyodtam, amikor felidéztem Natet. Nos igen, tipikus nőcsábász. A pasi egész megjelenése hajazott Adoniszra, de engem valahogy mindig is hidegen hagyott. Amikor először találkoztunk sokkal kisebb voltam és most sem vagyok híres a nagy szerelem vadászatomról, hát még akkor. De mindenesetre akkor is és most is el kell ismernem, hogy jól néz ki.
Lassan elérkeztem a bárhoz. Egy nagy sóhaj kíséretében megigazítottam a hajamat, majd némi hányingerrel kísérve halvány mosollyal az arcomon benyitottam. Szerencsére az ajtó nyitva volt, és nem játszottam el az idiótát. Egy-null az én javamra Sparks!
-Öhm, hello! -köszöntem magabiztosabb hangon, mint amire számítottam - Nate?
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Nice to see you again! ;; Nate&Sophie   Hétf. Dec. 12 2011, 23:27


Annyira látom hogy koszos a véred...

A hely még csak nem régen nyitott, szóval el vagyok havazva a munkával. Havazva... az ám, de nem egy kis kupacra gondolok, mint amit a macska ürít, sokkal inkább egy lavinára! Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz egy vállalkozást beindítani, deh eléggé. Ülök az egyik asztalnál, előttem gy halom papír, szerencsére már van egy pincérlányom, szóval tudok neki szólni, hogy dobjon már meg egy kis whiskey-vel. Már hozza is, én meg a nyakamat ropogtatom enyhén oldalra döntve a fejemet... oh, azok a combok. Érdemes lenne közöttük meghalni. Még két nap, Nate, még két nap!
Visszafordulok a halmokhoz, miután megköszöntem, már a papírhoz, nem a csajhoz. Írogatni kezdem őket, signózok persze, minden engedélyhez az aláírásom kell, sose adtam még ennyi autogrammot, már rohadtul unom. És a legrosszabb az, hogy pontosan tudom, mi lenne, ami most megváltást jelentene a papírmunkából.
Mielőtt még részletsebben elgondolkozhatnék ezen, nyílik az ajtó.
-Zárva vagyunk!-
Kiáltom, de nem annak a leányzónak, aki belép. Neki örökké nyitva vagyunk, pláne azt illetően, amennyire megváltozott. Kigömbölyödött a husika a megfelelő helyeken, és szűkült egyéb területeken, amitől aztán igazán nőies alakja lett. Felkelek a székről, és elmosolyodva indulok felé.
-Hát persze, hogy Nate, miért, kit keresel, Lucifert? Még nem tanyáz itt!-
Mondom, ahogy odaérek hozzá, felkapom, és megpörgetem a levegőbe. Olyan furcsa érzésem van, hogy szinte nem tudom, hol fogjam meg... oké, tudom, ez hülyén hangzik, de ő olyan, mintha a húgom lenne, azzal meg mégse csinálhatom, nem?! Jó, oké, igaz, az anyámmal is csináltam, még ha csak mostoha is. Bár nem is én akartam, de Sophie, ő más.
-Mi szél hozott erre? Nagyon megváltoztál!-
Végül úgy döntök, hogy a haját borzolom meg kicsit, ez olyan... semleges terület._________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS


A hozzászólást Nathanial Sparks összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22 2011, 14:54-kor.
Vissza az elejére Go down
Sophie Witcher
avatar
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Nice to see you again! ;; Nate&Sophie   Vas. Dec. 18 2011, 14:03-Zárva vagyunk! -hangzott Nate hangja én meg szélesen elvigyorodtam és az ajtó félfának dőltem.
-Biztosan? -kérdeztem vigyorogva és felhúztam a szemöldökömet.
Amikor felkelt a székből és elindult felém, én is ellöktem magam az ajtótól.
-Pedig már azt hittem, hogy egy év alatt sikerült megszerezned a Pokol ura címet... -nevettem- Kár, megnéztelek volna sötét köpenyben szarvakkal, villásbottal.
Amikor ideért hozzám felkapott és megprögetett. Meglepődve, de kitörő örömmel fogadtam. Átöleltem a nyakát és nem bírom ki hangos kacagás nélkül. Túl hosszú volt az az egy év. Csak most döbbentem rá, hogy mennyire is hiányzott a fogadott bátyám. Hiányoztak a hülyülések, a nevetések és az a sok szivatás... A rémtörténetek amiktől mindig sikítva rohantam anyuékhoz.
-Hát igen, Nate... Egy év hosszú idő, főleg ha egy kamaszról van szó -mosolyogtam, miközben próbáltam kitérni a keze elől - Naaaa a hajaaaaaam! Tudod mennyi időbe telt megcsinálni, hogy úgy tűnjön így keltem ki az ágyból?! -játszottam a hisztist, aztán nevetve a táskámhoz nyúltam.
-Apa küldött, pár papírral a könyvelés miatt! Dolga volt, ezért engem küldött...
Újra megöleltem, majd tettem egy kísérletet arra, hogy megcsikizzem az oldalát, majd elengedtem és mint aki otthon érzi magát az asztalához sétáltam, ledobtam a táskámat és jobban szemügyre vettem a helyet.
-Nem is rossz, nagyfiú! Be fog ez indulni! -mosolyogtam, majd szemem a bögyös pincérnőre tévedt és hirtelen kisebbségi komplexusom lett, ami szerintem látszott is az arcomon.
Feltűnés nélkül összefontam a mellemen a karomat.
-Nicsak... Milyen... sokoldalú munkaerő -motyogtam - Hello... -tettem hozzá hangosabban és érthetően, majd újra Nate-hez fordultam.
-Anyu üzeni, hogy valamelyik nap szívesen várunk vacsira!
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Nice to see you again! ;; Nate&Sophie   Csüt. Dec. 22 2011, 15:05


Annyira látom hogy koszos a véred...

-Jó útra tértem.-
Mondom vigyorogva, és közben felnézek a plafonra, vajon ránk szakad e most azonnal. Bár szerintem egy ekkora kamura jön az egész Mennyország az összes karzatával együtt, szóval hamarabb világvége lesz itt, mint gondolnánk. Remélem a spanok az alvilágból hoznak erősítést!
-Azt hittem jó a képzelőerőd.-
Rákacsintok, ahogy ecseteli a képet, milyen lennék a Pokol uraként. Hát igen, elég sokat tud rólam a csaj, de nem tart eléggé a dolgoktól, hogy távol tartsa magát tőlem. Ez az én szerencsém, meg az ő veszte is.
-Jut eszembe kamasz, kit kell befenyíteni, hogy jól bánjon veled?-
Kérdezem elszántan, mert tényleg megteszem. Nem gond. Csak tudja már a srác, hogy kivel kezd, és hogy akivel kezd, arra ki vigyáz, még ha évente egyszer is... oké, az inkább az előzményekre vonatkozik, most, hogy itt lakom, remélem, hogy sűrűbben találkozunk majd. Attól még, hogy én egy rohadt dög vagyok, a fogadott húgom egy rendes srácot érdemel. Épp ezért nem hajthatok rá. Pedig Istenem, de megtenném...
-Szóval te lettél a futárkislány.-
Átveszem a csomagot, ő meg nem átallja kihasználni az alkalmat, hogy megcsiklandozzon, ami eredménnyel is jár, így nevetni kezdek, és hátrébb lépek, védekezőn magam elé tartva a papírhalmot.
-Vigyázz magadra kislány, rád küldöm a pokolkutyámat!-
Tekintetem követi az övét, és ránézek a lánykámra, már az alkalmazottra, utána meg hellyel kínálom, amikor magamhoz térek a látvány hatása alól.
-Remélem nem ez minden... öhm, de gyere, foglalj helyet! Kérsz valamit?-
Kérdezem, ahogy a papírokat arrébb teszem, és kérdőn nézek rá, hátha elárulja, mit hozhatok neki inni. Ha nem kér semmit, akkor is kapni fog, szóval jobb, ha választ.
-Igen? Köszönöm a meghívást, örömmel elfogadom. Daniela még mindig nem tud főzni...-
Nem sok csaj tud a mostohaanyámról, mert nem sok csajjal jutunk el addig, hogy beszélgessünk is a csajozós dumákon meg a kötelező körökön kívül. Ő egyike azoknak, aki beavatott.


_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Sophie Witcher
avatar
Hozzászólások száma : 22

TémanyitásTárgy: Re: Nice to see you again! ;; Nate&Sophie   Csüt. Dec. 29 2011, 11:16


A kijelentése után a fejem fölé kaptam a kezemet és ijedten a plafont kémleltem, aztán nevetve kiegyenesedtem. Akkora hazugságot mondott, hogy tényleg félő volt hogy ránk szakad a mennyezet az ég összes csillagával együtt. Még hogy Nate jó útra tért... Majd akkor amikor látom a hátam közepét!
-Igenis remek fantáziám van - vigyorgok- Csak azért az elő kép mindig viccesebb és hatásosabb... Ezt te is tudhatnád!
Kicsit nagyon rájátszottam a haj igazgatásra. Ez látszott is, mert hát valljuk be, nem voltam valami jó színésznő. Minden meglátszott és kiült az arcomra, ezért is vagyok olyan szókimondó. Minek köntörfalazzak, ha az arcomról mindent le lehet olvasni?!
A nagy hajigazgatás közepette lemerevedtem attól amit mondott. Hogy befenyíteni?! Jól bánjon velem?! Az első sokk után, csak hangosan felnevettem.
-Nate, el vagy tévedve -kacagtam miközben leeresztettem a kezem - Nem kell védeni, nem vagyok pelenkás! Tudok vigyázni magamra, és megvan a magamhoz való eszem... És az a veszély nem fenyeget, hogy szerelmes leszek a közeljövőben... Remélem!
Nos igen, nem voltam egy elvetemült romantika éhes csaj. Persze, egyszer majd valamikor szerenték én is őrülten szerelmesen andalogni valami nyálas tengerparton. De előtte ki akarom élvezni az életemet.
- Csak a különleges ügyfél miatt - mosolyodtam el, aztán miután megcsikiztem és megfenyegetett, vigyorogva néztem rá vissza - Furcsa, de nem félek tőled...
Aztán amikor hellyel kínál, ledobom magam az egyik székbe.
-Nem kérek semmit, köszönöm! -mondom mosolyogva- Igen, anya már be van sózva... Már kész van az egész menü... - amikor említette a mostohaanyját csak bólintottam - Ne is mond, egyszer szivattál be valami sütijével, azóta sem hevertem ki!
Vissza az elejére Go down
Nathanial Sparks
avatarVároslakó
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Nice to see you again! ;; Nate&Sophie   Pént. Jan. 06 2012, 19:25


Amikor azt mondja, hogy nem pelenkás, csak bólogatni tudok, miközben elsétálok a pult mögé, és nekilátok, hogy valami finom gyümölcskoktélt készítsek, ami gyorsan megvan, és finom, és különleges.
-Így is van. Ha pelenkás lennél, akkor nem kéne rád vigyázni. Vagy legalábbis jóval kevésbé.-
Mondom neki, miközben mixelem is a cuccot, amit majd ő meg fog inni. Kitöltöm, kis esernyőcske, meg dísznek egy narancsszelet fele. Aztán már megyek is hozzá, és leteszem elé.
-Sophie, tudom, hogy belevaló, vagány csaj vagy, mindig is az voltál. De hidd el nekem, hogy nem láttál te még mindent, amire egy pasi képes... pedig engem is elég jól ismersz.-
Elnevetem magam, nem kioktatni akarom, csak beszélgetni vele. És komolyan is gondolom, hogy nem örülnék, ha egy olyan pasi lenne a közelében, mint jómagam. Szerintem ezen nem is lepődik meg, elég sok mindent tud rólam, még szerencse, hogy a legsötétebb dolgokat nem. Azok nagyon nem neki való sztorik.
-Jaaa, tudom, az a habos álom, vagy mi volt! Én inkább habos rémálomnak nevezném... apám egyik fontos befektetőjét akarta vele lenyűgözni. Hát biztos, hogy mély benyomást tett rá, szegény flótás rohant sugárba hányni tőle.-

_________________
AND WHO DO YOU THINK YOU ARE?
RUNNIN' 'ROUND, LEAVING SCARS, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nice to see you again! ;; Nate&Sophie   

Vissza az elejére Go down
 

Nice to see you again! ;; Nate&Sophie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Archívum-