Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Coffee break - egy új barátság kezdete ~ Ariana & Elee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Coffee break - egy új barátság kezdete ~ Ariana & Elee   Hétf. Szept. 29 2014, 16:00

Korán van még, bár a pacsirtáknak már délután. Beugrok a büfébe egy gyors kávéért, és felrémlenek bennem az emlékek arról a háborús övezetről, amit Mark segítsége nélkül nem éltem volna túl. Most is tömeg van, bár nem akkora, azért megfelelő mértékben van bennem menekülési ösztön, úgyhogy felmarkolom a papírpoharat és az udvar felé veszem az irányt. Nyoma sincs a vizes gólyáknak, de legalább kiszúrok egy ismerős arcot. Tényleg csak az arc ismerős, jobban mondva a haja. Azt a rózsaszín hajkoronát már láttam sokszor, de mindig szem elől tévesztettem. Ma nem fogom!
- Szia! - lépek oda a pink lányhoz - Elee vagyok, és szerintem egy szakra járunk, vagy legalábbis valami nagyon hasonlóra.
Rámosolygok, nyújtom a kezem. Elég őrültnek tűnik, hogy jóban legyünk, és különben is... Alig ismerek valakit a saját szaktársaim közül, ideje lenne szocializálódnom. Meg kéne valaki, aki hajlandó a padtársam lenni, támaszom a kínok között, és nem hagy elaludni unalmasabb perceinkben. De félreértés ne essék, nem szeretném kihasználni, csak barátkozni lenne jó,mert néha igen igen elveszettnek érzem ám magam... Halenak és Jodienak egész más az órarendje, így velük javarészt máshol futok össze, vagy csak egy odavetett köszönésre van időnk.
Vissza az elejére Go down
Ariana Roberts
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Coffee break - egy új barátság kezdete ~ Ariana & Elee   Szer. Okt. 01 2014, 14:05

A mai első órámat letudva, nyugisan ballagok ki az udvarra, hogy egy kis friss levegőt szívjak. Út közben jót nevetek a büfé előtt tolongó éhező ember tömegen. Lassan már vérre menő harcot fognak folytatni az utolsó extra sonkás bagettért. Ha tehetem, én inkább hazai kosztot hozok ebédre magammal, anya világ klasszis szendvicseinél semmi se lehet jobb. Van benne sonka, majonéz, saláta, tojás és a titkos adalék, nagyi paprika krémje. Uh, csak legyek már kint, mindjárt éhen pusztulok.  Az udvaron kinézek magamnak egy csendesebb helyet, majd nekiállok elpusztítani finoman, nőiesen a napi ebédemet. Egy kis tea után, épp elő bogarásznám a cigim, mikor meghallok egy női hangot. Első pillantásra fel ismerem a csajszit, egy két óránk közös.  
- Szia, Ariana vagyok, a haveroknak csak Risa. Igen, nekem is ismerős vagy, reggel együtt szenvedtünk az 5. előadóban, nem? – kérdezem kedves mosollyal, miközben meggyújtom a cigimet.  Szimpi a csaj, kedves arca van és első ránézésre azt mondanám, hogy apuci pici jó kislánya, de a szeme az mindent elárul róla, na meg a pofás hozzászólásai órán.
- Megkínálhatlak egy cigivel? Ne csak én pöfékeljek itt, amúgy is a passzív dohányzás sokkal károsabb. – Jó lenne, ha ő is cigizne, mert akkor végre lenne egy bagó társam. De ha nem is cigizik, akkor se lenne rossz összehaverkodni, elég okosnak tűnik, de mégsem egy elvetemült kocka.  A kezében tartott csomagra pillantva elönt a tisztelet.
- Csak nem te is részt vettél a büfé előtt vívott harcokban? Elsősegélynyújtásra nincs szükséged?- kérdezem tőle megrettent arcot vágva, majd elnevetem magam.
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Coffee break - egy új barátság kezdete ~ Ariana & Elee   Szer. Okt. 01 2014, 23:57

Kávé, kávé, édes drága koffein! Már csak egy cigi hiányzik mellé, de ahhoz ugye ki is kell jutni a levegőre. Kilépek a hatalmas ajtón, a lépcső tetejétől szétnézek, valami kellemes helyet keresek, ahol talán még le is ülhetek, mert ugye nem ülök eleget az órákon…
Úúúú, ott van az a rózsaszín hajú lány! Már mióta szerettem volna elkapni egy gyors csevejre! Na, majd most, ha csak nem szívódik fel megint, mint már annyiszor, mikor a nyomába eredtem. Ne kérdezzétek, hogy hogy tudtam szem elől téveszteni egy ilyen rikító hajkoronát! Képes vagyok rá, és kész.
- Örülök, hogy végre megismerkedünk, Risa! – mosolygok rá – Igen, azt hiszem ott zombultam én is.
Irigykedve nézem, ahogy rágyújt. Nekem is azt kéne, máris késésben vagyok. Leteszem a kávéspoharamat az egyik közeli párkányra és turkálni kezdek a táskámban.
- Ó, életmentő lennél, nem találom a sajátomat. – széttárom a kezeim, hogy pedig én kerestem! Kihúzok egy szálat, meggyújtom, és mélyen letüdőzöm a füstöt, és nevetve fújom ki, mert igaza van: a passzív dohányzás sokkal, sokkal károsabb.
- Á, nem, csak kávé. Meg tudod, meglát a büfés, és már csinálja is, nálam meg általában van mindig elég apró. Protekció! – súgom még oda és rákacsintok. Elsősegély… Na, igen, jófej, hogy felajánlja, de nem, köszi, nincs rá szükségem.
- És, mi leszel, ha nagy leszel? – kíváncsian mérem végig. Viszonylag sokszor látom, gyakran van közös óránk, tehát a kar valószínűleg ugyanaz. De mégsem látom minden kötelező előadáson, szóval valami más szakirányon lehet.
Vissza az elejére Go down
Ariana Roberts
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 35

TémanyitásTárgy: Re: Coffee break - egy új barátság kezdete ~ Ariana & Elee   Csüt. Okt. 09 2014, 21:07

És, igen! Ő is serényen károsítja a tüdejét, mint a legtöbb egyetemista. Tetszik a csaj humora. Vicces ahogy szabadkozva szét tárja a kezeit. Jót kacagok rajta. Abban pedig teljesen egyetértek, hogy a hadi zónában minden protekciót ki kell használni. Ó, és itt van a nagy kérdés is, mint minden kampuszon történő ismerkedésnél.
-Hát mivel elég gyakran van közös óránk, gondolom rájöttél, hogy vizuális komm.-on vagyok. Azon belül pedig webdesign és animációa szakterületem.- mondom, majd egy jóízűt slukkolok a cigimből.
-Figyu, tök jól nézel ki meg minden, és felnézek rád eskü. De nem szeretnél leülni? lassan kitörik a nyakam- a hatás kedvéért még meg is dörzsölöm az említett testrészt, és szenvedő fejetvágok mellé -Amúgy te mire specializálódsz ?- kérdezem meg én is. Mert hiába klisé ez, de életünk meghatározó idejét most itt töltjük. A fent említett kapcsolatok pedig, nem csak a büfében jönnek jól. Na persze nem számító szándékkal közeledem felé, csak hát legyen tisztában az ember a körülötte lévők alap beállítottságával.
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Coffee break - egy új barátság kezdete ~ Ariana & Elee   Csüt. Okt. 09 2014, 21:53

Hálásan elfogadom a felém nyújtott dobozból kilógó szálat és végre rágyújtok. Az ember nem is tudja, mennyire függő, amíg nem kerül olyan helyzetbe, ahol megvonják tőle függősége tárgyát. Na, persze nem ma jöttem rá, hogy a cigaretta az életem része, de még mindig rá tudok csodálkozni, hogy mennyire sikít érte a szervezetem néha.
- Igen, arra rájöttem, köszi. – elnevetem magam, mert ennyire nem vagyok hülye – Ú, akkor majdnem konkurencia vagy.
- De, de, bocsi. – letelepedek mellé, mert igaza van, eléggé fölé tornyosulok így, hogy vele szemben állok – Ó, én számítógépes grafikát tanulok. Mondhatni, tanítják nekem, ha érted, mire gondolok.
Tény és való, hogy idén visszavettem a tempóból. Tavaly annyira belefeledkeztem a tanulásba, hogy a szociális életem gyakorlatilag a nullát simogatta. Olyan vagyok most, mint egy nyamvadt gólya; minden arc új.
- Mondd, hogy van valami jó pletykád, amivel túléljük a következő órákat. – sóhajtok fel füstöt eregetve az orromon át, mint valami sárkány. Nem akarok nekiesni a személyes témákkal, ha az van nekünk megírva, hogy jóban legyünk, akkor ki fog derülni minden, ami fontos.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Coffee break - egy új barátság kezdete ~ Ariana & Elee   

Vissza az elejére Go down
 

Coffee break - egy új barátság kezdete ~ Ariana & Elee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Ki(be)rúgni abból a bizonyos hámból - Seb & Elee
» Psyco in the school - Elee & Mark
» Hospital- Elee&Nick
» Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee
» Elee & Seby - Reconnecting

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-