Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Hey girls shake it shake it... - Nina & Maisey & Alicia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alicia Reeds
avatarMűsorgyártás
Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Hey girls shake it shake it... - Nina & Maisey & Alicia   Szer. Okt. 29 2014, 17:35

Feli elköltözött. Úgy döntött, jó lesz nekünk egy kis távolság... és nem okolhatom ezért. Tényleg eléggé eltávolodtunk egymástól, és az, hogy együtt éltünk, csak rontott jelenleg a helyzeten. Szeretném hinni, hogy jobb lesz így mindkettőnknek.
Viszont ha már ő elment, jöttek a helyére újak. Új szobatársak, és ezt pedig meg kell ünnepelni. Szóval a lányok behurcolták a cuccokat, én persze közben jó alaposan felmértem őket, habár kétlem, hogy lennének annyira bevállalósak, hogy nyomassunk egy igazán görbe estét (if you know what I mean) na meg együtt is fogunk lakni, ez csak bonyodalmat szülne, de azért lehet, az egyiket majd kipróbálom. Előbb fel kell mérni a terepet, melyik lenne eléggé bevállalós.
Azt hiszem elmentek még valami ügyeket intézni, én meg beszereztem a szükséges hozzávalókat a partyhoz. Szeszt, szeszt, egy kis szeszt, meg némi rágcsát, hogy teljes legyen a hangulat.
-Welcome on board!- köszöntöm őket, ahogy belépnek az ajtón, azonnal ott teremve a felespoharakkal, és az orruk alá nyomva kinek-kinek a magáét. Remélem nem gondolták, hogy enélkül beléphetnek, na jó, igazából azt remélem, vannak annyira partyarcok, hogy nem ellenkeznek.
-Ez a belépő, különben sajnos nem jöhettek be, és sosem látjátok viszont a kedvenc plüssmacitokat.- szándékosan túlelszontyolítóm az arcomat, lebiggyesztve ajkaimat, bár nem viccelek egészen. A plüssmacikat cikkezni fogom, ha vannak elég érdekesek, meg persze minden mást is... szóval csajok, csak okosan! Na persze fogalmatok sincs róla, hogy Miss S én is vagyok. Ez az én mázlim.
-Mondom a menetrendet: iszunk, vedelünk, bekészülünk, kikészülünk, elkészülünk, aztán elhúzunk partyzni!- pörgök, mert van miből, én már alapoztam. A "házigazdának" felkészültnek kell lennie!

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Hey girls shake it shake it... - Nina & Maisey & Alicia   Csüt. Okt. 30 2014, 22:56

Végre elérkezett ez a nap is, beköltöztem a koliba véglegesen, szerencsére most nem volt baj a lifttel, mint a legutóbb, az az eset nem volt túl kellemes, ahogy azzal a sráccal bent ragadtam, na de az már csak a múlt egy kellemetlen momentuma, most úgymond egy új élet kezdődik számomra. Első ránézésre aranyosak a szobatársak, bár még nem volt alkalmam nagyon beszélni velük, na majd talán este. A nevüket azért természetesen tudom, Maisey-vel együtt mentünk az utolsó adminisztrációs dolgokat elintézni, és együtt is térünk vissza a szobába, ahol meglepetés fogad.
- Hát ez után a komoly fenyegetés után kénytelen vagyok elfogadni! – mosolygok, és elveszem a felespoharat, és beleszagolok, hogy rájöjjek, mi is lehet ez. Nem kell engem félteni a bulizástól, szeretek én szórakozni, de ha iszok, képes vagyok hülyeségeket csinálni, de szerencsére eddig még sosem kerültem komolyabb bajba, ez jobb is, ha lekopogom, de inkább csak gondolatban, mert még a végén a két lány komplett idiótának néz. A negyedik lány még nincs itt, ő biztos másik nap költözik.
- Egészségetekre! – emelem fel a poharamat, és akinél szintén van, azzal koccintok, aztán egy húzásra megiszom a pohár tartalmát, és kicsit össze is rándul az arcom, de finom és jól is esik, csak rég ittam, valahogy nem volt rá alkalom a barátokkal. Na de most a piamennyiséget elnézve ezt be fogom pótolni. Ahogy hallgatom Alicia beszédét, és végignézek rajta, egyértelműen érzékelem rajta, hogy ő már ivott egy kicsit, neki már jó kedve van, és ez kezd rám is átragadni.
- Szuper! Indulhat a beköltözős party! – mondom lelkesen, és mivel ittam, így már beléphetek a szobába, és az asztalomra le is teszem a papírokat, remélem nem keveredik majd el.
- Mi az italfelhozatal? Mi a kedvencetek egyébként? – érdeklődöm a lányoktól, és az utóbbi kérdésemre a válaszokat megjegyzem, jól jön majd ez az információ szerintem a továbbiakban, mert szerintem bulizunk mi még együtt, miért is ne tennénk, ha már egy szobában lakunk?

_________________
Vissza az elejére Go down
Maisey Doose
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 21
Hozzászólások száma : 66

TémanyitásTárgy: Re: Hey girls shake it shake it... - Nina & Maisey & Alicia   Hétf. Nov. 03 2014, 11:48

Igaz-igaz, már ideje volt mindennek a végére járni, az utolsó papírstócot irattam alá a titkárságon, és bizony nincs más hátra, mint kényelmesen hátradőlni és popcornt enni a szobatársakkal. Azám! Berakunk talán valami jó kis filmet, akár ilyen régi, némafilmet. Biztos vevő lesz rá mindenki, mert hát, ki ne szeretné ezeket? Persze a szép kis álom, hogy ez így lesz, közbeszól némi felespohár bemutatásával, amire először csak pislogok. A házirendben nem úgy van, hogy nem szabad? Bátortalanul elveszem, és csak nézem. Beleszagolok, ahogy Nina tette és elhúzom a szám. Ennek nincs valami jó szaga.
- Még jó, hogy nincs plüss... macim. -Felelem nem túl kedélyesen, nem vagyok én ekkora partiarc, még nagyon sose buliztam, meg egyébként is... muszáj ezt most meginnom? Odakoccintják a sajátjukat az enyémhez is, és bár nem várnak vele sokat, biztos vagyok benne, hogy mindjárt mind a ketten rámmerednek, hogy ugyan húzzam már le.
Nem akarok én lenni a buli elrontója, főleg, hogy Alicia már biztos beelőzött bennünket egy-két körrel. Ha rákérdeznénk se tagadná le van egy olyan sejtésem. Nem tudom, hogy mégis miként kéne finoman közölnöm, hogy... én még nem ittam, én még nem jártam el úgy igazán... sehova?! Ha nem ismerném magam eléggé, még azt hinném, hogy nincs a homlokomra írva nagy betűkkel... márpedig tudom, hogy ott van.
Amíg Nina beljebb somfordál, és talán Alicia is rá figyel, egy lazának ugyan nem mondható mozdulattal löttyintem ki az ajtón túlra azt a valamit, aminek olyan büdös szaga volt, és vágok mellé olyan arcot, amit Ninán láttam pár pillanattal korábban. Színésznőnek készülök, csak nem lehet nehéz kamu fancsali arcot vágni.
- Mmmm! A mindenit... -Teszem hozzá kevésbé lelkes, ám annál ércelősebbre sikeredett hangon, mintha fájdalmat éreznék a pia legurítása után, és reménykedem benne, hogy Aliciában van annyi már, hogy ne vegye észre, Nina pedig ne épp ezzel foglalkozzon, és bemasírozok utánuk.
- Ez ilyen rendszeres lesz? -Mert akkor a zavartalanság érdekében lehet átkérem magam egy másik szobába. Persze nem a lányokkal van a baj, de én tényleg nem vagyok ez a nagy partizós. Bár... ami késik az sosem múlik el olyan hamar, és ki tudja, ha rájönnek a csajok, hogy én még parti-szűz vagyok (meg úgy egyébként is) akkor ki akarnak majd kupálni, és belevinni a "rosszba".
Arra, hogy mi lenne a kedvencem leginkább a narancslevet mondanám, de azt hiszem nem ezt a választ várják.

Vissza az elejére Go down
Alicia Reeds
avatarMűsorgyártás
Hozzászólások száma : 33

TémanyitásTárgy: Re: Hey girls shake it shake it... - Nina & Maisey & Alicia   Kedd Feb. 03 2015, 13:48

Az egyik csaj, asszem Rita, azonnal kap is az alkalmon meg a kezemben lévő pohárkán, és lehúzza.
-Ez az kislány, woop woop!- kiáltok fel a szabad kezemet a magasba emelve, aztán ahogy elhalad mellettem kénytelen vagyok utánanézni, hogy megszemléljem hátulról is. Dögös!
A másik lány meg ezt az alkalmat válassza, hogy megszabadítson a pohártól. Nagyon helyes, mindenki iszik, ennek már jó vége nem lehet, bár a másik csaj, (Minnie?) elég ártatlan arcot vág, meg olyan megilletődöttnek tűnik összességében, na de majd kineveljük, nem lesz itt gond. Oda is lépek a hifimhez és feltekerem rajta a Nirvanát. Hey girls, shake it shake it!
-Van tömény, többféle, kísérőnek meg egy kis szesz még.- kacsintok a kérdezőre, de maga is láthatja, ha az asztalomra néz. Látványosan elgondolkozom a kérdésén, mi a kedvencem? Hmm...
-Minden, ami A betűs jöhet. A sör, a bor, a vodka, a...- nem folytatom, csak vigyorgok egyet, aztán az asztalomhoz lépve újratöltöm a poharamat egy kis vodkával.
-Á, dehogy, nem rendszeres, csak különleges alkalmakkor iszom.- mondom halál komoly képet vágva, amiből sejtheti a másik lány (basszus a neveket meg kell tanulnom!) hogy messze járok az igazságtól. Felé fordulok, és ál-szigorú tekintettel meredek rá.
-Miért? Nem szeretsz bulizni?- kérdezem, majd karjaimat keresztbe fonva magam előtt, szigorú fintorba rántva az arcomat közelebb lépek hozzá egy nagy, határozott lépéssel, mintha én lennék a rossz zsaru.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Hey girls shake it shake it... - Nina & Maisey & Alicia   Kedd Feb. 03 2015, 18:09

Ha az a feltétele, hogy bemenjünk a szobába, hogy le kell húzni egy felest, hát ki vagyok én, hogy megszegjem a szabályokat? Mosolyogva iszom meg a pohár tartalmát, bár a mosoly kissé eltorzul, de csak mert kicsit erős, nem azért, mert rossz. Lepakolok az asztalomra, közben pedig az italfelhozatalról érdeklődök, de aztán Alicia asztalára nézve látom is a repertoárt.
- Hm, jó kis estének nézünk elébe! – vigyorgok a lányokra, aztán felnevetek a válaszon, hogy mi a kedvenc piája Alicia-nak.
- Ez jó! Tetszik ez a válasz, még nem hallottam. – mondom jókedvűen, és elraktározom ezt a választ, hogy ha más megkérdezi, el tudjam sütni. Alicia példájára én is töltök magamnak vodkát, de nem kerüli el a figyelmemet, hogy harmadik szobatársunk nem olyan lelkes, mint mi.
- Maisey, gyere beljebb, csatlakozz hozzánk egy kicsit bulizni! – mosolygok rá lelkesítően, és miután lehúzom a vodkát, kicsit riszálok a zenére, de nem sokat, mert szeretném, ha ő is jól érezné magát, de Alicia is kérdezgeti, hogy mizu vele buli téren.
- Amúgy te mióta vagy kolis, Alicia? – fordulok a szőke lány felé, akiről nem sok mindent tudok még, de remélhetőleg majd most jobban megismerjük egymást így hárman. Kár, hogy a negyedik lány nincs itt, ő kimarad a beköltözős-ismerkedős buliból. Na de majd tartunk egyet neki is.

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hey girls shake it shake it... - Nina & Maisey & Alicia   

Vissza az elejére Go down
 

Hey girls shake it shake it... - Nina & Maisey & Alicia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» The awkward moment – Lip & Nina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-