Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Vas. Szept. 28 2014, 17:39

A csajokkal kivonultunk az óráról, és én személy szerint csak annyitól felélénkültem, hogy becsukódott mögöttünk az ajtó. Felhívtam őket magamhoz, hogy Jodiet közös erővel kitanítsuk, hogyan is kell levenni egy pasit a lábáról.

A lakásomban kellemes káosz uralkodik, én így szeretem, nincs mit tagadni, de mivel a csajok még soha nem voltak nálam, gyors szabadkozásba kezdek: - Bocsi, lányok, nem készütem vendégekre, remélem nem zavar titeket nagyon a kupi… Ha valami rossz helyen van, csak toljátok odébb. Kértek valamit? Enni, inni? Bármi?
Haladok végig a lakáson, és próbálok menet közben kicsit rendet tenni, de hát ez ugye esélytelen. Ha nem a lovardában tölteném minden szabad percemet, biztos lenne időm pakolni…
A keskeny, és a lakáshoz képest kicsi előszobából nyílik a cipős szoba – legalábbis én annak rendeztem be – és a nappali, ami fényben úszik. A hatalmas ablakon, amin át ki lehet menni az erkélyre, beömlik a napfény, hosszú árnyékokat vetve a parkettára. A konyha balra van, és óriási, pedig alig valamit használok belőle. Szégyen, de nem tudok főzni. A nappali konyhával szemközti falán van a tévém, és a két oldalán két ajtó: a hálószobámé és a fürdőé. Tágas lakás, nem zsúfoltam túl, minimalista módon van berendezve. A polcaimon szakkönyvek – persze természetesen lovas témában – regények és CD-k tömkelege pihen. Na, ott rend van!
Gyorsan felmarkolok mindent a kanapéról és behajítom a hálóba, aztán becsukom az ajtót. Ott van a legnagyobb rendetlenség, mert azt általában nem mutogatom senkinek.
- Üljetek le. – mutatok az immár felszabadult területekre – Vagy… Nem zavarna benneteket, ha rágyújtanék? Kint az erkélyen, persze. – intek a fejemmel kifelé. Imádok cigizés közben lefelé bámulni, ahogy szinte magával ránt, beszippant az a hihetetlen mélység, ami alattam van ilyenkor.
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Vas. Szept. 28 2014, 18:35

Magamban párszor eléneklem a háleluja legszebb változatát, hogy elhagyjuk a termet. A végéra full kikészültem, volna, lehet csak hat kávé vethetett volna véget a szenvedéseimnek.

Velem már csak a kocsiban közlik, hogy miért is jövünk, meg miről van szó. Hát ez vicces lesz. Útközben ráveszem Eleet, hogy igyunk valahol egy jeges kávét, egyrészt mert finom. másrészt, mert álmos vagyok.
Még a poharamat szorongatva röhögcsélek azon, hogy csábítástan lesz a mai óra.
Vincnet, mint alany, akit el kell csábítani, vicc. Fel kell kínálni, hogy leszopod és ennyi.
- Hagyd már! - hát engem semennyire sem érdekel, hogy mennyire van kupi vagy nem, amíg le tudunk valahova ülni, és nem pizza darabok honolnak szanaszéjjel. Követem Eleet a fényes nappaliba, apró kortyokkal fogyasztva a kávémat. Csak nagyjából nézek körbe, majd úgyis meglátom, hogy mi hol, merre és meddig.
- A te lakásod, ott gyújtasz rá, ahol akarsz. - mégis díjazom, hogy nem a nappaliban teszi, követem az erkélyre.
- Akkor most mi lesz? Nagymenőket elcsábító trükkök kerülnek terítékre? - előre is jól szórakozom. Előkapom a mobilom, írok Nicknek egy smst, hogy Eleevel vagyok, éppen tanulok, azt elhallgatom mit. Hiánya máris a szívembe markol, jaj már. Megírom, hogy szeretem és hiányzik, meg, hogy szeretem és bárgyún mosolygok, de ezt már megszoktam. Én ilyen elvarázsolt vagyok, ha szóba kerül.
Lepislogok a mélységbe, kissé megszédülök, de lehet ez még az álmosság az óra szupersége miatt.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Vas. Szept. 28 2014, 20:05

A nap legjobb ötlete, hogy leléptünk arról a borzalmas óráról. Úgyhogy feltápászkodom, beteszem a táskámba a füzetet és a tollat. Első körben persze szépen becsukom, nehogy a rajznak annyi legyen. Boldogan tartok a lányokkal, bár elég türelmetlen vagyok, mégis nyugisan tűröm a Hale-ébresztő programot.

Jegeskávét iszom, de a vége megmarad, amit nem cipelek magammal, kidobom a szemetesbe, mielőtt felmegyünk Elee lakására. Nekem fura, hogy elég nagy káosz van. Én sem hagyok mindent totál rendben, de van, aki pakol utánam. Jót röhögök, ahogy helyet csinál, és a fejemet rázom. Engem nem zavar, főleg, hogy neki tuti van valami férfi inge is, boxere. A végén még beöltözés is lesz!?
- Jó az erkély, csak kezdjük már! - Türelmetlenkedem nagyon, miközben velük tartok az erkélyre. A falnak dőlök, a többieket nézem. Adok nekik egy kis időt. Halenak, hogy csöpögjön, csak vigyázni kell, le ne folyjon az erkélyről. Végre abbahagyja a bárgyú-szerelmes fejet, ami mostanában állandósult nála, Elee meg elintézi a cigi-gyújtási procedúrát, én meg tapsolok kettőt, és kérdőn nézek rájuk.
- Szóóóóval? - Elee-t figyelem, de komolyan. Ne tököljünk, mert én nagyon akarom Vincentet, úgyhogy minél hamarabb szeretném megtudni, hogy hogy kaphatnám meg.
- Múltkor majdnem sikerült. De komolyan, a kanapén ült, meg minden, tök jó volt, aztán... nem tudom mi történt vele. De tényleg, egyik pillanatban még... hát... tök jó volt, utána meg nem csókolt meg, meg ilyenek. Meg elzavart. Úgyhogy az elejéről kell, Elee, oké? Totál az elejétől, a csóktól. De ez fontos! Nem tudod milyen pasi, nehéz vele. Mindig akar valamit, utána meg mikor elkezdjük, akkor mindig azt mondja, hogy ne, vagy nem, és eltol, és tök dühös. Szóval nehéz, jót kell kitalálnunk. - Nézek rájuk komolyan előadva az alap szitut. Bár azzal kéne kezdeni, hogy alapból hogy kell elcsábítani egy pasit, de azért jobb, ha tudják, hogy a múltkor majdnem sikerült. Az a lényeg. De egy a lényeg, valóban az elején kell kezdenünk. Tök izgatott vagyok, türelmetlenül nézek hol egyikre, hol másikra, de nagyon vigyorgok. Már a fejemben vetítem a legjobb filmeket, amiben egymásnak esnek a karakterek. Mint a liftben. De jó lenne...
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Vas. Szept. 28 2014, 20:58

Útban hozzám megállunk jegeskávézni. Halenak szüksége van rá, de nagyon durván, én meg nem hagyok ki lehetőséget, hogy kávézzak. A liftben még mindig szürcsölöm a jégdarabokat a pohár aljáról, aztán bevonulunk a lakásba. Hevenyészett rendrakásba kezdek, de igazából olyan, mint halottnak a csók.
Szerencsére Halet tök hidegen hagyja, de ez akkor is gáz… Amúgy nem szokott így elharapódzni a dolog, de már egy ideje nem tudom rávenni magam a rendrakásra. Olyan jó idő van, és olyan jól mennek a lovak, hogy szinte csak aludni járok haza.
- Oké, oké! – emelem fel a kezem, és nevetek, hogy milyen kis türelmetlen a legújabb tanítványom. Eddig csak lovaglást tanítottam, bár könnyen lehet, hogy ma sem lesz ez másképp. Még mindig magamban kacarászok, csóválom a fejem, amikor kinyitom a teraszajtót és kilépek.
- Az a kérdés, hogy Jodie mire kíváncsi, na meg persze nem ártana tudnom, hogy ez a Vincent milyen pasi… - a korlátnak dőlve gyújtom meg a cigimet, mosolyogva nézem, ahogy Hale vadul pötyög a telefonját, aztán Jodie felé pillantok.
- Szóóóóval, türelem. Ez lesz az első lecke. – intem meg játékosan az ujjammal, de nevetek is, mert iszonyú türelmetlen. – Mesélj róla egy kicsit. – kérem aztán, mert valami támpont kell, hogy mit szeret a pasi. Magyarázni kezd, hogy már majdnem, de aztán mégsem. Figyelmesen hallgatom, aztán Hale felé fordulok: - Mond, nyuszi, te ismered ezt a pasit? Mondd el, mint objektív külső szemlélő, hogy milyen ez a csávó.
- Az elején akarod kezdeni, de mennyire az elején? – fordulok ismét Jodie-hoz – Úgy egyébként hogy szoktál pasizni?
Fontos lenne tudni, hogy mi az, amit hajlandó megtenni, de nem fogom egyből a szexuális életéről kérdezni, hiszen még csak most ismertük megy egymást.
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Hétf. Szept. 29 2014, 10:39

Kikortyolom az utolsó cseppeket is a kávéból, majd a jéggel kezdek szarakodni, miközben jelzem, hogy nem zavar a kupi, de én még soha nem éltem egyedül, nem is nagyon pakolászok, csak Nicknél. De ő meg pasi, utána mindent szívesen elrámolok, addig is a dolgai között babárálok, minden amihez köze van, kincs számomra. Ilyen megszállott vagyok. Vállalom, már a nevétől is égnek állnak a szőr szállak a tarkómon.
Jodie türelmetlenségén kapásból elnevetem magam. Ismerem. Legszívesebben most azonnal futna és elcsábítaná. Tökre jól teszi, nem szabad időt húzni, még valaki beelőzi. Én még sosem néztem Vincentet ilyen szemmel, nekem egyrészt túl idős, másrészt apám egyik üzletfele... Akkora tabu, mint a Hollywood felirat, vagy nagyobb. Egyszer ültem féltve őrzött autójában is, észre sem vette, hogy ott vagyok.
Jodie jellemzése nekem tök új. elutasít meg elzavar? Baszkikula. Elzavar egy pasi? Az milyen már? Gusztustalan, de lássuk be a tipise rossz fiúkra bukik, akkor megfelelő.
- Jesszus! Küld el a francba. Mi az, hogy elzavar? Lehet kell neki egy bitang nagy pofon. - ahogy kimondom át is gondolom, ehhez a telom is elrakom, pedig... Nick tuti fog írni, de engedjük el fél percre. Többre, iszonyat hosszú lesz.
- Inkább ne, szerintem ne üsd meg....- fene sem tudja én nem merném, de a mi kapcsolatunk nem is olyan jellegű.
Nem is értem, hát múltkor nem a konyhájából hívott? Elle felé pillantok és vállat rántok, én azt az oldalát ismerem a mukinak, amit ők nem. És azt pedig, amit ők, illetve Jodie igen, azt én nem.
- Egy pökhendi pöcs. Szerintem úgy cserélgeti a csajokat, mint más a bugyiját, mert még sosem láttam kétszer ugyanazzal a nővel. De amúgy meg tök mosolygós, vicces fazon, szerintem csak fél megnyílni. Tuti fél, hogy összetörik a kis szívét, de majd Jodie betöri és megtanítja szeretni. - hiszek benne, így nagyon vidáman mosolygok, az erkély korlátjának dőlve, élvezve a napsütést, amit szigorúan szór ránk a kezdődő ősz.
- Az apám egyik üzlettársa, szigorúan nem legálisan, amennyire én tudom kemény üzletember, nem nagyon szereti, ha cicóznak vele, mert egy pökhendi pöcs, mint már említettem, de az tény, hogy rohadt jól néz ki. - halom dolgot tudok róla, hallomásból, de azok nem tartoznak a tárgyhoz. Arról tudok, hogy kíméletlen üzletfél, de ugyanezt elmondhatnám az öccséről is. Mondjuk Nate kicsit jobb fej, kommunikatívabb. Szót sem ejtek nagy szerelméről az arany Bentleyről, mert majd Jodie elpörgi. Nem akarok befolyásolni, hiszek benne, hogy a nagy szerelem mindenkit utol ér, egyszer Vincentet is, miért is ne Jodie személyében tehetné? Ha elég kitartó mindent megkaphat, még az idősebbik Sparksot is.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Hétf. Szept. 29 2014, 21:02

Ezer évnek tűnik, mire végre kijutunk az erkélyre, de végül csak sikerül. Halen jót nevetek, persze, pont felpofozni kéne Vincentet. Akkor soha többé nem találkoznánk. Szerintem kihúzná a gerincem a testemből egy mozdulattal dühében. Kiráz a hideg, annyira nem is vicces.
- Gondolod? - Felcsillan a szemem Hale lelkes válaszán, milyen jó lenne, ha tényleg csak attól félne, hogy összetörik a szívét. Akkor aztán nem kéne aggódnia, én nagyon vigyáznék rá, soha baja nem esne.
- De amúgy meg nem pöcs. Teljesen jófej. De tényleg. Oké, türelmetlen. Meg határozott. Tudod... az van, amit ő akar. Meg tud erőszakos is lenni. De ne értsd félre, csak mikor nem az van, amit ő akar. De amúgy nagyon jó fej, tényleg. És szeret csókolózni. Ezt tudom, és húúú.... ahogy csókol... ki kéne próbálnotok.... jah, nem. Ki ne próbáljátok! - Fenyegetem meg őket egyből az ujjammal, nem akarom, hogy tudják, Vincent az enyém, nem osztozom. Azért nagyban tiltakozom, mind a pökhendi, mind a pöcs ellen. Szerintem pont úgy jó, ahogy van. Nekem legalább is nagyon bejön.
- Hát... elég hirtelen alkat, tudod? Én nem is értem sokszor. Úgy benne vagyunk a dolgokban, és... hát egyszer csak annyi. Valamin elpöccen az agya. És akkor meg durva lesz. Szeret olyan lenni, de az is tök jó. Bár a múltkori nem volt vicces. - Elhúzom a szám, Hale látta a Vincent okozta nyomokat a nyakamon. De ezt inkább nem osztom meg Elee-vel, nem akarom, hogy rossz benyomást keltsen a pasi. Hiszen olyan tökéletes, és fantasztikus.
- Jah, és nem tudom... de néha olyan, mintha bejönnék neki. Nem csak azért, mert áll neki. Hanem amikor először találkoztunk, és mentünk hazafelé kocsival. Júúj, tudod mije van? Arany Bently! Hogy az milyen csodálatos kocsi, el sem hiszed! Nagyon szép, és halk, és még a rádiót is hagyta, hogy kapcsolgassam. Nah és akkor is azt mondta, hogy másszak át az ölébe. De nem biztos. De szerintem igen. Meg az óta lefeküdtünk. Kétszer. Meg... hát mindegy... szóval voltunk már együtt. - Kicsit zavarba jövök a végére. Azért így elsőre nem nagyon szeretnék minden részletet közölni vele, pedig kikívánkozik, de mégsem. Jó lenne nekik töviről-hegyire az egészet elmondani, de tuti nem fogom. Azért elég gáznak sikerült... pedig az irodában, mikor elfenekelt... nyelek újra, a gondolataimmal hozom egyre kínosabb helyzetbe magam.
- Nem tudom. Csak úgy jön. Múltkor a srác odajött a szökőkúthoz, mikor benne táncoltam. Nem tudom... ő nem egy pasi, akivel ugyan úgy kell pasizni. Őt a saját titkárnője szopja. De a kezemben maradt a haja! - Büszkén kihúzom magam. - De komolyan.... el kell csábítani, ide valami ütős kell, hogy ne mondja azt, hogy nem akar. - Próbálom elmagyarázni, hogy mit akarok. Nem pasizni akarok megtanulni, abban megvagyok, de nekem Vincent kell, és ő már közel sem olyan egyszerű eset, mint bárki más.
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Hétf. Szept. 29 2014, 23:01

Sokkal szórakoztatóbb a saját lakásomon tanfolyamot tartani, mint bent rohadni az egyetemen, és félzombi üzemmódban vegetálni. Jodie iszonyatosan türelmetlen, Hale ki is neveti, de az az igazság, hogy én is jól mulatok.
Aztán belekezdünk, legalábbis a háttérinfókat kezdem összegyűjtögetni. Meglep, mennyire kétféle jellemzést kapok, de ez valahol normális is, nem? Hale egészen kívülről látja, míg Jodie láthatóan teljesen szerelmes. Mondhatni fülig maszatos a szerelemtől. De milyen pasi zavar el egy csajt álló dákóval? Vagy teljesen hülye, vagy iszonyú arrogáns…
- Aha, oké, ismerem a típust. – biccentek komolyan Hale felé, bár kételkedem abban, hogy az ilyen pasik a szívüket féltenék. Tapasztalataim szerint az ilyen pasiknak mindenük van, csak szívük nincs.
- Erőszakos? – felszalad a szemöldököm – Bocsi, semmi közöm hozzá, de nem csípem azokat a pasikat, akik csajokat vernek…
Aztán elnevetem magam, amikor megfenyeget az ujjával. Ha olyan gáz a csávó, amilyennek eddig tűnik, a közelébe sem akarok menni.
- Várj, várj! – megrázom a fejem, olyan gyorsan beszél, és rengeteg az infó, hogy nehezemre esik követni – Mit csinálsz, amikor elpöccen az agya? Vagy mit nem? Nézd, ez fontos, tudom, hogy nagyon indiszkrét infó, de kell, hogy tudjak segíteni.
Tovább beszél, csak löki rám az infókat, szinte fuldoklom már tőlük, de felkapom a fejem, amikor a fickó kocsiját említi. Vincent, arrogáns, pöcs, és arany Bentleyt vezet. Tádááááám! – nincsenek véletlenek, főleg nem ennyi egyszerre. Visszanyelek egy kacajt, mert ahogy korábban megfenyegetett egy kósza csókismeret miatt, szerintem itt helyben esne nekem, sőt, kihajítana a saját erkélyemről.
- Jó, oké, értem. – biccentek, és elnyomom a cigit. Intek a csajoknak, hogy akár be is mehetünk.
- Oké, szóval akárki mással simán megy a dolog. Mit csinálsz másképp Vincenttel. Más vagy, amikor vele vagy? Másképp viselkedsz? Másképp reagálsz? – totálisan tolakodó vagyok, de ha ennyire gyorsan akar haladni, akkor én is gyorsan haladok.
- És az is segítene, ha tudnám, meddig mész el a szexben. Mit teszel meg szívesen, mi az, amit kifejezetten szeretsz csinálni, és mi az, ami a szükséges rossz, amit bevállalsz, mert a cél szentesíti az eszközt. – ha megtudom végre, hogy mennyire bevállalós, akár el is kezdhetjük a fejtágítást. Vannak ötleteim, és őszintén remélem, hogy Hale nem csak vinnyogni jött, meg Nickkel telefonálni, hanem talán a segítségemre is lesz.
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Kedd Szept. 30 2014, 20:52

Biztos vagyok benne, hogy Vincent is megtörhető, csak tudni kell hogyan. Az biztos, hogy nagyon engedelmes és sokat nyelő nőre van szüksége, minden szemszögből, de ez nem az én problémám. Mert azt hiszem én nagyon sok mindent elnéznék Nicknek, csak szeressen, legyen az enyém, hozzám jöjjön haza esténként. Igaz itt még nagyon nem tartunk, de mondjuk úgy, hogy képletesen.
- Király, akkor semmi új. Nem is értem, miért nem olyan tutira hajtotok, mint az én pasim... - azon kapom magam, hogy ezerrel vigyorgok, pedig csak szóba került. Váhhá. Én nem küzdenék egy vaddisznóval, de minek a saját vadjait lövögeti telibe, vagy éppen vakfoltban mellé.
- Naná. Minden pasi megszelídíthető, megfelelő mennyiségű droggal. - elnevetem magam, altató is kéne mellé, meg némi agykontroll.
Csak nyelek egyet és húzom elő a mobilom, hogy még egy utolsó választ pöttyintsek a pasimnak, míg arról kerül szó, hogy Vincent erőszakos.... sajnos én láttam J. nyakán a foltokat... fel is akartam hívni, majd át is akartam menni, de egyiket sem hagyta.
Felvonom a szemöldököm Jodie szavaira.
- Csak amikor az van, amit nem ő akar? - fincsinek tűnik, akkor nem lehet neki nullában sem ellent mondani? Kiirály. Jó jelölt, érzem, hogy vágyom rá.... Atyaég. Meg Jodie minek mond neki nemet? Ha akarja, mondjon igent. Én mindenre igent mondanék, persze Nicknek, nem másnak. Újabb vigyor, megint alig kalandoztam el.
Hallgatom a sztorit, és elnevet magam újfent, kész vagyok a tényfeltárástól.
- És amúgy mekkora van neki? - ha már szóba került Vincent jogara essünk túl a kényes és engem még érdeklő részleten is.
Vannak dolgok, amiket meg nem is értek, sehogy sem fér a fejemben. Ha kétszer is lefeküdtek, akkor csak tudja, hogy kell elcsábítani, nem? Végül mégis jót nevetek és követem a csajokat a nappaliba.
Lehuppanok az egyik fotelba és átdobom a lábaim a karfán, hogy kényelmesen mozizzak, meg a mobilom is felpittyen, csak még egy utolsó üzi Nicknek, hogy naaagyon szeretem, de itt most fontos, csajos dolgok vannak.
Kíváncsian várom a fejleményeket, ebből vajon mi lesz?

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Kedd Szept. 30 2014, 22:45

Egyfelől örülök, hogy ismeri a típusát, más felől viszont tejesen kétlem. Vincent annyira nagyon egyedi, hogy nem lehet ismerni. Mert belőle nincs másik. De ezt most nem kötöm az orrukra, csak lelkesen bólogatok.
- Mert a Tiéd, H. - Biztosítom barátnőmet, hogy nem akarunk a pasijára mászni. Bár, ha Elee elég jó tanárnak bizonyul, muszáj leszek kipróbálni valakin a tanultakat, hogy ne egyből élesben menjen a dolog.
- Neeem! Nem ver. Nem úgy. Csak előfordult... hát... úgy... jah, Hale jól mondja. Megfelelő droggal. De attól Vincent méginkább olyanabb. - Terelem tovább egyből a témát, és igyekszem nem túlságosan vörösödni. Azért úgy bevallani, hogy mi történt, hogy egy felnőtt férfi elfenekelt, az nem megy, most még. A hajamba túrok. Végül is a csaj elég nyitott...
Gondolkozom azon, amit kérdez. Hogy pöccintem el az agyát?
- Igazából nem tudom. Először... akkor csókolóztunk először. ÉS nagyon jó volt, baromi jó a pasas. Aztán egyszer csak belemarkolt a hajamba és eltolt. Másodjára is valami ilyen volt. De nem is csináltam semmit. Aztán meg tegnap előtt, akkor... elmentem gumiért, akkor már hiába csókolgattam a nyakát, mikor vissza jöttem. Utána felállt, hogy térdeljek a kanapéra, mondtam, hogy nem akarok, fel akartam még jobban húzni. De nem csókolt vissza, aztán eltolt és elküldött. Mindig ilyenek vannak. Egyszer is ültem az ölében, és csókolóztunk, és akkor is. Pedig... nem csókolhatok rosszul. Úristen, az a baj, hogy rosszul csókolok? - Egyből pánikba esek. Hiszen ez az egyetlen, amit mindig csináltunk, mikor leállított. Ezért nem akarta szemből csinálni, és ezért örült, hogy lefejeltem az asztalt is. Kétségbe esve nézek a csajokra. Vajon ezt meg lehet tanulni? De hiszen eddig senkinek nem volt baja velem! Vagy csak nem mondták. Basszus, lehet, hogy minden pasi hazudik?
Halenak hiába bólogatok, hogy csak akkor olyan, mert máris a telefonját bújja. Hihetetlenül szerelmes, nagyon ari. És ő még nem tudja, hogy a pasija engem visz jegygyűrűt venni Neki. Ha megtudja... lehet rádumálom Nicket egy rejtett kamerára. Tuti arik lesznek. Utána meg pornó.
- Persze, másokkal tök egyszerű. Meg lehet ismerkedni, meg ilyenek. De Vincent más. Meg vele nem beszélgetni akarok, meg ilyesmi. Azt nem szeret. Imádok amúgy vele autózni abban a kocsiban. De nem tudom... akkor minden más, ha vele vagyok. Ideges leszek, meg elvörösödöm, és melegem lesz, és csak hozzá akarok érni. De mindig minden rosszul sül el. Pedig a filmekben tök jó dolgok vannak, de mindig valami közbe jön, vagy nem is úgy működik, mint ott... - Elhúzom a számat. Biztos vagyok benne, hogy H-tól hallott pár sztorit, bár nem tudom mennyi ideje ismerik egymást, de van néhány gyöngyszemem. És hiába próbálok normális és szexi lenni, hogy elcsábítsam, sosem jött össze.
- Én? Totál bármeddig. De Vincentet ez sem nagyon érdekli, ha valamit nem akarok. De olyan aranyos, ahogy mondja, hogy ő mennyire szeretné. Úgyhogy tényleg az lett akkor is, amit ő akart. Nagy. Nagyon nagy. Szerintem kicsit túlságosan is. Néha meg... ezt inkább hagyjuk. - Rájuk mosolygok, az első szexuális élményem annyira nem lett jó vele, hogy dicsekedjek vele, főleg, hogy baromira nem tetszett, és fájt is. De akkor meg be volt drogozva, ahogy H is említette. Lehuppanok az előbb rendbe tett kanapéra, és a térdemre támasztom a könyököm. Kíváncsian nézek Elee-re, hogy akkor most mi van? Elkezdjük? Mondja, mit csináljunk, és csináljuk, mert még el kéne mennem rendbe tenni magam, mielőtt este bevetem a hamarosan megtanult praktikákat. És tuti nagyon jók lesznek, és be fognak válni, Elee, nagyon sikeresnek meg belevalónak tűnik, úgyhogy majd továbbképzésre is jövök hozzá. Csak sikerüljön!
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Szer. Okt. 01 2014, 00:32

Hallgatom a lányokat, ahogy jellemzik nekem a fickót. Nem lehet bonyolult az elcsábítása, csak bevállalósnak kell lenni. Merni kezdeményezni, erősnek, dominánsnak lenni. A kérdés az arányokon múlik. Tudnom kell, hogy mire képes Jodie, és mire bukik a csávó.
- Édeskéim, nekem nehéz újat mutatni! – nevetek fel – Ó, nyuszifül, nekem túl sok lenne egy olyan srác, mint Nick. Túl sok a ragasztó a lelkemen egy olyan pasihoz… - teátrálisan sóhajtok fel. Hale meg… Elvan a saját kis rózsaszín világában Nickkel, remélem, nem bódul be túlságosan.
- Droggal? Kösz, nem, úgy nincs benne kihívás. – húzom el a szám, de persze értem a poént is, csak valahogy nem tudok rajta nevetni. Jodie kicsit megnyugtat, hogy nem veri a csávó, de valahogy mégsem tudom kiverni a fejemből, hogy vajon menyi nyomot visel a testén?
Vincent Sparks. Hogy is nem esett le azonnal? Pedig sejtettem, esküszöm! A jellemzés alapján rá nem jöttem volna… Én egy harmadik Vincentet ismerek. Egy nagybetűs Férfi, aki tökéletes egy-egy gyors és vad menetre, de akivel lehetetlen lenne együtt élni. Én remekül kijövök vele, mert kellemesen felpezsdíti a vérem, és ha elég ügyes vagyok, szívhatom az övét. Arrogáns, de a sármos fajtából, aki nem kérkedik azzal, amije van, mert úgyis mindenki tudja. Megfoghatatlan, egy különleges fajtába tartozik, akit bűn lenne lekötni, megtörni. Elveszítené azt, amitől Ő Vincent.
Figyelek arra, amit Jodie mesél, próbálom kitalálni, mi lehetett a baj. Mivel ismerem az alanyt, kezdem sejteni a probléma forrását.
Nem tervezem, hogy bevallom nekik, ismerem Vincentet, legalábbis addig nem, amíg nem vagyok a lakásom biztonságában.
- Héhéhé! Nyugi, ne pánikolj. – Jodie felé lépek, mert kezd kicsit túlpörögni – Ezt csak egy módon tudhatjuk meg. Csókolj meg!
Nem tudom, hogy fog reagálni, azt sem, hogy Hale mit szól ehhez – lehet, észre sem veszi, úgy el van foglalva a telefonjával -, de ha elég bevállalós ehhez, akkor nem lesz itt baj.
- Filmekben? Onnan veszed a praktikákat? Veszélyes, bár nem lehetetlen vállalkozás… - elgondolkodtat, mert ez még jó alap is lehet. De le kell tesztelni a tudását, ehhez nem férhet kétség. Tudnom kell, hogy mire képes, látnom, mert így csak a sötétben tapogatózom.
- Ezt örömmel hallom, kell is, hogy bevállalós legyél. – nyugtázom, hogy a szexben ezek szerint nincs akadály, nagy baj már nem lehet. Felkacagok, ahogy Hale Vincent méretei után érdeklődik. Mintha komolyan érdekelné! Ne már! Amúgy meg tisztában vagyok vele, hogy azzal pont nincs semmi gond.
Elhelyezkedünk a nappaliban, és elérkezettnek látom az időt, hogy színt valljak.
- Csajok, azt hiszem, le kell tisztáznunk valamit. – Jodiera pillantok, aztán nagy levegőt veszek, és felteszem a kérdést, ami vagy az életembe kerül, vagy megúszom: - Vincent Sparksról beszélünk?
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Szer. Okt. 01 2014, 21:14

Jót nevetek azon, hogy Elee-nek sok lenne a ragasztó. Én meg most inkább nem vallanám be, de nagyon szívesen lennék egy olyan kapcsolatban, mint Hale és Nick. Mondjuk Vincenttel. De akkor meg nem ő lenne, úgy pedig már nem is kellene ilyen nagyon, úgyhogy jól vagyok én így. És most a csajok megtanítanak, és úgy el fogom csábítani, mint a sicc. Majd utána jövök még kurzusra, és a végén tényleg belém szeret, és csodálatos lesz minden.
- Azt hiszed? Dehogynem, totál van. Hidd el, az nem olyan egyszerű. - Bizonygatom újdonsült tanáromnak. Mondjuk bedrogozva Vincenttel nem az a kihívás, hogy elcsábítsd, hanem hogy élvezd. Ezen is lesz még mit gyakorolni, de azt hiszem ilyen témákkal még ráérek. Nagyon is ráérek.
Közben meg úgy hiszem, hogy rájöttem a problémára, de csak nem... akkor nagyon ciki lenne, nem tudom, mit csináljak, ha kiderül, hogy tényleg rosszul csókolok? Kibírom vajon az életem hátralevő részét csókolózás nélkül? Vagy azt meg lehet tanulni? Vajon meg lehet? Elee válaszol is a fel nem tett kérdésre, mert felém lép, én meg nagyokat pislogva nézek rá, kicsit döbbenten.
- Csókoljalak meg? De én még... én... nemár! Én még nem is csókolóztam lánnyal. - Egyből kicsit kínosan érzem magam, most ez komoly? Tényleg csókoljam meg? Mondjuk mi tuti nem jövünk össze, úgyhogy biztos, hogy meg fogja mondani, ha rosszul csókolok.
Végül megteszem felé a maradék egy lépést, kicsit zavartan rávigyorgok Hale-ra, ez a csaj nem normális. De ő legalább őszinte lesz. Előre hajolok, hogy a szájára csókoljak, de valahogy a kezdeményezés az nem nagyon megy, úgyhogy ha ő nem lép, hogy legyen mit viszonoznom, akkor tuti eláshatom magam, hogy szarul csókolok. Pedig tuti, hogy annyira nem.
Azért kicsit igyekszem terelni, hogy oldjam, a valószínűleg csak bennem lévő feszültséget. Ezt tényleg nehezen bírom. De talán még megcsináljuk háromszor, elmúlik.
- De. Tökre lehetetlen. A filmekben minden egyszerűbb, és könnyen megy. Hidd el, hogy a valóságban nem olyan. Próbáltam pózolni a kanapén, baromi kényelmetlen, de azt nem látta, csak mikor a földön feküdtem. Odaguggolt fölém, jaj, alulról nagyon jól néz ki. De az asztalon végigmászós dolog, nah az kész csőd... valami hosszú asztal kell hozzá, vagy nem tudom. - Az is előfordulhat, hogy túl sokat ittam. Minden esetre nem jött be. Mondjuk azért elég sokat elértem vele, baromi jót csókolóztunk, először. Nagyon fel is húzott, közvetlenül utána pedig megtéptem a titkárnőjét, és elvert érte.
- Igyekszem, de Vincenttel nem jó. Nem az a lényeg, hogy mennyire vagyok bevállalós. Ő annyira nem kérdezgeti, hogy én szeretném-e vagy sem, meg nem tudok kezdeményezni. Pedig próbáltam, tényleg, de nem jött be neki. Amikor vissza akartam ültetni az ágyra, hogy rámásszak. De nem hagyta. - Lebiggyesztett ajkakkal masírozok be a többiekkel a szobába. Tényleg nem értem mi baj lehet, de nemsokára megjön a csók-teszt eredménye is, úgyhogy addig is tök türelmetlen vagyok.
- Jaj, ne! Komolyan rossz vagyok? - Hátradőlök a kanapén, és kétségbe esett fejjel nézek Elee-re. Mit akar bevallani? Összenézek Haleval, aki most éppen nem a telóját nyomkodja. Vállat vonok, és kérdőn nézek a másik lányra. Halljuk, ha ez kell. Mély levegőt veszek, jöhet. Naná, hogy jöhet. Nagyon elvigyorodm.
- Naná! A legjobb csávóról. Nicken kívül, nyugi. De tényleg az. Helyes is, meg minden. Van egy szórakozóhelye, tudtátok? És csodálatos kocsija, nagyon jó a lakása, és az egész minden.... aaaaah... persze, hogy Vincent Sparks-ról! - Bólogatok nagyon, örülök, hogy tisztáztuk, hogy ki az, most már akkor tényleg mondják el, hogy hogy csábítsam el, mert nagyon vágyom már rá, olyan régen láttam, legalább négy napja. Mondjuk haragszom is, de akkor is... azért akkor is mennék hozzá, csak hívjon már!
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Csüt. Okt. 02 2014, 15:46

Nekem ez az egész tök maga, mert nem nagyon értem, hogy miről csacsogunk. Adott Vincent, aki szerintem elég gátlásos, mert félti a szívét, biztos vagyok benne, hogy van neki. Jodei majd megfogja és szereti. Tudom, hogy lesz köztük nagy dolog, hiszen a szerelem ilyen.... megtörténik.
- Héj... Nick tökéletes, nem akarnál mellette mást, mert minden igényt kielégít. - tudom, hogy miről beszél Elee, neki nem kell tartós kapcsolat, talán ez az oka annak, hogy nem bízik bennük. Szerintem egyszerűen csak fél, nem arról van szó, hogy sok lenne neki egy olyan pasi, mint Nick. Hiszen ő tökéletes.
- Vicc Elee, nem drogoznék be senkit. Én is nagyon szerettem vadászni, hah. - elnevetem magam. Még Nick előtt, akkor szerettem pasizni, most csak a srácot szeretem. Vak vagyok másokra, ez van.
A csók kérdésre felpillantok a készülő smsemből. És felvihogok.
- Oh baki, várjatok. Csókolózni fogtok? - már nyomom is be a kamerát és feléjük fordulva venni kezdem a jelenetet, beszarás. Ezzel tarolni fogok. Látom, hogy J. elbizonytalanodik, Elee felé lép, de a csókkal megvárja a másik közeledését. Ahha. Akkor ez is lehet egy problem, ami Vincentet illeti. felveszem a jelenetet majd belibbenek és a fotelba vetődöm.
Jodie elég bevállalós, ezt is hallom, de a videót máris dobom Nicknek, hogy miről is marad le. Én pedig csak okosan hallgatok.
- Filmekből alapozol? - újfent elnevetem magam, de nem rossz ötlet, én is fogok, de akkor már pornóból, az is szent.
Gőzöm nincs mi baja Vincenttel, lehet csak határozatlan, vagy nem tudom. Majd Elee megfejti.
A Sparks névre odakapom a fejem, még a nyakam is reccsen. Elee ismeri Vincentet? Mi a franc? Nagyon remélem, hogy nem úgy, ahogy Jodie, akkor botrány lesz.
- Nah azért, mert a legjobb mégiscsak az én pasim. - mégsem nagyon merek belefolyni, mert félek, hogy mik derülnek ki.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Csüt. Okt. 02 2014, 22:28

Igen, igen, tudjuk, hogy Nick az Isten, hogy nála tökéletesebbet még nem hordott a hátán a Föld, meg miegymás. Mindenkinek egy Nicket! Na, ha ezt Hale hallaná, itt fojtana meg.
- Elhiszem, Hale, de nincs még egy olyan, mint Nick… - nevetek, játékosan meg is lököm a vállát, hogy ne bolondozzon már! Na, ezzel tuti belopom magam a szívébe.
Mosolygós arcom hamar döbbentre vált, amikor Jodie ismét megszólal.
- Miért, bedrogoztad Vincentet? Vagy mást? – jesszus, elvetemültebb a csaj, mint gondoltam. Ha úgy sem sikerült neki, akkor nagy baj lehet. Közben Hale megnyugtat, hogy Ő olyat soha. Vigyorogva ránézek, színpadiasan homlokomhoz kapok és nagyot sóhajtok olyan „huhhh, ezt megúsztam” stílusban.
Megkérem Jodiet, hogy csókoljon meg, de láthatóan zavarban van a gondolattól, hogy egy lányt kapjon le.
- Nyugi! – lépek közelebb – Képzeld azt, hogy Vincent áll előtted. – megállok egy lépésre tőlem, és várom a vad, hódító csókot. Közelebb lép, felém hajol, de nem csókol meg. Várok egy pár másodpercet, de Ő meg rám vár.
- Ez így nem jó. – lépek hátra és megrázom a fejem – Hale, segíts, kérlek! Kérek egy csókot, olyat, amivel Nicket ráveszed arra, hogy ott helyben tépje le rólad a ruhát és döngessen meg.
Ha Jodie Vincenttel is ennyire igényli az irányítást, akkor bajban leszünk, mert az ilyen nehéz pasiknak általában bejön, ha a csajt nem kell minduntalan irányítgatni. Ha vannak önálló gondolataink. Elengedhetetlen némi dominancia, még akkor is, ha megmaradunk az alárendeltebb pozícióban. Ha csak kushadva várjuk a parancsot, hamar ránk unhatnak. Ez tény.
Filmes trükkök. Igen, mindenki onnan veszi az első lépéseihez az ötleteket, de azért egy idő után kreatívabbnak kell lenni.
- Na, igen, de te nem kapsz forgatókönyvet! – nevetek, mert ha egy az egyben akar filmes jeleneteket reprodukálni, ahhoz sokat kell gyakorolni – Ha csak kiindulási alapnak veszed, az egész más. Ha az alapján, amit láttál, kitalálsz valamit, ami egyszerűbben kivitelezhető, de szexis marad, az nem rossz gondolat. Kanapén pózolásról én is tudok mesélni, képeket is tudok mutatni, de azt szerintem soha senki nem állította, hogy kényelmes. – elmosolyodom, mert csontropogtató dolog kicsavarodni a kanapé párnáin a kamerának, vagy egy pasinak. Az asztalon végigmászáson már csak röhögni tudok. Tudom, én is próbáltam, de én maradok annál, hogy hagyom, hogy felrakjanak, nekilökjenek, vagy hasonló. Adott esetben én is oda tudom szegezni a pasit, ha kell.
- Ne is várd el, hogy megkérdezze. Ha kezdeményezel, akkor egyértelmű, hogy szeretnéd. Határozottnak kell lenned, kezdeményezned kell új helyzeteket, ne várd el, hogy mindig Ő irányítson. Ne akarj fölé kerekedni, bár van, aki azt szereti, csak éreztesd, hogy te is ott vagy, hogy nem csak egy guminő vagy. – nem tudom, mennyire voltam érthető. Lehet, hogy kicsit ellentmondásosra sikeredett a monológom, de nem is terveztem el előre, hogy mit fogok mondani.
A nappalim biztonságában bevallom nekik, hogy ismerem Vincentet. Jodienka nem esik le, hogy mennyire jól, bár tény, hogy sokan ismerik ezt a nevet. Hale azonban láthatóan gyanít valamit, még ha nem is biztos benne. Szinte alig hallom, amit Jodie karattyol, annyira izgultam, hogy nekem ugrik, úgy dobol a vér a fülemben.
- Igen, de… A lényeg, hogy ismerem a használati útmutatóját. – virágnyelv, még mindig, de így talán leesik mindenkinek, hogy nekem már megvolt a város legnagyobb bikája. Ha tudnák, hogy nem is egyszer! De ezt már nem fogom elköpni, az is biztos!
- Na, jó! – összecsapom a tenyerem, hogy akkor kezdjük el, ha már mindent tisztáztunk – Jodie, most játszunk egy kicsit. Én itt fogok ülni a kanapén, én vagyok Vincent. A te feladatod az lesz, hogy elérd, hogy neked akarjak esni. Kimehetsz, van tükör, találj ki valamit, aztán essünk neki.
Rávigyorgok Halera, hogy ha valamit videózni akar, akkor hajrá, itt a lehetőség! Annál is inkább, ez remek ötlet, legalább meg tudjuk mutatni Jodienak, hogy hogy is néz ki kívülről az, amit csinál. Jó kis móka ez, ezerszer jobb elfoglaltság, mint egy botrányos órán ülni.
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Pént. Okt. 03 2014, 07:16

Király, hogy tisztáztuk, nem drogoznék be senkit, vagyis lesz egy tanúm, aki majd ezt mondja, ha egyszer bíróságra cipelnek, mert valakit az ágyhoz kötözök és beoltom, szerelem vírussal. Úristen, tényleg nagyon kész vagyok, hogy máson sem jár az agyam. Valami kéne, ami kicsit kimozdít ebből a bénult dologból, olyan vagyok, mint egy vak ló a gödörben. Szánalmas.
- Jójó, visszafogom magam. - jó van, fogom én, hogy Nick tultengést okozok.
Hallgatom a beszélgetést, de nem nagyon szólok bele, lévén én nem csábítok és nem is akarok mást, csak ugyanazt a személyt, azt meg erősen remélem, hogy oda van megfelelő iránytűm.
Venném a leszbi csókot, de nincs mit, ez valahogy nem lep meg, mert a feladat az volt, hogy J. csókolja meg és nem fordítva.
- Hüm? - kinyomom a kamerát, mert elhangzik a nevem. Elnevetem magam.
- Hát jó, de nem tepersz le?! - hangom máris bujább, mint az előbb, végül is azzal is csábítok, nem csak a csók a lényeg, de szívesen benne vagyok egy kis játékban. Főleg, hogy még én sem csókoltam meg soha lányt, de a vágy mindig is égette a bensőm. Abban meg csak bízok, hogy nem adják tovább Nicknek, meg, hogy ez nem is megcsalás. Elee elé lépek a telefont a bal kezembe fogom, jobbommal, a nyakára fogok, és magam felé húzom, miközben pofátlanul neki simulok már csókolok is az ajkára. Nem finomkodok, nem is tesztelgetem, hiszen nem ez a feladatom, hanem egy olyan csók, amivel Nicket az ágyba rántom, nos én azt ilyennel teszem. Nem vagyok rest a nyelvemet sem harcba küldeni. Fura az egész, mellem a melléhez ér, ez is meglepő, izmos férfitesthez vagyok szokva.... Ajka sokkal puhább, mint a pasiké, de lehet mert körülötte puhább a bőr. Felzúg egy harang a fejemben, izgalom árad szét az ereimbe és igyekszem ezt átadni neki is.... Pár másodperc után ellépek elől, kezem végig szalad a nyakán, ahogy elválik a testétől.
- Na? - arról bőszen hallgatok, hogy rohadt izgalmas volt, ha más nem ezért megérte feljönni, hogy ezt kipróbáltam, de lehet ezt el is mesélem a pasimnak, hátha izgatja és rámugrik. Azért az Ő csókja bugyi nedvesítő...
Befelé haladunk és szóba kerül a pózolás. Hangosan felmorgok. Ki nem ismeri, aki már csinált fotó sorozatot?
- Kanapé? Az semmi. Próbáld ki hintán, tekeredj, csavarod, de közben legyél kecses, az ajkadon le látszódjék, hogy a kötél a húsodba vág, mosolyoooogj, ha beledöglesz úgy fáj, akkor is. A végeredmény miatt megéri. Mondjuk ez rád is igaz. - márhogy Jodiera. Nekem annyira fura volt, hogy neki Vincent kell, amíg nem került így szóba köztünk, megvallom, nem is néztem meg nagyon női szemmel. Iszonyat régről ismerem, igaz L.A.-be csak nemrég telepedett le, de apámat ezer éve ismeri. Amolyan tömeg arc nekem, akikkel találkoztam évente kétszer de nem fogott meg benne semmi, hiszen kicsit fiatalabbakra bukom, meg nekem Ő hatalmas tabu.
Agyban jegyzetelek, hogy mi kell egy ilyen pasinak, egyszer tovább adhatom a tudást.
Eszmefuttatás közben elhelyezkedem a fotelban, szívem még kalimpál a csóktól. Közben elhangzik Vincent neve és Jodie nem reagál, akkor tuti én képzeltem bele többet, mint ami benne van. Ámen.
Vagy nem.
Legszívesebben visszakérdeznék, hogy márhogy a Vincent félékhez, nem? De nem hívom fel a figyelmet rá, hátha Jodie átsiklik felette, annyira mással van elfoglalva. Mondjuk a pasi szerepelt pár talk showban, hiszen bróker céget vezet, meglehetősen sikeresen, a csőddel kapcsolatban is megkérdezték.
A feladaton megint elnevetem magam, jó lesz ez. Már izzítom is a mobilom, ezt mindenképpen venni kell.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Pént. Okt. 03 2014, 12:36

Jól szórakozom azon, ahogy Elee próbálja H-t békíteni, hogy márpedig tényleg Nick a legjobb, és igen, mindenkinek egy olyan kéne. Én bírom a srácot, főleg, hogy többet tudok, mint a többiek. Fel is kéne majd hívni, hogy mikor megyünk, de most totál más a téma, úgyhogy koncentrálok.
- Mi? Jah, véletlenül. Nem akartam. De... nem érte meg. Nagyon rossz volt. Nekem. - Elhúzom a számat, elég sok szempontból jártam pórul azon az estén. És akkor nem csak a lelki megfélemlítésre gondolok. Erről annyira nem kéne beszélni, mert az egész amilyen jól indult, olyan megalázóra sikeredett sajnos.
Közben meg rajta vagyunk a csók-témán, de valahogy nem megy. Nem tudom úgy képzelni, hogy ő Vincent, fel is sülök, nem tudom megcsókolni, mire Hale segítségét kéri. Én meg félreállok figyelni. Természetesen lekövetem az eseményeket, véletlenül pont a mobilomon keresztül. De hát muszáj felvennem.
- De Elee, Nick akkor is leteperi, ha csak szimplán meglátja mondjuk sícuccban. - Röhögöm ki egyből, de tény, hogy jó csóknak tűnik, amit bemutatnak. Utálom ezt, megint minden tök egyszerű, nekem még sem megy. Lehet defektes vagyok. De másokkal meg nem. Soha nem voltak ilyen problémáim, pedig akadtak pasijaim. Úgyhogy nem értem, mi baj lehet, de most csak kiderül majd, és tanítanak egy-két trükköt és akkor jó lesz.
- Hát filmekből veszek ki jeleneteket. Igazából azt sem tudom melyikből, de ott van a fejemben. De ez mindig így van, nem csak Vincenttel. - Magyarázom Elee-nek, de nem hiszem, hogy teljesen át tudom adni, hogy ez hogy működik az agyamban. Elég nehéz az egész. De egyszerűen a filmekben minden bejön. Ez olyan, mint a közös spagetti-evés. A vásznon király, és romantikus, de az életben gusztustalan és koszos dolog. Még Scott-al próbáltuk. Mondjuk abból röhögés lett, nem égés.
- Hale, ne is mond. Bár szerencsére abban még nem volt részem, de el tudom képzelni. Egyszer belemásztam egy gyerek-hintába még évekkel ezelőtt. Nah, az is baromira vágott és rossz volt. Igazából sok különbség nincs, engem is fényképeztek. - Csak mondjuk a köcsög haverok, és nem pedig a profi fotósok. Pedig az is izgalmas lehet. Azt kéne megdumálni velük, csináljunk portfóliót, aztán elviszem Vincentnek. És akkor majd lát minden szépet és jót, és ő fog énrám mászni. Sajnos nem hiszem, hogy így lenne, de egy próbát majd lehet, hogy megér.
- Most akkor mit csináljak? Kezdeményezzek, vagy ne? Hagyjam, hogy ő mondja, vagy én akarjam? De Elee... nem érted. Ha én csinálok valamit, az sosem jó neki. Mindig megállít, megváltoztatja, neki az soha nem jó! - Panaszolom el a problémáim. Próbáltam én már rámászni, próbáltam sok dolgot. Az elején még bele is megy, de után mindig leállít. Kezdek kissé elszomorodni, mert én ehhez hülye vagyok. Srácokhoz vagyok szokva, akiknek bármi jó. De Vincent férfi, és neki baromira nem mindegy, hogy mit kap.
- Micsoda? Ne... Elee, bazdmeg, ez komoly? - Kérdőn nézek rá, egyből kétszázhatvanra emelkedik a pulzusom. Komolyan, fogta magát, és rámászott? És Vincent tuti megdugta, amilyen baromi jól néz ki. A rohadt életbe. Elee arcát nézem összeszorított fogakkal. Neki jobban állna a törött orr, mint Liznek. Csak bele kéne markolni a hajába, és... nem. Ő most segít. Tuti nem tegnap volt. Vincentnek sok csaja volt. Nyugi van. Megtanítja, amit kell, utána még mindig nekiugorhatok. De jófejnek tűnik. Tuti már régebben volt. De tényleg, ez biztos.
- Oké. - Sóhajtok végül, miután magamban pár másodperc alatt lejátszom az összes lehetséges verziót. Mosolyt kényszerítek az arcomra, Hale-ra pillantok. Ő vajon tudta? Tuti nem. Annyira kedvem lenne kiakadni, de nem, kibírom, komolyan. Tényleg. A gondolataimból a taps ránt ki, figyelem, amit mond, de kicsit le vagyok maradva. Megszurkálnám szívesen, de ehelyett inkább bólogatok, hogy legyen. Nem megyek ki a szobából, szerintem tükör sem kell, majd ők lesznek.
Pár lépéssel arrébb megyek, míg Elee leül. Nehéz úgy csinálni, mintha Vincent lenne, főleg, hogy nem elcsábítani akarom, hanem kitépni a haját. De csillapodik ez a vágyam, rajta vagyok, komolyan!
Nagy levegő, de tökre izgulok. Zavar az is, hogy így néznek, meg hogy most elvárják, hogy hopp, csábítsam el, ez tök nehéz. Kigombolok még egy gombot a blúzomon, hogy akkor már adjuk meg a módját. Csípőre teszem a kezem, divatbemutatós járással teszem meg a minket elválasztó 6-7 lépést. Ez legalább megy, és nem törik bele a lábam. Megállok előtte, előre hajolok és a combjára támaszkodok. Ez az egész teljesen más, neki sokkal vékonyabb lába van, meg az egész tök fura. De igyekszem elvonatkoztatni. Felé hajolok, hogy megcsókoljam, de közben a kezemmel a tarkójára fognék, akkor viszont tuti, hogy ráborulok. Pedig Vincentnek a haját szeretem túrni. Mégis megállok a mozdulat közben, és felegyenesedek.
- Nekem ez nem megy. A múltkor is így ült, és akkor menjek oda hozzá. És utána elküldött. Én nem tudom, hogy mit kell csinálni, nem tudom, hogy mit akar, hogy ezt hogy kell... - Széttárom a karom, egészen egyszerűen nem megy. Megint más, ha felhúzott állapotban van az ember, de nekem akkor sem ment. Most sem teszi. Beégek a csajok előtt, de az mondjuk nem zavar. Az sokkal inkább, hogy így soha nem fogom tudni elcsábítani a vágyott férfit.
- Van egy ötletem. Én ülök le, te próbálsz elcsábítani engem, és utána megpróbálom én is. - Ajánlom fel Elee-nek. Én tényleg megpróbáltam, de túl sok vagy kevés a kezem, és mindenhol minden útban van, nem megy. Azt hiszem a lakásán is itt rontottam el, mert utána nem csókolt már vissza, utána mondta, hogy nem akar engem.
Egyből fel is húzom Elee-t, ha hagyja, és leülök a helyére, úgy, ahogy Vincent szokott, kissé széttett lábakkal, lazán hátra dőlve. A csaj úgysem olyan szar tanár, mint Lucy, biztos vagyok benne, hogy meg fogom tanulni, ha mutat praktikákat. Csak lássam.
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Pént. Okt. 03 2014, 20:36

Kissé csalódott vagyok, hogy Jodie nem csókol meg. Azt mondta bevállalós, de én eddig ezt nem láttam. Itt az ideje, hogy Hale is szerepet kapjon egy röpke bemutató erejéig. Csak remélni tudom, hogy nem csak potyázni jött, mert ha egész idő alatt Nickkel fog csacsogni, akkor nem sokat érek vele.
- Igen, ez tény, de attól még Hale érti, mire gondolok. Ugye? – nézek kétségbeesetten a szőkeségre, hogy légysziplíz!
- Majd igyekszem… - húzom egy kissé kétértelmű mosolyra a szám. Ha igazán jól csókol, nem biztos, hogy nem ragadtatom el magam. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből, de láthatóan Hale nem szívbajos. Jobbja a nyakamra fonódik, engedelmesen hajolok közelebb, érzem, ahogy mellkasunk egymásnak feszül, ajkunk puhán találkozik. No, nem azért, mert olyan lágy lenne a csók, csak azért, mert a lányok már csak ilyenek. Puhábbak. Kezeim önkéntelenül a derekára fonódik, közelebb húzom és viszonzom a csókot. Gyors, heves nyelvcsata után elengedjük egymást, és a helyzethez képest kicsit túl lelkesen nézek a lányokra.
- Na, erről van itt szó kérem. – bólintok vigyorogva, aztán kérdőn nézek Jodiera. – Megpróbálod, vagy majd később?
Bemegyünk, közben épp arról csacsogunk, hogy ki hol pózolt már, és mi mennyire kényelmes.
- Szerintem hagyjuk a felsorolást. Ha pózolni kell, akkor az gyakorlatilag soha nem kényelmes. – legyintek, mert fel sem tudnám sorolni, mi mindenen pózoltam én már. Jó, a bontógolyó kimaradt, nem vagyok én Miley Cyrus!
Sejtettem, hogy bonyolult leszek Jodienak, elvégre nem voltam valami követhető.
- Jó, oké, de… Kezdeményezz. De ha neki mások az elképzelései, engedj, viszont… Jó, inkább mondok egy példát. Ha megcsókolod, és egy idő után többet szeretne, akkor haladj tovább. Vetkőztesd, ilyenek, de ne húzd az időt. Ne hagyd, hogy elunja. Mindig próbálj egy lépéssel előtte járni, hogy meglepd, hogy ne legyen ideje eltolni magától. Ha mégis megteszi, vonj vállat, és lépj tovább. Ha csók közben eltol, akkor sok volt, haladj tovább. Csókold a nyakát, a vállát, de haladj. Ne ragadj le! Így már oké? – nézek rá, remélem így már egy kicsit világosabb voltam.
- Most mit vagy úgy oda? – nézek rá megdöbbenve. Basszus, hát a mai napig azt sem tudtam, hogy létezik, nem még hogy Vincentre pályázik! És amúgy is, amíg csak pályázik rá, addig nem tökmindegy? Vincent nem mondta, hogy foglalt lenne… Ha nekem akar esni, rövid úton megszívja, ezért nem hiszem, hogy megtenné. Ő is tudja, hogy ezt el kell viselnie, és nagylány már, hát viselje is el. Ezek után viszont soha a büdös életben nem fogom neki elmondani, hogy mikor, mi és hányszor volt köztünk. Pont. Még a végén kitépi a szívemet puszta kézzel. – Baszki, higgadj le, jó?
Jesszus, ez a csaj tiszta bolond. Szegény Vincent! Bár igazából pont nem érdekel, én kitanítom szívesen, Vincent meg majd eldönti, hogy mikor kit akar megkefélni. Az Ő dolga, nem?
Ráveszem egy kis játékra, ideje, hogy bemutassa a tudományát. Kissé mintha ideges lenne, de hát ez rendjén is van. Ha megcsókolni sem mert, akkor ez kemény feladat lesz. Egész korrektül nekikészül, kecsesen jár, rázza, amit kell, de az utolsó pillanatban megint meghátrál.
- Én is ezt akartam javasolni! – bólintok, bár egy kicsit bosszús vagyok. Arról volt szó, hogy bevállalós, hogy nincs olyan, amit Vincent kedvéért ne tenne meg. És mi van akkor, ha Vincent azt mondja, csak akkor keféli meg, ha ott van egy másik csaj is? És én türelmes vagyok, tuti, hogy a város bikája rövid úton hazazavarná, és elszórakozna inkább a másik lánnyal.
Helyet cserélünk, odébb sétálok, összerendezem magam fejben, aztán megfordulok és Jodiera nézek. Mélyen a szemébe nézek, kacéran mosolygok hozzá és finoman ringó csípővel megindulok felé. Pontosan úgy ül a kanapén, ahogy egy pasi tenné, és ezzel csak megkönnyíti a dolgomat. Megállok előtte, combjára fektetem a kezem, közel a csípőjéhez, és előre hajolok. Nagyon közel van az arcunk, és nem várok sokáig. Egy gyors pillantás az ajkára, és már csókolom is. Éhesen csókolom, játszom az ajkával, nyelvével, jobb kezem a combjai közé siklik, finoman simítom, aztán elhúzódom, mielőtt még lepofozna. Felegyenesedek, hátralépek egy kicsit és elvigyorodom.
- Na, te jössz! – intek, hogy álljon fel, most én ülök és tűröm, hogy rajtam tanuljon. Lopva Hale felé nézek, hogy forgatott-e, őszintén remélem, hogy igen, mert még én sem láttam magamat kívülről ilyen helyzetben. Mondjuk, az is biztos, hogy ha eléggé elmélyed a Nickkel való enyelgésben, legalább tudom, hogy mivel fogom tudni meglepni.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Vas. Okt. 05 2014, 23:06

Nem csodálkozom, hogy abban mind a hárman egyetértünk, hogy pózolni baromi kényelmetlen. Pedig én még csak nem is modell vagyok ,de még így is tudom. Hát akkor ők? Tuti hogy most már másképpen fogok hintába ülni Hale miatt.
Közben Elee meg igyekszik megmagyarázni, amit nem értek, figyelmesen hallgatom.
- Oké, de ez így nem jó. Komolyan. Folyamatosan csináltam valamit, de hiába csókolgattam, nem tetszett neki. Nem tudom... Könnyű mondani, hogy legyek egy lépéssel előtte. De nem megy, mert mindig az van, amit ő akar. Én hiába akarom... meg nem is tudom. Szerinted olyan könnyű előtte járni? Örülök, ha követni tudom! - Panaszolom el a bánatom. Mert ugyan értem én, hogy miről beszél, meg mit kéne csinálni, és azt hiszem, hogy bárki mással sikerülne is, de vele nem. Vincenttel nem megy.
Rábólintok, hogy oké, lehiggadok, de ez akkor is tök gáz. Miért pont vele kellett lefeküdnie? Remélem, hogy egyszeri volt, hogy nem történt semmi komoly, és még csak a nevét sem tudja. Annak annyira örülnék. De most igyekszem tényleg nem kiakadni. Jelenleg szükségem is van rá, meg aztán elég jó arcnak tűnik, úgyhogy ezt még ki kell találnom, hogy mi legyen, de ez így elég gáz, mert haragszom rá. Akkor is, ha hivatalosan nincs okom rá. Akkor is van, és pont.
Én meg kudarcot vallok, így inkább ő kezd bele a csábításba. Nekem ez a múltkor sem ment, nem csodálkozom, hogy most sem sikerül.
Leülök a kanapéra, és várom, hogy akkor hogy kell csinálni. Figyelem a mozdulatait, igyekszem elcsípni minden pillantását, hogy hova teszi a kezét, a lábát, hogy mennyire rázza magát, jól néz ki. Ez tutira bejön a pasiknál, de tényleg. Furcsa, ahogy a combomra tenyerel, nem ilyen kézhez vagyok szokva, annyira más. De hamar kiderül, hogy nem ez a legmásabb. Sokkal puhább az ajka, mint az eddigi pasijaimnak. És be kell vallanom, hogy elég jól csókol, izgalmas az egész. Kicsit ki is egyenesedek, hogy visszacsókoljak, nem lehet megállni, hogy ne tegyem meg. Oldalt a nyakára fogok, és még simán el is vesznék az egészben, ha nem simítana be a lábaim közé. Össze zárom kicsit a lábam, és röhögve húzódom el tőle.
- Te nem vagy normális! - Közlöm vele vigyorogva. Nem is más igazából, mint egy pasival, és elég jól csinálja, úgyhogy tök izgatott leszek emiatt az egész próba miatt. Felpattanok, megigazítom a ruhám, lejjebb húzkodom kicsit a szoknyám, meg igyekszem csúnyán nézni rá, ami mosolyogva elég nehéz, de szerintem érti amit üzenni akarok neki.
Nah, akkor én jövök. Újra messzebb sétálok egy kicsit, de szerintem ezzel nem volt baj. Csípőre teszem a kezem, kitolom a csípőm, végig mérem tetőtől-talpig. És elröhögöm. Kis időt kérek, megigazítom magam, és újra beállok, hogy megismételjem az előzőket, most már sikerül komolyan venni, úgyhogy elindulok felé. Nem is esek pofára, és semmi gond nem történik, úgyhogy kicsit a torkomban dobog a szívem, mert eljutok a tettekig.
Először csak a jobb lábára támaszkodom meg, közel a csípőjéhez, ez is annyira más érzés. A másik kezemmel a térdétől végig is simítok, hogy végül úgy támaszkodjak meg rajta. Kicsit beejtem a hátam, így remélhetőleg a mellem is jobban látszódik, ami most ugyan mindegy, de élőben közel sem lesz az. Hogy csinálta? Az ajkára pillantok, nyelvemmel akaratlanul végigsimítok a sajátomon, mielőtt megcsókolom. Most nem ismerkedősen csókolom, nem is bátortalanul, most tényleg tervem elcsábítani. Elég jól csókol, de azért csak Vincent van előttem, hogy ez őérte, meg miatta van.
Nekem a legbizarrabb akkor is, amikor lecsúsztatom a kezem a combjáról, hogy a belső oldalán végigsimítsak. Ettől legalább nem jövök annyira zavarba, lévén farmer van rajta, így semmit nem érezni. De azért nem állítom meg a mozdulatot, ujjaimmal végig simítok a hasán, pár centire megemelve a pólóját, hogy utána az visszaessen a hasára, én meg futólag ugyan, de azért érintem a mellét. És mielőtt a kezem megállapodna az arcánál elhúzódom, majd csípőre tett kézzel, kérdőn állok meg előtte, eléggé vigyorogva.
- Ez nem volt olyan rossz. Ugye, Hale? Ez tényleg nem! - Felváltva nézek rájuk, én tök büszke vagyok magamra. De ez még mindig nem lesz elég valószínű. Kicsit el is komorodok, a homlokom ráncolva nézek Elee-re.
- És utána mi van? Az ölébe kéne ülnöm? Vagy elé térdeljek, vagy hogy legyen? Innen mit kell csinálni? - Remélem, hogy van valami jó ötlete. Egy ideig muszáj megmutatnia a menetét ennek, mert komolyan, ezt a pózt Vincent tökre szereti, de én meg suta meg béna vagyok benne.
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Hétf. Okt. 06 2014, 09:58

Csak biccentek Eleenek, hogy pontosan értem miről beszél, de ez egy csomó helyzetben megvalósíthatatlan. Azonban nekem mázlim van, mert olyan pasim van, akihez nem kell trükköznöm, attól az enyém, aki vagyok, és aki ő. Kicsit sajnálom Jodiet, hogy neki trükköket kell tanulnia, mert ez kell a pasinak, hogy haladjanak, de az teljesen díjazandó, hogy fejlődni szeretne. Remélem, hogy megéri, mert Vincent elég görény tud lenni. De tuti neki is meg lehet lágyítani a kérges szívét.
Letudom a csókot, és valljuk be eléggé félhúzósra sikeredik, de engem mindig is izgatott milyen lehet egy lánynak, és nem csak csókolózni....
Elterpeszkedve hallgatom a sztorit, az meg fel se tűnt, hogy Jodie vette a csókot.
A tanács amiket Elee ad eléggé jó, illetve mind, de valljuk be, hogy nem könnyen kivitelezhető. És mellé nem is ismerem Vincentet ilyen téren de hamar kiderül, hogy rajtam kívül mindenki más igen, és csak pislogok, mint hal a szatyorban. Ebből mi lesz?
Láthatóan a feladat jobban leköt mindenkit, mint a vita, de ismerem Jodie vérmérsékletét, én arra leszek kíváncsi, amikor majd számon kéri emiatt Vincentet.
Mindkét előadást veszem, igyekszem nem televihogni, de elég jól adják elő, ha pasi lennék, akkor nekem bejönnének,de nem vagyok, így meglehetősen jól szórakozom.
Jodie egész bebátorodik, szétröhögöm az agyam ahogy csavarja-tekeri magát, majd rámászik félig a másik csajra és ettől abba marad a nevetésem.
- Tiszta pornó, ezt árulni fogom az interneten. - ahogy végeznek sem állítom le a kamerát, egész kis home videom lesz.
- Az attól függ, mit szeretnél utána, szerintem, de nem próbáltam, Vincent a térdeltetős fajta. - mellesleg tényleg nem tudom. Leállítom a felvételt, majd összevágom a videiket, lezs mivel zsarolni. Várom, hogy Elee szerint mi kell a Sparksok büszkeségének.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Kedd Okt. 07 2014, 22:19

Modell karrier, pózolás, kis kényelmetlenség a siker érdekében. Hollywood sötét oldala. Na, jó, az árnyékosabb. Van ennél sötétebb is…
- Tudom, hogy nem egyszerű, de… Elvileg tudod, hogy mit akar, nem? Annyira már csak ismered. Ha meg tudod, hogy mit akar, akkor nem kell várnod az utasításra. Amúgy se tökölj sokat, az nem előnyös egy ilyen nagyvadnál. – teljesen jogosan nem érti, vagyis érti, csak hát… Nehéz kivitelezni, ezt én is tudom. Én mondjuk hamar leszoktam a romantikázásról. Inkább vadultam, gyorsan akartam sokat, és így ebben jó vagyok. Én meg a lassú, romantikus tempóból szorulok korrepetálásra. Nekem az nem megy.
Láthatóan kiakad, hogy kavartam Vincenttel, de őszintén szólva nem tudom, mire föl. Ha olyan marha nagy Vincent rajongó, akkor nem kellene a segítségem. Ha meg nem tudja önerőből megoldani, akkor ne legyen kiakadva. Vincent amúgy sem az a hűséges típus, meg nem hiszem, hogy valaha is lehorgonyozna egyetlen nőnél. Pont Jodie rabolná el a szívét? Meglepődnék, noha nem kizárt. Láttam én már csodát…
Bemutatót tartok, mert igény az van rá. Nem is értem… Itt nincs stressz, nincs nyomás, nem történik semmi, ha nem sikerül, vagy nem úgy sikerül. Ha arra is képtelen, hogy brahiból elcsábítson engem, akkor komoly gondjai lesznek Vincenttel. Persze mindenki másképp áll az ilyesmihez, én például nem vagyok zavarban, ha nőhöz kell nyúlnom. Nem, nem vagyok leszbikus, de istenem, az ember lányának vannak vad kalandjai, és hát történnek balesetek. Izgalmas balesetek.
Vadmacska módra közelítem meg, veszélyesen közel hajolok hozzá, pofátlanul érintem, simítom. Csókom éhes, követelődző, nyelvem játékosan fedezi fel az ajkait, táncol az övével. Csak kicsit vagyok finomabb, mint ahogy egy pasival tenném, elvégre mégiscsak érzékenyebb, lágyabb. Érzem, ahogy reagál, és finom mosolyra húzódik a szám. Ez az, drágám, érezd és élvezd! Ahogy a combjai közé simítok, finoman rászorítok, ellenkezik, zárja a combjait. Remélem, hogy ez csak nekem szól, annak, hogy nő vagyok. Mert ha Vincent is ilyen reakciót kap, nem csodálom, ha inkább álló farokkal lép le.
- Ó, drágám, ne csinálj úgy, mintha nem élvezted volna! – nevetek Jodiera, főleg, ahogy figyelem a zavarát. Tipikus: ruhahúzkodás, mosolygás. Azért érzem, hogy van benne némi rosszallást is, de ez szerintem természetes. Végül is, megrontottam, vagy mi. Helyet cserélünk, és várom, hogy elcsábítson. Második nekifutásra sikerül is komolyan vennie magát, de ez nem baj, a gyakorlásról szól a mai nap, legalábbis én ezért vagyok. Tetszik, hogy nem teljesen ugyanazt adja elő, amit én, ügyesen variál, és nem csinálja rosszul. Határozottan csókol, még ha meg is torpan egy pillanatra, és érzem, ahogy a keze felfedező útra indul. Finoman szélesítek a terpeszemen, akarom, hogy magabiztosabb legyen, ne fogja vissza magát. Ujjai felkalandoznak a hasamra, mellemre, kezem a tarkójára szalad, húzom magamhoz. Ha pasi lennék, lehet, hogy már az ölemben ülne. Ha ez lenne az első találkozásunk.
- Ennyi? Hol a folytatás? – nézek rá csodálkozva, aztán elnevetem magam, annyira kiül az arcára a büszkeség. Mi tagadás, jól csinálta, gyorsan tanul. De ennyit már magától is tudnia kéne szerintem.
- Nem, nem volt rossz. Mondtunk ilyet? – nevetve bíztatom, letörni nem akarom. Ki vagyok én, hogy kritizáljam? – Hale, abból a netes értékesítésből szeretnék részesedni, jó? – felröhögök, mert hát nem csalódtam a szőkeségben. De azért megnézném azt a videót, mielőtt bármit is csinálna.
- Nyuszikám, hogy utána mi van… - széttárom kicsit a kezem, mert hát ez már Vincenten is múlik és bólogatok Hale felé, hogy ott a pont – Attól függ, hogy mit akarsz, meg hogy Ő mennyire akar sietni. De mondjuk, mindenképpen kezdd el vetkőztetni, ha még van rajta ruha. Mondjuk, amivel biztos le lehet venni a lábáról, ha elé térdelsz, ahogy Hale is mondta. Azt szereti, de mondjuk az is fontos, hogy jó legyél benne, mert ha nem… - megvonom a vállam. Én nem tudom, mi történik, ha nem tetszik neki a szájtechnika, mert rám nem panaszkodott.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Csüt. Okt. 09 2014, 13:10

Tényleg izgalmas, amit Elee művel, de azért nah. Mégiscsak nő, meg hát azért nem akarom végig venni lépésről lépésre az egészet, csak amíg eljutunk a lényegig. Valahogy azzal van bajom. A fura, hogy még azzal sem mindig. Ha már elérem, hogy csókolózunk, az jó, de neki mégis kevés, mert mindig abba hagyja, pedig elvileg akkor nem csókolhatok olyan rosszul.
Cserélünk, és én jövök. Valami olyasmit adok elő, amit ő is csinált, de hiába teszi szét a lábait, én nem fogok alá nyúlni. Így is örülök azért, hogy nadrágban van, kevésbé vagyok zavarban. Visszacsókol, és tényleg igaz, hogy ez határozottan izgalmas, értem miért volt olyan feje Hale-nak. Majd megnézzük Nickét is.
- Nem tudom. Mondd meg te. Ez a bajom, értitek? De komolyan, a lényeg... ez az egész annyira... - A hajamba túrok, és levetődök Elee mellé. Remélem a problémázást azért már Hale sem kamerázza, mondjuk mindegy is.
- Én is kérek majd belőle, és majd hozzá csapunk még valamit. - Rávigyorgok, hogy tudja, ő is le lett filmezve. Bár azt nem a netre szánom, hanem szerelmetes kedvesének, mert ebből gáz úgysem lesz, max baromi nagy szex-orgia. De legalább ők ott tartanak, ők tudják mit akar a másik. Nekem meg fogalmam sincs Vincentről. Sokkal egyszerűbb lenne eléállni, és megkérdezni, nem pedig stresszelni ezen.
- Akkor legalább már ezt tudjuk. - Már hogy ebben nem vagyok rossz, de látszik Elee-n, hogy nem tetszett neki. Mindegy, nem hagyom magam eltántorítani, szerintem akkor is jó volt. Nyilván ki fogom próbálni majd Vincenten, naná, csak hogy utána mi lesz? Lelép, vagy elküld. Király előrejelzés. Remélem, hogy téves.
- De ezt én is tudom. Nem a szüzességem elvesztéséről van szó. Ötleteket adjatok, tanácsokat, praktikákat. Mással nekem is megy, csak úgy simán... gondolkodás nélkül. De vele nem. Vele a legjobbnak kell lenni, vele alkotnom kell valamit. Üljek az ölébe és vegyem le az inget róla? Mindenki ezt csinálná. Valami más kell. Hale? Mivel csábítod el Nicket, mikor... mindegy, hagyjuk. Nekem nem elég, ha ránézek. És te a nempasidat? - Nézek felváltva a csajokra, tényleg tippeket akarok. Ennyit én is tudok. Ezerrel pörög az agyam, gyorsabbnak kéne lennem, az tuti. De ezt így innen könnyű, de mikor ott van előttem, meztelenül, akkor... minden egyes porcikájánál le kell ragadnom, akkor nem tudok tovább haladni, mert ki akarom élvezni. Tudom, muszáj leszek. El is határozom, menni fog ez. Remélem.
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Csüt. Okt. 09 2014, 16:33

Igazából nekem ez az egész tök fura és nem is tudom hova tenni. Egy nővel az egy játék, de álmaink pasijával nem könnyű játszani, mert az ember ideges, feszült és mellé nagyon szeretne tökéletes lenni. Nekem mondjuk mákom van, mert az én pasim az isten lába, a nagy Ő, a Mr. Tökély és még halom címmel ruházhatnám fel. Bárki bármit gondol egy pasiért jó küzdeni, de az sem baj, ha megkapod és minden hibájával együtt annyira szereted, hogy a gondolatától feláll a tarkódon a szőr és beleborzongsz. Kinek mi. Eleenek Josh, Jodienak Vincent, nekem Nick, másnak meg más. Így van ez rendjén, de azt hiszem a sors akarta, hogy Ők találkozzanak.
Azonban a két lány merőben más típus és Eleenek sokkal könnyebb a dolga egy Vincenttel is, mert nincs belezúgva, sokkal kevesebbet veszíthet. Esetleg nem dugja meg vagy nem ő, és emiatt értem én meg Jodie hozzá állását.
Figyelem a csókot, csinálok belőle egy mesei remaket, mert ez egy tüzes leszbi csók.
- Jaj már Elee, értsd meg. Neki azért nehéz mert rajong a pasiért. Ha te is odáig lennél neked is nehéz lenne, mert teljesíteni akarsz. - értem én, hogy miről szól a fáma, nem vagyok teljesen szőke, csak testszőrzetileg. Ah de humoros vagyok ma is.
- Nem tudom csajok nekem bejött. - a jelenetük, ahogy egymást érintik, csókolják... Hüm. Nos az már ziher, hogy bennem is tombol valami vágy, ami ezt érdekessé teszi. Mellé két szép csaj, tiszta 10 pontos bevezető.
- Nicket? - pillantok fel, mert éppen ezerrel kutatok a mobilomba, hogy tudom-e az említett úriember számát, mert akkor kamuból felhívhatjuk megfaggatni. Elee lehetne a szextelefonos, aki információt gyűjt, meginterjúvoljuk és kiderül, mit szeret. Örömmel nyugtázom, hogy van egy számom, ami Sparks névre hallgat, de lehet az Nate tulajdona, vele egyszer volt egy közös bizniszem.... beszerzett nekem egy ritka értékes mandzsettát fatusnak. Az már merőben fel sem tűnik, hogy rá is nyomok a küldés gombra és a videóval baszakodtam, mert szóba kerül Nick... Ez az én terepem.
- Jaj várj már, engedj oda. Abban igaza van sokat tanult barátunknak. - Eleere vigyorgok, és jelzem, hogy nem kapnak részesedést, kussoljanak, én vettem én pénzem, kell... ööö... valamire.
- hogy nem szabad megállni, lefagyni, hagyni, hogy levegőhöz jusson. Szerintem neki az kell, hogy folyamatos mozgásba légy. - de őszintén meg nem tudom. Hát honnan tudjam én? Jártam ugyan focistákkal, dugtunk jókat, de.... hát volt aki azt szerette, ha erőszakosak vele és talán Elee is utalt rá.
- Nagy figyuszolj. senki nem mondta, hogy mást kell csinálni, mint amit mások tennének. Igen, levennéd az inget róla, nanáhogy. Azt kell tenni, vadul neki esel, érinted, simogatod. - belépek Elee lábai közé, mivel kis terpeszben ül, mellé térdelek a kanapéra, csak a fél combján foglalok helyet, nem nehezedek rá, kezem zavartalanul beszalad a felsője alá a hasára simítok, a nyakába hajolok, mélyen, hosszan a fülébe sóhajtok, végig karcolom az oldalát.
- Tökre nem lényeg hogy csókolózzatok, annyi a lényeg, hogy fald fel, ne adj neki időt agyalni, minek? Gondolkodjon a farkával. - ritkán alkalmazom Nicknél, amikor azzal büntet játékból., hogy nem szexelünk és el kell érnem, hogy leteperjen, inkább mi ezzel játszunk. Beletúrok a lány hajába, hátra rántom a fejét és lecsapok a nyakára, végig csókolom, közben halkan nyögdécselek, mert a hangnak ugyanakkora jelentése van, arra a pillanatra várok, amikor Elee felém mozdul, jelzi, hogy benne van a játékban, és ha valamit jól alkotok el kell érnem, csak felhúzni szeretném. Csípőm finoman mozdul előre, ha nem lennék ennyire sokan és tényleges célom a csaj elcsábítása lenne, akkor jelzés képen dörzsölném magam a combjához.
Ujjaim végig szaladnak a hasán, merészen a mellérem markolok, mert még csak egyszer csináltam ilyet és basszus legyünk őszinték... bitangul izgat.
- Van egy banánod? - súgom Elee fülébe erotikusan, és szerintem sejti mit szeretnék vele, nem... nem őt kielégíteni, bár.... A telom halkan prittyen, hogy fájlátvitel befejezve. Mélyen kussolok... talán nem vették észre.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Csüt. Okt. 09 2014, 22:27

Azt hiszem, kissé türelmetlen voltam Jodieval. Hale rávilágít, hogy totálisan odáig van Vincentért, és ezt nem vettem számításba, én ehhez nem értek.
- Akkor bajban leszünk, mert én az érzelmekhez nem értek. Én csak a rideg valóságot ismerem, a vad vágyat, és hogy a kettővel együtt mit lehet kezdeni. – megvonom a vállam és átkarolom Jodie vállát, amikor levetődik mellém – Mondjátok, milyen szerelmesnek lenni? Nem adom ingyen a tudást, tanítsatok ti is!
Azt hiszem, csak a szám volt nagy, hogy majd én kitanítom a kis tudatlant. A bajok ott kezdődnek, hogy totál lebénítja a szerelem. Én meg ezt nem kalkuláltam bele a tanmenetbe, mert én abban nem vagyok valami baromi tapasztalt. Hale csak úgy nyúzza a telefonját, amikor megzavarjuk egy jól irányzott kérdéssel.
- Ú, biztos tudni akarod? – nézek vigyorogva Jodiera, hogy ez szaftos mese lesz, ha tényleg belekezdünk. Aztán a kis szöszink elindul felénk, vadul bólogatok, hogy jól látja, akkor mégsem magyarázhattam szarul a helyzetet.
- Nekem nincs pasim. Én még csak szerelmes sem vagyok, szóval nem akarod tudni. Ő meg amúgy sem az a Vincent típus, hozzá egészen más technika kell. Türelem, lassú lépések. Az meg neked menne… - megvonom a vállam, mert korántsem biztos, hogy Josh-sal a közeljövően lesz bármi is, de neki biztos jobban feküdne Jodie módszere.
Hale láthatóan készül valamire, elengedem Jodiet, hogy teljes figyelmemet neki szentelhessem, amikor egyik combomra ül. Elvigyorodom, amikor ujjai bekúsznak a pólóm alá.
- Ez az, cica, jól csinálod! – búgok a nyakába, de alig tudom visszafogni magam, hogy ne röhögjek. Amikor hátrahúzza a fejem és a nyakamra csókol, nem tudok ellenállni a kísértésnek és átkarolom a derekát, másik kezemmel a fenekére fogok, és kicsit megmarkolom. Jó segge van, meg kell hagyni. Kicsit meglepődök, amikor megérzem ujjait a mellemen, ahogy finoman megmarkol, de nincs sok időm, mert már kérdez is.
- Azonnal hozom. – dorombolom, és csak a hecc kedvéért közelebb húzom magamhoz a derekánál fogva és a kanapéra döntöm, mintha itt és most másznék rá. – Elég jó vagy, nyuszifül! – vigyorgok le rá, aztán feltolom magam és a konyha felé veszem az irányt. Nem sok mindent tartok itthon fagyin, mirelit pizzán, joghurton, kávén, tejen és ilyen rettenetesen fontos élelmiszereken kívül, de gyümölcs mindig van, imádom a jó kis turmixokat, főleg reggel, ha van időm csinálni.
- Kértek valamit amúgy? – nem emlékszem, hogy megkérdeztem-e már őket, de remélem nem veszik zokon, ha nem.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Vas. Okt. 12 2014, 17:36

Igaza van Hale-nak, nagyban bólogatok, ahogy magyaráz Elee-nek. Ez nem olyan könnyű. Sőt, baromi nehéz. Ha odavagy valakiért, akkor minden máshogy működik. Akkor nem tudsz gondolkodni, még levegőt venni is nehezedre esik, mert minden másra figyelsz. Tökéletes akarsz lenni, és soha nem sikerül. Mindig minden rosszul sül el, és soha nem az lesz a vége, amit szerettem volna. Tönkremennek a dolgok, miközben a legjobbat próbálod kihozni magadból.
- Én nem tudom. Kérdezd meg a Napsugarat. - Hale felé biccentek, hogy őt kérdezze. Én még mindig állítom, nem vagyok szerelmes Vincentbe. De nagyon bejön, nagyon akarom, és minden vágyam a közelében lenni. De akkor sem. És ezt senki nem fogja nekem bemagyarázni, még ő sem, bármennyire is próbálja.
Egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy nekem ez nem fog menni. Én ennyire nem tudok bármit megtenni. Én nem fogok rámászni a csajra, többek között azért sem, mert szívem szerint a haját tépném. De nekem ez amúgy sem megy. Ha Vincentnek ez kell, akkor lassan ideje kétségbe esnem. Ahogy figyelem a két csajt, erősen teszem is. Lehet, hogy igaza van Elee-nek. A pasiknak más kell, és nekem ez nem fog menni.
Izgalmas, amit csinálnak, mégsem érzem, hogy a részese tudnék lenni. Én nem tudnék a lábán lovagolni. Vincentén igen. Legalább is azt hiszem, de lehet megint lefagynék. Mint mindig.
Míg Elee kimegy a konyhába segédeszközt hozni, épp belekezdenék Hale-nak kifejteni, hogy mit is érzek ezzel az egésszel kapcsolatban, mikor pittyeg a telefonom. Sajnos általános a hangja, nem tudok beállítani rejtett számra külön csengőhangot, de valahogy sejtem, hogy kitől jött. És nem is tévedek. Ahogy a tartalmában sem. Cím és időpont. Más nem.
- Mennem kell. - Közlöm a mindig vidám csajjal, és felpattanok. Megígérem, hogy beszélünk este, hogy bepótoljuk ezt a különórát is, de nekem most ennyi volt. Bekukkantok a konyhába, elköszönök Elee-től is, és lesietek a kocsimhoz. Annak ellenére, hogy úgy érzem, mindent elbuktam nála azért elég jól pattanok minden szavára. De továbbra is reménykedem benne, hogy rám néz úgy, hogy nem küld el, és nem küld el, mert nem kíván. Úgyis teperni fogok, bármennyire reménytelennek is tűnik most a helyzetem.
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Vas. Okt. 12 2014, 18:26

- Szerelem? - pillantok fel, mert ez az én asztalom és ezt sikerült fel is fogom az egészből. A lehető legjobbtól kérdezi a dolgot, mert én nem titkoltan szerelmes vagyok mint a nagyágyú.
- Hát az fantasztikus dolog, nélküle minden perc unalmas, semmittevős. Azt érzed meghalsz nélküle, hogy a levegő sem olyan ízű, a világnak nincs zamata. Azt hiszem egyszerűen csak... mindig azt érzed, hogy honvágyad van, ha nincs veled. A szíved lüktet a közelében és csak szereted mindenét. - nem tudom, hogy kifejteni, mert nem lehet ezt elmondani. Nem tudom, csak érzem, de nagyon intenzíven. Szeretem Nicket és erről tudnék beszélni, de órákon keresztül is akár, csak valahogy nem lehet ezt szavakba önteni.
Aztán Eleevel játszunk egy csöppet és a lány hanyatt dönt a kanapén, majd lelép és Jodie felém fordul, majd egy pittyenés jelzi, hogy le le is lép?
- Hozzá mész? - már én is tápászkodom fel, mert akkor lépek én is a pasimhoz.
- Köszi Elee, de azt hiszem lépünk, majd még beszélünk. - azt hiszem lesz miről, nekem majd be kell vallanom, hogy valakinek elküldtem a videót. Jodieval együtt lépek ki az ajtón, majd írok Nicknek, hogy jöjjön értem és vidáman téblábolok kicsit az utcán, veszek egy fagyit élvezem az utolsó szép időt.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   Hétf. Okt. 13 2014, 15:21

Hale nekiáll magyarázni a szerelemről, és rá kell döbbennem, hogy egészen más dimenziókban gondolkodik, mint én, vagy bárki más, aki éppen nem szerlemes.
- Úristen, én tényleg nem akarok szerelmes lenni… - forgatom a szemem, de azért persze cuki, hogy ennyire beleéli magát a dologba. No meg persze mindenki ilyesmiről álmodik a szíve mélyén. Szerelemre, ami ráadásul viszonzott is, méghozzá ugyanolyan mértékben.
Kiszaladok a konyhába banánért, de ahelyett, hogy a csajok kérnének bármit is, inkább lelépnek. Kissé csodálkozva szaladok utánuk, hogy legalább normálisan elköszönjek tőlük, ha már ilyen viharosan távoznak.
Elköszönök tőlük az ajtóban, aztán nekiállok egy kicsit rendbe szedni a lakást, mert ráfér. Aztán, mivel jobb dolgom nincs, irány a lovarda, várnak a gyerekek.//Köszi csajok!!!//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee   

Vissza az elejére Go down
 

Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee
» Ki(be)rúgni abból a bizonyos hámból - Seb & Elee
» My sister, my brother - Hale & Ry
» Psyco in the school - Elee & Mark
» To be continued-Hale&Nick

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-