Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kimberly Evans
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : Énekesnő
Hozzászólások száma : 89

TémanyitásTárgy: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   Hétf. Okt. 27 2014, 16:42

Már eléggé őszies az idő, nincs már az a meleg idő, de én magasról teszek az egészre. Kint fekszek a parkban a füvön, és nem tudom hányadik sörömet iszom, abbahagytam a számolást. Összebalhéztam a bandával, és mivel haza nem mehettem, mert együtt lakunk, ezért maradt a park, és az ivás és a dohányzás. Bár hűvös a kora délutáni időjárás, rajtam mégis csak egy fűzős fölső, bőrkabát, combközépig térd fölé érő bővebb szabású szoknya, neccharisnya és térdig érő magassarkú csizma van, mindegyik fekete színben. Kék szemeim is sötéttel vannak kiemelve, és ajkaimon is fekete a rúzs. Hosszú szőke hajam elterül körülöttem, ahogy a fűben hanyatt fekve bámulom az eget. Az emberek jönnek-mennek körülöttem, valószínűleg lenéző pillantások tengerében fürdök, de engem ez egy kicsit se érdekel. Nem tudom mennyi ideje fekszek már, de a szervezetem szinte sikít egy cigaretta után, szóval feltornázom magam ülő helyzetbe, és mielőtt zsebemből előkotornám a dobozt, számhoz emelem a sörösdobozt, hogy igyak, de nincsen benne már.
- A francba. – gyűröm össze, majd nem is nézve oda, eldobom a hátam mögé. Tompa puffanást hallok, de nem a föld volt az, szerintem eltaláltam valakit. Egy pillanatra hátrafordulok, és látom, hogy jól gondoltam, egy barna hajú nőnek ütődött oda a doboz.
- Hoppá. – mondom a vállamat megrántva, aztán visszafordulok, rágyújtok egy szál cigire, és felbontok még egy doboz sört. Eléggé érzem már, hogy berúgtam, de nem érdekel, még mindig pipa vagyok a többiekre, szóval lecsúszik még néhány doboz folyékony kenyér. A nővel, akit megdobtam, nem foglalkozok, nem érdekel se az, hogy eltaláltam, se az, hogy szemetelek. Remélem nem fog nekiállni itt papolni nekem, mert akkor tuti agybajt kapok.

_________________
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   Hétf. Okt. 27 2014, 21:28

Egy kellemes ebéd a parkban... ennél több pihenés nem jut nekem mára. Már ez is több, mint amit remélhettem. Viszont úgy döntöttem, nem ülök bent a szerkesztőségben és nem a büfében fogok enni, mert minden nap az csinálom és már kissé kezdek belefásulni. Ezt pedig nem engedhetem meg magamnak, most aztán abszolút nem. Még csak most kezdtem igazán dolgozni, úgy, hogy szinte minden időmet és erőmet elvegye. Még sok-sok év kemény munka vár rám, talán egész életen át tartó, nem kezdhetek belefáradni, már most!
Egy megnyugtató, romantikus hamburger a parkban, természet közelében majd feltölt és visszatölti belém az amúgy túltengő ambíciómat. Nem egészséges kaja, általában a vacsim maradékát eszem, de most ez is jó lesz. Amolyan kis elengedett, könnyed idill, ahogy padon ücsörögve figyelem az embereket, el is fogyasztom az ebédem. Megtörölgetem az arcom, ha esetleg maszatos maradt volna, aztán előveszem a vizemet és egy nagyot hörpintek belőle. Ahogy hátrahajtom a fejem, érzem, ahogy valami koppan rajta, én pedig félrenyelek és köhécselve pillantok hátra. Egy lány fekszik a fűben, egy pakk sör társaságában heverészik, mint aki jól végezte dolgát. A földre nézek, ott egy üres, összegyűrt doboz. Sóhajtok egyet és felveszem, majd a saját szemetemmel együtt kidobom egy kukába.
Hallom a cisszenést, ahogy kinyit még egy dobozzal, és végigpillantok rajta. Dohányzik, iszik, pedig kislány, még fiatal, hiába próbál minél nőiesebben öltözni, látszik rajta. Csak sajnálni tudom, mást nem. Látom, hogy kicsit szédeleg, szóval inkább odamegyek hozzá.
- Jól érzed magad? Elég rosszul nézel ki. - Állapítom meg, mert ez az igazság, borzasztóan néz ki. Ó, biztos neki is tinibetegsége van, most utálja a világot, azért öltözik közönségesen és csinál mindent, amit nem szabad. Tipikus és kissé unalmas is, ha engem kérdeztek. Én is voltam tini, mégsem csináltam ilyesmit fényes nappal, emberek között.
- Megértem, hogy tojsz a világra, meg rám is, de legalább magadra vigyázz egy kicsit jobban. Fel fogsz fázni, ha ott ücsörögsz, fekszel ilyen időben. - Állapítom meg szintén a tényt, mert most biztos buli, mert tojik az egészre, de amikor 30 körül, sokadik próbálkozás után közlik vele, hogy meddő, nem biztos, hogy olyan jó buli lesz.
Jézusom... kezdem úgy érzeni magam, mint valami zsémbes öregasszony.

_________________
Cause nobody's going to save
Somebody who won't change
It's time to be brave
Vissza az elejére Go down
Kimberly Evans
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : Énekesnő
Hozzászólások száma : 89

TémanyitásTárgy: Re: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   Hétf. Okt. 27 2014, 22:04

Cigi és sör, ennyi elég, hogy lenyugtassa az idegeimet, és szerencsére mindkettőből van tartalékom, ahogy a parkban fekszem a fűben. Az egyik sörösdoboz valakin koppan, ahogy eldobom, de túl sok figyelmet nem fordítok a dologra, bontom a következőt, de amitől tartottam, bekövetkezik, mert az a bizonyos nő megszólít. Szememet forgatom, és mélyet sóhajtok, mielőtt válaszolnék neki.
- Ja, tök jól vagyok, kösz az aggódást. – felelem egy kissé flegma hangnemben, és rövid időre ráemelem szemeimet, de aztán visszafordulok előre, kortyolok egyet a sörömből, és nagyot szívok a cigimből, aminek füstjét utána lassan fújom ki. Meglehet, hogy nem nézek ki túl elegánsan, valószínűleg a hajamban is akad néhány fűszál, de nem divatbemutatón vagyunk. Reménykedek, hogy a nő most már békén hagy, de hát csak nem bírja ki, hogy ne zargasson továbbra is. Kissé kioktató hangnemétől felmegy bennem a pumpa, ittasan még inkább heves természetű vagyok, szóval kicsit durva, ahogy válaszolok.
- Figyelj szivi, a saját anyám nem mondhatja meg, hogy mit csináljak és mit ne, szóval te csak ne oktass itt engem! Azt csinálok amit akarok, szóval ha itt akarok ücsörögni holnapig, akkor ezt fogom tenni. Szóval menj, éld tovább a nyomorult kis életedet, és az enyémet hagyd békén! – nézek fel rá ingerülten, aztán nem törődve többet fele folytatom amit eddig, vagyis sörözök és dohányzok. Lehet, hogy egy kissé túlreagáltam, és benne van a pakliban, hogy felfázok, de eleget ittam ahhoz, hogy ez egyáltalán ne érdekeljen. Ha jót akar magának a másik, akkor itt hagy, de ha tovább folytatja a kis prédikációját, akkor kénytelen leszek keményebb hangnemet felvenni és elküldeni melegebb éghajlatra. Én biztos nem megyek el, én voltam itt előbb, és nem vagyok hajlandó senkinek a kedvére tenni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   Kedd Okt. 28 2014, 22:15

Amikor megszólítom a lányt, csak azt látom, hogy sóhajt, a szemeit forgatja. Ahogy mondtam, tipikus, unalmas tinibetegség, amikor azt hiszi a flegma stílus az egyetlen védőbástyája. Pedig csak azt mutatja, hogy nincs elég intelligenciája, hogy kifejezze magát értelmesen, emberien. Kicsit szomorú dolog.
- Ezt gyakorold még. - Kérem tőle kedves mosollyal, mert sajnos nem sikerült elhitetnie, hogy jól van. Csak azt bizonyította be, hogy tényleg részeg és tényleg alig él. Szerintem itt várja meg, hogy rásötétedjen, jöjjön valami hasonlóan alkesz hapsi, majd ők lesznek az álompár, ahogy megerőszakolja és iszik a köldökéből egy kis töményet. Igazából a flegma stílus, a lázadás, az alkohol, a cigaretta nem hatnak meg... de a felelőtlenséget nem bírom. Ha tudná, mekkora kincs az emberi élet, ha megtapasztalta volna már, milyen adomány, nem így bánna a sajátjával. Én viszont nem azért vagyok, hogy megtérítsem.
Amíg mondja a magáét, mint egy tipikus részeg, durván és hangosan, én csak unatkozó fejet vágva engedem el a fülem mellett, karba teszem a kezeimet és kitolom kissé a csípőmet.
- Befejezted a felesleges tombolást? - Kérdezem tőle, mert ha nem, nyugodtan folytathatja, ráérek, van időm még pár percig ignorálni a hülyeségeit. Sőt, ha nem lenne ilyen felelőtlen, még tök jól szórakoznék. De kihozza belőlem a szigorú énem és szerintem ezt nagyon nem akarta, senki sem.
- Ha igen, akkor szedd össze magad kicsit, mert elég lecsúszott vagy, cicám. - Gunyoros félmosoly csúszik kemény arcomra a becézésnél. Nem akartam én olajat a tűzre, mégis kicsúszott a számon, most hallgathatom megint a meggondolatlan tombolást, mielőtt újra kapcsolatba léphetek az agyával a vörös ködön át.
- Na, kelj fel szépen, megyünk és kicsit kijózanítunk, elmeséled, mi a baj és keresünk valami megoldást. - Ajánlom neki a békejobbot, persze nem vagyok olyan mazochista, hogy tényleg felé nyújtsam a kezem. De örülnék neki, ha nem kéne további felesleges köröket futni, mert már tényleg kezd untatni ez a viselkedés.

_________________
Cause nobody's going to save
Somebody who won't change
It's time to be brave
Vissza az elejére Go down
Kimberly Evans
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : Énekesnő
Hozzászólások száma : 89

TémanyitásTárgy: Re: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   Szer. Okt. 29 2014, 23:20

Nagyon nem hiányzott nekem ez a liba, főleg nem ez a kioktató hangnem, amit megenged itt magának. Hát mégis mit képzel, miért nem lehet békén hagyni az embert, had sörözzön nyugodtan? Az oké, hogy nem vagyok még nagykorú, francba az Amerikai korhatárral, Európában már jó lenne, de akkor is azt csinálok amit akarok, és ezt meg is osztom vele, de ahogy érzékelem, ez a nő nem fogja annyiban hagyni a dolgot, mint ahogy arra utasítottam.
- Ez nem tombolás, csak elmondtam, hogy hagyj engem békén. Pont. – mondom, és elfordulok tőle, de ez a „cicám” szó kiakaszt.
- Te csak ne becézgess itt engem! Mit zavar az téged, hogy én mit csinálok? Rohadtul nem ismersz, semmi közünk egymáshoz, szóval ahogy már mondtam, takarodj a fenébe! – szólok neki oda ismét, elég emelt és ingerült hangnemben, de szavaim mit se érnek. Hogy lehet ennyire értetlen idióta valaki?
- Nem megyek én veled sehova! Tökéletesen elvagyok itt, viszont te nyugodtan elsétálhatsz innen. Csá! – intek neki, és tüntetőlegesen egy korty sör után hanyatt dőlök a fűben, és a szemeimet is becsukom, ne is lássam ezt a libát, és cigimet szívva reménykedek abban, hogy lekopik végre rólam. Eléggé felhúzott, még jó, hogy nem érte el azt a szintet, hogy már a cigi se segítsen lenyugodni.

_________________


A hozzászólást Kimberly Evans összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 05 2014, 21:02-kor.
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   Hétf. Nov. 03 2014, 17:38

- Ha te mondod... - Forgatom szemeimet, mert tudom, hogy ez nem más, mint unalmas, felesleges kardoskodás. Nem tudja lenyelni a keserű pirulát, így köhög, vergődik, hátha vissza tudja köpni, de nem hinném, hogy sikerülni fog neki. Istenkém, most, hogy így belegondolok, ha kevésbé lesz heves vérmérsékletű és letisztul a személyisége később, ahogy kicsit benő a feje lágya... egy igazán veszélyes, halálos nőszemély lesz belőle. De most még csak egy pattogó vakarcs, aki nem tudja, kivel van dolgva. Még.
- Könnyelmű vagy és meggondolatlan. Ki kéne használnod, hogy valaki még jószántából akar segíteni neked, mert ilyen viselkedéssel hamar olyan egyedül találod magad, mint a kisujjad. És akkor vergődhetsz és könyöröghetsz, még csak meg sem fognak sajnálni. Szedd már össze magad. - Kérem tőle még egyszer, én abszolút nyugodt vagyok és vázolom a lehetőségeit. Lehet, hogy lázadó tinédzser, de ez még nagyon nem jogosítja fel arra, hogy így viselkedjen. Amúgy is letoj mindent magasról, csak a jelennel törődik, de legalább a jelennel törődne normálisan! És hogy miért oktatom ki? Mert ha nincs itt az anyja, hogy megtegye helyettem, ha feladta, vagy nem is próbálkozott, az a legszomorúbb az egész történetben. Én akkor sem fogom nézni, ahogy itt az orrom előtt fázik fel, részegedik le, üldözi a tüdőrákot.
- Igen? Akkor úgy látszik, meg kell kérnem az egyik biztosurat, hogy ő kísérjen haza. Szerintem kínáld meg egy sörrel... ha már itt tartunk, hány éves is vagy? Tizenöt, tizenhat? - Kérdezem, miközben végigpillantok rajta. Sejtem, hogy kicsit idősebb, de manapság már olyan nehéz megondani, akár annyi is lehetne. Legalábbis remélem, hogy idősebb, különben hazarángatom, ha kell, a hajánál fogva és alaposan elbeszélgetek az anyjával. Én már rég nem élek a szüleimmel, de nem vagyok teljes értékű felnőtt, hiszen az anyukám még él és óvó-féltő szemeit ratjam tartja mindig, még ha távolról, Görögországból is.
- Javaslom, hogy ne húzz fel. - Teszem hozzá, mert biztos vagyok benne, hogy abban nem lesz neki köszönet. Bár most valószínűleg megint végig kell hangolnom Duli-fuli tombolását, de üsse kavics, ennyi pazarolnivaló időm még akad.

_________________
Cause nobody's going to save
Somebody who won't change
It's time to be brave
Vissza az elejére Go down
Kimberly Evans
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : Énekesnő
Hozzászólások száma : 89

TémanyitásTárgy: Re: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   Szer. Nov. 05 2014, 21:01

Forgatja a szemeit… ha ennyire nem érdekli a dolog, akkor miért nem húz el innen és éli tovább a nyomorult kis életét.
- És ha az vagyok? Áruld már el, miért foglalkozol te azzal, hogy én milyen vagyok? Nem is ismerjük egymást, de még ha ismernélek is, akkor sem érdekelne a kioktatásod. Azt mondod egyedül leszek? Hát inkább leszek egyedül, mint hogy ilyen begyöpösödött liba legyek, akinek nincs más dolga, minthogy beleszóljon mások életébe. – végignézek rajta, és tényleg, ezerszer választanám inkább azt, hogy kvázi remeteként éljek, mint hogy rá hasonlítsak akár egy kicsit is. Ő tipikus jókislány, én pedig a szöges ellentéte.
- Jellemző a magadfajtára… ha valamit nem tudok megoldani, rohantok anyucihoz, apucihoz, vagy jelen esetben a rendőrökhöz. Szánalmas… És semmi közöd hozzá, hány éves vagyok, elég idős ahhoz, hogy tudjam, a hátam közepére se kívánom a társaságodat, és ahhoz, hogy eldöntsem, mit akarok csinálni. Az én életem, az én döntéseim. – nagyon nagyon kezd felhúzni ez a liba, hogy ennyire nem fogja fel, hogy nem akarom hogy itt legyen, és megmondja, hogy mit csináljak és mit ne.
- Én ne húzzalak fel? Haha, édesem inkább azt ajánlom, legyen egy kis eszed, és fogadd meg a saját tanácsod. – nevetek fel gúnyosan. Lehet hogy ő itt most valami felsőbbrendűnek képzeli itt magát azért mert idősebb, mint én, de a kor csak egy szám, nem az számít.

_________________
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   Szer. Nov. 19 2014, 17:19

- Elárulom, de várj, kicsit furcsa lesz: vannak érzéseim. - Mondom neki bájosan elmosolyodva, hiszen annyira tudni szerette volna a kis aranyom, miért foglalkozok én vele. Mert egy jóérzésű, jószívű ember nem megy el mellette csak úgy. Ahogy nem megy el a kenyérért könyörgő hajléktalan mellett sem, hiszen az ő viselkedése is ugyanolyan segítségkérés, mint az övék. Csak az övé néma, durva köntössel próbálja palástolni. A többi, amit a fejemhez vág, nem érdekel, egyszerűen lepattan rólam. Úgy, hogy ezt tudom, nem fog tudni megsérteni, szóval erőlködhet itt, de csak az idejét vesztegeti.
- Meddig szeretnéd még ezt folytatni? Össze kéne tenned a két kezed, hogy van valaki, aki törődik veled, manapság ez nagy érték. - Bár úgy érzem, feleslegesen jártatom a számat, nem adom fel egyből. Hátha egy picit eljut az agyához a düh és az alkohol függönyén keresztültörve. Talán pedig kinyitom a szemét, mert most lehunyt szemmel, vakon jár a világunkban és aki így tesz, az hamar nekimegy valaminek, valakinek, elesik, megbotlik.
- A legszomorúbb, hogy nekem kell itt hadakoznom veled, mert egyik szülőd sincs itt. - Nem is igazán rá vagyok mérges, hanem arra, aki hagyta, hogy ez a lán idáig jusson. Hogy ilyen fiatalon közönségesen öltözködjön, hogy nyilvános területen alkoholt fogyasszon és a hidegben a földön ücsörögjön. Ha így csinálja a dolgait, egyszer megüti a bokáját. Az már mindegy is, hogyan, megerőszakolják, a detoxban ébred vagy egyszerűen csak rájön, hogy soha többé nem lesz már egészséges a hülyeségei miatt - akármelyik elég lökés lenne, hogy felébredjen.
Viszont akkor sem hagyom tovább, hogy ezt a hangnemet engedje meg velem szemben tovább, mert azért mindent én sem nyelek le neki, még akkor sem, ha szerintem nem ő a hibás a történetben. Szóval szépen lecsavarom a vizesüvegem kupakját és egy jól irányzott mozdulattal öntöm arcon a lányt egy kis adaggal.
- Remélem, ez majd kijózanít, intézhettük volna békésebben is. - Teszem hozzá, hogy nem csináltam volna ilyesmit, ha feláll és velem jön, ahogy kértem tőle. Most viszont nem fogom tovább hallgatni a dühöngését, sipítozását, nincs értelme. Szóval már indulok is, vissza a szerkesztőség felé, nyugodt léptekkel és tiszta lelkiismerettel.

_________________
Cause nobody's going to save
Somebody who won't change
It's time to be brave
Vissza az elejére Go down
Kimberly Evans
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 21
Foglalkozás : Énekesnő
Hozzászólások száma : 89

TémanyitásTárgy: Re: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   Csüt. Dec. 18 2014, 22:26

Csak a szememet forgatom, mikor mondja, hogy azért foglalkozik velem, merthogy vannak érzései. És mellé még idegesítően vigyorog. Hát menjen a jó büdös fenébe az érzéseivel együtt és hagyjon engem békén, de nagyon nem ért a szóból, ami dühítő.
- Jaj, hát köszönöm szépen a fáradozásaidat, igazán nagyra értékelem, de inkább keress valakit, akinek tényleg szüksége van rád. Nekem nincs! –  mondom neki gúnyosan,  és bízom benne, most már tényleg lekopik rólam, és hagy tovább sörözni.
- Nagyon is jó, hogy nincsenek itt a szüleim! Nincs szükségem rájuk. –  ne keverjük ide a szüleimet, nem véletlenül utálom őket, nem is tekintek rájuk csak mint biológiai szülőkre, akik nélkül nem léteznék, de igazából azon kívül, hogy összehoztak engem, semmi említésre méltót nem csináltak. Ezek után igyekszem magasról tenni a nőre, és visszatérek a sörömhöz, és rá is gyújtok, de ez az idióta leönt vízzel, így a cigarettám is teljesen elázik.
- Mégis mit képzelsz magadról? Hát anyádat öntögesd vízzel, ne engem! – ordítok rá meglehetősen ingerülten, és felállok, aztán vállánál fogva visszafordítom, most biztos nem fogom hagyni, hogy csak így elsétáljon. Kicsit megszédülök, mert kissé már be vagyok rúgva, de talpon maradok, és úgy nézek rá a másikra. Szememről valószínűleg valamennyire lefolyt a smink, de jelenleg túl ideges vagyok, hogy ezzel foglalkozzak.
- Igen? És mégis milyen békás módszereid lennének? –  kérdezem gúnyosan, és fel se tűnik az elszólásom, hogy „békés” helyett „békás” jelzőt használok. Egyrészt az ideg, másrészt az alkohol teszi. Ismét rágyújtok egy cigire, de hogy én nem megyek el innen vele sehová, az biztos, és hogy nyomatékosítsam a dolgot, felveszem a sörösdobozomat, ami még félig van, és jó nagyot kortyolok belőle.
- Lehet, neked is innod kéne, talán akkor nem lennél ennyire frigid liba. – ezzel felé is nyújtok egy sört, de gyanítom úgyse fogadja el. Ha ki meri önteni, akkor pedig biztos megtépem.

//Sorry a vérszegény elszólásért (a békásra gondolok) de nem jutott eszembe semmi értelmes amivel Seb szivatását ki tudnám játszani XD Hozz ki belőle valamit hogy szarul jöjjek ki XD És bocsi hogy sokat kellett várnod erre a hszre *-* //

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly   

Vissza az elejére Go down
 

Ha okos vagy, nem kötekedsz velem! ~ Callidora & Kimberly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-