Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Meeting ~ Ricsi&Vincent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 393

TémanyitásTárgy: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Szer. Szept. 03 2014, 13:46

Szerencsés ember vagyok, de tényleg. Már van az életemben két kibaszott fogyatékos, az egyik egy ócskadék kis fruska, aki annyira hülye, hogy elpattan tőle az agyam. Most meg ez is baszod.... Hát ez sem normális faszér nem erőszakolta meg a kis csajt, faragta a homlokába a nevét és baszta ki a kocsiból a házuk előtti gyepre. Kábé ugyanitt tartanánk. Azért mert a kis sügér kereket oldott, még körbe adták a fotóját, annyi fejdíjjal, hogy nem győztem puncsolni a túlélésért.
Tiszta mázli, hogy Hale 15 perc múlva kizokogta magát az ügyvéd család csemetéjének az ölében és már nem is volt olyan haragos. A kurva telefont kéri meg a laptopot és über fasza hülye unokaöcsém még életben is marad.
Ha azt kérte volna, hogy a lábai előtt fetrengve kérjen bocsánatot azt is meg tette volna, vagy lenyomom a torkán az egész kurva kocsit, amit valahol pénzzé tett. Ezt már tudom például, mert megszűnt jelet adni, remélem, hogy a személyes holmiján a csajnak még el akart élvezkedni, három óra alatt csak nem adott túl mindenen.
Fáradtan masszírozom az orrnyergem és pötyögök a mobilba:
30 perc múlva legyél az irodában és hozd a laptopot meg a telefont. V.
Kinyírom ezt is. Összekötöm Judithtal és mehetnek együtt a zárt osztályra. Szép páros lesznek, máris össze tapadhatnának és kicsinálhatnák egymást. Miért pont egy tetves Salisburyval kell baszakodni? Hatszor néztem vissza a fasza videót, amit menten levetítek a hülye gyereknek, ha végre ideér. Majdnem meghaltak mindketten, aztán meg legyezgette a pisztollyal miközben Hale fasztudja mit alkotott az ölében.... Nem és nem hiszem el. Mr. H, persze már tiszteletét tette nálam, igyekezett úriember maradni, de nem sok sikerrel, olyan neki a szöszi, mint bombán a gyújtópont. Ha valaki csak ránéz, már irtó pipa.
Ha megkapom a cuccokat leállítják a hajtóvadászatot, legalábbis ez az ígéret, nem lepne meg, ha csak akkor lenen vége, ha Ricsi fiam több sebből vérzik. Balfasz....
Már akkor kurva boldog leszek, ha a kis tetűnek az életét megmentem, mert pár törött borda kinéz neki... Elmebetegekkel vagyok körbe véve, nekem tök ráfizetés az angyalok városa.....
Napi első whiskym, tiszta mázli,  hogy elmúlt 3. Jéé, egyre jobban bírom, mert eddig nem volt semmi extra, csak a kurva ügyfelek, akinek az IQ-ja együttvéve kevesebb, mint egy sáskáé. Vagy egy köteg papíré.
Miért? Miért kell ez nekem? Miért nem lehetnek normális emberek a közelemben?
Semmi kedvem ehhez a sok felesleges körhöz, van pár ember akit elkerülünk, és a szöszi egyike ezeknek, ha most vérért kiállt, megkapja, még a mienkén keresztül is.....De mázlira a csaj ehhez is hülye, egy újabb fogyatékos.... Szép világot élünk.
Ránézek az órámra, a kis buzi, biztos késik, mert veri a faszát a laptopon található cuccokra, ha ugyan hozzá fért és nem most törik fel valami ketyós haverjával.
Van 5 perce és elmehet a picsába....

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Szer. Szept. 03 2014, 17:38

Szétbasz az ideg, esküszöm, ha most nem kapok agyvérzést akkor soha a büdös kurva életbe. Az a fogyatékos Salisbury kiugrott, remélem legalább nyakát törte és ott fekszik most is az úton és a keselyűk már ott köröznek felette. Mondjuk ez elég valószínűtlen, mert a díszörsége ott furikázott mögöttünk. Kívánok, hogy frontális ütközzön az egész kibaszott kompánia.
Jó ideig nyomattam a padlógázt, próbáltam lezárni a dzsipet és egy bő óra macska egér harc után végül is lekoptak én meg elpasszoltam a Nissant, nevetségesen áron alul. Állítom, hogy a kereskedő életében nem látott ilyen kocsit, úgy meresztette rá a dülledt szemeit, mintha minimum egyszerre jelent volna meg előtt, Jézus, Mária, József és az összes szentek bikiniben.
A cuccokat majdnem bent hagytam, de jobban belegondolva azokon is túl tudok adni, ami nekem csak plussz zsé. A telefonjával, ha már végre sikerült megszereznem lebonyolítottam a hívást, utána belenéztem, végigpörgettem egy-két sms-t, de hányni tudtam volna attól a feldolgozhatatlan mennyiségű nyáltól. A harmadik, így szeretlek, úgy szeretlek üzenet után majdnem tökön szúrtam magam. Ezután a laptopja már nem érdekelt, gondolom mindenféle nyálas szarral van tele, csillámpónik, buzi sztárköcsögök és okádós partiképek és még több giccs.
Egy büdös szaunának is beillő buszon rohadva értem vissza LA-ba. Cirka másfél óra volt, kérem vissza semmit érő életemből! Elég sokan méregettek végig,valami utolsó csövesnek tűnhettem, a kiharapott gatyámmal és az összevérezett polómmal. Baszki, az orrom még most is rohadtul fáj, biztos, hogy eltörött.
Hatezerrel pörög az agyam, hogy mi a szart fogok ezután kezdeni, mert akárhonnan nézem kurva nagy moslékban vagyok a picsa miatt. Meglep, amikor rezzen az ribanc almása, idegesen pillantok a képernyőre és szánakozva felröhögök. Vincent is Salisbury lábtörlője? Hát beszarok. Vissza se írok neki, most egy féligidegen mobiljával nem baszakodom, az enyém meg ugye a tengerben úszik.
Közel egy óra múlva méltóztatok megjelenni a nagybátyám birodalmának tájékán. Rágyújtok, a portás csaj le is hurrog miatta, de lazán beintek neki és inkább benyitok az irodába.
- Baszod, ez még mindig kurva giccses! Kiég a szemem! – ennyit a köszönésről. Csapódva kattan mögöttem a zár. Unott képpel az asztala elé sétálok, leülök a fotelbe és felbaszom a lábam a vékony üveglapra.
- Most érezzem magam lecseszve, ugye? – merő gúny a hangom, nem nagyon tud meghatni, hiába ő az egyetlen olyan ember a környezetben, akire úgy-ahogy hallgatok. Neki ezt nem kell tudnia. Magam felé húzom a hamutálcár, az oldalához koccantom a cigit.
- Köszi, kérek! Ja és adj jeget az orromra!– biccentek a kezében pihenő whiskys pohár felé. Ha ő nem önt, akkor majd én kiszolgálom magam, attól nem kell tartani.
A laptopot, magam mellé csúsztatom a telefont meg zsebre tettem mielőtt beléptem. Ez utóbbit addig megtartom, amíg nem lesz sajátom. Minden esetre Vinc, egyiket se fogja megkapni erre hörpintheti a sósavat is.


_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 393

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Szer. Szept. 03 2014, 21:11

Hazudnék, ha azt mondanám meglep, hogy késett, ezzel is fitogtatja, hogy ő milyen kurva vagány. Remélem akkor is az lesz, amikor lyukat fúrnak a fejébe, és nem feltétlen golyóval. Ráérősen  intézem a dolgom, hiszek benne, hogy megvárat.
Már jóval azelőtt felszólnak, hogy megérkezne, ez a dolguk elvégre,emiatt fizetek annyit, mint a rohadás, a szaros irodákra. Tököm tele az egésszel, meg azzal, hogy a pöcs szívózni fog.
Mélyet sóhajtva nyomom ki a telefonom és a tévét egyszerre, a kibaszott tőzsde megint a zsebembe nyúlt, nem is túl felületesen, az egésztől agyfaszt kapok és akkor még a baromarcú is úgy sétál be mint egy csöves, aki most szarta az asztalra a spanyolviaszt.
- Az egodtól ég ki a szemed... - ez sem változott, tudnám, hogy mire ilyen kurva arrogáns, amikor az élete egy kalap fos magának köszönhetően.
Amúgy bírom a hülye fejét, egész kezelhető tud lenni, még párszor voltunk jót szórakozni is de, a mostani akciója nyitogatja a zsebemben azt a bizonyos rugósként. Kifejezetten örülök, hogy elhozta a laptopot, még nem szabadult meg tőle, vannak még ma jó hírek is. Egy kibaszott óra alatt ment körbe a fotója és lett mindenki sokat érő rókája. Valaki mag még kitömi és az már lehet ólommal lesz.
- Nem vagyok az apád, leszarom mivel baszod el az életed. - már ki sem fejtem, hogy néz ki, meg mi a faszomért nem tud lefürdeni, bűzlik, és retkes. Felállok a székből, megkerülöm az asztalt, felé sétálok, talpammal tolom le a lábát az üvegasztalról. Mi a faszom van ezzel, valami kurva barlangban lakik?
Sutyerák, de ránézésre a kis kurva nem hagyta magát. Elégedett mosollyal tartok a bárpulthoz, töltök neki egy italt, és magamnak egy repetát, ma még a dohányzással sem akaszt ki. Nagyobb gondom lévén ennél. Nekem a maffiózók főfejesével van pár ügyem, amik a kölcsönös tisztelt alapján jól tejelnek. Jeget ejtek a poharába, majd párat egy fehér rongyba csomagolok, amit talán a pult kelléke, még soha a tetves életbe nem használtam. A két poharat az egyik kezemben egyensúlyozom. Visszafelé a kezébe nyomom a poharát és direkt fájón az orrához nyomom a rongyot, hogy ott engedjem el.
Vigyorogva  ülök félig az asztal sarkára és onnan szemlélem.
- Mi a fasz van veled, nem is te ugrottál ki a kocsiból, mégis úgy nézel ki, mint akit el csapott egy kamion. - jelzem, hogy nagyjából mindent tudok, ami az autóban történt, kivéve, hogy a szöszi minek hajolt át az ölébe, a combját elnézve erre is van magyarázat.
- Hát öcsém, jól helyben hagyott a ribanc! - megemelem a poharam és még mindig kárörvendő mosollyal felé lendítem, hogy erre inni kell. Beszarás, de tényleg. Ott hadonászott a pisztollyal, mint valami cowboy hős erre úgy néz ki, mint akit legázolt egy csorda.  Ismerem Halet, kismilliószor találkoztam vele, egyszerű lány, túl egyszerű, mióta meg a bájgúnárral kavar, rá sem lehet ismerni, még napsütésesebb lett, mint valaha. nem is értem Rics miért nem máshogy szopatta meg, mondjuk fizikálisan.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Csüt. Szept. 04 2014, 15:53

Csak a szememet forgatom a puccos iroda láttán, de ez Vincent. Kurva büszke magára, hogy ő viszi a Sparks birodalmat Nate-nek meg csak valami lebuj jutott, ahol babazsúrokat szervezhet. A legkisebb öccse meg a fasz se tudja mit csinál, gondolom ül a sarokban és lapozgatja valami irodalmat. Nyegle könyvmoly, akit a szél is elfúj, csodálom, hogy nem tagadták még ki a famíliából. Szép rokonság, de legalább pénzesek, bár, amikor az elvonóról szöktem egy tetves dollárt nem voltak képesek hozzám vágni.
- Na, megszólalt a szerénység amerikai nagykövete – gúnyosan elröhögöm magam, és bár nem mondja, de én kibaszottul otthon érzem magam. Tessék, még kérnie sem kellet.
- Ezt látod, kurva jól teszed! – biccentek mellé. Szálljon is ki az én életemből, neki ahhoz semmi köze, és arra sincs szükségem, hogy ebbe az ügybe belefolyjon. Megoldom nélküle, nem kell senki szánalmas segítsége, noha tudom, hogy csakis maga miatt teszi. Mint mindent.
- Most mi bajod? Úgyse te nyalod tisztára – nem is értem mit zavarja a lábam az asztalon. Mindegy, nem rakom vissza, remélem boldog, ennél több öröme az életbe ne legyen.
- Baszdmeg! – idegesen felmorgok és odébb söpröm a kezét amikor az orromhoz kúrja a rongyot. Jó, hogy nem vágta hozzám fél méterről. Hülye barom. Most mit baszogat, még ez is? Nem látja, hogy minden bajom van! Legalább whiskyt ad, ez az egyetlen szerencséje.
- Hallod, az a ribanc,  kurva idióta, de az is, aki jogsit adott neki. Egy degenerált szopós malac jobban vezet, mint az a hülye picsa. – elnyomom a csikket a hamutálcában, közben a jeget igazgatom az arcomon. Jólesően fagyasztja el a fájdalmat. – Ja, meg szétharapdált, mint valami veszett korcs. Amúgy ez itt ebben a lepratelepen valami bevett szokás? Esküszöm, itt mindenki fogyatékos. Pár napja egy másik szuka is megakart rágcsálni. – aki utána karon is lőtt, de ezt inkább nem osztom meg ezzel a pöccsel, mert a végén még kárörvendőbb lenne. Kortyolok a piába. Minőségi, az biztos, ezért élmény Vinchez járkálni, Ő sosem utazik gagyi dolgokban, mert beképzelt, nagyvilági sznob és néha azt hiszem, még nálam is betegebb. Ez az oka, hogy nem öltük mi még meg egymást, meg persze a rokoni szálak, de azok közel nem olyan erősek, hogy el ne lehessen nyisszantani őket egy életlen papírvágó ollóval.
- Ha kiélvezkedted magad, akkor elmondhatnád, hogy mi a faszért rángattál be? – unottan figyelem, ahogy poharat emel, én, mily’ meglepő nem követem a példáját, helyette rá gyújtok egy újabb cigire.
Megint rezeg a csaj almása, előveszem a mobilt, mintha már a sajátom lenne és felröhögök az  nyálban elúszó sms-en. Öt percenként bombázza a pasija hol vagy merre vagy? üzenetekkel. Istenem mennyire gyerekesek. Visszacsúsztatom a készüléket a farzsebembe és elnyomok egy ásítást. Lenne jobb dolgom is, mint Mr. Én vagyok itt a mindenhatónál dekkolni..

_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 393

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Pént. Szept. 05 2014, 09:48

Fel sem veszem a kötekedést, leszarom magasról a véleményét neki is meg másnak is. Egyetlen ember számít és az én vagyok. Na nem mondom,hogy nincs akire figyelemmel lennék,de ahhoz nem árt, ha nem úgy viselkedik, mint egy 5 éves. Márpedig a tökit most ezen kapom, és ettől elgurulnak a bogyóim. Nem szeretem, ha valaki unintelligens és nekem közöm van hozzá. A hülyék a másik sarkon laknak, vagy amerre a ribancok, akik miatt folyton szopunk, illetve remélem ők teszik inkább.
- Meglep, hogy ismered ezt a szót! - szerénység, baszod, ez tud olvasni? Nem is hittem volna, mert valahonnan kell, hogy elleste ezt a szép szót és nem ártana, ha alkalmazná is, ész helyett, ha már az kurvára nem megy. Ha ahhoz volt elég vár a pucájában, hogy kikezdjen a helyi nagykutyákkal, akkor ahhoz is legyen, hogy megpróbál kimászni belőle. Faszt baszakodik?
- Az bazd meg, hogy suttyó vagy. Mikor leszel már nem óvodás? Aki a nagy kutyákkal szopozik, barátom, az ne játssza a hülye gyereket. - faszkivan, de tényleg. Most nyomja nekem itt a ki ha én nemet, pedig semmi szükségem rá. Amúgy is rühellem, amikor semmilyen kulturális követelmény nem járul az emberiség kiosztásával. Ez is lehetne kutya, annak beillene, jó, hogy nem kezdi el nyalogatni a tökeit.
Hozzá sem szólok, hogy mit teszek jól és mit nem, inkább töltök egy italt. Szívesen kiszolgálom egy itallal, ettől nem leszek kevesebb. Gesztus. Lehetne egy kissé emberibb, akkor talán többre menne, a kikurt családi tragédiájáról nem tehetünk, pedig mind ismerjük jól a sztorit. Ha nem drogozná el az agyát, akkor még esze is lehetne, sőt talán nem akarna meghalni.
Csak elröhögöm magam, hogy nyíg az orra miatt, aki nem bírja a gyűrődést, ne fejelgessen műszerfalat.
- Mert hülye vagy, baszod... - csak legyintek. Tény, hogy a süket kurva nem vezet jól, de azt elérte, hogy Ricsi orra összezúzva, a pisztolyt elröppintette és elvette a kedvét a hősködéstől. Bepalizta több fronton, annak ellenére, hogy a videót nézve majdnem megmurdáltak párszor. Elkényeztetett kurva, mindig is az marad.
- Mert kislányokkal erősködsz. Itt a legtöbb punci apuci, anyuci kis csillagai, vagy hozzád hasonló nyomorékok. - vagy az én zsánereim, de azokhoz meg neki nem sok közük lesz, anyagot sem fognak venni tőle, meg nem is forognak a lepukkant terepen, ahol lakik. A hülye fasz. Ha nem lőné magát még segíteném is, de abban nem vagyok partner, hogy drogozzon. Gecire kicsinyes.
A csajok meg balfasznak nézik. Hát ez van, inkább Ő szopik, mint őt szopnák, ez a szar felállás.
- Faszra vagy ilyen arrogáns?! Ha nem tetszik, el is húzhatsz a picsába. - kurva szarul csinálja, ha azt hiszi 23 éves neki szarták a világot. Újabb korttyal enyhítem növekvő haragom.
Mocskosul nem értem ezt az egészet. Mi a faszomért hiszi, hogy neki itt mindent lehet? Hogy lehet ilyen balfasz? Miért nem simul az emberek közé? Azt hiszi a gettóban biztonsága van...
Megakad a tekintetem a zsebéből előszedett csajos mobilon. Menten agyvérzést kapok.
- Remélem nem használod a mobilt saját célra... Biztos nem örülnének a piti kis ügyfeleid a Salisbury klán megjelenésének. - Pöcs. A telefon semennyire nem biztonságos, hiszen apuci így is követi kicsi csemetéjét, ebben biztos vagyok, akárkit hívott róla, az ma találkozik pár dühös ököllel, és aztán mindenki rajta ver le mindent. Bízom benne, hogy ennyire nem fogyatékos.
Arrogáns stílusa, játszi nemtörődömsége felbassza az agyam. Miért nem érti, hogy működnek a dolgok? Én lepaktáltam Salisburyval, meg O' Harával és még pár nagynevű családdal, különben mindig olyan kis senki maradok, mint Ő. Az angyalok városában egyedül csak Bruce Willis boldogulna.. Tudd magadhoz közel a barátokat, de még közelebb az ellenségeket. Ennyi!
Az asztalra koppintom a poharam. Nem tárgyalok degeneráltakkal. Vagy húzza elő a kalapból az agyát, vagy mehet, viszlát!

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Vas. Szept. 07 2014, 19:01

Most nekem kibaszottul máshol kellene lennem, nem Vinccel bájcseverészni. Egyrészt örülnék ha azt az elkúrt anyagszállítást helyre tudnám tenni másrészt pedig el kéne passzolni a laptopot a mobilt meg Tommal meghekkeltetni és kiszedetni belőle minden nyomkövetős kiskuytafaszát.
- Itt maximumom te vagy az óvodás baszki. Kurva büszke rád mindenki, hogy ilyen sokra vitted, ügyesen fel tudtál mászni apuci hátán. Taps. – gúnyosan össze ütöm kétszer a tenyeremet. Ő sem tartana sehol, ha a nem Sparksnak hívnák és nem örökölte volna meg ezt az egész elcseszett romhalmazt. Mindegy is, csinálja, legyen nagyra vele, mutogassa a faszát mindenkinek meg furikázza a seggét a Bentleyvel és tegyen úgy, mintha lenne valaki.  Úgy én is tudnék istencsászár lenni, hogy a seggemet is válogatott ribancok nyalják fényesre, az nem túl nagy teljesítmény. Ezért fogok én sokkal többet érni, mint a kedves unokabátyám, mert én önerőből csinálok mindent, még ha el is baszom, akkor is egyedül teszem és tettem mindig is.
Azt már fel sem veszem, hogy lehülyéz, elég gyakran megszokta tenni, helyette inkább iszom, legalább a pia erős, élvezem, ahogy végig karcolja a torkom. Kicsit csípi az alkohol a számat, ott, ahol az a hülye picsa megharapta. Kibaszott kannibál.
- Elhiszed, hogy leszarom magasról, hogy hogyan vannak itt a rokoni szálak ? Miattam Obama fattya is lehetett volna, én csak a nyomorult telefonját akartam elkérni, mert az enyém…~ott lebeg a tengeren~ - megdöglött. Öt perc alatt búcsút inthettünk volna egymásnak, vágod? Öt rohadványos perc alatt! – nem magyarázkodni akarok, nagyon nagyon nem. Pusztán nem szeretném, hogy egy oldalról legyen felvázolva neki a sztori, mondjuk remélem nem hiszi, hogy most ő lett itt az igazság véres pallosa.
- Jó, én elhúzok csak akkor meg kurvára nem értem, hogy a rákért rángattál ide? Nem fogok semmilyen paktumot kötni Salisburyékkal. Én előbb vagy utóbb már csakazértis kicsinálom azt a ringyót. – közel járok hozzá, hogy egy kortyra lehúzzam whiskyt és itt hagyjam a gecibe. Idegesen dobolok az ujjaimmal a combomon, meghúzkodom a nadrágom ott, ahol a Lecter unokája kirágta. Vehetek egy új gatyát, kurva jó. Már épp lenyugodnék, amikor elpattintja bennem azt a bizonyos idegszálat.
- Bazdmeg Sparks, de komolyan!  Azt hiszed ennyire idióta vagyok? Nem muszáj ám magadból kiindulni! Tudod mennyit téptem ezért a kurva melóért? Tudod?! Kibaszottul fogalmad sincsen! Nem fogom egy ilyen amatőr szarsággal elcseszni. – mint valami űzött vad felpattanok a székből és feldúltan kezdek járkálni az irodájába, egyik kezemben a pohárral másikban a jegekkel, amiket pár dühödt lépés után az erősen az asztalára baszok.
- Kevin elcseszte, lecsukták és most minden este más hájas fasz küldi be neki a bránert hátulról. Én nem leszek olyan, mint az a nyomorék! Ide figyelj Vincent, kurvára nem tudom, hogy mit hittél, amikor berángattál ebbe a flancos birodalmadba. Azt hiszed vissza adok nekik bármit is?! Őszintén, te visszaadnád nekik?! Te megalázkodnál előttük? Mert én biztosan nem, ezt garantálom!– nyakamon kidudorodik az ér, miközben hangosan kiabálok felé. De ha egyszer felbassza az agyamat?! Ha nem tartanám valamire, akkor már régen nekimentem volna, de azért valahol pislákol bennem felé némi tisztelet, még ha kurva halványan is.

_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 393

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Vas. Szept. 07 2014, 19:52

Dühe kezd látható lenni, minden idegszála feszül és emiatt nem gondolkodik normálisan. Azért is lehet, hogy míg ő egyre idegesebb, én a varázscilinderembe nyúlkálok és mélyeket lélegzem, ez a boxban tizenöt éve bejön. Itt is simán kéne neki. Gúnytól fröcsögő szavaira, felnevetek.
- Milyen jól ismersz engem, engedd meg, hogy gratuláljak eme nagyszerű meglátásodhoz. - kezdem azt hinni, hogy nem állt sorba kétszer, amikor az alapvető intelligenciát osztották, nemhogy kétszer, de lehet egyszer sem. Apám hátán, lovacskázni lehetett gyerekként, de mást nem. Megbecsült üzletember, a világ másik felé, ide a híre két percre sem ért el. Az angyaloknál Nate alapozott, én csak viszem, amit tudok. De nem számít, hogy mit gondol, még akkor sem, ha ezzel kurva nagyot téved. Az a típus, aki azt hiszi, hogy pénzen vehetsz hírnevet, jogot, barátokat, és üzletfeleket. Lófaszt, de még gyerek ehhez az egészhez, most kezdem belátni. Nem lehet vele komolyan tárgyalni, mert elvakítja a saját hősiességébe vetett hite. Nem véletlen nem tudja letenni a tűt sem, mert képtelen szembe nézni azzal, ahol tart, majd egyszer belátja, hogy ezek miatt.... Én, ellenben vele, 30 évesen, a hátam mögött ezzel, meg azzal is belátom, hogy szimbiózisban élünk emberekkel, mindenki egy parazita a maga módján. A szívességbank pont olyan, mint bármelyik másik, akkor adnak nagy kölcsönt, ha sokat fektetsz be, amúgy egy ágyra sem kapsz hitelt. De nem mondom el neki, minek? A gyűlölet elvakítja a józan eszét.
Sok száz estélyre lógtam be kísérőként, hogy figyeljek, okosodjak, lássam a nagyok játszmáit. Egyedül senki nem boldogul és ez tény, ő sem lesz kivétel, ha csak nem supermen.
Védekezően felemelem a kezem, nem vitatkozom vele, nekem mindegy, hogy akarja szétveretni magát, aki buta az hülyén hal meg. Azt hittem csak Judith fogyatékos, de már látom, hogy Ő is.
- Rosszul teszed, leszarhatod, aztán azon kapod magad, hogy a szádon szarsz, mert kivezetik a beleid. - vállat rántok, nem akarom megleckéztetni, azért hívtam, hogy beszélgessünk. Valóban kurvára szeretném a telefont, meg a laptopot, hogy Hale lehiggadjon és leszedje a rodrigokat a hülye gyerekről, de mindenki a saját életéért felelő, ott kurja el, ahol akarja.
- Leszarom. de míg ő egy buta nő, te egyértelmesnek tűnő srác vagy, aki valamit akar az életben, faszér szórakozol ilyen piti dolgokkal? - ezzel kurvára nem paktálna le a Salisbury klánnál, mert ahogy én sem, ők sem foglalkoznak ilyen jellegű kishalakkal, milliónyi teng belőlük a gettókban. Holnapra nyolc ilyet szedek elő, mint ő és még csak nem is kell megerőltetni magam. De valamiért azt hittem Ő ennél értelmesebb, hát tévedtem, ha csak nincs nagyon beszarva. Akkor meg lehetne annyi esze, hogy nem süpped mélyebbre.
- Paktum? - újra elnevetem magam. Most megint nem értem, hogy is van ez? Azt gondolja ugyanazon a szinten mozog, mint a nagykutyák? Ahhoz nagyon le kéne tenni valamit az asztalra, fenyegetésen, és mérhetetlen arrogancián kívül. Itt aztán senki nem fél tőle, csak a kislányok.
Kiiszom az italom, a poharam az asztalra koccintom.
- Rendben van! Tőlem azt csinálsz, amit akarsz, de hívj fel, ha elkezded használni az agyad. - nem szeretem, amikor valaki a Rambon nő fel, nagyon nem valós. Mindig van egy nagyobb hal.
- Nem? Már azzal, hogy be van kapcsolva és a zsebedben lapul, pontosan tudják merre jársz, nekem mégis kicsit... úgy tűnik...- hogy hülye és nem agyal azon, hogy lenen sokkal könnyebb nagyobb falatot szakítani a húsból. Türelmetlensége elintézi majd, hogy valaki szájba kínálja egy skulloval.
Egyik kezem lazán zsebre dugom, ahogy idegesen felpattan, oda sem pillantok a mellém csapódó jégkockákra. Az, hogy így kiakadt, jelzi, hogy valamit elbaszott és tudja is.
A monológjára bólogatni kezdek. Tudom, hogy elbaszta a srác, de lássuk be ő is.
- Ne legyél már óvodás. Ragaszkodsz ahhoz, te vagy az isten fasza, gecire nem vagy. Nem megalázkodni kell, hanem bebizonyítani, hogy nem vagy hülye és nem végig azt gondolják, majd egy balfasz vagy, ez a hír megy majd körbe, senki nem fog komolyan venni. A nagyhalak elúsznak melletted, mert nem látnak elég értelmesnek, Pár év múlva ess neki az egész kibaszott kompániának, ha lesz mögötted pár ember, akikben megbízhatsz. - nem hiszem el, hogy tényleg azt hiszi, egyedül meghódítja a világot. Könyörgöm hogyan? Majd mindenki fejéhez fegyvert fog? Máskor valaki bátrabb lesz, teszem azt egy harcedzett férfi és lenyomja a torkán a pisztolykáját, majd kihúzza a segglén és akkor irigyli majd Kevint, hogy neki fasz van a seggében, és nem fém
Mi lesz a következő? Hogy átveszi a hatalmat? Ő lesz a főfő? Menten elsírom magam.
- Faszt gyerekeskedsz? Beintettél nekik, megmutattad, hogy el mered rabolni a kurvát, eladtad a kocsiját, szakítottál rajta, a csaj még mindig nyálat hány, úgy beszart, most pedig teszel egy gesztust, ilyen retkesül egyszerű. - szerintem ez nem nagyon bonyolult dolog, az, hogy a dühe elvakítja hamarosan kinyíratja, az örülteknek nincsenek szövetségesei és így neki sem lesznek. Olyan nyugisan ülök az asztalom sarkán, mintha éppen arról csacsognánk, hogy milyen színűre kéne átfesteni az irodámat. Tőlem húzhat, laptoppal és telefonnal, komolyan leszarom. De csalódnék benne, nagyot.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Kedd Szept. 09 2014, 20:03

Nem érdekel, hogy mit mond, hogy a számon keresztül leszek kibelezve és hasonlók, mert tudom, hogy hülyeség. Engem nem fog senki elkapni, senki lecsukni vagy éppen orrba, seggbe, szájba baszni.
- Felkúrta az agyam. – és mellé, tényleg ez jobban motivált, mint az, hogy kinek a fia borja. De ha belegondolok, hogy csak azt a kurva ravaszt kellett volna meghúznom és kinyírom a őfelsége szeme fényét…most már mindegy, baszhatom az egészet, és mintha ez nem lenne elég baj nekem még ő is cseszeget. Kezdek elég rendesen elborulni, mert hát nyeljen kaktuszt, de mi a faszért kell, hogy ő még is idegeljen? Amióta ebbe a tetűrágta porfészekben esz a rohadtélet, azóta, minden szar. De komolyan kezdem azt hinni, hogy dobbantanom kéne máshova, mert, amióta itt vagyok mást nem csinálok, csak szopok, de azt bő nyállal. Az egyik ribanc lelő, a másik megcsócsál…hát, minden esetre azt elmondhatom magamról, hogy zabálnak a nők. Azt meg senkinek nem kell tudnia, hogy ez a szó legszorosabb értelmében nézendő.
Dühösen roppantom szét a fogaim közé keveredett jégdarabot, az orromban időközben elfagytak az erek, de legalább már fájdalmat nem érzek, helyére a mindent elborító harag hullámai csapnak.
- ÉN használom az agyam Vincent! Arról meg nem tehetek, hogy a környezetemben életképtelen nyomorékok vannak! – szinte magamon kívül vagyok, csak trapplok körbe-körbe az irodában. Az más kérdés, hogy azért is vagyok ennyire kész, mert tudom, hogy valahol igaza van és, emiatt utálom a legjobban. Az orrnyergemet masszírozom, felszisszenek egy pillanatra közben. Odavágtatok az ablakhoz, egyik kezemmel a combomon feszülő sebre szorítok, hunyorogva bámulok ki angyalföldre és menten elkap az okádhatnék. Itt Hollywood szájában mindenki annyira kurvára tökéletes, mindenki tud mindent, mindenki elhiszi, hogy övé a világ, aztán kiderül, hogy ja, mégsem. Koppannak egy nagyot és össze akarják ragasztani a sosem volt világuk szilánkos képét. Ehhez kellek én, meg a drog. Ezt árulom, a lehetőséget a pillanatnyi boldogságra, kiutat a nyomorból, menekülést a nihilből. De ő ezt sosem fogja megérteni, mert ahhoz túlságosan faszkalap és leköpne mindenkit, aki anyag után kutat, pedig tudom, hogy ő is próbálta már, nem is egyszer.
- Nem ragaszkodom én semmihez baszdmeg! Ússzanak a cápák, mit érdekelnek engem. Én is az leszek, egyedül, nem fog kelleni senki szánalma hozzá. – elszántan csikorgatom a szavakat. Ez lesz. Megfogadtam, hogy kitörök a névtelenségből és lássuk be, ez máris megtörtént. – Megbízhatok?! – felröhögök – Most komolyan?! Te ki a faszban bízol meg magadon kívül? Akik mögötted vannak előbb utóbb hátba szúrnak és te is tudod, hogy ez így van.– én egyértelmű, hogy senkiben sem bízom. Nem is lennék már képes ilyesmire, de nem is akarom, hogy az legyek. Elgyengít, fogást ad, arra pedig rohadtul nincs szükségem.
Elhallgatok egy időre, emésztem, amit mond. Tudom, hogy teljesen igaza van, tudom, hogy ezt kellene tennem. Meglötyögtetem a poharamban az italt, keményen koccannak össze az alaktalanná olvadt jegek. Veszek két mély levegőt és visszaülök a fotelba, kicsit lenyugodva.
- Nem. – vékony vonallá préselődik a felsebzett szám, felidéződnek bennem a pár órával korábban lezajlott események. Megcsóválom a fejem is mellé, összeráncolom a szemöldököm. – Ha most azt teszem, amit akarnak, akkor azt fogják hinni, hogy én is beszartam, mint azaz idióta picsa. Nem akarom, hogy úgy érezzék nyeregben vannak. Egy időre talán, visszakapták a szajhájukat, legyen boldogok vele, amíg tudnak, de olyat nem játszunk, hogy ők füttyentenek én meg ugrok. Ez kurvára nem gesztus, ez gyáva megfutamodás. – perzselő tekintettel meredek magam elé. Kibaszottul elfelejtheti mindenki, hogy én engedelmeskedni fogok bárkinek is. ÉN nem teszek szívességet senkinek, én se várom el senkitől. A csaj elcseszte, tényleg csak egy gyors hívás lett volna, de neki játszania kellett a fejét, adnia a hőst, meg a Lara Croftot. Baszhatja a képeit meg minden szarságát, ami azokba a ketyerékbe van.
- Vagy talán csorbulni fog az főméltóságos Sparks bácsi tekintélye, hogy ha nem tudta jobb belátásra bírni a megtévedt unokaöcsit? – gúnyosan végignézem, ahogy trónol az asztalon, csak nehogy szétessen a fene nagy lazaságától, mondjuk Salisburyék úgyis összeszednék, elvégre nekik, ahogy látom elég rendesen benyalt…


_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 393

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Kedd Szept. 09 2014, 20:57

Nehezet sóhajtok, értem én, hogy felbaszta a ribanc. Vannak ilyen nők, Judith is ilyen, és valljuk be, hogy én is voltam vele nagyon durva, de legalább volt annyi eszem, hogy felül tudtam emelkedni az egészen. Az, hogy egyre idegesebb sejteti, hogy mégsem olyan hülye, mint amilyennek látszik, de akkor miért kell a szájába rágni, hogy jelenleg ő ebben a városban az egyik legkisebb patkány? Már elmúltak azok az idők, amikor egy gépfegyverrel átvetted a hatalmat, illetve működnek, a kibaszott filmekben, ahogy mindenki hős és bátor és a jó mindig győz.
Ricsi nekem az a kutya, aki ugat, de nem harap, és csak addig nagy a szája, míg ott van a kerítés közte és a másik kutya között.
Már ki sem fejtem, hogy többet ésszel, mint eszetlenül kéne haladni, mert láthatóan eldöntötte, hogy ő most a bruszvilisz és pont.
Hajthatatlannak tűnik, az a fajta, akire nem hat a józan ész és nekem nem tervem megmenteni őt magától. Nem mert nem érdekel, hanem mert nem fogok neki könyörögni, akkor sem ha előszeretettel bassza el az életét, tegye meg.... majd viszek neki pépeset a kórházba. Ennyit megtehetek érte, ki nem hiszem, hogy kinyírják, az túl egyszerű lenne, de sok figyelmet így sem fog kapni és ezt is kéne tudnia, ha máshonnan nem a romantikus hősregényeiből, amit valószínű a Marvel írt és rossz szemszögből nézte.
- Értem! - most mit mondjak erre? Az a fajta, aki megy szembe a forgalommal és mindeni fasz, csak ő nem, ő szarta a közlekedést is, meg ezt az egész telibekurt várost. Tiszta keresztapa, majd megy lelövi a nagyhalat és beúszik helyette a ketrecbe. Lófaszt. Higgye, ha neki ez a jó. Nem tehetek érte semmit és én nem fogok neki könyörögni, sem neki, sem senki másnak, de így nem lesz tekintélye. Ez egy ideje az okosak játszmája és nem az erőseké.
Fújtatva rója a köröket, mint egy dühös bika. Ami nem nagyon áll össze azzal, ahogy viselkedik. Nem jól játssza a kinevet a végént és így garantáltan nem ő fog. Nem tudom mikor lettem közellenség, amikor nem adtam pénzt drogra? Vagy mikor? Tényleg azt hiszi, hogy nekem most az a fontos, hogy itt hagyja a cuccokat? Eszméletlen kicsinyes. Probléma melyet letehet a válláról és foglalkozhatna értelmesebb dolgokkal, mint csótányként bujkálni az elkövetkezendő hetekben. De ha neki megéri, lelke rajta.
Zavar, hogy nem látja a fától az erdőt és valahogy biztos vagyok benne, hogy a gőgössége vakítja el. Alázat... a hatalom kulcsa, hogy higgyenek benne. Ettől nem lesz kevesebb sem mások kutyája, míg csak nem tesznek nyakörvet a nyakába, de neki fognak, mert ha nem elég okos, előbb lesz udvari bohóc, mint bármi más. Ez legyen szintén az Ő sara.
Már nem akarok a lelkére beszélni, mert elvakítja a félelem. Retteg tőle, hogy nem lő ki azonnal az űrbe, és nem lesz holnapra valaki, akinek a nevét is áhítattal ejtik. Akkor meg még lehet színész vagy mi a gecinek tanul. Előbb lesz bredpitt, mint maffiás nagykutya, kicsit nagyobb a versengés és több a hulla, szemmel láthatóan ő is erre a posztra gyúr.
- Tökegyedül? - hangom olyan semleges magam is meglepem vele, semmi gúny, vagy lekezelés, de nem is akarom, hogy tudja, mit gondolok erről. Szabadon lévő kezem megemelem, mint aki a világot tárja elé. Hát hajrá. A drogkereskedés kevés lesz ehhez. Faszhoz lesz elég a seggébe a sitten. De ez még hiányzik a repertoárjából, ahogy én látom rajta. Én meg ki sem próbálnám, jobban szeretem ha én baszok másokat és abból is nőket.
- A vélt vagy valós bizalom, majdnem ugyanaz. Kénytelen vagy magad mellé édesgetni valakiket, mert egyedül egy szaros csirkeólat sem fogsz uralni, de sok sikert hozzá. - egyszerűen azt érzem, hogy olyan, mint egy durcás kisgyerek. Ha valamire azt mondom zöld, az biztos, hogy kék, mert megmondta és ennyi. Nem akarom meggyőzni semmiről, mert nem lehet. Higgadtan ülök az asztalon, és figyelem az idegbaját.
- Azzal teszed, amit ők akarnak, hogy szarakodsz. - Hale a cuccát akarja, az apja meg, hogy ne adja oda, mert akkor nem bánthatja, és ő azt szeretné, lenyomni a torkán a mobilt. Laptop... telefon... holnap vagy még ma vesz neki kettőt, a csajnak meg emlékek, melyeket kihever. A lényeg, hogy ki sakkozik okosan és láthatóan nem Ricsi lesz az.
- Megfutottál fizikailag. - akkor nem volt olyan kurva nagy szája, amikor rátapadtak a kocsikkal, akkor futott és menekült, most meg játssza a hőst, de ezt is meg kell tanulnia. Tegye hát, nem nagy kunszt, mindenki elköveti ezeket a hibákat, én is tettem, csak nem itt, ide már kellő tapasztalattal jöttem.
Az utolsó szavaira horkanva felnevetek. Megjutalmazom egy "komolyan, ezt hiszed?" pillantással, majd újfent felsóhajtok. Várok, hogy higgadjon, eszesedjen, gondolkozzon, taktikázzon a fejében. eldöntse mit játszik, lesz- e leggyengébb láncszem és alul iskolázik, vagy tud okos döntést hozni, olyat, amiért tovább is tarthat a látogatása, mert igazából nem emiatt hívtam ide első sorban. Ám hülyékkel nem üzletelek.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Pént. Szept. 12 2014, 22:09

Menten agyvérzést kapok. A legszebb az egészben, hogy már azt sem tudom mi miatt vet szét az ideg. Kezdődött a balfasz ribanccal, aki karon lőtt és grátiszba még a teliberakott szomszédságot is rám szabadította, aztán jött ez a köcsög Salisbury dolog most meg Vincent, aki bevette a leszarom kapszulát és úgy csinál mintha  ma már a világot is megváltotta volna minimum kétszer.  Átsiklik a bennem a gondolat, hogy a fején töröm szilánkosra a poharat vagy esetleg arcon baszom a jegekkel, de a minimális felé irányuló tiszteletem ellensúlyoz.
Kirohanok, dúlt vadként rovom a köröket és lassan csillapodva visszaülök a fotelbe. Ujjaimmal zavartan dobolok a bőr karfán, fújtatok dühös bika módjára.
- Nézd Vincent...- a hangom jóval normálisabb, mint percekkel ezelőtt volt. Előkortok a zsebemből egy szál cigit és kapkodva rágyújtok. Mélyet szívok belőle és lehunyt szemmel fújom ki a füstöt. Hagyom, hogy nyugtasson a nikton. – Azok, akik Kevinnek dolgoztak használhatatlanok. Szerencsétlen buzi az összes, akik egy negyedlövésnyi heroinért eladnák a családjukat. Szerinted azokkal mi a faszt kezdjek?! – tanácstalanul meredek rá. Tény, hogy nem akarok nagy kompániát magam mellé csődíteni, de az a pár nyomorék is, akiket úgy-ahogy kénytelen vagyok elviselni, életképtelen. Elbasznak mindent, én meg rohangászhatok a szaros ügyeik miatt. Egyedül gyorsabb, egyszerűbb és legalább biztos, hogy jól elvégzett.
- És kit kellene, hogy is mondtad? Magam mellé édesgetnem? Téged? – mondjuk elég kézenfekvő lenne. Rokon is, nevet is szerzett magának és a seggét is selyemmel törli ki. Ettől függetlenül én nem nyalok neki, nem fogok jó pofát vágni a fensőbbségi sznobizmusához.
- Nem, nem szarakodom. – megcsóválom a fejemet is, mintha pontos tervem lenne arról, hogy mit is csinálok éppen, holott én is tudom, hogy kurvára semmit. Várok a csodára, arra, hogy történjen valami. Struccpolitika, hosszú távon nem tarható dolog, ezzel én is tisztában vagyok.
Megint feltápászkodom, nem bírok egyhelyben ülni. Lehet kellene még egy whisky vagy töményebb. Be kéne lőni magam valami ütős cuccal, elfeküdni az szőnyegen és nem törődni azzal, hogy hány tetű rágja belém magát abban a koszfészekben, ahol lakom. De már nem sokáig, mert mindjárt beköltözöm a kollégium. Fantasztikus lesz, látom előre. Alkoholista senkiháziak fognak olcsó kurvákkal hetyegni a mellettem levő recsegős ágyban, én pedig okádni tudnék majd a bénázásukon.
- Szeptember egyetemre megyek… - közlöm vele unottan, ha már a gondolataim a kolesz felé terelődtek. Végül is kinek mondanám ezt a kibaszott jó hírt ha nem neki? Apámnak? Jó vicc. Azt mondjuk nem kell tudnia, hogy milyen célok vezérelnek a lényeg, hogy bekerültem és oszlopos tagja leszek a felsőoktatás intézményének. Valamint próbálok témát is terelni, nem akarom, hogy még jobban beleokoskodjon az ügyembe. Ez az én saram, akkor pattogjon ha én kérem rá, nem akarok tartozni neki semmivel.
- De Vinc, mondd már meg…ha nem ezek a szarságok kellettek, akkor mi a faszért rángattál be? – olyan csevegő a hangom, mintha csak a tegnap meccs eredményét kérdezném. Komolyan érdekel mit akar tőlem és úgy tűnik, nem ezek a ketyerék érdeklik, mert akkor már erővel kitépte volna őket a kezemből, a karommal együtt...


_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 393

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Vas. Szept. 14 2014, 20:11

Van az életben egy, két komoly lecke, amit vagy megtanulsz mások által vagy belefutsz te magad. Én is tettem párszor, kaptam olyan pofonokat, amiket kikerülhettem volna. Vívtam ezer csatát, melyeket nemhogy megharcolni nem kellett volna, de belemenni sem. Egyszerűen át kellett volna lépni a tetemeken, amiket mások lőttek volna nekem, ha hagyom. 23 évesen én is ilyen voltam, azt hittem én majd megfektetek mindenkit, csak csajokat sikerült, abból jó párat, de az élvezetek akkor voltak igaziak, amikor saját töke kezdett gyarapodni a bankszánálmom, amikor a szívesség bank hozni kezdet, amikor a számok a füzetemben erőtől duzzadó ügyfeleké voltak feljegyezve, mint adósok. Amikor a beszórató emberek nem engem vertek, hanem akire én mutattam rá. Ma máshogy csinálnám. Megúsznék pár pofont, mert nem szerettem kapni őket. Rohangálása nem húz fel, láthatóan kész van, e ha neki jó így, tegye.
- Nem erről ugatok? Új szövetségesek kellenek, egyedül nem lehet egy birodalmat felépíteni. - a drogpiacon mindig nagy a csapongás, mindenki hatalmat akar és könnyen gyilkolnak. Engem ez a része teljesen hideg hagy, nem utazom kábítószerben. Egy kábszeres örökre az marad. Nehezen növi ki magát, főleg ha él is vele, mint ez a a pöcs, aki sokkal többre is vihetné, ha akarná és ha nem hinné, hogy senki nem bassza meg, ha úgy alakul. Pedig....
- Engem? - még magamra is mutatok, ahogy hitetlenkedve felröhögök. Engem aztán nem kell, én nem leszek a partnere ebben a szarban, nem nyúlok drogügyletbe, nem ülök sittre kicsinyes ügyek miatt. Számomra piti ügy, nem mert nem lehet nagyba csinálni, hanem mert nem érdekel. A Salisbury klán sem abban utazik, de hátráltatni mindenki tud, pár füles, jól leadott infó és kalapkabát a kis faszszopóknak, akik azt hiszik övék a kurva világ.
Újfent vállat rántok, poharammal a kezemben eltolom magam az asztaltól és indulok még egy adagot önteni, sok jéggel, hogy lehűtsön. Pitiáner üzelmei nem hoznak lázba, sem az, hogy csajokat rémisztget a fegyverével, főleg, hogy az egy 22-es pöcsedék.
A hírre felé pillantok, még egy jeget ejtek az italomba, most nem kérdezem kér-e még, ha igen, kiszolgálja magát.
- Valóban? Melyikre? - és miből, meg minek, de ezt már nem firtatom, mert ahhoz, hogy államilag támogatott legyen, kurva jó eredményeinek kéne, hogy legyenek, amúgy meg az összes telibekurt egyetem fizetős. Amerika álom.
Ám a dolog kifejezetten érdekel, de gondolom csak potenciális ügyfeleket keres, megint milyen retek kispályás. Gondolom, hogy nem tanulni megy, annyira nem lenne jellemző, valahogy elképzelni sem tudom, hogy neki belefér egy nappali tagozat, amellett, ami alkot. Ismeretségeket keres, ez tiszta sor, akkor is ha sík hülye vagyok.
- Látni akartalak. - csak részben hazugság. Gecire aggódtam, hogy mi lesz vele, de persze más oka is van, hogy idehívtam, igaz erre más is jó lenne, de miért is ne?
- Van egy ügyfelem.... - kezdek bele, miközben visszasétálok és könnyed mozdulattal leülök a tévé alá a szekrényekre.
- Hogy milyen ügyben az mindegy, pénzmosási célzattal üzemeltet három vegyes boltot, kettőben kéne kicsit duhajkodni zárás után, amikor már csak a kamrák figyelnek. - tudom, hogy piti meló, de nem bízok rá nagyobbat, mert lehet élve ki sem jut az épületből, meg amúgy sem örülnék ha a verő emberekkel a nyomában végezné el a munkát. Ahhoz le kéne rázni a helyi nehézfiúkat, de azt mondja megoldja, hajrá.
- Betörtök, kicsit törtök-zúztok, falra firkáltok, kiiktatjátok a kamerákat és nem hoztok el semmit. Nem rablást akarok. - ennyi lenne, semmi nem hoznak el, sem tárgyat, pénzt, nem gyújtják fel... nem kisstílű rablást kéne összehozni kéne, hanem egy kis jelzést, hogy jelezzék, oda bejutottunk, a családi háza sem lesz nagyobb falat. Az ürge annyi pénzzel jön nekem, amit sosem tud megfizetni, de van a birtokában olyan infó, ami többet ér, mint a mocskos pénze. Kivárom mit reagál Ricsi, csak azután folytatom a részletekkel.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Szer. Szept. 17 2014, 18:35

Idegesít, ahogy papol, de leginkább azért, mert igaza van. Ez dühít legjobban, emiatt rommá tudnék csapni valakit. Számba löttyintek egy jégdarabot és dühösen szétroppantom apró szilánkokra. Legszívesebben a poharat törném el valakinek a fején, nem feltétlenül Vincentén, és nézném, ahogy versenyt futnak a vércsíkok az arcán, mosolyogva figyelném, ahogy szenved…
Csak a szememet forgatom, azon, ahogy röhög. Igaz, vele akkor sem szövetkeznék ha az utolsó utáni esélyem lenne. Nincs azaz isten, se az a pénz. Sznob, egoista seggfej, nem hiába rokon.
- Valami F betűs…Francesco.. - kurvára nem érdekelt a neve, elég volt, hogy felvettek, több nem is kellett belőle. Még az óráim sincsenek rendezve pedig lassan időszerű lenne, azzal a szaros kollégiummal együtt.
- Nem! Frances! – igen, azt hiszem ez volt a papírokon. Azt se tudom róla, hogy mennyire nívós vagy éppen ótvar. Sok idióta nyomorék lesz akiket belevihetek az élet sötétebb ám annál érdekesebb oldalába. Nem mellesleg még diákkedvezményeket is kapni fogok, az előadásokat pedig fosom magas lefele.
- Mi van?! Látni akartál?! – most én röhögök maró gúnnyal. Bazdmeg, ez kibaszott jó! Látni akart…beszarás. Mióta lett ez ilyen kis pátyolgató nagybácsi? Mindjárt felcsapjuk a családi albumot és nosztalgiázunk a régi szép emlékekről…már ha lennének olyanok.
- Már megijedtem, hogy feltörtek benned az apáskodó ösztönök… - vigyorogok, amikor az ügyfelet említi és még mielőtt kifejtené mit akar töltök magamnak még egy whiskyt. Hanyagul felé emelem mielőtt beleinnék. Visszaülök iménti helyemre és unott arccal hallgatom, ahogy felvázolja a dolgokat és minél előbbre jár a mondandójában, annál szánakozóbb pillantásokat lövellek felé.
- Ennyi? Csörömpöljek a Villámgyors vegyesbe? Komolyan?!  - döbbenten pislogok párat és várom, hogy elhangozzon végre a feladat, ami nem történik meg. Egy babazsúr több izgalmat rejteget, mint ez a meló. Már ha nevezhetjük melónak egyáltalán, mert ez egy vicc, ráadásul még annak is szar.
- Baszod, tudod mikor csináltam ilyet? 13 éves koromban! Nem gondolod, hogy kicsit gyerekes módszerrel operálsz? Már nem azért, de egy mezei bolti lopástól még a paranoiás kisnyugdíjas se fossa össze magát. Ez szar. – lássuk be, egy kisboltba bejutni nem igényel túl nagy logisztikát. Naponta szétbarmolnak ötvenet. Mellé, még firkáljunk is a falra? És bassza meg mit? Mosolygó faszokat meg cirádás horogkeresztet?  Vennem kéne valami csillivilli graffitit, utalva, hogy SPARKS emberi verték le a tamponokat!
- Meg most baszki gondolj bele, azt mondod pénzt most. Akkor nyilván nem egy szívbajos pöcsről beszélünk. Szerinted megfogja hatni, ha zárat kell cserélnie és feltörölnie a kiborított Bambit? – felvonom a szemöldököm is. Ezt nem hiheti ő maga sem.
- Van családja? – azzal már inkább lehet hatni az emberekre. Már, akire persze. Én még örülnék is, ha valaki végezne apámmal a börtönben, lehetőleg azelőtt mielőtt szabadul. Mondjuk, az már nem sokára itt van, még vagy ha másfél évig oszladozik bent.


_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 37
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 393

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Pént. Szept. 19 2014, 11:09

Az egészben az a legnagyobb szar, hogy nem érdekel miről beszél és az, hogy tulajdonképen mit akar. Nem akarom megváltoztatni az életét, mindenki úgy éli a sajátját, ahogy szeretné vagy tudja, leszarom, én ilyen kibaszott féreg vagyok. De valljuk be az én apám sem volt mindig a seggemben, hogy kihúzzon a szarból, szoptam eleget, de örültem ha valaki utat mutatott. Mégsem vagyok tehát egy egomán pöcs, talán már nem is élnék, ha nem lettem volna nyitott az életmód tanácsokra, de én jobban szeretek mások pofonjai árán tanulni, mint a saját képem veretni pirosa. Ki mit szeret. Pökhendi sem vagyok, de a saját értékeimet tisztán képviselem, ismerem és tudom mennyit engedhetek meg magamnak. Abban viszont igaza van, hogy én sem feküdnék meg senki akaratának, de tudok konszenzust kötni. Én ilyen, ő meg amolyan, így kerek ez a kibaszott világ.
Elröhögöm magam, hogy gőze nincs milyen egyetemre megy. Már csak az érdekelne, mi a kurva faszomból, de az meg legyen az ő vészterhes titka, a minek egyértelmű, de ez is csak időpocsékolás, sokkal többet érne, ha nem egy helyen terjeszkedne... erről pofázok. Ámen.
- A hollywoodi üdvöskék fellegvára. - beszarás. Mondjuk pénz van ott bőven, az tény. O'Hara kicsi lánya is oda jár, meg Judith is, és Hale is. Vicces lesz.
- Na látod, ott majd összefuthatsz a vad szöszkével. Tedd meg, hogy nem erőszakolod meg a klotyóban. - amúgy meg vállat rántok, már páran túlélték, hogy levágták a golyóját és aztán lenyomták a torkán, eunuchként is van élet. Majd lehet háremőr, vagy buzi, ahhoz elég ha segge van, az meg van, egy egyből a szája helyén.
Felvonom a szemöldököm, belekortyolok az italomba. Nem érzete a maró gúnyt? Ügy csöpögött a szavaimból, mint az Elien szájából a nyálcseppek. Jó, hogy át nem marták a méregdrága szőnyegem.
Leülök a szekrényre, onnan szemlélem. Gyerek még, mostanában mindenki az a közelemben, öregszem, vagy mi a faszom van?
- Apai ösztönök? - újra felnevetek, erre iszom is egy kortyot, ez bebaszott ennyi italtól. Amikor nekem apai ösztöneim lesznek, vége lesz a világnak és utána leszünk két nappal. Valószínű két lény lesz a földön én és egy pingvin nőstény. Boldogan halunk ki, majd segítek neki kavicsot kutatni, hogy boldog legyen. Nem kell félni, az ösztöneimet Den olyan mélyre ásta, hogy ha feltörnek vele együtt egy halom olaj is. Gazdagabbak leszünk, mint valaha. Igaz a brókercég amúgy is jól tejel, mellé, hogy nem csak ezzel foglalkozom még jobban, de ez tökéletes a pénzmosásra és az ügyek tisztán tartására.
A véleményéra biccentek, kár, hogy nem kérdeztem. Leszarom, hogy mit kéne csinálnom, látszik, hogy nulla ember ismeretből. nem kell egyből mindenki torkának esni. KAP Petyája úgy állati ijesztő, hogy még egy embert sem ütött meg de jó a körítés, jó a bevezetés, félelmetes a megjelenés, és hatásos a duma. Ennyi kell. Faszért ontanék vért, mi vagyok én? Valami telibekurt hentes? Nem tetszik, hogy ennyire vérszomjas, kibaszott hamar fogja alulról szagolni a gilisztákat. Az ő dolga.
- Köszönöm a véleményed, a lábtörlőmet sem érdekli. - felállok a szekrényről, lehúzom a maradék piát, majd a pultra csapom a poharat. Megfontolt léptekkel az asztalomhoz sétálok. Közben Ricsi kifejti, hogy szerinte lófejek kellenek az ágyba, meg levágott karok. Olyan kurva ódivatú. Ki a fasz akarja, hogy akár egy szál is vezessen hozzám? Hogy legyen rá bizonyítéka erőszakos dolog történt? Nem fogja a pöcs, hogy pont az a lényege, hogy akár véletlen is lehetett, de ki a faszom támadja meg véletlen a családját?
Kispályás a srác, nincs fantáziája, csak a vérfröcsögés izgatja, hamarosan az övé fog folyni.
- Keresek mást, végeztünk! - felé sem pillantok immár, érdektelen a jelenléte. Hatvan olyat találok, mint ő, akik szívesen elvégzik a melót egy kis pénzért... megbízhatóbbak, nem önfejűek, nem habzik a szájukból veszett nyál, nem mélyesztik a foguk bárki seggébe.
Társalogni kezdek a titkárnőmmel, hogy hányra kell a vacsorára érnem, ahol egy nagykutyával tárgyaljuk le mibe fektesse jelentős vagyonát és nekem mennyi csurran belőle, több, mint szeretné.
Kíváncsi vagyok, tényleg kicsinyes lesz-e magával viszi a szöszke ribanc cuccait vagy tesz tanúbizonyságot némi IQ.- morzsáról?! Ám nem hiszem. Önfejű, makacs, vérszomjas. A legrosszabb hármas, valaki el fogja törni a csontjait... Majd meglátogatom az elfekvőn.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   Kedd Okt. 14 2014, 18:20

Leszarom az egészet, azt is, hogy vannak-e teliberakott apai ösztönei avagy sem. Ki a faszomat érdekel? Egyáltalán azt nem vágom, hogy mi a rákért licitált ide, lenne jobb dolgom és feltételezem, hogy neki is.
- Inkább azért morzsold a rózsafűzért, hogy ne loccsantsam szét a fejét az első adandó alkalommal .. – sziszegve megint a harapásnyomhoz nyúlok. Kibaszott kannibál, fel nem fogom, hogy van ennek a kurvának pasija. Nyálas pöcs lehet az is.
Felvezeti a szánalmas ötletét, de bazdmeg ettől még egy gyenge idegzetű kisnyugdíjas se fosik be, és gyanítom, hogy nem is a szomszéd Magdi anyus kisboltját akarja megbolygatni. Bár a franc se érti, ezt az embert. Arrogáns, öntelt, egomán fasz egyszóval Sparks.
Hiába mondom meg neki, hogy, amit kitalált az egy vicc, méghozzá roppant szar, úgy tűnik csúnyán beletrappoltam Vincentke önérzetének illatos virágos kertjébe. Most akkor ki nem fogadja el a tanácsot?  
- Jó, nyugodj le. Csak elmondtam, hogy szerintem kurva gyerekes, de legyen úgy, ahogy akarod. Megcsinálom – vállat vonok, rágyújtok még egy szál cigire és felröhögve fújom ki a nikotinos füstöt.  Annyira gyerekes ez az egész, de kell a pénz. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy akár egy dollárt is visszadobjak pusztán azért, mert én tudnám jobban és hatékonyabban csinálni.
- Nehogy bedurcizz Vinc, küld el, hogy hova meg mikor és megoldom. Nem fogsz csalódni! Tudod, családban marad... – kihörpintem a maradék whiskyt és hanyagul az asztalra ejtem a poharat. Mellé dobom a laptopot meg az almást is.
- Mondd meg, hogy ügyesen csaholtál, jár neked a keksz. Rólam, meg szálljanak le a gecibe. – fejemmel a kütyük felé biccentek. Nem fogom kimondani, de van igazság abban, hogy sok minden hiányzik az életemből, de az, hogy a Salisbury klán rám szálljon, az tetvesül nem. Hanyagul bevágom magam mögött az ajtót, vennem kell egy új telefont…basszameg.


_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Meeting ~ Ricsi&Vincent   

Vissza az elejére Go down
 

Meeting ~ Ricsi&Vincent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-