Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Vadászat! ~ Elee és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Csüt. Nov. 20 2014, 01:12

Kegyetlen és igazságtalan háborúba kezdünk. Még ha szólnánk szerencsétleneknek, de hát az úgy nem lenne vicces, igaz? Élvezem, hogy összezavarhatom őket, nehezemre esik, hogy ne kacagjak, ahogy meglátom az értetlen fejüket, amikor eltalálja őket a festékpatronunk.
Összeszokott párosként mozgunk, szép csöndben leszedünk három piros mellényest, és kizavarjuk őket a kispadra. Hátrébb araszolunk, és kicsit szétválunk, de nem nagyon, jól szemmel tudjuk tartani egymást. A következő halálra ítélt csapat négy kék mellényes. Eszelősen lesik a pirosakat, és eszükbe sem jut, hogy két fekete ninja lopakodott a hátuk mögé. Seby int, és én hátba lövöm az egyiküket, majd a nagy kavarodásban leszedek még egyet. Akkor felém fordulnak, és le kell buknom, hogy ne találjanak el, de az én megmentőm a segítségemre siet, és két gyors lövéssel megadásra kényszeríti a másik két kéket is. Ahogy kifelé indulnak, Seby mellé osonok, megköszönöm, hogy fedezett, és aztán azt javaslom neki, hogy a maradék négy pirosat és három kéket valahogy úgy szedjük le, hogy a levonultaknak ne legyen feltűnő. Tehát nem kaphatjuk le az összes pirosat mondjuk, mert akkor szólnak a maradék háromnak, hogy nyertek és kész. Az lenne a legjobb, ha egy kéket és egy pirosat hagynánk a végére, és azokat már egyedül is levadászhatjuk, és persze közben egymásra is lehetne lőni, csak hogy bonyolítsuk a dolgokat.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Csüt. Nov. 20 2014, 16:14

Mondhatni a gonoszság és alattomosság most összeköt minket Eleevel, mert remekül kiegészítjük egymást. Simán leszedünk mindenkit, de közrejátszik az is, hogy nagyon nem számítanak ránk.
A fedezés megköszönésére csak biccentek, alap. Most együtt vagyunk. Anno Henryvel is ezért volt jó, akkor is én fedeztem őt. Hiányzik hogy a támasza lehessek, azt hiszem. De most nem agyalok ilyeneken, mert vannak még.
Vigyorgok az ötleten, hogy a végjátszma legyen "kaotikus", mindenki mindenki ellen. Persze kicsit igazságtalan, hogy mi tudjuk hogy 3 felől kaphatjuk az áldást, az idegenek nem. Így jártak. Belemegyek, mondom is hogy tetszik az ötlet.
Mire odaosonunk a megmaradt emberekhez, azok már megtalálták egymást. Két pirosat ki is lőttek. Odasutyorgom neki, hogy egy pirosat még szedjen le, én leszedek két kéket és egymás ellen leszünk eztán. Ha belemegy, akkor ellopakodom a kékek mögé, felkapaszkodom egy magasabb faállványra. Onnan meglövöm az egyik kéket, de a másik kettő már okosabb, rögtön fedezékbe is vonulnak és lőnek rám, hát legurulok a szalmába, kissé gondban vagyok. De csak remélem hogy a pirosak és Elee kihasználják a zűrzavart és leszedik az egyikük legalább.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Kedd Nov. 25 2014, 23:16

Paintballozni jó. Nagyon jó, mert az ember levezetheti a felgyülemlett feszültséget. Más kérdés, hogy piszkos játékot játszunk, mert szegény szerencsétlenek nagyon rosszkor jöttek játszani. Időzíteni tudni kell, és nekik ez most nagyon nem sikerült. De hát így jártak, mi legalább jól szórakozunk. Seby biztos valami médium, vagy tudja fene, mert Ő még azelőtt valami ilyesmiről beszélt, hogy megjelentek volna.
Megkeverjük egy kicsit a lapokat azzal, hogy a végén csak egy-egy embert hagyunk meg a két csapatból. Nincs egyszerű dolgunk, mert szerintem sejtenek valamit; védik a seggüket, a tyúkszaros kis életüket, de lássuk be, jól teszik!
Megkapom a feladatot, hogy vadásszak le egy pirosat, és azonnal a keresésére indulok. Kúszok, gurulok, futok és ugrok, bújok, lapulok, és minden trükköt bevetek, amit akciófilmekben valaha láttam. Tisztára kommandósnak érzem magam. Annyira beleélem magam a szerepbe, hogy kicsit túl közel is kerülök, a két maradék piroshoz. Meglapulok, figyelek, és egy hangyányit hátrébb osonok, hogy amikor lekapom az egyiket, el tudjak menekülni. Hátulról-oldalról célzok, de valószínűleg túlizgulom az eseményt, mert egy pár centit tévedek. Felém fordulnak mindketten, és ezzel felkínálják a lehetőséget, de kockázatos kibújnom a fedezék mögül. Mégis megteszem, épp csak egy pillanatra, és szerencsémre eltalálom az egyiküket. Remélem nem tűnt fel nekik, hogy nem vagyok ismerős, minden esetre azonnal felkötöm a nyúlcipőt és Seby keresésére indulok. Tudnom kell, hogy áll a rábízott két kékkel. Nekem balról óriási csata zaját hallom, így arra osonok. A két lapuló kék mögött bukkanok elő, és azonnal combon lövöm a hozzám közelebbit, aztán elbújok. Intek Sebynek, hogy királyság van, már csak négyen vagyunk. Remélem, látja. Aztán eltűnök, mert most már indul a mindenki mindenki ellen játék, és erősen figyelnem kell. Egyszerre három felé. Jó lesz ez!
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szer. Nov. 26 2014, 00:20

Én tiszta jól érzem magam, nagyon jól elvagyunk, főleg hogy jöttek még és titkos likvidálásba kezdünk. Mikor már kevesen vannak felosztjuk magunk között őket és abban maradunk, majd négy-négy ellen nyomjuk tovább a kis csete-patét. A kékekkel nincs szerencsém, sejtik hogy itt valami turpisság van, csak azt nem hogy mi. Fedezékbe kell vonulnom, mert noha egyet kilőttem, ketten maradnak, később hallom a felhördülést és látom Eleet elsuhanni! Ó je négyen maradtunk, akkor igazi akció indul! A királyság az lenne ha leszednénk a maradék kettőt és aztán leszedném az én drágám! El is osonok vissza a kocsihoz, nekivetem a hátam, csitítom a légzésem, hogy ne legyek hangos. Ki is lesek mögüle, látok valami mozgást, hát gonosz félvigyorra húzódik a szám. Már épp lőnék, mikor halk szavak csapják meg a fülem a hátam mögül.
-Aha... kis paraszt.... - Mire odakapom a fejem, már késő, a kék megtalált és belém enged két golyót, az nem kellemes, főleg mert a combom és a hátam közepét célozta. Asszem rájött, hogy én nem éppen piros vagyok. Ráadásul mérgesnek is tűnik. A hátamra fordulok és hátrálok.
-Hát... az élet sem egyszerű haver... ez már csak ilyen... - Vigyorgok, de felkapom a fegyvert és meglőjük egymást egyszerre, én meg iszkolok mint a hülye gyerek, de tovább lő, elkiáltja magát, valami Jaspert emleget, hujjuj! Ilyet én is tudok!
-Eleeeee! - Mondom de nevetek, kapok egy piros lövedéket is ezek összefogtak. Asszem én a kijáratot célzom, vagy legalábbis elbújok mert ezek szétkapnak. Hol van Elee? Spuri van!!! Persze a piros sem kímél, úgy gondolja vörös frizkóval dögösebb lennék, félig össze is jön neki de őőő... Hajjaj, én csak kacagok, mert lebuktam!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Csüt. Nov. 27 2014, 01:08

Elszakadunk egymástól, hogy levadásszuk a maradék ártatlan báránykákat, de nem egészen úgy sül el a dolog, ahogy terveztük. Ugyan megmentem Seby seggét, ezzel egy időben lebuktatom magunkat, és így már világossá válik az idegenek számára is, hogy csúfosan ki lett velük cseszve.
Menekülőre fogom, de az egyik sarkon szembetalálom magam az utolsó pirossal. Pár pillanatig csak bámulunk egymásra, aztán mindketten fedezékbe ugrunk. A szívemet pörgeti az adrenalin, ezerrel rugdossa a bordáim ketrecét, mint ami ki akar ugrani a helyéről. Hallom, ahogy golyók csapódnak be felfújható fedezékembe, ami mögött megbújok. A csávó nem viccel…
- Te kis rohadék… Hát így kell bánni egy nővel? – tüzelem magam, hogy elég erőt gyűjtsek a kirohanáshoz, mert nincs más választásom. Felállok, és futni kezdek a kijárat felé, közben vaktában lövöldözöm a hátam mögé.
Tőlem jobbra mintha igazi háború lenne, folyamatos a csatazaj, így beugrok egy szalmabála takarásába. Nem sokkal később egy ismeretlen hang egy ismeretlen nevet üvölt, majd utána meghallom Sebyt, ahogy utánam kiabál. Eszemben sincs felfedni a helyzetemet, és csak lessek arra, amerről a hang jön. Nem nézem, hogy ki lép ki az autó mögül, csak lövök, alig veszem le az ujjam a ravaszról. Túl későn kapcsolok, hogy a menekülő Seby az áldozat. Felpattanok, és utána szaladok, hogy aztán szinte egyszerre essünk be az épületbe. Villámgyorsan, a levadászottak haragjától rettegve adjuk vissza a felszerelésünket, bár a mellénnyel meg kell küzdenem, aztán megkaparintom a leadott cuccaimat; bőrdzseki, táska, bukósisak.
- Gyere, húzzunk innen! – megragadom Seby kezét és húzni kezdem kifelé az utcára. A kezébe nyomom a hátizsákom, mert ezt most neki kell felvennie, én a fejembe húzom a bukót. Kénytelen lesz a hátamba fúrni az arcát, hogy ne bántsa a szemét a menetszél. Gyorsan kioldom a láncot, amivel odakötöttem a vasparipámat egy alacsony korláthoz, és bevágom a táskába. Zsebembe túrok és már dobom is át a lábam, indítom a motort.
- Ültél már motoron, ugye? – könyörögve nézek Sebyre, hogy légyszi, legyél rutinos, mert a félőrült dühös sereg már tombolva vetkőzik valahol, hogy megverjen minket.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Csüt. Nov. 27 2014, 01:44

Elee szerencséje hogy gőzöm sincs ki lő és honnan, csak azt érzem hogy lőnek szerteszét és kellemetlen, noha röhögök, mert vicces. Az a felismerés az ellenfél szemében megfizethetetlen. Nem kell sok, Elee mellettem terem, gyorsan passzoljuk vissza a cuccokat, a bérbeadó nem igen érti miért, de úgy sejti dolgunk akadt. Mi meg rohanunk ugye. Hagyom hogy drága bűntársam húzzon, vigyorogva követem kifele.
-Wow... - Jelentem ki, hogy itt bizony gyors vágta lesz, főleg hogy nálam a táskája, fogom is, majd a hátamra veszem, mögé is ülök, érdekes lesz... de később mindenképpen vissza kell jönnöm a kocsimért, de addig is átkarolom Eleet és nekifeszülök kissé, nem akarok lezúgni.
-Aham, vezettem is, de nincs rá jogsim. - Remélem ez elég kielégítő válasz. Közben oldalra nézek, az ellenfelem hunyorít rám, aki telibe lőtt. - Gázt neki édes! - Nincs kedvem dumálni velük, verekedni még kevésbé, szóval ejtsük meg a motorozást gyorsan. Szóval én kapaszkodom, jelzem menjünk menjünk, ne aggódjon, megmaradok hátul. Bár mivel bukóm nincs, a vállára fogom hajtani a fejem, de nem hinném hogy zavarni fogja. Remélem.
Ha valahol odébb megáll akkor nevetek megint bár olyan színes vagyok hogy csoda.
-Hát hallod... ez nagyon durva volt! De a vége nagyon akció filmes lett, kva jó volt! - Röhögök, én legalábbis élveztem, remélem ő is poénnak fogja fel a menekülést nem pedig élete egyik legrosszabb döntésének az előzményt, miszerint "vadásszunk" picit.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Csüt. Dec. 04 2014, 00:51

Kirohanok a fedezékemből, érzem a hátamba csapódó golyókat, és most igazán hálát adok az égnek, vagy inkább az előírásoknak a mellényért. A combom hátsó részébe csapódó tintapatrontól megroggyan kicsit a lábam, be is ugrok egy újabb fedezék mögé. Ekkor hallom meg Sebyt, ahogy fejhangon kiáltja a nevem. Zihálok, mint aki már napok óta menekül, de ezt betudom az adrenalinnak, és csukott szemmel lapulok, próbálok mélyeket lélegezni. Aztán kilesek, meglátok egy menekülő alakot, és azonnal lőni kezdek. Késő már, mire leesik, hogy Sebyt lövöm. Leveszem az ujjam a ravaszról és utána rohanok, mit sem törődve a további hátba lövésekkel.
Villámgyorsan váltjuk vissza a cuccainkat, és már húzom is magammal bűntársamat az utcára. Próbálok gyors és hatékony lenni, de persze fröcsög belőlem az adrenalin, és ráz a röhögés, így nehéz a kulcsot a zárba illeszteni. Kezébe nyomom a hátizsákom, fejemre húzom a bukót és már fel is pattanok. Örömmel nyugtázom, hogy nem kezdő, akkor nyugodtan indulhatok kicsit keményebben. Érzem, ahogy engem karol, ahogy mellkasa a hátamnak feszül, és bár már bőven duruzsol a motor, még van időm, hogy a kezét a tankra húzzam, jobb, ha ott támaszkodik, próbálom neki érintéssel elmagyarázni, hogy fonja össze az ujjait. Így a biztonságos.
Felnézek, és látom, ahogy a habzó szájú vert sereg kirobban az utcára. Lecsapom a plexit, bemutatok nekik, aztán gyorsan irányba tolom a lábammal a motort. Még egy utolsó pillantást vetek szegény szerencsétlen megalázottakra, és közben őszintén sajnálom, hogy nem láthatják kárörvendő mosolyom. Meghúzom a gázt, csúsztatom a kuplungot, és hagyom, sőt, élvezem, hogy a Kawa riszálja a seggét alattunk, ahogy kilő a járda mellől. Nem finomkodok, eléggé James Bondosan hagyom el a bűntett helyszínét, majd pár kanyar és kevés manőver után lehúzódok egy parkolóba. Kitámasztom a mocit, leállítom a motort, és feltolom a plexit. Megpaskolom a karját, hogy leszállhat, aztán leveszem a bukót és a tankra teszem.
- Na, hogy tetszett? – nézek rá vigyorogva, mert imádom, ha lenyűgözhetek valakit – főleg pasikat – a vezetési stílusommal. Előveszem a cigim, megkínálom őt is, hátha a nagy izgalomra füstölne egyet. Csak most nézek végig magunkon, mindketten eléggé ki vagyunk pingálva. A farmerem eredeti színe alig látszik, és a felsőmre is jutott a festékből, Ő sem néz ki sokkal kevésbé gyászosan, de hát ez erről szól, nem? Érzem, hogy a bal karom kicsit még mindig zsibbad, most már egészen biztos, hogy be fog kékülni, de hát kell ilyen is. Kinek kéne magyarázkodnom?
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Csüt. Dec. 04 2014, 20:20

Mikor kijutunk és a motorjára felpattanunk jelzi, hogy inkább a tanknál kapaszkodjak, hát megteszem, nem vagyok egy ellenkezős fajta. Meg nem akarok elpatkolni, szóval pláne hallgatok az okosabbra.
Látom és érzem hogy nem aprózza, az ajkamba harapok, hogy ne röhögjek, mikor bemutat a népnek aztán agyő! Kirobbanunk az utcából én pedig élvezem. Szeretem a motor száguldását, bár inkább így, hogy más vezet. Én le lettem nevelve a gyors vezetésről, szerintem már nem is menne, pedig imádom! Élvezem is hogy suhanunk az utcákon, de csak leparkol, nevetve közlöm hogy menő volt ahogy elhagytuk a helyszínt.
-Úúú, imádom a sebességet, ha nem is látszik! Szeretem ha vág a menetszél, illik hozzád a motor béjb! - Nevetek rá, mert tény ami tény, ezek után a kocsiban valahogy úgy érezném nem élheti ki a sebesség finomságait, amit motorral ki lehet.
-Hmmm.. ahogy elnézem téged is kipingáltak! - De érzem hogy a tarkóm is olyan, odanyúlok, látom hogy vörös patron talált el. - Hmmm... igazi harci sérültnek tűnik így, már csak el kéne sápadnom, tiszta hiteles lenne! - Bohóckodom, de inkább előkotrok egy zsebkendőt és elkezdem törölgetni magam.
-Na és amúgy hogy tetszett a Paintball édesem? Bevállalnád máskor is? - Vigyorgok rá, nekem nagyon bejött, de mondjuk én eddig sem voltam más véleményen.
-De azért milyen fejük volt máár, hát ezért már megérte, komolyan mondom! - Nevetek az emlékre, jó volt. Legalábbis szerintem.
A felkínált cigit elfogadom, jól esne a nagy izgalmakra egy szál, szóval füstölgök vele egy sort.
//Bocs a vége lemaradt xD//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Csüt. Dec. 11 2014, 00:40

Komolyan mondom, hogy hiányolom a filmes stábot, meg Daniel Craig-et is, mert az elstartolásunk a paintball terem elől még Bond bácsi állát is messzire hajítaná. Keményen indulok, sikítanak a hideg gumik és dühösen pörög fel az épp csak ébredező motor. A tükörben látom, ahogy öklüket rázva anyáznak utánunk a nap vesztesei, de hát könyörgöm, ez csak egy játék!
Leparkolok egy nem túl távoli, de mégis, már biztonságos zónában lévő parkolóban, és nevetve szállunk le ismét a vasparipáról.
- Örülök, hogy nem hoztam rád a frászt ezzel, sokan nem bírják. – vigyorgok rá, ahogy lehúzom a bukót – Ó, hát köszönjük! Apát kicsit sokáig tartott meggyőzni erről, de látod… - intek a tank felé, aztán átlendítem a jobb lábam és végre én is a saját lábamon állok. Kicsit összehúzom a szemöldököm, mert a rohadék festéktől foltos lett az ülés is, de szerintem egy kis vizes-nyálas zsepi segít a dolgon.
- Na, igen, éppenséggel kaptam szerintem minden színből… - nevetek, mert úgy nézünk ki, mint két elcseszett dalmata. Közben lehámozom róla a hátizsákot, és zsepit szerzek belőle. Benyálazom, és nekiesek a moci ülésének, anya szeme fénye, semmi kosz nem lehet rajta!
- Ó, nyuszikám, gyere, bekötözlek! Adjak rá gyógypuszit? – gügyögök neki, és felé lépek, mint aki halálosan aggódik, de közben alig tudom rendezni a vonásaimat, hogy ne visongjak a röhögéstől.
- Simán, bár az is tény, hogy kell némi regenerálódás egy menet után. – bólogatok veszettül, de még zsibong kicsit a karom, ahol eltalált, és a lábamban is érzek némi gyengülést. Vele nevetek, ahogy felidézem én is a kis nyomik arcát, mert hát ritka kellemes dolog álnok kárörvendő kis gennyládának lenni néha.
Rágyújtunk, és jólesően tüdőzöm le a füstöt, aztán feleszmélek, hogy tulajdonképpen remekül elraboltam, de lehet, hogy nem akart velem motorozni ma.
- Amúgy elviszlek majd, nem terveztelek itt hagyni, csak mondd, hogy hova kéred a fuvart. – félrebillentem a fejem, úgy nézek rá, kíváncsian, mert simán lehet, hogy ott áll a kocsija a hely előtt, de akkor marad a kérdés, hogy vissza merünk-e menni?
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Csüt. Dec. 11 2014, 01:02

-Tényleg? Pedig annyira jóó, én nagyon szeretem. De szeretem az ilyen őrült dolgokat, szóval nem meglepő! - Nevetek, mert hát a parkour sem épp a biztonsági kötelekről híres sport, mégis imádom.
-Nyugi, kijön, a ruhából is kijön, vízbázisú a festék. - Mosolygok, látom kattognak a kerekek, hogy talán mégsem volt jó ötlet a dolog. De nem kell félni, nem az a cél, hogy örökre színesek maradjunk. Ha mégis akkor szívás, de akkor vissza kell menni kártérítésért vagy valami.
-Ahm, ebben is hasonlítunk, én a kocsimra vagyok kényes. - Vigyorgok. Szegény pára, jól ott hagytam a parkolóban, de majd elmegyek érte, addig meg csak megvár türelemmel. - Segítsek? Amúgy mellékesen jegyzem meg, most lemosod, de hamarabb visszaülsz mintsem teljesen megszárad a ruhádon, akkor újra megfogja. - Tudom, tudom, MOST kell lemosni, mert bántja a szemet, de jobb szólni, nehogy túlfeszüljenek az idegei a drága Eleenek.
-Igeeen, hát a minimum... a számat is eltalálták csak letöröltem, attól még fáj... - Csücsörítek kicsit, de vigyorgok is elfojtva, főleg hogy ő is röhögni készül. De sosem tagadnék meg magamtól egy gyógypuszit sem!
-Hát igen, az nem árt, próbáltalak csak a mellényen lőni, de túl izgága vagy drágaságom! - Vigyorgok, mert azért majdnem meglett a smile! Na jó... az túlzás, de mondjuk egy csodálkozó smile, ami 3 lövésből megvan, belefért volna!
Aztán nosztalgiázunk egy sort az elmúlt húsz percről, de annyira jó! Még friss az emlék, de már fenséges, mi lesz ha megszépül? Tiszta feláldozhatók feeling lesz asszem.
-Hááát egyelőre az én drágaságom beépülő ügynököt játszik a parkba, egy darabig nem akarok visszasomfordálni, szóval... - Vigyorgok, közben agyalok, hova menjünk, míg szívok egy mély slukkot. - Nem tom, mehetnénk még valameddig, aztán majd visszamegyek a drága Rómeómért. - Vigyorgok, viccből hívtam így egyszer, az akkori kolitársam Pierre meg rögtön közölte, Júlia hiányolja a szerelmét. És volt benne valami basszus, nagyon hiányzott a kocsim! Bár... azért a Júlia túlzás volt...- Már ha van kedved még valamerre motorozni. De ha nem sietsz, be is ülhetünk valahova kicsit. Enni vagy mozizni. Feltéve ha nem nyálas romantikus vámpíros megy, ahhoz inni kell. Tényleg! Mikor ejtjük meg a szörnyű maratont? Még idén le kéne tudni, nem akarom ezzel kezdeni az új évet... - Mondom szörnyülködő fejet vágva, de vigyorgok. Én ma teljesen ráérek, Eleenek szántam a napom, de gondolom neki van még dolga.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szer. Dec. 24 2014, 22:23

- Nekem nem kell bemutatnod, mint látod, csak kicsit vagyok szerelmese a történetnek! – nevetek, mert hát én ne lennék tisztában a dolgok menetével? Igen, kissé veszélyes, ha nem tudsz motorozni, vagy nem elég jók a reflexeid. De könyörgöm, aki béna, az ne akarjon trükköket csinálni!
- Az odáig oké, a ruhákért nem is kár… - könyékig túrok a táskában, mikor végre zsepi akad az ujjaim közé. Mint a Szent Grált, úgy emelem fel a csomagot
- Na igen… Madarat tolláról, embert kocsijáról? – kérdőn nézek rá, közben a számhoz emelem a zsepit és megnyálazom – Tudoooom, de nem hagyhatom így! Bántja a szememet… - vonok vállat, közben vadul sikálom az ülést. Szerencsére a festéknek hamarosan nyoma sincs, na persze lehet, hogy korán örültem, és meglátszik majd, ha megszárad.
Vigyorogva lépek felé, megborzolom a szana meg szét álló fürtjeit és lusta, óvatos puszit nyomok a szája sarkára, mert hát ha fáj, akkor nem vadulunk.
- Na, mutasd azt a fejlövést! – mögé lépek, félretúrom a haját, de csak kuncogok, mert nem lehet komolyan venni egyetlen szavát sem, és mert én mindig valahogy bedőlök a kis trükkjeinek. Nem bánom, komolyan, még élvezem is, hogy kihozza belőlem a kis tini lánykát.
- Ahhhha, szóval ez az egész... – végigmutatok magamon a kezemmel – ...az egész az én hibám? – tettetett csodálkozással és egy csöppnyi rosszallással nézek rá, mérem végig, mert hát azért álljunk csak meg egy szóra!
Egyszerre csak kitör belőlem a röhögés, mert hát az még oké, hogy a kocsi meglapul és beépül, de hogy Rómeó… Rómeó mellé Júlia jár, nem pedig egy Sebastian. Vagy nem ugyanarról a meséről csacsogunk…
- Mehetünk, persze, csak akkor kikötöm a jószágot. Vagy? – széles vigyorral, kíváncsian nézek rá, mert mehetünk mocival is, bár jobban örülnék, ha mindkettőnkre tudnék bukót adni, mert komoly bünti jár az ilyesmiért, nem biztos, hogy ebből ki tudom dumálni magunkat. Mondjuk, izgi befejezése lenne a napnak, ha bevinnének minket az őrsre…


Boldog karácsonyt! Smile
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Csüt. Dec. 25 2014, 10:55

-Csak kicsit? - Nevetek, szerintem ez a hétvégi állandó program! Mondjuk megértem, én is szeretem, ha az adrenalin elárasztja az ereimet. Bár én mostanában a futással érem el ezt... A motor azért menőbb lenne!
Vigyorgok hogy a ruha nem számít és elvesz a tipikus feneketlen női táskájában egy szem zsebkendőért.
-Hááát olyasmi! Azért árulkodó mit vezetsz el nem? - Vigyorgok rá, szerintem azért le lehet szűrni pár dolgot.
Nevetek ahogy nekiáll takarítani a motort, de megértem szóval nincsen itt gond. Főleg hogy lejön a festék.
Aztán szóba jönnek a hadi sérülések és naná hogy felhozom a számat, nem is én lennék ha nem így tennék. Mosolyogva figyelem, hogy közelebb lép, beletúr a hajamba. Persze rossz vagyok, én mindig, de csak mert tudom vele megtehetem, talán pofont sem kapok. Ahogy közelebb hajol, hogy puha csókot adjon nem bírok nem belefordulni, lehunyom a szemem is. Elee csókjai kísértenek még, ez a rövid is kellemesen átmelegít.
-Már szinte nem is fáj... - Somolygok rá, remélem nem haragszik meg telhetetlen habitusomért.
Aztán nézi a fejem, nem látni semmit csak hogy úszom a festékben. Mondjuk némileg letörölni lehet nem ártana, kotrom is a zsebem én is zsepiért, kicsit gyűrött de nyújtom neki a vállam felett.
-Ha szépen megkérlek kicsit... Emberivé varázsolnál? - Kérlelem kicsit, ő látja is mit csinál.
Aztán nevetek hogy megbotránkozva végigmutat magán.
- Hááát édesem, ki másé?  Ficánkólsz és rosszalkodsz, talán én tehetek róla? - Nevetek, remélem nem kólint fejbe, így se vagyok százas.
Jól szórakozik ő is hogy le Rómeózom a kocsim, de hát mégsem alfázhatom le! Akkor én mi lennék? Omega? De nevetek én is, szeretem a kocsim nagyon, ha nem is szoktam hangsúlyozni.
Kérdezem nem ülünk-e be valahova, erre nagyon vigyorog hogy menjünk mocival mégis. Somolygok én is.
-Vaaagy? Mi jár abban a csinos fejedben édes? - Vigyorgok rá, mert lehet eszébe öttlött valami izgalmas még a mai napra. Amúgy a motorozásban is simán benne vagyok, csak nem csípnek fülön minket. Max azt mondjuk a kórház fele megyünk mert csúnyán fejbe találtak... Ennyi füllentés beleférne nem? Csak a nagyon kedves fakabát be ne vigyen az ügyeletre, mert túl hiteles lesz hogy mindjárt meghalok.

//Boldog karácsonyt *-*//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szomb. Dec. 27 2014, 15:40

Nevetve vonom meg a vállam, mert halálosan egyértelmű, hogy a hús-vér lovak mellett a vasparipák is igen közel állnak a szívemhez. Valamilyen szinte adrenalin függő vagyok, ezért szerettem a versenyzést is, és ezért vágyom rá veszettül még mindig. Szeretem, ahogy elönt valami tűz, ahogy belovagolok egy pályára, ahol csak rám figyelnek, ahol vadidegenek mutathatom meg, hogy mit tudok. Még akkor is büszkeséggel tölt el, ha nem kapok személyesen mindenkitől elismerő megjegyzéseket, ha tudom, nem tudják, mennyi munkám van egy 70 másodperces pályában. Nekem fontos, és ezt valahol helyettesíteni tudja a motorozás. Szeretem, hogy megbámulnak, szeretem, amikor a benzinkutas elismerően mér végig, mert leesik, hogy egy nő van a nyeregben, szeretem, hogy tátott szájjal pislognak utánam, amikor karomra fűzött bukóval besétálok valahova. Simogatja a lelkem, de simogatja a sebesség is, az érzés, hogy ura vagyok egy ilyen izomgolyónak.
- Végül is… Bár, nem feltétlenül. Akkor is megmondanád, hogy ilyen beteg állat vagyok, amikor egy Rangerből szállok ki? – kíváncsian nézek rá, mert sokszor vezetem a „családi” pickupot, amikor lovat szállítok, vagy bármi olyan helyzet van, hogy a természettel kell megküzdenem, hogy eljussak valahova. Van is rajta egy matrica, hogy „Yours may be fast... But mine can go anywhere!” Még Apa rakta rá, hogy azzal ne száguldozzak. Nem mintha egy matrica megakadályozna ebben…
Azonnal kedvet kap a gyógy puszihoz, ahogy feldobom a labdát, és már meg sem lepődök, hogy a távolságtartó pusziból csók lesz. Nem is Ő lenne, ha nem használná ki a helyzetet. De ez olyan ártatlan dolog, hogy ezért nem lehet rá haragudni. Arról nem is beszélve, hogy egyikőnk sem kötelezte el magát senki mellett, hát mi baj lehet egyetlen csókból? Ajka puha, édes, és meg kell vallanom, hogy azért én sem vagyok ártatlan; keresem az alkalmakat, hiszen senki nem kötelezett rá, hogy ajánljam fel, vagy hogy tényleg tegyem is meg. Puhán csókolom, mintha tényleg fájna neki, ajkam finoman simítja az övét.
- Ajánlom is, ha már az extrát kaptad! – nevetem el magam, mert azért igenis megérdemel egy kis szurkálást! Mögé lépek, félretűröm a haját, de csurom festék.
- Úristen, Seby cica, ez nagyon durva! – affektálok, hogy érezze a törődést. Aztán elveszem tőle a zsepit, és nekilátok, hogy kimossam a trutyiból. Erősen kell dörzsölnöm a tarkójánál, remélem nem fáj neki, ha mégis, majd sziszeg egy kicsit. Nagyfiú, szorítsa össze a fogát! Maximum majd kiengesztelem valahogy…
- Jaaaa, már mindent értek! – forgatom a szemem, de vigyorgok, mert hát annyira tudom komolyan venni, mint egy három évest, aki az atomfizikáról csacsog.
- Á, igazán semmi konkrét, csak hát… - úgy pislogok a moci felé, mintha elvonási tüneteim lennének, és viszketne a tenyerem, hogy a kormányra fonjam az ujjaimat. – Ha gondolod, mehetünk egy kört a városban, amíg lenyugszanak a kedélyek a céllövölde előtt.
Próbálom nem befolyásolni, de a mosolyom biztosan elárul, arról nem is beszélve, hogy mindketten élveztük az ide utat, hát akkor mi tart minket vissza egy ilyen lehetőségtől?
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szomb. Dec. 27 2014, 17:54

Elgondolkodtat, még az állam is simogatni kezdem. Szóval egy Ranger, hmm?
-Hmmm, ha azt vesszük... Milyen csinos húszas lány vezet Rangert? Valami turpisság kell legyen a dologban! - Nevetek, azért ez ritkább, főleg Los Angelesben, úgy hiszem, ahol minden második kocsi mondhatni luxusfajta.
Aztán kapok gyógypuszit is, szerencsére nem okoz fennakadást, hogy belefordulok. Annyira puha és lágy az ajka, nyújtanám el, de visszafogom magam, hiába epekedem a csókjáért. Aztán csak felkúszik egy széles mosoly az arcomra.
-Imádom az extráid édes... - Búgom neki, nem úgy tűnik hogy bármi bajom is lenne.
De azért megkérem a fejem kicsit törölje le, mert húzza a hajam és idegesít ahogy ragadva szárad a festék lassacskán. A megnevezésemen nevetnem kell, leszek a civája örömmel, amúgy is sokat cicázunk.
-Ezért kellenek a te arany kacsóid édes, hogy leápold hűséges lovagod! - Nyomatom a hülyeséget neki. De elhiszem neki hogy borzalmasan festek, vagyunk ilyen jó viszonyba hogy merjen őszinte lenni.
Vigyorgok mint a veszett fene hogy mindent ért. Amúgy én tényleg próbálkoztam!
Kérdezem mi legyen a folytatás, ő huncutan a motorozást javasolja. Ejj de kis hamis, ellenállhatatlan! Közelebb lépek, beakasztom az ujjaim a nadrágja övtartójába, közelebb húzom úgy vigyorgok.
-Nem túl törvényes bogaram... Ugyebááár... - Hajolok közel az arcához, a szája közelében megcsókolva (hacsak nem fordul bele mert úgy tartja kedve, ellenkezni nem fogok) majd belesúgok a fülébe. - Bünözzünk! - Vigyorgok rá játékosan, nekem jó, imádok motorozni, az meg csak ráadás hogy őt ölelhetem közben.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szomb. Dec. 27 2014, 18:33

Végső soron jogos a kérdés: milyen fiatal csaj vezet LA-ben pickupot? Juhú, ritkaság vagyok! Le kéne állni, még szerencse, hogy hangosan nem mondtam ki…
- Turpisság? Szóval azt gondolod, hogy nem áll jól nekem egy ennyire… - keresem a szavakat, mert milyen autó is a Ranger? Férfias? Vidéki? Munkás? Ki vezet pickupot LA-ben? Na, persze rajtam kívül!
- Szóval szerinted nem illik hozzám egy Ranger? – nem találtam egyik szót sem megfelelőnek, ha akarja, illetheti jelzőkkel, még érdekel is, hogy Ő mit mondana rá.
Mindig is tudtam, hogy a gyógyító csók hatásos. Még soha nem volt rá panasz, igaz, nem is durrogtatom feleslegesen a petárdáimat.
- Valóban? – kajánul rámosolygok, mert érdekelne, hogy szerinte milyen extráim vannak még. – Lebuktam… Igazából szuperhős vagyok! – elnevetem magam, mert milyen szuperhős az, akinek a képessége a gyógy puszi? Na, ugye!
- Jaaa, hogy le kell ápolni! – ajkamba harapok, hogy csak kicsit röhögjek, amiért tök más jutott eszembe. Biztos eltalálták a fejemet is, mert teljesen megkergültem az elmúlt pár percben. Mondjuk, lehet, hogy csak az adrenalin mellékhatása.
Ahogy szinte magához ránt, felszökik a pulzusom. Jól csinálja, meg kell hagyni, de biztos ebben is benne van a kezem, akarom mondani a szám egy pár százalékban. Nem tudok vele úgy beszélgetni, hogy kizárom, ami köztünk volt. Tudom, hogy mit engedhetek meg magamnak és mit nem, de azt nem tudom, hogy mennyire vesz komolyan, és mennyire kéne visszafognom magam.
- Nem tudom, miről beszélsz… - súgom a szájára, mert reflexből belefordulok a csókba – Ha a közszeméremsértésre gondolsz, akkor biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem az. – halkan felnevetek, hogy suttog.
- Oké, de ha elkap a rendőr, mert bukó nélkül utazol, majd azt mondom, fegyverrel kényszerítettél! – nevetek, és hosszú, könnyű léptekkel a motorhoz sietek. A Kawa még pattogva hűl, de már csak egyet-egyet köp. Átvetem a lábam fölötte, fejembe húzom a bukót, felrántom a kesztyűket, és intek Sebynek, hogy pattanjon fel. Ha elrendezte magét, beindítom a motort, élvezem pár pillanatig, hogy dühösen üvölt, aztán lecsapom a plexit. Jóval szerényebben, óvatosan gurulok ki a parkolóból, eléggé rossz helyen van a kijárat, nehezen belátható szakaszon, de nem jön senki. A városból kifele veszem az irányt, a dombok között feelingesebb hasítani. Eszembe jut, hogy itt találkoztam Vincenttel is, és csak remélni tudom, hogy ma nem fog erre járni azzal a hivalkodó Bentleyjével.
Alig hagyjuk el a város határát, máris húzok a gázkaron. Nem préselek ki mindent a mociból, mégiscsak bukó nélküli utassal vagyok, de azért kap egy kis terhelést egy éles jobb kanyarban. A szívás akkor kezdődik, amikor meglátom a rendőrautót lapulni egy SOS telefon kiugrójában. Hiába minden, be fog mérni, és akkor már csak reménykedni lehet, hogy Seby nem fog neki feltűnni. Nincs értelme fékezni, csak veszélyeztetném magunkat, mert ha túl erősen fékezek, elveszthetem az uralmam a Kawa fölött, és akkor itt a vég. Vállalom inkább, hogy utánunk erednek, de elveszem a gázt, hogy az emelkedő megfogja a lendületünket; nem szeretném, ha azt gondolnák, menekülünk, vagy ilyesmi.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szomb. Dec. 27 2014, 23:01

Meresztem vigyorogva a szemem, hogy mondja csak, milyen jelzőt keres, de a végén nem talál, nevetek.
-Hogy illik-e hozzád egy ennyire... drabál kocsi? Nos... megtévesztő, de csak azt mutatja nem jó veled packázni, mert te vagy az erősebb! - Nevetek, nem mondom hogy nem illik hozzá, de azért motorral szexibb.
-Ahaaam! - Vigyorgok kajánul én is, szeretem az extráit, minden ráadást, de hát tudja nagyon jól. Elég csak Párizsra gondolnunk. - Ó! Hol van a szuperhős szerkód? Bikini, álarc? - Nevetek, kész Wonderwoman lehetne. Hmm... még tetszene is a látvány, báááár a Macskanő se lenne piskóta. Hmhm.
-Neked hagynám... - Nevetek a leápolásra, hát hmm... pajzánságok csiklandozzák az elmém peremét.
De eléggé húzza az agyam, még mindig bennem az ütő az előbbiektől, persze hogy magamhoz rántom ezt a rossz kis nagylányt. kéjesen élvezem forró lehelettel ahogy rásúgja a szavakat a számra. A csókot kissé elnyújtom, ahogy húzom a csípőjét az enyémre, de el kell suttognom a választ, hogy bizony benne vagyok a szabálytalan motorozásban.
-Hmmm... hát nem kell meztelennek lenni hogy érintsük a hatókörét... - Zengem buján, miért kívánom meg olyan könnyen ezt a nőt? Minden előzmény ellenében is, egyszerűen imádom, azt hiszem ennyi a nyitja. De visszafogom magam, nem kell félni, megbeszéltük, hogy mértékkel rosszalkodhatok.
-Ó csak egy fegyverem van, de vajon elfogadja indoknak bármelyik fakabát, hogy csak szabadban szereted csinálni és adj uram de rögtön kellett helyet keresnünk a légyottra? - Nevetek, hülyéskedem. Majd kitalálunk valamit, azaz én már kitaláltam. Fel is pattanok mögé, átkarolom, állam egyelőre a vállán pihen, majd meg is indulunk a délutánba. A tervem addig működik, míg a városban vagyunk, de ahogy kifelé hajt a városból az elméletem mint egy kártyavár hullik szét. Főleg hogy el is haladunk egy zsaru mellett, na de ő is halálra unja magát, természetes hogy buzgóra veszi a figurát és bekapcsolja a szirénát is. Ajjaj.
De Elee szerencsére lassít, már csak ki kéne találni mit mondok ha közli, kissé hiányosan vagyok... hmm.
-Jogosítvány, forgalmi... - Közli mikor ideér mellénk, ha Elee megállt, szokás szerint ezzel kezdi, remélem Elee leveszi a bukót és nem tűnik fel a tagnak hogy csak egy van. Azért agyalok ezerrel. Most sajnos nem segít ha francia turistának mutatom magam, ejj.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Vas. Dec. 28 2014, 17:41

Elmosolyodom, mondhatni elégedetten, mert végül is igen, ilyen vagyok, nem érdemes velem kikezdeni. Elég keményen tudok érvelni, és elég jól vezetek, hogy ne mondhassák, tipikus női sofőr vagyok. Eddig csak kevesen tudtak legyűrni, ha utcai versenyre került a helyzet, és azok igenis kemény ellenfelek voltak.
- Otthon hagytam, ma szabadnapot vettem ki. – nevetek, mert hát csak nem képzeli, hogy még azt is elárulom! Hát hol lenne akkor a titok, a különlegesség? – Majd egyszer megmutatom… - rákacsintok, had agyaljon, bár azt most azt hiszem, nekem kéne, mert most már kénytelen leszek kitalálni valamit!
- Micsoda megtiszteltetés! – vigyorgok, de kétlem, hogy én lennék az egyetlen, aki ápolgatja. Komolyan, úgy viselkedünk, mint két szerelmes idióta a kapcsolat elején, pedig az egyszeri szexen kívül nem is volt köztünk semmi. Leszámítva persze egy-két csókot, és egy eljegyzést…
Na igen, a közszeméremsértésnek elég tágak a körei, szerintem már most nyakig ülnénk a szószban, ha egy konzervatívabb járőr erre járna. Még szerencse, hogy ebben a században élünk!
- Nem tudom, de egy próbát megér. Ha nem röhögjük el, még hihető is lehet… - ajkamba harapok, mert különben már visítanék a röhögéstől.
Túl korán örültem meg az üres útnak, és belesétáltunk, vagy inkább belerepültünk egy gyönyörűen felállított csapdába. A rendőrautó szirénázva ered a nyomunkba, és hamarosan már a leállósávban állunk, két lábammal tartom egyensúlyban a nehéz testet, és épp a kesztyűimmel macerálok, amikor megáll mellettem egy fiatal járőr. Leállítom a motort, hogy halljam, és mert úgyis ez lenne az első kérése.
- Jogosítványt, forgalmi… - leveszem a bukót és a srác szava elakad egy pillanatra. Biztos pasira számított egy ilyen izmos dögön - …engedélyt kérnék!
A tankra teszem a bukót és elkérem Sebytől a táskámat; minden cuccom abban van. Egy kis zsebből előveszem az iratokat és átadom a járőrnek egy lebilincselő mosoly kíséretében.
- Köszönöm, Miss… O’Hara! – mondja, ahogy lepillant a jogsimra, majd visszasiet a kocsihoz. Ajtó csapódik és egy éles, szigorú női hang hallatszik: - Szálljanak le a motorról, és lépjenek távolabb tőle!
Hátra nézek a vállam fölött, de nem látom jól a nőt. Megvárom, hogy Seby leszálljon, aztán kitámasztom a motort, és a táskámat a vállamra dobom, a bukót, benne a kesztyűkkel pedig az alkaromra fűzöm. Két lépést hátrálok, mielőtt a rendőrnő felé pillantanék. 30 és 40 között lehet, nyúzott, kialvatlan, semmi smink, szúrós tekintet. Istenem, ezeket utálom a legjobban, semmi nem hatja meg őket! Megbököm Sebyt a könyökömmel és fejemmel aprót a nő belé biccentek, mert most neki kell bedobnia magát, a szép mosoly itt mit sem ér. Legalábbis az enyém…
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Kedd Dec. 30 2014, 01:45

-Egy szuperhősnek létezik szabadnap? Óh! - Nevetek, megnézném. Superman ajtaján cetli "ma szabadnapos vagyok". Jönnek a szökőárak, a meteorok, mindenki sikít, Superman meg mamuszban videózik és kakaót szürcsöl. - Hmm, jóó, felcsigáztál! - Vigyorgok, kinézem belőle legközelebbre kitalál valamit hogy meglepjen.
-Mmm, nekem az! - Búgom neki, majd nevetek, nem vagyunk épek, de én ezért kedvelem ennyire őt, mert vele nem kell visszafognom a hülyeségeim és kéjenc énem.
-Óh, okés! B-terv vész esetére! - Vigyorgok, max friss házasok leszünk, azok úgy sem normálisak. De azért... ezt nem elröhögni... epic ha sikerül.
De hát lehet szükségünk is lesz rá, mert csak lebukunk, legalábbis szemet szúrunk, kérdés a bukó vagy a sebesség miatt? Hojjoj.
Persze somolygok, hogy meglepi a zsarut Elee... valója. Adom a táskát készséggel, majd ha nem kell vissza is veszem, ejj, mennék, húznám a nyúlcipőt, de erre azt mondják lépjünk hátrébb... valami nő ráadásul. Na tessék, nekem is be kell vetnem magam? Én mit pakoljak ki? Ájh...
Persze ha nem adta a táskát nem veszem vissza, csak hátrébb lépek, nézek hogy mi lesz most. Miért kell leszállni egyáltalán? Fura.
Megbök Elee, látom... én a fiatal nőket szeretem... nem lennék jó hímringyó.... Na de semmi baj.
Közelebb jönnek, méregetik a motort, minket...
-Üdvözlöm kisasszony! Talán valami probléma merült fel? - Kérdezem, míg övtartómba akasztom az hüvelyk ujjaim, kissé előre döntve a csípőm és somolygok a nőre, leplezetlen-lopva végigmérve, érdeklődve figyelve, miért is kellett ellépnünk a motortól. Csak finoman. A másik zsaru úgy is Eleet nézi, közben babrál az iratokkal is. Látszik hogy nem ő fog dönteni mi lesz velünk... Sajnos, pedig Elee egyetlen mosolya elszédítené. Nem csoda, az engem is megszédít általában.
-Remélem az iratok rendben. - Mosolygok a férfira is, ne legyen feltűnő, hogy teszem a szépet, így inkább csak szimplán vidám fickónak tűnök. Az is vagyok, nem?

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Kedd Dec. 30 2014, 16:23

- Hát, lehet, hogy a többieknek nincs, de nekem van! – vigyorodok el, mert tényleg furán venné ki magát, ha valamelyik sztár szuperhős megszűnne létezni egy-két napra. Nem mintha egyébként olyan marha sokat látnám őket tevékenykedni… Na persze megint sikerül előbb beszélnem, mint gondolkodnom, úgyhogy ha hazamentem, állhatok neki megtervezni a szuperhős jelmezt.
- Na, igen, vész esetére. De reméljük, nem lesz vész… - mosolygok, mert erősen kétlem, hogy ez hihető mese lenne, de persze, egy próbát megér. Végül is, játszottunk már sokaknak sokfélét, ez sem lehet bonyolultabb.
Megállunk, és már kezdek megnyugodni, hogy lazában meglesz ez a mai nap, mert hiszen egyetlen mosollyal lerendezem a kiscserkészt. Csakhogy korán örültem, mert a kis tanulóval oktató is van, méghozzá egy morcos kis fapina. Nem tudok mást mondani rá, hát látszik rajta, hogy tisztára be van feszülve. Elférne rajta néhány kör egy jó pasival. A papírjaimmal tuti nem lehet semmi probléma, de most ebből a szituból csak Seby húzhat ki minket, mert a pasi már taccson van, de a nőhöz hiába is szólnék hozzá.
Az ajkamba kell harapnom, hogy ne röhögjem el magam, de persze tulajdonképpen jól csinálja. Mindenki kap mindent, elvégre nem akarjuk mi befolyásolni a rend éber őreit, tényleg!
- Probléma? Fiatalember, maga nincs tisztában a biztonságos motorozással? Vagy talán a mélyen tisztelt kisasszonynak hiányos a tudása? – szúrós tekintettel mér végig, és már tudom, hogy én vagyok a baja. Seby csinálhat akármit, ezt nem ússzuk meg egy laza figyelmeztetéssel.
- Tudja, mi csak… - belekezdek a magyarázkodásba, de van egy olyan érzésem, hogy a tervezett B-terves sztorink csak olaj lenne a tűzre. Inkább a srácra mosolygok, aki a papírjaimat szorongatja, és a hajamba túrok.
- Csak? – a nő persze egyből felkapja a fejét, és hol rám, hol Sebyre néz, aki persze közben igazán próbálja levenni a lábáról a megfáradt rendőrünket.
- Pe…persze. – dadogja a kis tanuló járőr és visszaadja az irataimat. Legszebb mosolyommal köszönöm meg neki, és visszateszem őket a táskámba.
- Mi van a táskában? – a nő hangja kissé hisztérikus. Totálisan megdöbbenve nézek rá. Mégis mi a halál lenne a táskámban? Atombomba? Még csak egy borsspray sincs benne, komolyan!
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szomb. Jan. 03 2015, 22:06

-Túlórázzanak ők mi? - Nevetek, főleg hogy belesétált saját csapdájába, mert lóg nekem egy dögös szuperhős-jelmezes divatbemutatóval. És amilyen pechje van, ezt nem fogom elfelejteni behajtani.
Azonban igazán elkéne valami tényleges szupererő, mondjuk valami szupercharme, mert valami nagyon karót nyelt csajt fogunk ki ellenőrzésnél, ha nem számítom a kenyérre kent fiatal rendőrsrácot.
Szóval próbálom lazán tenni a szépfiút, bájologni tudni kell, ez sem bonyolultabb, mint valami estélyen pózolni és mosolyogni.
-Kisasszonyom, hát maga is fiatal, tudja nagyon jól, hogy dúlnak a hormonok és egyszerűen a tempó és szél, ahogy rezegteti a ruhát, belekap, ad egy igazi életérzést... motorozott már? Ó bizonyára, olyan rettenthetetlennek tűnik, ha szabad, nem a barátom hibája, én vagyok extrém sportos. Az úton még forgalom sincs, csak mi és a természet, idilli, nem gondolja? - Megyek kicsit közelebb, billegek a talpamon előre és hátra, mint az ártatlan gyerekek és előveszem az elragadó mosolyom. Amúgy igaz, nem Elee hibája, én mondtam hogy legyen.
-A táskában? Nem bankot raboltunk drága kisasszony, csak paintballoztunk. Azért vagyunk ennyire színesek. - Nevetek könnyeden, hogy oldjam a nő hisztijét. Te jó ég... mit hisz ez? - De Elee örömest megmutatja, ha óhajtja. - Somfordálok mind közelebb, már nekidőlök a motornak, mosolygok a nőre. Remélem képes mosolyogni, mert egyelőre olyan érzés hogy nem. Meg ne bántsa az én Eleem... Azért harapok. - Vagy mutassam én? - Ha már úgy is itt vagyok, némileg játékos a hangom. Vajon mikor látott meztelen férfit utoljára? Ahh, gonosz dolgokat gondolok tudom, tudom.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Vas. Jan. 04 2015, 02:04

- Pontosan! – nevetek, mert hát teljesen igaza van, magam sem mondhattam volna jobban.
- Tudod, én akkora szuperhős vagyok, hogy nekem még szabadnapjaim is vannak, sőt hétvégéim és ünnepnapjaim is! – igazi plázacicásan birizgálom a hajam, illegetem magam, de persze a végén elröhögöm az egészet, mert ez annyira nem én vagyok.
Kezdem bánni, hogy a szuperképességem nem a jövőbe látás, amikor megállítanak a zsaruk. Abban is biztos vagyok, hogy a nőcinek nem jött be, hogy egyetlen jól irányzott pillantással korrumpáltam a társát. Seby mindent bevet, és képzeletben felírom, hogy majd meg kell dicsérnem az erőfeszítéseiért, de a csaj csak pókerarccal mereszti ránk azokat a szigorú szemeit. Küzdenem kell magammal, hogy ne röhögjek, nem volna szerencsés, de kínomban már a számat rágom.
- Kisasszony, elárulná mi olyan vicces? – ezek szerint nem sikerült leplezni a röhögést. A másik lehetőség, hogy Seby módszere kezd működni, és a rendőrnő így kívánja leplezni a zavarát.
- Semmi, tényleg… - feladom! A szám elé kapom a kezem, hogy legalább hangosan ne röhögjek.
- Jason, fújasd meg! – hiába tudom, hogy éppen részegnek néznek, ez már sok nekem, és elröhögöm magam. Hangosan. – A szondával! – teszi még hozzá a nő, mielőtt még ez a bizonyos Jason is félreértené, mint én, és előrántaná a saját szondáját. Ú, lehet, tényleg rám férne egy kis huncut pár perc, mert kezdek nagyon bekattanni.
- Maga, mutassa a táskát! – mutat a nő Sebyre, én meg megkapom a remegő kezű Jason-t a szondával, meg sétálhatok végig a vonalon. Remek móka, tényleg, csak tudnám, mire megy ki a játék! Talán felnyomtak minket vesztesék?
- Elnézést, de megtudhatnám, hogy mire számítanak? Nem követtünk el semmit, ha jól tudom…
Oda-vissza sétálgatok a vonalon, megfújom a szondát, de persze nem mutat semmit, nem is tudom, mikor ittam utoljára, hát ne is mutasson semmit!
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Kedd Jan. 06 2015, 19:34

-Te kis elkényeztetett! - Hüledezem, hogy illegve előadja hogy munkakerülő szuperhős. De nevetek vele. - Azért örülök ha nem tűnsz el folyton mint Clark Kent, nem lennék olyan türelmes mint Loise... - Nevetek, miért mindig én leszek a lány? Ahh, botrány.

Látom hogy Elee somolyog, szegény, én megértem, hogy vicces a rögtönzött selyemfiú szerepem, ha elröhögi, hogy maradjak komoly? Casanovát bezzeg nem röhögte volna ki! Még jó hogy én eleve mosolygok, nekem szabad, ellenben ez a nő miért nem tud? Még a szája szeglete sem ráng!!! Biztos beoltották nevetés ellen, szegény.
Elee nem túl sikeres "semmi, tényleg" szövegére összehúzza a szemét, bizonyára hanyatló és elveszett fiatalságát látja benne, minő fájdalom. Talán ezért próbál a hatalmával élni, szondáztatni. Na jó... mikor közli a szondával fújassa meg én is diszkréten elnevetem magam, mert ha nem teszi hozzá én nem értem félre, de így!
-A hatóságból való gúnyűzés is büntetendő, ugye tudják? Jason, szedje már össze magát! - Szól erélyesebben a fiúra, aki majdnem elejti a ketyerét de a helyzethez képest határozottan lép oda Eleehez és tartja a szájához félénk mosollyal és ebbe vegyült "én vagyok a férfi" habitussal. Nem hibáztatom, egy ilyen nő mellett én is identitászavaros lennék egy idő után.
-Igenis asszonyom, ahogy óhajtja. - Mosolygok rá és odamegyek a táskával a nő mellé, hogy ahogy turkálok a táskában ő is lássa, nem fogok a homokra kipakolni semmit, elhiheti. De elég merész vagyok, vállam az övéhez ér és elmélyedek szegény Eleem cuccaiban.
-Nos... mi van itt... egy kis üdítő... pipere... pénztárca... az én tárcám... megmutatom. - Mondom készséggel, mutatom a jogsit, meg a névjegyeim, hogy ott lapulnak, meg... simán, rezzenéstelen arccal az állandó két óvszert. - Fő a biztonság. - Mosolygok rá, majd vállat vonva visszaejtem a tárcám és nézem mi van még a táskában.
Közben Jason próbál nem a formás fenékre koncentrálni ami illeg a vonalon, de nehéz dolga van. Szerintem azon agyal, hogyan kéne motozásra felszólítania a kedves Eleet. De nem olyan hülye.
-Kisasszony... Ön nem fogyasztott alkoholt, de más tudatmódosítót esetleg? Át kell motozzam, ha lenne szíves az autóhoz fáradni és megtámaszkodni. Rutineljárás. - Mondja és kérdés kinek bizonygatta az eljárás rutinosságát. A szipirtyó persze forgatja a szemét, de nem szól bele, hátha igaza van a taknyos tanítványának.
-A motort is nézd át Jason. Miss O'Hara túl jó kedélyállapotnak örvend annak ellenére, hogy ellenőrizzük. Valamint a sebességkorlátot is 16%-kal lépte át, az több, mint ami kimagyarázható. - Közli negédes hangon.
Én sem vagyok rest, a kocsi mögöttünk, hát direkt úgy fordulok hátra, nézve mi lesz Eleevel, hogy a nő válla fölött forduljak, közelebb a füléhez, talán a szuszogásom is hallja. Vajon mikor volt ilyen közel hozzá férfi? Lehet a nőket szereti? Uhh, akkor megint Elee kéne...
Jason minden esetre várja hogy Elee engedelmeskedjen, a terpeszre is felhívja kedves Eleem figyelmét, hogy úgy szabályos. Igazán illedelmes fiú ez a Jason...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szer. Jan. 07 2015, 00:15

- Nem elkényeztetett vagyok, csak egyszerűen túl jó, hogy minden nap dolgozzak! – húzom fel az orrom nevetve.
- Mellesleg, sosem hagynálak el csak úgy. Szó nélkül. Sok időre… - rákacsintok, bár sejtem, hogy nem tétlenkedne, amíg én a világ tyúkszaros kis életét mentem.

Azt hiszem, csak rontom a helyzetet, hogy nem tudok nem vigyorogni, bár az is csoda, hogy még csak némán röhögök. De azonnal végem lesz, ahogy szondáztatásra kerül a sor, főleg, hogy a helyzet magaslatán nem annyira lévő hölgyemény saját magát hozza zavarba. Komolyan, szerintem senki nem értette volna félre a felszólítást, de így… Annyira röhejes az egész helyzet!
- Igazán nem akarok kötözködni, de ilyen vádat még soha nem hallottam. És hogy jutalmazzák a gúny űzésének eme bűnös formáját? – már úgyis mindegy, akkor meg miért ne tegyek rá még egy lapáttal? Legrosszabb esetben Apa elintézi, bár nem szívesen hívnám fel, akkor már inkább Vincent röhögjön rajtam, mint hogy Apa arcáról égjen le a bőr.
Jason, vagy hogy is hívják, int, hogy sétáljak egy pár kilométert. Igazán nem okoz nehézséget egy vonalon stabil egyenesben végigsétálni, elvégre a kifutón is ezt csináljuk. Azért a kelleténél jobban billeg a csípőm, de hát rá tudom fogni, hogy szakmai ártalom, szóval nincs itt gáz. Aztán jön a szonda, és esélytelen, hogy ne dobjak a hevesen nyeldeklő pasi felé egy kacsintást, amikor a szerkezet csőre a számba kerül. Én lettem volna a legjobban meglepve, ha nem 0.0% jön ki eredménynek. Közben Seby nekiáll a táskámnak, és bár kissé zavar, hogy a cuccaim között turkál, nem azzal van a baj, hogy találna esetleg valamit, csak hát… Nem a legjobb érzés a világon. Nem rémlik, hogy lehetne bármi gyanús a táskámban, de ennek a nőnek szerintem nem kell sok.
- Nem, biztos úr, én magamtól vagyok ennyire jó kedélyű. – mosolygok a srácra, mert amúgy más körülmények között megbilincselhetne… Megfordul a fejemben, hogy a szabályzat szerint elvileg csak nő motozhat nőt, de eszemben sincs tiltakozni! Inkább Jason, mint az a pszichopata nőszemély! Főleg, hogy a srác egyáltalán nem rossz alapanyag…
- Igenis, Asszonyom! – hallom, ahogy a srác hangja hivatalosabb lesz, és a motorhoz lép, hogy átnézzen mindent, de semmit nem tartok ott, minden a táskámban van. Hamar ki is derül.
- 16%-kal? Ez komoly? – forgatom a szemem, mert ez egyszerűen nevetséges! Aztán a rendőrautóhoz kísérnek, a motorháztetőre támaszkodom, nem mulasztok el a kelleténél kicsit jobban homorítani, és kis fenékcsavargatással szélesítem a terpeszt.
- Megfelel, biztos úr? – hátra nézek a vállam fölött, és tudom, hogy lassan kezdem elvetni a sulykot, de már késő lenne visszaszívni akkor is, ha meg tudnám tenni.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szer. Jan. 07 2015, 00:46

-Pfff, bocs máá'! - Nevetek, SuperElee túl jó, értem. - Óhm, ez igazán megtisztelő, igazából ha a világ elpusztul én leszek az oka, értem! - Nevetek tovább, még a végén kiderül én vagyok a rosszfiú az egyenletben.

Elee elég merész, de hát így talán én leszek a szeretnivalóbb cukifiú, ő meg a gonosz szépség, miért ne? A srácnak hót mindegy, szerintem Elee pont a fixa ideálja.
-Egy kis fogda megfelel? Ha nem adja meg a kellő együttműködést és tiszteletet, akkor nyugodt szívvel bent tarthatom Miss O'Hara... - Replikázza némileg idegesen, enyhe dühös fintorral, de rendezi az arcát. Én tudom hogy ő egy meg nem értett művészlélek! Szerintem amolyan sírós bohócnak készült gyerekként. Vagy nem? Egyéb ötlet?
Én közben engedelmesen nézek bele Elee holmijába, remélem semmi nagyon személyes nincs benne, azért is térek ki a tárcámra, de sajnos semmi hatása. Ez a nő frigid. Vagy mondom, leszbi. Inkább Azt figyeljük lassan mind a ketten, Jason mit művel Eleevel. Bár ahogy elnézem a "jegyesem" nem zavarja a kis motozós intermezzo, somolyognom kell.
-Ennél komolyabb nem is lehetne kisasszony... - Közli lassan, elégedett negédes csöpögős hangján a nő, ilyen közelről hallva még a hideg is futkos a hátamon.
-És mondja hölgyem, a 16% az még nem csak figyelmeztetéssel jár? - Kérdezem kellemes csevegő hangon, rá figyelve és nem a drága Elee domborulataira. Engem büntet a sors.
A pali persze köszörüli a torkát, hogy húha, eksön van. A szipirtyó meg egyre idegesebb.
-Jason, még ma. Szolgálatban van. - Próbál finoman utalni arra, hogy ne most halássza elő az egy dollárost, hogy Elee bugyijába akassza. A pasi persze végigtapogatja Eleet, de semmi tabu helyre nem nyúl, már-már uncsin szabályosan csinálja. Bizonyára fél a felettes haragjától és tekintetétől, utóbbi kíséri minden mozzanatát. Azért a csípőjénél a zsebeinél csak Elee érzi, mi nem látjuk hogy inkább simít mint tapogat, kis hamis. Plusz kapott a barátnénk egy cetlit "Este?" tartalommal, úú, lebilincselően izgi! Úgy fest Jason nem is olyan hülye. Vagy mondhatni van olyan okos, mint amennyire a társa savanyú! Kérdés Elee megnézi-e, ha nem veszi észre, bukott jó terv lesz.
-Nos, ezt visszaveszem a hátamra kedves, ha nem bánja. - Veszem fel a táskát, nem volt benne semmi extra, ez csak egy női táska. - Van még valami esetleg? További motozás, egyéb? - Mert ha nem had menjünk már.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   Szer. Jan. 07 2015, 01:25

- Ó, édesem, ne forgasd ki a szavaimat! – kicsit oldalba bököm, mert hát én ilyet soha nem mondtam, nem is mondanék.

- Ugyan, hölgyem, ne legyen ilyen szigorú. Hiszen együttműködünk, láthatja… - jó, oké, kicsit paraszt voltam, de nem ellenkezek, nem akadályozom semmiben. Pusztán csak nem értem, mire föl ez a felhajtás, hiszen semmi okuk nem volt feltételezni, hogy a gyorshajtáson kívül bármi bűnünk lenne. Jó, egy hiányzó bukósisak… Na, és? Ugyan már! Biztos vannak keményebb bűnözők itt, az Angyalok városában, mit mi ketten.
- Mint egy szívroham, mi? – morgom az orrom alatt. Mióta mérik százalékban a gyorshajtást? Istenem, ez a nő valami botrány!
- De. Akarom mondani, a hiányzó bukósisakkal együtt… - csak félig meddig hallom a nő hangját, meg a saját magába belezavarodó magyarázkodását, miközben a társa épp a motorháztetőt vizsgáltatja be velem. Vincent is valahogy így csinálta, igaz, akkor sokkal közelebbről vizsgálgathattam a fényezést, és sokkal hiányosabban voltam öltözve… A pasi keze bejárja a testem, de nyugodtan mondhatom, hogy gondosan kerüli azokat a pontokat, területeket, amik bármilyen vágyat is kelthetnek bennem.
- Minden rendben, kisasszony. – felegyenesedek, megigazítom a nadrágomat, és a motor felé indulok. Kihalászom a cetlit, gyorsan elolvasom, majd visszasüllyesztem a zsebembe.
- Igazán köszönöm. Jason… - újabb mosoly – Mikor és hol? – súgom még, mert ki nem hagynék egy ilyen jó lehetőséget!
- Menjenek! Mielőtt még meggondolom magam… - a nő csak legyint, mert bármennyire szeretett volna minket megbüntetni, tulajdonképpen semmit sem tehetett. Meg szerintem meg is enyhült Sebynek hála.
- Na, merre tovább, Édes? Van még kedved kalandozni, vagy menjünk vissza Rómeóért? – Seby mellé libbenek és gyors tempóban a Kawa felé terelem. Menjünk, mielőtt ez a nyamvadt boszorkány még egy utolsót belénk köt.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Vadászat! ~ Elee és Seby   

Vissza az elejére Go down
 

Vadászat! ~ Elee és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Elee & Seby - Reconnecting
» Estimese - Seby és Elee
» Ki(be)rúgni abból a bizonyos hámból - Seb & Elee
» Psyco in the school - Elee & Mark
» Ha kell egy jóbarát ~ Josh és Seby

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-