Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Tilosban - Jodie & Lio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Tilosban - Jodie & Lio   Szomb. Aug. 23 2014, 22:26

Megmondtam annak az idióta libának, hogy ne, és ne jelentkezzen a korcsolya csapatba. Megfogadta? Naná, hogy nem. Komolyan, nem hiszem el, utána meg persze kitalálta, hogy jaj mégsem. Persze, mintha előtte nem tudta volna, hogy az "naaagy, ősi ellensége" is a csapat tagja. Majd ő megmutatja, meg mit tudom én, utána meg fosik, nehogy kiderüljön. Komolyan nehezen hiszem el, hogy nekem kell megoldanom, de ugye mivel annyira nagyon jófej vagyok, így megteszem.
Különben is, ilyenkor az iskolában lenni bűn. Elég jó idő van, valami strandon kéne lenni. Mondjuk nem is ahhoz öltöztem. Nem túl feszülős, de legalább rövid, sötét kék szoknyát vettem, fehér csőtoppal. Tervem az akció után tényleg valami szórakozni való helyre távozni. De legalább addig sem járnak erre sokan. Mert mindenki pont azt csinálja, amire én jelenleg csak vágyok. Még legalább tíz percig, utána irány a város egész estér! Azért körülnézek, mielőtt belépek a HÖK irodába, senkit nem látok a folyosón hála az égnek, kulcsra sincs zárva. Nem is értem miért. Nekidőlök az ajtónak, ahogy becsukom halkan magam után. Elég az a fény, ami bejön az ablakon, nem kapcsolok feleslegesen lámpát. Hihetetlen, hogy minden iroda annyira egyforma. Ugyan azok az irattartók, asztal, szék, tök unalmas. A nyár alatt az az egy szál növény is elszáradt, ami a sarokban áll. De nem ezért jöttem.
Keresgélek, és elég hamar meg is találom a jelentkezési lapokat. Egyből az asztalon kellett volna kezdenem. Leragadok néhánynál, az egyiken hangosan felnevetek. Komoly, hogy az a pápaszemes kétbalkezes srác kosárra akar járni, vagy karatére? Édes istenem... nekem is jelentkeznek kéne.
Végül megtalálom azt a lapot is, amit keresek. Teljes megsemmisítés a küldetés, így előkotrok a zsebemből egy öngyújtót. Kinyújtom a kezem, nehogy megégessem magam, de annyira nem gondolom végig, simán az asztal fölött tervezem meggyújtani. Először a sarkát, úgyis hamar leég majd az egész.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   Hétf. Aug. 25 2014, 13:03

Alig várom, hogy elhúzzam a belem ebből a nyomorult intézményből és sose hozzon többé össze a balsors Wooval, meg a sok kis geci, szarképű elsőssel, akik a tökömön jönnek ki. Még nyáron is ide vet a fene, de legalább fizet az a nyavalyás önkormányzat a pluszért, sajna minden garast úgy kell összekaparnom. Jól ki fogom használni az iskolát az utolsó évemben. Ott húzom le pénzügyileg ahol tudom, akkor is ha közben felfordul a belem a fontoskodó HÖK gyíkoktól. Mostanában megtanultam nem azonnal hányni. Így esett, hogy megint jönnöm kell rendszerezni a sportklubos papírokat. Egyszerűen nincs jobb dolgom. Elég lehangoló, de ez van, a rinya sem kenyerem, legalább barbit nem kell elviselnem.
Az épület kihaltnak látszik, ma nem mosom fel taknyosok vérével a padlót - milyen naiv vagyok! Egykedvűen lépdelek végig a folyosókon, laza pólóban, hosszú nadrágban, napszemüvegben és cigivel a számban, élvezem, hogy végre egyedül vagyok. Ha lenne bennem még motiváció maradandó kárt okoznék obszcén falfirkákkal, de szomorú nosztalgiával tölt el a tény, hogy a kisujjam sem mozdítanám. Lusta felnőtt lettem, minden ilyesmi már baromságnak tűnik és falba verném azok fejét, akik megpróbálnák. Mondjuk az maradandó kár lenne az agyukban. Kulcsom az van ehhez a szarhoz, belelököm a zárba, hogy majd durván elfordítsam, de mi a f*? nyitva. Mérges ráncba szorul szemöldököm, ez az az istenverte Woo lesz, ki más flangálna ilyenkor az irodában. Olyan hangosan rontok be az ajtón, hogy majdnem leszakad. És csak egy csaj. Csalódottan elfintorodom, ma sem csípem nyakon az elnököt, aztán ez lefagy mert nézem mit művel a bige. Az oké, hogy elsős, azok ilyen degeneráltak, de felgyújtja az irodát? Ez miért nem nekem jutott eszembe... Kell egy jó másodperc, mire felfogom, hogy nem, egy papírt akar megsemmisíteni, de ettől még felgyújthatja mert hülye vagy elmebeteg. Az orromra tolom a szemöldököm, hogy megajándékozzam mindenki kedvence faszfej vagyok pillantásommal, amikor olyan rondán nézek, hogy elrohadnak a növények. Elég beteg tekintetem van, az állandó nézésem is mindig olyan, mintha pirossal felbaszott bika fújna vissza az emberre.
- Mi a szart művelsz?
Hangom nem ijedt, vagy ideges, inkább gúnyosan ráreccsenek.

_________________
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   Kedd Aug. 26 2014, 12:23

Nem keresgélek túl sokáig, viszonylag hamar megtalálom, amit kell. Nem tudom mi késztet, hogy gyújtsam fel, mert simán megrághatnám és lenyelhetném, vagy egyszerűen kidobhatnám, esetleg elvihetném. De nem, nekem teljesen meg kell semmisítenem itt és most hirtelen. Izgatottság lesz úrrá rajtam, szeretek tilosban járni. Bár ez is izgalmasabb lenne mondjuk suli időben, mikor nyüzsög az épület, de kicsivel kell kezdeni. Úgyis bejön, ahogy az is, ahogy szalad a vér az ereimben, és ettől érzem igazán jól magam.
Leállok a mozdulattal, ahogy nyílik az ajtó, és belép rajta... valaki. Remek, gőzöm nincs róla, hogy ki fia-borja, de ahogy néz. Egy pillanatra elgondolkodom, hogy ha gyorsan a hátam mögé kapnék mindent, akkor nem lenne gáz, és kidumálnám, de végül minek is tennék ilyet? Simán lehet, hogy még segít is. Meg különben is, még meg akarom nézni, mire lehetne jelentkezni. Nem tudom, hogy még lehet-e egyáltalán, de a legegyszerűbb, ha itt teszem meg, és a papírt a többi közé csúsztatom majd.
- Őőő... fel akarom gyújtani a jelentkezési lapot? - Kérdezek vissza, mintha nem lenne tök egyértelmű, ahogy kezemben a lángoló öngyújtóval, a másikban pedig a lappal állok. Részletkérdés, hogy simán felgyulladhat az egész asztal, ezzel az iroda, és esetleg az iskola is. Mit számít?
- De becsukhatnád az ajtót, nem akarom, hogy megtudja bárki is! Ez titkos akció. - Fejemmel az ajtó felé bökök, hogy tényleg jó lenne, ha bezárná. Tőlem akár neki is támaszkodhat, vagy toljon elé valami polcot, mert ketten sokkal nehezebb lesz meglógni. Bár még mindig itt az ablak. Mindig csak szemezek vele, végül soha nincs lehetőségem kipróbálni, milyen azon keresztül menekülni. De talán ami késik, az nem múlik. Egyszer mindenképpen jó lenne. Itt legalább nem bukó-ablak van, mint a HH kihallgatójában és irodájában. Sürgetőn nézek a srácra, még a kezemmel is jelzem, hogy mozduljon, csináljon valamit. Vagy falazzon, de akkor segítsen, vagy menjen, de akkor meg had csináljam a dolgom.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   Szer. Aug. 27 2014, 20:54

Ez hülye. A csaj kajak gyújtogatós gyilkos, aztán még engem néz bolondnak. Viszonzott a dolog. Egyik szemöldököm fenn, a másik lenn és magamban még mindig azt kérdezem mi a fasz van.
- Vagy inkább az egész épületet
Fintorgok és vándorol vad (állatiasnak mondják) tekintetem az asztalra, ahol van még papír és fa bőven, ami gyúlékony.
- Elcsesztél valamit kislány?
Lépek közelebb, nem kell a nógatás magamtól is ezt tenném, lassan fölé magasodok és morózus tekintetem az arcába villantom mint egy gonosz végrehajtó. Elvégre megbüntethetném ostorral és korbáccsal, nem hiszem például, hogy vágja ki az igazi HÖK elnök, lehetnék akár énis, nem igaz? És akkor az én irodámban gyújtogat jelenleg. Az ajtót a lábammal azonnal bevágom, ahogy elhajolok tőle, nem barlangban élek és alapból szeretek csapkodni, főleg ezt az ajtót. Basztam már Zin arcába párszor. A csajszi elég formás, zsenge, első blikkre bolond is, így égő papírral a kezében, de legalább kurázsija van, hogy nem szarik azonnal be.
- Egyébként van tűzjelző
Mondom unottan és lassan felpillantok a mennyezetre, bármelyik pillanatban szirénázni kezdhet.  Lemondóan sóhajtok egy aprót, megtekerem kezemben a kulcsot és végül is úgy döntök kihasználom a helyzetet. Egy visszaugrással az ajtónál termek, elég magas vagyok, nem probléma, a terem sem nagy és kulcsra zárom azt a nyomorék ajtót, a kulcsot meg elteszem zsebre, jó lesz nálam. A másik, amit ezután csinálok, hogy az asztalhoz megyek és rálépek. Jó nagyot kell, de nem gond.  Feltápászkodom rá és ököllel a tűzjelzőre csapok, elérem éppen amikor pípegni kezd. Majd azt mondom a hülye tyúk felgyújtotta, de leszereltem, meg kit érdekel mit mondok, az még messze van és ráfoghatom bármelyik referensre igazából. Az asztalról aztán lenézek a lányra, aki rögtön jön nekem eggyel.
- Titkos... szóval rossz kislány vagy.
Állapítom meg hunyorogva, aztán a papírra nézek, hogy esetleg elárulja mit rontott el. Testépítést ikszelt balett helyett?

_________________
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   Csüt. Aug. 28 2014, 23:24

Vállat vonok, akár az egész épületet is felgyújthatnám, de nem teszem. Biztos, hogy nem fog felgyulladni semmi. Annyira béna nem vagyok. Csak a papírt szeretném eltüntetni, és ennyi.
- Nem én, de állati jófej vagyok, és elintézem neki. Amúgy meg, miért vagyok kislány? Nem vagyok. Az is tök felnőtt dolog, hogy kihúzok valakit a bajból. - Biztosítom a felől, hogy semmit nem csesztem el. Én nem szoktam. Ezen kishíján felröhögök. Dehogynem szoktam, de most nem én voltam. Csak segítek, de komolyan.
Kicsit összerezzenek, amikor bevágja az ajtót, így sikerül meggyújtanom a papírt, pedig nem vagyok rá felkészülve. Egyből eldobom a gyújtót, és meglóbálom a papírt, mire az még inkább lángra kap. Ez meg itt próbál terrorizálni. Para az a fej, amit vág, kicsit behúzom a nyakam, eléggé rosszul érzem magam attól, hogy fölém tornyosul, de erőszakkal is kihúzom magam, nem fogom hagyni, hogy valami kis erre tévedő csávó megfélemlítsem.
- Mi? Hogy mi? Basszus? Miért nem szólsz? - Egyből rázni kezdem a papírt, hogy elaludjon, már alig tudom fogni, annyira elégett. Jobb híján bedobom a papírkosárba, ami meglepő módon egy lángcsóvaként fellobban. Egy pillanatra lefagyok, és már lehet, hogy éppen pánikba esnék, mikor a srác közelebb lép, és felmászik az asztalra, és... darabokra töri a füstjelzőt.
Pislogva nézem, nekem tuti a szemembe ment volna pár darabka, de ő még csak meg sem rezzen. Huha...
- Én... te... a jelző... most... te komolyan... várj! Te bezártad az ajtót!? - Kicsit késve reagálok ugyan, de legalább valamit sikerül kinyögnöm, nem csak úgy jár a tekintetem közte, a tűzjelző, a lángoló szemetes és az ajtó között. Végül karba teszem a kezem, és félre döntött fejjel nézek rá. Viszonzom a pillantását, összehúzott szemmel figyelem.
- Az hát. Talán baj? De nem annyira rossz, mint az, aki alkoholt fogyasztott, és a végén a szemetesbe öntötte. Mégis minek? Ki ekkora barom? - Kérdezem megszüntetve a bezárkózott testtartásomat. És a kérdésen felbuzdulva egyből húzogatni kezdem a fiókokat, immár valami pia után kutatva. Az cseppet sem zavar, hogy a srác még mindig az asztalon áll. Még azt is elfelejtem, hogy ránk zárta az ajtót. Most pia kell a lángoló kuka mellé.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   Vas. Aug. 31 2014, 20:35

Nézek rá, szkeptikusan. Másnak tököm tenne szívességet, de fogjuk rá, hogy szent.
- Milyen megható! Kislány dolog, hogy valaki másért vállalsz ekkora kockázatot, hacsak nem vagy Teréz anya, de az meg szent szar dolog.
Kislánynak néz ki, de még bizonyíthat, nem vetem meg a 21 alattiakat, frissebbek, manipulálhatóbbak, ezt a csajt Lizzi korúnak nézem, meglátjuk tinipicsa betegség-e a frigiditás és ő mennyire kapta el. Fölé is állok, flegmán bámulok rá, mire pánikrohamot kap. Nem tőlem, a tűzjelzőtől, de tulajdonképp mindegy, fölgyújt egy kosarat. Még az én szemeim is elkerekednek, mintha legalábbis rögtön villantott volna. A kuka, Zin kukája azon mód kigyullad. Az első reakció, hogy röhöghetnékem támad, a második, hogy nem akarok meghalni. Vagy nem annyira. Mondjuk nekem, aki d' Abo titkára lett már olyan mindegy.
- Most szóltam
De tűzjelző megoldva, mert egyszerűen szétverem. A legbiztosabb és olcsóbb megoldás. Az égő kuka most jobban zavar, bár a kulcs ott van a zsebemben, de fura késztetésem van halálra rémiszteni a lányt. Sosem gondoltam volna, hogy így teljesül egy irracionális álmom, Zin égő irodája. Kár, hogy ő nincs bent, mert azt is látta volna, hogy nem én csinálom. A kukát meg hátha szerette, annak vége.
- Jelzőügy megoldva, de bezártam az ajtót, nem is tudom hová tettem a kulcsot.
Hazudok, nálam van, de eszemben sincs az ajtót kinyitni, imádom a meleg helyzeteket. Az adrenalinom jólesően felszökik, félmosollyal figyelem a csaj hogy tüsténkedik. Nemtom mi a halál faszát keres, biztos egy flakon vizet. Nem hiszem, hogy talál.
- Egyáltalán nem, sőt jó pont. Hyun Woo, egy koreai pancser, biztos vagyok benne.
Pillantok a szemetesre, ami egyre jobban ég. Elhúzom, amíg lehet, amíg meg tudom oldani. A felsőm már most leveszem, hagy legyen a csajnak is ünnep.
- Nyisd ki az ablakot.
Szólok rá, ha semmire sem megy, de ki tudja. Lehet most robbantani fog.


_________________
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   Kedd Szept. 09 2014, 11:07

Csak figyelem, ahogy feláll az asztalra, nézem a mozdulatait, első körben nem nagyon értem, hogy mit akar.
- Én lány vagyok. A barátnőm elrontott valamit, naná, hogy segítek neki. Miért ne tennék? - Értetlenül nézek rá. Direkt nem térek ki rá, hogy nem vagyok én annyira kislány, meg hogy amúgy tökre szeretek veszélyes és stresszes helyzetekbe kerülni. Elég hamar meglesz az is. Hiába hallgat el a tűzjelző, felgyullad a kuka, én meg nem igazán tudom, mihez kezdjek vele. El kéne húzni az asztaltól, az tuti, hogy semmit ne gyújtson fel. Mondjuk az a két szem gaz, ami a szobában van elég jól tudná táplálni. Komolyan, minek ide növény, ha minden nyáron kinyírják őket?
- Kösz. - Jókor szól, nem lehetett volna az előtt, hogy beindult volna? Bár talán ennyitől nem fognak megjelenni a tűzoltók, főleg, hogy kiiktatta. Azért meg csak pislogok rá. Ez egy állat, tuti biztos az. Kicsit fura nekem, hogy ott áll az asztalon, kezében a széttört tűzjelzővel. Engem biztos megrázott volna az áram, meg beletört volna az ujjam. Úgyhogy ilyen téren le a kalappal előtte.
- A zsebedben van. Hova máshova tetted volna? - Felröhögök, úgy tűnik, ő sem egy túl intelligens lény, de nem baj, jó lesz ez, csak ne gyulladjon ránk tényleg minden. Nem is tudom, minek nyáron ennyi szemét a rohadt szemetesbe, hogy ilyen nagy lángokkal égjen. Minden esetre izgalmas a helyzet, az adrenalin kezd szétáradni a testemben, amitől meg egyre jobban érzem magam. Annyira nem tud megijeszteni, főleg, mert leginkább élvezem az ilyet.
- Köszi. És kinek jópont? - Rámosolygok, meg naaagyon cselesen próbálom kideríteni a nevét. Nem rémlik, hogy láttam volna már. Lehet nem is a suliba jár, hanem belógott, mert ő is akar az irodából valamit. Akkor meg lehet majd zsarolni, ha jól csinálom. Azon, hogy a pasas koreai pancser felnevetek. Igen, valószínű tényleg az.
Az alsó fiókban kutakodom, és meglepetésemre kiderül, hogy dupla fenekű, találok is benne egy fél üveg vodkát. Komolyan, ki iszik vodkát? Én nem szeretem, de mindegy. Boldogan és büszkén egyenesedek fel, hogy megmutassam neki a szerzeményem, de a srác meg itt áll előttem félmeztelenül.
- Huhh... - Konstatálom, ahogy akaratlanul végignézek a felsőtestén. Aztán zavartan megrázom a fejem, mikor rájövök, hogy valószínűleg túl feltűnően csodáltam meg.
- Nézd! - Felemelem az üveget, inni kéne belőle, és tűztáncot járni, mint az indiánok. Erre kitalálja, hogy nyissam ki az ablakot. De azt biztos nem, akkor lebukunk, és a végén kitiltanak a suliból, amit ugye nem akarok, mert szeptemberben szeretnék visszajönni tanulni.
- Inkább oltsuk el! - Indítványozom a fejemet rázva, leteszem az üveget, felkapom a pólóját, és azzal kezdem csépelni a szemetest, hogy kisebbek legyenek a lángok, de persze így egyre nőnek, és még a pólója is lángra kap, úgyhogy csak jobban kezdem ütni vele a kukát. Elég hamar belátom, hogy nem fog így elaludni, és mielőtt az én ruhám is lángra kapna, a pólója a szemetesben landol a lángok között. Már úgyis mindegy volt neki, a fele leégett.
- Bocsi. - A számat húzva, bocsánatkérően nézek rá, tényleg nem akartam elégetni a ruháját, de tőlem maradhat azért is. Körbenézek, valami más után kutatva, hogy mivel oltsuk el. Naná, szerintem ez az egyetlen olyan iroda, ahol nincs olyan vízautomata. Fantasztikus. Kezd egyre melegebb lenni a helyzet, nekem sebesen dobol a vérem, már a fülemben érzem.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   Hétf. Szept. 15 2014, 15:03

Jól van, ha lány lesz még alkalma bizonyítani.
- Aki béna meghal, ez így szokott lenni, de persze lányvilágban más a helyzet, igazad van.
Dének én is segítek, de erről senkinek nem kell tudnia. Sőt, én beszélek mártírkodásról, amikor hozzábasztam egy éttermet. Félsandán elmosolyodom, szeretem nézni, hogy mások mit össze szenvednek. Ilyen ez a helyzet is, a csaj babrál a tűzzel, aztán fosik, de nem akar lebukni, hagy szenvedjen kicsit. A kezem harcedzett mert bunyókon van táplálva 14 éves korom óta, nem féltem, max bepirosodott, vagy megütődött, ez is csak egy olyan sérülés, amit túlélek és fel sem veszek. Az asztalról aztán leugrom, túl magasan vagyok, fel sem érné rendesen a faszomat, hogy élvezzem, bár nem hiszem, hogy ilyen helyzetben bármi jóra rá tudnám venni.
Én tudom, hogy a zsebemben van, de azt hittem a lány éppen a másik cuccaival volt elfoglalva és nem látta. Kissé lebiggyed az ajkam, de a szememben, amit történetemnek ezen szakaszában még nem szúrnak ki hamiskás fény csillog.
- Szemfüles vagy, azt hittem másra figyelsz.
Hagom még, egy égő kuka nem égő kuka, majd ha már Hyun tájképei is lángolni fognak és a függöny is be akar szállni a buliba talán elgondolkodom rajta. Meg szerintem ezt a helyzetet meg lehet oldani ajtó nélkül is, még mindig. Ott van az ablak.
- Mr Anderson
Tudom, unalmas, hogy minden kiscsaj ezt kapja és következő körben elkezdenek vihogni a Mátrixról, de a legtöbb ember a vezetéknevemen ismer. Ha jobban összebratyizunk megtudja majd a Lionelt is.
- És neked mi a rosszkislány neved?
Figyelem, hogy szenved, nem sokat csinálok tűz ellen, csak a meleg kezd zavarni, de majd vetkőzöm. Amikor a helyzet nem változik el is kezdem bár nem ezért. Igen, a testem jó, dolgozom is vele, hogy így nézzen ki, alapból szálkás vagyok. Perverz mosoly jár a lánynak a pillantásért, nézheti, ez ingyen van. Viszont Woo vodkát tart a szekrényében, ezt ki sem néztem volna belőle. Csöppet meglepődöm, közelebb megyek, ki is veszem az üveget a csaj kezéből, hogy jól meghúzzam.
- Ma egész jó napunk van
Megkínálom őt is, lehet nem figyel majd és kihagyja, hogy majd talán később visszatérjen, de most a pólómmal hadonászik még, hogy fokozza az élvezeteket. Egy égő kuka nem elég neki. Igazából szerettem ezt a pólót, a szemöldököm csúnyán ráncolódik. Azt meg persze nem csinálja, amit mondok. Mert úgy gondoltam kidobom a kukát a sunyiba, leveszem a pólóm, hogy azzal fogjam meg, nem vagyok én se acélból bazzeg, hogy hagyjam megégni a kezem. De a csaj két lábon járó katasztrófa, a pólóm is tönkreteszi a tervemmel. De még mindig nem szarok be, ott az ajtó és az ablakról sem mondtam le. Egész nyugodtan nézek rá
- A felsőmért majd kárpótolnod kell. Vedd le a tied.
Csak egy percre akarom kinyitni az ablakot, amíg kidobom az égő kukát, azt a zuhanás eloltja és annyi, max ha valaki meglátja feljön pofázni, de tökmindegy, úgyse tud bejönni. Inkább a csaj érdekel melltartóban és mozog bennem olyasmi, hogy de azért most már időben kéne cselekedni, szóval remélem gyorsan vetkőzik és akkor ki tudom kapni a kezéből a felsőjét, mielőtt magánakcióba kezd.

_________________
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   Szer. Okt. 01 2014, 13:25

- Naná! Mi tökre összetartunk. - Bólogatok nagyon, hogy lányvilágban ez máshogy megy. Pedig nem. Mert mindenki tudja, hogyha a férj keresi a feleséget, és felhívja a 10 legjobb barátnőjét egyik sem tudja, hogy hol van. Ha viszont a feleség hívja fel a férj barátait, 8 mondja, hogy igen, vele töltötte az estét, kettő pedig állítja, hogy még mindig ott van. Szóval a fiúk jobban összetartanak, de ezt inkább nem fejtem ki.
Közben szenvedek egy kört a tűzzel. Nem is marad időm bosszankodni, hogy nem segít túlságosan, le van kötve a figyelmem, míg fel nem gyújtom a szemetest. Onnantól ráérek, nem az én kezem fog szét égni. De hiába nézek az asztalra, a srác már mellettem áll, és úgy mosolyog, hogy annak nem tudok ellenállni, vissza kell mosolyognom rá.
- Mire kellett volna? Figyeltem, hogy mit csinálsz! - Ránevetek, közben mögöttünk lángol a kuka. De azért fontos, hogy tudja. Bemutatkozik, így nekem legalább nem kell bevallanom, hogy őt figyeltem. Fura nekem, hogy a vezetéknevét mondja meg. Egyből a hajótörött jut eszembe, de két másodperc gondolkodás után rájövök, hogy az Robinson, úgyhogy örülök, hogy nem szólalok meg.
Újból felnevetek a kérdésén, és felé nyújtom a kezem, jól nevelt lányhoz illően.
- Miss Moody. - Akkor ha így, akkor már így. Remélem, hogy apám nem ismeri. Ahhoz kicsi a város, hogy mindig sikerüljön elbújnom sztárügyvéd apám, és divattervező anyámtól származó nevemmel. De most nem érdekel, éppen a HÖK irodáját gyújtjuk fel, és ez baromi izgalmas program.
Akaratlanul bámulom meg, mikor nekiáll vetkőzni. Itt tényleg mindenki ilyen jól néz ki, vagy csak én futok össze ilyen srácokkal. A legjobb, hogy az összeset lehet nézni is, mert szívesen vetkőznek. Kár, hogy jön a rossz idő. Onnantól majd ismerkedni kell, ha kockákat akar látni az ember.
- Te bolond vagy! - Nézem, ahogy meghúzza az üveget. Majd engem kínál, de én éppen tüzet oltok, nem érek rá. Meg amúgy sem nagyon bírom az alkoholt. Egyből szédülni kezdek tőle, és nagyon hamar a fejembe száll. Aztán ki tudja, mit akar ez a félmeztelen jópasi, ha én itt elalélok.
Jobb híján pedig a pólójával oltom el a tüzet, vagyis oltanám, ha nem kapna lángra az is. Így lemaradok a nemtetszéséről, de nem baj. Legalább nem veszi vissza, levan a gond. Kezdek azért kicsit pánikba esni, egyre jobban ég a kuka, és én tényleg nem akarok megégni, az kéne már csak, hogy mondjuk a hajam fellángoljon.
Magasra szalad a szemöldököm a csereajánlatára, de nincs időm reagálni, mert hatékonyabb tűzoltásba kezd, mint én az előbb. Úgyhogy átengedem a terepet neki, és míg valahogy igyekszik megfogni az egyre forrósodó tárgyat, addig az ablakhoz sietek, és kinyitom. Jobb későn, mint soha alapon. Félreugrok, hogy engem ki ne lökjön, vagy meg ne gyújtson, majd félig kilógok a párkányon, hogy végignézhessem a tűzcsóva zuhanását. Kicsit ég még földet érése után, de a betonon nincs, ami táplálja, így lassan kialszik. Én meg gyorsan behúzom a fejem, és becsukom az ablakot, mielőtt valaki meglát.
- Vegyem le a pólóm? Nah jó, de csak azért, mert kidobtak végül a tüzet. Kapsz öt másodpercet, és visszaveszem. - Fektetem le a szabályokat. Azért ennél pedig jobban voltam nevelve. Elvileg, úgy látszik nem. De hogy idegen pasiknak vetkőzzek... jó, inkább nem gondolkozom. Kibújok a csőtoppból, és magamban nagyon örülök, hogy végül vettem melltartót, még ha pánt nélkülit is, de vettem. Tuti nem vállalnám be az egészet, ha nem lenne rajtam.
- Tádám! - Rávigyorgok, széttárom a karom, és mivel úgy ítélem, hogy le is telt a beígért öt másodperc, hogy megcsodálja lapos hasam, meg szerintem pont jó melleimet, a ruhával kezdek babrálni, hogy visszabújjak bele.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   Hétf. Okt. 20 2014, 21:42

Nem erre gondoltam, sokkal inkább az ironikus részére. Nem tanulmányoztam a női társadalmat, de azt vágom, hogy rohadtul tudják utálni egymást.
- Képzelem...
Cöccögök egyet, élvezem, hogy bajlódik egy égő szemetessel.
- A barátnőd irataira
Rántok vállat, a férfiagy ha csinál valamit csinálja és arra koncentrál, nincsen harmadik szeme. Tudom, hogy a nők csöcsös mutánsok és hát bazzeg, lebuktam. De amíg nincsen életveszély nem nagyon igyekszem magunkat menteni a forró helyzetből, végülis csak az iroda fog felégni. Ráérünk.
A nevére biccentek, bár a Moody nem egy mátrixos Mr Anderson, hogy poén legyen, talán meg sem jegyzem.
Az ital jó pont Woo életében, bár majd rá lehet fogni, hogy az okozta a balesetet. Ha belegondolok, hogy az elnöki posztját akarom tőle elvenni, de felgyújtom az irodáját...
Mindenesetre hálás lehet nekem a hallgatói önkormányzat, hogy szerzek új tapétát. Nem is én, hanem Rosszkislány. Vagy mégsem, mert még lehet megmenekülünk. A piából nem kér, így legalább több jut nekem és még véletlenül sem szállhat el a jó kedvem.
- Tudom, de az igazi bolond te vagy.
A kukától mégis megszabadulok mert na... legalább az ablakot nem töri be, miközben kinyitja nekem, úgyhogy ki tudom dobni. A levegőben gondolom eloltódik, ha meg nem hát max kihívjuk a tűzoltókat, ha lángra kapna valamelyik fa. Visszafordulok felé, igazából a póló csak azért kellett, hogy azzal fogjam meg a kukát, mert átforrósodott, de a csaj lassú és inkább a kezem égett meg. Nem örülök. Ez az öt másodperces szabály se tetszik, nem az oviban vagyunk.
- Azért mondtam, hogy vetkőzz, hogy a pólóddal fogjam meg az égő kukát, mert az én felsőmet elbasztad. Téged sem az eszedért tartanak

A pólómért kapja és mert öt perces szabályokat talál ki, a bölcsiben bevállalósabb voltam. Ciccenek, bebaszom az ablakot, előkapom a kulcsom. Nem fogok béna kiscsajokkal tökölni, pár lépéssel az ajtóhoz megyek, feltépem, kinyitom neki, hogy húzzon a picsába.
- A melleid jók, úgyhogy nem köplek be, de még egyszer Hökös papírok közé túrsz nagyon csúnyán meg foglak baszni és leszarom, ha elítélnek pedofíliáért.
Remélem ettől megijed és gyorsan elhúzza a csíkot, nem vagyok kibaszott szeretetszolgálat, hogy kölykökkel baszódjak.

// köszi, az a helyzet kevés az időm, de jó volt, élveztem, Lio sajnos ilyen bunkó, de meggyőzheted, ha még szeretnél majd játszani. Ha nem, megértem, tényleg borzasztó figura. Jó volt és tényleg csak időhiány most emiatt egyik karakterem is lefagyasztottam//

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tilosban - Jodie & Lio   

Vissza az elejére Go down
 

Tilosban - Jodie & Lio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-