Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Outdoor Dinner - Matt & Bree

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Outdoor Dinner - Matt & Bree   Hétf. Okt. 13 2014, 09:49Tér kell. Levegő kell, mert úgy érzem, menten felrobbanok, ha még egy percet is a HÖK-ös társasággal kell töltenem ma! - Ilyent is ritkán gondolok, még kevesebbszer mondok. Most is egészen egyszerűen csak elköszönök a bandától és megigazítva kék pólóm szegélyét indulok meg az udvar parkosított része felé.
A mozdulat teljesen ösztönös, nem annak szól, ami odakint vár. Konkrétan mindenre számítok, ami napos idő esetén egy egyetemi parkban előfordulhat vízipipásoktól kezdve az egymást nyaló-faló párokig, de valahogy Matthew és a "barátnője" kimarad a számításaimból.
A karma be is mutat szépen, amikor szemközt találom magamat a kamerával.
- Remélem jók az ügyvédeid Morgan, mert ma nem vagyok nyilatkozós kedvemben...! - Jegyzem meg morcosan tolva tenyeremet a lencse felé, ugyanakkor halovány mosoly játszik ajkaim szegletében megbújva. Elvégre nem rá haragszom, ő nem tehet róla, hogy Zin egy.... bvaah, nem akarok vele foglalkozni!
- Kajáltál már? - firtatom emberibb hangszínt megütve, ha a srác leengedte a lélekrabló masinát képem felől.

// Bocsi, hogy ilyen kis kurta, lesz még jobb is! :$ //

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Matthew Morgan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Operatőr - vágó
Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Outdoor Dinner - Matt & Bree   Hétf. Okt. 13 2014, 10:28

Nem is lehetnék jobb helyen, mint idekint, ahol milliónyi téma vár rám. A filmben is jól mutatnak a nyalakodó párok, leadom majd a pár utcányival arrébb található gimibe felvilágosítós dokufilmnek, lehet nem lenne olyan elavult, mint, amit nekünk is bemutattak. Az inkább paródia volt, mint felvilágosítás. Na meg... a gimiben ki nem csinálta még? Na ugye...
Ahogy megpillantom a kamerán át azt a kirívó kéket, ami merőben elüt a természet színeitől, főleg így ősszel, no meg az egyetemi társadalom színskálájától egyből irányt váltok és megiramodom. Csak pár lépéshátrányból realizálom, hogy Bridget az. Megörülök, hogy végre látom szőke fürtjeit, és ki ül az arcomra is a cápavigyor.
-A szépséges Sanders kisasszony most nincs nyilatkozós kedvében, várjuk hát közösen a pillanatot, kedves diáktársaim, hogy megtörjön a jég! -Hangos jegyzet a kamera részére, nem azért, hogy idegesítsem a másikat. De még mindig a kezemben a kamera, még mindig forog, de már nem nézek olyan mereven az LCD-re, mint eddig tettem. Teszek egy kört Bridget körül, remélem fordul velem majd, ez jó kis filmes effekt, meg legalább még mosolyog a kamerába egy kicsit. Láttam, hogy szereti, ha filmezem... nincs mit tagadni.
-Fénnyel táplálkozom! Nincs időm a humák ételek elfogyasztására! -Ezzel végleg leállítom a gépet, oldalt engedem hadd lógjon. Feltolom a szemüveget az orrnyergemen és jobban megnézem a másikat.
-Nahát, nahát Sanders... -Oldalvást döntöm a fejem és elvigyorodom. -Ha nem tudnám, hogy HÖK-elnöknek indulsz, azt mondanám együnk együtt, de így, még a végén meggyanúsítanak, hogy pártot foglaltam, pedig én párttalan lennék! -A vigyorom persze le sem mosható, vakarható a képemről. Barátian átkarolom őt a vállánál, nálam ez ilyen... abszolút mindennapos, mindenkivel és semmi hátsószándékú dolog, és megindulunk kifelé.
-Mihez lenne kedved? Én valami török kaját burkolnék... egy finom, frissen vágott borjú döner. -Vetem fel az ötletem. Nincs ellenkezés, ha társaságra vágyik, dönert kell ennie velem. Vagy ehet mást is a törököknél, kebabot vagy valami pitás dolgot, csak menjünk már!
//nincs semmi gond. Very Happy majd belerázódunk, tudom, hogy lesz jobb! Wink//

_________________
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Outdoor Dinner - Matt & Bree   Hétf. Okt. 13 2014, 12:54

- Ha-ha... nagyon szellemes vagy ma is! - Emelkedik meg mellkasom a röpke nevetéstől, amit kivált szavaival, s a körözéssel. Persze, akaratlanul is követem, perdülök felé, nem sejtve arról semmit, hogy pontosan ezt várná el. Kissé még oldalt is billentem fejemet, kérdőn, s tekintetem kékes árnyalata is hasonlóan csillan, ahogy a srác arcát fürkészem.
- Ha a dietetikusom ezt hallaná, sikoltva rohanna ki a világból szerintem. - Kerül mosoly képemre, s oszolnak el felőlem a villámló szürke fellegek, ha csak rövid időre is. Egy ideje már rendesen táplálkozom és arra se érzek minduntalan kényszert, hogy a mosdót meglátogassam, de még mindig sokszor csak csipegetek, nem akarva visszanyerni molett versenysúlyomat.
Mint mondtam, a felhők csak rövid időre száműzettek a fejem felől, ugyanis amint Matt kiejti a száján az E-betűs szót, tekintetem összeszűkül, s gyanakvóvá válik képem. Vajon mire akar kilyukadni?
- Párttalan az... meg páratlan! - Szusszanok, hagyva, hogy átkaroljon és ezzel menetirányba fordítson. - Nem akarok beszélni róla és nem is kampányolni jöttem, szóval megnyugodhatsz! Kikapcsolnád ezt az izét? - Kérem, miután jószerével mégiscsak sikerült a kamerának nyilatkoznom valamit.
A menü ajánlatára felnyögök karjának "mérhetetlen" súlya alatt. Szerintem direkt csinálja mindenki, aki ismer, hogy olyan helyre visz, ahol egyszerűen ciki magában salátát kérni, így akarva rászoktatni némi húsra.
- Ha van szárnyashúsból készült opció is, jöhet! - Engedek végül mégis, mert társasági személyként szívesebben töltöm az ebédet mással, mintsem egyedül. Ráadásul Matt-et kedvelem, szóval ha akartam volna, se futhattam volna jobb társaságba most.

Az egyetemhez közel települt kajálók között meglelve törökék beülősét, - pontosabban kiülősét, hiszen még igencsak jó idő van errefelé - az onnét érkező illatárt megérezve gyomrom kétségtelenül adja tudtomra: éhes vagyok. Valami csirkehúsos opciónál maradok - mondjuk a klasszikusnak számító gyros-tálnál - s megvárva, míg Matt is megkapja a kaját, foglalunk el egy asztalt a kinti részen.
- Milyen eddig az utolsó éved? Vagy jössz te is még két évig tovább?

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Matthew Morgan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Operatőr - vágó
Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Outdoor Dinner - Matt & Bree   Pént. Okt. 17 2014, 15:51

-Sziporkázom Sanders, ahogy mindig! -Húzom szélesebbre a mosolyom, bár egyelőre csak addig megy, amíg a fülemet vágja már ajkaim széle. Na jó, csupán csak fenemód nagy vigyorral kommentálom az eseményeket.
Jót nevetek ezen a zagyvaságon, és bár fogalmam sincs, hogy Bridget szenved valamitől... mert hát egy valamirevaló férfinek nincsenek olyan tudásbázisai, mint a "mi az a bulimia vagy anorexia" ezért ezt csak egy jópofa megjegyzésnek tudom be.
-Ha gondolod mutass be neki, főleg ha látni sem akarod! -Akkor elintézem, hogy elfusson valahova messzire. Persze ezeket mind-mind viccnek szánom, most még felismerhető, hogy nem komolyan beszélek, de vannak napok, amikor nem tudnám magam sem megmondani, hogy poén volt, vagy véresen komoly az állításom.
-Tudod, hogy csak veled kivételezek! -Rákacsintok és, ahogy kérte kikapcsolom a gépet. Persze nehezemre esik letenni, de muszáj, az éhség nagy úr, és férfiból vagyok, enni kell! Lóg a kamera az oldalamon, ha nem megyünk útközben neki semminek, akkor nagy baja nem lesz.
-Akkor ne is beszéljünk, nem vagyok én se politikus-kurkász hangulatban. -Volt már, hogy nekem öntötte ki mindenki a nyűgét-baját az évek alatt, mióta foglalkozom ezzel az elnökválasztós dokumentálásos mókával. Nem is tudom minek vállaltam magamra, de... szeretek sürögni-forogni. Ma is tuti, hogy visszanézem ezt a jelenetet, ahogy Bridget belemosolyog a képbe. Hmmm.
-Hogyne lenne kiscsillag? A csirkét is szívvel-lélekkel vágják le, hogy utána a fogyasztó társadalom ne tudjon reklamálni, ha török étteremben szárnyast akar enni. -Értem arra, hogy bár nem az a tradicionális húsos kaja náluk, de amerikanizálódnak, hogy mindenkinek eleget tudjanak tenni. Néha én is bekóstolom, de a borjúból készült dönert nem lehet utánozni holmi csirkével.


Átérve már csak hely és kaja kell a tálcánkra, Bibi lehet, hogy hamar választott, de nekem, hiába van meg évek óta a bevált, mindig át kell mazsoláznom, hogy mi lenne ínyemre. Ilyenkor persze feltartom a sort és nagyon nem bírják a képem nézni a nagy tépelődés miatt... de egy szó mint száz, én is kiválasztom, amit itt mindig enni szoktam. Álmukból felébredve is tudják szerintem, hogy mit fogok kérni...
Apropó, Bibi... valamiért ez jobban tetszik, mint a Bridget, az túl hivatalos, és bár sose mondom ki, hogy "Bibi" magamban sokszor elhangzik, ha valamiért egyéni monológot tartok gondolati szinteken. Sűrűn fordul elő...
Kint szerencsére sikerül a kukáktól messze és az ételmaradékos zsúrszekrénytől szintén messzebb helyet találni. Nincs annál rosszabb, amikor ezek kettősségénél bogarak, legyek, darazsak tódulnak a maradék kaja végett, te meg élveznéd a szép napocskás időt és sajnos... nem tudod.
-Múltkor készítettem egy kisfilmet, hogy milyen elhanyagolt és undorító mód van ez a maradékos basz így itt... azóta bent tartják a konyhánál, és a világ sokkal szebb! -Jegyzem meg apropó gyanánt, és nekilátok kibontani a dönerem, amit valamiért alufóliába tekertek, pedig nem elvitelre kértem -kivételesen.
-Pazar! Két helyen melózom, abból az egyik a tavalyi gyakornokos helyem, idén meg egy cégnél vagyok vágó már. -Tavaly egy televíziós csatornánál kaptam lehetőséget operatőri poszt betöltésére, és annyira beváltam, hogy idén már pénzt is kapok érte. Most meg esküvői videókat vágok, meg rendezvények videóit és ilyesmi. Nem rossz ez sem, ezt is be kell gyakorolni.
-De szerintem maradok, ja. Meg addig több kapcsolatot is ki tudok építeni. -A suli legalább még erre is jó, ha már kikerülsz a nagyvilágba, akkor magadnak vagy a szerencsehozó sütije, ami nem mindig hoz szerencsét.
-A szóhasználatodból ítélve pedig te is. -Hallottam ám azt a kis megbúvó jelzést.

_________________
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Outdoor Dinner - Matt & Bree   Hétf. Okt. 20 2014, 15:26

- Ha pár hónappal előbb számolsz be erről a szuperképességedről, gondolkozás nélkül mondtam volna igent! - Gyűlöltem az egészet kezdetben. Nyár volt, mindenki bulizott és a tengerparton tengette az idejét, én meg... én napozhattam a magánklinika udvarában. Jeej!
- Ezt ne hangoztasd, ha meg akarod őrizni a párttalan híredet. - Kuncogom szavaira, de mellé jár egy hálás pillantás is felőlem, amiért a kamera, mint olyan, kikerül a társalgásból. Oké, én is kényszeresen rögzítek minden fontosabb beszélgetést titokban - vagy nyíltan, ha kell - mióta az egyik menedzsment órán közölte a tanár, hogy mennyi médiapert döntöttek már el ilyen felvételek segítségével, de... ez mégiscsak egy baráti beszélgetés, nem?
A képre, mi szerint egy nagydarab török pasas szívét-lelkét beleadva kaszabál le egy pórul járt csirkét, csak azért, hogy én jóllakhassak, hangos kacajt csal elő belőlem. Valahol egy vega most szúrta nyakon magát, azt hiszem.

Jó hangulatom tartósnak bizonyul, de miért is lenne ez másképp? Alapjáraton mosolygós-pörgős személyiségnek ismerhet meg a nagyközönség, most meg az idő is jó, a társaság is... meg kell valljam, az illatok is. Addig nem gondoltam rá, hogy mennyire éhes vagyok, míg be nem léptünk a dönereshez.
Matt belső becézgetéséről mit se tudva várom ki a kajaválasztás rituáléját esetében. - Noszogatva közben persze, meg közölve, hogy úgyis ugyan azt választja, amit mindig. Szerintem erre ő még direkt húzza kicsit az időt, de nem bánom. Ráérünk és unalmas is lenne az egyszerű út.
- Egy hétköznapi hős veszett el benned, komolyan... - foglalok helyet vele szemközt kuncogva húzva kicsit még, mielőtt én is nekilátnék a gyros-tálamnak. Szavaimat ugyanakkor valahol komolyan gondolom. Tisztelni tudom az olyan embereket, akik azt csinálják, amit szeretnek és mindemellett nem tespednek bele a karosszékükbe hátradőlve és élvezve a hobbijukat, hanem azon gondolkoznak szüntelenül, hogyan üzenhetnének a világnak. Mivel tehetnék azt jobb hellyé, mire kellene felhívniuk a figyelmet. Több támogatás kellene az ilyen jellegű kezdeményezéseknek. Hüm... több támogatás. Ezt felírom gondolatban a képzeletbeli listára fejben az elnökjelölti mizériához.
- Pörögsz ezerrel akkor, hallod. - szélesedik ki képemen a mosoly két falat között - Én is beadtam vagy három kisebb helyi rádióhoz, meg az államihoz is, de még egyiktől sem kaptam biztos visszajelzést, hogy akkor mehetek-e vagy mi van. Már melózni, rendesen. Az itteni rádiózást szerencsére sikerült elfogadtatni gyakként. - Így legalább már azzal nem kell foglalkoznom. Több energiám magad a szakdolgozatra, az elnökválasztásra, hála Hyunnak és persze magamra is, mint azt receptre felírták a nyáron.
- Naná, hogy maradok! Valakinek ki kell nevelnie az utódokat a rádiónál és a HÖK-ben is. - Jegyzem meg nevetve. Azt hiszem élvezném a kotlósmama szerepét, bár való igaz, baromi fárasztó is tud lenni olykor a sok "Ezt most hogyan csináljuk, Bree?"

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Matthew Morgan
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : Operatőr - vágó
Hozzászólások száma : 16

TémanyitásTárgy: Re: Outdoor Dinner - Matt & Bree   Vas. Okt. 26 2014, 12:35

Mélabús tekintettel hallgatom, és egy kicsit szomorkásnak tettetem vonásaim. Mi az, hogy pár hónappal korábban, most van itt a remek lehetőség, hogy igent mondhasson... bármire! Nem baj, jön még a én utcácskámba, végtére is a barátaim közé sorolom, nem telik el úgy nap, hogy ne találkoznánk, beszélnénk.
- Igaza van Sanders elnökasszony-jelölt. -Direkt hívom így, egy picit talán jó cukkolni vele, bár tény, hogy párttalan próbálok maradni, Bibi akkor is Bibi marad nekem, és nincs apelláta. Örülni fogok annak is ha nyer vagy veszít, mert ez a dolgom, semmi csúnya dolgot nem hozok le a másikról. Ha majd kint nyomom így és választanom kell, azt majd úgy is megfizetik, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam a másik jelöltet. Igazából ha fel is venné a beszélgetést, az sem zavarna, én is sokszor pofátlanul bekapcsolva hagyom a kamerát... most is hirtelen rápillantok, de kikapcsoltam. Jól van Morgan, nem kell parázni, nagy szívfájdalom lenne, ha lemerülne.
A nevetése még mindig kellemes, és jó érzéssel tölt el, hogy meg tudom nevettetni. Nem mindig vagyok jó passzban, de most úgy fest kifejezetten értékeli a társaságom. Hát, akkor tegyünk még rá pár lapáttal.

Amikor beérünk, még egy ideig átkarolva nézem a kajás felhozatalt és csak akkor engedem útjára, amikor kérni szeretne, és én is még egy körre elmászom a pult végébe, hogy megnézzem a bárányragut, amit beletennének a menübe, de nem tetszik. Igen, tényleg a szokásosat fogom kérni, ezt már Bibi és a felszolgáló is keni-vágja. El is kezdik készíteni mielőtt kimondanám, és mire a végére érek a válogatásnak, már nyújtják a tálcát felém, meg, hogy arra lehet fizetni.
- Ugye? Ha nem lennék, ki kéne találni! -Természetes, hogy én állom mind a kettőnk kontóját, tudja jól, hogy megsértene azzal, ha a sajátját ki akarná fizetni. Férfiból vagyok, és nem feltétlen a csóró fajtából, bár nem apuci adja a zsebpénzem.
Az pedig tényleg melós dolog volt, mire elértem a célomat, de lássuk be: megérte. Azóta többen is járnak ide enni, mint régebben, amikor még kuka búvárkodni lehetett a kint tárolóknál.
- Azért te sem panaszkodhatsz. Jó helyed van itt szerintem... -A későbbiekben nem csak kinevelheti majd az utódokat, de tarthat akár órákat is, ilyen rádiózás témában, vagy ha neki elfogadták a gyakorlati helyének, akár tarthatná ő itt a gyakorlatot. Vagy mi...
- Hidd el, fognak majd, csak időbe telik feldolgozni a jelentkezőket, aztán kiválasztani a legjobbat, de biztos, hogy behívnak próbajátékra. -Hogy nevezik, így nevezik? A rádiós meghallgatást... mintha ezt hallottam volna mástól is, hogy próba játék. Mindegy, a lényeg, hogy be fog neki jönni, mert ügyes kislány. Nagylány. Nő...
Elkezdem kibontani a csomagolásból a dönerem, már az illatától is összefut a számban a nyál. Mekkorát fogok enni, te jó ég!
- Na és mi lesz, ha fel vesznek valahova? Akkor is maradsz egy évet még? -Kérdem, természetesen zavartalanul és teli szájjal. Nem igazán figyelek a formalitásra, bár tény, hogy nem esik ki a pofámból a kaja, azért nem nyitott szájjal csámcsogok, de dörmögve, teli szájjal kérdezek.

_________________
Vissza az elejére Go down
Bridget Sanders
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Rádiós műsorvezető
Hozzászólások száma : 562

TémanyitásTárgy: Re: Outdoor Dinner - Matt & Bree   Szomb. Nov. 08 2014, 12:40

- Így, ahogy mondod! - Biccentek kiszélesedő mosollyal, s nem is kérdés számomra: valóban üresebb lenne az egyetemi életem egy ilyen kamerával mászkáló kis nyünyő szeretetcsomag nélkül. A fizetést ma minden ellenkezés nélkül köszönöm meg, noha nem szeretem kihasználni a srácok udvariasságát. De... olyan jó kedve van ma! És ez rám is átragad, így mire észbe kapnék és ellenkezhetnék, ő már ki is fizeti a cuccokat. - Cserébe foglalok egy kellemesen félárnyékos helyet kettőnknek.
- Igen, ezt nem tagadom. Szeretem is csinálni, de mégsem maradhat örökké egyetemista az ember. - Vonok vállat nevetősen és jóízűen harapok a gyrosomba, hogy a falat lenyelése után folytassam a gondolatmenetemet.
- De talán még az is lehet, hogy idővel visszajövök tanítani. Ki tudja! - Szélesedik ki mosolyom, ahogy a srácra pillantok. Biztató szavai a munkahelyekkel kapcsolatosan kedvesek, noha bennem azért megfordul a gondolat akaratlanul is, hogy biztosan csak azért mondja, hogy ne törjön le. Aggódok a dolog miatt? Meglehet, de tényleg beérném egy kisebb, lokális rádióval is kezdetnek. A "nagyok" úgy sem cserélik le a jól bevált hangjaikat könnyedén, ilyesmiben nem is reménykedem.
- Legyen neked igazad, Matt. - Nyugtázom ennyivel a gondolatmenetem, mielőtt rémképekké fajul fejben a kétségbeesésem. Inkább együnk!
S míg ő is végre nekilát a dönerének, nem vagyok rest szóval tartani, ha már kérdezett.
- Nos, ez attól függ, megválasztotok-e elnöknek... - Jelenik meg bujkáló, játékos mosoly ajkaim szegletében. - Nyugi, csak viccelek, nem fogom felvágni az ereimet attól, ha nem jön össze! Maradni pedig mindenképpen maradok, mert szerintem ez a két év "ráhúzás" minden szempontból megéri. Járnak a diákkedvezmények, de mellette már melózhatsz, a barátok legtöbbje még ide köt... de a koleszból tuti kiköltözök. Így is irtó fura egyedül most, hogy Izzie már nincs. Mással meg el se tudom képzelni, hogy együtt lakjak abban a szobában, mikor közel három és fél évem volt megszokni a vöröst. - Nevetek a végére, előszeretettel hívjuk egymást a hajszínünk alapján a csajszival.

_________________
classy, sassy & a bit smart assy

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Outdoor Dinner - Matt & Bree   

Vissza az elejére Go down
 

Outdoor Dinner - Matt & Bree

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Vöröske és szöszi szobája - Iz és Bree
» Bellboy needed || Callie&Matt
» Matt Bomer
» Szobatársak Matt-Tina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-