Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 19:45

- Díjnyertes paripa? Hahaha! - Buggyan ki belőlem a nevetés, mert ugyan szamárra gondoltam, nem akartam tényleg lefokozni. Ennek ellenére ismét beképzelt és ezt nem hagyhatom csak úgy neki, a végén még tényleg a fejemre nő, elburjánzik és bekebelez.
- Egyetértek! - Csapok le a beismerésre, hogy törppojáca lenne belőle, de én is elnevetem, mert valahogy nem tudok komolykodni. Mellette nem megy, talán ha olyan helyzet lenne, menne, de így, itt biztosan nem.
Aztán összekenem az arcát, vagyok olyan buta, hogy elkezdjem egyedi módon megtakarítani. Ő pedig kihasználja a helyzetet, őszintén, hülye is lenne, ha nem használná ki. Mondjuk én is hülye vagyok, hogy nem teszek semmit, inkább csak átrepülök vele egy másik világba. Nem most járok ott először, a mi kis világunkban, amikor nem számít a külvilág, kellemes visszalátogatás... a fenébe is, tényleg jobban csókol, mint tíz éve. Szinte beszúr az oldalam, amikor eszembe ötlik a gondolat: biztosan gyakorolt.
Kicsit furcsa, nosztalgikus érzés, de talán kicsit elhamarkodott is. Alig válnak szét az ajkaim, már azon jár az agyam, hogy talán nagyobb hülyeség volt, mint amilyennek elsőre tűnt. Aztán csak azt érzem, hogy rácsap a fenekemre.
- Héj! - Csattanok fel azonnal és a fenekemet simogatom. Nem fájt annyira, de akkor is lázadok a mozdulat ellen. - Az előbb még paripa voltál, most meg zsoké?! - Háborodok fel, miközben összevonom kicsit a szemöldökeimet és megrázom a fejem. De mielőtt még mérges lehetnék rá - istenem, annyira szeretnék! - közli, hogy irány a dodzsem és kiölti a nyelvét. Én pedig köpni-nyelni nem tudok. Az előbb még csókolóztunk, most meg... legszívesebben kitekerném a nyakát, olyan tiszteletlen. Komolyan ki fog készíteni, még a mai nap alatt.
Először azért futottam utána, hogy egy oroszlánugrással leterítsem és kiszedjem a nyelvét a helyéről, amiért így fel van vágva. Út közben viszont realizáltam a méreteimet és az esélyeimet, a kép hatására pedig elnevettem magam.
- Esélytelen, hogy én beüljek melléd! - Közlöm vigyorogva, mert most megvan a kevésbé életveszélyes lehetőségem a bosszúra. Ki is dobom a vattacukros pálcám és előveszek a táskámból nedves törlőkendőket, hogy megtöröljem magam, a kezeimet és az arcomat, felajánlok egyet Seb részére is, ha esetleg szeretne megszabadulni a maradék kék maszattól.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 19:54

-Vad csődör... - Mondom diadalittasan és fújtatok mint egy ló, majd nevetek.
-Ó, tudtam hogy gyönyörű vagyok! - Röhögök, ha egyetért, csak ezért lehet ugye, nem másért.
Nem kell sok, hogy olyan helyzetet teremtsen, ahol ki nem hagynék egy csókot vele, de úgy érzem élvezi, hát nem is fogom vissza magam. De csak nevetek aztán.
-Hmm, akkor te leszel a kancám, vágtass ide! - Nevetek, mert már odébb vagyok, de én meg a zsokéság...
Ide is szalad, bár először azt hiszem kapok a megjegyzésemért, de csak megkínál egy zsepivel, elfogadom, de közben gyorsan megpuszilom az arcát hálából, aztán törölközzön. Meg is törlöm magam, bár a számat nem törölgetem, az már tiszta, hahaha.
-Hát jó, de akkor ellened leszek! - Vigyorgok és már el is tűnök hogy bedobjam magam egy kocsiba, a plüsst meg az ölembe. Irány a pálya!
Próbálok menekülni előle és ha valaki lefoglalja kicsit akkor meg jól belemenni oldalról vagy hátulról, esetleg szemből, de csak nevetek. Itt karambolozhatok. Hmm, ajánlanom kéne Phoenixnek a dolgot, hogy itt legálisan elüthet ha én is egy másik kocsiban ülök...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 20:21

- Ha most itt lennél, ezért megütnélek! - Figyelmeztetem távolról, amikor már felé futok... a kancája? KOMOLYAN?! Nem tudom honnan gondolja, hogy így beszélhet velem és tényleg sikerült felhúznia. Út közben eltöröm a pálcámat, hogy levezessem az indulataimat és ne Sebastian lássa kárát. Pedig megérdemelné, komolyan megérdemelné!
De mire odaérek, már elszáll a mérgem java, és úgy döntöm, inkább a dodzsem pályán adom ki magamból, ott sokkal inkább fair esélyekkel menekülhet előlem. Ó, és meg is teszi, de még mennyire, én pedig élvezettel próbálom üldözni, de nem vagyok valami profi vezető, így esélyem sincs csodálatos találatot bevinni. Viszont látszik rajtam, hogy nem vagyok nagy profi, könnyű célpont vagyok mindenki számára, de élvezem, csak nevetek amikor már megint nekem jönnek. Na ezért nincs kocsim és nem szeretek vezetni, mert nem az én világom, de egy kis dodzsemezés nem öl meg, csak megerősít.
Mivel Sebastiant nem érem el, úgy döntöttem, hogy inkább én is elvegyülök a tömegben és keresek valami jó célpontot, akin kidühönghetem magam. A menet végén megállapítom, hogy nagyon jó dühterápia volt, már nem akarom Sebastian fejét leszedni, sőt, alig várom, hogy csináljunk még valami vicceset.
- Csináljunk még valami mókásat! - Lelkendezek, mert ez is jó volt, de valahogy olyan érzés, mint sós vizet inni. Oltja a szomjad, de egyszerre még szomjasabb leszel tőle.
- Kérem szépeeen! - Próbálom elvenni tőle a kis plüssfókámat, még nem is volt alkalmam megszeretgetni, pedig Sebastian nyerte nekem és most már mindig erre a napra fog emlékezetetni.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 20:41

-Tudom! Grrr! - Morgok kicsit neki játékból, de már nevetek is, hát csak viccelődöm vele.
Jól elvagyunk a dodzsemben, párszor azért sikerül összeütközni, szóval tiszta siker. Mikor kikászálódunk a kocsikból rögtön menne megint valamerre.
-Én benne vagyok! Szellemkastély? - Nem ijesztő, de hátha rá hozhatom a frászt, mókás lenne!
Látom hogy a plüssére pályázik, felemelem a fejem fölé, ott nem éri el, csak vigyorgok. De nem bosszantom sokáig, hogy kisajátítottam a kis fókáját, rákoppintok finoman az orrára vele. Ha kicsit is beszeppen, akkor kap egy gyors csókot megint az ajkaira.
-Gyere menjünk, nézelődjünk! - Karolom át, közben hagyom hogy elvegye a kis kedvencét. Ha a szellemvasút nem bejövős neki akkor várom mi tetszik meg neki.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 21:23

Párszor sikerült összeütköznünk és ezzel sikerült levezetnem az összes dühömet, ami még maradt bennem. Aztán hamar menni is szeretnék máshova, nehogy sok időt pazaroljunk el a mai napból.
- Legyen, de nem vállalok felelősséget semmiért! - Nevetek magamon, mert könnyen rám lehet hozni a frászt. És nem biztos, hogy épen jön ki onnan a dobhártyája, de ő akarta. Nekem mindegy, amúgy sem vagyok jelenleg lelki békében, most egy-két ijesztés már nem oszt, nem szoroz a nálam. Nem tudom, mikor jutottam el a "nekem már mindegy" szintre, de valahogy csak sikerült.
Azonban amikor el akarom venni a kis fókámat és megszeretgetni, akkor a magasba emeli, én pedig mérges kisgyerekként toporzékolok és nyújtózkodok utána. Természetesen esélyem sincs, utálom, hogy kicsit alacsonyabb vagyok nála és nem vettem fel valami vadan magas cipőt, hogy egyenlőbbek legyenek az esélyek.
- Héj! Azt mondtam, kérem szépen! - Ő kihasználja, hogy a kezeim ki vannak nyújtva, az orromra koppint vele és észre sem veszem, nem tudom elkapni. Mivel ekkor még nem tudom, hogy amúgy is megkapnám a fókámat, nekem pedig kell és komolyan felhúz ez a srác, akkor én sem játszok majd fair játékot.
Éppen közel hajol hozzám, amikor a kezeimmel elkapom a nyakát, hogy közel húzzam magamhoz és megcsókoljam. Ezzel remélhetőleg eléggé elvonom a figyelmem, hogy közben az egyik kezemmel szépen elengedjem, végigsimítok a karját és ha jól jönnek össze a dolgok, amint megkapom a fókámat, hátralépek és rávigyorgok. Ez esetben az orra alá dörgölöm a zsákmányomat. Tudom, hogy nem fair a csókolózást eszközként használni, hogy megszerezzek valamit, de sajnos nem születtem én sem angyalkának és ő akart csúnyán játszani.
- Most én érek oda előbb! - Azt, hogy mennyire felnőtt és komoly vagyok, azzal bizonyítom, hogy kinyújtom rá a nyelvem és most én kezdek el szaladni a szellemkastély irányába. A fenébe, valamit elfelejtettem... rá kellett volna a csapnom a fenekére. Na mindegy, a fókácska megvan, az a lényeg.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 21:38

-Húúha, hát jó! - Nevetek, hirtelen nem tudom mire érti, remélem nem veri szét a berendezést, mert ijesztő és hevesen gesztikulál. Bár én csak nevetnék azon is.
A fókáért vívott harcban gonosz vagyok vele, felemelem a zsákmányt, mire édesen dühöng, nevetnem kell rajta. Lejjebb is engedem a kezem, vegye csak, bár vámot kell (kéne) fizetni, méghozzá csókkal. Élvezem hogy átkarol, hogy közel van, de ahelyett hogy megcsókolna elhúzódik és kiragadja a kezemből a plüsst.
-Ejj, hol marad a fizetség hogy vigyáztam rá? - Nevetek, ég az ajkam hogy csókolhassam megint, de elszalad, nevetve megyek utána, főleg hogy azt csinálja mint én az előbb. Majdnem, a csók elmaradt.
Ahogy odaérünk lazán besétálok, ilyen labirintusos és tele van "ijesztő" dolgokkal. Tapogatom a falat, majd vigyorogva elkezdem Callie hátába törölni a kezem.
-Bocs, pókháló... - Legyintek, de még vigyorgok. Nem volt semmi a kezemen, de így viccesebb,

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 22:21

- Azt már rég megkaptad... - Mosolygok vissza rá gonoszkásan, amikor méltatlankodik a jutalom miatt. A gonoszkodásért nem jár jutalom, csak a kedvességért és cukiságért. Mint a friss házasok, úgy szökünk meg az édes kis fókámmal, egyenesen a szellemkastély felé. A bejárat előtt azért megvárom Sebastiant, mert egyedül nem lenne olyan vicces bemenni.
Bár kissé előtte megyek, hallom, hogy pókhálókról beszél, a hátamba törli a kezét. Én csak felvonom az egyik szemöldökömet, úgy nézek rá.
- Ha nem rémlik, faluról jöttem. Nem vagyok hercegnő, aki sikítva menekül a pókoktól vagy pókhálóktól. - Gondoltam jobb, ha ezt tisztázzuk, mert úgy néz ki, kiment a fejéből, ha ilyesmivel akar ijesztgetni engem. Nem igazán érdekel, ha koszos leszek, ha nem nézek ki tökéletesen, nem neveltek Barbie-babának. Nem, egyszerű halászlánynak neveltek, végül más lett belőlem, de ettől még... ah, mindegy. Hülyeség ezen agyalni.
Közben egyre sötétebb van és emiatt kezdek kicsit ideges lenni. A karjaimat magam köré fonom inkább, bár nincs hűvös, egy kicsit szaladgál a hátamon a hideg.
- De azért ne hagyj egyedül, jó? - Kérdem kissé halkabban és magam is meglepődök, mennyire hasonlít a hangom egy kis egérkééhez. Még semmi ijesztő nincs, de én biztos akarok lenni benne, hogy nem kell egyedül elveszve pánikolnom, mert azt nem nagyon bírják az idegeim.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 22:35

-De az kevés volt, töredéke annak amit érdemlek! - Méltatlankodom vigyorogva, el bírnék még viselni pár csókot.
Elszalad, de a bejáratnál megvár, csóválom a fejem a válaszára.
-Szóval nálatok a szigeten a szobád tele volt pókhálóval, értem, értem, akkor teljesen otthonos lesz neked ez a környezet. - Forgatom ki a szavait gonosz mód. Igaz, nem emlékszem ilyen "díszletre" a szobájában, de ki tudja mik lettek az állapotok hogy eljöttem. Lehet pók-farmja lett.
Aztán ahogy haladunk befele egyre kevesebb a fény, a homályosság is visszasírandó. No de nem nekem, én nagyon jól elszórakozom, főleg milyen betoji hangja lesz a leánynak.
-Mióta félsz te ennyire, hmm? - Lépek a háta mögé és rásimítok a karjaira, majd kap egy csókot a nyakára. - Amíg nem esznek meg a zombik itt maradok. Aztán ha elkaptak, megeszlek! - Nevetek halkan a fülébe, majd sétálok mellette, direkt elengedve, érdekel mennyire araszol közel hozzám és mennyire lesz büszke. Nem kell sok ezután, hogy a falról egy világító, foszló tetem dőljön le, de megakadva a mozdulatban, közben meg hülye hörgés is hallható. Én csak vigyorgok, baró a díszlet, de Callie meglátjuk hogy viseli.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 23:09

- Telhetetlennek lenni már csak ilyen. - Sóhajtom ábrándosan, kicsit rájátszva, mintha megérteném, mennyire komoly a helyzet. De sajnos nem érzem át, én általában megelégszem az aprócska dolgokkal is. Nincsenek lehetetlen vágyaim, bár igazából nem hiszek a lehetetlenben.
- Igen, elég sok volt, szóval most tökre jól érzem magam. - Vonom meg a vállam és habkönnyű iróniával válaszolok a kérdésére, természetesen komolytalan vagyok, de most valahogy nem tudok vigyorogni meg nevetgélni rajta. Túlságosan nyomasztó ez a környezet, ahhoz, hogy vihogni kezdjek és csak úgy félvállról vegyem az egészet. Inkább vékony hangon kérem Sebet, hogy ne hagyjon egyedül. Ő pedig megfogja a karjaimat és a fülembe suttog.
- Öhm... én sem tudom. - Motyogom a választ, amikor azt kérdi, mióta félek és kicsit szorsabbra fonom a karjaimat magam körül. Aztán folytatja, a zombi szóval pedig olyan fájó pontot talál el, amit soha nem kellett volna, véletlen sem. Mázli, hogy nem látja, ahogy az oldalamhoz kapok, mert szinte fizikai fájdalmat érzek az elém tóduló képektől. Egy pillanatra szorosan lehunyom a szemeimet, hátha elűzöm őket, de inkább kinyitom és a sötét félhomályt nézem. Nevetgél, elenged, én pedig furcsán ismerős helyzetben érzem magam, ahogy kissé megszaporázom a lépteimet. Még jó, hogy megkértem, ne hagyjon egyedül! Már csak azért is csinálja, és onnan biztosan jó buli, de innen rohadtul nem az.
Aztán egy élethű hulla dől felém a fal felől, némi világítás és hörgés kíséretében. Én összerezzenek, egy aprócska sikoly szalad ki a számon, arrébb húzódok, de már nem remegek. Eszembe jut, hogy ez nem a valóság, csak egy díszlet. Libabőrös nyakkal és karokkal indulok tovább, kicsit gyorsabban véve a levegőt. Tudom már, miért olyan ismerős ez az érzés. Hiszen ezt élem át minden éjjel.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Vas. Szept. 07 2014, 23:21

-Ez nem telhetetlenség! Csupán elégedetlenség! - Nevetek, szerintem nem olyan nagy kérés egy csók, de ki tudja. Majd lopok még.
-Értem, örülök neki, legközelebb az állatkertbe viszlek és beküldelek a pókokhoz az üveg mögé! - Vigyorgok, ú, nem tenném, izé érzés lehet ha rajtad mászik egy csomó pók.
Mögé megyek, hozzásimulok, de nem tudja megválaszolni mióta ilyen nyuszi. Annyira vagány csajként emlékszem rá, hogy kétlem hogy komolyan félne az itteni mű dolgoktól, könnyeden megyek mellette. Magára nem hagyom, csak hagyom hogy borzongjon kedvére a dolgokon.
Vigyorgok hogy képes sikkantani ettől a bugyuta effekttől, csóválom a fejem is. Megyek vele tovább, zsebre vágom a kezeim, nekem egy szimpla séta az egész, ez nem horror. Az volt a horror mikor Henry rohamot kapott, na az ijesztő volt, az ilyenek engem nem hatnak meg, inkább Calliet figyelem hogy tetszik neki. Elvégre nem visszakozott hogy jöjjünk ide, ergo ha kicsit fél is nem vészesen.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Csüt. Szept. 11 2014, 21:25

- Az állatkertes ötlet tetszik, a pókos kevésbé. - Nevetgélek még egy kicsit, aztán elkezdődik a horrorséta, aminek nem kéne olyan ijesztőnek lennie. De engem nem is ez a hely rémiszt meg annyira, nem ettől érzem magam ilyen borzalmasan. Hanem attól a lelki állapottól félek, amire emlékeztet a jelenlegi helyzet. Ahogy felébredek a rémálomból, egyedül ülök a sötétben, a szíven zakatol és fogalmam sincs, mihez kezdjek most. Ettől félek, de mégis eljön, éjszakánként eljön ez az érzés és nem tudom, hogyan nyomhatnám el. Nem akarok roncs lenni, aki telealtatózza magát, elhagyni nem fogom magam, feladni pedig még kevésbé.
Most viszont nem vagyok egyedül, elméletileg. Bár kissé nehézkesen, de feladom a büszkeségem és közelebb megyek Sebastianhoz. Kifújok egy levegőt és összepréselem az ajkaimat, mielőtt elbőgném magam. Utálom, hogy a könnyeim önálló életet élnek és néha lehetetlenség nekik parancsolni, egyszerűen utálom. Kissé remeg a kezem, de azért belékarolok és valami mosolyfélét erőltetek az arcomra, bár valószínűleg úgysem látja.
Igen, ez lesz a jó technika. Inkább nem a sötétre gondolok, meg arra, hogy mit érzek... Sebastianra koncentrálok, és arra, hogy most nem vagyok egyedül. És akkor majd elmennek az árnyak és semmi baj nem lesz. Talán nem ijedek majd meg egy műanyagból készült, feldíszített műhullától és halálhörgéstől sem.
Talán nem félek majd semmitől... illetve... remélem.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Csüt. Szept. 11 2014, 21:36

-Na jó, még megfontolom... - Közlöm kegyesen az állatkert dologra, elmehetünk a pókos részt kihagyva, kegyes leszek.
Hagyom hogy sétáljon egyedül, de kis idő után érzem, hogy belém karol, hát átkarolom és közel húzom, hűvösebb van itt, lehet fázik kicsit. Mert fura lenne ha a látvány miatt remegne, mert picit érzem, hogy remeg. Megdörzsölgetem a karját, nézem az arcát, talán mégsem élvezi a dolgot...
-Ha nem tetszik kimehetünk... - Mondom neki halkan, bújva a fejéhez kicsit, legyen már nekem is valami jó az egészben, főleg hogy közel jött.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Csüt. Szept. 11 2014, 22:03

Jó ötlet volt átkarolni Sebet, mert magához húz és megsimogat. És ez olyan jó érzés, azonnal kattan az agyam és máris bújós cica módban simítom hozzá a buksimat. Emellett persze mosolygok, csak erőltetni kell kicsit az elején és őszinte lesz. Egész életemben bevállt ez a technika, remélhetőleg nem most fog csődöt mondani.
- Megvagyok. - Válaszolom halkan, most már tényleg megvagyok, pár perce még elbőgtem volna magam, hogy ki akarok menni innen. De ez olyan labirintusszerű, ahol meg kell találnunk a kiutat, nem? Na mindegy, majdcsak meglesz, valószínűleg még senki nem tűnt el bolyongás közben. Bár nem tudom, talán meg kellett volna kérdeznem a bejáratnál. Csak azért, hogy mire számítsunk, mennyire nehéz lesz innen kitalálni.
- Öh... te is hallottad? - Kérdem végig, ahogy kissé oldalra fordítom a fejem, hogy jobban halljak hátrafelé. Mintha hátulról szuszogást hallottam volna, most komolyan van itt valaki? Vagy csak felvétel? Most így nem tudtam eldönteni, de egyik sem tűnik túl kecsegtetőnek. Jobb, ha nem figyelek oda rá. Pontosan, ez lesz a jó technika.
- De azért, ha legközelebb mondjuk ránk fröcskölnek egy liter művért, akkor elvárom, hogy lovagiasan és hősiesen bevállald. - Csak hülyeségből mondom, sajnos nem tudom, mi vár ránk, de legalább most már őszintén mosolygok. Csak kár, hogy nem látom rendesen Sebastian arcát. Addig, amíg valószínűleg holt sápadt voltam és majdnem sírtam, praktikus volt a sötétség, most már kevésbé.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Csüt. Szept. 11 2014, 22:18

-Hát jó. - Úgy fest csak ez kellett neki, hogy átkaroljam, mondjuk így nekem is kellemesebb, valóban.
-Mit? Nem. De szerintem csak visszahangzik valamelyik effekt. - Legyintek, mert szerintem továbbra sem ijesztő itt semmi sem, nekem fel sem tűnik hogy valami fura lenne.
-Megfontolom, lehet elájulnék tőle... De ha nem zavar hogy rád ájulok, akkor semmi akadálya! - Vigyorgok, vidám a hangom, de csak félig hülyülök. Azért ha a művér elég jó, mondjuk vasra emlékeztető szaga van meg olyan tapintása, meg színe, akkor lehet tényleg rosszul leszek. A rossz emlékek... nem tudom hogy viselném, ez nem olyan mint a kórház téma de... nem bízom el magam, az a tuti.
-Bár megéri elájulni, addig kéne csókolnod míg magamhoz nem térek, kellemes ébredés lenne! - Nevetek kicsit.
Közben jö pár kínzóterem féle, ahol mintha valakibe bele lenne döfve pár kés és valami ebédlőasztalon lenne, szerintem ne túl szellemesen, de a megvilágítás jó.
-Olyan hangulatos nem? Akarsz itt vacsorázni egyszer? Hús már van. - Vigyorgok és bökök az asztal felé. - Vagy a tengeri hulla jobb? Az már majdnem tenger gyümölcse! - Nevetek.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Csüt. Szept. 11 2014, 23:06

- Ha te mondod... - Én elhiszem neki, hogy senki nincs mögöttünk és véletlen sem lihegést hallottam. Mindenki úgy jár a legjobban, ha én csak csendben hiszek neki és inkább nem gondolkozom ilyesmiken.
- Ó, azzal semmi gond, ne félj, majd elkaplak. - Vigyorgok rá végül, miközben máris lelki szemeim előtt van a kép, ahogy én, a kemény amazon karjaimban tartom az ájult Sebet és máris nevetni támad kedvem. Amúgy a szerepcsere sem olyan rossz, mi modern és felvilágosult mesékben élünk, ahol a lány a lovag és ő menti meg a bajba jutott hercegét.
- Nem tudom, ezt melyik elsősegély-tanfolyamon tanultad, de szerintem téged átvertek... - Vigyorgok szélesen, amikor hallom a csókkal ébresztgetős sztorit. Szerintem ő sem gondolta komolyan, hogy ha elájul nekem, az lesz az első dolgom, hogy elkapom és az a második, hogy csókolgatom. Persze, talán eszembe jutnak majd ilyen opciók is az akkut, hisztériás pánikroham után. Ha elégszer kimondtam, hogy jézusom és hívtam segítséget erőteljesen vinnyogva, talán megkímélem majd kicsit a hangszálaimat. De amúgy is, egy ájultat csókolgatni? Abban mi az érdekes? Ennyi erővel egy zsák krumplira is ráerőszakolhatnám a románcot.
Aztán megérkezünk a csodálatos kínzóterembe, kicsit grimaszolom, amikor meglátom, mi van az asztalon.
- Itt vacsorázni...? Hát, ha megeszed és jobban ízlik, mint az én főztöm, akkor azt hiszem, vehetem sértésnek. - Vigyorgok rá újra, mert reménytelen. Amúgy sem szereti a tenger gyümölcseit, azt én imádom kettőnk közül. Emlékszem, amíg Lesvoson nyaraltak, nagyon kitartóan menekült a mindennapos halvacsora elől. Pedig nálunk tök természetes, hogy minden másnap halat eszünk, a hal nekünk olyan, mint nekik a sertés vagy a csirke.
- Tényleg morbid ez a hely. - Állapítom meg, ahogy felakasztott testek mellett megyünk el. Nem ijesztő, nem annyira, mint amennyire elsőnek tűnt. Sokkal inkább morbid.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Csüt. Szept. 11 2014, 23:19

-Hmm, na hát akkor semmi gond, bár a vértől csúszni fogok, ne feledd! - Vigyorgok, mert hát elég morbid a kép, lássuk be. Meg röhejes lenne ha kicsúsznék a kezei közül és taccsanna a fejem. Még a végén lenne igazi vér is!
-Neeem, minden mesében így van, aki elájult, elaludt, bármi baja van, csókold meg és jobban lesz! Tuti hatásos! - Nevetek, kétlem hogy ha elájulok tényleg segítene, de sebaj.
-Most méééé'? Amúgy főzhetek én is akkor szavad nem lehetne! - Öltöm ki a nyelvem de nem tudom látja e, főleg hogy vöröses a homály. - Kukacos sütit? Tele van fehérjével. Tudod, mint a Sweeny Toddban! - Vigyorgok, de bájos amikor a csaj csapkodja le a csótányokat.
-Ugye? De mondjuk a félelem is relatív, szerintem az egyetlen univerzális félelem az elmúlás és ennyi. Mert ezek nem ijesztőek... bár az elején aranyosan felsikkantottál, meglepett hogy már az elején drasztikus a kezdés mi? - Szorítom magamhoz kicsit jobban vigyorogva.
-De ha innen kiértünk menjünk valami mókásabbra. Úúúú, te szereted azt a tornyot ami kilő magasra, majd zuhansz és vissza és zuhansz megint? Az baró! - Ecsetelem, közben valami denevérraj hangeffekt van és valami halál sápadt aszott Drakula, ami nyúl értem, bele is ér a hajamba.
-Irigyli a séróm... nem csoda, jó a frizurám! - Vigyorgok Calliera, nem tudom neki hogy tetszik, de lehet mindjárt kiderül.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Csüt. Szept. 11 2014, 23:59

- Ájultan már nem fogod tudni, hogy oldom meg a helyzetet, szóval nem kell attól félnem, hogy megharagszol... mondjuk ha leejtelek. - Ecsetelem neki vigyorogva, elméletben tök vicces de ha valóban megtörténne én tényleg teljesen pánikba esnék. De nem baj, ahogy mondtam, Seb előtt nem járatnám le magam, mert ő Csipkerózsika módban élné meg a jelenetet. Maradjunk annyiban, hogy a kevésbé "vicces" szerep jutna neki a történetben, és ez így is van jól. Nem kell, hogy lássa az idegbeteg, sérült, aggodalmában megbolondult Callie-t, jobb lesz neki nélküle.
- Én mondom, átvertek, nagyon átvertek... - Nevetek, mert tudom, hogy nem gondolja komolyan. Én viszont még mindig arra célzok, hogy komoly elsősegély tanfolyamon szerezte ezeket az infókat, de mindegy honnan vannak, akkor is hamisak. De még mennyire, ha egy csókkal meg lehetne oldani mindent... Sebastian már megoldotta volna a világ problémáit.
- Húzd be a nyelved... a végén még leharapom. - Húzogattam fel a szemöldökömet, úgy mondtam, amikor kiöltötte rám a nyelvét. Hú, ez nem is rossz ötlet, Sebastian lenne a legelveszettebb ember a nyelve nélkül. Se beszélni, se csókolózni, se enni nem tudna rendesen. Minő borzalom!
- Nem voltam éppen a helyzet magaslatán. - Vallom be, kissé zavartan mosolyogva, mert tényleg így volt, és roppant kedves tőle, hogy emlékeztet. Bár neki fogalma sincs, mit éltem át, rosszabb volt, mint egy egyszerű ijesztés. De kárpótlásul kicsit magához szorít, én pedig elvigyorodom és jobban érzem magam tőle.
- Úúú, igen, meg a vizes csodát se felejtsük el, szegény, biztos elhanyagolva érzi magát. - Kuncogok kicsit halkan, nem is hallom a denevérhangokat, csak az tűnik fel, hogy valami kéz nyúl felénk, hozzá és ér Sebastian fejéhez, de ő csak vigyorog rám, szóval biztos nem olyan félelmetes.
- Hát, fénykorodban még hosszabb volt, de nem rossz. - Nem akarom túlságosan fényezni az egóját, inkább csak próbálom elfojtani a mosolyomat. Ahogy tovább haladunk, meglátom a fényt az alagút végén. Nem, nem halálközeli élmény, csupán a kijárat felé közelítünk. Ahogy egyre világosabb van, egyre kevesebbet látok, a szemem alkalmazkodott a sötéthez. Most fáj nézni, minden vakít és hunyorogva próbálok kitalálni erről az istenverte helyről.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Pént. Szept. 12 2014, 00:14

-De utána érezni fogom hogy fáj! Az lebuktat. Akkor gyógypuszit is kell adnod... - Vigyorgok, nem engedek abból, hogy puszilgasson.
-Dehogy is, a mesék alapművek és az életre tanítanak meg, szóval nem átverés! És a mikulás is létezik, vili? - Vigyorgok szélesen, Allegra és Phoenix erre mondaná, hogy tőlem nem is vártak más választ.
-Ejj, elég ha bekapod, akkor rakoncátlankodhatok a szádban! - Dehogy harapná le, kelleni fog az még, jól bánok vele. De csak vigyorgok, önelégülten, mert miért ne.
(Amúgy igen... ha nem lenne nyelve... na ki hitte volna hogy valaki a nyelvét félti a legjobban? XD)
-Nem baj az, ha tudnád én hányszor nem vagyok... - Nevetek, amúgy mostanában tényleg.
-Jaj hát tényleg, de az a másik irányban van, majd ha körbeértünk! Hagyjuk a végére! Ú, óriáskerekezzünk is! - Valaki nem bírja, talán Elee... Szóval Callievel fel kell menni rá feltétlen!
-Fééééénykoromban, na ne mááár, most is fénykorom van! - Nevetek. - Amúgy igen, de levágattam mikor 19 voltam. De a rövid haj nem áll jól, ez a hosszúság meg kényelmes. Szóval imádj így! - Nevetek megint, sejtem mennyire visszasírja mikor még nem hallotta a szövegelésem, azaz nem érette.
-Hah... ezt olyan nehezen viselem... amúgy is érzékeny a szemem, de mindig megszívatom magam... Jaj az egyik, öhm, kedves ismerősöm elvitt magával egy ilyen puccos bulira, sok volt a híres vendég, mint ő, és azt hittem kivakuzzák a szemem a fotósok a bejáratnál. Akkor megfogadtam hogy mindig napszemüvegbe megyek mindenhova, de letettem róla. Pedig most is milyen jó lenne már! - Mesélem el neki nevetve, igazán menő lett volna napszemüvegben végigmenni a kísértetházon, nem?
-Na merre?

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Pént. Szept. 12 2014, 20:31

- Nem akarok maradi lenni, de szerintem a fájdalomcsillapító hatásosabb... - Forgatom meg szemeimet mosolyogva, mert azért nem adom olyan könnyen a bőrömet. Bár ez még mindig elméleti feltételezés, mert a való helyzetben sem csókolgatni, sem puszilgatni nem lenne lelki erőm. Jobb lesz nem gondolkodni rajta.
- Azt tudom, te butaaaa! Amúgy ki hozná az ajándékot? - Legyintek, elnyújtom a szót és próbálok komoly képet vágni hozzá, de el kell nevetnem magam. Aztán amikor meghallom a válaszát a nyelvleharapásra, abbahagyom és inkább csak vigyorgok.
- De az úgy már nem fenyegetés! - Magyarázom neki a problémám kissé gesztikulálva, de nem érdekel, nem tagadom tovább, hogy csinálom. Akinek nem tetszik, az ne beszélgessen velem. Seb sosem szólt miatta, remélhetőleg nem most kezdi el zavarni.
- De én nem szeretem, olyan idegesítő, amikor elvesztem a kontrollt. - Magyarázom ismét egy-két kézmozdulattal, aztán inkább újra összefonom a karjaimat magam előtt, mert nem érzem magam kényelmesen, főleg, ha erre gondolok. Nem akarok a sérült lány lenni, aki egy kísértetlabirintuson se tud végigmenni kompromittáló viselkedés nélkül. És innentől kezdve biztosan nem is leszek az.
- Jó ötlet. - Mosolygok, amikor felveti, hogy hagyjuk a végére a vizes játékot. Körbeérni... nem most lesz az, mire mindenre felülünk, amit meglátunk és megkívánunk. Az óriáskerekezés is jól hangzik, egy kicsit megnyugtatja majd a gyomromat a zuhanás után. Biztosan fel fog kavarodni, szóval most inkább nem tervezek Sebastiannal versenyezni. Nem vagyok olyan könnyelmű, mint legutóbb - semmilyen értelemben.
Aztán végihallgatom a mondanivalóját a haja hosszáról, a fénykorára csak megrázom a fejem, hogy idegesítsem, de aztán csak elnevetem magam.
- Igenis, értettem! - Na jó, itt az ideje, hogy megadjam neki magam és tényleg imádjam úgy, ahogy van. Ezzel már nincs szívem vitatkozni, nem mintha én bárkit is meg akarnék változtatni magamon kívül. De a fénykoros poént nem hagyhattam ki, álmatlan éjszakám lett volna.
- Ó, ami azt illeti, a vaku nem vakít, ha a gép jó oldalán vagy. - Vigyorgok, mert hát én is egy vagyok a mániákus kattogtatók közül, bár nem annyira szeretem az ilyen rendezvényeken fényképezgetni a sztárokat. Én modellekkel szeretek dolgozni, akik tudják, mit csinálnak és hogyan viselkednek és követni tudják az instukcióimat, nem pedig amatőr modellnek csúfolt sztárocskákkal, akik alkalmi fotózásokat vállalnak csak be.
- Jaj, szegénykém, nehogy valami bajod legyen egy kis fénytől... - Mondom elvékonyított hangon megsimogatom a hátát, de látszik, hogy túljátszom. Főleg azért, mert gúnyolódásnak szánom, mert az én szemem elég hamar hozzászokik a kinti fényviszonyokhoz.
- Na jó, a gyenge láncszem, azaz miattam osszuk be úgy, hogy egy gyomorforgató, egy nyugis és akkor mindenki boldog lesz és megtarthatom a vattacukrom is, na? - Kérdem elmosolyodova, hogy mit szól az ötlethez. - Viszont akkor most menjünk zuhanni, mert egyelőre tök nyugis vagyok. - Válaszolom kuncogva, mert ez úgy hangzott, mintha akkora probléma lenne. És tudjátok mit? Jelenleg igenis nagy probléma! Itt az ideje, hogy felpörgessem magam újra, hiszen egy vidámparkban vagyunk!
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Pént. Szept. 12 2014, 21:03

-Jaj dehogy is, az igazi gyógypuszi sokkal jobb! Rögtön nem is érzed, hogy fáj! - De elvigyorodom és félrenézek kínosan, eszembe jut hogy Josh is lekapott mikor a gyógypuszival hülyültem. Még sem tántorított el, hogy ezzel a dumával jöjjek elő megint, ez a durva... Talán mert még nála is bevált, akkor a csajoknak esélye sincs! Haha!
Nevetek hogy elnyújtja a szót, a vigyorán meg csak vigyorgok.
-Dehogynem! Kiszakítasz a világból vagy három órára, de ha megint incselkedsz még többre, hát mekkora fenyegetés már! - Emelem meg a szemöldököm míg vigyorgok, ó, vele megint átcsókolóznám az éjszakát, jó is volt az. A gesztikulálása nem zavar, vigyorgok rajta mint régen. Akkor nem érettem mit mond, most már igen, de ettől nem veszített értékéből a dolog. Ez olyan... Callies.
-Inkább ijesztő. - Mondom szelíden mosolyogva, rajtam az elmúlt években sokszor eluralkodott a páni félelem.
Ejj, látom rajta piszkál, hogy már eljárt felettem az idő, pedig nem is! De legalább imád, az jó dolog, szeretek imádva lenni röpke fél percekre is.
-Na hát igen de én bénán fotózok, egyik oldalát sem szeretem! - Nevetek, uhh, bennem nagyon mélyen veszett el az a fotós tehetség, aki lehetnék.
-Hogy te milyen kis dög vagy, nem te vagy a félvak, hanem én! - Nevetek, mert ő nem dög én meg nem vagyok félvak, de kell a dráma!
-Én benne vagyok. - Vigyorgok, nekem mindegy a sorrend. - Okés akkkkkkooooor legyen a kalózhajó! Gyere! - Mivel még karolom (hacsak arrébb nem állt, akkor a kezét fogom meg úgy indulok neki) elfordítom magam a kiszemelt cucc felé hogy üljünk bele. Ez az ami ide oda megy majd átpördül. Semmi extra, de jó lesz.
-De ha bármi gond van ne félj akkor se, mindenki szeretne avatar kék figura lenni! - Vigyorgok miután beültünk, nem tudom látta-e a filmet, de azokra az idegenekre gondolok. Azok olyan jó kékek, mint a vattacukra volt.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Pént. Szept. 12 2014, 23:09

- Inkább a napod, talán a heted legjobb pár óráját adnám... még mindig nem csábító büntetés. - Összepréselem az ajkaimat, úgy húzom fel őket, de nem tudom sokáig tartani, végül elvigyorodom. Na jó, talán szívesen adnék gyógypuszit a fájós buksijára, de csak mert nem bírom nézni, ahogy szenved valaki. Seb csak vigyorog azon, hogy a kezeimet nem tudom magam mellett tartani huzamosabb ideig, de nem szól érte semmit... csak merjen!
- Ennél vannak sokkal ijesztőbb dolgok... - Válaszolom halkan, egy pillanatra elgondolkodom, majd elvigyorodok. - Mondjuk nem éppen ez a hely! - Vigyorgok, majd hüvelykujjammal a hátam mögé mutatok, hiszen már kiérünk a labirintusból. Aztán amikor meghallom, mit mond a fényképészetről, drámaian felsóhajtok. Akárhova elmenne a hattyú halálának alakítása, ahogy elgyötört arccal a mellkasomra simítom a kezeimet.
- Ah... ez szíven szúrt. - De aztán csak elnevetem magam. Megértem, hogy nem szeret sem fotózni, azt sem szereti, ha fényképezik. Azt is, ha nem szeret képeket nézegetni. Mindet elnézem, amíg engem nem akar lebeszélni róla, márpedig nem olyannak ismertem meg... de hajj, az már jó régen volt.
- Dög? - Mosolyodok el cicamosollyal. - Ez tetszik. - Válaszolom végül, aztán elnevetem magam, ő is ezt teszi, de véletlenül sikerül annyira elengednem magam, hogy amikor levegőért kapok, véletlen horkantok egyet. Gyorsan a szám elé kapom a kezemet, megszeppenten pillogok, én sem számítottam erre. Aztán végül a másik kezem is az arcomra tapasztom, hogy magamban tartsam a nevetést. Ha most belekezdek, biztosan végeláthatatlan hihihahaha-röff-hihihihahaha-röff áradat kezdődik el, az pedig nagyon gáz.
Végül hagyom, hogy Sebastian elirányítson a kalózhajó felé, beülök vele, hallom, ahogy az avatarról magyaráz.
- Ó, remélem magad is belesoroltad, mert te leszel az első számú célpont! - Nevetem el magam ismét, most már kissé visszafogottabban, Sebastian mellett ülve. Ebben a játékban tényleg semmi durva nincsen, tökre jól elvagyok vele, nem akarok senkit avatarrá változtatni. De attól még nem vicces, szóval úgy teszek, mintha rosszul lennék, és köhögést erőltetve hajolok le Seb lábához. Természetesen semmi bajom, de majd meglátjuk, mennyire tetszik neki.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Pént. Szept. 12 2014, 23:26

-Igen, amit elvesztenék mert abbamarad, és felfrissül az emlék mit nem kapok meg még jó ideig, szerintem büntetés a javából... - Nézek nagy barna Bambi (xD) szemekkel, szépen pislogva.
-Tudom. - Mondom még mindig mosolyogva aztán, majd elvigyorodom. - Na igen, ezzel egyet kényszerülök érteni! - Nevetek.
-Miért, fotózni akartál ezentúl nyíltan is nem csak lesifotósként? - Vigyorgok gonoszul a másikra, közben eszembe jut, lehet ő adja a képeket Phoenixnek. De morbid lenne...
-Igen, dög... - Vigyorgok, de aztán látszik meglep, pont ezzel érem el, hogy végre rendesen nevessen. - Úúúú de rég halottam, neneennee, nevetni kell! Kész nosztalgia, nem egészséges elfojtani a nevetést a brit tudósok is kimutatták! - Veszem el a kezét, nehogy már ne halljam, mindig sokat nevettünk azon hogy ő hogy nevet. Na meg a brit tudósok sok baromságot kimutattak már, lehet ezt is, szóval horkantásokra fel!
De csak elmegyünk kalózkodni is, bár nem egy fekete gyöngy a cucc.
-Én remek kitérő manőverrel rendelkezem, falakon is futok meg háztetőkön ugrálok, ez semmi feladat! - Vigyorgok önelégülten. Ha a kitérés nem is menne, de a többi igaz, bár gondolom nem hiszi el nekem, ettől még viccesebb a dolog.
Megyünk ide-oda, át is fordulunk, de Callie a lábamhoz hajol, megijedek. Azt hittem jobban van, tökre úgy tűnt, kínos hogy nem láttam hogy nem.
-Héj, héj, semmi baj... - Simogatom a hátát, odahajolok, nyúlok a hajáért, mellettem meg a tünci nő szörnyülködve néz ránk. - Mellőzzük ezeket a programokat, okés? Úgy fest még sem bírod életem... - Mondom sajnálkozva és törődően, mert én teljesen elhiszem hogy hányt. De nem viselt volna meg ha kapok a lábamra egy kis emésztett vattacukrot, ez még istenes hányás szituáció, ez érezhető. - Egy pontra fókuszálj, mindjárt vége... - Magyarázom neki tovább, az tuti hogy meglepődöm ha közli csak viccelt.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Pént. Szept. 12 2014, 23:48

- Nem győztél meg, az érveid bűzlenek. - Hangsúlyozom ki az utolsó szót, aztán nevetgélek rajta kicsit, mert tényleg. Komolyan bűzlenek. Nem is igazi érvek, a levegőből összeszedett, jól megkavart szavak, hogy fűzögessen. Mázli, hogy én is jól tudok bánni a szavakkal és nem dőlök be neki olyan könnyen.
- Nem vagyok lesifotós! - Kérem ki magamnak azonnal, mert én hivatalos, képesített fényképész vagyok, aki esztétikailag mutatós, általában tudatosan megkomponált műveket gyártok, nem pedig bokrok mögött kommandózok egy-két távolról készített, ócska minőségű, tudatosságot nélkülöző valamiket adok el szennylapoknak. Már csak a feltételezés is sértő!
Aztán elkezdtek horkantani, de Sebnek nem elég az egy horkantás, vigyorog, és könyörög, hogy ne fojtsam vissza a nevetést. El is veszi a kezeimet, én grimaszolva próbálom még tartani magam, de nem bírom, már a gondolatától nevetnem kell, hogy tudom, mi fog történni. Kinevetem magam, egészen addig amíg levegő van a tüdőmben. Aztán kénytelen vagyok levegőt venni, ezzel újra horkantva egy nagyot. A hülye hangon ismét röhögöm kell, kicsit előre is dőlök, könnyek szöknek a szemembe és már fáj a hasam, de megint elfogy a levegőm és ismét idióta hangot adok ki magamból. Istenem, hogy lehetek ennyire elcseszett?
- Elééég... - Nevetem, majd ismét próbálom befogni a számat, vagy legalább az orromat, hogy a számon vegyek levegőt és ne röfögjek tovább, mint valami retardált malacka.

- Már megint nagyon elbízod magad... - Figyelmeztetem már a játékon ülve, majd a menet közben úgy döntök, elkezdek úgy csinálni, mint aki éppen hányni készül, lehajolok. Ő azonnal simogat, megfogja a hajamat és kedvesen beszél hozzám, biztat, hogy mindjárt vége. Az az utolsó pont, amikor nem bírom ki és elnevetem magam, úgy egyenesedek fel lassan.
- Bevetted? - Nevetek rá, majd amikor ránézek, abbahagyom. - Óóó, te tényleg bevetted. Olyan édes vagy, nyúú. - Mosolyodom el és gyorsan megölelem kárpótlásként. Kicsit talán sajnálom, hogy ezt csináltam... bár nem, mégsem. Az arckifejezése megérte.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Szomb. Szept. 13 2014, 00:04

-Hmm... azt mondod rám férne egy tik-tak? - Döntöm félre a fejem, majd felröhögök.
-Pedig azt mondtad a nehéz munkákat kapod, amik neccesek, hát az tuti lesifotó! - Heccelem kicsit még vigyorogva, mert látom ere harap.
Úúúúúristen de rég hallottam ezt a nevetést, édes istenem! Pedig ez annyira vicces! Nevetek vele, hogy nevet és hogyan nevet, egészen olyan mint régen. Nem hagyom neki, hogy elfojtsa, régen sem hagytam sosem, van ami nem változik és ez jó is így. Nehéz lesz abbahagyni a hahotázást, mert minden újabb nagyobb nevetés nevetést generál, de aztán csak elcsitulunk valahogy.
-Húúú, ha mást... haha... ha mást nem a nevetésedről biza felismertelek volna! Imádom ahogy nevetsz! - Nevetek még kicsit, én is törlöm a szemem, ez jó volt. Muszáj lesz még kellően megnevettetnem, hát ezek után függő leszek!

-Majd meglátjuk! Majd egyszer megleplek mennyire menő csávóval is jártál! - Vigyorgok huncutan, húúú, tuti meglepem majd, valahogy. Csak kell valami jó ürügy, de majd a helyzet hozza.
Aztán hiszem azt hogy kidobja a taccsot, de mikor felhajol és nevet csak pislogok értetlen, hogy... most akkor mi van? Mire felocsúdnék már ölel is meg.
-Ööööö... be? - Mondom kérdő hangsúllyal, mert ezek szerint nem volt egyértelmű? - Pff... addig foglak csikizni míg be nem pisilsz, te kis hazudós! - Ölelem át de kicsit megcsikizem az oldalát vagy ahol tudom hogy csikis legalább minimálisan. De már nevetek, megkönnyebbülök hogy nincs baja.
Amikor kiszállunk a tünci csaj csúnyán néz Calliere, mert hát szerinte nem volt vicces, én csak vigyorgok nagyon.
-Szerintem félt a csupa rózsaszínhez nem menne a te király kéked... bezzeg ha rózsaszín vattacukrot ettél volna nem lett volna baja, az ment volna a ruhájához! - Nevetek, kétlem, de iróniával mondtam.
-Óriáskerék? Amúgy fenn romantikusan kárpótolj a gonoszságodért! Megérdemlem! - Vágom be a durcit, el is fordulok dacos fejjel és a kezeim a mellkasom előtt összefűzöm, de fél szemmel visszanézek rá. Hátha kicsikarok egy kis szeretgetést még, hihi.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Callidora Mangas
avatarOktató
Életkor : 30
Foglalkozás : Újságíró
Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   Szomb. Szept. 13 2014, 00:32

- Nem! - Vágom rá helyből, mert erre igenis harapok. - Nem vagyok lesifotós. Fotográfus vagyok, képesített fotográfus, egy művész, ne hasonlíts hozzájuk! - Erősködök tovább, mert ha valamit, ezt biztosan nem hagyom annyiban és nem adom meg magam. Sőt, kikérem magamnak... lesifotós? Tényleg csak ennyire tart, hogy sztárok után kommandózva próbáljak elkapni egy-két titkos pillanatot? Hahó, én Callie vagyok, sosem elégednék meg ilyesmivel.
Aztán el kell engednem magam, és végtelennek tűnő nevetésroham tör rám, amíg erőszakkal meg nem próbálom visszafogni, eleinte kevesebb, majd több sikerrel.
- Szerintem... most már az egész vidámpark felismer róla. - Én is nevetgélek még kicsit, de már sikerült abbahagyni a nevetőgörcsöt. Kiegyenesedek és kicsit megtörlöm a szemeimet. Szerintem még mindig annyira, de annyira gáz ez a nevetés. Kicsit sem nőies, nem éppen felvállalható, de Sebastian erőltette, most viselje, hogy hülyének néznek!

Amikor a díjnyertes alakításomat beveszi, nem sokáig bírom anélkül, hogy nevetve felegyenesedjek. Akkor csak visszakérdez, egyértelmű, hogy bevette, de olyan aranyos, hogy kárpótlásul muszáj megölelgetnem, de akkor is megérte.
- Neee! - Kérem, miközben próbálok nevetve kicsit távolabb húzódni, amikor csikizni kell, kicsit meg is lököm a mellettünk ülőt, de nem érdekel, ahogy akkor sem, amikor csúnyán néz ránk kiszálláskor. Egyáltalán nem érdekel, túl jól érzem magam Sebastiannal, hogy most ilyesmin problémázzak.
- Pofátlan vagyok, hogy nem azt választottam, igazad van... - Nevetek én is, amikor a rózsaszín vattacukorról van szó és éppen hízelegnék neki még egy kicsit, amikor elkezdi a durcát és a harcot a kárpótlásért. Láttam ám, hogy nem haragszik, inkább csak megkönnyebbült, de inkább úgy teszek, mintha elhinném, hogy tényleg megsértődött rám. Odalépek elé, kezeimet arcának két felére simítok, lágyan mosolyogva pillantok fel rá.
- Ugyan, ha durcizol, akkor nem lesz kellemes kárpótolni, naaa... - Mondom kérlelően, majd a kezeim lejjebb siklanak a karjaira, ahogy próbálom szétfűzni őket, hogy megfoghassam az egyiket. - Gyere inkább az óriáskerére. - Mosolygok rá továbbra is, és a siker érdekében még pillogok is párat. Na jó, be kell vallanom, hogy megérdemli a szeretgetést. Én meg... szeretek szeretgetni, nagyon, de attól félek, hogy éppen jelenleg a rossz embert választottam. Ismét.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian   

Vissza az elejére Go down
 

Irány a vidámpark! ~ Callie & Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-