Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Csüt. Nov. 13 2014, 19:14


Végre elindulunk, végre kiszabadulhatok ebből a földi pokolból, szinte alig akarom elhinni, amikor lenyomom a kilincset és a benti helyett már a kinti levegő csap meg, mégsem tudok még fellélegezni. Nem nézek körül, csak rábízom magam Zinre, valami távoli helyen vagyok, ahol nincsenek gondolatok sem, csak dübörgés, és dübörgés a fejemben, egészen addig, amíg valahogy a kocsiban nem ülök és Zin nem néz rám mellőlem. Magamtól beültem, és nem emlékszem rá? Ez nem túl jó.
-Kérlek, legalább hajts egy utcányit el innen, ahol aztán leparkolhatsz és nem húznak el mellettünk az autók és nem látom a kávézót!- kérem kétségbeesett tekintettel, és nagyon remélem, hogy teljesíti ezt, a könnyek megint utat törnek maguknak, ahogy visszagondolok arra, ami történt, amit el kell mondanom, és amihez hasonló szituációba kell még ma keverednem.
Amikor végül mégis beindítja az autót és a legközelebbi utcába hajt végre, kissé talán kevésbé érzem magam zaklatottnak, mély levegőket veszek.
-Én se értem ezt az egészet...- kezdek bele, és elsírom magam újból, mármint, nem csak folynak a könnyek hanem tényleg sírok is, pedig próbálom magam visszafogni. Egyszerűen még annyira se tudom magam összeszedni és átgondolni ezt, hogy valamennyire próbáljak objektív lenni, hogy figyelmeztessem, hogy ez csak az én szempontom, csak elkezdem mondani, ami történt.
-Először azt hittem, jól fogadja, de aztán nem fogadta jól. Folyton azzal jött, miért csak most szólok neki, miért nem hamarabb, először nem értettem, mi ez az egész az idővel, de azt hiszem, az elvetetés miatt kérdezgette és utalgatott rá mennyi idő eltelt. Aztán nekem támadt, hogy hogy lehetek ilyen kegyetlen, hogy még hónapokig csak játszani akarok veletek, persze nem így fogalmazott... de ez volt a lényege. Megmondtam neki, hogy a teszt nagyon sokba kerül, de addigra már olyan dolgokat vágott a fejemhez...- elakadok, és zokogásban török ki, ahogy az egész emléket felidézem, és csak remélni merem, hogy ezután majd jobb lesz, hogy ezután majd jön a megváltás, kiadom magamből a feszültséget, és rendben leszek, pedig tudom, hogy nem így van, mégis ebben reménykedem. Többször belekezdek, hogy folytassam, de mindannyiszor értelmetlenségbe, és zokogásba fullad.
-Azt feltételezte, hogy ha megszületik a gyerek és kiderül, hogy az övé, akkor majd szakítok veled és vele leszek... nem is értem, hogy gondolhatott ilyet! Hogy hihet ilyen szörnyetegnek, nem ismer?! Persze aztán kimagyarázta, hogy félreértettem, de azt mondta... azt mondta, hogy "Együtt élsz Zinnel, de ha enyém a gyerek, mégis velem akarsz lenni majd? Vagy rám is igényt tartasz?"- megint felzokogok, nem tudom, vége lesz-e ennek valaha, kicsatolom az övet és a térdeimre hajolok, mert nagyon, nagyon fáj ez az egész ott belül, és most képtelen vagyok egyben tartani magam és nem összeroskadni, mintha attól jobb lenne annak a fájó pontnak.
-Én nem törődök az érzéseivel, az érzéseitekkel... aztán ki akartam jönni, de nem hagyott!- megint elkap a pánik érzése is, a bezártság miatt, így képtelen vagyok folytatni, csak zihálok, és nagy levegőket veszek, hogy minél előbb abbamaradjon ez, mielőtt még kifejlődne a gyönyörű pánikrohamom. Szerencsém van, mert időben elkapom, nem is igazán értem, hogy miért érint ez az egész ennyire rosszul, mert oké, nem szeretem a bezártságot és mondott pár dolgot ami borzasztóan nem tetszett, utána meg próbálta megmagyarázni, de hogy erre ilyen hevesen reagáljak az azért még engem is meglep, na nem mintha tudnám befolyásolni, csak benne vagyok ebben a heves viharban és szépen lassan kezdek anynira megnyugodni, hogy felüljek megint.
-Aztán amikor rájött hogy nem tarthat bent kiengedett, és a többit láttad is...-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Csüt. Nov. 13 2014, 20:22

Nagyon vigyázva vezetem Izziet és az úttesten is csak akkor kelünk át, amikor zöld a lámpa. Beültetem a kocsiba, becsukom az ajtót aztán átmegyek a másik oldalra, hogy beüljek én is. Felé fordulok, hogy meghallgassam, de ahogy sírós szemekkel rám néz, nem tudok neki nemet mondani. Bekötöm magam én is, felteszem a szemüvegem aztán egy nagy sóhaj után elindulok. Egy közeli park parkolójában állunk meg. Közben Izzie már megpróbál beszélni, de igazán csak akkor sikerül bármit is mondani, amikor már parkolunk. Ismét felé fordulok, kikapcsolom az övem, kicsit közelebb is csúszok hozzá, bár a sebváltó miatt kicsit nehéz a dolog. Az arcát simogatom, adok neki zsepit, hogy megtörölhesse az arcát, nem mintha bármi haszna lenne és figyelek, mert nem igazán tudom, mi mást tehetnék.
Többnyire bólogatok, meg hümmögök. Nem merem félbeszakítani, de igazság szerint nem is tudnám, mert ehhez nem igazán tudok hozzászólni.
Ami azt illeti, engem is zavar, hogy hónapokig kétségek között kell élnem, de eddig egész jól ki tudtam ezt zárni és nem túlságosan foglalkozni a dologgal. Pénzem meg nem lesz a tesztre. Szerintem még akkor sem ha Brookekal összeállunk.
Egy pillanatra megdermedek, amikor arról beszél, hogy ha a gyerek Darylé akkor mi lesz. Ami azt illeti ez az én fejembe is megfordult, de bízom bennem, hogy az arcomra kiülő meglepettséget a feltételezés őrült mivoltának véli - feltéve, hogy észre veszi ezt rajtam. Valamelyest, megnyugtat, hogy ezt mondja. Rengeteg kétséget oszlat félre, de közben kicsit rosszul is érzem magam, amiért nem hittem benne, hogy így lesz. Marad hát a bölcs hallgatás továbbra is, bár nyelek egy nagyot, és beharapom a számat - hülyén venné most ki magát egy elégedett mosoly. Mert bűntudat ide vagy oda, nagyon tetszik, hogy velem marad, bármi is legyen.
Izzie hátát simogatom aztán, ahogy előre hajol tovább sírni és kezdem magam kellemetlenül érezni, amiért erre az egészre nem tudok semmit sem mondani, pedig nyilván várna valamit. Végül pont mond valamit, amire tudnék válaszolni de akkor meg elkapja valamiféle pánik és megijeszt nagyon.
- Héé, héé, Iz, nincs semmi baj! - nyúlok megint az arcához, törlöm le a könnyeit, simítom hátra a haját, a másik kezemmel a kezeit szorítom meg. Ha sokáig marad ilyen én is kétségbe fogok esni. Még jó, hogy egészen összekapja magát, és nem lesz nagyobb baj. Én is megkönnyebbülten engedem ki a levegőt és nézek a szemeibe.
- Láttam, és... én tudom, hogy... neked ez... nehezebb - mondom lassan, miközben keresem a megfelelő szavakat. Nem vagyok biztos benne, hogy ezek azok, de talán nyújtanak neki némi vigaszt - Gyere, sétáljunk egyet!
Mondom és ha rábólint kiszállok a kocsiból, hogy aztán neki is kinyithassam az ajtót, és tegyünk egy kisebb kört a szabadban. Ez legalább biztos, hogy jót tesz.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Pént. Dec. 12 2014, 22:03


Elegem van ebből az egészből, a mai napból. Haza akarok menni, és aludni... igen, arra mindig vágyom, de most különösen. Annyira rossz ez a nap, hogy épp ideje, hogy véget érjen, a hasam is keményedik, magnéziumot kéne bevennem, de nem hordok magamnál, szóval csak küzdök azzal is, mint a pánikrohammal, meg a sírással, meg ezzel az egész érzelmi viharral. Mázlija Zinnek, hogy nem látom, mit gondol, és mi ül ki az arcára annak kapcsán, hogy kivel leszek ha kiderül ki a gyerek apja. Oltári balhé lenne belőle, és nem véletlenül.
-Az. Nehezebb.- nevetek fel gúnyosan a könnyeket törölgetve, de nem rajta gúnyolódom és nevetek, hanem a szituáción, és hogy milyen finoman sikerült megfogalmaznia mindezt. Aztán amikor sétát említ, bólintok, jót fog tenni, és járás közben nehéz elaludni, ha már fenn kell maradnom.
Mielőtt kiszállnék, lehajtom a tükröt, és próbálok valami kevésbé pocsék arcot rajzolni magamnak, de nem vagyok túl sikeres azt hiszem, a szemeim vörösek, az arcom puffadt. Inkább kiszállok, és mélyet szívok a levegőből, és erre koncentrálok, a légzésemre, ez egy jó kis nyugtató technika. A hideg a tüdő,be áramlik, és ettől máshogy érzem magam, erre koncentrál a testem és nem minden másra, ami jó.
-Hova akarsz menni? Vagy mi legyen?- kérdezem kissé ingerülten, mert tudom, hogy nem tarthatom magamtól távol örökre ezt az egész szart. Jól elintéztem magunknak... tudom, hogy szörnyű ember vagyok és nagyon sok erkölcstelen dolgot tettem már, de azért az, hogy dobjam Zint mert Daryl a gyerekem apja és csak ezért vele megyek... nem, ez még az én mércémet is kiüti, nem is kicsit. Undorító, hányingerem támad a gondolatra is, szóval inkább próbálok nem gondolni rá.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Pént. Jan. 09 2015, 22:11

Nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Tudom, hogy én mondtam, hogy Brookenak is tudnia kell a babáról, de egyáltalán nem gondoltam, hogy ez ennyire felizgatja majd Isabellát. Azt meg még annyira sem, hogy Brooke beszélni akar majd. Főleg nem hármasban. Én direkt kettesben hagytam őket és nem vagyok biztos benne, hogy fel vagyok készülve egy ilyen beszélgetésre. Azt viszont kivételesen sejtem, hogy Iz mellett most nekem kell lenni annak, aki nyugodt maradt. S ha belül bennem is kavarognak a gondolatok meg a kétségek, abból neki, semmit sem szabad érzékelnie. Talán, egyszer, ez még a javamra válhat. Na meg, igazán nem esik nehezemre titkolni, ami bennem zajlik. Világ életemben ezt csináltam, az inkább a fura, hogy Izzie miatt egyre több embernek nyílok meg.
Elhúzom a számat, ahogy gúnyosan nevetve ismétli a szavaimat. Nem hiszem, hogy rajtam nevet, inkább a szituáción de jobb szeretném, ha igazi lenne a mosolya. A sétában bízom, hogy a friss levegő a parkban kicsit megnyugtatja.
Kiszállok és átsétálok a másik oldalra, hogy kinyissam neki az ajtót. Ő meg persze tollászkodik. Ami valami női dolog lehet, mert lássuk be, nem igazán sikerül eltüntetni a piros-duzzadt szemeket... Nem mintha számítana. Megfogom a kezét és gyengéden de határozottan magamhoz húzom.
- Ne is próbálkozz, a tökéletest nem lehet felülmúlni - tudom, hogy ritkán mondok neki szépeket mert nem az én stílusom, de úgy sejtem, most szüksége van rá, szóval becsapom az ajtót mögötte, a derekára teszem a kezem és terelni kezdem a park felé - Kivételesen azt hiszem, az számít, te mit szeretnél. De elsőre megteszi csak egy kis séta is. Van itt egy tó... kacsákkal... hattyúkkal... ilyesmik.
Fogalmam sincs. Nem tudom mi jár a fejében, az enyém egy nagy káosz. Nekem is jót fog tenni egy kis fejszellőztetés. De először talán Izzieből kéne kiszedni valami biztosat, hogy legyen majd valami alapom a Brookekal való beszélgetéskor.  Mert azt be kell látnom, hogy ez itt már nem csak rólam, meg Izzieről szól. Kispaca is ott van, és el kell végre helyeznem őt a kirakósban.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Kedd Márc. 03 2015, 13:23


Ahogy kiszállok, magához húz, és ez jó. De sajnos jelenleg nem elég jó, mégis értékelem, a szavait is, kap egy őszinte mosolyt. Sajnos csak erre telik, túlságosan tele van a fejem.
Elindulunk a park felé, amit említett, de egyre csak az egész szituáción jár a fejem, így nem is beszélek. A hideg levegő nagyon sokat segít, nyugodtabbnak érzem magam, ugyanakkor mintha minden egyes összehúzódott izomsejtemet egyenként érezném a testemben. Fura érzés egyszerre ennyire feszültnek lenni fizikailag és fejben könnyebbnek. Nem tudtam, hogy ilyen van, mintha magamat látnám kívülről, épp ezért is lehet, hogy folyton csak arra gondolok, hogy szeretnék már ezen a rohadt mai napon, leginkább a beszélgetésen, ami következik, túl lenni.
-Tudod, mit? Inkább hagyjuk most ezt... csak szeretnék már ezen túl lenni és kész. Hiába a kacsák meg a séta, bármi, nem fogok tuni megnyugodni, csak ha már túl vagyok rajta. Menjünk!- megtorpanok, és mindezt feszülten közlöm. Fogalmam sincs, mi járhat a fejében, de nem is vagyok képes már még erre is gondolni, mert túlságosan tele van a fejem, bediliznék, így a hirtelen felmerült kíváncsiság tova is száll azonnal, és inkább magammal foglalkozok, az én érzéseimmel.
-Aludni akarok.- nyögöm ki, és érzem magamon, hogy mindennek a tetejébe még hisztis is vagyok, szóval a mai napon én sem szívesen vagyok a magam társaságában, hát még hogy lehetnek ezzel ők. De nem érdekel. Csak menjünk vissza, mondja el, amit akar, aztán hagyjon végre hazamenni, és aludni. Másra sem vágyom, puha takaró, puha párna, meleg ágy. Helyette mi van? Csatamező. Remek.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Csüt. Márc. 12 2015, 10:49

Kellemetlen egy helyzet ez és sajnos nem csak Isabellát mentem belőle, hanem magamat is. Azért viszem a parkba, hogy valamivel nyugodtabb körülmények között, kikérdezhessem a részletekről és ennek fényében tudjak majd érdemileg hozzászólni a... hát nem tudom mihez.
Vigasztalom Isabellát, vagy legalábbis próbálom. Olyasmiket mondok, amit egyébként ritkán. Valahol belül tudom, hogy gyakrabban kéne mondanom neki, hogy gyönyörű, de valamiért nehezemre esik. Mindenesetre megpróbálom majd tudatosítani benne, hogy még véletleül se érezze, higgye másképp gondolkodom róla.
A park felé kezdem vezetni és szeretném picit elterelni a gondolatait ezért hozom fel a tavat a kacsákat. Sikertelenül. Megállok, pislogok kettőt.
- Biztos? - kérdezem komolyan, de nem igazán kell, hogy válaszoljon, látom rajta, hogy ez most a "nem tűr ellentmondást" kategória, így kissé nehezen, nagyot sóhajtva, bólintok. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy valóban erre van szüksége, de nem fogok vele még én is vitatkozni.
Visszafordulok vele együtt az autó felé, aztán jön az újabb megjegyzése, és már tényleg nem tudom, hogy mit szeretne.
- Akkor most inkább hazavigyelek, hogy aludhass, vagy vissza...? - érdeklődöm, de elég egy pillantás, hogy tudjam, nem mukkanok meg többet. Brooke nagyon felhúzhatta.
Kinyitom neki az ajtót, ha kell besegítem az autóba, aztán átmegyek a másik oldalra és beszállok én is. Csak miután ő is bekötötte magát, indulok el. Nem hajtok gyorsan, út közben meg lázasan töprengek, miről is fogunk beszélni és mit fogok mondani, de tényleg nem tudom. A fenébe is, azt sem tudom, azzal mit kezdjek, hogy Isabella terhes.
Feszülten parkolok le ismét a pizzázó előtt. Elteszem a szemüvegem a tokjába és azt be a kesztyűtartóba. Aztán kiszállok, Isabellát is kisegítem, majd a kezét gyengéden megszorítva, próbálok biztatóan nézni rá, miközben nagyon szeretném, ha valaki engem is bíztatna.
Elsőnek lépek be, a szemem rögtön Brooke-ot keresi. Amint megtalálom felé indulok meg, még mindig Isabella kezét fogva. Halkan, hogy senkit ne zavarjunk és ne legyünk feltűnők (megint), szólok hozzá.
- Legyünk túl rajta gyorsan - a fejemmel pedig intek, arra, amerra az irodák vannak. Főképp, mert már attól rosszul vagyok, hogy be kellett tennem ide a lábam és ez valószínűleg csak rosszabb lesz. Izzie is hasonlóan lehet vele, bár az ő gondolatait már nem tudom követni.
Remélhetőleg Brooke veszi a lapot és van kellő embere, aki ideiglenesen felügyel. Ha már bent vagyunk valami csendes helyen, akkor Isabella mellé ülök, még mindig fogva a kezét, és Brookera emelem a tekintetem, jelezve, hogy figyelek. Miközben tökéletesen kifejezéstelen álarc mögé rejtem az idegességem.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Pént. Márc. 13 2015, 13:29

Ahogy Izabella és Zin elhagyják az éttermet, szokatlan erővel törnek rám az érzelmek, és nem törődve azzal, mit gondol az éttrem "közönsége", hátra vonulok az irodámba. Az ajtót még sikerül viszonylag csendesen beraknom, de a pohár, ami elő volt készítve, a falon törik milliónyi darabra.
Szeretet, félelem, féltés és düh elegye kavarodik bennem, megmagyarázhatatlan elegyben, mélységben. Úgy járkálok az irodában, mint valami űzött vad, és úgy érzem, rögtön megőrülök. A régi módszerhez nyúlok, ami még Liohoz köthető..., előszedek egy üveg bort (talán még ezt is ő hozta egyszer), és felnyitom. Nem aprózom el, üvegből iszok, aztán lehanyatlok a kanapéra.
Izabella terhes. Tekintve, hogy júniusban szakítottunk, és most szeptember van, már legalább három hónapos. Nem értem, miért csak most szólt... És ha igen, miért most, amikor nem biztos benne, hogy én vagyok a gyermeke apja. Csalódásként mar belém, milyen gyorsan tette túl magát rajtam, majd jut eszembe megint, talán meg is voltam csalva. Zin... Sokáig úgy gondoltam, jó és becsületes ember, de amikor SoRa elment miatta, megrendült a bizalmam.
Gwen jut eszembe... Az a nap, amikor ő közölte, hogy terhes... Könnyes volt a szeme, és látszott, tanácstalan. Milyen gyönyörű és okos nővé érett, milyen jót tett neki, hogy anya! És Dominic... Elbűvölően okos és és helyes fiúcska, igazi szerelemgyerek, ahogy az öregek hívják, és igazuk is van. Gwen... A nyáron együtt töltött napok melegséggel töltenek el. Közel kerültünk egymáshoz. Vajon ez a hír hogyan befolyásolná a kapcsolatunk?
Újra iszom, aztán leteszem az üveget. Tiszta fejre van szükségem, nem alkoholgőzösre. Akárhogyan is történt, van egy helyzet, (nem problémaként kezelem), amivel szembesülni kell, bár még mindig nem értem, mi szerepet szán az egészben nekem Izabella, amikor tudtomra adta, neki Zin a párja, és valószínűleg a gyermeke apja is. Hol van ebben nekem a helyem? Mennyire vehetem ki a részem belőle, mint "lehetséges apa"?
Megmosom az arcom. A raktárból seprűt és lapátot viszek az irodába, és összetakarítom a mocskot, amit a pohárral csináltam. Összetört poharak rossz tulajdonsága, hogy még hónapokkal az eset után is szilánkokkal találja szemközt magát az ember. Remélem, Domi majd nem nyúl bele. Imád a földön játszani...
Visszamegyek az étterembe. A vendégek egy része már kicserélődött, de azok, akik itt voltak a "balhé" alatt, látszólag nem foglalkoznak velem. Én se velük. Szokásomtól eltérően nagy csésze kávét töltök magamnak, és úgy ahogy van, feketén, keserűn, forrón, az egészet ledöntöm a torkomon. Ez az a pillanat, amikor megáll egy autó a közelben, és meglátom, ki száll ki belőle. Zin jön be hamarabb, Izabella kezét fogja, és amikor közelebb ér, csendesen beszél hozzám.
Összeszorítom a szám. Hát hogyne. "Ők" gyorsan túl lesznek rajta. Elindulok az iroda felé.
Vissza az elejére Go down
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 28
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Kedd Márc. 24 2015, 12:15


Meg kell jegyezzem, Zin több, mint rám van hangolódva ma. Pillantásokból megért, pedig sokszor szavakból se, szóval egy szavam nem lehetne. Ha nem ebben a szerencsétlen szituációban és idegállapotban lennénk, tuti elsütném, hogy összerendeződött a menstruációnk a mai napon rendesen... de így elhessegetem, csak belülről mosolygok a gondolaton.
Visszaülünk az autóba, én a magam világába és gondolataiba merülök, és egyre feszültebbé válok, ahogy a pizzázó közelébe érünk - ha ugyan lehet ezt még fokozni. Úgy érzem, egy pillanat alatt szét tudnék pattanni, és pórusok szintjén a darabjaimra hullani. Ez pedig nem jó a babának sem.
Kiszállok az autóból Zin segítségével, és amikor elfordul, hogy becsukja az ajtót, akkor engedem ki magamból dühödten a levegőt. Essünk túl rajta végre, be is sétálunk, próbálom felmérni, hogy vajon az itt tartózkodók kicserélődtek-e a remek jelenetünk óta, de mivel akkor semmi igyekezetet nem tanúsítottam, hogy megnézzem őket magamnak, fogalmam sincs. Egyszerre megint azt érzem, hogy kár volt így elkapkodni a visszajövetelt, és inkább mégsem lennék itt és nem akarom ezt a beszélgetést.
Darylnek szerencsére nem kell kétszer mondani, hogy most kellene inkább megejteni a beszélgetést. Nem, mintha én ránéznék, vagy szólnék egy szót is. Ha ki is nyitnám a számat, csak tátogni lennék képes, úgy érzem, szóval nem is próbálkozom, meg aztán késztetés sincs bennem, hogy még egy szót szóljak hozzá. Jelenleg ránézni sem tudok, amit tudom, hogy bűntudattal fogok a későbbiekben megélni, de most most van.
Bemegyünk az irodába, és leülök a kanapéra, keresztbe vetem a lábaim, és Zin kezét is elengedve a kezeimet is keresztbe fűzöm magam előtt. Nem, mintha nem kellene a támogatása, de a testemben erősebb a késztetés a bezárkózásra. Csak sóhajtok egyet, és várom, hogy Daryl belekezdjen, mit is szeretne. Minél gyorsabban túl leszünk rajta, annál jobb, mégis úgy érzem, akasztják a hóhért, ahogy egy szobában ezzel a két emberrel erről a témáról kell beszélnem... mert nyilván nem fogadják el, hogy én csak szeretnék itt csöndben ülni és eggyé válni a kanapéval, elvégre ki kérdezné egy kanapé véleményét?!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Szer. Márc. 25 2015, 16:49

Visszaérünk és én tényleg nagyon feszültnek érzem magam. Feszélyez, hogy Izzie nem mondta el miről van szó, hogy még én is érzem a köztük levő negatív légkört... Na meg, én egyáltalán nem kívántam részt venni a dolgaikban. Mármint... Nyilván valahol találkoztunk volna, de miért nem lehetett ez most annyi, hogy terhes, és lehet ő az apa, mint velem? Aztán hagyjuk leülepedni és megbeszélik, amikor mindketten feldolgozták és ha ők átbeszélték szépen nyugodtan akkor elmondja nekem Iz, hogy mire jutottak. Valami ilyesmit gondoltam. Ehhez képest?
Azért igyekszem határozottnak látszani és védelmezni Isabellát, de ő sem könnyíti meg a dolgom. Brooke szerencsére veszi a lapot és egy csöndes helyre vezet, ahol kényelmesen le tudunk ülni. De aztán? Csendben ücsörgök, várnám, hogy valamelyikük megszólaljon, elvégre ők akartak beszélni, én meglettem volna mindeféle idegeskedés nélkül is. Viszont Isabella olyan csendben és olyan bezárkózva ücsörög, hogy ismét elbizonytalanodom, valóban ide akart-e jönni. Sosem fogom megérteni! Kérdőn pislogok rá, majd Brooke felé fordítom a fejem. Várom, hogy ő mondjon valamit. Én tényleg nem tudom, mi történt köztük az előbb és azt sem igazán értem, velem miért akart beszélni.
Mivel Izzie most nem fogja a kezem, összefűzöm én is az ujjaimat és a térdemre könyökölök az öklömet meg a lábaim között lógatom. Egy darabig nézem, várom, hogy melyikük szólal meg előbb. De nem tudom, hogy van-e ennek az egésznek értelme.
- Figyelek - jegyzem meg csak úgy mellékesen, hogy tudják én kész vagyok. Vagyis, hogy elhitessem kész vagyok. Semmire sem vagyok kész. De ezt elég, ha én tudom.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   Csüt. Ápr. 02 2015, 13:56

Nem tudom, mennyi idő telik el, össze vagyok zavarodva, kavarognak bennem a gondolatok, és igen, feldúlt vagyok. Az összes lenyelt feszültségem a pohárral együtt pattant szét, de olyan fáradtnak érzem magam, mintha legalább egy hete nem aludtam volna.
Épp egy bögre kávéval mérgezem magam, amikor meglátom, hogy jönnek visszafelé. Fura, mintha nem ebben állapodtunk volna meg, hanem hogy semleges helyen találkozunk, majd valamikor később... Ú, ennyire hülye lennék?
Izabella úgy vonul be, mint egy királykisasszony, rám se pillant, mintha levegő lennék, ezzel is húzva az agyam, és Zin is csak foghegyről szól oda nekem, mintha a világ legmocskosabb kutyája lennék. Szépen állunk. Alaphangulat a béke segge alatt. Még a végén én leszek a világ rossza egyedül...
bevezetem őket az irodába, közben folyamatosan számolok, 1, 2, 3, 1, 2, 3, mintha elegendő lenne, de egyszer azt olvastam, ha nagyon ideges vagy, csak számolj háromig... Na, ez rögzült. Nem tudom, hányszor háromig számoltam az irodámig, de nem lett jobb, és még ott is folytatom, csak a biztonság kedvéért.
Izabella leül, Zin mellette foglal helyet. Izabella bezárkózik, mintha neki az egészhez köze nem volna, Zin pedig hol rá néz, hol rám. Én őket nézem. Hallgatásunkat Zin töri meg. Megjegyzem, csöppet sem tűnik magabiztosnak a fickó. Remekül kitalálták. Máris aljasnak érzem magam.
- Úgy vélem, Izabellának kellene előállni a tervével... - nem adom a szájukba, mit kéne tenni. Na nem. Továbbra sem vagyok hajlandó kimutatni, mennyire fel vagyok húzva. Inkább felveszem a stílust, amit ők, hűvös vagyok és tartózkodó.


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie   

Vissza az elejére Go down
 

We're in an awful mess, and I don't mean maybe - Daryl & Zin & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-