Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Show me your gentle smile || Callie&Seb

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Show me your gentle smile || Callie&Seb   Csüt. Nov. 13 2014, 20:10

-Hááát az első opcióba már a negyedik nap kinyúvadok, viszonylag kevés szenvedéssel, de az utóbbi hosszú folyamat és depresszióba meghalni rút halál! - Mondom tragikusan, de aztán nevetek. Ha hiszi ha nem, volt hogy egy hónapig senki emberfia(lánya) nem ért hozzám. Eléggé nyomott voltam, igazából depressziós is de azt be nem vallanám soha. Amúgy simán eladom a lelkem, hát egy hétig mennyire jó lenne már aztán csendben kimúlok... de legalább szeretve múlok ki, az olyan szép és békés.
(Ő csak egyszerűen Sebastian XDDDD ezen behaltam xD)
-Ó az más, ennek örülök! - Vigyorgok, örülök ha várja a kis pikniket. Amúgy könnyen átragad rám a hangulata, szóval simán vigyorgok egész úton mint ő.
-De azért jobb ha piknikezünk. - Vigyorgok rá, majd nevetek, olyan gyorsan rávágta hogy a kocsiban enyelgés is jó lenne, hogy valószínűsítem, hogy annyira mégsem. Pedig megmondhatná ha nem, nincs abban semmi.
Az úton elvan azzal, hogy nyomkodja a gépét, bár nem tudom mit nyomkod rajta, lehet régi képeket töröl, szóval kevesebb csókot lopok, nem akarok telhetetlennek tűnni.
Forgatom a szemem és csóválom a fejem, hogy éppen kilépett a kocsiból, de már csak a gép mögül képes körbenézni is. Besz.rás. Nem baj, max piszkálom érte kicsit, hogy így eddig nem volt ilyen kocka feje és hasonló kedvességek.
De felocsúdik és vezet hova szeretne lecsüccsenni. Bár szerintem arra várhatok hogy letegye a csinos kis fenekét bárhova is, annyira pezseg a másik.
Amúgy ha kitalálta hova és leterítettem a pokrócot csókot akarok, az sem zavar, hogy épp megint a gép mögé van bújva, simán a szeme elé csúsztatom a kezem, eltolom a gépet és már le is kapom, mint ő az őszi tájat. Mi művészlelkek ugyebár megértjük egymást. Mert érzem ám, hogy most enyelegni művészet lesz, mert a gép kitúr. Max kilopom belőle az elemet, azt nyomkodhatja ahahah.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Show me your gentle smile || Callie&Seb   Szer. Nov. 19 2014, 18:12

- Ne, inkább ne válassz. - Kérem őt nevetgélve, mert ezekben a kilátásokban nem akarom tudni a végső döntést. Jól tette, hogy inkább elhallgatta, mielőtt még belesápadok, esetleg elájulok, ki tudja. Na jó, annyira drámai még sajnos én sem vagyok, pedig mennyire hatásos lenne már!
- Én is így gondoltam. - Forgatom szemeimet mosolyogva, amikor azt mondta, jobb lesz a piknik, főleg, mert össze lett készítve minden, meg én tényleg úgy várom és úgy lelkesedek érte és fotózni is fogok és alig tudom követni a gondolataimat miazúristentörténikvelem?!
Szóval mielőtt még elszállnék, inkább a gépemmel szórakozgatok, néha egy-két csókot adok Sebastiannak, félig koncentrálva csak, mert hát az eszem félig máshol jár, de mázli, hogy tudok máshova is figyelni.
Nemsokára meg is érkezünk, én pedig a lencsémen keresztül szemlélem a világot és el vagyok alélva, de hamar felkapom a fejem, és már vezetem is Sebastiant, hogy megmutassam, hova parancsolom a táborhelyünket. Közben még mindig a fényképeim gondolatától vagyok megrészegülve, igazából egy helyben sem tudok normálisan állni, olyan lelkes vagyok, szóval inkább járkálok. Hasonló lelkesedéssel, mint Dorothy a sárga köves úton.
De mielőtt még egy jó képet csinálhatnék, hirtelen Sebastian kezét látom magam előtt, ahogy eltolja a gépemet és éppen visítanék, mert összefogdossa a kijelzőmet és kevesebbért is ölnék embert, de nincs időm, mert lefoglalja az ajkaimat és a nyelvemet is. Annyira jó, hogy muszáj hagynom egy kicsit, mert úgy szeretek vele csókolózni, de abba kell hagynom, mert elfelejtem a mérgem, azt meg nem akarom.
- Hééj, még egy ilyen meggondolatlan, váratlan merénylet és komolyan leharapom a nyelved! - Fenyegetőzök, mellesleg tök komolyan, de nem tudok nem vigyorogni hozzá.

_________________
Cause nobody's going to save
Somebody who won't change
It's time to be brave
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Show me your gentle smile || Callie&Seb   Szer. Nov. 19 2014, 18:36

-Rendben, akkor oltsd mindenhogy a szomjam édes Calliem! - Vigyorgok, meg is csókolom, ó de még hogy.
Aztán elindulunk, letelepszünk de hát Callie megszűnik a földön maradni, Photoworld-be utazik, én meg érzem szét fogom unni a fejem, ha ne csinálok valamit. Megcsinálom a neki tetsző helyre a pikniket, kipakolok mindent, de hát annyi jár nekem, hogy legalább csókot kapjak, szóval lopok is. Igaz, hőbörög egy sort, de én szenvedéllyel csókolom, ezzel nehéz vitába szállnia. Mégis megpróbálja, mikor elszakad az ajkaimtól. Én persze csak buján és számítóan vigyorgok, közben átkarolom a derekát és húzom magamhoz.
-Olyan szexis vagy ha bosszús vagy... grrr... ha nem akarsz még egy ilyet édes drágám, akkor ne hanyagolj el, kivívom a figyelmed, megharcolok a gépeddel és az egész parkkal is, mert kellesz nekem. - Vigyorgok csábosan rá és megpróbálok még egy csókot lopni a mérges kis ajkairól.
Aztán ha sikerült, ha nem mindenképpen felvetem ami az agyamba tolul előre.
-Héj, akkor egy közös fotó? Le ne maradjon és kiélheted így magad kicsit én kis megszállottam! - Vigyorgok, csókolgatom a nyakát ha tudom.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Show me your gentle smile || Callie&Seb   Szer. Nov. 19 2014, 20:23

Elég szenvedélyesen, kellemesen, mélyen csókol engem ahhoz, hogy egy pillanatig elvonja a figyelmem arról, hogy mérges vagyok. De amikor elszakadok tőle, akkor még éppen van időm egy kicsit megmenteni az előző indulatokból. De akkor sem az igazi, ez így nem lesz jó, ha kifigyeli a technikát, legközelebb le tud szerelni könnyedén.
- Jobb szeretek nyugodtan szexi lenni! - Elégedetlenkedek tovább, de az előbb is ezt csináltam és csak tetszett neki, szóval nem tudom, mit csináljak még, hogy mérgesnek tűnjek. Kezdetnek mondjuk abbahagyom a vigyorgást, összefonom a karjaimat a mellkasomon, igen, ez elég hiteles. Még akkor is, ha hagyom, hogy magához húzzon.
- Nem hanyagoltalak el, csak nem bírsz ki tíz percet anélkül, hogy csak rád figyelnék! - Na, ezaz, most már kezdek beindulni és tényleg morcos lenni. Igazi elszánt harcihörcsög pofival nézek rá, mert összefogdosta a gépem és elvette a játékszerem. Amúgy bocsánatos bűn, de még csak bocsánatot sem kért, sőt, még neki áll feljebb!
- Igen, és egy olyan képre gondoltál, amikor én duzzogok, te meg kinevetsz, ha? - Kérdezem tőle hitetlenkedve, de igaza van, a képet meg kell csinálni, viszont ahhoz ismét nem vele kell foglalkoznom. Mondjuk nagyon kifejező kép lenne és őszinte, műmosoly mentes, olyan, amilyet szeretek. De ránk jobban jellemző, hogy nevetünk, vagy vigyorgunk, mint az idióták.

_________________
Cause nobody's going to save
Somebody who won't change
It's time to be brave
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Show me your gentle smile || Callie&Seb   Szer. Nov. 19 2014, 20:35

-Úgy is imádlak! Mindenhogy szexi vagy de ez titok... - Sugdosom a fülébe. De persze duzzog, kis édes.
-Mert ritkán látlak és éppen csak visszakaptalak. Olyan fura ez tőlem? - Mondom lebiggyesztett ajakkal, de mosolygok, kibírom persze, de minek szenvedtessem magam ha kivívhatom a figyelmét?
-Aw, kiengesztellek drágám, aztán mikor nagyon vigyorogsz, gyorsan lekaplak! Mindenhogy! - Nevetek kicsit, csókolgatom, ölelem, próbálom megtörni a duzzogását.
Remélhetőleg sikerül és előbb utóbb megejtjük a képet. Azt javaslom pont olyan beállítású legyen mint a 10 évvel ezelőtti, legalábbis a póz amiben vagyunk, mert az olyan jó, nekem olyanom nincs, örülnék neki. De csináljunk másmilyent is. Egyszer míg a pokrócon kaja után eldöntöm és csókolom ellopom a gépet és lekapom ahogy csókolózunk, aztán azt is ahogy nevetve nézek rá, mert bosszankodik hogy mit csinálok a gépével. De a levelekbe is belehempergetem magunk, mert az ősszel elengedhetetlen, bár itt elég enyhe az ősz meg kell hagyni. Na meg persze sok csókot lopok, ölelgetem amikor tehetem, de hagyom kattintgatni is.
Este ha hazamegyünk hagyom hogy szortírozza a képeket, de kérem amiket én csináltam ne törölje, talán nem profik, de mivel ő rajta van, nekem azok kellenek. A gépre ha hagyja fel is teszem, szeretném ha meglennének. Csinálok neki forró csokit amit megihatunk, de hajnalra is félreteszek neki egy új adagot. Csak a biztonság kedvéért.
Este ha vevő rá hasonlóan el szeretnék lenni vele, mint tegnap, csak aztán óhajtok aludni. Reggel pedig elmegyünk dolgozni, én remekül kelek, mondom is neki hogy örülök hogy velem volt hétvégén. Nagyon is.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Show me your gentle smile || Callie&Seb   

Vissza az elejére Go down
 

Show me your gentle smile || Callie&Seb

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

 Similar topics

-
» Bellboy needed || Callie&Matt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-