Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Apró malőr- Thyst & Xavier

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Apró malőr- Thyst & Xavier   Pént. Okt. 31 2014, 18:35

Rohanok, mint mindig. Szokásommá vált a késés, ha sietnem kell valahova, mert időre megyek, állandóan közbehoz az ég valamit. Egy-egy beszélgetés, elhárítandó hiba, rendbehozandó öltözék... Szóval valami mindig becsúszik. Egyszóval a folyosón sietek végig, vigyázva, nehogy elessek a kopottas, csúszós kövön. Bár ez acélbetétesben elég nehéz vállalkozás lenne, az én szerencsémmel bármi megeshet. Rengeteg tennivalóm van mára. Órák után be kell ugranom a színházba, elkérni a jelmezt, amit be kell szabatni és elvinni a varrónőhöz, ha ezzel végeztem, irány a tetoválószalon, odaadom a mintát, amit a főnök kért. És az Isten szerelmére, szeretnék kikapcsolódni is valamikor! Már hetek óta csak hajtok, ideje egy jót bulizni, ennyi nekem is járhat.
Oké. Koncentráljunk a következő órára. Nyugi Thyst, túléled. Rendezd a gondolataidat...
Rendeztem is volna, de közbejött valami. Szó szerint. Egy terem kivágódó ajtajára nem számítottam, szépen neki is futottam. A kezemben tartott papírköteg akárha tollak lennének szanaszét száguldanak, én meg a földre kerülök, később sem tudom felidézni, hogyan. Dühödten felpattanok, mielőtt még valaki meglát. Szitkozódva söpörgetem össze papírjaimat, szinte siker nélkül. Francba.
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Szomb. Nov. 01 2014, 17:26

Végre megszólalt a felszabadító csengőszó! Az elsők között állok fel, és sietek a kijárat felé. Többen is követik a példámat, hiszen utolsó óránk volt. Kezdődhet a szabad program. Legalábbis délutánig. Mert akkor sajnos újra az unalmas előadásokat kell hallgatnom, egyhangú termekben. Nem szarakodom soká, szakadt hátizsákomba beleszórom elnyűtt füzeteim, és jegyzeteim (amelyek leginkább valami macskakaparással teli papírfecnikre hasonlítanak(, és köszönés nélkül kivágom a terem ajtaját. Na persze arra nem számítottam, hogy egy lány halad el éppen a helyiség előtt. Meg is szívja rendesen. Először csak a cuccai hullanak szanaszét, majd tehetséges módon ő is a földre huppan. Úgy tűnik, nem vett észre, mert sietve próbálja összekapkodni papírjait. Egy percig gondolkodom. Vajon mi lenne a jobb? Ha eliszkolnék, és rejtély maradna, hogy ki a hibás? Vagy legyek oly úrias, és ajánljam fel segítségem? Na, azért nem árt egy kis udvariaskodás. Készségesen előlépek, és lehajolok. Felnyalábolok egy adag papírt, és a lány kezébe nyomom. Elvigyorodom.
- Szívesen. Amúgy Xavier vagyok. Honnan pottyantál ide?
Szemem elidőzik az idegen tetoválásain. Hát, ő sem tűnik olyan hétköznapinak. Inkább a lázadók kategóriájába sorolnám. Akárcsak magamat. Mi vagyunk azok, akiktől minden épeszű szülő óvja a gyerekét.
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Szomb. Nov. 01 2014, 19:06

A tettes is hamar előkerül. Szinte az összes létező káromkodást elmormoltam már magamban, átkoztam eget és földet az elmúlt húsz másodpercben. És előbújik az ajtó mögül, aki tehet az egészről. Meg voltam győződve, hogy egy öntelt barom lép elő, felkészültem, hogy szitokáradatot és lecseszés-lavinát zúdítsak a fejére, de mikor fölpillantok, mégsem mondok inkább semmit. Bár felvont szemöldököm és enyhén lekicsinylő tekintetem valószínűleg mindent elárul. Mikor a kezembe nyom egy adag papírt rendesen is ránézek, laza félmosollyal viszonzom vigyorát. Konstatálom, hogy ő sem egy aranygyerek.
- Köszi...-szűröm fogaim közt, bár nem vagyok hálás, de azért az illem megkívánja. A falra szegelt órára pillantok- Órára sietek... Vagy csak siettem volna. Már mindegy. Amúgy a nevem Thyst.
Húsz percre már nem éri meg bemenni. Ha már ezt az órát ellógtam, nem megyek be a többire sem. Persze tudom, hogy most lázadó énem beszél belőlem, de kivételesen hallgatok rá. Lazítok egy kicsit a menetrenden, megérdemlem a pihenést.
Észreveszem, hogy az idegen srác a tetkóimat bambulja. Kicsit furának tartom, hogy a sorstársnak kinéző ember meglepődik ezen. Mindegy, ne az én dolgom min lepődik meg, vagy min nem. Viszont kicsit frusztrál, hogy bámul, ezért miután fölegyenesedtem a földre hajítom táskámat és pulcsit veszek magamra. Majd megdöglök benne, hisz meleg van, de legalább nem lesz mit bámulnia Xaviernek. Eszembe jut, hogy van egy kávéautomata a folyosó végén, talán egy koffeines lötty majd segít gondolkodni. Válllamra dobom a tatyimat, a fiúra nézek.
- Hát, legközelebb majd óvatosabban nyisd az ajtót. Szia.
Bár titokban reménykedem, hogy még utánam szól valamit, sőt, az is jó lenne, ha nem unnám szét a fejem a délelőtt további részében, büszkeségem és női mivoltom nem engedi, hogy kezdeményezzek. Meg ha ő akar valamit, szóljon. Nekem annyira nem fontos. Sarkon fordulok, a folyosó másik vége felé igyekszem.
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Vas. Nov. 02 2014, 18:04

Úgy látszik, túl feltűnően bámultam, mert magára húz egy pulóvert. Kissé elszégyellem magam, de aztán újra pimasz vigyort ültetek az arcomra.
- Ilyen feltűnő voltam? Na mindegy. Egyébként azt néztem, hogy a válladon mi az a firka... Sehogy sem áll össze a kép.
Remélem, nem veszi komolyan. Bár engem nem nagyon lehet komolyan venni. De kíváncsian várom a reakcióját. Most dől el, milyen csajjal van dolgom.
- Thyst. Becenév, mi? Amúgy hány órád lenne még? Arra gondoltam, ellóghatnánk valamerre.
De sajnos ezeket a szavakat már a távolodó lánynak mondom. Nem habozok, utána sietek. Mikor utol érem, elé vágok, kis híján feldöntöm.
- Mit mondasz?
Természetesen tudom, hogy Thystnek még lesznek órái. De hát neki sem ártana egy kis szabadság. Nem szabad túlhajszolnia magát. Főleg nem tanulásban. Az hatalmas bűn. Én már csak tudom. Átvillan az agyamon, hogy a televarrt szépség talán túl nyomulósnak tart. Meglehet. Bár ha fel akarnám szedni, nem ilyen szavakkal venném le a lábáról. A lányok válasza az efféle beszólásokra általában egy jó nagy pofon. De azért a biztonság kedvéért megállok, és tőle egy kicsit lemaradva várom a válaszát. Azért meg ne fojtsam szegény párát. Nem lenne túl szép kezdés, főleg úgy, hogy kb. két perce ismerem.
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Hétf. Nov. 03 2014, 18:20

Gúnyos pillantást vetek rá, mikor nem érti a tetoválást a vállamon. Tettetett fennköltséggel odavetek neki pár szót, mielőtt eltávolodnék.
- Haha. Ez igazán jó poén volt, gratulálok.
Már épp kezdtem lemondani a mai szórakozásról, mikor utánam loholt. Már nem is figyeltem rá, visszamerültem hétköznapi gondolataim sekély árjába. Mikor nekem esett (szó szerint) már a kávét adó automata előtt toporogtam. Kicsit nyomul, na jó nem kicsit nyomul, de legalább oltogathatom egy kicsit a későbbiekben.
- Egy. Szerinted mi más lenne, mint becenév? - összekaparom a megfelelő mennyiségű aprót a farzsebemből és bedobom a gépbe. - Kettő. Nem tudom, de momentán nem is érdekel - megnyomom a gombot, s e tevékenységemnek hatására beindul a technika csodája és máris készül az eszpresszóm. - Három. Nincs más dolgom, úgyhogy lehet, hogy igen.
Utolsó mondatom után a srácra nézek. Felmérem, hogy bőre fehérebb egy kicsit, vagyis nem döglött állandóan a napon, tehát vagy internetfüggő, vagy dolgozott. Esetleg narkós, bár azt nem hinném. Túl egészséges az arca. Rá is kérdezek.
- Amúgy Filmművészeti kar. A tied pedig... Tippelhetek?
Persze nem várom meg válaszát.
- Talán valami számítógép-kukac lennél?
Közben jelzi a gép egy halk pittyenéssel, hogy elkészült az italom. Kiveszem a gőzölgő poharat a kényelmet szolgáló robotból és a kijárat felé sasszézom. Számításom szerint Xavier is elindul magabiztos lépteim nyomán. Magamban eldöntöm, hogy szórakozom vele egy kicsit. Nem durván, csak mint a kiscica az egérrel, mielőtt megeszi. Á, én jó kicsi lányka vagyok... Na jó, mégse. Bár sosem értettem, mi a fenét esznek rajtam a férfiak. Legalábbis az a ritka állatfajta akinek én tetszem.
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Kedd Nov. 04 2014, 16:52

A Thyst nevű nőstényördög lereagálja a helyzetet, de látom a szemében, hogy idegesítőnek tart. Bár őszintén: ki nem? Hát, egen. Én vagyok a híres-neves Xavier Woods. Nem lehet tőlem többet várni. Megvárom, amíg végez az automatánál, majd elfoglalom a helyét, és én is veszek italt. Viszont magamhoz híven nem kávét, vagy más koffeintartalmú nedűt veszek (még csak az kéne!) hanem természetesen a forrócsoki gombját nyomom le, maximális cukormennyiséggel. Miközben várom, hogy elkészüljön, Thystre nézek.
- Tudom, hogy nyomulósnak tartasz. De ha fel akarnálak szedni, nem így tenném. Ezzel kezdtem volna : helló cicus, 25 centi.
Mintha meg sem hallott volna. Vagy legalábbis nem vett figyelembe, mert már a szakom a téma. És kitalálta, hogy én computer kukac vagyok.
- Pontosabban számítógépes grafikus. De igazad van.
Na, egyvalamit utálok. Sok mindent elviselek, de gyűlölöm, hogy ha a szakommal piszkálnak. Aki ismeri a múltamat, nyilván megérti. De senki sem ismeri teljesen. Nem szeretem hangoztatni. Persze most megőrzöm hidegvéremet, Thyst nem tehet róla. Talán hangom kissé felemeltem, de nem volt feltűnő a változás. De ajánlom neki, hogy többet ne merjen kukacnak nevezni. Viszont megtudtam, hogy a kislány színésznőnek tanul. Gondolhattam volna. Mire elkészül a kakaóm, Thyst már elindult. Egy darabig nézek utána, majd elmosolyodom. Most nem követem. Inkább utána szólok.
- A kijárat erre van!
Az ellenkező irányba mutatok, az üvegajtó felé. A kint álló hatalmas, zöldellő fák csábítóan hívogatnak. Ha jön a lány, ha nem, én akkor is kimegyek.
- Én kint leszek, ha még nem gondoltad meg magad, és még mindig jönnél, várlak.
Az ajtó felé veszem az irányt, és hátra sem nézve hagyom el az épületet.
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Csüt. Nov. 06 2014, 21:41

Megemlíti, hogy tud arról, hogy nyomul. (Talán gondolatolvasó?) Elmosolyodom a felettébb béna csajozós dumán. Agyamba ötlik -ha nem is épp a legjobb- válasz.
- Ha így kezdted volna, nevetve annyit mondtam volna: az nem sok.
Lassacskán észlelem, hogy mint mindig, most is rossz irányba fordultam. Mostanában vonz a fény, mint a lámpára menő idióta bogarakat. És kit nem tévesztene meg egy földig érő ablak, amin árad be a nap? Engem. És szerintem nincs más ennyire elkalandozott teremtmény. Mikor Xavier utánam szól, a kijárat hollétét jelezve megpördülök a sarkamon és utána sietek.
A fénybe érve hunyorognom kell, és észlelem, hogy a srác eltűnt látószögemből. Ezek szerint felszívódhatott, vagy nem tudom, de minden esetre itt nincs. Megvonom a vállam, és megcélzom a legközelebbi padot. Lehuppanok rá, gőzölgő műanyagpoharam magam mellé rakom. Idő közben a fele elfogyott, remélhetőleg nem fog kilöttyenni. Cigarettát kaparok elő, fogaim közt tartva megszívom, közben tüzet adok a végére. Meggyullad. Lassanként, elmélázva szipolyozom ki belőle a kártékony anyagot, végülis, a halál megvár, minek sietni?
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Szomb. Nov. 08 2014, 14:29

A fűzfának dőlve figyelem a lányt, aki végül csak utánam jött. Szórakoztat, ahogy forgolódik, mintha valakit keresne. Nem vesz észre. Még várok egy kicsit. Thyst végül feladja, és lehuppan egy padra. Igazán láthatna engem, ha figyelne. Vagy ha oldalra nézne. Halk léptekkel indulok felé, majd amikor mögé érek, kiütöm a kezéből a füstölgő csikket.
- Inkább piálj. Az kevesebb kárt okoz.
Ez igaz, ugyanis egy üveg sörtől kevesebb baja lesz az embernek, mint egy doboz cigitől. Bár nem tudom, miért törődöm Thyst egészségével. Igazából rá tartozik. De ő biztosan megint azt hisz, hogy csak piszkálni akarom, de nem is csodálom. Kérdés nélkül ülök le mellé, és számhoz emelem a kakaóval teli poharam. A műanyag edény úgy tele van barna lötyivel, hogy kis híján magamra öntöm. Nem hiszem, hogy jól állna nekem egy barna folt, pont ott. Khmm... Érdekes lenne.
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Vas. Nov. 09 2014, 14:29

Mikor újfent megjelenik a srác, kilöki kezemből a cigarettát. A bűzölgő rúd egy kiborult lötty után maradt pocsolyában landol, sisteregve elalszik. Finom morgás-féleség szakad fel torkomból, rá sem nézve dobok néhány bosszús szót.
- Jössz egy fél szál cigivel! Amúgy meg ne te mondd meg, mit csináljak, vagy mit ne.
Újabb mérget húzok elő a dobozból. Ez is egy előzőhez hasonló művelettel meggyújtom, ujjaim között forgatom. Bal kezembe veszem a műanyagpoharamat, elkortyolom a maradék koffeint. Keserű, mint a fene, de pillanatnyilag teszek rá. Legközelebb a cukorosztó-gombot is megnyomom. Számhoz emelem a kátrányrudat, mélyet szippantok belőle. Fejem enyhén hátravetem, ajkaim közül füst szivárog az ég felé. Társalognom kéne, de gőzöm sincs, mit mondjak. Vagy jelen helyzetben nekem kell-e mondanom valamit. Minden esetre csak hallgatok, behunyt szemmel élvezem a napsugarak melengető játékát bőrömön.
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Hétf. Nov. 10 2014, 19:28

Úgy látszik a jótékonykodásomnak semmi haszna sem volt. De hát mit kezdjek egy lánnyal, aki kiköpött olyan, mint én? (Nem külsőleg) Makacs, mint egy öszvér, ráadásul eléggé önfejű, és pimasz. De legalább talpraesett, és nem olyan kis elkényeztetett liba. Felvettem a földről a még sistergő csikket, és a lány felé nyújtottam.
- Tessék, itt van.
Gúnyos vigyor ült a képemre, majd úgy döntök, magára hagyom Thyst-et. Meglesz nélkülem is. A kert vége felé veszem az irányt, majd egy hatalmas, ágas-bogas fánál megállok. Kisfiú módjára csimpaszkodom fel a lombok, közé, nem érdekel, hogy esetleg mások hülyének néznek. A fa tetején büszkén felegyenesedem, és immár a magasból szemlélem a világot. Alattam egy padon Thyst ücsörög, szerintem észre sem vette a távozásom. Elhelyezkedem kedvenc ágamon, és előhúzok egy füzetet a kopott hátizsákomból. Idefent mindig jobban megy a tanulás, mint a szobában. Legfőképpen azért, mert itt nincs a szobatárs nevű zavaró tényező. Miközben a kényelmes pózt keresem, lábammal lerúgok egy félig érett gesztenyét, ami a lány fején landol. Uppsz. Igyekszem elrejteni magam a levelek közt, szeretném elkerülni a kitörni készülő háborút.
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Csüt. Nov. 13 2014, 20:34

Úgy tűnik Xaviernek bejött a kámforosdi, hisz megint eltűnt. Épp csak elbambulok egy pillanatra, és már itt sincs. Nem ő akart velem lógni? Végülis, mindegy is. Nem futok én senki után. Kényelmesen hátradőlök a padon, lábaimat magam előtt kinyújtom. Körzök párat a fejemmel, a nyakam is kényelmesen kiropog. Vállamon koppan egy gesztenye, majd tovább pattog, végül ölemben köt ki. Felnézel abba az irányba, amerre a feladót sejtem. Xavier. Hiába igyekszik megbújni a gyér lombozatban, tökéletesen kivehető az alakja. Tettetett sértődöttséggel felkiáltok a termetes fa teteje felé.
- Ezt most megbánod!
Nem vagyok a legügyesebb mászó, de ezek az ágak szépen a bakancsom alá simulnak. Nem kell sok idő hozzá, a srác mellé kerülök. Kinézek magamnak egy vastagabb ágat, lovaglóülésbe helyezkedem rajta. Hátam nekidöntöm egy megbízható facsonknak.
- Aaa... Ez nem is rossz.
Pillanatnyi dühöm elillan. Szinte el is felejtem a gesztenye-potyogtató incidenst. Vagy inkább nem érdekel.
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Pént. Nov. 14 2014, 16:59

Végül a pipi úgy dönt, felmászik utánam. Szórakozottan figyelem, ahogyan felfelé halad csinos bakancsában, majd hirtelen mellettem terem. És már nem is akar kinyírni.
- Ugye? A kedvenc helyem.
Feljebb mászom, hogy magasabban legyek Thystnél. (Éljen az érett, 22. életév!) Egyenesen a feje búbját látom. Úgy döntök, kicsit felidegesítem a csajszit. (Sokadszorra...) Lábamat a feje elé lógatom, várva a reakcióját. Szagolja csak a bakancsban rothadó, félig lebomlott állapotban lévő lábaimat. Bár, ahogy elnézem, neki is szépséges lábbelije van.
- Hány napja érleled a virgácsaidat?
Félvállról vetem oda neki, és meglóbálom előtte a lábamat, hogy mutassam, én sem vagyok különb.
- Az enyém már hónapok óta. Nyáron is ebbe voltam.
Orra alá dörgölöm szagos lábbelimet, hogy ő is érezze.
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Szomb. Nov. 15 2014, 16:14

Gőzöm sincs, mi a francért mászott feljebb Xavier, de nem tetszett, hogy feljebb van. Az meg főleg nem, hogy az arcomba tolja bűzlő bakancsát, fogadni mernék, hogy valami már új életet kezdett a lába mellett. Ki is fejezem nemtetszésem.
- Na, most vidd arrébb a gombatenyészeted!
Szavaim nem valami nagy jelentőséggel bírók, mivel sokkalta lejjebb vagyok, és eddig a srác csak a csendes, szende szűzi oldalamat látta. Itt az ideje, hogy megismerje a bennem rejlő ördögöt. Muhaha.
Egy óvatlan pillanatban kitűzőt akasztok le a még mindig oldalamon lógó táskáról. Tenyerem rejtekébe vonom a tárgyat, a srác vádlija felé viszem a kezem. Mikor épp nem figyel, a lábába szúrom a tűt. Nem vészesen, de azért érezheti. Kitértek oldalra az esetleges rúgások elől, az ágam oldalán függök. Átölelem a vaskos fát lábaimmal is, csimpaszkodom, mint egy kismajom. Viccesen festhetek kívülről.
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Hétf. Nov. 17 2014, 14:37

Gombatenyészet? Ezt kikérem magamnak. Pont ő mondja! Hahh.. Éppen visszaszólnék neki, amikor éles fájdalom hasít a vádlimba. Ó, a rohadt életbe! Egy kitűző okozta a sérülést. Reflexből rúgok egyet, de a lány számított a reakciómra, mer addigra már az ágon csimpaszkodott. Ha harcot akar, adok neki. Könnyedén leugrom az ágára, "véletlenül" rátaposva a kezére. Nem akarom, hogy leessen, ezért gyorsan tovaszökkenek. Felkapom táskáját, és egy két ugrással a földön termek. Újra szilárd talaj a lábam alatt. Felnézek, egyenesen Thystre, és gúnyosan odakiáltok.
- Remélem semmi értékes nincs ebben az ócska tatyóban, mert akkor nem fog hiányozni.
Majd villámgyorsan az épület felé veszem az irányt. Bevágom magam mögött az üvegajtót, hogy megnehezítsem kergetőm útját, majd egy éles balkanyarral eltűnök a folyosólabirintusban.
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Hétf. Nov. 17 2014, 17:20

Xavier rátapos ujjaimra, mire azok elengedik az ágat. Már csak combjaim tartanak, egy pillanatra megingok, majdnem le is esem. Hasizmomnak köszönhetően gyorsan visszatornázom magam a helyemre, épp ekkor csapódik az ajtó a táskatolvaj háta mögött. Hogy az a... Ez egyáltalán nem jó poén, hisz hiába járok ide két éve, az egyetem folyosói még mindig bonyolult, átláthatatlan rendszert képeznek számomra. Mégha egyértelmű helyre is bújt, nem fogom megtalálni. Még a fán ülve meggyőződöm róla, hogy telefonom, fülhallgatóm és a pénztárcám zsebemben pihen, majd méltóságteljesen a földre mászom. Mikor szilárd talajt ér lábam kecses léptekkel távozom, meg sem állok az iskolai hirdetőtábláig. Egy gyűrött fecni segítségével ennyit közlök fiúval: "Kedves tolvaj! Holnap 8-ra hozd a táskám a könyvtárba. Ha élni szeretnél. Thyst" Ugyan nem volt benne semmi értékes, csak néhány jegyzet meg félkész tetoválás, de mégiscsak szeretném viszontlátni. Mindezek végeztével kisétálok az ajtón, mintha mi sem történt volna. A mai szórakozásnak is lőttek.
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Kedd Nov. 18 2014, 18:49

Összevissza cikázok a kanyargós folyosókon, míg úgy nem érzem, elég messze jutottam. Így hát lehuppanok egy padra, és várom Thystet. A lány hátizsákja csábítóan hívogat, hogy nézzek bele. Csaknem kísértésbe esem. De végül összeszedem magam, és megtartom az önuralmamat. Azért mások magántulajdonában nem illik kutakodni. Mindennek el lehet engem mondani, de gerinctelennek nem. VárokNagy bánatomra Thyst nem követett. Felállok, és elindulok a főbajárat felé. A figyelmemet nem kerüli el a parafatáblára felbiggyesztett kis fehér cetli, ami nemrég kerülhetett oda. De a hirdetőtáblán hagyott üzenetet. Rövidet, de halálosat. Hát, a mai bulinak lőttek. Thyst-el nem lehet játszani. Csalódottan dobom át a szabad vállamon a táskáját, és a kolesz felé veszem az irányt.
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Szomb. Jan. 17 2015, 17:59

Reggel elég morcosan ébredtem. Dupla adag koffein és három cigaretta kellett csak ahhoz, hogy magamat láthassák a tükörben egy vibráló boszorkány helyett. Csak a változatosság kedvéért rémálmaim voltak. Sokszor vannak, de sosem emlékszem rájuk. Csak a verejtékben úszás és a fülemben szabálytalanul doboló vér marad reggelre, de így is elég rossz. Néha alva is járok. Persze erről senki sem tud, hülye leszek elmondani.
Még mindig borzalmas hangulatban érkezem a suliba. Elfogyasztok még egy kávét egy kátrányrúddal. Eszembe jut a táskatolvajjal megbeszélt találka. Hiányzik a jó kis tatyóm, meg a mintákat is jó lenne folytatni. A könyvtár felé megyek. Vagyis inkább vonszolom magam. Levágom magam az egyik székre, csak a látszat kedvéért a kezembe veszek egy könyvet, belelapozok, végül bámulni kezdek egy oldalt. A könyvtárosnő segítséget ajánl fel, de egy nehezen kipréselt mosoly kíséretében nemet intek. Igazából most magasról ejtek a könyvekre, dolgom van. Három perc múlva nyolc. Xavier jöhetne már.
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Hétf. Jan. 19 2015, 16:07

Szokásos kelés. Szobatársam mobilja fülsüketítő vijjogása ébreszt. Idegesen pattanok ki az ágyból, megragadva az átkozott készüléket. Alvó "barátom" fejéhez vágom, aki erre rögtön felugrik. Nyafog valamit, majd durcásan visszafekszik, fejét a párna alá dugva. Ránézek az órámra. 6. Te jó ég! Két órám van. Minek ilyen rohadt korán ébredni? Még egy óra alvás, és már nem vagyok ilyen fáradt. Bezárkózom a fürdőbe, öltözni, majd teljes díszben készülök kilépni az ajtón. Majd eszembe jut a táska. És a találka. És máris fél nyolc, de nem tudom hogyan. Megtalálom a tatyót, vállamra kapom. Na, spuri a könyvtárba! Csak tudnám merre van.
Jó ki kavargás után kifulladva, lihegve rontok be az öreg polcok közé. Biccentek a könyvtárosnő felé, aki becsmérlő pillantással méreget. Elhaladok előtte, mire rosszallóan motyog valamit.
- Manapság már mindenkit beengednek.... Pff...
Visszafordulok, és magamra öltöm csábos mosolyomat.
- Elnézést hölgyem. Tudna ajánlani valami könyvet?
- Milyet? - néz rám szemüvege mögül.
- Olyan vastagat, és porosat. Tudja, nagyon okosnak akarok tűnni. Vár rám egy barátnőm, aki bírja az okos pasikat. Jobb lenne az esélyem, ha egy ilyen könyvvel a kezemben jelennék meg.
Elkerekedett szemekkel néz, én meg próbálok nagyon komolynak tűnni. Nehézkesen feláll, és nem túl kedvesen kezembe nyom egy könyvet. Valami latin szarságot. Felcsapom egy oldalon, és az asztalára helyezem.
- Meg tudná mutatni az A betűt? Tudja, szeretnék ebből felolvasni a barátnőmnek. Csak nem ismerem az A betűt.
Kelletlenül rámutat, mire elröhögöm magam. Rájön, hogy csak ugrattam, de mire leszidhatna, már két szekrénysorral odébb járok. Egyik asztalnál meglátom szívem hölgyét. Lehuppanok mellé.
- Szép jó reggelt, édes! Hogy ityeg? Csak nem művelődni jöttél? Hát, mondjuk rád fér.
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Hétf. Jan. 19 2015, 21:29

Nem kell elvennem a tekintetem az oldalról, hogy tudjam, megjött a 'várva várt' személy. Pillantásra sem méltatom, csak odavetek neki pár szót.
- Egy. Ne szólíts édesnek. Kettő. Te mondod, hogy rámférne a művelődés? Haha. Három. Igen, köszönöm, remekül vagyok. Négy. Add ide a táskám.
Hangomból valószínűleg kiéleződik a gúny és a cinizmus, de nem törődöm vele. Megérdemli. Szemét vagyok? Nem, nem hinném. Szemem sarkából látom, hogy hóna alatt valami ősrégi latin könyvet szorongat. Szóval nagyon királynak akar látszani. Hmmm. Nem állhatom e jelenséget megjegyzés nélkül.
- Talán a fejedre esett az a könyv és haragszol rá, hogy így szorongatod?
Tettetett közönyöm áthatja a légkört. Bensőmben indulatok forronganak, erős érzelmi hullámok söpörnek át rajtam, de a világ minden kincséért sem mutatnám ezt ki. Harag, sajnálat, szomorúság, elérzékenyülés, sírni vágyás... De elvégre nő vagyok! Akkor is. Hülye hormonok.
A könyv oldalát bámulom meredten. Jól esne még egy kávé. Messze van az automata. Lusta vagyok. Aarghh... Elegem van magamból. Szívesen hisztiznék egy jót. Szegény Xavier, előre sajnálom.
Vissza az elejére Go down
Xavier Woods
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : gitározás, dalszövegírás, kisebb fellépések, a városban alakulófélben a bandája
Hozzászólások száma : 18

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Kedd Jan. 20 2015, 18:55

A reakció nem maradt el. Pont, amire számítottam. Nem is értem, miért nem szeretik a lányok, ha édesnek szólítom őket. Viszont azt egyből észrevettem, hogy "édesem" alig bírta megőrizni hideg vérét. Ezek szerint ő sem tart ki örökké. Úgy döntöttem, tovább feszegetem a húrt.
- Milyen táska? Ja, az amit a szobámba hagytam!
Persze csöppet sem feltűnő a vállamon a szóban forgó szatyor.
- Ez a könyv pedig valami latin enciklopédia.
Lecsapom az asztalra, és kinyitom, találomra. Büdös porfelhő száll fel a régi, megbarnult lapok közül. Kiprüsszögöm magam, majd megpróbálok nagyon értelmes képet vágni.
- Csitt, édes. Halgass. - intek neki, majd lassan, akadozva nekikezdek.
Tudni kell rólam, hogy soha az életben nem olvastam latin szöveget, de még csak egy szót sem ismerek.
-In iis animantibus quae sunt scientiarum epithelial ectodermal content origo et productio. si quaeris officium, fuit etiam quaestio de liberalibus indoctus et respondebit omnis Chitin cuticula...
Vissza az elejére Go down
Amethyst Fortune
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanul, szabadidejében tetovál
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   Vas. Jan. 25 2015, 15:15

Harapós kedvem van, lerántom Xavier válláról a táskát, ösztönszerűen turkálni kezdek benne. Leellenőrzöm, hogy minden rendben van-e. Semmi hiányosság, szerencséjére. Ha lenne, élve falnám fel. Mrrr...
Kicsit kárörvendően elvigyorodom, mikor a srác vadul prüszköl a por miatt. Muhaha, megérdemli. Gonosz vagyok? Naná.
Akadozó, hangsúlytalan olvasása láttán elröhögöm magam. Nocsak, jobb kedvem lett! Bár még mindig megenném reggelire.
- Ami nem megy, azt ne erőltesd. Különösen az intelligenciát ne. Nem érdemes.
Azzal felpattanok, egybekötve egy drámai megfordulást a látványos hajdobálással elvonulok a kávéautomata felé. Kivételesen aprómat egy tripla-cukros forrócsokira költöm, senki ne merje kérdezni, miért. Ahhoz van kedvem. Meg hát... Mért is ne?
Ha Xavier nem jött utánam, az se baj, a távozás hoz hasonló ünnepélyes vonulással térek vissza a székemhez, elegánsan lehuppanok az ülőhelyre.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Apró malőr- Thyst & Xavier   

Vissza az elejére Go down
 

Apró malőr- Thyst & Xavier

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-