Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 ...valami nincsen rendben ~ Lionel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 42
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: ...valami nincsen rendben ~ Lionel   Kedd Okt. 21 2014, 14:22Amikor egy feldúlt szerető az arcára csapja az ajtót, általában visz neki valami ajándékot másnap, körbehízelgi, elolvasztja a lelkét, aztán amikor levette a lábáról, akkor kidobja. Mert hát nehogy már őt dobják ki. Eros valószínűleg betegre neveti magát a pszichológiai profilján, de működik a metódus, neki általában jól esik. És ugye az a lényeg, hogy neki jól legyen.
Bár Lionel nem tartozik a szerető kategóriába (még), és főleg nem akarja kidobni (még), az ajtócsapás megvolt, úgyhogy járna az engesztelés gesztusa. Főleg azok után, aminek megtudott, kéjes örömmel dorombol benne a gondolat, hogy hova gázolt egy sérült psziché mélyére.
Virágot viszont nem vihet. Az kifejezetten ingerlő lenne. Édességet sem, elvégre Lionel talpig férfi, milyen ironikus, biztos nem szereti az ilyesmit. A szesz kézenfekvő volna, de mivel a konyakkal szemben alighanem szintén nemi szerep identitásproblémái volnának, így a whiskey maradna, az pedig nem éppen munkaidő előtti ital. Sóhajt. Drámai problémákkal kell szembenéznie reggel kilenc előtt, úgyhogy kávét visz. Papírpohárban, ahogy az utca embere teszi, nem a titkárnővel hozatta, holott éppen ezért fizeti őket, de hát neki már titkára, van... ugye.
Ezen mosolyognia kell, aztán kopogtat a megfelelő ajtón, de igazából invitálást annyira nem vár, valószínűleg ő se hívná magát be önként, be is engedi magát.
- Mr. Anderson, jó reggelt, remélem nem én ébresztem - kellemes baritonja előtte lépked keresztül a kis szinte egyterűn._________________
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: ...valami nincsen rendben ~ Lionel   Szer. Okt. 22 2014, 22:04

A fejem lassan szellőzött, az ablak is nyitva maradt éjjel, de kevés bogár mászott be - baszok a bogarakra mert csak a tv villogott. Unottan néztem a főző, teleshop és szex csatornákat, sokszor elnyomott egy-egy álom, szarul aludtam. Hajnaltájt ki is kapcsolt a készülék, csak az ablak maradt nyitva. A levegő lehűlt, de lusta voltam elmenni odáig és becsukni, úgyhogy csak a takarót raktam a meztelen seggemre.
Jelenleg nyitott szájjal, oldalra fordulva szuszogok, két kezem magam mellett, lábam szétvetve, a takaró végighúzódik a hátamon, fedi a seggem, de a lábaim kilógnak, a golyóm épphogy takarva van, de nem kell a fedetlenséghez sokat mozognom. Épp a mosókonyhás néni akar fonott kalácsot az orromon ledugni álmomban, mikor egy kellemetlen hang egyszer csak kizökkent. Felszusszanok, megemelem a fejem. Fájdalmas a perc, amikor felismerem az arc és hang tulajdonosát.
- Bazdmeg...
Motyogom elnyűtten, tudatosodik bennem, hogy ez nem álom. Bőgni fogok baszki! Ez itt van! Itt van kora reggel az ágyamnál, kávészaggal! Fogadjunk még hét óra sincs! Inkább becsukom a szemem, morcosan magamra húzom a takarót. Nem alszom, az ideg a dobhártyám veri, a homlokomnál ki is dagad egy ér.
Várok egy kicsit, hátha mégis álom és eltűnik. Miért nem küldött valakit, akinek szétolthatom a fejét?! Bazdmeg!
Pislogok, pofátlan a képébe ásítok, a nevét is úgy mondom.
- d' AAAAbo...micsoda megtiszteltetés, hogy személyesen ébreszt! Minek köszönhetem ezt a...
Összevonom a szemöldököm
- Nagylelkű gesztust?
Hányok a szavaimtól, tényleg, kavarog a gyomrom. Ez túl fos álomnak, százszor kalácsos konyhásnéni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 42
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: ...valami nincsen rendben ~ Lionel   Csüt. Okt. 23 2014, 13:25Vannak remények, amiket nem akarnak az emberek igazán, hogy beváljanak. Például ez is egy ilyen remény. Ugyan az az udvarias, ha azt mondja, hogy nem akarja álmából felriasztani a másikat és kellemetlenül kiszolgáltatott helyzetben látni, mármint a másiknak kellemetlen, valójában kifejezetten örül neki, hogy ez történik.
Csendes, elégedett, sima mozdulattal teszi be maga mögött azt a bizonyos ajtót, ami elválasztja a kaján és bíráló külvilágot az ellenséges belső világtól, fesztelenül közelebb sétál, a zakója nyilván a korai óra ellenére is rendben simul a vállára, bár nyakkendőt még nem kötött.
- Neked is jó reggelt - ironizál a bazdmegen, miközben megáll a szobában. Kiváló a rálátása a lábakra, a széles hátra, a fedetlen vállakra, még a nyálfoltra is a párnán, ami minden alvó természetes sajátossága. Kényelmes helyet választ magának, akad néhány ülőalkalmatosság, elnyújtózik, a kávékat maga mellé teszi, a sajátjának a fedelét felnyitja. Nem jött üres kézzel, testesebb mappát enged az ölébe, nem is baj, hogy takarja valami, amíg figyeli a másik ébredezését. Ha az ásítás pofátlan, akkor macskamosolyának szegletét aligha lehet jól jellemezni. Olyképpen nézi, mint egy török a háremének legújabb, még alul alig pelyhes madárkáját. Különbség alig van, leszámítva, hogy semmit nem mozdítanak meg benne az alig pelyhesek. Főleg, amikor ilyen borostás portéka is akad.
- Mint titkár, alighanem rengeteg tanulnivalód van, egy kicsit mások az elvárások egy komplett cégvezetőnél, mint a HÖK-ben, és mivel úgyis az én személyemhez kell igazodni, én vagyok a legalkalmasabb arra, hogy az engedelmes alkalmazott szerepét bemutassam neki - bár a legtöbb titkárnő az asztalon végzi előbb vagy utóbbi, az ilyesmibe meg talán nem kell bevezetni a fiút.
- Egyébiránt pedig ahogy tegnap beszéltél azzal, aki a vacsorát hozta... nos, mivel a viselkedése egy kivetülős konfliktus velem, úgy döntöttem, nem éri meg mások idegeit elhasználni veled. Igen, a kávé a tied - fogja a dobozt, és oda is adja neki._________________
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 28
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: ...valami nincsen rendben ~ Lionel   Csüt. Okt. 23 2014, 20:30

Alszom bazzeg, elsőre nem esik le, hogy ez a tag micsoda. Álmosan rápillantok, de nem embernyelven beszél, hanem mint valaki kibaszott költő és akkor felmerül... Szerencsére a takarót magamra rántottam, remélem még időben.
Homlokot ráncolok, most kelek ember (meg ugye szarul is aludtam) Kicsit felemelkedem, akkor látom a perverz tekintetét, pofámra fagy a rosszindulatú fintor. Rémülten végignézek magamon, de takarva vagyok, aztán igyekszem nagyon rondán rábámulni. Ilyen nincs! Ilyen komolyan nem létezik! Titkár... Megkaparom a halántékom és sajnos minden eszembe jut a tegnap estéről. Szétszedem a mondanivalója értelmét és némán felfordulok. Legalkalmasabb, mi? Jött korán reggel basztatni. A mosoly nem áll jól, hanyagolom, fapofával ránézek.
- Jó
Ő ilyen költő lelkű valaki, nem? Minden buzi olyasmi, modell, művészet, csupa faszság. Akkor elvileg, ha vakargatnám a tököm kifordulna a bele, hogy jujj, de gusztustalan vagyok... Igen ám, de ez tényleg MELEG! Lüktető aggyal nézek feléje, tekintetem aztán a kávéfelhozatalra esik.
- Ideadja a főnök úr? Nem akarom sokkolni
Barátságtalan fintort azt azért kap a dögje! Mégsem kéne a faszom mutogatni neki, tényleg méretes példány még a végén mire kettőt pislogok rácuppan. Először nem tudom miről beszél. Milyen konfliktus? Koncentrálnom kell.
- Elég gyenge alkalmazottjaid vannak, ha ennyitől kiakadt, válogasd meg őket jobban.
De béna! Az anyja szidásába, meg hogy minek jött a világra még bele sem kezdtem...
Levegőt veszek, ahhoz, hogy gondolkodni tudjak tényleg szükségem lesz koffeinre. Bár basszus jó az nekem, ha jártatom az agyam? Inkább ki kéne kapcsolni.
Egyébként...minek hozott nekem kávét? Mert kettő van nála, vagyis akkor az egyik az enyém.
Ahh...akar valamit? Nem, miket gondolok! Talán azt hiszi megbántott... Fenébe, akar valamit!

_________________
Vissza az elejére Go down
Phoenix d'Abo
avatarVároslakó
Életkor : 42
Foglalkozás : mecénás, mentor, szabadúszó műkedvelő
Hozzászólások száma : 311

TémanyitásTárgy: Re: ...valami nincsen rendben ~ Lionel   Csüt. Okt. 30 2014, 12:06Még a szférák zenéjét is hallja. Nem azért, mert akkora a csönd és a nyugalom, hanem egyszerűen csak azért, mert annyira nem háborítja fel a másik viselkedése, és ő maga sem jön zavarba a sajátjától. Mosolyintva nézi a rejtőzködést, a kávéját pedig élvezettel kortyolja, kellemes forróság a torkán és a gyomrában, talán elkezdődik a nap.
Egyébiránt ő maga is férfi, még ha biszexuális is, ha viszket neki, hát megvakarja, és mert ez egy ilyen viszketős és mászkálékony szerv, tetemes időt tölt minden férfitársához hasonlóan az igazgatásával, még ha ezt általában titokban teszi is, mint ahogy az ő társadalmi rangján álló heteroszexuális férfiak is. Valószínűleg Lionel önnönmagát hozhatná újra zavarba egy nyílt vakargatással, de nem tilos. A figyelmére biztosan számíthat.
- Nem tudnál sokkolni, valószínűleg több különbet és csekélyebbet láttam. Szégyellős vagy? - mosolyog a barátságtalan fintorra. Hiába no, kifejezetten élvezi a helyzetét, ráadásul ahogy letelepedett látszik, hogy nem ő lesz az, aki felkel és a fiúnak ágyba szervírozza a kávét és a mappát. Szép is volna, ha ilyen nagyot fordult volna a világ abból a korból, amikor még az inasok tették ezt az uruknak. Némi egyéb szolgáltatást is az ágyba szervírozva. Vágyón gondol erre a rég letűnt csodás korra.
- Ez nem az óvoda, vagy a kocsma, hogy az alkalmazottakat taplóság-álló képességük alapján gyűjtsem össze valami elállatiasodott középrétegből, aminek az élete a civilizált burok ellenére is inkább szól az erőszakról, mint nem. Kivéve persze téged, de a helyzeted sok szempontból kivételes - ráncolja össze a homlokát őszinte értetlenséggel. Méghogy ettől volna gyenge az alkalmazott. - Tudod, még nem vagy a börtönben, hogy általános életelv legyen az erősebb kutya baszik gondolatisága, és valószínűleg ez a te szerencséd. Egyébiránt majdnem kilenc, ideje felkelned._________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: ...valami nincsen rendben ~ Lionel   

Vissza az elejére Go down
 

...valami nincsen rendben ~ Lionel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Szerkesztőségek, cégek :: Archívum-