Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Accident ~ Hale & Mark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Accident ~ Hale & Mark   Hétf. Okt. 13 2014, 17:01

Véget ért a nyár és ez nekem valahogy nagyon nehezen dolgozom fel, pedig már halomnyi előadáson voltam és még több unalmas órára ültem be, mint illedelmes lett volna. Na jó ez csak egy vicc és annak is rossz.
Most sem lógók, tényleg nem, komolyan... Olyan vagyok én? Slisszolok végig a folyosón, hogy még véletlen se csípjenek lógáson. Kilépek a kapun és előrántom a mobilom a zsebemből és persze azonnal el is ejtem, hogy gördülékenyen átcsusszanjon a lábtörlő rács hézagjai között és tompán puffanva zuhanjon vagy másfél métert lefelé.
- Azt a rohadt... - a hajamba túrok, és ledobom a táskám. Valahogy nem hiszem, hogy könnyen megoldható feladat elé nézek.
Nem hiszem el. Komolyan. Úristen de utálom Murphyt mindig akkor cseszik ki velem, amikor sietnék. Találkám van Nickkel és nem is három perc múlva, hanem azonnal is késő lenne. Mondjuk meg fogja érteni ha elhívom, de... hiszen éppen az almásom fekszik hason a gödör alján. Mázli, hogy nem esett az eső és nincs víz.
Most ez komoly? Hogy lehetek ennyire béna?
Sóhajtozva állok neki,hogy feleszegessem a rácsot, de persze nem moccan, minek is tenné. Hangosan felmorgok, mint egy kutya. Letérdelni nem nagyon szeretnék, mert kiszakad a harisnyám, éljen, hogy ma is szoknyában feszítek... Valahogy ki kell halásznom. Dunsztom nincs mit tegyek. Ott tartok, hogy nézegetem a rácsot, próbálok rájönni, hogyan szabadítsam meg  a rácsot a helyétől és aztán? Hogyan tovább?

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Szer. Okt. 15 2014, 10:54

Komótosan gördülök be a Lincolnnal a suli parkolójába, majd miután helyet találtam magamnak, összeszedtem a mai napra szükséges holmimat, kipattanok a sofőr ülésből, lezárom a járgányt, a kulcsot zsebre rakom és megindulok az iskola felé. Ki hinné, hogy ahhoz, hogy idáig eljusson az ember, mennyi teendőt kell sorra vennie. Éljen...
Épp a telefonom nyomkodom, üzenek valakinek, amikor a kapuhoz érve majdnem fellökök valakit.
Rábámulok, hogy honnan a semmiből termett itt, amikor felismerem az arcát. Ez a Salisbury lány! Nem is emlékszem a keresztnevére, tán el sem árulta? Minden esetre baromira nem értem, hogy miért játszik itt nekem útakadályt.
-Hali! - Dobom meg egy köszönéssel, ha már kis híjján kiterítettem, mint anno Maiseyt... Persze az is tök véletlen volt és nem akartam úgy átgázolni rajta, de ha ez sokadjára is megtörténik, Elee Jégtörő beceneve helyet valami Gázolót fogok inkább kapni... Nem túl fényes kilátások.
-Csak nem lógsz? - Kérdem vigyorogva. Elvégre nem a suliban van, és általában ilyentájt mindenkinek előadásai vannak, ráadásul elég sápadtnak és idegesnek néz ki. Lehet, hogy most próbálkozik vele először és ennyire kiül az arcára a para? Vagy csak szűri a levet valami fiúkával, akihez ki akar lógni, és fél, hogy valaki megtudja. Biztos foltot ejtene a család hírnevén, vagy ilyesmi. Ki tudja...
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Csüt. Okt. 16 2014, 13:22

Hallom, hogy érkezik valaki, de legkisebb problémám is nagyobb ennél. A drága kis mobilkám lent hasal az üregben és olyan magányos szegény. Alig bírtam visszaszerezni, mert az elme roggyant autótolvaj majdnem lenyúlta. Szerencse, hogy vissza jutott hozzám, most meg....
- Szia! - köszönök vissza és fel sem nagyon nézek, még mindig azon agyalok, hogy feszegessem fel a rácsot, aztán hogyan halásszam ki a cuccot? Arrébb araszolnék, hogy elférjen mellettem, és mehessen tanulni én meg elhúzok ebédelni, mert nem megyek be semmire, ami reklámmal foglalkozik és ááámen.
- Lógni? Én? - felpislogok az ismerős hang tulajdonosára, majd egyből ki is húzom magam. Na végre a megmentés, egy ufó.
- Nem vagyok olyan de te? Kintről ilyenkor? Jó, hogy jössz amúgy. Ma milyen a vonzó képességed? - na persze nem arról van szó, hogy pasiként vonzó-e? Mert az. De engem jobban izgat, hogy be tudja-e húzni a mobilom. Mondjuk az ufó sztori itt-ott sántított kicsit de pasi, lehet valami meglepően jó ötlete.
Igaz apám mesélt róla egy-két dolgot, leginkább, hogy kerüljem messzire, mert nem nekem való, de szerinte Nick sem, pedig ő meg elvesz, heh.
nagyon szépen pislogok felé, hogy érezze, akarok valamit, hátha nem lép le és hagy cserben, egyedül, magányosan a gondommal.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Csüt. Okt. 16 2014, 13:58

Próbálom értelmezni a helyzetet, hogy Hale mégis mit keres a rács fölött és mi a fenét szugerál ennyire, de túlságosan előrébb nem jutok, lévén nem állok olyan közel, hogy belelássak a mély lukba a rácsokon át.
-Te! Ki más? - Vigyorgok rá, hiszen ő van előttem és a környéken sincs más, szóval ki másra gondolhatnák?
-Nem lógtam. Nem tehetek róla, hogy ma csak későn van egy előadásom... - Nem kötelező mindenkinek reggel 7-kor a kapuban topognia. Ilyen az élet. Valakinek szerencséje van, valakinek nincs. Ez utóbbi ma pont Hale, sok szempontból... Persze a magyarázatom a kiskutya farkát sem érdekli, mert a lánynak kisebb gondja is nagyobb ennél, így gyorsan a lényegre tér. Bakker, itt minden csaj ilyen rámenős lett az utóbbi időben?
-Attól függ kihez kell vonzónak lennem. - Naná, hogy körbevigyorgom a fejemet is, de kétlem, hogy csupán ennyiről lenne szó...
-Mit szeretnél? - Nézek rá felhúzott szemöldökkel, gyanakvóan. Mert, hogy valamit akar, az fix. Ilyen szépen csak akkor néznek a lányok, ha nem akarnak lerohanni a kérésükkel, de nagyon akarják, és jobb, ha megteszed, mert különben véged van... Lehet, hogy csak el kéne dobnom valahová kocsival, vagy ilyesmi.
Gyaníthatóan persze hamarosan választ kapok, hogy miről is lenne szó, és hogy valahogy ki kéne varázsolnom a telefonját a rácsok közül, mire kénytelen vagyok közelebb lépni, hogy bepillogjak a rácsok alá. OMG... Mi a tökömnek van 1,5 méteres akna egy lábtörlő rács felett? Letörlöd a lábad és gyűjti a rágót, meg a sarat, vagy mi? És ha esik az eső? Szépen gyűlik, meg bűzlik majd a víz és egy idő után, ha megtelik, kiönt? Ha rosszul van rögzítve és beleesik valaki, még simán kitöri a nyakát is, de a lábát fix. Ki tervezte ezt ide? Napalmot neki azonnal...
-Bmeg, ez jól sikerült... - Csóválom meg a fejem. Persze biztosan Hale is tudja, hogy ennek mekkora esélye volt, így sikerüljön bejátszani oda a telefont, de attól még elismerhetem a tehetségét.
Rögtönzött szörnyülködésem után persze lepakolom a mappámat a földre, a telefonom zsebre dugom, aztán a rácshoz guggolok, hogy jobban szemügyre vehessem a dolgot. Kicsit megrángatom, de nem mozdul az semerre. Jobban megnézve az illesztést, ezt szépen bebetonozták a helyére...
-Nos, ha éppen nincs egy baszott hosszú botod, amit extra erős rágóval telenyomkodsz, vagy nincs nálad flex, akkor kétlem, hogy itt helyben megszerezzük... - Mert, hogy ezt felnyitni nem fogjuk, az tuti, flexeléshez szakember kéne, lévén vissza is kéne tenni azt a rácsot, nehogy valaki megmakkanjon itt hazafelé menet, a rágós trükk meg a filmekben működik, de hogy elbírjon egy sziphone-t... hát az kétséges... ha még sikerülne is a lapján fekvő telefont ráragasztani, akkor is valahogy oldalra kéne fordítani, hogy ki tudd húzni a rácson. Necces, necces...
Őufóságom persze jelenleg házon kívül van... elvették minden erőm a galád zöldek, már nincs rám szükségük, így a szupererőm ma cserben hagy minket...
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Csüt. Okt. 16 2014, 15:09

Még jó, hogy türelmes alkat vagyok, máskülönben már erősen hisztiznék, és talán ugrálnék is a rácson dühömben, de azért félek bezuhanni, a végén valaki betemet és élve elás. Áh nem vagyok paranoiás, minek is lennék?
- Hát nem tudom. Engem te ne gyanúsítgass. - mégis felnevetek, mert jól van, lógok basszus, de máshogy nem lehet ezt a napot sem kibírni, olyan hosszú és unalmas. Meg éhes is vagyok és amúgy is, álmos vagyok.
- Megérdemelt szünetet tartok. - szépítem a helyzetet, de ezen nincs mit, éppen készültem meglépni, de a sors, vagy sorstalanság keresztbe tette nekem ezt a szaros rácsot. Mert nem tudott volna a mobilom, csak simán a fűbe esni, vagy a betonra. Neeeem. Neki be kell esni a résen és zuhanni a halálba.
- Hagyjál már, ki kezd 10-kor? - tudom, hogy sokan, rühellem is őket erősen, szemetek. bezzeg nekem majdnem minden napom kilenckor kezdődik, aludni sem lehet rendesen.
- Kihez? A dirihez. Hát hozzám. Nekem... mindegy. - hagyjuk is, mert sikeresen zavarodom bele a dologba, de nekem kell a mobilom, valahogy ki kell varázsolni, míg szépen kérek.
- Tudsz horgászni? - megmutatom neki a gödör alján magányosan szorongó almásom. Úgy álljuk körbe a rácsot, mintha menten indián táncba kezdenénk, csak nehogy eső tánc legyen, mert akkor elázik szegény.
Nem agyalok azon minek a másfél méter lyuk, majd teszek ellene, ha elnök leszek, illetve, amikor elnök leszek. Téényleg. Mindjárt becserkészem a srácot.
Tanakodva figyeljük a mobilt lyuk mélyén és csak cicegünk.
- Figyelj, aki tehetséges az tehetséges. Zseni voltam, ahogy becsúsztattam, még forgott is egyet a levegőben, aztán hasra esett. - még elő is adom a kezemmel, ahogy a levegőben bukfencezett aztán ennyi. Puffan és elhallgat.
Tudományosan szemlélem, ahogy rángatja a rácsot, de az meg nem moccan.
Hangosan felnevetek az elképzelésen, hogy kihalásszuk egy bottal és rágóval.
- Nincs egy baszott hosszú botod? - megcsillantom az összes fogam, hogy elmosolyodok, de a probléma ettől megoldatlan maradt.
- Tudod mi kéne? Van az a szemét szedő izé... tudod. Minek van keze... - hát nah baszki értelmes vagyok ma is, de tuti tuja, hogy mire gondolok. Még mutatom is, ahogy két kar közé fogja, ahogy a szemetet szokták vele szedni, láttam múltkor hazafelé menet.
Benyúlok a rácson, az ujjaim beférnek, szóval ki tudnám szedni, csak a gyűrűm be ne essen, akkor felbontom az egész világot.
- Szerinted a portásnak nincs semmilyen? Vagy a takarítóknak? Fel kéne hívni a fatust, hogy küldjön valakit, de..... - a mobilom a lyuk alján figyel. Vajon tudom apa számát fejből? Mark hátára támaszkodva lesek lefelé, hogy valamit kiokoskodjunk. Király, hogy nem egyedül szenvedek.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Pént. Okt. 17 2014, 14:55

-Ja, hogy te így nevezed! - Vigyorgok Hale-re... Így sem hallottam még kimagyarázni a lógás fogalmát, de hát nekem aztán egyre megy. Nem vagyok senkije, hogy visszatessékeljem az iskolába, ami amúgy sem sikerülne, hisz a telefonja fölé van ragadva a rácsra...
-Én? - Nézek rá bután. Mi az, hogy ki kezd tízkor? Hát itt az élő példa... És ha tudná, hogy ennél még jobb napjaim is vannak, még a végén kijelentené, hogy nem is járok suliba, csak néha melegedni.
Azt meg, hogy éppen kihez kell vonzónak lennem, egy kicsit összezagyválja, így csak felhúzott szemöldökkel nézek rá, hogy mi a halál van. Persze hamarosan körbugrálja nekem a rácsot, én pedig hű indiánként körbetáncolom vele, hogy majd a nemes szél kifújja onnan, de sajnos nincs elég varázserőnk. Szereznünk kéne egy törzsi sámánt, hátha akkor nagyobb lenne a hatás, de valszeg nem is segítene, hisz az ördög találmányát próbáljuk épp kihalászni...
A ráccsal persze hiába balettozom egyedül, meg sem mozdul a két szép szememért, így csak tanácstalanul hümmögök fölötte...
-Sosem próbáltam, de itt az ideje! - Mármint a horgászatnak!
-Ez úgy nézett ki, mint amit az illúzionisták csinálnak a tv-ben... - Magyarázom vigyorogva, ahogy végig nézem a telefon rácson át való eltűnésének sztoriját. Valami ilyet szokott az a brit kölök is. Fogja a telefonod, rácsap vele egy kólásüvegre és benne is van a telód... Nesze neked. Törd össze, ha ki akarod szedni... Esetünkben a rács viszont baromira nem fog összetörni, hiába kezdeném csapkodni.
-Ekkora azért nincs! - A hosszú bot kijelentésre egy pillanatig sem gondolkodom, csak rávágom. Nincs. Hát mégis kinek van 1,5 méteres farka? Vagy nem arra a botra gondoltunk? Minden esetre vigyorgok és Hale hamar rájöhet, hogy ha ő nem erre gondolt, akkor én igen... Na meg ha még lenne is ilyen hosszú, ezen a vékony rácson az ujjam is alig fér be, nem ám az... Upsz.
-Tényleg! - Még az ujjam is felmutatom, hogy mekkora zseni ez a lány, és ez nekem eszembe sem jutott...
-Tudod mit? Felkutatom a portást, meg a takarítót, hátha szerencsénk lesz. Ezen pedig felhívhatod apád, ha tudod a számát. - Átnyújtom neki a zsebemből a telefonom és tényleg azt tervezem, hogy itt hagyom a telóval és megkerítem az említetteket. Legalábbis evidens, hogy nem akar majd mozdulni a rácstól, mert hátha valaki mégis erősebb és simán lefejti róla a rácsot, aztán meglép vele... Bár nincs ellenemre, ha a másik velem tart, és az se baj, ha nem hívja apucit... Úgysem sülne ki jó belőle. Minden esetre az előadás várhat, úgyis baromi unalmas lenne...
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Hétf. Okt. 27 2014, 22:59

Még hogy én lógok? Biztos, hogy nem, hát nem úgy neveltek! Vagy nem tudom… De egyébként is, Ő meg menjen a fenébe, hogy ilyenkor jár be! Bezzeg én itt szívok már hajnali kilenctől!
- Én csak a nevén nevezem a dolgokat. Más friss levegőt szív, vagy cigit, én meg szünetet tartok. Problémát jelent? – nem hiszem, legalábbis ne jelentsen. A probléma itt nem én vagyok, meg a szünetem, még csak az sem, hogy mennyire megérdemelt. A probléma ez a cseszett rács, meg az a másfél méter, ami alatta van, de legfőképpen az, hogy a telefonom ott hasal egy réteg mocskon. Na, ez probléma!
- Látsz még itt valakit? – mutatok körbe, mert jó, hogy ufó, de szerintem szellemeket még Ő sem lát. Persze, simán belefér, hogy a zöldektől nem csak szupererőt, de hatodik érzéket is kapott. Meg tizenhatodikat…
Vonzások ide vagy oda, naná, hogy sajt szavaimba gabalyodom, miért is ne tenném, elvégre szőke vagyok, de mondjuk ennyire azért nem kéne. Csak lépkedünk jobbra, balra, nézzük innen, onnan, minden szögből megvizsgáljuk az esetet, de csak nem jutunk előrébb. Kár, hogy ez nem valami filmes jelenet, akkor tuti lenne megoldás, ha más nem, leszállna egy csészealj a parkolóban és kész is volnánk.
- Soha nem késő elkezdeni… - hagyom helyben, hogy akkor a pecázás ugrott, ezek után tuti nincs horgászbot a kocsijában, már a remény is halott. Pedig az hal meg utoljára. Na, mindegy…
- Kár, hogy nem vagyok az. De még csak mentalista sem… - durcásan állok, csípőre tett kézzel, összeszorított ajkakkal. Egyre jobban idegesít a helyzet, de persze semmi másért, csak azért, mert így senkit nem tudok értesíteni, hogy hé, bocsi, de Murpy így, meg úgy… Legfőképpen Nicknek nem tudok szólni, hogy nem én haltam meg, csak a telóm vágyott mélyen szántó gondolatokra.
- Kár, pedig azt hittem az ufók ezt is megoldották… - visszafojtok egy halk nevetést, mert mondjuk durva lenne, ha húzná maga után… Nem is lehet túl kellemes, a higiénia sem lenne az igazi, meg… Na, hát hol találna magának nőt? Maximum a Marson, de azt is elérné innen…
Virul a fejem, hogy zavaros magyarázatom ellenére felfogta, hogy mire gondolok, és még nem is hülyézett le az ötletért. Próbálta volna meg, ez a legzseniálisabb felhasználási módja egy ilyen cuccnak, nem is értem, miért nincs itt a közelben egy kincstári darab, mint ahogy a poroltók szoktak lenni. Vitrinben, vagy mi a bánatban… Üveg mögött, az a lényeg, piros keretben.
- Kösz, de akkor már megyek veled. – mondom, és mellé szegődök, mert maradjon itt egyedül az, akinek két anyja van, csak idegeskednék úgyis, hogyha csörögne, vagy valami. Fatust meg jobb nem felhívni, főleg nem az Ő telefonjáról, nem akarom bajba keverni, mert minek?
Szinte osonva közlekedek az épületben, én lógók, akarom mondani éppen szüneten vagyok. Nyílik az egyik ajtó és Mark mögé ugrom, pedig nem is ebben a teremben van előadásom, rossz a lelkiismeretem, bezzeg Nickkel, vele nem lenne, mert nem agyalnék... köhöm.
- Jól vagyok. - lépek újra a srác mellé vigyorogva és megcélzom a takarító szertárt, mert ott lébecol egy kék ruhás. Lemorzézzuk neki mit is akarunk, persze engem nem ért meg. A csaj szőke és hülye is, szinte észre sem vesz, meg nem tudom mi a neve, így csak mutogatom, hogy markoló gép kéne, ami a vásárokban szokott lenni és sosem nyerek vele egyetlen nyamvadék plüsst sem.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Kedd Okt. 28 2014, 15:53

-Nekem aztán nem! - Égnek emelem a mancsom a jegyzeteimmel a balomban, a telefonommal a jobbomban, hogy én aztán nem szóltam egy szót sem, csak próbáltam poénkodni őhisztiségével. Jól van na... Többet nem fordul elő... Persze vigyorgok, mert nekem aztán mindegy, hogy minek nevezi.
Hogy látok-e még valakit a környéken, arra nem reagálok. Félreértette a kérdést. Nem igazán kérdés volt, hogy én vagyok az, aki 10-kor kezd az egyetemen, hanem inkább érdeklődés, hogy hé hahó, én vagyok itt, nem tűnt fel? Persze nem hisz nekem, de hát végig sem gondolja, hiszen a telefonja a fontos most. Részben érthető, én meg nem akadok fent.
Az események persze magukkal ragadnak és próbálok segíteni is rajta, kevés sikerrel.
-Ki tudja! Lehet, hogy mégis bújkál benned valami! - Nevetek fel, hogy nem tartja magát illúzionistának, pedig elég jól csinálja... Kevesen tudnák ezt utánozni, de hát már ledumáltuk, hogy egy igazi zsenivel van dolgom... Neki meg egy szabadnapos ufóval.
-Áh dehogy. Szűkmarkú kis geci az összes! - Vigyorgom a másikra. Tudja ő, hogy miről beszélek, nem egy buta lány. Hamar lejött, hogy van esze mindenhez. Na meg fantáziája is van bőven...
A sikertelenségnek hála lassan útrakelünk, ha már megvan a terv, hogy hogyan szabadítsuk ki Willyt, izé Szifonkát...
-Oké! - Rántom meg a vállam, hogy jönne velem és a teló sem kell, így aztán azt zsebre dugom, a jegyzeteim felnyalábolom a földről, aztán megindulunk a kinézett útirány felé.
Közben nyílik egy ajtó, ami engem baromira nem érdekel, Hale viszont ugrik egyet, mintha elbújna mögöttem és még közli azt is, hogy jól van. Há mi lett ezzel?
-Nem engedelmeskedik a lábad? - Vigyorgok rá. Jah, előadom, hogy biztos megbotlott, nem pedig frászt kapott, mert tényleg lóg. Szünet, mi? Haha...
A köztisztaság felelőst elérve Hale hadarni kezdi, hogy mit akar és minek, az ipse meg csak bámul, hogy wtf? Igyekszem kisegíteni, és elmesélni, hogy mi a gyíkot akarunk, a pali meg vigyorogva adja át a szerszámát, hogy jaaa, érti, van neki, segít, persze... Mondjuk valszeg jön velünk és nem kapjuk meg csak úgy grátisz a játékát, nehogy meglógjunk vele, szóval talán profi segítségünk is lesz az akcióban...
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Szer. Nov. 12 2014, 14:08

Elnevetem magam, mert nekem az is mindegy lenne, ha nekik nem lenne az. Mert valljuk be, hogy nem könnyű nem lógni, amikor az órák többsége tökre unalmas, nem tudok mit kezdeni magammal. Van egy halom előadás, amit viszont kifejezetten nagyon kedvelek, de ez most nem pont olyan, nem sok kedvem van bent lenni. Így nem is teszem, merő mázli, hogy úgy néz ki nem is egyedül.
- Ó igen, az egyszer ziher, hogy bujkál bennem valami, de hogy mi... azt ki is tudhatná? - sokat sejtően mosolyodom el, hogy érezze, nem pont nátháról és nem is okkultizmusról csacsogok. De Mark az a típusú srác aki nem nagyon veszi az ilyen jellegű megmoccanásaim, pedig tuti nem vette még észre, hogy jegyben járok. Ah romlik a nőies vonzalmam. Máris... hogy elkötelezett lettem. Ezen jót mosolygok, miközben a telom még mindig mélyen jár.
- Na baszki itt tartunk, már az ufók is spurok. Hát nincs remény. Bezzeg spermában tudnak füröszteni. - rosszallóan ciccegek, de igazából meg lefosom, hogy mit adnak nekünk a földön kívüliek és belüliek, mert én vagyok olyan mázlista, hogy nekem mindenem megvan, de jó lenn egy kis mágia. Milyen jókat varázsolgatnék.
Naná, hogy megyek vele az épületbe, majd itt fogom őrizni a lyukat? Mi vagyok én valami lyukbiztos?
- Igen! A lábam már csak ilyen engedetlen, táncban is mindig én vagyok a veszélyesebbik fél. - ez persze nem igaz, mert meglehetősen jól ringok a parketten, ami a kötelezőket illeti, mást meg senki nem olyan bátor, hogy látni akarjon tőlem.
Betérünk a takarító magán irodájába, és eldadogjuk mit akarunk, engem persze nem ért meg, minek is tenné, baromállat. Mark elpöccint hat mondatot és azonnal vágja, pedig tőmondatokat tol, de ah.
A srác átveszi a markoló eszközt és máris sokkal jobban vigyorogva sietek kifelé mellette, mert a kezében a megoldás. Jobban is járunk, ha nem én próbálkozom vele. A takarítok főembere pedig valahol lemarad, mert morgolódni támad kedve, míg mi vissza caplatunk a rácshoz és újfent felmérjük a helyzetet.
- Szerinted megoldod, nagyfiú? - nagyon remélem, különben bajba kerül, jól összeharapdálom. Leguggolok a rács mellé, a mobilom odalent zsizseg, mint egy halom giliszta.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Pént. Nov. 21 2014, 15:44

Csak jókat mosolygok a lányon, mert a megnyilvánulásai mindig viccesek.
Hogy éppen mi bújkál benne, arról lövésem nincs, és valóban nem veszem a poént, vagy a célzást, mint ahogy általában sosem. Hale nem az az ember, akivel hamar egy hullámhosszra kerülök, de ez lehet, hogy nem is az én hibám. Minden esetre most más feladatunk van, így a szemem újra a rács alatt lévő kütyüre fókuszál.
-Már az ufók sem a régiek... - Vonom meg a vállam, bár azért a spermás megjegyzése enyhán undorító volt tőle. Elvégre lány! Mindegy, végeredményben nem nekem kell tetszenie, amúgy sem az esetem, így aztán csak felhúzom a szemöldököm, és le van tudva. Úgyis megdumáltuk, hogy letámadjuk a takarítót, és mire a gondolatsor végére érnék, már Hale túlvan egy rögtönzött infarktuson, meg a szerencsétlen ipsét is betámadja valamilyen félkínai karattyolással, amennyire hadar felindultságában.
A helyzet persze hamar tisztázódik, megkapjuk a szerkentyűt és mint az ovisok, megyünk is azonnal horgászni.
-Megpróbálom! - Vonok vállat a kérdésre. Hát mi vagyok én, jós? Honnan tudhatnám előre? Már azzal is boldogok lehetünk, ha ekkora zuhanástól nem lett pókhálós a képernyő, amit erősen kétlek... Neki is rugaszkodom a dolognak és van egy olyan oltári nagy mázlink, hogy ez a helyes kis kütyü legalább befér a rohadt vékony kis rácsok között. Rohadtul megszívtuk volna, ha még ezt az ötletet is felül kell bírálni, de ez egyszer a szentek és minden természetfeletti az oldalunkra állt.
Le is küldöm hát a botomat a mélybe, aztán játszani kezdek, hogy valahogy el tudjam kapni a telefont... A legideálisabb az lenne, ha az oldalán tudnám felszedni és lapjával felhúzni, de hát annyira szélesre nem nyílik ez a kis ócskaság, így balettozni kell, hogy a telefon alá dugjam valahogy a harapós felét... Nagyrészt inkább csak csúszik a kicsike a kövön, és nem akar összejönni a dolog. Hale persze biztosan sipákolni fog, hogy agyon fogom karcolni, de valszeg neki sem menne jobban. Őszintén szólva az ötletem is csak annyi, hogy eljátszom a betonlyuk széléig, és ott már kénytelen lesz megmozdulni a drága, hogy elkapjam lapjával a kicsikét.
Tíz percnyi játékkal és vagy 4 nem fogadott hívással később már felfelé húzom a félig döglött mobilt, amit nagyon remélek, hogy Hale fogpiszkálónyi ujjacskái ki tudnak imádkozni a rácsok közül, mert az enyém fix, hogy beszorulna. Elengedni csak akkor fogom a markolókánkkal, ha az ujjait szorosan rátapasztotta.
Reményeim szerint pedig nem fog kicsúszni felfelé jövet a szerkezetünkből, mert akkor feladom és elhúzok órára. Így is késtem már és meg fognak ölni.
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Szer. Dec. 10 2014, 16:40

Igazából nem számít, hogy veszi a poénjaimat vagy sem. Nem vagyunk olyan kapcsolatban, ismerősök a suli falai között és ennyi. Amúgy is csak a segítségét kértem.
Az ufók meg azok akik és nekik is lehetnek hibáik. Zárom is eme témát, mert nem sikerül betalálnom vele. Lassan kínosan érzem magam, így kifejezetten örülök, hogy lelépünk kampócskát keresni és persze lesz is belőle valami, ami nem meglepő, mert zseni vagyok és azt ötleteim kifejezetten királyok. Vidáman battyogunk visszafelé és Mark van olyan nagylelkű, hogy nekiáll vadászni. Guggolok a rács szélnél és a száma rágcsálva szurkolok neki, nem biztatom hangosan tanácsokat sem adok, hagyom, hogy férfimód megoldja a problémát és elég jól küzd is vele. Közben a fránya teló egyfolytában rezeg, jó, hogy nem esik újra vissza.
Zsizsegni kezdek, ahogy közeledik a kezem felé
Mutató és középső ujjaimat befúrom a rácsok között és közéjük csippentem a mobilt és próbálom nem leejteni. Nagyon koncentrálva húzom ki a rácsok között, majd le s csapok rá, hogy vissza ne zuhanjon, mert akkor itt maradok egyedül a problémámmal. Ami máris nagy, ahogy ránézek a mobilra és a zúzott kijelzőre.
- Bakker! Ki hitte volna, hogy megárt neki. Egy jó kis nokia kéne, a régiekből, az valljuk be, mélyített volna a gödrön és nem áldozatául esik. - letörölgetem a kijelzőt és hálásan pislogok az ufómra, miközben felegyenesedek.
- Köszi a segítséget, meghálálhatom, vagy rohansz? - ha órára tart, akkor elköszönök tőle, ha meg lóg egy kicsit meghívom egy italra, de valahogy nem tűnik olyannak, mint aki kedveli a társaságom. Ha menni akar engedem, majd adok neki egy csokit vagy valami, hálám jeléül. Pedig még játszani is hagytam a markolós izével.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   Hétf. Dec. 15 2014, 12:10

Ha ma valamilyen módon vadászni támadt volna kedvem, biztosan rendkívüli módon kielégíthettem volna eme vágyat, mert a kampó és a telefon megszerzése felért egy hajtóvadászattal.
Ügyeskedésemnek hála a szerencsétlenül járt eszköz hamar a másik markában landol, és fintorogva lesem a kijelzőjét, ami valóban nem fest túl jól.
Nevetni kezdek a poénon, mert hasonló tapasztalatokkal bírok. A Nokiák a telefonvilág Chuck Norrisai...
-Az fix. Ezzel viszont lesz egy köröd a szervízben, ha még menthető... - Arckifejezésemen látszik, hogy úgy érzem, én aztán mindent megtettem az ügy érdekében, és nagyon remélem, hogy nem hiába...
Az invitálásra az órámra sandítok, és eléggé látszik, hogy gáznak érzem visszautasítani, de muszáj lenne mennem.
-Jelenleg rohannom kéne, de mindenképpen bepótoljuk, hm? - Mosolygok rá, hogy ha már ennyire hálálkodni akar, hát hajrá, én aztán nem leszek semmi jónak az elrontója, de ha most nem indulok meg, fix, hogy kitekerik a nyakam. Van olyan tanár, akitől még az én, sokat megélt, orosz vérem is kőkeményre fagy az ereimben.
-A számomat úgyis tudod, ha túlélte az akciót... - Bökök fejemmel vigyorogva az almás felé, majd intek és elviharzok. Nem érzem, hogy faképnél hagynám, de annyira azért tényleg nem vagyunk pajtik, hogy megölessem magam érte. Very Happy
//Köszöntem. ^^ Folyt. köv. ?! Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Accident ~ Hale & Mark   

Vissza az elejére Go down
 

Accident ~ Hale & Mark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» My sister, my brother - Hale & Ry
» Psyco in the school - Elee & Mark
» To be continued-Hale&Nick
» Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-