Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Let's go to the beach ~ Lucien & Nina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Csüt. Szept. 04 2014, 16:02

Az egyik szomszéd megkért, hogy ma vigyázzak a 10 éves lányukra, Caroline-ra. Nekem ez nem jelent terhet, hisz szeretem őt, többször felügyeltem már rá, jól kijövünk egymással. Eleinte kint játszottunk a hátsó udvarukban, ám nagyon meleg volt, szóval úgy döntöttünk, irány a tengerpart. Összepakoltunk mindent, ami kellhet, a fürdőruhát is felvettünk, hogy ennyivel is előrébb legyünk, majd anyától kölcsönkértem a kocsinkat, amit szerencsére megkaptam, szóval viszonylag hamar oda is értünk a tengerhez. Az első dolog az volt, miután leterítettük a pokrócot, hogy vettem Caroline-nak egy fagyit, és bekentem naptejjel, le ne égjen, aztán magamra is kentem, vigyázva, hogy ne kenjem össze az új bikinimet. Citromsárga színű, a pántja nyakbakötős, most van rajtam először, a héten vettem, és nem szeretném, ha foltos lenne.
- Van kedved frizbizni Car? – fordulok a lány felé, miután elnyammogta a fagyiját.
- Igeeeen! – kiált fel lelkesen, és már szalad is.
- Héé várj meg! – szólok utána, és oda is terelgetem egy olyan helyre, ahol talán nem fogunk ezzel a tevékenységünkkel senkit nem zavarni. Felgumizom hullámos tincseimet, hogy ne zavarjanak, aztán kezdődhet is a játék. El is dobálgatjuk egy ideig, de aztán ahogy a kislány dobja, jön egy kis szellő, és  elsodorja a frizbit, ami nem messze meg is áll, csak az a baj, hogy ami megakadályozza hogy messzebbre szálljon, az egy, a parton ücsörgő srác feje.
- Juj bakker… - kapok a fejemhez, szinte nekem fájt, ahogy a másik kobakján koppant a fehér műanyag játék, ami bár alapvetően nem nehéz, de ha lendületben van, akkor azért tud fájni ha eltalál. Caroline ezt látva a szájához kap, és elszalad, gondolom megijedt, hogy bajba kerül.
- Car ne menj el! Na jó mehetsz, de ne tűnj el! – kiáltok utána, miközben már oda is futok a fiúhoz, megnézni, hogy nem esett-e baja. Remélem mindeközben Caroline nem kószál el messzire, de korához képest okos, szóval annyira nem féltem, de azért mégis, hisz az én felelősségemre van bízva a lány.
- Jaj nagyon sajnálom. Jól vagy? – kérdezem tőle, és leguggolok mellé, hogy meggyőződjek, rendben van a másik.
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Csüt. Szept. 04 2014, 17:01Amióta visszajöttem Franciaországból sűrű köd telepedett a hétköznapjaimra, főleg a karom miatt. Az egészet begipszelték könyékig. Egy ideig a nyakamba kötve hordtam, de aztán nehéz volt és lehúzott, hagyom lógva. Unalmas, bágyadt nap virradt rám ebben az új tengerpartközeli szállóban, a nyár még kapaszkodik fényébe, nem akarja átadni trónját az ősznek és a követelőző szeleknek. Az utolsó meleg napok egyike. Furcsa nosztalgiával én is nehezen engedem, sőt még azt is bejátszom, hogy kimegyek a partra. Senki sem javasolja, aki a szolgálatomban él, nappal vannak apró befolyással az életemre, például ők szervezik. Nem nézem el az ellentmondásokat, főleg ha nem az ő egészségükről van szó, az enyémhez kevés közük van. Nagy, fekete ernyőbarikáddal vonulunk ki a partra, napernyőt hoznak, ágyat, és még felém is tartanak egy ernyőt. Hűvös, fehér rövidkarmú ingem hozom utolsó útjára és vettem egy fekete rövidnadrágnak hívott valamit is, amiben lehet fürödni. A társaság árnyékos helyet keres nekem, beállítják az ágyat és az ernyőt, aztán parancsra szépen lelécelnek. Maradok én és a könyvem. Rossz szokásom tollal belefirkálni mindenbe és szeretem átírni a regényeket, most is írom a magamét, miközben olvasok és még a lányokat is elfelejtem nézni. Először érdekesek voltak, soknak utánanéztem, de mivel rengetegen vannak és egyiknek sincs három melle beleuntam és firkálgatni kezdtem. Nem figyelek. Épp egy különösen bonyolult narratív képnél járok, amikor hirtelen nekemszáll valami. Leveri orromról a napszemüvegem. Meglepődve emelek fel egy frizbit. Nem igazán volt még dolgom kölykökkel, de ebben a pillanatban hálát adhat, hogy futásnak ered és csak azért nem rohanok utána mert a napra még mindig érzékeny a bőröm és mert jön utána valaki, aki kárpótol. Megjelenik egy lány és már nem is bánom, sem azt hogy nincs rajtam a szemüveg.
- Persze, semmiség.
Hunyorgok rá.
- A húgod? Nem ülsz le? Addig nem adom vissza
Vigyorgok rá játékosan és felkapom a földről a frizbit._________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Csüt. Szept. 04 2014, 20:24

Ha már vigyáznom kell a szomszéd kislányra, miért ne szórakozhatnánk, így irány a tengerpart. A szükséges óvintézkedés után frizbizni indulunk, és Caroline bár csak 10 éves, nagyon ügyes, jól dobja, és szinte mindig sikerül is neki eldobni. Azonban mint mindenki, ő is hibázhat, így koppan a frizbi az egyik békésen olvasgató srác fején. Bár ez nem csak a kislány hibája volt, hanem a szél is közrejátszott, de elszalad, félve a következményektől, így nekem kell odamennem bocsánatot kérni.
- Bocsánat még egyszer Caroline nevében is. – mondom, de úgy tűnik, tényleg nem esett baja, és ahogy nézem, a napszemüvegnek sem, ami nem messze tőle hever a földön. Már nyúlnék a frizbiért, hogy felveszem, és ezzel elköszönök, de úgy tűnik, a fiú nem így gondolja.
- Nem, az egyik szomszéd kislánya, és nekem vigyáznom kell rá, szóval … - kezdeném, de ahogy oldalra nézek, látom, hogy Caroline találkozott néhány barátjával, akikkel most békésen építgetik a kis homokvárukat.
- Na jó. – sóhajtok egyet, de mosolyognom kell a másik játékos vigyorán. Vajon mint tervez? Vagy csak nincs jobb szórakozása, mint elvenni mások frizbijét? Mindenesetre a guggolásból leteszem a térdem a homokba, majd ráülök a sarkaimra.
- Nos, leültem. Visszakapom? – pislogok rá szépen egy kedves mosoly kíséretében, és kinyújtom a jobb kezemet bízva abban, hogy beleteszi a játékot. Másik kezemmel addig kicsit lesimítom a hajamat, és fülem mögé tűröm a kósza tincseket, amik a dobálózás hevében kicsúsztak copfomból.
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Csüt. Szept. 04 2014, 22:53Caroline...ez nagyon rosszul hangzik. Arckifejezésem természetesen cseppet sem tükrözi, hogy kislányokat reggelizem, megnyerően mosolygom és még a fürdőöltözékére is jut a pillantásaimból.
- Neked kell kiengesztelned
Futó pillantás a szomszéd gyerekek felé, kedvem lenne megtaposni azt a várat. A lány felé ártatlanul biccentek, ujjaim közt forgatom a frízbit.
- Még nem, még mesélned kell magadról valamit, megvámollak.
Eldugom a játékszert a hátam mögé és kissé előrehajolok, a regényt bármikor tudom folytatni és őt sem köti már le a bébicsőszködés. Támpontokat kellene adnom és nem is igazán arra vagyok kíváncsi honnan jött, vagy mivel foglalkozik. A csalafinta félmosolyom változatlan és egyre provokatívabb színezetet ölt.
- Mi volt életed legzűrösebb kalandja? Mi az, ami ki tud borítani és ami mindig megvigasztal?
Biccentek fejet oldalra. A frizbiről még a végén kiderül milyen jó lányfogó eszköz._________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Pént. Szept. 05 2014, 21:24

Természetes dolog, hogy bocsánatot kérek a fiútól, mikor odamegyek visszaszerezni a frizbit, de e téren kisebb akadályokba ütközöm. Érdekes szituáció, de azért leülök.
- Kiengesztelni? És mivel lehetne téged kiengesztelni? – kérdezem ráemelve barna szemeimet. Persze nincs ellenemre, hiszen mégiscsak fejbe lett dobva, de azért remélem ésszerű keretek között maradunk. Visszakérem a frizbit, de nem kapom meg, és arra amit mond, kicsit felvonom a szemöldökömet. Érdekes ismerkedési technikája van a srácnak, már ha ez az, azt meg kell hagyni, de mivel még ezzel ártani nem árt, és Caroline is elvan, így beleegyezően bólintok egyet.
- Hűha hát ezek elég érdekes kérdések, tekintve hogy nincs három perce, hogy ismerjük egymást. – lepődök meg a kérdésén, és tényleg nem pont erre számítottam. Én általában szeretem azért az alap dolgokat megtudni a másikkal kapcsolatban, mielőtt ilyen témákra térnék rá, de úgy tűnik, a fiú nem ilyen.
- Hmm a legzűrösebb? Egyszer a tengerparton egy fiút fejbe dobtunk egy frizbivel, mire ő elvette a játékot, és szokatlan kérdéseket tett fel nekem. Kiborított, hogy nem volt hajlandó visszaadni azt, de az meg tudott vigasztalni, hogy visszakaptam. – válaszolok egy kis gondolkodás után, és igyekszem poénosra venni a dolgot, és kicsit kitérni a válaszadás elől, nem vagyok benne biztos, hogy máris megosztanék vele ilyen információkat. Természetesen nem borultam ki azon, hogy jelen helyzetben nem áll szándékában visszaszolgáltatni azt, ami az enyém, de ez még nem lenne ok arra, hogy felhúzzam magam, hiszen bármikor tudnék újat venni. Azonban érdekes karakternek tartom a másikat, kicsit talán őrültnek is a tekintete és kisugárzása alapján, de nem feltétlen rossz értelemben, bár ezt még nem igazán tudom eldönteni.
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Szer. Szept. 10 2014, 11:58Látványosan elgondolkodom, mert brutális fantáziámnak kevés a korlátja. Talán nem kéne a legmerészebbekkel kezdeni, hátrakotorok és egy nagyon erős napvédő krémet bányászok elő.
- Bekenhetjük egymást ezzel.
Nem halok meg, ha kimegyek a fényre, de a bőröm kevésbé sikít egy ilyen alatt. Mintha a vámpírok már továbbfejlődtek volna. A lány meglepődik rajtam, nem hibáztatom érte.
- Tudom, furcsa lehetek vámokkal és hatalmas ernyővel, de nem harapok. Nagyon...
Szédítő mosollyal teszem hozzá neki, aztán rövid torokköszörüléses magyarázat következik.
- Mert az már kiderült, hogy szabadidődben egy kislányra vigyázol, ebből arra következtetek iskolába jársz, vagy már Egyetemre és jól jön a zsebpénz a mindennapokhoz. Hogy gyönyörű vagy és bizonyára rengeteg a barátod segítőkész, gyerekbarát és alapvetően kedves természeted miatt. Hogy játékos vagy, sportos, az ilyen apróságok hamar kiderülnek, de a mélyebb kérdések, a fontosak, szinte soha, vagy nagyon későn. Mielőtt tudnám ki dobott fejbe már tovább is állsz talán és nekem csak ezek a feltételezések maradnak. Te leszel a lány a frizbivel. Én meg a fura srác fájós fejjel. Azt szerettem volna, ha kicsivel többek leszünk.
Próbálom elmagyarázni, hogy a lényegtelen kérdések kevésbé érdekelnek. Figyelem a lány reakcióit, lehet sok mindenben tévedtem, de majd kijavít és máris megtudom róla az alap dolgokat.
- De a nevedre kíváncsi lennék
Eresztek meg felé egy mosolyt.
- Ohh, hát sajnálom, ha kiborítottalak.
Harapom be az ajkam, miért ne hinném el, ha egyszer ezt állítja. Pedig nagyon ártatlannak érzem magam még, nem tepertem azonnal a homokba egy csókkal és nem kértem, hagy temethessem be a testét, hogy csak a feje legyen nekem kiszolgáltatva. Talán az emberek egy része ösztönösen érzi, hogy másféle vagyok mint az emberek nagy része.
_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Pént. Szept. 19 2014, 22:13

A tekintetét fürkészem, ahogy agyal azon, hogy mivel engesztelhetném ki. Néha jól jönne a gondolatolvasás, mint képesség, mert akkor tudnám mi jár a másik fejében, bár ha jobban belegondolok, talán jobb is, ha nem látjuk, mik futnak át az agyán a beszélgetőpartnernek.
- Én már bekentem magam, köszi. Viszont neked tényleg nem árt, ha kensz magadra, úgy látom elég fehér a bőröd… - nézek végig rajta, és szándékosan ugrok át azon a tényen, hogy a fiú terve az volt, hogy egymást kenjük be a krémmel. Persze ha a hátáról van szó, akkor segítek, de egyébként szerintem meg tudja oldani ő maga is, hisz nem kisgyerek már.
- Találkoztam nagyobb csodabogarakkal is már… de ne vedd sértésnek, nem rosszból mondom. – teszem hozzá gyorsan, mielőtt még megsértődhetne a srác, mert tényleg nem gonoszkodó szándékkal mondtam ezt, de azt be kell látni, hogy ő nem egy tipikus társaság, más mint a legtöbben. Én természetesen ezért nem nézem le, voltak már meredekebb élményeim emberekkel, szóval egész jól tudom kezelni az ilyen helyzeteket, legalábbis úgy gondolom.
- Hmm egész jól levontad a konklúziót ilyen rövid idő alatt. Úgy látom jó emberismerő vagy. – bólogatok elismerően, hiszen amiket az imént elmondott, azok közül tényleg szinte minden illik rám.
- Én nem vagyok ennyire profi ebben, szóval pár infót azért elárulsz magadról? Utána meg beszélhetünk akár más témákról is. – nézek a másik szemeibe, és talán eleget tesz majd a kérésnek.
- Ja igen, persze, már megmondhattam volna. Nina vagyok! – mutatkozok be egy mosoly kíséretében és közben kezemet nyújtom a fiú felé, kinek arca mellé most már talán nevet is tudok majd társítani.
- Nyugi, csak vicceltem! Nem vagyok olyan típusú lány, aki ilyenen kiborul. Csak poénnak szántam. – mondom barátságosan, hisz tényleg csak vicc volt. Úgy tűnik, mostanában nem mindenkinek jönnek át a poénjaim, talán valami gond van velem, vagy nem is tudom.
- Egyébként ennyire érzékeny a bőröd a napra, hogy ennyire körül vagy véve napernyővel? – kérdezem, és közben fölnézek, majd körbe, és magamban megállapítom, hogy valószínűleg igazam van, hisz elég nagy árnyékos területet ad a napernyő a fiúnak, és egy cseppet se éri a napfény őt.
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Pént. Okt. 17 2014, 18:01Irtózom a bőröm érintő síkos, krémes dolgoktól, talán mert nem vagyok hozzászokva, csak egyszerűen nem mentem napra, biztos ezért van, hogy az esős napoknak is jobban örülök, mint a bosszankodó átlag.
- Szeretem, hogy fehér.
Abszolút semmi problémám a külsőmmel, illik a személyiségemhez, még több izmot, vagy felesleget sem akarok, pedig tisztában vagyok vele, hogy akkor jobban imponálnék az ilyen helyes lányoknak, hacsak nincs valami defektjük, de én szeretem a defekteket. Úgy már nem érdekel a dolog, ha egyedül kell csinálnom.
- Igen? Mesélsz?
Érdekel, elvileg valami ilyesmi lesz a munkám is, összegyűjteni a furcsaságokat. De a lány azért mondja ezt mert még nem ismer -teszem hozzá magamban és azt is hehe - ez utóbbit kajánul.
Kissé felvont állal, elégedetten pillantok le rá, nem mintha nehéz lett volna összerakni.
- Köszönöm
Biccentek, aztán próbálok fejből összeszedni néhány általánosságot magamról. Nehéz, még a szemem is hunyorgatnom kell a marha nagy koncentrálásban, semmit sem találok az életemben, vagy a múltamban, ami megszokott lenne. A jelent kéne górcső alá vennem.
- Utálom a számítógépeket és a csokit, imádok olyan dolgokat tenni, amiket soha, senki más, egy kicsit megalomán vagyok és nagyképű.
A kezét máris ajkamhoz emelem, egy nőnek sosem rázogatnám, mint valami idióta rongybabának. Apró, puha csókot lehelek rá.
- Örvendek, én Lucien. Reméltem, hogy jól bírod a gyűrődéseket, mert például az a kislány sem egyszerű eset.
Vetek futóan gonosz pillantást a gyerek felé, de csak századmásodpercre villan tekintetem gyanúsan, aztán már az ernyő szélét bököm meg mosolyogva.
- Pontosan, egyáltalán nem szeretem. Általában este járok ki, amikor teljesen eltűnik, most csak épp kockáztatni támadt kedvem. De napozni szerintem unalmas lehet és fárasztó, vagy te szereted a meleget?
Hülye kérdés mert előre sejtem, hogy igen, nem mindenki kriptában nőtt fel, de lássa: még mindig érdekel.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Csüt. Okt. 23 2014, 18:13

- Nem rosszból mondtam, hogy fehér, csak az ilyenre jobban oda kell figyelni, mert gondolom sokkal érzékenyebb. –  tényleg nem leszólásként értettem azt, amit a bőréről mondtam, csak felmerült bennem, hogy valószínűleg nem lenne jó, ha leégne, vagy hasonló, mert akkor azzal aztán napokig szenved az ember. Felkerül a csodabogarakra a szó, és megemlítem, hogy volt már egy-két húzósabb esetem, és erről most mesélnem is kell. Egy kicsit elgondolkozok, de aztán eszembe jut egy sztori, amit meg is osztok a fiúval.
- Hát egyszer a barátnőimmel egy kávézóban ücsörögtünk, amikor odajött egy srác, lehuppant mellém, és nekiállt szerelmet vallani nekem, és arról mesélt, hogy képzeli el a jövőjét velem, pedig addig csak látásból ismertük egymást, de sosem beszéltünk. Nem volt berúgva sem, se bedrogozva, szóval valami tuti megkattant nála. Mindenesetre sikerült őt kedvesen leszerelni, de utána a barátaim még sokáig ugrattak a sztorival. – mesélem el a kis történetet, és igyekszem lényegre törően beszélni, nem szeretném én untatni a másikat, bár ő kérdezett rá a dologra. A következőkben felsorol egy csomó jellemzőt, amikből szinte az összes illik rám, meg is jegyzem, milyen jó emberismerő, nekem nem megy ilyen profin a dolog, szóval rákérdezek, hogy milyen is ő.
- Utálod a csokit? Azt hogy csinálod? – barna szemeim elkerekednek a csodálkozástól, és bár a többi információt is hallottam, amit mondott, de ezen akadtam fenn. Az elmúlt 20 év alatt egy emberrel sem találkoztam szerintem, aki azt mondta volna, hogy utálja a csokit. Volt, aki a cukorbetegsége miatt nem evett, de akkor se arról volt szó, hogy nem szeretné. A bemutatkozásra csak ezek után kerül sor, és egy kézcsókban is lesz részem, micsoda úriember.
- Nem, nem nehéz eset egyáltalán, tündéri kislány egyébként, csak néha kicsit rosszcsont. De kezelhető abszolút. – mondom mosolyogva, mert tényleg nincs semmi probléma Caroline-nal.
- Értem… pedig a naplemente is gyönyörű szerintem, főleg itt a tengerparton, ahogy eltűnik, pont úgy, mintha a tenger nyelné el… -  mondom, és lelki szemeim előtt már el is képzeltem ezt a látványt. De megértem, ha nem szereti a napot, nem fogom itt győzködni, ő ilyen, és én ezt elfogadom.
- Én szeretem a meleget, szeretek sütkérezni a napon, vagy zenét hallgatni, olvasni, szóval ebben ellentétek vagyunk. –  meg szerintem még sok más dologban is, de ezekre egyelőre nem derült még fény.
- Viszont ha te nem preferálod a meleget, akkor gondolom télen vagy elemedben, jól gondolom? Vagy a hideget se csíped annyira? – érdeklődöm, és mivel kezd elzsibbadni a lábam így térdelve, így törökülésbe helyezkedem, és úgy várom a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Hétf. Okt. 27 2014, 22:27Visszafogottan mosolygok, nem vagyok sértődős fajta, bármit mondhatna nekem, igazából elég önbizalmam van hozzá, hogy röhögjek rajta.
- Tudom és igen, elméletileg oda kéne figyelnem rá, gyakorlatilag fárasztó mindig odafigyelni.
Vallom meg, aztán hallgatom a csodabogaras történetet. Kicsit ráncolom a homlokom, ezt én is megcsinálnám heccből, de sajnos egy ilyen szép lányból főleg nem nézném ki soha, hogy van annyira hülye és beveszi.
- Érdekes... Nem lehet, hogy fogadás volt?
Viszont annak elég unalmas, az lett volna valami, ha meztelenül teszi mindezt.
- Hát...ha én szerelmet vallanék neked lefogadom, hogy hatásosabb lenne.
Nem is tudom miért akarom túlszárnyalni a csodabogarat. És a lány eleve tudja, hogy csak hülyéskedem, ennyire még én sem vagyok fogyatékos, viszont játékból nem lenne rossz. Kihívóan nézek rá, bízza csak rám és alkonyatkor megkapja élete legfelejthetetlenebb vallomását.
Az egész monológomból a csoki jött át legjobban, egy perc fáziskésés után elnevetem magam.
- Nem tudom, egyszerűen nem szeretem.
Erre a problémámra még sosem gondoltam úgy, hogy választ kerestem volna rá. A gyerekekhez úgy látszik csak én nem értek, de nekem nem volt gyerekkorom.
- Értem...
Elhessegetem a gondolatot, hogy a helyében már élve eltemettem volna a kiscsajt.
- Hm...azt én is ismerem, amikor a sötétség elnyeli a fényt, szeretem nagyon magasból nézni a naplementét, ahonnan jól látszik. Szerintem nem egészen vagyunk ellentétek, olvasni én is szeretek, a zenehallgatás sajnos kimaradt az életemből. Neked van kedvenced?
Télen? Ezen elgondolkodom, aztán ingatom a fejem.
- Talán. De csak azért mert télen hamarabb sötétedik.
A korábbi életemben az évszakok nem számítottak, de ebben a mostaniban majd lehet, hogy fontosak lesznek. A kastélyban mindegy volt, csak a táj töltött el mindig új csodálkozással, de az idő ugyanúgy telt és minden mindig teljesen ugyanolyan maradt, mert csak belülről nézhettem a hóesést, az esőt, vagy a nap sugarait.
_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   Hétf. Okt. 27 2014, 23:11

- Megértelek. – bólogatok együttérzőn, de aztán hagyom inkább ezt a témát, és elmesélem az egyik sztorimat, ami egy csodabogárhoz kapcsolódik. Utólag visszagondolva természetesen vicces, de ott, adott helyzetben kissé kínos volt számomra a szitu.
- Gondoltunk erre, de a srác teljesen egyedül volt már azelőtt is, hogy odajött volna az asztalunkhoz. Mellesleg meg elég komolynak tűnt, egy fél pillanatra sem rezzent meg az arca vagy a szája, amiből arra következtethettünk volna, hogy ez az egész csak egy fogadás… de ez már sosem derül ki, ez a múlt rejtélye. – vonom meg a vállam egy mosoly kíséretében, aztán felvonom a szemöldökömet, ahogy hallom Lucien következő kijelentését.
- Nocsak, tényleg úgy gondolod? Erre kíváncsi lennék, hogy próbálnál meg levenni a lábamról. – veszem fel a játékos hangnemet, miután látom kihívó tekintetét. Vicces ilyenekről beszélgetni valakivel, akit alig néhány perce ismerek, de ő nem az a hétköznapi beszélgetőpartner. Ez a megállapításom csak tovább fokozódik, amikor is hallom, hogy nem szereti a csokit.
- Wow. – csak ennyit tudok rá mondani. Nem fogok kampányolni a csoki mellett, de akkor is szerintem az egyik legjobb dolog a világon az a csokoládé. Nagyon szuper kis találmány, de ha nem szereti, nincs mit tenni.
- Magasból én még nemigen néztem naplementét…biztos szép úgy is. – belegondolok, hogy milyen lehet, de tuti lenyűgöző. – Értem, akkor ez tényleg közös pont. Kedvenc zene, vagy kedvenc könyv? – kérdezek vissza, mert nem teljesen volt egyértelmű számomra a kérdés, de mindkettőre kész vagyok a válasszal.
- Ühüm... Én nem szeretem annyira a sötétet, az kicsit lehangoló, bár annak is megvan a bája. Például egy esti romantikus séta, meg ilyesmi… - ~jól van Nina, ne kalandozz el, ezeket a kislányos ábrándozásokat hagyd meg akkorra, amikor egyedül vagy! ~ szólok rá saját magamra, és kicsit megrázom a fejem, hogy kiűzzem átmenetileg ezeket a gondolatokat a fejemből. Néha képes vagyok álmodozó üzemmódba kapcsolni, elég romantikus alkat vagyok, de ennek most nincs itt a helye és ideje.

- Ha besötétedik, akkor elemedben vagy? Szoktál eljárni bulizni, vagy hasonlók? – érdeklődök picit a másik felől, mert bár nem tűnik annak a tipikus partyarcnak, ne ítéljünk könyvet a borítójáról, lehet hogy minden buliban ő a társaság közepe, ki tudja.

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Let's go to the beach ~ Lucien & Nina   

Vissza az elejére Go down
 

Let's go to the beach ~ Lucien & Nina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nem várt meglepetés... (Lucien és Lucy- NYITOTT JÁTÉK!)
» The awkward moment – Lip & Nina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-