Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Hétf. Okt. 06 2014, 22:11

Már egy ideje megfogalmazódott az agyában, hogy Lizzy érdekes lány és kihívásnak tűnik, ahhoz éppen eléggé, hogy megpróbálja meggyőzni, hogy ha nem is görög félisten, attól még mindig nem a baltás gyilkos, barátkozni legalább megéri vele, bár na... de ne szaladjunk előre. Jelen pillanatban teljesen elégedett azzal is, hogy rávette, menjen el vele Justin tanév előtti nagy bulijára, ami egyébként nem is annyira nagy, mint Justin hangoztatni szereti, de jónak jó szokott lenni, és ez nem elhanyagolható tény. A húgának megvan ez alkalomra a saját társasága, nem aggódik, hogy nem lenne, aki elvigye. Majd ott találkoznak. Már előzetesen felhívta Lizzyt, nem felejtette el, hogy megvan a száma, és pár perccel a megbeszélt időnél korábban meg is érkezik szépen a megadott címre a motorral, ahogy azt ígérte. Kicsit másként fest, mint legutóbb, legalább is kevésbé néz ki jól nevelt úriembernek. Bakancs van rajta, szürke farmer na meg fehér ing, bár ez utóbbi egyelőre nem látható a bprkabát alatt. Beérkezve leállítja a motrot, megszabadul a bukósisaktól és leszállva róla nekidől, majd előszedi a telefonját és a lány számát tárcsázza.
- Jó estét, hölgyem. A lovashintó előállt - jelenti be vigyorogva, amennyiben felvették neki a telefont, majd amíg várakozik, hogy pontban annyi legyen az idő, amennyiben egyébként megállapodtak, rágyújt egy szál cigire. Kivételesen nem dühös, nem ideges, inkább csak amolyan unaloműző elfoglaltság ebben a percben. Kíváncsi, mit hoz az este, de nem viszi túlzásba ezen az agyalást, kikapcsolódni indulnak, ahhoz pedig nem kell túl sokat gondolkodni egyébként sem. Jó lesz minden, és kész, csak Demire kell néha pár pillantást vetnie, na meg persze foglalkozni a társaságával. Lassan végére ér a ciginek, kifújja az utolsó adag füstöt is, elnyomja a csikket és elsétál a legközelebbi szemetesig kidobni, aztán ismét nekitámaszkodik a fekete kétkerekűnek, és türelmesen ácsorog tovább.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Hétf. Okt. 06 2014, 22:33

Nem olyan régen hívott Ares (igen, azt hiszem így fogom hívni, mert tetszik, khm) és mondta hogy ma jönne értem hogy elmenjünk abba a bizonyos buliba. Hááát fenntartásaim vannak azért, mert hát... nah. Én meg a bulik, nem is ismrem igazából Sebastiant szóval... na mindegy. Azért ha már motorozom, meglepem őt is és magamat is a régi cuccaimmal, szeretem őket, csak a tomboló nyári hőségben nem vettem fel. Szóval magamra kapom a kiszemelt ruhákat, (A cipő más, meg a hajam csak sima szőke xD) miután hajat mostam. Lio most nincs itthon, annyira jóóóóó, úúúristen, ha így meglátna hát hmpf. Na szóval felkapom a fekete magassarkú szandálom is, amitől azért elegánsabb leszek egy lehetnyivel, mert Sebastian azért inkább elegáns mint sportos, gondolom én a legutóbbi miatt. Aztán már hív is és seperc lenn termek, miután magamra kanyarítom a vékony ám bőr dzsekim, ne várjon rám.
Mikor leérek épp a motorhoz sétál vissza, végignézek rajta.
-Azta... na most olyan Aresos vagy Sebastian... - Vigyorgok rá, lehet van egy jó fiús meg egy rossz fiús énje is, ki tudja, de ez a bőrkabát, a motor, a laza öltözet, hm.
-Reméltem motorosan jössz, hozzád akartam öltözni, ha csak kicsit is. - Vigyorgok rá, adjuk meg a módját, bár azt sem tudom hova visz, meg ilyenek, de ennyire talán merhetek bízni Aresban, hogy nem egy sikátorba vagy a mexikói határra eladni...

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Hétf. Okt. 06 2014, 23:06

Megérkezik, telefonál, és igazán nem kell sokat ácsorognia, épp csak elszív egy szál cigit, már be is fut a lány. Meg is akad rajta a szeme azonnal, amint feltűnik, elvégre jól néz ki, az már egyszer tény. Még jó, hogy nem tátja el a száját is most hirtelen, vagy igazán rombolná az imidzsét. Olyan Aresos. Elvigyorodik és meghajol a lány felé.
- Köszönöm. Néha ilyen is tudok lenni, meg aztán ehhez a drágasághoz nem éppen a jókisfiús külsőm illik - jegyzi meg a motorra téve a kezét, majd máris előhúz egy második bukósisakot és odanyújtja Lizzynek, közben meg ismét végignéz rajta, ha már a lány is említette, hogy alkalomhoz öltözött.
- Csinosan festesz. Ezt tedd még fel, és máris teljesen motorzáshoz leszel öltözve - válaszolja a megállapításra, és a maga részéről már fel is ül a motorra helyrekattintva a támszatékot, aztán maga mögé mutat.
- Pattanj fel. Kapaszkodni csak belém lehet, de azt nyugodtan - kacsint a lányra pimaszul vigyorogva és amíg Lizzy megtalálja a helyét, felteszi a bukósisakját ő is, aztán ha minden klappol, már indulhatnak is. Nem tervezi sem a mexikói határ felé vinni, sem semmi különösen rossz helyre, úgy harminc percnyi percnyi út után ugyanis egy kertes ház előtt parkol le a felhajtón. Nem bömböl a zene túl hangosan, de hallani, hogy megy.
- Annyira nem is tűnik rossz helynek, mi? - kérdezi, miután már levette a sisakot, és kitámasztotta a motort is. Leszáll, majd bevárja a lányt és már mehetnek is befele.
- Meg se kérdeztem, hogy nagyon vészes volt velem motoron ülni? - érdeklődik, közben meg beletúr a hajába még mielőtt belépnének a házba. Vannak már páran, de nincs tömegnyomor és első dolga a húgát keresni az emberek között. Végül észre is veszi kezében egy pohárral és nagyon reméli, hogy csak gyümölcslé van benne.
- Gyere, bemutatom a húgomat - mondja Lizzynek, aztán már csak azért is, hogy a szoba másik sarkáig az emberek között el ne veszítse, megfogja a lány kezét és megindul egyenesen Demi felé. Köszön közben pár embernek, de különösebben nem áll szóba senkivel sem, a húga a cél.
- Nagyon remélem, hogy abban a pohárban semmi nincs, ami a fejedbe szállhat, húgi - szólal meg a húga mögött megállva, aztán nyom egy puszit a hajába, ami amolyan jó szokása és odébb araszol, hogy a leányzó látókörébe kerülhessenek.
- Bemutatnám Lizzyt, akiről már meséltem. Lizzy, ő itt az én aranyos kishúgom, Demetria - ismerteti össze gyorsan a két lányt, és nagyon reméli, hogy egyiknek sem akad a másik ellen kifogása.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Hétf. Okt. 06 2014, 23:37

-Szerintem a jófiús külsőddel külön bájt kaptál tőle! - Vigyorgok, mert hát szerintem úgy is jól állna neki a motor és fordítva, nem lenne ott gond. Bár így valóban olyan... klassz.
-Hú, ezt is megéltem, bár... ha nagyon kapaszkodom majd nem az életemért teszem majd, csak élvezem a menetszelet jó? - Vigyorgok kínosabban ahogy elveszem a sisakot, mert hát ki tudja mennyire vezet gyorsan, én meg azt sem tudom milyen motorozni szóval. Amúgy is... a motoron lehet külön kapaszkodni? Vagy őt kell átkarolnom? Akkor tuti lebukom, hoppácska.
Azért egész bátran ülök fel mögé, csak abban vagyok bizonytalan hova kapaszkodjak. De arra is válaszol, felfújom a hajam.
-Hova máshova? Nem is kérdés... - Somolygok rá, kénytelen vagyok valóban így tenni. Felteszem a sisakot is és finoman karolom át, hát nem vagyok én bújós macska... Ám mikor elindul érezheti hogy rendesen átkarolom, belém bújt a félsz, mint anno Luival a fán. Merek én merek, de elveszni nem akarok.
Fél óra, de nekem csak pár percnek tűnik az út, mivel nagyon élvezem a motorozást, könnyen megszoknám. Jobb mint kocsikázni, bár ha apának előadom hogy autó helyett motor kell, elképed.
-Ki tudja mi van benn, lehet épp rituálisan áldozzák fel a szomszéd fekete macskáját. A külső megtévesztő, a belső a lényeg. - Vigyorgok rá miután levettem a bukósisakot és vissza is szolgáltattam neki, majd leszállok én is.
-Ne is, még a végén meg kéne dicsérjelek, hova fajulna a világ? - Somolygok egy sort, mert nagyon élveztem.
-Nah, végre megismerem! - Mondom lelkesen, mert valóban érdekel, ha már szokta emlegetni. Igaz, ahogy megfogja a kezem kicsit megfeszülök, de hagyom neki, hogy húzzon, mire odaérünk és elenged már pont laza leszek. Murphy.
Megmosolygom a kis jelenetet, hogy játssza a szigorú bátyust, majd mosolyogva nézek Demire. A jó benyomás ugye. Vajon mit mesélt rólam? Ó Húgi, ő az aki el akarta enni előled a nyalókát, ami nélkül nem tudsz elaludni! Ehm... remélem nem, mert az némileg vicces lenne.
-Szia Demi, Lizzy vagyok. Ares sokat mesélt rólad, csupa jót. Tényleg! - Vigyorodom el, mert hát a jól bevált sablonok ugye, pedig tényleg így volt. Bár a csupa aranyos lehet találóbb lett volna, de... én nem vagyok cuki-muki, ha így nyitok még a végén azt hinné de.

//Tess Demi, cseréltem, remélem így már elégedett vagy Razz XDDD //

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Kedd Okt. 07 2014, 21:18

A szokásos nyárzáró buli, idén sem maradhatott ki az életemből. Jót fog tenni, hogyha végre egy szombat estémet nem azzal töltöm, hogy a csodálatos, rózsaszín laptopom billentyűzetébe verem a fejemet, hátha jön valami igazán jó ihlet, de idáig még nem jött össze. Attól függetlenül lassan feltalálom az egyedi gépírást, lassan már egy komplett petrarcai szonettet nyomtatok a homlokomra a betűkkel. Nem, nem kell ez nekem, inkább egy kis kikapcsolódás, főleg, hogy hívtak és ott lesz Sebastian is, ha jól tudom. Komoly megfontolás és válogatás után összeszedtem egy normális összeállítást, amiben nem néznek majd 13 évesnek és felkontyoztam a hajam is, hogy ne legyen unalmas, kiengedett.
A buliban éppen az egyik volt, gimis osztálytársaimból alkotott csoportnál vagyok, az egyik srác pedig nagyon érdekes dolgokról mesél nekem. Bár eleinte el akarta hitetni, hogy a fülem mögül húzott elő egy pénzérmét, de sajnos szólnom kellett neki, hogy már nem vagyok négy éves, habár nem tudom még mindig, hogy csinálják ezt a trükköt, legalább tudom, hogy trükk! Szóval lelkesen figyelek, aprókat bólogatok és éppen jóízűen nevetek, amikor magam mögött hallom Sebastian hangját. Azt még hangosabb zene és nagyobb zaj mellett is simán kiszűrném, mosolyogva fordulok meg.
- Nem tudom, valaki a kezembe nyomta... - Motyogom, miközben a számhoz emelem és ártatlanul pislogok rá, de nem bírom ki, hogy ne nevessem el magam. - Na jó, csak vicceltem, én hoztam és nincs benne semmi alkoholos. - Igazából én nem szoktam inni, legalábbis nem érzem szükségét ahhoz, hogy jól érezzem magam. Ennek ellenére volt már precedens arra, hogy egy csapat fogadást kötött, hogy ki tud előbb leitatni, mégsem jött össze nekik. Én sajnáltam őket, de nem ízlett, hiába kóstoltam meg. Pedig ki tudja, talán megcsináltam volna, mert annyira elszántak és lelkesek voltak, de a részeg tombolás valahogy nem az én világom.
És ha már megvicceltem Sebastiant, noha tudom, mennyire tud aggodalmaskodni, inkább adok neki egy gyors kis ölelést. Aztán bemutatja nekem a lányt, akivel jött, én pedig oldalra döntöm kicsit a buksim, úgy mosolygok rá.
- Ó, szia! Úgy örülök! - Tapsikolnék kicsit lelkesen, de sajnos pohár van a kezemben, de inkább egy gyors, óvatos ölelést neki is adok, mert már halottunk egymástól. Meg nálam ez amúgy is olyan, mint a kézfogás. Csak én nem szeretek kezet fogni, én szeretem ölelgetni az embereket.
- Milyen volt az utazás Kawa-channal? - Kérdem tőle vigyorogva, mert ha jól tudom, motorral jöttek és én már csak így becézgetem Sebastian hőn szeretett motorját. Mert ugye japán és a Kawasaki olyan morcos névnek tűnik, szóval sokkal cukibb a Kawa-chan.
- Ja, amúgy vigyázzatok a fejetekre, Simon esküszik rá, hogy leszedték a csillárt és visszarakták ugyan, de csak az imádtság tartja ott. - Iszok egy kicsit az üdítőmből, majd vigyorogva a bizonyos csillárra mutatok. Tényleg nem néz ki valami jól és biztos vagyok benne, hogy a házigazda nem lesz boldog... meg az sem, akinek a fejére esik.
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Kedd Okt. 07 2014, 22:02

- Pedig ha jól emlékszem, mondtál valami olyat legutóbb, hogy az Ares jobban tetszik, vagy rosszul emlékszem? - pislog ártatlan arcot vágva, azért nem próbál meg átavanzsálni valaki mássá most véletlenül sem, hogy bevágódjon vagy ilyesmi, csak heccelődik kicsit, mert miért ne? Tetszik tudni, óvodás módszer, bár szerencsére annyira nem óvodás már, hogy a lány haját kezdje húzigálni mondjuk. Beleegyezően hümmög a menetszélre, felül a motorra és megvárja, amíg a lány is mögé telepedik és belé kapaszkodik, aztán ha kész mindenki, indulhatnak is.
Minden gond nélkül sikerül megérkezni a buliba, nem tanulnak közben repülni, nem üt el senkit, balhénak még a közelébe sem kerül, amilyen óvatos ő a maga módján, aztán hamarosan már be is sétálhatnak Lizzyvel Justinék házába a szokásos nyárzáróra. Kedves barátja szeret bulikat rendezni, hogy ennek a szülei mennyire örülnek, az már más dolog, de eddig szerencsére egyetlen évben sem fajult addig a szórakozás, hogy nagyon kiboruljon a kedves mama meg papa. Leállítja a motort a feljárón, majd megszabadul a bukósisaktól és a lányra vigyorog.
- Megeshet, bár abban az esetben megkockáztatnám, hogy nem jó a cím - válaszolja a macska kapcsán, majd kérdőn felhúzza a szemöldökét és a lányra pillant.
- Pedig most kérdeztem. Szóval megdicsérnél? Máris dagad a májam - jelenti ki fülig érő szájjal, és közben sétálhatnak is be a házba. Beérve első dolga megkeresni a húgát, majd minden gondolkodás nélkül megfogja a mellette ácsorgó lány kezét - nem akarná elveszíteni a tömegben - és meg sem áll a kis csoportosulásig, ahol Demi is ácsorog. Igenis első dolga bemutatni egymásnak a két lányt, elvégre az egyik a húga, a másik meg az, aki iránt hosszú idő óta először több érdeklődést mutat, mint egyébként szokott a női nem iránt. Nem mintha nem érdekelnék a nők, csak eddig Lizzy az első, akiről úgy gondolja, hogy kellőképpen érdekes ahhoz, hogy kísértésbe ejtse. Átvonul vele a szoba másik felébe, majd fél perc sem telik bele, visszaölelgeti a húgocskáját és vigyorog rá, persze, hogy nem fogja ellenőrizni, mit is iszik, elég felnőtt, csak nem bírta megállni a megjegyzést. Bemutatja egymásnak a lányokat, és Demi hozza a formáját, Lizzyt is megöleli kézfogás helyett, amin ő csak mosolyogni tud. Mondta ő, hogy imádni való a húgicája, nagyon is.
- Hát... még ha nem is mondta ki konkrétan, de azt hiszem, bezsebeltem egy dícséretet Lizzytől, egyébként meg szokásos, nem mentem neki senkinek és semminek, fő az óvatosság - vonja meg a vállát egy laza mozdulattal, mint akinek ez így természetes, közben viszont még mindig ott jár az agya, hogy a lány Aresnak hívta. Általában nem szokta elmondani sem, hogy ez a középső neve, nemhogy hagyni, hogy ezt használják, most azonban valahogy mégsem zavarja, mi több furcsa mód jól is esik. A csillár említésére elhessegeti azonban a gondolatot és felpillant, majd kissé meglepetten fordul vissza Demi felé.
- Azt hittem, már meg sincs, miután tavaly Tim felcsimpaszkodott rá - jegyzi meg, nagyon ragaszkodhatnak ezek szerint ahhoz a csillárhoz a ház lakói, de sebaj, majd nem mennek a közelébe.
- Hm... kerítek valahonnan valami alkoholmenteset, nem tudod, merre találok ilyet, Demi? - kérdezi a húgát, majd Lizzy felé fordul.
- Neked hozhatok valamit, vagy csatlakozol a vadászathoz? - érdeklődik. Jobban örülne a második verziónak a maga részéről, de ha netán a húgával ismerkedne a lány, mégsem akarja elrángatni önkényesen, úgyhogy inkább rá bízza a döntést és válaszra vár.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Kedd Okt. 07 2014, 22:43

Ki is mondtam nem csak gondoltam? Hupszi. Sebaj!
-Mondtam volna? Ki tudja... lehet... szóval ha elkezdelek James-ni, akkor stílust váltasz? - Vigyorgok rá, eszemben sincs Jamesnek hívni, a saját nevei jobban tetszenek, de ugratom én is.
Megérkezünk, tényleg nagyon megbízhatóan vezet, ez jó, örülök neki. Nem fogok rettegni a visszaúttól. Sőt ha véletlen nem jó a buli van ami éltet, motorozhatok hazafele megint vele. Igaz, motorozás közben nem lehet társalogni, ez az egy szépséghibája akad azért a dolognak, de hát na. Valamit valamiért.
-Hát jó. - Ez jó hír, nem vagyok az elvadult bulik híve.
-Hah... kár volt megszólalnom. - Vigyorgok rá, hogy itt lelkendezik, de ez tetszik benne, szóval ha kiérdemli, egész biztos nem fogok fukarkodni a dicsszavakkal. De ezt nem kell tudnia, elragadtatná magát a végén.
Bemutat a Húgának, de őőő, húha, ölelés? Érezheti hogy kissé ledermedek, arcomra fagy a mosoly, hogy beindul a "tűr" opció, elvégre aranyos akart lenni meg minden. Meg egy lány közelségét egy fokkal jobban tolerálom. Az is valami.
Ha tudná hogy én kezet fogni SE szeretek... na mindegy.
-Kawa-chan? - Nézek rá hogy... na értem hogy nem Sebastiánról beszél, mert ő aztán nem Kawa-chanos, nagyon ajánlom ne is rólam, kell pár másodperc mire leesik hogy a motor is valami japán hangzású volt. Abból csak a Vulcan maradt meg. - Hah, szeretnéd... - Vigyorgok Sebastianra, úgy fest komolyan vett (nagyon helyesen) hogy ritkán bókolok csak úgy. - Szuper volt! Elgondolkodtatott hogyha lesz egyszer jogsim kikönyörögjem motorra, ne kocsira kelljen! - Vigyorgok, míg kicsit közelebb hajolok Demihez mint aki épp titkot árul el.
-Ehm... minek lett leszedve? Hogy mi? - Kicsit úgy is nézek a kedves Aresre, hogy "hova hoztál te engem?". Aztán visszafordulok Demihez.
-Amúgy hallottam hogy szaktársak vagyunk, ráadásul te is most kezdesz, külön örültem hogy megismerhetlek. A szakról csak felsőbb éveseket ismertem meg eddig. - Mosolygok, jó tudom, nem egy könnyed bájcsevej téma, de valahol el kell kezdeni nem?
Aztán veti fel Sebastian az italt mint olyat.
-Öhm... - Vadászat? Jah, igen, fogalmam sincs mit szokás itt inni sörön kívül. De amúgy is szolidalítok Aressel, ha már nem ihat. Meg én csak a sört bírom, a többi szesz huh. Na szóval jah igen. - Hát... ha lennél olyan kedves hozni nekem valami olyat, mint magadnak, azt megköszönöm! - Mosolygok rá, mert nem akarom hogy fáradjon értem de picit beszélgetnék a húgával is, később ki tudja tudok-e vele, úgy sem tágítok majd Ares mellől az is biztos. Mit csináljak egyedül egy bulin? Azt sem tudom hogy kell bulizni... olyan jó hogy nem gondolatolvasó egyikük sem, különben már elbújtam volna rég a hajam mögé mint valami rossz emós, hogy ne lássák a vörös fejem.
Ha valóban nem zavarja hogy hozzon nekem is valamit akkor Demi felé fordulok kicsit feszengve, de próbálom leplezni.
-Gyakran mentek együtt bulizni? - Fantasztikusan eredeti, komolyan, na ebből nem írok forgatókönyvet, az is tuti.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Szer. Okt. 08 2014, 17:01

Amikor bemutatnak Elizának, tökre boldog vagyok, hogy végre láthatom és persze megjött Sebastian is, úgy örülök nekik, hogy gyorsan körbeölelgetem őket. Bár a bátyuskám pár fokkal boldogabb tőle, mint Lizzy, nem baj, elsőre sokan így reagálnak. De előbb-utóbb csak megszokják, nem? Az ölelés a legjobb dolog a világon, ha jobb beszélőkém lenne és határozottabban adnám elő magam, valószínűleg már rég meggyőztem volna erről egy csomó embert. Ha lenne ilyen "szuperképességem", biztos erre használnám.
- Még jó! - Vigyorgok, amikor Sebastian azt mondja, nem ütött el senkit és semmit. Nem szeretem azt a motort, de neki az a szíve csücske. Ez ilyen kiskorokból fennmaradó dolog a fiúknál, szeretik a játékokat. Az összes férfi tag a családunkban ilyen, csak a bátyáim és apukám nem kocsikkal, illetve motorokkal játszanak, hanem fegyverekkel, harckocsikkal és ki tudja még mikkel, de belegondolni sem akarok. Borzasztó!
- Én inkább megkímélem attól a társadalmat, hogy jogsit adjanak a kezembe. - Válaszolom vigyorogva. - De örülök, hogy ilyen lelkes lettél. Legalább Kawa-channak is lesz egy pajtása és akkor nem lesz magányos! - Nevetem el magam, mert elég vicces a motorok lelki világával törődni, a legtöbb ember azt hiszi nincs, pedig én tudom, hogy van. A vezetés meg inkább távol maradjon tőlem, mindenféle járműre értendően. Még gyalog is két lábon járó katasztrófa vagyok, nemhogy... inkább bele sem gondolok. Nem.
- Igen, de tavaly legalább volt oka. - Mondom mind Lizzynek, mind Sebnek, amikor az ominózus csillárról van szó. - Tim állítólag csak fel akart ülni valaki nyakába, az indíttatást ne kérdezd, meg azt sem, hogy ehhez miért kellett a csilláron lógni. De megvan még, csak én inkább nem állnék alá. - Összegzem a helyzetet, végülis nem tűnik olyan rossznak, vigyorgok is mellé, nem mintha olyan vicces lenne, de tavaly is mókás volt. Szegény csillár, kicsit sajnálom, minden évben kitalálnak neki valamit, hogy ne legyen unalmas az élete.
- Én, most hogy belegondolok, elég sok elsőst ismerek, és úgy örülök neki. Bár ez valószínűleg azért van, mert nem tudok a fenekemen ülni. - Válaszolom vigyorogva, ezúttal Elizának. - De ha gondolod, szívesen bemutatlak nekik majd a suliban. Én nem akarok ám mindenkit ismerni, sosem akartam, tényleg, de valahogy így jön össze mindig. - Sóhajtom, kissé bűnbánóan mosolygok, mert most biztos azt gondolja rólam, hogy feltűnési viszketegséges vagyok, meg ilyen társaság központja, pedig nem is. Én mindig próbáltam megbújni és szürke kisegeret játszani, mert én azzal is beérném, de valahogy... valahogy sosem jön össze.
- A konyhában van az üdítő, meg az uncsi innivalók, a dugi pia szokás szerint az alagsorban a billiárdasztal rekeszében. Ne kérdezd, honnan tudom. - Nevetem el magam, az egyik srác nagyon részeg volt és nagyon ölelgetni szeretett volna, hogy közben szolidan kiabálva "megsúgja" nekem, merre találom a titkos piát. Szegény, valószínűleg már a gyomortartalmától szabadul meg, vagy jobb esetben alszik, de iszonyat édes volt, ahogy artikulálatlanul próbált magyarázni. Ilyenkor minden srác olyan szerelmes, hogy az hihetetlen.
- Hm, nem olyan gyakran, én amúgy sem járok sűrűn, bár attól függ, mit nevezünk bulinak, mert inkább csak ilyen baráti összejövetelek szoktak lenni. - Magyarázom lelkesen, mosolyogva, olyan igazán Demetriásan. Aztán kihasználom a kis időt, ha már Seb elment, hogy négyszemközt kicsit csacsoghassak vele. Nem mintha eddig nem ezt csináltam volna, de én úgy szeretek.
- És amúgy ne hidd el, amit Sebastian mond rólam, elfogult vélemény. Igazából nem vagyok olyan aranyos, csak kicsit elvont és művészlélek és sokminden. Szóval ne várj sokat. - Kérem tőle mosolyogva, mert annyira utálom, amikor így beharangoznak, hogy biztosan aranyos vagyok, meg zabálnivaló és én nem akarok csalódást okozni. De nem tartom magam annak, egyáltalán nem, ez olyan furcsa. Megértem, hogy Sebastian annak lát, de egy ismeretlen lánynak, mint Eliza, biztosan egész más lehetek, más szemmel lát.
- Szóval, randizol a bátyámmal? Nem zavar, megmondhatod ám, igazából örülnék is neki, de szerintem úgy fair, ha megkérdem, tudod, hogy ne legyen kínos, ha félreértem. - Magyarázkodok is egy sort a kérdésem mellé, de amióta megpillantottam, úgy fúrja az oldalam a kíváncsiság, mert nem tudom, hogy most ez mi, és Sebastian sem avatott még be. Szóval most muszáj lesz Lizzy-t faggatnom, amíg a drága bátyuskám vissza nem ér az italokkal.


A hozzászólást Demetria C. Smith összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 08 2014, 20:42-kor.
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Szer. Okt. 08 2014, 20:39

- Sajnálom, korlátozott számú lehetőség áll rendelkezésre, csak a Sebastian és az Ares közül választhatsz, a James-re nem hallgatok - vonja meg a vállát egy laza mozdulattal és vigyorog mellé, még mielőtt elindulnának, aztán útközben úgy sem lehet a motoron beszélgetni, úgyhogy egy ideig kénytelen-kelletlen hallgatásba burkolózik és csak az útra figyel, még ha nehéz is eltekinteni a ténytől, hogy épp belé kapaszkodik a lány. Amint célba érnek úgy tesz, mintha nem hallaná a megjegyzést, hogy Lizzynek kár volt megszólalnia, helyette lehengerlő mosolyt villant rá, és már be is vezeti a házba, és némi nézelődéssel egybekötött ácsorgás után rögvest be is mutatja még Deminek is. Az ölelgetés nem arat akkora sikert, mint nála, talán szólnia kellett volna Deminek, hogy elsőre ne ugrojon nyakba, Lizzynek pedig, hogy számítson rá, hogy a húga nagyon közvetlen.
- Csak a motorom, bár a Vulcan férfiasabban hangzik, mint a Kawa-chan, nem gondolod, húgi? - jegyzi meg, amint szóba kerül a motor, és szegény Lizzy már kezdetnek is csak pislogni tud legfeljebb, hiszen a saját kis családi szlenget már honnan is értené, ezért is vágja rá azonnal a kérdésre, hogy ez bizony a járgányra vonatkozó megnevezés volt.
- Mondjuk nem hiszem, hogy olyan érzékeny lelkű mimóza lenne szegénykém, de ha te mondod... a jó társaságot végül is mindenki értékeli, még én is - vigyorog ismét, és futólag a mellette ácsorgó lányra pillant, bizony ő nagyon is örül a társaságának.
- Hallod, Demi... te vagy a tanúm, most mondta, hogy jó volt motorozni. Ezt már komolyan dicséretnek veszem - jelenti ki nagyon is lelkesen és még annál is pimaszabbul, aztán a csillárra már nem sokat tud mit mondani, csak ráncolja a homlokát, hogy az a szerencsétlen berendezési tárgy még mindig ott lóg a plafonon. Jobb, ha nem megy senki a közelébe, nem venne rá mérget, hogy olyan stabil, mint amilyen dekoratív darab.
- Áh, semmi komoly, csak gondolom, kitalálták a szülők, hogy megóvják az esetleges garázdálkodóktól, de aztán csak visszakerült, nem tudom. Tavaly az egyik haver illuminált állapotban rácsimpaszkodott, de egyébként ez nem sűrűn fordul elő, nem kell megijedni. Ez tényleg nem olyan őrült buli, mint a filmekben - mondja, még mielőtt Lizzy hirtelen azt közölné, hogy netán haza szeretne menni, mert meggondolta magát. Azt a szívére venné ő is. Azt már inkább csendben és mosolyogva figyeli, ahogy kitárgyalja a két lány, hogy szaktársak és évfolyamtársak is, csak amiatt szól közbe, hogy megkérdezze, mit hozhat inni.
- Uncsi, mi? Demi, hidd el, nem is akarom inkább tudni - rázza meg a fejét grimaszolva a húgától kapott válaszra, Lizzynek bólogat, aztán már el is tűnt az emberek között. A konyhába vezet az útja, és szétnéz az ismerős helyen, felméri, mit is talál itt. Főzhetne akár teát is, egész otthonosan mozog ebben a konyhában, gyerekkora óta nem egyszer járt már itt Justinnál, de végül inkább marad a gyümölcslé mellett mindenféle alkohol nélkül. Narancs. Két pohárral a kezében sétál vissza a nappaliba és egy pillanatra megáll elvigyorodva azon, hogy úgy tűnik, a húga meg Lizzy tudnak beszélgetni, reméli, hogy jól lát, aztán ismét elindul és visszaérve hozzájuk Lizzy kezébe nyomja az egyik poharat.
- Na, alaposan kibeszéltetek, amíg távol voltam? - kérdezi mosolyogva, és nekitámaszkodik a legközelebb eső szekrénynek.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Szer. Okt. 08 2014, 21:48

-Hmmm, szomorú, csak a spanyoloknál szokás a fél família nevét a gyereknek adni? Ott lehet válogatni. De hát na jól van, beérem a kettővel, Sebastian Ares. - Vigyorgok. Igazából nem igaz, mert ha az Arest nem is lenne merszem, vagy inkább kedvem becézni, a Sebastiant lehet és az növeli a megszólítási lehetőségek számát. Például Seb vagy Sebi, Bastian... Huh, nem vagyok becézgetős, talán ezért is tetszik az Ares. Amúgy miért gondolkodom ezen?
A buliban igyekszem jobban koncentrálni, nem csapongani, noha kívülről szerencsére nem látszik mi zajlik szőke fejemben.
-Tény, amúgy sem egy rózsaszín szalagos motorról beszélünk... - Kuncogok kicsit, elképzeltem egy olyanon Sebastiant.
Ahogy az említett fiú rám sandít a kellemes társaság kapcsán, kicsit félrepillantok, miket nem mond. Érti a dolgát hogy kedveljék meg, annyi szent, de hát valahogy nem nehéz kedvelni úgy érzem. Vagy csak én érzem így? Tuti nem. A Húga is amolyan tipikus könnyen kedvelhető valakinek tűnik így elsőre, mert fecserészik könnyeden, mosolyog, olyan kis csajszis, a jó értelemben.
-Na jó... megadom magam, igen Ares, nagyon jó volt veled motorozni és remélem nem hagysz itt és hazafelé megint élvezhetem a menetszelet. - Mosolygok rá, jaj de nagyon szeretné ha kimondanám, nem leszek rest.
Aztán Demi felé fordulok.
-Miért, nehéz egyszerre sok mindenre figyelni vagy egyszerűen meg akarod kímélni magad a sok hülye vezetőtől és gyalogostól? - Vigyorgok én utóbbi miatt habozom. Meg eddig időm sem volt rá.
-Oh, azért az odébb lesz ha megvalósul egyáltalán, Kawa-chan így járt... - Kawa-chan... úristen, hogy lehet így hívni egy motort?! Inkább mosolygok, az megy.
A csillárra nem mondok semmit, nem lenne túl szalonképes én meg igyekszem normális, átlagos és főleg kedves valakinek tűnni. Legalább egy fél órára, addig tudom elfojtani a csípős nyelvem, aztán már engem kezd égetni, hogy beszéljek.
-Aham... hát jó, először mindenkinek hiszek, megadom ezt a kedves gesztust. - Szalad fel a szemöldököm, de játékosabban vigyorgok rá, mert ha részegen Tarzant játszanak az itt bulizók, akkor igenis őrültség azt mondani, ez egy csendes babazsúr.
Milyen kis szerény leányzó... nem akar ismerni mindenkit de az élet így hozza... nagy forma az már biztos.
-Nem kell köszi, nem vagyok valami jó... ismerkedésben. - Összegzem és összepréselem a szám, erről Ares is mesélhetne.
-Hú az nagyon dugi, mert nagyon kihangsúlyoztad... - Nézek a lányra, hogy úgy fest ő ilyen kis információs pult, tud mindent. Az meg hogy a bátyus funkció bekapcsolt és inkább tudni sem szeretné Sebastian a húga hogyan és miként jutott az "értékes" információkhoz, csak megmosolyogtat.
Sebastian elmegy innivalóért, hát kérdezek a húgától valamit, lássa, én tényleg próbálkozom. Igazából amilyen szeretettel beszél a húgáról, ha Demi nem kedvel meg szerintem az durvább mintha a szülök nem kedvelnek. Simán rám sem köszönne talán a folyosón. Na jó nem, Ares tök illedelmes, illemből köszönne. Miért is félek attól hogy a buli után szóba se állnak velem? Ajh.
-Hmm. Aha... - Bólogatok, szóval ilyen társasági lények ők maguk. Hú... nem is értem Ares miért engem hívott el. Demi olyan... partizós vagy hogy mondjam, csinos is meg olyan cuki, de én? Na mindegy.
-Szerintem meg nagyon jól leírta milyen vagy, amúgy sem voltak elvárásaim. Maximum annyi hogy reméltem szóba állsz velem. - Mosolygok rá, szerintem Demi olyan ahogy Sebastian vázolta: szétszórt, kissé hebehurgya de aranyos. Eddig ezen jelzőkre nem jött ellenérv.
Aztán kicsit nézelődöm, de a kérdésére ha épp ittam volna tuti kiköptem volna a drága nedűt, így csak rámeredek.
-Nem. Nem is ismerem... - Hüledezem, pislogok, randi? Jó külső szemlélőnek olybá tűnhet de... én nem randizom. - Csak elkísértem, ennyi. Megkérdezte eljönnék e vele és eljöttem. - Húzom össze a szemem, Sebastian talán így vázolta? Szólhatott volna nekem is, bár nem éreztem rajta, hogy ilyesmi szándéka lenne. Azt lehet érezni, asszem. Igazából baromi rég randiztam, és az sem volt igazából randi. Na jó, hagyjuk is a témát, beszéljünk más fiúkról, még a végén kiderül az említett hadisten itt áll mögöttem vigyorogva vagy épp szomorúan.
-Na és veled mi a helyzet? Sráccal jöttél? - Kérdezem de összefonom a mellkasom előtt a karjaim. Beszéljünk Demiről, jobban járunk.
De nem kell nagyon sokat várni, Sebastian vissza is tér, hálás mosollyal veszem el a poharat.
-Óh, igen. Most már tudom hogy van szívecskés boxered és hol tartod a rózsaszín tollal vezetett naplód, Sebi titkai címmel. Cukcsi. - Vigyorgok rá, természetes nem is feltételezem hogy vannak ilyen holmijai, de attól még érdekel a feje ,vagy a mosolya. Csak nem önti rám a narancslevet, vagy perlekedik Demivel hogy "hogy tehetted!"... na jó utóbbi betenne nekem is.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Pént. Okt. 10 2014, 19:52

- Ebben igazad van, Seb, de a Kawa-chan sokkal aranyosabb. - Vigyorgok rá, ezzel aztán nem vitatkozhat, ez bizony kész tény. És hogy mikor kezdtem én el ilyenekkel operálni, az jó kérdés, talán Usui hatással van rám. Úúú, de ez nagyon jó, talán a végén még megtanulok egyértelműen fogalmazni és egyenesen kommunikálni!
- Bár tény, hogy rózsaszín szalaggal sokkal aranyosabb lenne. De Seb, mindenkinek kell egy társ. - Nevetgélek, mert én igenis képes vagyok a motorok lelki világáról csevegni, meg rózsaszín szalagokról. Igazából én szinte bármiről képes vagyok beszélni, főleg, ha éppen tök jól érzem magam, mint például most. Talán ideje lenne kicsit visszafognom magam, mielőtt még mindenki sikítva menekül a közelemből.
- Bármikor aláírom, ha gondolod. - Emelem ígéretre a kezem vigyorogva, amikor én lettem első számú tanúként kinevezve. Biztos vagyok benne, hogy jól esik Sebastiannak, hogy végül kimondja, jó volt motorozni. Bár kicsit furcsa, hogy Lizzy Ares-nak hívja a bátyám, az olyan, mintha én Cléo lennék, ahogy senki nem szokott hívni, szóval kis zavart érzek az erőben, de amikor a vezetésre terelődik a téma, inkább arra koncentrálok.
- Ó.. hát... én még csak gondolni sem tudok arra, hogy egyszer, valaha, véletlen, akárkinek a hibájából úgy jön össze, hogy én valakiben kárt tegyek. Soha, még egy picit sem. Ezért alkalmatlannak nyilvánítottam magam a vezetésre. - Magyarázom neki a helyzetet, miközben kissé leolvad a mosoly az arcomról, mert már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy valaki elém lép, vagy belém jönnek vagy... egyáltalán, hogy nekem, egyedül kell vezetnem egy autót. Szerintem megkímélem a világot, s főleg a társadalmunkat és inkább maradok a barátságos, brummogó buszoknál és a morgós, ámbár aranyos buszsofőrbácsiknál.
Nincs hozzáfűznivalóm a csillár történetéhez, inkább csak csendben nézem kicsit, amíg Sebastian dióhéjban összefoglalja a viszontagságokat, amiken szegénykének át kellett mennie. Én kicsit sajnálom, nem vétett semmit.
- Abban senki sem jó! - Nevetek kicsit Lizzy-re. - Szerintem azt nem lehet jól csinálni, legalábbis nekem még nem ment, te vagy az egyetlen ember, akit normálisan ismertem meg. - Na igen, elég furcsa belegondolni, hogy mennyi véletlen történt, ami során csak úgy összefutottam emberekkel. Legyen egy pillangó, pár bevadult kutya, egy üveg körömlakk, vagy éppen egy pingvinjelmez //<3//, a sors keze mindegyikben ott volt. Naa, ebben például csak Seb keze volt.
- De még mennyire... - Válaszolom vigyorogva az uncsi pia kifejezésre, és csak még szélesebben vigyorgok, amikor hallom Eliza megjegyzését, meg azt, hogy Seb mennyire nem akarja tudni, honnan szereztem én az infót. Igazából úgy örülök neki, hogy még nem volt itt, amikor ez történt. Mondjuk szerintem a srác nem akart ám leitatni, csak rendes akart lenni, kár, hogy nem iszom és csalódást okoztam neki.
Aztán Sebastian el is megy, hogy hozzon némi innivalót, én közben kapva kapok a lehetőségen, hogy közben Lizzyvel beszélgethessek kicsit. Úúú, találtam valakit, aki mellett nem kell befognom a szám, úgy örülök neki.
- Akkor megnyugodtam. - Sóhajtok, amikor azt mondja, nem voltak elvárásai velem szemben. Nagyon nem szeretem őket, mindig próbálok megfelelni nekik, túl erősen, görcsösen. - Én meg azt reméltem, hogy nem szaladsz el sikítva előlem. - Válaszolom tök őszintén, habár vigyorgok mellé, nem éppen viccelek. Tudom, hogy vannak, akik egyszerűen nem bírják a lényemet, és az olyan rossz, de nem tudok mit tenni ellene. Reméltem, hogy Lizzy nem ilyen lesz és bírja majd a csacsogást meg a rózsaszín aurát.
- Rendben, Sebet nem volt időm megkérdezni, szóval muszáj volt téged, a félreértések elkerülése végett. De semmi baj nincs, lépjünk tovább. - Javasolom, nem muszáj boncolgatni ezt a témát. Megtudtam, hogy nem randi, látom, hogy feszélyezve érzi magát tőle, mehetünk tovább, nem szabad leragadni ennél. Bár talán kicsit sajnálom, olyan jó lett volna, ha Seb végre talál magának egy rendes lányt, aki tényleg szereti őt! Én lennék a legboldogabb. Még a féltékenységemet is lenyelném, ha erről lenne szó.
- Én? - Kérdezem, magamra mutatva, nagy, elkerekedett szemekkel, aztán elnevetem magam. - Ugyan, én nem, barátokkal. - Magyarázom mosolyogva, de úgy döntök jobb lesz, ha a következő gondolataimat nem teszem hozzá. Hiszen az még egyáltalán nem biztos, hogy nem fiúval megyek majd el, de majd még meglátjuk. Én nem vagyok olyan rámenős, törtető cafka, pedig annak kéne lennem, de inkább csak szorítok, hogy valaki rendes és lehetőleg józan odajöjjön hozzám ismerkedni. Demetria rulez!
Aztán megérkezik Sebastian is, azt kérdezi, kibeszéltük-e alaposan, Lizzy pedig válaszol. Én visszafolytom a vigyoromat és kétségbeesett képpel nézek Sebre, majd a lányra.
- Eskü, hogy nem én mondtam, nem tudom honnan tudja! - Pánikolok, mintha Eliza tényleg beletrafált volna bátyuskám legmélyebb titkaiba. Ki tudja, a lány talán elgondolkozik egy pillanatra, hogy tényleg így van-e. De csak azért egy pillanatra, mert elnevetem magam.
- Seb, nem láttad Jennát valamerre? - Kérdezem, miközben felpipiskedek és a nyakamat nyújtogatva nézek körbe, de sehol sem látom az ismerős arcokat. - Azt mondták, nagyon beszélni szeretne velem, de olyat is hallottam, hogy rosszul van és eltűnt és kezdek kicsit aggódni érte... - Magyarázom a helyzetet, de mielőtt még többet kezdenék beszélni, olyasmiket, amiket most nem akarok kimondani, betömöm a saját szám. Inkább iszok pár kortyot a poharamból, mert addig sem fecsegek vagy aggodalmaskodom.
- Szerintem én elmegyek és megkeresem, te addig mutasd meg Lizzynek a házat, jó? Mert mi szinte haza jövünk ide, de ő csak ezt a sarkot ismeri. - Ajánlom nekik mosolyogva, hogy ne unatkozzanak véletlen sem, amíg nem szórakoztatom őket. Meg van bennem egy kis hátsó szándék is, hátha ha kettesben hagyom őket, kicsit megkedvelik egymást, még jobban. Pedig megfogadtam, hogy nem akarok kerítőnőt játszani, de ez akkor is annyira cuki! Nem bírom leállítani magam. Inkább mosolygok rájuk még egyet, mielőtt elindulok megnézni, Jenna drágám merre tűnt el, remélem nem itta le magát és nem csinált semmi hülyeséget.

//Ne reménykedjetek, visszatérek még hozzátok Razz //
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Pént. Okt. 10 2014, 21:03

- Ezt úgy mondod, mintha ezt a kettőt nem lehetne variálni. Persze, nem ígérem, hogy jóban leszünk, ha elkezdesz Arinak becézni, de a Sebastian tartogat lehetőségeket - jelenti ki, az Ares-t tényleg szereti, ha békén hagyják, legtöbbször meg sem említi, fúrja csak a kíváncsiság az emberek oldalát, mit jelent a nevében az A, ha meg tudják, nem engedi használni. Hogy Lizzy kivétel? Nem emlegette, mert hát nem kell azt még tudni. Beérve nemsokára már a húgát boldogítják, és a motorjáról kialakuló beszélgetésre felvonja azért a szemöldökét.
- A Vulcanom magányos farkas marad egyelőre, de ha rájövök, hogy ez zavarja, már tudom, hogy te leszel a tökéletes kerítőnő, rózsaszín szalagokat aggatni rá viszont eszedbe se jusson, hallod? - fenyegető ábrázattal pislog Demire, azért még tőle sem venné jó néven a motor ilyesfajta meggyalázását. A kimondott dícséret hallatán ismét fülig szalad a szája elég gyorsan, és már el is feledkezett átmenetileg a húga iménti ötletéről. Színpadiasan meghajol, mint aki a közönségnek köszöni a tapsot, majd vigyorogva néz a lányokra.
- Köszönöm, köszönöm... és miért hagynálak itt? Nem látom semmi okát - válaszolja, elvégre ő hívta el a lányt, ő hozta el, ő is fogja hazavinni, és ezt már csak azért is megtenné, mert van ennyire jól nevelt, és akkor arról még szó sem volt, hogy nem hagyta hidegen, hogy ott volt mögötte a lány a motoron és belé kapaszkodott. Ki nem hagyná ezt az élményt hazafelé is.
- Demi, pedig neked csak önbizalom kellene, de komolyan. Annyira nem vészes az egész, mint amilyennek hiszed, egyszerűen túlgondolod, nekem elhihetnéd. Ugye, hogy szerinted sem olyan vészes az egész, mint ahogy az én egyetlen hugicám látja gyalogosként? - segélykérőn pislog a lányra, miközben átöleli a húga vállát és kicsit megszorongatja.
- Az jó, bár nagyon remélem, hogy idén senki nem próbál meg a csilláron lógni, vagy rólam fogsz valami rosszat gondolni - sóhajt egy aprót és száját lebiggyesztve néz körbe, remélve, hogy senki nem készül éppen semmiféle hülyeségre.
- Hja, a húgom meg az ismerkedés... remek sztorijai vannak, bár szerintem az se volt semmi, ahogy mi megismerkedtünk. Remélem, nem felejtette még el, Miss Lizzy - a lányra mosolyog, kissé meg is hajol felé, aztán meg inkább nem kíváncsi, honnan tudja Demi, hol a dugipia, inkább a konyhába megy és alkoholmentes innivaló után néz. Visszatérve első dolga az iránt érdeklődni, hogy jól kibeszélték-e, amíg nem volt itt. A válaszra bár sikerül lenyelni a kitörni készülő nevetést, azért csak elmosolyodik, mielőtt még meglepett arcot tudna vágni. Demi sokkal élethűbben alakít éppen, úgyhogy végül csak vállat von.
- Látni is szeretnéd netán? - kérdezi Lizzyt nagyon is lazán, kérdőn felvonva a szemöldökét, majd a húga kérdésére megrázza a fejét.
- Nem, de talán nézd meg az emeleten - válaszol, aztán elgondolkodva dörzsöli meg az állát a javaslatra és rá is bólint.
- Igazad van, menj csak nyugodtan, addig felfedező körútra viszem a hölgyet. Az említett személyes tárgyak nem képezik ugyan a séta részét véletlenül sem, de azt hiszem, tudok még érdekest mutatni azért azon a boxeren és a naplón kívül is - kuncog, miközben a kezét nyújtja a lány felé, aztán mehetnek is részéről.
- Ha elkapom a házigazdát, bemutatom őt is, gyerekkori jó barát, sokadfokú rokon is, tudod... népes görög családok, mindig van valaki, akiről ki lehet deríteni, hogy az ükanyja unokahúgának a kisfia menyének a nemtudomkije - magyarázza, miközben már megy is fel a lépcsőn az emeletre, remélve, hogy Lizzy követi, aztán újabb, de már az előbbinél keskenyebb lépcsősor után a tetőre érhetnek. Szebb a kilátás, mint az ablakból, az tagadhatatlan, bár hogy a lány mennyire van oda ezért, azt még nem tudja, csak reméli, hogy nincs tériszonya és nem borul ki, hogy mi a fenéért hozta fel a tetőre, amikor odalent buli van. Elfelejtette volna mondani, hogy annyira nincs oda a tömegért és a buliért, csak eljön, mert illik és mert sose mondana nemet Justinnak, továbbá a húga is itt ténfereg, valakinek rá kell néha nézni? Egyre jobb ez az egész.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Pént. Okt. 10 2014, 21:51

-Ari... - Kapok a szám elé, hogy neeee, ezt meg sem hallottam, juj. - Ari olyan ari vagy... - látszik a hideg futkos a hátamon, neeem, nem hívom így, nincs az isten, még Ares maga sem. - Tetszik a Sebastian is Sebastiannak. - Inkább mosolygok rá, hogy nekem jó így minden, csak pimaszkodtam. Attól hogy a saját nevem csak becézve szeretem, másokat nem szoktam agyba-főbe.
-Még... - Vigyorgok, hogy nem hagyna itt. - De Ámen, ne is. - Vigyorgok, remélem tényleg nem hagy itt. Hagytak már, mondván megoldom nem? Megoldottam. De nem volt kellemes.
-De ha mindent szabály szerűen csinálsz, akkor nem teszel kárt senkiben... - Nézek Demire értetlen, mert olyan mintha bebeszélte volna magának. Az meg nem állapot. Ares monológjára bólogatok, bár... - Azért ha fél ne erőltessétek, stresszelni fogja. De amúgy klassz dolog lehet, gondolj bele Demi, mondjuk... Te is el tudsz menni Sebastiánért bárhova bármi van, gondolom mindig ő fuvaroz téged. Praktikus. - Mosolygok, hú hát... nem vagyok mások meggyőzéséből ötös de... talán nem buktam meg a vizsgán.
-Nem fogok. - Mondom mosolyogva, még a végén ezen izgulna egész este. Kétlem, de menjünk biztosra.
-Ehm, nos... Sebastian érdeme, azt hiszem. - Mosolygok az említettre, mert amúgy szerintem nem ment volna normálisan. A magam részéről sejtem miért, Demi részéről nem tudom, de hiszek neki. Rögtön megölelt...
Bár Sebastian sem könnyíti meg a helyzetem, nevetek kicsit kínosan.
-Hogyan is lehetne elfelejteni... - Na jó, kezet is csókolt, minden, nehéz lenne. Bár fogalmam sincs mivel szólítottam meg, de nem voltam rózsás hangulatban, szóval tuti nem volt kedves. Az meg a másik, hogy égetnivaló szoknyapecérnek gondoltam, ez is kínos. Mert nem tűnik már cseppet sem ilyennek.
Sebastian elmegy innivalóért, a húga meg fellelkesül. Fura.
-Kéne? - Eddig nem adott rá okot, de én hallgatok a szép szóra. Igaz, Sebastian nem örülne, na meg gondolom nem csak azért szereti a húgát mert a húga.
-Jó. - Lépjünk, bár elég ingoványos az egész. Bennem lett a félsz hogy Ares annak vette és akkor mindenfélét akar majd és kínos lesz mondani hogy bocs. Nem. Gondolom így lenne... De nem akarok ezen agyalni, inkább Demiről kérdezek.
-Igen, tudod, a Dalai Láma válaszát ismerem. - Mondom negédes mosollyal, jaj ne szépen kell mosolyogni! Khm, szóval rendezem a vonásaim, kedves vagyok, nem szívózom, mantrázzuk ezt.
-Miért mondod hogy ugyan? Te is hadilábon állsz velük? - Szalad fel a szemöldököm, nagyon nem olyannak tűnik. Ő olyan kis... cuki, tuti kedvelik a srácok.
Aztán szívatom Sebastiant, de Demi reakciója őőő... Felszalad a szemöldököm, mert tuti nem igaz, vagy akkor sosem mondom ezentúl senkire, hogy picit is ismerem.
-Feltétlen. - Mondom lassabban, de uhh. Durva lenne. - Elmehetünk együtt fiúzni is, hárman. Csajos program lesz, jipí! - Boxolok kicsit a levegőbe, de kuncogok, tudom, hogy nem meleg. Vagy nagyon jól játssza a heterot.
Aztán Demi ellibben, valami Jennát keresve én meg hirtelen megint Aresszel találom magam. Kicsit furább most hogy Demivel beszélgettem, de elnyomom.
-Reméltem... - Bár kicsit zavarba jövök a boxer ilyen natur megnevezésén, de inkább Demi hátát lesem, vajon elér-e nyakon locsolás nélkül... akárhova is. Igazából fogalmam sincs merre van, de ez olyan tuti biztos ürügynek tűnik.
-Szóval hazajöttök? Mióta ismered Justint? - Kérdezem inkább ezt mosolyogva majd beleiszok a pohárba pár kortyot.
Kínálja a kezét, kicsit fura, de jobbnak látom megfogni a kezét ha nagy a tömeg, nem akarok leszakadni tőle. Mondjuk hideg a kezem, feszélyezve érzem magam kicsit. Nem tudom miért, de majd elmúlik.
Aztán már válaszol is a kérdésemre.
-Huh... hát... tekintve nekem unokatesóm sincs őőő, nem tudom? - Nevetek kínosan, érteni értem, de élettapasztalatból nem ismerem a dolgot. Felvezet, egyre feljebb, azon kapom magam a tetőn vagyunk.
-Húha... - Mosolyodom el, mert tetszik idefenn, kellemesen hangos most már a moraj is, bár a tény hogy ennyire ketten vagyunk... Ahh, olyan gáz hogy nem bírok csak úgy szimplán elleni valakivel. De túlzottan kedvelem Sebastiant, meg nem hiszem kinyírna, vagy erőszakoskodna, akármi. Szóval mi is a bajom? Nem tudom. Hülye csajszi vagyok, és kedvelem őt. Ez a bajom. Na de gyorsan összeszedem magam és ránézek inkább. A kezem meg visszaveszem, inkább két kézzel fogom a poharat, mintha egy kézzel nem menne. Hú, ez sem valami frenetikus elgondolás tőlem de, mindegy.
-Kedves lánynak tűnik a húgod, örülök hogy találkoztam vele. - Mosolygok, igazából igaz, csak hirtelen azt sem tudom ilyenkor miről kell beszélgetni. Mert hát ez egy buli. De én nem tudom hogy kell bulizni. Lehet van erre egy bombabiztos tuti recept, hogy hogy is megy az olyasmi, de én a hozzávalókat sem ismerem. Azért remélem Ares nem unja halálra magát velem. Úristen, az nagyon ciki lenne...

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Vas. Okt. 12 2014, 19:37

- Én soha nem tenném! - Nevetek Sebastianra, mert tudja, hogy nem gondoltam komolyabban. Noha nincs bajom a rózsaszínnel és szerintem valami szín feldobná Kawa-chant, mégis inkább elvetem az ötletet. Annyit nem ér semmi, hogy Seb megharagudjon rám miatta.
- Ez egyáltalán nem biztos. - Nem vagyok egy ellenkező típus, de attól, hogy én tökre normálisan vezetek, nem jelenti azt, hogy nem lehet semmi baj. Elég a forgalomban egy őrült, hogy mindenki veszélyben legyen. Magamat nem féltem, de másokat... jézuskám, még belegondolni is durva.
- Mondjuk ebben van valami. - Mosolygok végül Lizzyre, mert ez mondjuk tök jó lenne, mármint praktikus, de nem tudom. Még mindig nem tartom kifejezetten jó ötletnek. Elveszett lennék, mint egy delfin a sivatagban.
- Valóban remek sztorik, de inkább nem untatlak vele, majd legközelebb. - Vigyorgok Lizzy-re, és helyeslően bólogatok, amikor Seb azt mondja, az ő sztorijuk sem volt semmi. Természetesen hallottam róla, mert én miről nem hallok? Sajnos mindenbe sikerül beleütnöm az orrom, pedig eskü, nem akarom, de csak úgy... belekeveredek.
Aztán Seb elmegy, mi pedig kettesben maradunk Lizzyvel kicsit, amikor visszakérdez, elnevetem magam.
- Hát nem tudom, nem vagyok biztos benne, hogy nem kéne. - Válaszolok kacifántosan, vigyorogva, de jól szórakozom a reakcióján. Kicsit emlékeztet Usuira, de azért egész más is, mert viccelődik mellé, mondjuk a Dalai lámával, amin szintén felnevetek.
- Eskü így van! - Válaszolom nevetve, miközben egyik kezem a mellkasomra teszem, a poharasat pedig megemelem, mintha éppen esküt tennék. Aztán megkérdezi, hogy én is hadilábon állok-e velük, aztán érzem, hogy kicsit elpirosodom, elmosolyodva kezdem el hüvelykujjaimmal piszkálgatni a poharat és mereven nézem inkább ezt.
- Hát, az van, hogy akik nekem tetszenek, azokat nem érdeklem, mert az attraktív, ámbár üres fejű lányokat szeretik általában. - Vonom meg a vállam és elmosolyodok. Nem nevezném magam sem dögösnek, sem butának, sem barbie babának. Pedig a legtöbb srácnak ez jön be és ez olyan, de olyan szomorú.
Amikor megjön Seb és én viccelek Lizzy-vel, ő pedig rákonrtázik, látom a lány arcán, hogy mennyire furán néz, de mégis lazán válaszol, én pedig ismét elnevetem magam. De eszembe jut, mit szerettem volna Sebastiantól, meg is kérdezem, de lebiggyesztem ajkaimat, amikor azt mondja, nem látta.
- Jó ötlet. - Bólintok egyet, még vigyorgok egyet, ahogy Seb helyesli az ötletemet, de inkább a tömegben lavírozok, illetve próbálok. Úgy, hogy senki ne üssön meg a heves táncolásban. Közben köszönök pár ismerősömnek, akikkel nem vagyok olyan nagyon szoros kapcsolatban, de most bőven elég jól érzik magukat ahhoz, hogy már imádjanak. Viszont kérdezgetem őket, merre lehet Jenna, mert tényleg aggódom érte, jó lenne megtalálni.
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Csüt. Okt. 16 2014, 22:48

- Na ezt kár volt megemlítenem... - pislog a lányra összevonva a szemöldökét és megrázza a fejét. Ez a becenév véletlen sem használható, sőt, jobb, ha nemlétezőnek tekintik, éppen eleget szivatták vele kedves rokonok, akik ismerik a középső nevét is. Aztán csak elmosolyodik pillanatokon belül, majd biztosítja a lányt, hogy nem fogja itt hagyni véletlenül sem, elvégre nem azért hívta meg, hogy aztán esetleg lelépjen valaki mással, vagy akár egyedül. Az nem ő lenne. A húgát bíztatja, de különösebben meggyőzni már nem igyekszik a vezetést illetően, amíg nem bűvészkedik rózsaszín szalagokkal, ő is elszállítja ide-oda, ha kell és van rá lehetősége, aztán ha meggondolná magát, és vezetni akarna, támogatja abban is. Amíg lelép italért, kettesben hagyja a lányokat, hadd beszéljenek, visszaérve pedig nem is akármi derül ki róla, amiről még ő sem tudott, de Demi olyan hiteleset alakít, hogy akaratlanul is vigyorog rajta, és ha már hugicája elmegy megkeresni a barátnőjét, ő lenyúlja Lizzyt. Részéről a csendes zugoknak jobban örül, mint a buli ténylegesen buli részének, úgyhogy a tetőig meg sem áll, és ellenvetés sem érkezik a lány részéről sem. Kiérve a tetőre leül, majd hátradől és felbámul az égre. A kérdéseket eddig is hallotta, de inkább most válaszol mindenre egyben, lépcsőn felfele bóklászva fele úgyis elveszik az egész mondandójának, ezt már tapasztalta.
- Justinnal gyakorlatilag együtt nőttünk fel. Fél évvel fiatalabb nálam, de egy csoportba jártunk már az oviban is, aztán meg... ja, aztán akkor voltunk osztálytársak, amikor kirúgattam magam a katonai suliból - von vállat, igazából ha belegondol, akkor abban a majdnem egy évben Justin volt az, aki összetartotta, elvégre akkoriban még Demi kislány volt, akinek nem hiányoztak az életéből az ő gondjai. Most sem hiányoznak ugyan, de néha jólesik vele őszintének lenni és mindent megbeszélni. Lassan a lány felé fordítja azért közben a fejét és végignéz rajta.
- Kölcsönadhatok párat, ha gondolod. Van vagy huszonkét unokatesóm, ha jól számolok. Nagy a család. Ennek megfelelően persze még nagyobb a zaj, veszekszünk, néha verekszünk, szétszivatjuk egymást, zajlik az élet, nem sokat hagytál ki - vigyorodik el, ő a maga részéről sosem örült nagyon a rokoni összejöveteleknek, és most sincs éppen oda értük, ahogy a bulikért sem, vagy úgy egyszerűen a sok emberért. Ez van, itt azonban ebben a percben jól érzi magát, és nem csak azért, mert nincs zaj, zene, meg sok ember, hanem Lizzy miatt is.
- Örülök, ha így gondolod. Demi imádni való, de persze, tudom, elfogult vagyok, elvégre én vagyok a bátyja és természetes, hogy nagyon szeretem. Nem is kérdeztem, neked van testvéred? - kérdezi végül érdeklődő pillantást vetve a lányra.
- Egyébként ha lemennél bulizni netán, vagy valami, szólj nyugodtan. Furcsának tűnhet, de általában kötelességtudatból jövök el ezekre a bulikra, mert Justinnak nem mondok nemet, na meg mert így fél szemmel vigyázhatok Demire, de nem különösebben rajongok általában a bulikért meg a sok emberért. Jobb szeretek itt ücsörögni, de... tényleg, ha szeretnéd, csak szólj, és lemehetünk - magyarázkodik, még mielőtt választ kapna. Hirtelen nem tudja, valójában mit is gondolhat arról a lány, hogy elhívta egy buliba, most meg mégis a tetőn ülnek és beszélgetnek, úgy érzi, kell valamit mondania erről, meg természetesen azt is közölni illik, hogy semmi nem kötelező, hajlandó ő lemenni is Lizzy kedvéért, ha kell.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Csüt. Okt. 16 2014, 23:57

Felnevetek, hogy milyen fejet vág itt nekem az Arira, de nekem is fáj, nem kell félnie. Max ha dühös leszek rá leArizom, de akkor szerintem elnevetjük magunkat, mert egyáltalán nem tartaná meg a veszekedés komoly színvonalát a dolog.
-Hát jó, órák között úgy is nagyon ráérünk. - Vonok vállat aztán már Deminek, ha mesélni akar, felőlem mesélhet, meghallgatom. Ne higgye hogy untat, főleg hogy azt sem tudom milyen sztorik is az említettek.
Kettesben maradunk Demivel, kicsit kineveti a válaszom. Vicceset mondtam volna? Ehm.
-Majd akkor meglátjuk. - Tuti nem vészes csak túloz.
Aztán kérdezem a fiúkról, csak hogy ne Ares legyen a téma, vagy ne így, de kiábrándult fejet vágok.
-Ha üres fejű libák kellenek nekik akkor hagyd a fenébe őket mert ők sem IQ harcosok, hülyékkel meg ne kezd, nagyon fárasztó velük. Attraktívnak meg attraktív vagy, azzal nem lehet gondjuk, ha meg valami rezgőcsontú modell kell nekik menjenek és vegyenek egy csontvázat parókával guminőnek, ugyan ott lesznek... - Forgatok szemet, jaj basszus, nem kéne megszólalnom, kiderül milyen cinikus vagyok. Na mindegy. Előbb utóbb úgy is rájönne. - Valami értelmes, okos pasit keress, akinek bejön a külsőd, ennyi. - Mondom nagy határozottan én, a pasiszakértő... khm, na mindegy. Ha Luit bátorítom, pont Demit hagyjam ki?
Aztán Demi elillan, Aresszal meg fenn kötünk ki a tetőtéren.
-Hú akkor tényleg nagyon régóta ismered... Jó ha az embernek van valakije aki igazán ismeri. - Mosolygok rá, nekem Amy ilyen, a drága Amy.
-Öhm, érzem hogy mennyire önzetlen vagy, hogy adnál verekedni való rokonokat, de... öhm nos... elég nekem a barátnőm kistesó-hada, azok igazi rosszcsontok. - Mosolygok rá, mert sosem voltam a nagy családi feeling ellen csak sosem tapasztaltam. Talán Amyéknél egy picit.
-Hú... nem vagy gondban karácsonykor? Mert azért gyertyát és pulcsit nem lehet mindig mindenkinek adni... - Vigyorgok rá játékosan, nem tudom hogy zajlik ez náluk.
-Óh, nem természetes hogy nagyon szereted hidd el. Volt olyan osztálytársam, aki kimondottan utálta a húgát, a húga viszont és rosszabbak voltak mint egy se veled-se nélküled típusú szerelmespár... - Sóhajtom, az szörnyű volt.
-Nekem? Nem, nincs, egyke vagyok. Anyagi megfontolásból anyáék úgy döntöttek csak én leszek, de akkor feltehetően mindent meg tudnak nekem adni. Így is lett, bár egy tesó szerintem belefért még volna. - Mosolygok, mert szeretem a szüleim, de nem is szoktam titkolni, hogy nem vet fel minket a pénz. Legalább értik miért tanulok és dolgozom keményen.
-Ehm... - Mondom, majd kicsit nevetnem kell, édes hogy itt magyarázkodik... nekem. - Ares, hidd el, én... nos... izé, bulikba sem járok. Nem szeretem a bulikat. Legalábbis nem nagyon, pont mert zajosak, mindenki leissza magát és nem lehet egy normálisat beszélgetni. Szóval nekem nagyon jó itt. - Mosolygok rá, leülök én is, ezzel is jelezve, jó itt. Eddig nézelődtem, mert tetszett a kilátás. Kortyolok is még kicsit a pohárból.
-De ilyenkor komolyan egyedül itt bujdokolsz mint valami számkivetett? Vagy amolyan nindzsát játszol és leskelődsz Demi után? - Vigyorgok rá, csak ugratom, legalábbis a második része a mondatomnak vicc, az eleje azért komolyabb.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Csüt. Okt. 23 2014, 03:41

Magára hagyja a két lányt, amíg italt szerez, beszélgessenek addig is nyugodtan, majd utána elrabolja Lizzyt, bár nem nagyon kell rabolni, ami azt illeti, mert egyrészt a húga talál magának elfoglaltságot egyedül is, másrészt Lizzy meg cseppet sem ellenkezik, minden ellenérv nélkül követi a tetőre. Közben válaszolgat azért az elhangzó kérdésekre is, még röviden a családfát is vázolja, csak hogy a lánynak elmagyarázhassa pontosan, kicsoda is neki Justin.
- Azért, aki igazán ismer, az Demi. Ezt meg gondolod meg jól, egyszeri és vissza nem térő alkalom, hogy kapj pár hangos és lehetőleg babonás, de szerethető görög rokont. Nem vagyok elég meggyőző? - közli vigyorogva, miközben kényelmesen elhelyezkedik.
- Ó, dehogynem, csak néha cserélek. Tudod... aki előző karácsonykor gyertyát kapott, az épp pulcsit kap és fordítva, alkalomadtán pedig képbe kerül egy-két könyv is, csak hogy ne legyen feltűnő, mennyire nincs ötletem ajándékra az ixedik rokonnak már - válaszolja és a lányra pillant, miközben fülig ér a szája. Különös, de nem érzi szükségét, hogy az a túlságosan is fegyelmezett, minden percével elszámolni tudó ember legyen most is, itt is, mint egyébként lenni szokott, ha nem Demi közelében van.
- Furcsa... kicsit a bátyáimtól ugyan távol állok, de ez a korkülönbség miatt van inkább, azt hiszem. És... óh, értem - válaszolja most már vigyormentesen, nem akar nagyon belemenni a témába, nem tudja, mennyire érintené esetleg rosszul a lányt, ha most ehhez is hozzáfűzne valamit esetleg. Jobb lesz, ha nem teszi, így inkább hallgat e témát illetően, helyette elnézést kér arra az esetre, ha nem erre számított volna a lány. Megkönnyebbül azonban a válaszát hallva, és újra elmosolyodik.
- Egyre szimpatikusabb vagy, tudsz róla? Megkérdezhetem, miért mondtál igen, ha nem szoktál bulizni? Nem kötelező válaszolni, de kíváncsi vagyok - érdeklődik a lány felé fordítva a fejét, majd elneveti magát az elhangzó kérdések hallatán.
- Számkivetett? Többnyire igen. Ninja? Aligha. Demi tud azért vigyázni magára, nem kell fognom a kezét, inkább csak itt szoktam ücsörögni, megvárom, amíg véget ér az egész, néha sofőrt játszom, néha meg csak elvagyok, segítek kipakolni Justinnak az utolsó lelkes meghívottakat, ilyesmi - válaszol őszintén, ha már kérdezte Lizzy ezt is.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Szomb. Okt. 25 2014, 22:52

-Hmmm, hááát, az a gond hogy nem tudok görögül, akkor activity-zni is meg kéne tanulnom, mert nem értenénk egymást! - Vigyorgok. - Te amúgy tudsz görögül? - Kérdezek rá, tök jó lehet valami nyelvet beszélni! Én nem tudok, mindig is nagy hiányosságomnak éreztem, de mindenre nekem sem lehet időm, sajnos.
-Áhm, milyen rafinált vagy te Sebastian! - Kuncogok kicsit. - Csak vigyázz, nehogy rózsaszín pulcsit kapjon egy fiú rokon! - Vigyorgok, milyen szép lenne már. És akkor már nem lehet az hogy bocs, összekevertem, hanem jönni kell az "ugye tetszik? Te jutottál eszembe mikor megláttam! " szöveggel. Szegény pára...
Elmosolyodom, hogy milyen kis aranyos, hogy fél rosszat szól.
-Mennyivel idősebbek a bátyáid? - Mosolygok rá szüntelen, jelezve semmi rosszat nem mondott, mondja csak bátran amit szeretett volna. Amúgy is érdekel.
-Nem. - Mondom mosolyogva, hogy nem kérdezheti, de kuncogok. Miért is? - De mivel már megkérdezted válaszolok, mert én ilyen vagyok. Hátöhm... igazából nem is tudom. Reméltem hogy nem teljesen eszement buli lesz és akkor beszélgetünk, megismerem a Húgod is, nem csak képzelt alak lesz a fejemben, hanem húsvér személy... ilyesmi. - Mosolygok rá, mert elhagynak a barátaim, a szavak, mert hát erre mit mondjak? Magam sem tudom miért mondtam igent igazából. Szimpatikus nagyon Ares és jó érzés a tudat, hogy elhívott meg jó vele beszélgetni.
Aztán elneveti magát, nevetek vele, mert ragadós, de a válasza már önmagában is nevetésre késztet, ahogy előadja.
-Te? Számkivetett? Ne viccelődj velem, messze szórakoztatóbb veled lenni mint a legtöbb sráccal. - Képedek el, az sem zavar hogy kissé elszóltam magam, de ne már, hát egy ilyen szellemes, intelligens srác, aki jól is néz ki, mi a fenétől számkivetett?
-Túl rendes gyerek vagy te Ares. Mártír Sebastian. - Mondom, de kedvesen, jó barát ha segít a házigazdának és Deminek is. - De miért nem mész le beszélgetni? Ismered a vendégeket nem? Vagy felhozol ide valakit és beszélgetsz vele mint velem. - Kérdezem komolyabban, mert noha sejtem nem esik kétségbe ha egyedül kell ellenie, de elég szociálisnak gondolom hogy feltalálja magát.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Szer. Nov. 19 2014, 03:14

- A pantomim igazából a világnyelv, nem az angol - kuncog, bár valamelyest komolyan gondolja, amit éppen megjegyez, hiszen a mutogatást jó eséllyel bárki megérti. Kuncogása lassan mosollyá szelídül, majd ha már azt kérdezi a lány, hogy tud-e görögül, ismét megszólal rápillantva.
- Kalispera... muszáj volt megtanulnom, görög gyereknek kijár a görög nyelv ismerete, de régóta nem használom, ma már lehet, hogy eladnának Athénban a piacon és észre se venném - vonja meg a vállát, sajnos tényleg nem sokat törődött a tudása csiszolásával.
- Attól függ, ki is az a fiúrokon. Van unokaöcsém, aki lehet jobban megsértődne a sötétkéktől - neveti el magát, szokott azért ilyenekre figyelni, hogy mindenki a megfelelő csomagot kapja a rengeteg rokon közül.
- Hú, ennek most utána kell számolnom. Caleb kilenc évvel idősebb, Will héttel - válaszolja gyors eszmefuttatás után az éveket illetően, aztán mosolyogva figyeli a lányt, ha már feltette azt a fontos kérdést, miért is mondott neki igent, hogy eljöjjön bulizni, amikor egyébként nyilvánvaló, hogy nem rajong a bulikért.
- Ühümm... azt hiszem, a beszélgetünk részét sejtettem. Mármint érted... itt ülünk - szólal meg, aztán hirtelen elhatározásból a lány füle mögé igazít egy hajtincset. Megeshet, hogy nem is csak beszélgetés járt a fejében, de azért ennél jobban nem siet ő semerre sem, még a kezét is nagyon lassan húzza el.
- Ez igazán hízelgő - vigyorodik el - de azért a társaságomon is múlik, hogy jó társaság vagyok-e - teszi hozzá és a lányra kacsint, aztán ismét elneveti magát a megnevezésén. Á, dehogy, szokott ő is balhézni néha, nem egy szent, de ezt nem feltétlen kell tudni Lizzynek, nem az a részlet, amire kifejezetten büszke lenne.
- Hm, talán pont az a kulcsfogalom, hogy ismerem őket. Téged még nem, úgyhogy rád inkább vagyok kíváncsi - jelenti ki válaszul a kérdésre, és most végre felül, de egyelőre maga elé bámul.
- Igazából foglalkoztat a gondolat, hogy ez akár randi is lehetne - nem akarja szegény lányra hozni a frászt, de attól még igenis gondolkodik ő ezen éppen, hát felveti, talán még egyet is ért vele Lizzy.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Szer. Nov. 19 2014, 14:16

-Pff, jah, van benne valami! - Vigyorgok. - De tudod én csak az angolt értem, mutogatni sem tudok. - Nevetek, mert tényleg. Amikor Amyékkel játszottunk az enyémet senki sem találta ki. Antitalentum vagyok benne.
Pislogok hogy krákog nekem valamit, noha nagyon szépen krákogja amit.
-Óh, hát csak nem. Hozzám beszélhetsz görögül, hogy gyakorold, de csak szépen mosolyt kapsz cserébe, mert érteni nem fogom. - Nevetek kicsit, csak nem adnák el jópénzért. De engem nem zavar ha beszél hozzám, ki tudja, lehet sutyiban megtanulnék pár alapszót és ha használja azt mondom ó hát tudod annyit mondtad, rájöttem mi az. Menő lenne, ha igaz lenne, de megnézném a fejét azért mit reagálna.
-Tényleg? - Fojtom el a mosolyom, a szám elé teszem a kezem, hogy pont a sötétkéktől sértődjön meg valaki. Aranyos családja lehet.
-Hú... az elég sok. Mármint, fiatalon soknak érzi az ember, gondolom, később mint most már nem. - Lepődöm meg picit, kevesebbre számítottam igazából a testvérei korát illetően.
Aztán kérdez miért is jöttem el vele, hát kettő könnyebbet is kérdezhetett volna.
-Haha... te kérdezted, én csak... válaszoltam. - Akadok meg kicsit, mert nyúlkál. De nem húzódom el, csak kicsit beszeppentem. Valahogy... hirtelen jött. De megtalálom a hangom újra hamar, mert olyanokat mond, hát eszem megáll. Teszem azt, hogy ő ilyen kis Tom Hanks szerű számkivetett, ne már!
-Jó hát persze, de gondolom te sem a kemény kocsmatöltelék, izomnyakú motorosoknak állsz le Shakespearet szavalni... - Vigyorgok, hát mindenki olyan társaságot keres, ami szimpatikus neki és beleillik, szóval úgy sejtem kedvelik őt, mert nem nehéz, aki egy közös témát is talál vele. Bár ilyen megfontolásból a null eszű motorosok is kedvelhetik, mert hát a motor elég közös pont.
-Hm. Kérdezz csak. - Mosolygok, igazából én is rá vagyok kíváncsi elsősorban, bár nem zárkózom el hogy megismerjem a többi barátját is vagy a Húgát kicsit jobban.
Ám a következő kérdésére kicsit megmerevedem. Én nagyon kedvelem őt, de... nekem ez nem megy. Kicsit távolságtartóbb is lesz a hangom, talán én magam is.
-Lehetne, de nem az. Bocs, én nem randizom. - Fonom össze a kezeim magam előtt, kicsit hátrébb is dőlök. Mindig ez van. Gondolom így már nem is fogom érdekelni, de nem tudok ezzel mit kezdeni. Én nem tudom milyen egy randi de most... amúgy sem. A randi tök sok kötelező dologgal jár, nekem az nem kell. Hiába kedvelem Sebastiant, elég szkeptikus vagyok. Lehet szólnom kellett volna neki már a múltkor, hogy ha csajozni akar, ne én legyek az alany, mert nekem nem kell senki. Elég volt egy időre a férfiakból. Félre is nézek, mert remek... ott vagyok ahol szoktam, megbántottam valakit és lehet mindjárt ki is akad... gondolom ha ezt a kis apróságot tudja mást hív el. Kicsit mintha hidegebb lenne, dörzsölgetem a karjaim.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Kedd Dec. 23 2014, 21:35

- Azt nem hiszem, szerintem a mutogatni bárki tud, még te is - válaszolja vigyorogva, hiszen a pantomim, mutogatás, jelbeszéd - mármint nem a standard, amit a siketek használnak, hanem az az egyszerű, bárki által használható - mindenkinek megy, és az az egyes számú világnyelv, hisz Kínában is éppúgy világos, mint itt.
- Azt mondtam, hogy jó estét. Kalispera. A kalos azt jelenti, hogy jó, vagy éppen tökéletest is jelenthet - és a másik szót már nem is magyarázza, ha az elsőt éppen elmondta, hiszen szerinte egyértelmű, hogy akkor a spera az este, bár számára inkább az első szón van épp a hangsúly, ami az érthető jelentést illeti. Mondhatnánk, hogy fogalma sincs, mit csinál, de nagyon is jól tudja, bár maga a cél nem volt ennyire világos, mint amennyire szépen körvonalazódik éppen percről percre.
- Naná - bólogat nagyon komolyan, a végére azonban ő is elmosolyodik látva Lizzy arcát. Bátyjai kapcsán vállat vonva pillant le maga elé. Gyerekként soknak tűnt, hogy a bátyjai már iskolába jártak rég, mikor ő még kicsi volt, aztán meg házasodtak, amikor ő iskolába került, szóval nem igazán kerültek közel egymáshoz. Szereti őket, de kicsit idegenek. Különös ez így. Jobb nem belemenni most, túl fura téma lenne ide, hát inkább át is térnek egyébre és ismét elvigyorodik a hallott válaszon. Igen, ő kérdezte, rá is bólint, majd felpillant a lányra.
- Wow, ez a kép... nem, ez nem igazán vagyok én. Shakespeare még akad nálam is, de a többi... fura - válaszolja megrázva a fejét.
- De csitt, mi fény nyilall az ablakon? Ez itt Kelet és Júlia a Napja! Kelj, szép Nap, és az irigy holdat öld meg, mely már beteg és bútól sápadoz, mivel te, a szolgálólánya szebb vagy. Ne légy cselédje hát, irigykedik rád. Az ő avítt-zöld, Vesta-szűz-ruháját viselje a bolond, de nem te; vesd le. Ez itt a hölgyem! Itt az én szerelmem! Ó, bár tudná, hogy az! - szólal meg némi hallgatás után váratlanul, Rómeó egyik monológját adva elő. Az az igazság, hogy szereti ezeket az alakokat játszani, valahogy közel állnak hozzá, bár a gonosz alakok meg kihívást jelentenek. Minden szerepbe van valami jó. Lizzy válasza kissé lelombozó, ami azt illeti, de túl fogja élni. Az jut eszébe először, hogy talán rossz tapasztalata van a lánynak, hát nem megy közelebb, nem tesz semmit, csak rápillant, aztán megszólal.
- Mi történt? Bántott valaki? Már ha nem tolakodó a kérdés... - kérdezi, és igazán komolyan érdekli a válasz.
- Nem tervezem erőltetni a dolgot egyébként, de mit szólnál mégis egyetlen randihoz? Talán megpróbálhatnám cáfolni, hogy minden pasi idióta, vadbarom, akármi is, amit eddig tapasztalnod sikerült. Tudom, hogy nem a legjobb ajánlólevél, ha színésznek készülök, de megígérhetem, hogy nem leszek senki más, csak Ares, hm? - tesz javaslatot, hátha a lány is meggondolja a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   Kedd Dec. 23 2014, 22:05

-Hátöhm, az úúúgy volt... - Nevetek, mert nem. Nagyon nem. Komolyan, valahogy félremutogatok. Lehet olyat? Nem tudom, de nekem sikerül.
-Ó, értem, Kalipea neked is! - Vigyorgok, majdnem sikerült, remélem nem valami baromságot mondtam, de olyan kis... lendületesen mondja, nehéz rájönni hogy hol a szóhatár, meg a hangsúly is eltereli a figyelmem. De haladok, ezt már megértem!
A testvérei kapcsán nem kérdezem jobban, elvégre ez olyan szubjektív, valakinek két év is sok mint korkülönbség, más meg a tízet sem érzi meg.
-Áh, de el tudnád játszani! - Mutatok rá szó szerint is a tényre a mutatóujjammal Sebastian mellkasára célozva, de vigyorgok. Igen, valahogy nem ilyen társaságba képzelném el őt, de hát látszik nem diszkriminálnám, ha mégis így tenne. - Akkor milyen az igazán Te? - Kérdezem mosolyogva. De lehet meg is kapom a választ, mert rögtön átmegy Rómeóba.
-"Mi is a név? Mit rózsának hívunk mi, bárhogy nevezzük, éppoly illatos. Így hogyha nem hívnának Romeónak, e cím híján se volna csorba híred." - Mosolygok rá, kb ez a sor megy előtte valami olyasmiről beszél a csaj hogy mi is az a Montague, de azt már nem bírnám visszamondani. Max a Rómeó, miért vagy te Rómeó részt, de azt ki nem? - Többet ne szavalj, csak ha nem baj, ha én nem tudok többet! - Kuncogok, mert elhallgatom, de ne higgye hogy tudom a darabot. Ezt is csak azért mert olyan híres rész ez az erkélyes.
Aztán hozza szóba a másik a randit, hát... tudom hogy nem vagyok egy hercegkisasszony, mesébe illően romantikus, de nem tudok vele mit csinálni. Még mindig fáj Brian szakítása, nehéz továbblépnek, tök haragos vagyok, egyik fiút se büntetem azzal hogy fúriáskodom vele. Egyszerűen nem bírnék megbízni bennük... idő lesz, azt hiszem.
-Ahh... nem szeretnék erről beszélni most. Csak ideges leszek tőle... - kérem fáradt hangon, tényleg csak ideges, csalódott és szomorú leszek ha arra gondolok mennyire naiv és hülye liba voltam. Amúgy sem akarom égetni magam Ares előtt.
De beharapom az ajkam. Egy randi... tuti elcseszném, pedig annyira kedvelem ezt a hülyét. Nem is tudom mióta beszélgettem ilyen jót, mint vele a múltkor, de talán még most is.
-Igazából... a bizalmi szintem a nulla alatt van Aresz. Nem érezném jó ötletnek, hogy rögtön negatívból indulj... de tudod mit? Találkozzunk még így simán párszor és utána visszatérünk rá, jó? - Ha komolyan gondolja, akkor később is ugyan úgy jó lesz elmenni randizni, már ha addig nem talál valakit, persze. Elvégre várni rossz dolog, de nekem most ez nem menne. Félek rosszul érezném magam, azután beszélni sem akarnék vele, pedig alapból meg akarnék. Inkább karolom magam, lopva simogatva magam, hogy megnyugodjak. Kínos nekem ez. Főleg hogy nem bírtam kerek-perec elutasítani a fenébe is, mennyire egyszerű lett volna pedig. De valahogy... hibának éreztem volna, azt hiszem. Ahhh, olyan hülye vagyok, nem is értem Aresz mit lát bennem.
-Amúgy ajánlom is hogy ne színészkedj nekem, így Areszként kedvellek. - Mosolygok rá azért, némileg dorgáló volt a hangom, de csak mert nem tudom másokkal milyen, vagy mit hisz milyen a jó, de szerintem ahogy van, az pont kellemes.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb   

Vissza az elejére Go down
 

Let's have fun || Demi, Lizzy & Seb

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lizzy & Will
» A csordaszellem alapvonás... vagy mégsem? - Neile & Lizzy

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-