Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Sofőrszolgálat ~ Vincent x Elee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Sofőrszolgálat ~ Vincent x Elee   Szer. Okt. 01 2014, 16:01

Nem rég értem haza a lovaktól, vettem egy gyors zuhanyt, mert négy ló után az ember lánya kellemesen illatozik attól a parfümtől, amit csak az igazán elvetemültek kedvelnek. Ha tömegközlekedéssel mászkálnék a városban, tuti lenne helyem. Ez az egy olyan biztos, mint a halál.
Egy szál törölközőben állok a nappaliban, épp a hajamat törlöm, amikor valahonnan a táskám mélyéről meghallom a telefonom csörgését. Könyékig kell túrnom a táskámban, de végül is sikerül kihalásznom, és az a valaki, aki keres, elég kitartó ahhoz, hogy kivárja, amíg felveszem.
Leteszem a telefont és egy percig csak döbbenten állok. Vincent. Kórház. Sofőr. Mi a bánatos úristent csinált? Aztán leesik, hogy sietnem kéne, hiszen erre kért, meg arra is, hogy maradjak vele, amiben mondjuk biztos vagyok, hogy nem gondolta komolyan, Ő valahogy nem az együttalvós típusnak tűnt eddig, de nem is annak, aki ilyen vicceket sütne el. Úristen, mit adhattak neki? Bedrogozták? Nem, nem, nem agyalni kéne, hanem pörögni! Átsietek a hálószobámba és gyorsan valami kényelmesbe bújok; francia bugyi, sport melltartó, találok egy frissen mosott edző gatyát is, igaz, a rövidebbik fajtából, ami épp csak takarja a fenekem, de hát Vincentet pont nem fogja zavarni, és egy egyszerű ujjatlan felső. A hajam még kicsit nedves, rakoncátlanul göndörödő tincsekben hűti a tarkómat, nyakamat, vállamat. Balerina cipőbe bújok, felkapom a kocsi kulcsot a kisasztalról és már rohanok is.
A kocsiban, menet közben elszívok egy cigit, a menetszél legalább megszárítja a hajamat. Eszemben sincs betartani a sebességhatárokat, főleg nem most, és keményen, csikorogva fékezek a kórház előtt. A portás, meg a kint dohányzó mentősök csúnyán néznek, de megváltozik a tekintetük, amikor kiszállok, és végigmérnek. Bocsánatkérően intek, odavetem, hogy sietek, és már bent is vagyok. Vincent mondta, hogy hol keressem, de persze már kiment a fejemből, úgyhogy levadászok egy nővérkét, hogy irányítson el.
- Szia! Hogy vagy? – kérdezem, amikor végre megtalálom. Nem fest valami jól, de állítólag járni tud. Mondjuk gondban is lennék, azt hiszem, ha nekem kéne kicipelnem…
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Sofőrszolgálat ~ Vincent x Elee   Csüt. Okt. 02 2014, 16:45

Türelmetlenül várom, hogy Elee megérkezzen. Iszonyat fáradt vagyok, olyan nyúzottnak érzem magam, mint egy mumifikált vaddisznó. Zsibong a fejem.
Kapok pár jó tanácsot és mire a lány megérkezik, már ülve alszom. Hallom, hogy nem kéne szexelnem, mert felszakad a varrás és újra kell stoppolni, de lehet megéri. Noha nem hiszem, hogy képes lennék rá, ha csak... feküdni fogok tudni. A bombázó meg lehet feltalálja magát, a legnagyobb baj, hogy megint ezen jár a fejem, a csaj kurva vonzó.
Nagysokára beesik a vizsgálóba, Felix azonnal távozik, de még megnézi a csajt, aki miatt kockáztatok.
- Remekül. - sikeresen elmosolyodom, pedig nem megy könnyen. Legszívesebben sínék, vagy csak könnyedén meghalnék. Most tűnik fel, hogy simán félmeztelenül hagytak, kezemen kötés, sápadt is lehetek, talán nem véletlen ilyen ideges a kis csaj.
- Kösz, hogy itt vagy. - hősiesen lepattanok az asztalról, mintha ez lenne a legtermészetesebbe, közben szédülök, mint egy bebaszott aranyhal. Csak túlélem, ha csak ide nem okádok. Felé nyúlok, hogy kicsit belé kapaszkodjak, de nem akarok rá támaszkodni.
- Nem fázol? - rövidke nadrágja kifejezetten jó arra, hogy odavonzza a tekintetem és felgyorsítja laposan csapkodó szívem ritmusát.
Kibaszott jól néz ki a csaj, ezt félig beszédülve is látom. Bőre, ahol hozzá érek, lángol. Tüzes kis kanca, de ezt eddig is tudtam. Úgy igazítom a lépteim, hogy a folyosóra lépve úgy tűnjön én támogatom őt, mit sem foglalkozom vele, hogy egy póló sincs rajtam, faszt érdeklik a kutakodó pillantások, mindent leszarom magasról.
Elee illata az orromba kúszik, nabaszki. Ma lehet jövök varratni....

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sofőrszolgálat ~ Vincent x Elee   Pént. Okt. 03 2014, 02:11

Belépek a szobába, ahova a nővér kísért és meglátom Vincentet. Bágyadtan ül a boncasztalra emlékeztető valamin, félmeztelenül, bal karján kötés. Elég szarul fest, kicsit meg is illetődöm a látványtól. Sehol sincs az az erős, magabiztos férfi, akit eddig mindig láttam. Már mindent értek arról, hogy a férfiak miért nem szeretik, ha látogatják őket a kórházban. Mosolya édes, akár egy kisfiúé, de fáradt, mint egy megtört öregemberé. Szemet szúr ez az ellentmondás, de talán csak túl ideges vagyok, hogy normálisan lássam a világot.
- Hé, hé, lassabban! – azonnal mellette termek, mert nem tűnik annyira biztosnak a dolog. Tuti a rohadt gyógyszerek hatása… Mellé lépek, átkarolom a derekát, hogy sérült karját a vállamra tehesse. Biztos nem tesz neki jót, ha lógatja. Felszökik a pulzusom, ahogy csupasz bőre az enyémhez ér, élénken emlékszem legutóbbi találkozásunkra. Elnyomom az ilyen jellegű érzéseimet, hiszen nincs abban az állapotban, gyanítom meg is tiltották neki, hogy megerőltesse magát.
- Még szép, hogy itt vagyok… - mondom csendesen, szinte csak magamnak. Nem szoktam amúgy csak úgy ugrani, ha hívnak, de ha baj van… Már pedig nem túl rózsás a helyzet, nem igaz?
- Miért, te fázol? – nézek rá, kutató tekintettel. Amúgy nem, nem fázom, mert most legkevésbé magammal foglalkozom. Kissé elmosolyodom, mert elképzelem a felsőmben, maximum azt tudnám ráadni, ha fázik, gyanítom az ingét levágták róla. Kilépünk az ajtón, érzem, ahogy kissé kihúzza magát, bár biztos nem könnyű neki.
Kétségtelen, hogy szép páros vagyunk, a többiek helyében én is mereszteném a szemem. Mindkettőnkön elég hiányos az öltözék, bár kissé más okból.
- Nincs már sok hátra, mindjárt ott vagyunk. – bátorítom, hogy kitartson, kicsit közelebb húzom magamhoz, szorosabban ölelem a derekát. Kilépünk a friss levegőre, a portás lemondóan legyint, hogy sejthette volna, hogy egy ilyen pasiért jövök, a mentősök azóta már leléptek, vagy dolguk akadt, vagy kávéznak. A kocsi mellé érve eltolom magamtól Vincentet, nekitámaszkodhat a kocsinak, amíg előhalászom a kulcsot. Az Abarth kettőt pittyen, én pedig kinyitom az ajtót.
- Szállj be. – mondom, és gyengéden megsimítom a vállát – Csak nyugodtan, semmi kapkodás! – teszem még hozzá, mert kinézem belőle, hogy előadja a „semmi bajom” stílust. Ha beült, becsukom az ajtót és én is beszállok, elindítom a motort, és egy gyors, önkéntelen mosoly szalad át az arcomon, ahogy feldorombol az én kis gyöngyszemem.
- Mondd a címet! – kérem tőle, mert van GPS, meg ismerem a várost nagyjából, ne kelljen ébren maradnia, navigálnia. El is alhat, biztosan álmosítják a gyógyszerek.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Sofőrszolgálat ~ Vincent x Elee   Pént. Okt. 03 2014, 12:43

Kurvára fogy az energiám, nekem most kávé kéne, vénásan, vagy esetleg egy adag spuri, az feldobna. Lehet Ricsit kellett volna ide hívnom, lenne pár jó ötlete. Igazából meg ágyba vágyom, de ahogy a nő besétál ezen kedvem kicsit módosul és sok máshoz is lenne indíttatásom.
Kibaszott idegesítő, hogy szédülök és fáradt vagyok, nem hozom a formám, de talán elnézi nekem, ha meg nem, akkor kefél mással, vagy így is teszi, nem nagy kunszt. Bár geci idegesítő. Kurvaélet!
- Nyugi, állni még tudok! - rávigyorgok, hogy érezze a némi élcet a hangomban, ki tudja mire is gondolok. De érdekelne, hogy a picsanaci alatt, van-e rajta bugyi. Faszkivan, hogy lassan én is a farok orientáltak körét erősítem. De mióta a hülye picsa, Judith, felhívta a figyelmem rá, hogy még van 20 jó évem és onnan kampó... kicsit parázok.. és mivel ez az Ő hibája, ezért még szájba vágom.
Hozzám simul és belém vezeti a kettő húszat. Király lesz ez, én már látom. Neki simulok, mert hát kell a segítség, de átverésnek álcázva azt sugallom, hogy a közelsége kell. Remélem összesek....
A bordám sajogva jelzi, hogy nem ép, a repedés sem játszótér.
- Nincs melegem, de te lángolsz. Lázas vagy, kerítsünk egy hőmérőt? - hangom arra utal, hogy nem pont orvosi szemszögből vizsgálnám meg, azonban életemben másodszor remélem, hogy elutasít, mert csak a szám jár. Annyi vért vesztettem, amennyit nem bírok nélkülözni. Zúgva fütyül a világ egy édes, altató dallamot.
Leszarom a kutakodó tekinteteket, egyik sem hat meg, főleg, hogy leginkább a csajt nézik meg és most nem érdekel, velem van, nem sok olyan lehetőséget látok, ami miatt most itt hagyna. Ajánlom neki. Széttépem máskülönben, de csak holnap.
- Édes vagy! - halkan felnevetek. A hangja tele van féltéssel, meg sem érdemlem és nem is ezt vártam tőle, azt hittem hideg lesz és fellengzős, arra nem számítottam, hogy aggódni fog értem. Miért teszi? Hiszen csak egy fasz vagyok, a többi között.
Ahogy kilépünk megcsap a hideg, a szőr szállak égnek merednek a karomon, a hasam is libabőrös lesz és nem mondom, hogy nem szeretné egy bundát. A kocsija felé lépkedve önkétlenül felnevetek
Kétajtós, betojok. Remélem beférek. Jó, az Abarth nem rossz, de olyan sportosak vannak belőle, remélem legalább tuningolt. De nem kötök bele, nem most, akkor majd, amikor meg tudom magam védeni, ha nekem ugrik és meggyalázom a testét. Persze csak jó értelemben, vagy IS.
Szédelegve várom, hogy ajtót nyisson el sem látok odáig, de rühellem ezt. A testem uralni akarom, 150% osan, az a templomom, a mindenem, nekem kell, hogy engedelmes legyen.
- Héj! - működő kezemmel az álla alá nyúlok, megemel a fejét, puha csókot próbálok nyomni az ajkára, de majdnem mellé célzok, durva érintkezés lesz belőle, ajkam az övének csapódik.
- Nyugalom, ne aggódj, csak vezetni nem tudok. - iszonyat aranyos, hogy így aggódik, de elvesztem minden méltóságom. Játékosan végig simítok a nyakán, mellén, hogy érezze még mindig fasza csávó vagyok, hátha elhiszi, mert én nem. Bevágódom az ülésre, azonnal elfog a kényszer, hogy aludjak.
Ahogy mellém ül, elbabrálok az övvel, majd rájövök, hogy kurvára nem kéne, mert a bordám nem boldog, és nem hiszem, hogy kinyír.
Cím? Bassza meg. Vigyem el haza? Akkor... nem, ő nem zaklatós fajta. Vagy mehetnénk a másik lakásomba, ahova Judith-ot is vittem, de nem nem. haza akarok menni, a saját lakásomba. Bemondom a címet és nagyon igyekszem ébren maradni, tekintetem lekúszik a combjára, de erősen kell összpontosítanom. Fejem a támlának vetem, csak fél percre hunyom le a szemem, nem többre.....

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sofőrszolgálat ~ Vincent x Elee   Pént. Okt. 03 2014, 22:29

Ritkán van szükség rám ilyen helyzetben, általában én vagyok az, aki sofőrt hív. Gyakori vendég vagyok a kórházban, bár tény, hogy nem ebben. Itt nem ismernek, és ez most előny; nem kell leállnom beszélgetni senkivel, és nem kell magyarázkodnom senkinek, hogy mi az, hogy a legutóbbi három találkozásom alkalmával három különböző pasival jöttem-mentem.
- Aha, látom… - sóhajtom, de azért mosoly bujkál a hangomban. Annyira tipikus! Tisztára mint Nick, meg a dagadt bokája. És akkor most nem mennék bele a fájdalomküszöbbe, meg a nemek harcába.
Átkarolom a derekát, igyekszem megtartani, és nem ellenkezik. Nem tudom eldönteni, hogy a támasznak örül, vagy nekem. Végül is teljesen mindegy, a kocsiig így is úgy is kikísérném.
- Lángolok, mert lángra lobbantasz, a hőmérődet meg máskor kérném el, ha lehet. – nevetem el magam, mert ezt már nem tudom szó nélkül hagyni – Biztos vagyok benne, hogy csak véletlenül hívtál engem, úgyhogy maradjunk is ennyiben.
Vigyorgok, még emlékszem, mennyire egyetértünk a véletleneket illetően. Ha jobb állapotban lenne, még komolyan is tudnám venni az ajánlatát, de amilyen sápadt, és amekkora a kötés a karján, nem hiszem, hogy képes lenne ma éjszaka bármire is az alváson kívül.
- Ó, tudom, cicafiú! – elnyomok egy halk kacajt, de egy széles vigyor mégis megjelenik az arcomon, amikor tudatosul bennem, hogy milyen megszólítás is szaladt ki a számon. Basszus, remélem elég halk volt, és elég erős a gyógyszerek hatása, máskülönben ezt nem élem túl. O’Hara, vigyázz a szádra! – dorgálom meg magam, de persze vigyorogva teszem ezt is.
Kilépünk, az esti hűvös szellő megcsapja az arcom, és érzem, ahogy Vincent bőre alatt összerándulnak az izmok. Gyorsan, lopva oldalra pillantok. Fázik. Még jó, hogy pofátlanul közel álltam meg. Simán a mentőbejárat kellős közepén, mert ugye Vincent azt mondta, siessek. Hát, én siettem is, nem lehet rám panasz.
- Nézzenek oda! Megjött a jókedved. Csak nem beütött a morfium? – jó hallani, hogy egy kicsit él, már nem is aggódom érte annyira. Ha tud nevetni, még ha nem is tudom, hogy mi olyan vicces, az már egy igazán jó jel. Nekitámasztom a kocsinak, és megállapítom, hogy egy aprócska táska is női táska, tehát abban is eltűnhet egy slusszkulcs. Mielőtt kinyithatnám az ajtót, meglep egy mosolygós megszólítással, meg egy puha kézmozdulattal. A csók már nem olyan lágy, mint amilyen eredetileg lett volna. Keményen nekem csapódik, és bár értékelem, hogy tetszem neki, ezt most nem tartom jó ötletnek. Nehezemre esik nem beleélni magam egy csókba vele, de eltolom magamtól, és kinyitom neki az ajtót. Beparancsolom a kocsiba, szememet forgatom, ahogy morogva előadja, hogy Ő milyen fantasztikusan remekül van. Pasik!
- Hallgass, anyuci hazavisz! – mondom neki utána hajolva a kocsiba, és egy tényleg lágy csókot lehelek az ajkára, amilyet Ő is tervezhetett korábban. Ajkam épp csak simítja az övét, semmi extra, akár még azt is rá lehetne fogni, hogy véletlen. Ja, persze!
Beindítom a motort, várom a címet, és nem kerüli el a figyelmemet a lapos pillantás. El fog aludni, ehhez kétség sem férhet. Óvatosan vezetek, még véletlenül sem szeretném, ha fájdalmat okoznék neki, vagy felébreszteném. Aludjon csak.
Megállok a megadott címnél, a motor halkan duruzsol. Ránézek Vincentre, aztán óvatosan megsimítom a felkarját, hogy felébresszem. Most már muszáj, még ha nem is szívesen teszem.
- Hé, nagyfiú, segítened kell! – játékosan mosolygok rá, amikor kinyitja a szemét, aztán újra hozzásimulok, amikor kiszáll, és az oldalán lépek be a lakásba. Útbaigazítást kérek a hálószobához, ellenvetéseket nem fogadok el. Még a végén ruhástól elaludna az előszoba padlón… A hálóban megállítom valami stabil bútor mellett, hogy tudjon kapaszkodni, és rászólok, hogy maradjon nyugton. Elé térdelek, és vetkőztetni kezdem. Cipő, zokni, nadrág levesz, aztán ágyhoz kísér, és lefektet.
- Odakint leszek, ha kellenék. – mondom halkan, amikor betakarom, és kifelé indulok. A terv az, hogy, még egy darabig nézem halkan a tévét, mert a cuccai között nem akarok turkálni. Írok egy két sms-t azoknak, akik aggódhatnak értem, aztán majd lesz valahogy. Biztos a kanapéja is kényelmes, ránézésre az.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Sofőrszolgálat ~ Vincent x Elee   Kedd Okt. 14 2014, 13:15

Már fel sem veszem, hogy azt hiszi nem bírok állni, hát megy vagy mi a tököm. Most is daliásan lépkedek mellette a folyosón, mint akit gyomrom basztak egy vascsővel és valami hasonló is történt Faszkivan az egész kibaszott világgal, ahogy macsatéval neked esnek az utcán és még te kerülsz ki belőle szarul. A kurvaistenbasszatelibe.
- Elenore, nekem te ne beszélj lángokról. - mert menten elégek az álom kapujában aztán baszhatom, míg végig rángat a folyosón, aztán jöhet a jótékony beton, hogy lenyúzza a bőrt a hátamról... IS.
Igyekszem kevéssé rá támaszkodni, miközben azzal szívat, hogy véletlen hívtam.
- Persze, tiszta véletlen. - naná, mi ebben jók vagyunk, véletlen van nálam cigi és merő paranoia azt hinni, hogy direkt hívtam őt ide.
- Mi? - felhördülök a cicafiúra, még meg is morgom ezt a szép szót. Cicafiú?? Ne már baszki, mi vagyok én valami, holmi rongy? Még sose hívtak így, de nem is tetszik, nem jellemző rá. Nem dorombolok és nem bújok. Inkább lennék bika, bivaly, oroszlán, mint cica. A hideg kiráz, de lehet azért mert közben kiérünk a hideg levegőre és egyből belén fagy a szar is.
Elégedett vigyorral konstatálom, hogy nem sétáltat sokat, inkább letámaszt, mint valami kurva ólomkatonát. Gecire bizalomgerjesztő, hogy olyan vagyok, mint egy nagy fasz. Jó, hogy nem borítom fel a mini autót, kicsit félek beülni, nehogy elbillenjen az irányomba. Én valami dögöt képzeltem el neki, nem egy gyufásdobozt, de Ő tudja. Mondjuk nem egy szar jármű, azt nem mondom, de.... nem neki való. Kurvára nem. Odabent megcsap a lószag. Olvastam erről valamit, milyen egy lovas csaj pasijának lenni, tiszta mázli, hogy nem vagyok az. Amúgy is forog a gyomrom.
A lágy csókra elé nyúlok, szeretném elmélyíteni, de nyögéssel kostatálom, hogy a kibaszott bordám nem pont társ ebben. Gyűlölöm, ha a testem ellenem van, ezért vigyázok rá olyan rohadtul? Kurvaélet.
- Anyuci hazaviszi a cicafiút? Engedj ki, hánynom kell. - lehet nem is nekem üt a fájdalomcsillapító, hanem őt kezdi kikezdeni. Be van lőve vajon? leszarom, bassza meg, csak kerüljek haza minél előbb, vagy tényleg ide okádok és akkor nem csak lószag lesz, de egy kis gyomorsav pikánsabbá teszi. Minden másról lemaradok, mert arra kelek, hogy segítenem kell. De miben? És mi van? Ki vagyok és hol, meg minek?
A fájdalom alattomosan kúszik vissza a szervezetembe, kósza pillanatokra. Belekapaszkodik az agyamba illedelemesen elereszt, mert erre kényszeríti a nagy adag gyógyszer. Holnap bőgni fogok, mint egy gyerek.
Kikászálódok a skatulyából és elirányítom az emeletek között, lévén, hogy ennek az impozáns épületnek az egész felső szintjét birtokolom, de itt ez a módi. Mindenkinek van egy emelete. A Lifttből egyenesen a laskába lépünk, igyekszem segíteni a mászásban, de ez már elég nehezen megy. le akarok feküdni, fel a konyhapultra bárhova, csak lecsukhassam a szemem.
Belekapaszkodom az éjjeli szekrénybe és csalódottnak konstatálom, hogy roppant izgatóan guggol elé, nekem végem mára.
- Menj haza! Holnap felhívlak! - hangom azt jelzi, hogy nem tűrök ellentmondást. Kurvára nem szeretném, ha itt éjszakázna, ennyi segítség kellett és nem felejtem el, hogy pattant. Meg fogom hálál, de most lépjen le.
Amint a fejem a párnára ér, már alszom is, arról gőzöm nincs,hogy betakar vagy sem, miben alszom. Már csak másnap 9- kor kelt a mobilom éktelen ordítása, és az állatia szomjúság.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sofőrszolgálat ~ Vincent x Elee   

Vissza az elejére Go down
 

Sofőrszolgálat ~ Vincent x Elee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Ki(be)rúgni abból a bizonyos hámból - Seb & Elee
» Psyco in the school - Elee & Mark
» Hospital- Elee&Nick
» Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee
» Elee & Seby - Reconnecting

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-