Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 11:30 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Segíts Haver! - Josh és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Szomb. Aug. 30 2014, 01:35

- Ne hülyíts, már az esküvőnk részleteit is tudjuk!- hördülök fel, aztán elnevetem magam. - Komolyan... Én sem tudom elképzelni, hogy holnap megkérjek valakit, de mondjuk, tíz éven belül házasodni szeretnék. Családot. Gyerekeket. Kettőt vagy hármat..., de ezt már meséltem...- Az, hogy halvány képeim vannak a jövőről, nem jelenti azt, hogy komolyan tervezek. Ha így lenne, naptár szerinti beosztással élnék, beírnám, mikor mit kell csinálnom, mit kell elintéznem. Talán a munkaszerzés szempontjából nem is lenne rossz. És ha megnézzük, így kezdtem... Csak aztán elhanyagoltam.
Azt hiszem, általánosságban beszél, nem csak a randiról, ami valamikor a jövő héten lesz, én meg máris elkezdtem terveket szőni. Igazából minden képlékeny. Tudom, hogy túlaggódom, de ezt is meg kell tanulni, mint ahogy biciklizni is megtanultam, pedig gyakran estem el. Igaz, akkor még csak 4 éves voltam.
Aztán akaratlanul olyan dolgot mond, ami késként hatol belém. Mert számomra sokat jelent, hogy lefeküdtem Eleevel. Meg kell hagyni, őrületes nő, izgató idomokkal, de ha nem éreznék iránta semmit (semmi többet nemi vágynál), azt hiszem, képtelen lettem volna ... Remélem, hogy ő is így érez. Úgy érzem, ő is érez "valamit". Elfogadom, hogy nem szerelmes még, én sem vagyok az, hacsak nem valami felületes dologról beszélünk, és a szerelem szerintem minden, de nem felületes érzelem. Lehetséges, hogy ennyire megtéveszthető vagyok? Hogy Elee éppen úgy int majd búcsút nekem, mint Heily? Hogy azt sem mondja "hello"?
A remény azokból a szálakból szövődik össze erős zsineggé, amit a különböző benyomásaimból húzgálok ki: benyomások, pillantások, érintések, szavak... Hát, majd kiderül. Elee jelentkezni fog. Remélem, hogy másodszor már betartja az ígéretét. Ha most is felültetett, ha ezek után is felültetett, ... nem is tudom, mit csinálok. Az biztos, hogy több esélye nem lesz. Megfordul a fejemben, hogy Sebastian könnyebben fog boldogulni Eleevel, mint ahogy én Henryvel. De mielőtt ők találkoznak, nekem is többet kell tudnom erről a lányról. Többet szeretnék tudni. Sokkal többet...
- Na, majd alkalmasint lefényképezem!- nevetek rá. Seby, aki ránézésre diagnosztizál. Vajon tényleg látszik valakin, ha link? Sebyre nézek. Saját bevallása szerint ő link. Szerintem nem.
- Bevallom, nem esett jól, amit az előbb mondtál- húzom el én is a szám- De majd hozzászokom, hogy az élet nem fenékig tejföl...- legyintek. Ne csináljunk még abból ügyet, ami meg sem történt! Akkor már meg is sirathatnánk egymást, mert egyszer meghalunk. A reményeim amúgy is erősítenek.
Elkérem Sebastian fodrászának a számát, és elárulja, hogyan kell befűzni egy gyors hajvágásra.
- Mondjam neki, hogy te fizetsz... természetben?- kérdem tőle és nevetni támad kedvem. Ha ilyen sokat jelent neki Sebastian bókja, történhetett közöttük valami... De csak elméleteket gyártok, és nem is gondolom komolyan.
Menet közben történik közöttünk valami, apró kis varázslat, a barátságunk ismét megcsillan egy érintésben, egy könnycseppben, és helyre billen a világom. Már nagyon is bánom, hogy felzavartam ezzel a témával (ráért volna este is) mindent megbeszélni. De már nem fogunk erről beszélni. Legalábbis, ha rajtam múlik, biztosan nem. Becsavarodok, ha nem tudok Elee hatása alól kikecmeregni. Ki kell kapcsolódnom, aktívan mást csinálnom, hogy elfáradjak, vagy bármi, ki kell aludnom magam...
- Oké. Este várlak. Csak magadat hozd, tele lesz a hűtő. Vagy a sütő. Még nem döntöttem el...- kacsintok rá, jelezve, hogy készülök. Tényleg csak jönnie kell.
- Oké. Szeszmentes este. No problem, holnap én is dolgozom...- mondom komolyan.
Kikísér az ajtóig.
- Kösz mindent! Várlak este!
Ahogy becsukja az ajtót, kinyílik egy másik, régi "barátnőm", Ms Blackwood az. A számra csapok, nagy szemekkel meredek rá.
- Ugye, nem mi ébresztettük fel, kisasszony? - aztán boldog mosollyal az arcomon leszaladok a lépcsőn.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Vas. Aug. 31 2014, 23:31

A szavaira felnevetek, tusé!
-Ez igaz, de veled minden olyan könnyen szerveződik! - Nevetek, csóválom a fejem, jó hogy nem Hollandiában vagyunk, ott azért lenne súlya a dolognak azt hiszem... - Tudom, de tíz év rengeteg idő, ne viccelj már... - Hüledezem, tíz év... azt se tudom jövőre mit és hogy szeretnék, nem hogy tíz év múlva. Majd ahogy alakul, igazodom. Mint mindig.
-Az nem elég te lökött! Beszélni kell vele, látni személyesen! - Nevetek, ugyan már, fénykép. Ennyire én sem vagyok pro.
-Sajnálom Josh, de... nem fogok neked hazudni. Azt mondom amit gondolok. Se többet, se kevesebbet. - Jelzem felé komolyabb hangon, hogy én ilyen vagyok. Talán túl őszinte, de szerintem ez minden kapcsolat alapja. Én is igyekszem őszinte lenni, barátságban, párkapcsolatban... legalábbis én utálom ha hazudnak nekem, jobban fáj, mintha megmondják az igazat. Az igazsággal könnyebb mit kezdeni szerintem.
-Azt ne, a fiúja megverne, asszem! De lehet ő is elintézné, a fiúja nélkül is! Tudod milyen harcias tud lenni? - Nevetek, intek a kezemmel, hogy a-a, ő vele nem vagyok szex kapcsolatban. - Szeretted volna ha ilyen olcsón megúszod mi? - Vigyorgok rá.
-Hah, Josh... komolyan, mintha annnnnnyit ennék mint egy... nem is tudom.. éhező! - Nevetek, kész vagyok tőle.
-Okés. - Mosolygok, kikísérem.
-Megyek, nem felejtem el, ne félj. - Vigyorgok, el lehet ilyet felejteni?
Becsukom az ajtót, a szomszédnő a szemetet viszi ki, mikor meglátja Josht rosszallóan méri végig, valószínű azt sakkozza ki, hogy itt aludt a srác nálam. Valamit motyog hogy "erkölcstelen fráter" de Josh már szalad is.

Este a rádió után valóban elvezetek hozzá, viszek egy kis rágcsálni valót (popcorn, ropi, sós ropogtatni valók), de nem sokat, Joshnál tuti sok kaja lesz.
Ahogy megjövök be is kopogtatok, remélem nem alszik és a kezébe nyomom a zacskót. Szerintem elleszünk mint hal a vízben.

//Ha akarod kijátszhatjuk az estét is (ez esetben írj még Very Happy), ha nem, akkor köszi ^^//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 00:08

// Naná, hogy írok, le se tudnál beszélni róla!//

A reggeli látogatásom alkalmával megbeszéltük Sebastiannal, hogy este találkozunk, és lazítunk egy kicsit. Akárhogy is alakult a beszélgetésünk, mert kaptam tőle hideget is, meleget is, rájöttem, milyen igaza van. Tulajdonképpen egész életemben olyan barátra vártam, mint amilyen ő. Sosem arra voltam kíváncsi, mások ki tudják-e találni, mit akarok hallani, hanem a kérdéseimre akartam őszinte választ kapni. És Sebastian ilyen.
Reggel néhányszor kizökkentett az álomvilágból, amiben az Eleevel töltött este után ringattam magam. Nem mondom, hogy nem ültetett bogarat a fülembe, hogy talán én nem jelentek Eleenek annyit, mint ahogy gondolom (vagy mint ő nekem), de a reményeim nem vesztek el. Úgy gondolom, egy próbát mindenképpen megér, hogy esélyt adjak magunknak, a dolog működik kettőnk között. Még mindig élénken él bennem az első este emléke, amikor a koncerten találkoztunk, és azt hiszem, soha nem is fogom elfelejteni.
Elrohanok Sebastiantól, és hazaszáguldok a kis biciklin, amit a postás melóra kaptam. Ahogy hazaérek, megint nem érzek fáradtságot, ezért kiszaladok a boltba és bevásárolok, (veszek néhány doboz kotont is), felhívom a fodrászt lányt, aki szombatra el is vállal (remek!), aztán Norát magamhoz ölelve elterülök az ágyamon. Halványan érzem még Elee illatát, és a tegnap este jár a fejemben. Nora dorombol az ujjaim érintése alatt, hatalmasat ásít, nyújtózkodik.
- Hát te sem aludtál?
Pislog, lassan, mintha csak egyet értene, aztán a mellkasomra telepszik, maga alá húzza a végtagjait, és behunyja a szemét. "Neked is aludnod kéne"- tolmácsolom magamnak a jelzéseit. Szót fogadok.
...
Délután egy pizzával kezdem a napot, bújva az újságokat, aztán jelentkezem egy hirdetésre. Bemegyek az ügynökségre is, holnap olyan meghallgatás lesz délután, ami engem is felcsigáz; aztán hazamegyek és már csak az estére készülök. Találtam egy könnyen elkészíthető gyors kaját, szerencsére van is otthon hozzá minden hozzávaló. (Lassan már minden lesz nálam). Előkészítem a vacsorát, aztán elterülök a kanapén. Bekapcsolom a tévét, egy régi, misztikus sorozat megy, belenézek, bár nem követem az eseményeket, máshol jár az agyam.
Kisebb csoda, hogy meghallom a kopogtatást. Rögtön ugrok, mosolyogva köszöntöm Sebastiant.
- És még te mondod, hogy nem vagy bélpoklos- veszem el tőle a nasit. Röhögök. Én is vettem néhány zacskónyit.
- Készültem vacsival, de kell neki 25 perc, míg tálalni tudom..., addig pattogtassak kukoricát?
Ha van kedve, kijön velem a konyhába, ahol sütőbe tolom a töltött krumplit, és ha akarta, pattogtatok kukoricát. Ha a szobába ment, a dolgomat akkor is elintézem, de innivalót így is-úgy is nyomok a kezébe. Alkoholmenteset.
- Megnézünk valamit?
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 00:57

// Very Happy //

-Ezt neked hoztam, mert tudom hogy zugnassoló vagy! - Röhögök, tudom nem az, nem is tudom van-e ilyen... talán ha fogyózna, bár... áh hagyjuk, nevetek csak.
-Nem kell, hacsak nem előételnek szánod! - Nevetek, popcornt kaja előtt? Mindent én sem zabálok össze, vagy úgy tűnik? Mindegy is, mókás az elgondolás is.
Követem a konyhába ahogy lekerül rólam a cipőm, nézem mit ügyködik, mit főz, de az italt elfogadom.
-Naná! Egy jó kis vígjáték? Vagy ijesztegetőset akarsz megint? - Vigyorgok rá, de szép volt mikor megugrott!
Követem a nappaliba, egyszer csak a lábamhoz dörgölőzik valami, megállok a mozdulatba, lenézek. Nini, egy kis dögöcske!
-Úúúú matka! - Mondom direkt így, nevetve, milyen picike, Josh kezébe nyomom a poharat és felveszem a kis jószágot ha tűri. - De kis szépséges vagy drágaságom, hát szia! Te vagy Josh új csaja? De mázlista, hát bizooony! - Gügyögök kissé, de hát kismacska, imádom őket, piszézek a kis mütyürrel ha tűri és nem eszi meg az orrom.
-Honnan van? Nem is mondtad hogy van macskád! Hát ez nagyon zabálnivaló öregem! - Vakarászom a füle tövét a cicának, le sem tagadhatom hogy imádom őket.

//Remélem jól emlékszem hogy kölyök macskád van... xD Ha nem, akkor is ezt csinálja mondjuk, csak kevésbé gügyögve xD//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 02:41

//Elrontottad egy poénomat, de nem baj... , feltalálom magam!//

- Zugnassoló.... A lakásomat nevezed te zugnak?- forgatom a szemem. Szóval azt hiszi, minden nap nassolok? Tudom, hogy szívat, és ezért inkább a "zug"-on akadok ki, mint a nassolón. A bélpoklos jelzőmre máris tudott reagálni. Jó esténk lesz!
- Ha annak szánnám, már ki lenne pattogtatva 5 liter. Fejenként. De remélem, a vacsora is ízleni fog és nem kukoricával kell jól laknod...- mondom komolykodva. Nem izgulok túlságosan a kaja miatt. Nagyjából már képben vagyok Sebastian ízlését illetően, és tésztamentesen vacsorázok magam is (elég volt mára az a hatalmas pizza, amit megettem). Az egész csak azért jutott eszembe, mert direkt mondtam, főzni fogok, ő meg ilyen cuccokkal állít be. Csupa egészségtelen finomság... Bakker! Elront!
Leveszi a cipőjét, és kijön utánam a konyhába. Italt nyomok a kezébe és bekapcsolom a sütőt, aztán bemegyünk a szobába. Míg sül a kaja, elindulhat a film, bármit is nézzünk, nekem aztán mindegy, mindenre vevő vagyok. Ne legyen romantikus, mondjuk. Akkor eszembe jutna Elee, és most éppen őt akarom kicsit száműzni a fejemből. Durva, hogy mindenhol és mindenről ő jut eszembe.
- Legyen vígjáték. Röhögjünk másokon is, ne csak magunkon!- húzom fel a vállam, mit szól. Remélem, nem hiszi, hogy untat, de most lehetséges, nem tudnám azt a szintet hozni, mint korábban.
És akkor megjelenik Nora. Nem így akartam bemutatni, de a dolog elkerülhetetlen, és a vonzalom kettejük között azonnal nyilvánvaló. // Jól emlékszel, kölyök...//
- Mázlista? Ki? Ő? Vagy én? - kérdezem és aztán elnevetem magam. - A csajom, naná. Az előbb repült be az ablakon a seprűjén, de először nem akart abban az alakban megjelenni előtted. Tudod, meséltem neki rólad, meg a képességedről, hogy kiszúrod, ha link... - vigyorgok.
Sebastian közben kölyökké válik előttem. Nem okoz meglepetést. Ugyanígy tudom elképzelni a kölykökkel is.
- Ez is... ahhoz a lányhoz köthető...- szándékosan nem mondom ki a nevét, mintha babonás lennék. A szívem nagyot dobban, már csak a gondolatra is, el is merengek egy kicsit.
- Tudod, amikor beöltöztem... , meséltem délelőtt... És már azt hittem elment, csak azért maradtam ott, mert ez a kis szőrmók megjelent. Éppúgy belezúgtam, ahogy most te, és vele társalogtam, amikor ő... Ő visszajött- beszélek, és érzem, zavarban vagyok megint. Istenem, az ölelése akkor olyan volt nekem, mintha rám mosolyogtak volna az angyalok!
- ... és aztán hazahoztuk. Azóta az enyém. Nora lett a neve...- hogy sose tudjam elfeledni Elenore-t, nem mintha sikerülne. Pedig azóta már azt is megpróbáltam.
Nevetgélek, ahogy elnézem Sebastiant, hogy bánik a macskámmal. Az meg úgy tűri, mintha ezer éve ismerné a barátomat. Vagy ez a macska nem is válogatós? Engem is felszedett, Eleet is a mancsa köré csavarta, és Sebastian is odavan érte. Le sem tagadhatná.
Hagyom, hogy játszanak. Elvégre, mégsem a csajomról van szó... Ha vele így piszézne, biztos csúnyábban néznék rájuk.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 02:59

//Milyen poénod? o.O//

-Nem, ezt nem mondanám, bár megvehetnéd az utcád, tudod, szeretem ha van terem! - Vigyorgok.
-Durva lenne... amúgy tuti megeszem, éhes vagyok! - Kacsintok rá, annyira nem vagyok éhes de nem bírtam kihagyni.
-Már ha viccesebbek mint mi, azért az nem kis teljesítmény! - Vigyorgok, nem reménytelen a dolog, adok esélyt a vígjátékoknak, nah. Egye fene.
//Ja hogy a cica XD Bocs, de cicaaaaa, Seby meg a cica... le kellett csapni a cicukára xD//
-Te, hát nézd a kis pofiját! - Le sem tagadhatom, hogy macskapárti vagyok. - Áh, hát világos, de ilyen alakban teljesen elcsavarja a fejem, okos csajod van, vigyázz vele! - Nevetek.
-Igen? Az nem baj, hát hozzon szerencsét a kicsi cica! - Szeretgetem meg a kis jószágot.
-Ááá, hát látod, szerencsét hoz neked! Nem is vitás! - Mosolygok Joshra, lehet tényleg jó kis kabala lesz neki.
-Nora? Nem épp cica név, de nem baj. Szia Nora! - Vakarászom meg megint. - A csaj lehet ezért is olvadozott érted. Egy kismacskával sokkal vonzóbb minden férfi. - Somolygok rá, de gyorsan hozzáteszem, nehogy rosszul legyen nekem. - Csak vicceltem.
-De tök jó hogy van egy állatkád, sosem üres a lakás ha megjössz nem? Vettél neki cuccokat? Kaparófa, ilyenek? Nem árt, ha nem akarod, hogy a bútorodon fenje meg a karmocskáit! - Vigyorgok, ölelgetem a kis dögöt.
-Bocs, imádom a macskákat. Mindig is akartam, de nem lehetett. Így ha másnál van kiélem magam! - Nevetgélek, nincs szívem letenni a kis csimbókot. - Szóval mit nézünk? Milyen vígjátékaid vannak? - Mert én most tényleg csak magam hoztam.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 04:41

// Te vetted észre a "matkám", nem mutathattam be. De azért belecsempésztem a lényeget, nyugi...//

- Ha híres leszek, mint Jack Nicholson, meg is veszem... csak neked!- Bár olyan lennék. Nem a pénz miatt, bár ha volna, nem lennék fukar, ha Sebastianról van szó.
Játszunk egy kicsit a vacsorával meg a nasival, lényegében nem jövök rá, valóban éhes-e vagy csak mondja, de tök mindegy, ha hajlandó velem enni. Mert én ezzel megvártam, és egy óra már régen volt. Hatalmas kérdőjelek égnek bennem, mégsem akarok megint Eleeről beszélni, megfogadtam, nem, mára már elég volt. Inkább nevessünk, nézzünk vígjátékot, fájjon az oldalunk, ne az én fejem (és a szívem). Annyira azért nem keseredtem el, na.
//Szeretem, amikor érted a kétértelmű megjegyzéseimet, KÖLYÖK! ;P//
Sebastian el is felejti, hogy vígjátékot akartunk nézni, rögtön elveszi az eszét az első csaj, aki a lábához dörgölődik. Hát így szokott csajozni? Én is szeretem azt a kis szőrcsomót, le sem tagadhatnám, szinte féltékenyen nézek rájuk.
- Okos. Az biztos. Kiszagolja, ha át akarod verni!- gondolok egyszerre Norára és a névadójára. Mert mégis rájött valahogy, hogy a koldus én vagyok. Nora elől pedig a kaját nem lehet eldugni.
Bólogatok, amikor kabalának nevezi, és nevetgélek vele. Még akkor sem sértődöm meg, amikor azt mondja a kismacska miatt jött el velem Elee.
- Elnézem neki. Ebbe a kis cicába nem lehet nem beleszeretni. Bár kislány... és ha beleszeret, hát izé... De sosem tudhatod mikor szeretsz bele egy másik nőbe. Vagy esetünkben férfiba- teszem hozzá, és mielőtt tényleg tökéletesen hülyének nem nézne, hozzáteszem- Lesz majd fiú macskám is, nem magamra gondoltam... - Ah, mindegy!
A macskám nevét nem magyarázom meg neki. Majd egyszer. Ha valóban kabala, majd akkor, ha már a feleségem lesz Elee, és megszületett az első gyerekünk. Vagy akkor se.... Majd ha ő lesz a keresztapja az első lányunknak. Aki ugye, kék szemű lesz és szőke. Mi volt a pizzámon? Bolondgomba?
- Valld be, hiányolod a szőrzetem. Nő már, ne izgulj!- röhögök Sebastian szavain. Nem azért szedetem fel a kismacskát, hogy azzal csajozzak be.
Tovább piszézik a macskámmal, és közben róla kérdezget. Mintha nem is csak egy állat lenne, hanem mindjárt a gyerekem.
- Sőt, babakocsija, sétáltató kantárja, macskaháza is van és három cumija, ne sírjon az anyja után éjszaka...- túlzom el e dolgot, de ismer már annyira, hogy ne vegyen komolyan. A válaszom csak azt takarja, hogy mindent megvettem, amire szüksége lehet.
- Tudtad, hogy a macskakaját is életkor szerint árulják, mint a bébiételt?- jut eszembe. Ezen például kiakadtam. Valószínű, hogy nagy része üzleti fogás. Gyerekkoromban a szomszéd macskái egeret ettek, meg tücsköt, bogarat, (meg házikosztot) mégis mindegyik szépen felnőtt.
Amúgy teljesen igaza van. Örülök, hogy itt van ez a kismacska. Elém szalad, amikor megjövök, velem eszik, ha kint vagyok a konyhában, és a dorombolásával... megnyugtat, felvidít.
- Nem baj, dögönyözd csak, mindketten látjuk, hogy élvezi. Miért nem lehet saját macskád? - nézek rá kérdőn. Egyedül él, nincs, aki megmondja, mit tehet és mit nem.
- Hehehe, rajzfilmek, animáció, Jack Nicholson és Robin Williams filmek... - sorolom, milyen filmek vannak meg DVD-n. De mint tudjuk, a kínálat határtalan. A számítógép és az internet jóvoltából bármelyik film elérhető.
Nora szemérmetlenül kokettál Sebastiannal. Úgy látszik, hasonló az ízlésünk. Elee-t is megszerette, most Sebyt is... Tök mindegy, mit rakok be. Sebyt úgysem az fogja érdekelni, amíg itt van Nora. És Nora jól érzi magát Seby kezében.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 15:20

//Bocsi o.o Majd kiengesztellek valamivel Very Happy//

-Leszel, szóval szavadon foglak! - Nevetek, bár az utca nem kéne... bár vegye meg, adja ki a házakat bérbe, az jövedelmező.
//Naaaa ne bááááts xDDD Lassú voltam már este xD//
-Jaj én nem akarom, egy ilyen kis szépséget? Hát miéééért akarnáám, igaz-e? - Magyarázok mintha gyerek lenne a cica, kész vagyok. A kiscicák az egyik gyengém, lehet Josh tudta, hogy ilyenkor szinte bármire rávehető vagyok és jön mindjárt valami abszurd kéréssel. Borotváljam le a hátát, vágjam le a lábkörmét, mittom én. Persze tudom hogy nem, de hát cicamica!
-Az tény... - Én beleszerettem, bár tőlem ez a szó furán hangzik. Aztán csak szerelmetesen pillantok Joshra. - Késő, belőled a kiscica sem szerettet ki! - Vigyorgok rá, majd a kezemmel "tátogok" neki, hogy persze persze, duma, hogy nem magára gondolt.
-Én szeretem hogy csak úgy siklik a kezem rajtad édes, elég ha játszhatok a hajaddal! - Nevetek, a macska az más, az ne legyen csupasz azok olyan szürreális macskák.
-Jaj már tényleg, na! - Nevetek fel, jól van már na alapon, de egy macskának kell pár alapholmi, hogy igazán jó legyen neki és a gazdi se kapjon rövid távon idegbajt. De mondjuk Josh amúgy is túlzó típus, lehet tényleg minden vackot megvett, ha ne is a felsorolt holmikat.
-Tudtam, tudtaaaam... - Gügyögök a macskának, meg kéne komolyodnom. Illene, megköszürölöm a torkom és Joshra nézek. - Igen, tudtam. - Jelentem ki komolyan, de elröhögöm magam, nem bírok megkomolyodni.
-Hát anyám allergiás minden állati szőrre, többek között ezért sem örült mikor lovagoltam. Mondjuk annak sem hogy folyton leestem lovaglás közben, de ez mellékes volt szerintem. Aztán meg folyton úton voltunk, egy állat nem viselte volna jól a dolgot, főleg nem egy macska. Mikor Henry beteg volt eszembe sem jutott hogy örökbe fogadjak egyet. És eredetileg nem akartam ilyen sokáig Los Angelesben maradni, gondoltam hazaköltözöm Londonba... de... végül mégis maradtam. Azt hiszem maradok. - Emelem a tekintetem Joshra mosolyogva, ölelve finoman a macskát, akit eddig vakarásztam.
-Robin Williams jó, nézzünk tőle valamit! Igazán sajnálom hogy meghalt, remek színész volt. - Húzom a szám kicsit, emlékszem mikor megkaptam hogy ezt is fel kell olvasnom.
Leülök a cicával a kanapéra, de ha Josh is leült, gondolok egyet és az ő füle tövét is megvakarászom.
-Nehogy azt hidd ki lehet túrni téged életem! - Vigyorgok rá.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 16:18

// Ne hülyülj már! Örülök neked engesztelés nélkül is. Bár... egy olyan kocsi, mint amilyen neked van, jó volna... Very Happy //


- A próféta szóljon belőled! - mondom nevetve, aztán hozzáteszem- De az ajánlat áll: bármikor beköltözhetsz a zugomba....
Egy darabig míg szívni fogom a vérét ezzel. Kifejezetten jól is esik. Megnyugtat, hogy valaki ilyen lazán kezelje a beszólásaim.
Sebastian a szemem előtt esik szerelembe a macskámmal. Nem hibáztatom, én hasonlóképpen reagáltam rá, bár nem voltam ennyire dünnyögős, azt hiszem. Az emberek miért bolondulnak meg, ha kölyök állatot látnak vagy kisgyereket? Ezt sosem voltam képes megérteni.
Valami hülye eszmefuttatásba kezek, hogy Nora kislány, mégis mindenki beleszeret, és bele is bonyolódom, Sebastian ki is nevet, aztán én is magamat.
- Á, szóval engem is szeretsz még? Megnyugodtam- merthogy azt mondta, "sem". A macska felől nem vagyok egészen meggyőződve, szerintem ő mindenkit szeret. Éppen azt, aki teljesíti a kívánságait.
- Akkor élvezd ki, Barátom, még ma éjjel, mert már igencsak visszanő régi formára!- mutatom a kezem és a lábam. Tényleg, már észre sem venni, hogy nemrég leborotváltam a szőrzetem. Elee sem tette szóvá, hogy szurkáltam volna, ahol hozzáérek- A hajamnak meg szombaton lesz annyi! Félretegyek neked egy tincset? - ugratom. Különben sem vágatom rövidre (hiszem most még).
Mindjárt a macska lesz a téma, miket kell venni neki, blablabla... Ha hiszi, ha nem, még ennél is tovább mentem. Chip is van benne, ha elveszne, haza tudják hozni, és útlevele, hogy tudjam vinni magammal, ha utazom valahova. (Hát jah, magamnak is csináltattam egyet.) Eszembe jut, milyen lesz, ha majd valamelyikőnk azzal a hírrel állít be, hogy apai örömök elé néz... Egy macska miatt ekkora felhajtást csinál. Mi lesz akkor a gyerekkel? De azért elmosolyodom. Tökéletes lesz!
Sebastiant teljesen leköti a macska, lassan velem is olyan dünnyögve beszél, ahogy vele. Aztán javítja magát. Röhög. Én is.
- Ha ezt tudom, már első alkalommal hozattam volna egy macskát. Gyakrabban lennél itt- mondom neki, kedvesen, és mellé huppanok. Elmeséli, neki miért nem volt és miért nincs macskája, és magyarázat közben jelentőségteljesen néz rám. Ez most nekem szólt? Én is indok vagyok, hogy itt maradt? Elakad egy pillanatra a szavam.
- Örülök, hogy maradsz. Nora is azt mondja, kellesz neki...- Az a fontos "is". Milyen jó, hogy van kire kenni!- A távházasság is nehézkes volna...- ugratom.
Aztán eszébe jut, hogy filmet kéne választani, a kínálatot sorolom neki, de lényegében nincsenek határok.
- Ó, ne is mondd! Majdnem leestem a székről! A nagy nevettető öngyilkos lett! El sem akartam hinni!- bár bulvárlapok írtak róla, hogy alkohol- és drogbroblémái voltak, nem gondoltam, hogy eljut a depresszio egy ilyen mély szintjére. Bár azt mondják, hogy az öngyilkosságot éppen akkor szokták elkövetni, amikor éppen "jól" van a beteg; amikor senki nem gondolná... Rajongtam a színészért, egyik példaképem.
Sebastian megvakargatja a fülem.
- Most meg is simizhetnél... Tudod, jól esne... - súgom neki és dugom oda a vállához a fejem.
Néhány perc múlva már összeszedem magam annyira, hogy megkeressem a filmet, amit választottunk, aztán kimegyek a konyhába, hogy ellenőrizzem a krumplit a sütőben, és újabb adag innivalóval térek vissza.  //Tényleg, melyik legyen? Minden filmjét szeretem! Smile //
- A krumplinak kell még 5 perc, de addig elkezdhetjük... Ehetünk idebent is...
Sebastian mellé ülök, kényelmes közt hagyva kettőnk között. Nora az ölébe összekucorodva fekszik, és bármekkora a kísértés, hogy kicsit megdögönyözzem én is, most békén hagyom.


A hozzászólást Joshua McBridge összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 01 2014, 17:38-kor.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 17:32

// Okés de bal-oldi forgalmi rend szerinti is jó lesz? Razz//

-Hmm, fontolgatom, de akkor mindig velem kell aludnod! Felkészültél te erre, hmmm? - Röhögök, jó is egyedül élni meg rossz is, de a tudat, hogyha megkérném hogy fizessünk egy lakbért, akkor valószínű nem utasítana el, jól esik.
-Téged örökké szeretni foglak, heves lánggal, perzselően! - Mondom neki szenvedéllyel fűszerezve a szavakat, majd nevetek.
-Ejj, hát nem beretválod ezentúl? Nem is szeretsz! - Mondom hüledezve, durcásan, de hamar vigyorba hajlik a dolog.
-Aham, elrakom szentimentális énem kiélve egy dobozba és nézegetni fogom! - Vigyorgok, nem gyűjtök semmit, maximum a könyveket. De az nem gyűjtés igazából.
Na igen, nem ismer még, mennyire apáskodó tudok lenni, ez alól egy kismacska sem lesz kivétel. De ahogy elnézem Josh is előrelátó volt, így nem kukacoskodom.
-Hát akkor nem veled aludtam volna hanem a macskával, nem lenne ilyen forró a szerelmünk, így jobb! - Röhögök fel.
Aztán csak nevetek, de úgy érzem érette, hogy miatta sem akarok tovább vándorló madár lenni.
-Aww, kis édes, lehetek a szeretőd cicám? Josh mellett elférek? - Hülyülök.
-Nem hiszek a távkapcsolatban, távházasság meg... ahahah... szóval maradsz a közelemben, nem futhatsz el! - Vigyorgok rá.
-Jah... néha a mosoly mély fájdalmat palástól, ez olyan szomorú... - Mondom halkabban, az ember azt hinné aki mindig nevet és bolondozik az mindig vidám is. De sajnos ez nem így van.
-Hát na jó, de csak mert szépen kéred! - Karolom magamhoz és simogatom a fejét meg a haját nevetve.
De csak elszökik, kis félős (XD) hoz is inni. A macska az ölembe van, legalábbis még ott van, majd ha megun átmászik a gazdához vagy a helyére, ki tudja, a macskák szeszélyesek.
-Nézzük meg a Mrs. Doubtfire-t! Azt ezer éve láttam és nagyon jó! Tanulhatnál is belőle! - Kacsintok rá, mert ha öreg nénike is akarna lenni, menne neki szerintem.
-Hmm, nekem jó, ha te nem vagy rá háklis. - Mosolygok, mert ha igen kinn is ehetünk ezen semmi de semmi nem fog múlni.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 18:12

// Mindent meg lehet szokni. A markomat is. A baloldali forgalmi rendet is. Téged is. A macskát is... soroljam? Razz//

- Ha megunlak, majd felköltözöm az emeletre... - mindig van B-terv, menekülési útvonal. Bár nem hiszem, hogy baj lenne kettőnkkel.
A macska kicsit elveszi az eszét, hülyülni kezdünk.
- Csak vigyázz, el ne égj idő előtt!- Heves láng. Szerelmes filmekben nem hallok ilyet!
- Na, majd szólok Johannának, hogy hiányolod. Hátha hajlandó előbújni a csigaházából...- mondom neki nevetve. El sem hiszem, hogy még most is megnevettet az az este.
- Tudtam én, hogy csak a levegőbe beszélsz...- húzom fel az orrom játékosan, mintha sértene, hogy mégsem akar a tincsemből. Átlátok ám én a szitán! (Hehehe)
- Elszóltad magad, bár hízelegni akartál. A macskám jobban tetszik, hát ennyi volt? - Johannásan kapom a kezem a homlokomhoz, mintha kínzó fejfájás gyötörne egy hisztiroham előtt.
Bár az egész csak játék, az mégis komoly, amit a költözésről mond, és őrülten boldoggá tesz vele. Valamiképpen tudomására is hozom, nekem is szükségem van rá. Később nem csak szavakkal, de az később van.
- Elég nagy az ágyunk, még Nora kölykei is jöhetnek... Bár szőrösebbek lesznek, mint a mieink...- nevetem el magam, mert eszembe jut Henry, meg a dumája. Azóta is eszembe jut a srác. Nem semmi, az biztos!
- Én nem is futok el... - Eddig úgy volt, ő megy el. Én nem készülök ilyesmire. Talán meglátta az útlevelem? Nem, biztosan elraktam. És ha van is, nem jelenti azt, örökre elmegyek. csak... Nem árt, ha van. Ki tudja...
Sor kerül a programra is, körüljárjuk, mit fogunk megnézni, és közben szót ejtünk a színészről.
- Tudod, ezen én is gondolkodtam... Ha úgy adódik, hogy híres(ebb) leszek, oda lesz a magánéletem, a nyugalmam. Mit gondolsz, valóban lehetnek boldogok, akik ennyire közismertek? - Újabb félelmeim, amiket eddig csak Sebastiannal osztottam meg.
Ahogy ülök mellette, és szavakkal siratjuk Robin Williams-t, én is szeretre és törődésre vágyom, mint Nora, az ölében. Az egész eszembe sem jutna, ha nem kezdené vakargatni a fülem tövét (mint a macskának). Viccesen mondom, de komolyan gondolom; simizzen meg, jól esne, és ő megteszi. Átkarol, és a hajamat kezdi birizgálni/simogatni. Ha macska lennék, talán dorombolnék is neki. Most csak élvezem a pillanatot, rágom a szám szélét, Eleere gondolok megint, aztán kimegyek a konyhába. Bár beállítottam az időzítőt, és van még 5 perc, most kellett, hogy vegyek néhány nagy levegőt.
Visszatérve már megvan a konkrét film is, nekem tökéletes, imádom RW-t női ruhában, és talán Sebastian sem véletlenül választotta ezt.
- Hehe, legközelebb házvezető néni legyek? Hát nem csak a fiatal csajokra buksz? Ms ... izéwood, Blackwood, a szomszédod, mégis bejön? - bökdösöm oldalba, finoman, nehogy Nora felriadjon az ölében. - Nagyon rafinált pasi vagy te, Sebastian...
Vigyorgok. Percekkel később behozom a krumplit, amit füstölt sonkával, sajttal, tojással és tejföllel bolondítottam, no meg egy kis hagymával, snidlinggel... Remélem, sikere lesz...
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Hétf. Szept. 01 2014, 18:37

//Ejj mááár, ez gonosz volt Very Happy//

-Nem, úgy már nekem nem jó! - Nevetek, mindig elfelejtem hogy van emelet is.
Szerelmes filmekben nem is hall ilyet az ember, ellenben a szerelmes versekben!
-Nem, én soha, amíg vagy érted égek csak! - Vigyorgok tovább.
-Hmmm, el leszek kényeztetve! - Dorombolom neki, mert hát Joshuám is és Johannám is lesz!
-Jaj neeeem, de nekem a hajad rajtad érték csak, hogyha érzed hogy simogatom, mert akkor olyan édes a mosolyod! - Mondom engesztelő-bókolva, mint a lányoknak szoktam.
Ú, de kiakad, csak vigyorgok, hogy díváskodik egy sort.
-Mást nyújtotok Norával, a te feneked markolni valóbb, ezt be kell látnod! - Mondom olyan elkeseredett hangon, mint aki most bukott le hogy csalja a feleségét.
-Nem, az nem létezik, a mi gyerekeink lesznek a legszőrösebbek, kis Chuwakkák! - Röhögök, mert a szavairól nekem is eszembe jut az öcsém.
-Ajánlom is, gyorsabb vagyok, rád vetem magam, leteperlek és békeszexre leszel kárhoztatva, ahol nagyon a kedvemre kell tenned! - Mondom ijesztegető hangon, de vigyorogva. De talán így még betegebb is az összkép, nevetek.
-Igen. És lehet magánéleted. Azért nem lehetetlen, csak nehezebb. De bármi van, itt leszek. - Nem szeretem ha pletykálnak rólam, de végül is Henry is remélhetőleg befut, Josh is, akkor meg már mindegy is nekem. Phoenix mellett meg lehet meg is edződöm.
Felröhögök, hogy közli bejön a szomszédom.
-Nem, de mosogatni átjöhetnél! Meg mosni, ilyenek! Szex csak úgy lesz ha átvedlesz Johannába! - Röhögök, közben eszembe jut Elee, hogy mosogatott nálam, nem hittem volna hogy komolyan megteszi... Kedvelem azt a nőt.
-Rafinált vagyok bizony, és gyönyörű is! - Vigyorgok reklámokba beillő ezerwattos mosollyal, majd nevetek.
Aztán behozza a kaját, összeszalad a nyál a számban. Tényleg éhes vagyok.
-Húú, jó az illata... - Nem nagyon húsos kaja, de a sajt meg a tojás és persze a sonka kárpótol! - Mondom, a végén teljesen elrontalak! Egy csaj azt mondta nekem, az a pasi amelyik tud főzni, az ritka és nagyon bejön a csajoknál. Szóval hajrá! - Vigyorgok rá. De ahogy elnéztem lehet benne valami, Elee és Aubrey is örültek ennek a tulajdonságomnak.
Ha kicsit meghűlt meg is kóstolom és bólogatok hogy jó lett, bár kicsit még égeti a szám. Hamari voltam.
-Fiom... csah... fohhó! - Nevetek, de lenyelem. - Gyógypuszit kapok? - Röhögök, nem bírtam megállni.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Kedd Szept. 02 2014, 09:25

//Kicsit nyers. De őszinte. Sosem gonoszkodok.//


- Hey, nem gondoltam volna, hogy neked fontosabb lesz az együtt alvás, mint nekem!- nevetem el magam én is.
Már számos élmény köt Sebastianhoz. Sok nevetés. A néhány kínos helyzetből is mindig nevetéssel másztunk ki. Humorral vele mindent meg lehet oldani. Tökéletes partner. Tökéletes barát. Bármilyen furcsa, semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy hosszú távon is egy szobát, egy ágyat osszak meg vele. (Főleg, hogy elég nagy az ágy.) De az igazság az, valaki mást szánok abba az ágyba. Vagy neki/nekünk megcsinálom az emeleti hálót? Előbb-utóbb belakom ezt a házat. Vagy ha szükség lesz rá, veszek egy társas házat, és akkor egy rakáson lakhatunk mind, mégis külön... Egyenlőre azonban erről még nem beszélek. Ki tudja, Eleevel hogy alakulnak majd a dolgok.
Amíg a macskával játszik, játékosan elmondja, hogy belőlem sem szeretett ki. Mindezt olyan kedvesen, hogy legszívesebben agyon ölelgetném, ahogy ő a macskát. Hát jah. A mi barátságunk nagy lángon ég. Én is így érzem. De oltani egymást ezzel is remek.
- Csak vigyázz, Sebastian, miket mondasz, hát nem hallottad még: "soha ne mondd azt, hogy soha?"- kacsintok rá, de nevetgélek tovább. Kész vagyok. Szeretem ezt az embert, és ha azt hittem, már nem lehet jobban szeretni, nap mint nap rácáfol. Mindig ad rá okot, hogy jobban szeressem.
- Mert megérdemled!- Hát miért csodálkozik?
Felröhögök, amikor azt mondja, édes a mosolyom, amikor a hajam simogatja.
- Zakkant vagy, Seb, nem vitás!
Én is adom a lovat alá, szerepet játszom, jót nevet, aztán megint megnevettet. Ez a bűnbánó hang! Tovább "bántom".
- Szóval a seggem jön be neked. Azt hittem, a társaságomért kedvelsz!?
De aztán már az ágyról beszélünk. Hogy ott mindannyian elférnénk. Nora kölykei is. A mi szőrös gyerekeink is. eszembe jut Henry, és Sebastian is belelovalja magát abba, hogy szőrös gyerekeink lesznek. Már csak legyintek, meg sem tudok szólalni, úgy röhögök.
Higgadunk, és amikor szóba hozza, hogy a vándorélete miatt nem lehetett macskája, de most úgy tűnik letelepedik, azt érezteti, ebben nekem is szerepem van, megint jobban szeretem.
- Oké, ha elfutok, és te utolérsz, beszélhetünk békeszexről- mondom határozottan, mert esélyét sem látom, hogy valaha is elmeneküljek előle. Ember, miről beszél? A legjobb barátom! Megijeszteni akart? Máris szaladnom kéne? Nevetek.
Lassan sikerül kiválasztani azt is, mit fogunk megnézni. Ennek kapcsán is beszélgetünk. Vannak félelmeim azzal kapcsolatban, hogy nem tudom majd a megszokott életemet élni, ha netán híres leszek. Ez az egész nagyon furcsa. Nem vágyom nagyvilági életre, azt gondolom, az embert minél többen veszik körül, annál kevesebb barátja lesz (mármint igazi), én pedig a jóról nem akarok lemondani. A legjobbról meg aztán semmi árán sem.
- Ezt jó hallani, kösz!- mármint, hogy számíthatok rá, bárhogy lesz is.
Úgy tűnik, célzatos a filmválasztása, ezen is röhögünk egy sort. Miért is ne?
- Nem értelek, Sebastian- csóválom a fejem- Van mosogatógéped. Van mosógéped. Van 6 barátnőd. Mégis én kellek neked, azaz Johanna?
Elgondolkodom, mi lenne Sebastian számára a tökéletes megoldás. Egy fiatal házvezetőnő, aki alkalmi szexre is hajlandó, vagy egy jó feleség, aki mindent készségesen magától megcsinál. A barátom természetéhez az első variáció illik jobban. egyelőre. De azért nem olyan rossz a helyzet nála, mint ahogy beállítja. Nálam sincs mindig makulátlan rend.
- Igen, az is...- hagyom rá, mert igaz. Tetszetős pasi. Nem tagadtam, nem tagadom.
Elkészül a kaja, Sebastiannal rohan az idő. Tálcán kapja meg a saját adagját. Tényleg jól néz ki, és estére nem is túl nehéz vacsora, ettől biztos tud majd aludni. Mivel tudta, hogy sütőben készítettem, nem szólok neki, hogy forró lehet az étel (még gőzölög is egy kicsit), és megégetheti. Bár nem esik neki azonnal, nem fújja meg a falatot, és ...
- Naná! Hova kéred? Előre szólok, aranyeret nem gyógyítok!- nevetek fel én is. Kész vagyok.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Kedd Szept. 02 2014, 14:19

//Igaz, én vagyok a rohadék xD De szeretem hogy őszinte vagy =D //

-Az egy tök fontos tényező haver! - Nevetek, amúgy nálam tényleg az, bár... nem pont ilyen megvilágításban.
-De, de hülye egy mondás, borotvával sem lehet rólad leszedni ha nem akarom! - Röhögök, húú de utálom ezt a sohás baromságot... De azért most nevetek, mert jól elvagyunk.
-Aww, imádlak! - Nevetek, tiszta lökött. De belőle kinézem azt is hogyha kérem megint beöltözik.
-Elvetted az eszem a mosolyoddal, ez a nem vitás! - Emelem a tétet, ha már hülye vagyok ne aprózzam el, persze Nora miatt "féltékenykedik".
-Mindkettő, talán tiltja bármi törvény, hogy még dumálunk én ne markolászhassam a feneked?! - Mondom felháborodva, mintha kizárná a kettő egymást, de csak vigyorgok, nem bírom. Egyszer azért is megfogom ennek a dilisnek a seggét, hátha meglepem. Aztán közlöm majd, hogy ne némuljon el, mert a társasága édesíti meg a fogást, vagy valami hasonló baromság. Szeretek vele baromkodni, jó vele röhögni. Remélem míg itt lakom tényleg barátok maradunk, nagyon rossz lenne ha nem. Nem is akarok erre gondolni.
-Haha, ezért nem fogsz elfutni soha, mi? Félnél szavadon foglak! - Mondom komolyabb, számító hangon, mint aki kilépett a szerepből és elérte a célját, de megint csak nevetek eztán, hülyéskedek.
-De tényleg. Emiatt akkor fájjon a fejed, hogyha már ott vagy. Amíg nem látod a folyót se, ne azon agyalj, hogy kelsz át rajta, hmm? Inkább azon, hogy eljuss a folyóig. - Mosolygok.
-Hmm, már nincs hat. Szerintem Vanessa dobott. - Vakarom az állam. - Éééés... ők nem mosogatnak nálam... valamint azokba a gépekbe be kell pakolni meg ki kell pakolni, az tök macera ember! - Röhögök, én mindenhogy utálom.
-Hah... - Komolyan, a csajok nem hagyják rám a gyönyörű jelzőt, ő meg simán. Csak nevetni tudok ezen is, gondolom ez cukkolós jellegű ráhagyás, de nem zavar, csak vigyorgok.
Meghozza a kaját, tudom hogy forró, de gondoltam kicsit meghűl ahogy hagyom, meg meg is akartam kóstolni, de így is türelmetlen voltam és megéget. No sebaj.
-Hogy hogy hova, ahol megégettem, te kis perverz! Itt a bibi, ni! - Mutatok a számra röhögve, főleg mert a seggem valóban ne csókolgassa, olyan hülye, hogy jutott ez eszébe? Mindig megröhögtet. Szegény Nora rezgős masszás fotelben csicsikál... de ha a gazdi galád és folyton nevettet akkor igazán nem tehetek a dologról, nem de bár?

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Kedd Szept. 02 2014, 17:35

// Ugyan, jó gyerek vagy. Ne légy magaddal szigorú. Az őszinteség meg alap.//


- Hát ha fontos, vigyázz, hogy megtartsd!- én is örülök, ha szeret nálam aludni. Azt túlzás lenne mondani, hogy velem, bár egy ágyban alszunk, szóval...
- Mit akarsz borotválni már megint???- ezt nem értem, de vicces. Nevetek vele.
Ja, Johanna. Hát kérem... Ki tudja, még a végén tényleg rávesz, hogy néha bújjak abba a szerepbe. Legközelebb már nem esik abba a hibába, hogy rám mozduljon, mert ismer. De vajon milyen lenne, ha úgy mennék társaságba?
- Na, ne beszélj! Most mibe szerettél bele, komolyan? A szemembe, a hajamba, a mosolyomba, Johannába, vagy az ellenállhatatlan személyiségembe? - kérdem gőgösen, de a mosolyom lemoshatatlan. De neki a seggem tetszik. Felkapok egy párnát és felé hajítom.
- Szóval, amíg dumálunk, végig a seggemen jár az eszed?- Legszívesebben ráugranék, hogy megdögönyözzem, vagy megcsikizzem, de féltem Norát.
- Még belém magyarázod, hogy én akarok veled szexelni, te ...- (...hülye?) mondom, és úgy röhögök, hogy a számra kell tapasztanom a kezem. Megfojtom! Csak kerüljön a kezeim közé...
...
Kicsivel később, amikor már kellően kiröhögtük és kiérzékenykedtük magunkat (mi minden fér bele egy estébe), kmolyabb témák is előtérbe kerülnek. Úgymint öngyilkosság, híresnek lenni...
- Ez a része nem szimpatikus... Talán ezért nem is akarom annyira. A magánéletem még mindig jobban szeretem, mint ha anélkül kellene élnem. Nem szeretem a nagy felhajtásokat. Nem szeretem... - megrázom a fejem. Jobb, ha ebbe nem megyünk bele.
A filmválasztás kapcsán aztán megint javul a hangulat, és ahogy olt, én oltom, megint megtudok róla valamit.
- Vanessa? Az melyik? - nem vagyok képben a csajait illetően. Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz utódja. Nem is egy. - Neveket ne is mondj, úgysem tudom megjegyezni. Inkább valami jellemző tulajdonságáról azonosítsuk be őket. A buta szőke. A vicces barna. A bögyös vörös... Érted?! - Ő is mindig elfelejtette Heily nevét. Én meg nem akarom tudni, kikkel került össze. Netán van egy Elenore nevű barátnője, mindjárt azt hinném, az én ismerősömről beszél.
- Ez érdekes. A minap olvastam, mekkora macera a mosás, hát komolyan...- nevetek. Na, tényleg nem egy gombnyomás, de azért nem lehet belehalni. Én is géppel mosok. És kézzel mosogatok! De értem Sebastiant. Ő utálja.
Amikor azt mondom, rafinált, ő rákontráz, hogy gyönyörű is. Én igazat adok neki, és láthatóan ez meglepi. Ha most kardoskodnék a szépsége mellett, talán azt hinné, tényleg belezúgtam, ezért hagyom, hogy főjön saját levében, én meg kimegyek a vacsiért.
Bár hagyjuk kicsit hűlni, valahogy mégis megégeti a száját. Talán túl nagy falatot vett be a szájába, vagy az olvadó sajt volt nagyon forró. Bibis lett a baba szája, puszit kér rá.
- A fene beléd, Sebastian, azt hiszed, nyuszi vagyok? - teszem le a tálcám, és röhögve fordulok felé. Nagyon nem tud ugrálni, mert az ölében van a macska, a kezében a tálca. Finoman, de megragadom a fejét, és megpuszilom a szája szögletét, ahol mutatta.
- Legalább használ? - fogom még mindig a fejét, aztán megborzolom a haját. Remélem, szó nélkül maradt. Nem puszilgatok akárkit. Aztán visszatérek a vacsorámhoz, mintha mi sem történt volna.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Kedd Szept. 02 2014, 18:09

//Ez nem szigor, ez önmagam dicsérete volt xD Kérdezz bárkit xD //

-Már az állapotot? Bárhol alszol kitúrom aki melletted van és még a takarót is ellopom, ha megtagadod a velem való alvást, ez ennyire nagyon egyszerű! - Röhögök, elképzelem, ahogy kilököm az ágyból a csaját és bebújok a helyére... úristen de beteg.
-Semmit, ááá, nem érted, de úgy fest te nagyon akarod, fogd rám, hogy ezentúl csak a fejeden lesz szőr! - Röhögök megint.
-Hát úgy az egész lényedbe! - Mutatok a kezeimmel is rá, összetéveszthetetlenül jelezve, mindenbe.
Aztán megdob az egyik párnával, nevetve emelem a kezem védekezésre.
-De ha egyszer olyan formáás! - Röhögök, nem bírom ki.
(Mindig van valami, ami miatt nem tudsz ahahahah! xD)
Mondjuk Nora duzzogva emeli a fejét hogy ennyire mocorgok, nem vagyok jó párna és öl, nem bírok a seggemen veszteg maradni.
-Hát ez alap, végre belátod te is... - Röhögök, látom hogy nekem esne így csak elégedett vigyorral vakarászom a cicát. Az élő pajzsocskámat. Na nem mintha nélküle nem lenne esélyem, de így mókásabb.
-Nem minden híresség veri nagy dobra épp mit eszik és kivel kefél, szóval ez tökre rajtad fog múlni Josh. Kár ilyenen agyalnod és idegeskedned.
-Vanessa egy hebrencs kis csaj, akit a parkban szedtem össze. De úgy fest csak egy jó szexet akart, mert habár mondta felhív nem teszi. Pedig bírtam, vagánykodó volt, bár még egyelőre kissé bátortalan. - Mondom kicsit sajnálkozva mert kedveltem a csajt, de tényleg nem keres. - Lehet bepasizott, tudod gólyatábor meg minden. - Mosolygok, vállat vonok, megesett már velem, hogy szó nélkül ejtettek. Azért ez kicsit más mint Josh és a Heily nevű csaja, szóval én nem veszem magamra.
-Értem én! Akkor azt mondom ez a csaj volt a szolid vagány! - Nevetek, mert valami ilyesmi jellemzőt tudnék ráakasztani. - De van még a gyönyörű merész vöröses, a szőke érzéki fotós, a barna bohém lovas. Bár a neveiket is tudom, azok szebbek mint ezek a jelzők de legyen! És látod, csak hárman vannak, a többiek elvannak! és mind okosak, okés? Én nem szeretem a buta lányokat! - Nevetek, válogatós vagyok. De mindüket nagyon kedvelem, noha valószínű egyikükkel sem lesz soha komolyabb a kapcsolatom néhány randinál.
-Ki kell válogatni a ruhákat és nem mindegy hogy teregetsz ki utána, akkor is macera! - Kötöm a blökit a karóhoz, mert szerintem akkor is idegesítő. - Vasalni is utálok, márpedig az ingeket kell haver... - Mutatok rá a rengeteg apróságra.
Aztán eszünk, azaz kezdünk, de hülyítem szokás szerint.
-Az, McFly! - Nevetek, nem akarok elszökni, a cica az ölemben lebzsel. Ami meglep, hogy megfogja a fejem, vigyorgok, de aztán reagálni sem lesz időm, mert na most tényleg meglep. Valóban ad a számra egy puszit, én meg bekussolok. Borzolja a hajam és csak pislogok rá, fel kell fognom hogy tényleg megtette.
-Hát... - Mondom nem kis fáziskéséssel. - Aha... nem bírok arra koncentrálni hogy fáj. Te... te tényleg megcsókoltál... - Meredek rá, na jó ez tőlem is túlzás volt, mert ez nem volt csók, de éreztem a számon a száját. Aztán elnevetem magam, a tenyerem az arcomra fektetem.
-Ha... harmadszorra csak eltaláltad... ahaha.. a szám! - Röhögök, mert hát két műcsókot már kaptam végül is, lehet mindig a számat célozta csak most találta el. Hülyék vagyunk, azt kell mondjam óvatosan kell viccelődnöm, mert Josh bevállalósabb mint hittem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Szer. Szept. 03 2014, 00:46

- Hoppácska. Erre nem voltam felkészülve- mondom, és forgatom a szemem, durva, amit mond. Imádná a híres nagyérdemű. Ilyen love story még a világon nem íródott!
- Csak a fejemen? Növeszthetek például... bajuszt, szakállt?- Hogy mellette aztán az egész testem csupasz... Hát izé. Nem festenék valami jól. Igaz, most sem. Rajzból mindig gyenge voltam. Ha-ha-ha.
- Na, azért- mutatok enyhülést, amikor mutatja, teljesen belém van szeretve, testestől-lelkestől. Ez a minimum...
A seggem most is téma, kap egy párnát az arcába, és még örülhet, hogy ennyivel megúszta, mert az előzmények után halálra kéne csikiznem. Vagy harapdálnom. Vagy ... Ah!
A mázlista! Nála van Nora. Ha nem szeretném azt a kis dögöt annyira, most simán elijeszteném Sebastian öléből, és a barátomra vetném magam. De eljön még az én időm, akárki meglássa! Fenemód jól szórakozom.
...
- Nem akarok én semmit nagy dobra verni. A legtöbben nem akarnak semmit nagy dobra verni. Tudod, miről beszélek, nem? - Nem is tudom, hogy jutunk el idáig. Nem is akarok erről beszélni. Én sosem leszek olyan híres, és ha az is leszek, gondosan elbújok majd a kíváncsiskodó szemek elől. Rejtőzködésben jó vagyok... Rábólintok, hogy kár ilyesmin agyalni, még meg sem történt, igaza van.
- Aha, Vanessa. Ejtős...- mondom lazán, és nem akarok olyan lányokra gondolni, akik nem hívnak fel, pedig megígérték.
És mert nagy esélye van, hogy egyszer egy ismerős név is felbukkanhat a sok lány között, akik kavarnak Sebastiannal, javaslatot teszek neki, hogy ne használjon neveket. Majd ha igazi barátnője lesz, arra kíváncsi leszek, azt be is mutathatja. A többi meg legyen a magánügye.
- Barna bohém lovas? - kapom fel a fejem, de az ujjam a számra teszem. Nem, nem is akarok róla többet hallani. Növekszik az ördög a vállamon, nagyon súgni akar valamit.- Elég széles paletta- mondom inkább elismerően.
- Oké, buták kilőve. Amúgy csak példának mondtam, tudom, hogy nem szereted őket.... Nem is értem, engem miért igen- teszem hozzá halkabban, rötyögve. Mert ugye, köztudott, legalábbis Sebastian számára, hogy én sem vagyok komplett.
Rengeteget röhögünk. Vállamról ördög el, Elee is száműzve egy darabra, és most csak a mókázás van Sebastiannal. Még akkor is, ha nem mindenben értünk egyet. Mosás, mosogatás... És még magyarázza...
- A zoknipárosításról ne is beszéljünk, mi?
- Na, a vasalással kapcsolatban vannak ötleteim. Egy: olyan anyagot vásárolj, amit nem kell vasalni. Kettő: mosás után rögtön tedd vállfára az inget, kevésbé gyűrődik. Három: hozd át. Ugyan nem a kedvencem a vasalás, de neked megcsinálom. Hetente egyszer, mondjuk...- öltöm rá a nyelvem. Mi minden fér bele egy barátságba?
...
Megsüti a száját, és a gyógypuszival heccel; mára már sokat húzott, le kell hűteni, ezért megteszem, amit kér.
- Ne ess túlzásokba, ez egy gyógypuszi volt. Vagy megmutassam a különbséget? - tetszik, hogy kiakadt. Aztán magához tér, és beszól, de ez is magas labda.
- Hogy számon tartod! Igazából kezdettől fogva erre vágytál, bevallhatod...
Hiába, no. Javíthatatlanok vagyunk. És még egy percet sem láttunk a filmből, de megint annyit nevettem, hogy fáj az oldalam. Nora sem bírja ezt a zajongást, sértődötten átszalad a hálószobába.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Szer. Szept. 03 2014, 01:37

-Ugye hogy ugye, szóval maradsz mellettem Édes! - Vigyorgok, szerintem ki fogom készíteni egyszer. De eddig jól bírta, hát nem kímélem a hülyeségeimmel.
-Nem, csak a hajad meg a szemöldököd engedélyezett, nem szeretem ha csikiz a bajusz. - Röhögök fel, hú de válogatós vagyok!
(ú ez a rajzos poén... XDDD)

-Tudom, de csak hiszed, hogy nem akarják. Beszélgettem erről Phoenix-szel és ő például szeret a címlapokon lenni, szereti ha beszélnek róla, ha foglalkoznak vele. Rám például haragszik, hogy nem olvastam semmit róla, igazából hogy a neve sem mondott először semmit. Azóta is nevetek ha eszembe jut a durcás képe! - Nevetem el magam kissé, csóválom a fejem. - Szóval... ha nem érdekel a sajtó akkor annyira a sajtó sem fog veled foglalkozni, ne félj. - Mosolygok rá.
-Jah, valszeg. - Vonok vállat Vanessára.
-Aham, jó fej csajszi, szétröhögtem vele az agyam. Rá akar venni nézzek meg vele egy vámpíros marhaságot, csak hogy mindenhogy szívja a vérem. De belement hogy igyunk mellé, így a végére tetszeni is fog a film, reményeim szerint! - Nevetek.
-Igen, mindenféle lánnyal ismerkedem. Szerintem imádnád mind, tüneményesek. - Mosolygok, mindig is imádtam valamit minden partneremben, talán ezért sem zavart sosem hogy nincs állandó. Mindig megismerhettem valaki újat, valaki mást.
-Mert te nem vagy buta és szőke... talán azért? - Vigyorgok rá, hát egyik sem igaz rá.
-Úristen, na az halál! - Csapok az arcomra a tenyereimmel, zoknipárosítás! horror!
-Hmm, látszik hogy neked volt rendes szülőd. Vagy csajod akivel együtt laktál. - Mosolygok a vasalásmellőzési tippjeire. - A vállfásat ismertem, szoktam használni, anyagban meg... veszem ami tetszik. - Vonok vállat, majd nevetek. - Hagyd, megoldom, különben is, még a végén kihasznállak teljesen, aztán meg már visszakozhatsz! - Nevetek.
Aztán kapok a számra egy puszit, naná hogy beszeppenek.
-Izé... - Erre nem akarok mondani semmit. Mi lenne ha visszacsókolnék? Főleg hogy tudom jó lenne, ah, de idegesítő, még mindig jön eggyel hogy Johannaként megnéztem a száját, zavarba hoz a gondolat, főleg hogy a végén még tényleg megcsókol. De főleg azért, mert valószínű viszonoznám reflexből, ha mást nem kíváncsiságból. Elég beteg elgondolás, de az is hogy megmutatná a különbséget. Beteg páros vagyunk, de mégsem cserélnék senkivel, ami azt illeti.
Na jó, elnevetem magam, mert ez kész... én is kész vagyok, főleg amit mond... már mindegy.
-Naná hogy számon tartom, mióta konstatáltam hogy jól csókolsz valszeg, nem menekülsz! - Borzasztó, főleg hogy a macska is elszaladt.
-Látod? Megsértetted a kis lelkét, féltékeny, hogy kimarad a pusziosztásból! - Nevetek tovább, mi lett volna ha iszunk is? Durva, jobb hogy nem.
-Na rakd be a filmet, vagy a végén tényleg egymást esszük meg, nem a vacsit... - Somolygok rá, hát komolyan... lekapott... emésztem még a dolgot.
-Mondd, hány barátod kaptad már le eddig? Olyan rutinosan csináltad! - Vigyorgok rá és piszkálom, közelebb hajolva, faggatón, majd a villámról bekapok győzedelmesen egy falatot. Kicsit visszapiszkálom, mert az egy dolog hogy nyert egy csatát, de a háborút nem! Beszeppentem én is őt... valahogy... akárhogy. Jah! Elszánt vagyok! És éhes... inkább eszem előbb, az a tuti.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Csüt. Szept. 04 2014, 00:07

- Melletted maradok... Amíg nem találok jobbat...- dörgölöm az orra alá, de nevetek. Sose cserélném el semmiért. Nála jobb barátom biztos nem lesz!
- Gondolod, olyan hosszúra növeszteném, hogy esélyes lenne, megcsikizne, vagy ... te akarsz megint közelebb bújni? - kacsintok rá. Használta már valaki a bajuszt önvédelmi fegyverként?
Szeretem ezt az embert. Tiszta hülye. És mintha mindig is ismertem volna. Alig tudok róla valamit, mégis biztosnak érzem magam benne, minket se földi, se égi hatalom nem választ már szét.
...
Sok-sok perccel később, a nevetéstől hasfájósan beszélgetünk a sztárság árnyoldalairól. d'Abo említésére csak megvonom a vállam. Az a pasas nagyon furcsa. Én olvastam cikkeket róla. Annyira nem az én világom; fogalmam sincs, milyen lenne vele dolgozni. Rohadtul fiatal, őrületesen gazdag és befolyásos. Egyes cikkek szerint a vagyona egy részét nem is tisztességesen szerezte. Ergo, ha engem fizetne belőle, nekem is bemocskolódna a kezem. Igaz, Sebastian ötletét megfogadva, beadtam a portfólióm az ő ügynökségének is, eddig semmi konkrét visszajelzést nem kaptam. És tán jobb is így.
- Bizonyára... vannak olyanok is, akik így akarnak maguknak hírverést csinálni... De amikor szeretnél elbújni egy kicsit, és nem tudsz, mert a lakásod előtt paparazzi áll, a munkahelyed előtt rajongók... Lehet, a pokolba kívánod azt a napot, amikor ezt a szakmát választottad, nem? Egyenlőre nem érdekel a sajtó, és remélem, én sem fogom őket érdekelni. Írják meg, ha jó voltam, írják meg, ha rossz, de csak a szerepeimről írjanak, engem hagyjanak békén!- fakadok ki szenvedélyesen. Az jut eszembe, amikor a suliban a fejemre olvasták, csak egy fattyú vagyok, a mamáék nem is a szüleim... Ezek a hiénák is kiszagolnák az őseim titkát. Nem az újságokból akarom megtudni, ki volt az apám.
Szerencsére témát váltunk. A csajok...
- A pia jól beválhat, de ha te ott vagy, garantált a jó este!- nevetek rá, őszintén. Szerintem nem mindenkinek van ilyen csavaros észjárása, mint Sebastiannak. Biztos vagyok benne, hogy egy vámpíros filmből is képes a maximumot kihozni, bármilyen gagyi is az...
- Imádnám mind..., ahhhaaa.- fenyegetem meg a mutatóujjammal. Remélem, egyikkel sem akar összehozni. Én egészen másképp akarok kapcsolatot létesíteni, mint ahogy eddig ő mesélt róla. Ergó, az ő barátnői nem lehetnek az enyéim. Vagy nem úgy...
Kicsit provokálom, bevallom.
- Buta is- mutatok a szívemre - szőke is- mutatom a hajam végét, de persze, ez most nem komoly. Egy ideje mintha megnőtt volna az önbizalmam. Már nem vagyok annyira kishitű, mint korábban. Talán ez is szerepet játszik abban, hogy jobban érzem magam a bőrömben.
Gyanítom, hogy miért választja a filmet, amit majd megnézünk, és persze, erről is kommentelünk egy sort. Körberöhögjük egymást, miért nehéz a mosás. Nagyanyáink kézzel mostak! (Az enyém bizonyosan) És azt mond
ja, nehéz zoknit párosítani?
- Vegyél 10 egyformát, cseszed...- nevetem ki. -Úgyis egyszerre mosod, még különbség sem lesz köztük!
Aztán vasalásmegelőzési tippeket adok neki. Kikerekedik a szemem, arra, amit ezután mond. De aztán nyelek egyet. Szülő, csaj? Hát, egyet sem tudok felmutatni. Hű, de jó nekem! De megrázom magam. Rövidzárlat.
Mi vezet mégis odáig, hogy szájon "csókoljam"? Nem csak a forró étel okozta "bibi". Már annyira zsong köztünk a levegő, már annyiszor súroltuk a témát; már annyiszor húztuk egymást ezzel... Fogjuk rá, csak a kíváncsiság vezetett odáig. Vagy az, hogy megelégeltem a témához kapcsolódó húzásokat. Vagy...
De nem változik semmi. A megszeppenése és a szavai éppen úgy humort csalnak elő belőlem, mint korábban, húzom tovább, mintha semmi sem történt volna, és ebben a pillanatban halál biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk egymásba szerelmesek, de bármit megtennénk egymásért. Azaz sokkal több ez, mint szerelem. Összemosolygunk, és ha volt is kétely vele, velem kapcsolatban... , már nincs. Talán soha nem is kételkedtem, hogy ez valódi barátság.
Nevetgélek, ahogy újra húzni próbál.
- Kap az a macska elég puszit...., ha nem is tőlem- én nem szoktam piszézni vele, de azért néha magamhoz ölelem, nem tagadom.
- Oké, csak vigyázz, nehogy félrenyelj...
Felállok, hogy magamhoz ragadjam a távirányítót, aztán visszaülök Sebastian mellé, aki még látszólag most sem tért magához.
A kérdésére úgy teszek, mint aki komolyan elgondolkodik. Először az ujjaimat is számolgatni kezdem, mintha komolyan gondolkodni kéne.
- Mindent összevetve? - kérdem, mintha lenne kizáró tényező, vagy szűrő, vagy bármi-... A lányokat is beleértve... veled együtt... hármat.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Csüt. Szept. 04 2014, 00:49

-Nálam jobbat? Hah! - Dobom hátra a hajam, remélve elég hisztis képet sugall rólam fél percre de nevetek, ez kissé csökkenti művészi értékét a dolognak.
-Ó ha már csókolgatlak, elég közel leszek, a torkod is megnyalintom! - Röhögök fel, mert nem, ilyet nem csinálok senkivel, de őt jó szívatni minden baromsággal.
Sokára szóba hozom Phoenixet is a sztárság kapcsán.
-Tudni kell nem foglalkozni velük. Egyszerűen nincsenek és kész. - Vonok vállat, mást nem igen tud csinálni szerintem. - Nehéz megtanulni de szerintem nem lehetetlen. Egyelőre szerintem max a kritikusok írnak ilyeneket, de kell a sajtó is, különben nem leszel ismert. Az pedig kell ehhez a szakmához, lásd be. - Mosolygok rá, tudom hogy ez nem vonzza, de hát az orvost sem a vér vonzza jó esetben, mégis véres lesz munka közben ha műt.
De váltunk, látom felzaklatta a dolog.
-Remélem, igyekszem megnevettetni akit lehet! - Nevetek, mert hát ez tény. De Eleevel ez nem nehéz amúgy sem.
-De komolyan! Hidd el! Na majd ha szervezel dupla randit, akkor elhívom az egyiküket! - Vigyorgok rá.
-Neeem! - Nevetek, hogy itt játssza a buta szőkét. - Barna vagy és okos! Ne becsméreld az ízlésem, hogy jössz te ahhoz? - Mondom tettetett felháborodással, de nevetek. Komolyan gondolom hogy egyik sem igaz rá, nekem ő barna. Meg nem buta.
-Azt csináltam... de attól még uncsi! - Öltök rá nyelvet, hát nekem csak fekete, szürke és fehér zoknijaim vannak. Tiszta unalom, de nem bánom.
Nem is sejtem hogy számára fura dolgot mondok, de ha azt vesszük, nekem hiába volt anyám, nem tanított semmire házimunkával kapcsolatban. Talán mert ő megszokta hogy nem csinálja.
Aztán ha futólag is de megcsókol. Beszeppenek, de ennyi. Nem kell sok és már nevetek megint. Elvégre vicc, Josh nem fog leteperni és magáévá tenni vagy hasonló. De bennem sem gyúlt fel a szenvedély ehhez hasonlatos lángja, neki sem kell félni hogy meghúzta az oroszlán bajszát.
-Mondom én hogy nem szeretgeted eléggé! Engem lekapsz őt nem? A helyében én is megsértődtem volna! - Nevetek, szegény cica.
-Nem nyellek le keresztbe hogy megakadj a torkomon, ne félj! - Vigyorgok, istenem, tényleg hülyék vagyunk.
Ahogy leül és számolgat forgatom a szemem, de mikor válaszol, hogy a lányokat is beleértve nos... leesik az állam de nem a jó értelemben.
-Tessék?! Én voltam a harmadik? Ne már hogy csak két csajjal csókolóztál! - Kerekedik el a szemem, de nem bántóan faggatom csak meglepődve. Az olyan... kevés. Én amikor 16 voltam már több csajjal csókolóztam... - Hogy hogy? Nem randizgattál, próbálgattad kíváncsiságból, ilyesmi? Azért a csajok sem prűdek... - Döntöm félre a fejem, mik ki nem derülnek. - De várj... várj.. - Mutatom is hogy mindenki hagyja abba amit csinál. - Akkor... na várj. Te neked Heily volt az első csajod minden szempontból is? Értem már miért ragaszkodtál... - Nézek félre, hogy hát jah, így már értem. - Miért nem mondtad? Így olyannak tűnhettem mint aki piszkál és szívat téged... Már komolyan, gúnyolódva!- Képedek el, mert hát nem tudtam, ha tudom, nem izélek a csajokkal meg hasonlókkal. De én ilyet sosem csinálnék vele, lehet azt hitte mégis, akkor hogy mosom le ezt magamról?

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Csüt. Szept. 04 2014, 02:07

Nevetek, ahogy színészkedik. Kicsit még gyakorolnia kell, de egész jól csinálja.
- Elég hosszú a nyelved a feladathoz? - Majdnem hozzá teszem, milyen mély az én torkom, de ez... hát ez most nem lenne nyerő duma. Mi van, ha nem csak a nyelvét akarja majd bedugni oda? Így még ízléses a poén. Legalábbis kettőnk között. A fenébe is, vacsorázni fogunk!
- Úgy érted, szükséges rossz?- kérdem, és szokásom szerint mérlegelni kezdek, érdemes-e egyiket beáldoznom a másikért. Amúgy hülye vagyok, tényleg nem érdemes ezen agyalnom, nagyon messze vagyok még ettől. Ejtem is a témát. Az emlékeim felzaklatnak, és nem akarom csődbe vinni a közös esténk.
- Szóval nem csak én vagyok a kivételezett?- kérdezem, de nem korholom. Örülök, ha mindig ilyen vidám. Senkitől nem irigylem Sebastiant. Úgy gondolom, ő az a személyiség, aki mindenkire pozitív hatással van. Nem is értem, azzal a pasassal hogy konfrontálódhatott... (Eszembe jut, amit mesélt, hogy megmenteni akart valakit, és majdnem az az illető verte meg.)
- Dupla randi? Hm? Nem is rossz ötlet! Csak előbb legyen meg a sajátom!- mondom sóhajtva. Ennyit arról, hogy nem akarok Eleere gondolni.
Egy pillanatra a buta szőke szerepébe bújok, és meglep, hogy nem tagadással cáfol, hanem az ízlése elleni sértésként könyveli el, hogy nem akarom elhinni, tetszhetek neki.
- Oké, jó van meggyőztél... hogy is hívnak? - jelzem, butának tartom magam. De nevetgélek.
Aztán beszélünk mindenféle házimunkáról is. Mindent kifigurázva, aztán meg holt komolyan, de ennek is nyelvnyújtás és poénkodás a vége.
Aztán eszünk, megcsókolom, megszeppen (kiakad), és aztán ez a téma.
- Lehet, nem elég, hogy valaki csak dorombol... És abból meg elegem van, hogy tele a szőrével a szám...- prüszkölök, mégis miért jobb őt csókolni, mint a macskát. - És Nora nem is húz annyit, mint te- Evidens, nem?
- Kivételesen nem magamra gondoltam, hanem a falatra. Ha eszel nevetés közben, az végzetes lehet. Szóval...- vonom fel a vállam.. Kivételesen komolyan beszéltem.
Elindul a film, de valami előzetes van, levettem még a hangját, így a kérdésére adott válaszom szinte hasítja a csendet. Először talán lódítani akarok, de nem tudok. Eddig mindig óvatosan kerülgettem a témát, és hálát adtam Istennek, hogy sosem buktam le előtte. Bakker, az a csók nem választ minket szét, amit neki adtam, az a KETTŐ fog elválasztani tőle, amit korábban adtam másoknak?
Ennék nyugodtan tovább, bár érzem, hogy ez a beszélgetés akár vízválasztó is lehet. Én nem izgulok. Nincs miért. Hamarosan úgyis minden rendben jön az életemben, rám ragyogott Fortuna csillaga. Nem beszélek, ennék tovább, ő meg agyal, és arra kér, figyeljek rá. Nem hiszi el, amit mondtam neki. Ő mondja ki a szavakat, amiket nekem kéne elmondanom, én meg csak élettelen arccal nézem, rajta mit látok. Mintha csalódott lenne. Úgy érzi, átvertem?
Heilyvel vakvágányra téved, és úgy gondolom, tudnia kell a teljes igazságot.
- Heilyvel nem történt semmi...- tudom, hogy a szexre gondol. Nekem sokat jelentett vele a csók is. De a szex, az igazi, intim együttlét Eleehez köthető. - A szüzességem tegnap veszítettem el- mondom ki nyersen, egyszerűen.
- Sebastian, ne bánj semmit! Nem bántottál, csak nem mindig értettelek, és most sem értelek mindig, de te ilyen vagy, én meg másmilyen, a dolog mégis működik közöttünk, mit számít, hány csajom volt, és hogyan beszélünk róluk? Én így, te úgy... Lehet, pár év múlva már én is... - olyan leszek, mint te, mondja a csönd. Nem erre vágyom. Ezt ő is tudja. De ahogy Heilyn át tudtam lépni, át tudok lépni másokon is, lehet Eleen is, ha rájövök, mégsem ő az igazi.
- Most nagyon kiakadtál?
Félek, otthon majd másképp értelmezi az egészet. A ragaszkodásomat, a barátságomat, a csókomat. Mint kiderül, ő éppen ennyire fél attól, hogy én értettem félre őt. Máshogyan, de fél.
- Figyelj ide. Semmi gáz. Nekem a fiatalkorom nem a csajozásról szólt. Sosem volt rájuk időm, bár lehetőségeim lehettek volna. A nagyszüleim szigorúbban neveltek, én sem osztogattam magam, és aztán ... elveszítettem őket, hisz tudod. Dolgoztam, tanultam, dolgoztam... Mikor lett volna nekem időm csajokra? És aztán... már túl sok idő telt el. A kortársaim szétrebbentek, én meg dobbantottam. Az első "kapcsolatom" akár tévedés is lehetett, a másodikért ezért akarok mindent megtenni.... De igyekszem majd, ahogy javasoltad... visszafogni magam. Hogy ne legyek szerelmes... Érted...- halkul el a hangom.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Csüt. Szept. 04 2014, 02:41

-Nem a méret a lényeg! - Röhögök, de már hangosabban és a hasam is fogom. Alig bírtam kinyögni.
Aztán lenyugszom, de volt rá időm.
-Igen. Minden munkában van valami ami negatívuma. Ha tolmácsolok semleges kell maradjak, a szóhasználatom pártatlan kell maradjon, ez a fordításra is igaz. Ha épp azt kéne lefordítanom mennyire élvezetes megerőszakolni egy nőt és verni, nem érezheti az olvasó vagy a hallgató hogy én azt elítélem. A te munkádban a fotósok és riporterek ilyenek, el kell viselned őket munkán kívül is ha úgy alakul. - Mondom nemes egyszerűséggel, mert minden munka nehéz a maga módján.
-Ebből a szempontból nem. - Mosolygok, mert bizonyos dolgokban Joshua valóban kivételezett nálam.
Nevetek halkan, hogy a saját randijára gondol, ilyen nehéz szívvel.
-Ugyan már Josh, imádni fog, gondolkoznom kell kit vigyek. - Merengek el a számat ütögetve, majd rámosolygok, én biztos vagyok benne hogy sikere lesz.
-Elég a szivi... - Ha ő buta, akkor én meg nem válogatok, negédesen mosolygok rá.
Felnevetek később, hogy nem szereti a szőrös csókokat, mon dieu, ki hitte volna?
-Áh értem, szóval doromboljak és borotválkozzak tovább, akkor velem maradsz és csókolsz még? Micsoda ajánlat! - Röhögök, kész vagyok tőle.
-Áh, ne félts! - Legyintek. - Nem fulladok meg olyan könnyen egy kis kajától! - Mosolygok, ettem én már nagyobb röhögés közepette is.
Aztán kiderül hogy lehet bunkóbb voltam vele mintsem gondoltam, megijedek, hogy megbántottam. Főleg az én életvitelemmel, azok a fiúk sosem kedveltek (és lányok) akiknek kevés kapcsolatuk volt. Pont azért, mert nekem meg nagyon sok...
Aztán tovább fűzi, ledöbbent.
-Bocs... én... nem akartam izé lenni, nem tudtam. Ha tudom nem vagyok olyan amilyen, de tudod... én azt hittem... szóval bocs. - Köszörülöm a torkom, mert így tök más az egész, értem már miért volt ennyire buzgómócsing és miért akadt ki ennyire mikor közöltem a lánynak lehet csak kaland az egész. Neki minden bizonnyal tök fontos a dolog ha eddig várt.
Kicsit kétségbeesem hogy megbántottam, lázasan kutakodok az agyamban pontosan hogy is fogalmaztam neki úgy... sokszor, sokszor szóba jött de... gőzöm sincs.
-Ne legyél olyan. - Szögezem le, szavam koppan a csöndben. Henry is csak kiborult, mikor változtatni akart és nem ment. Mindig megkapom, hogy egyedül maradok. Van is benne valami. - Engem nem zavarna ha szűz lennél se, csak akkor nem kezelném ilyen lazán a témát. Ennyi. Nem akarlak megbántani semmivel sem. - Nekem tényleg nem ez a lényeg, de nem akarom hogy megutáljon.
-Hát.. fura hogy nem mondtad és hagytad hogy kérdezgesselek meg ilyenek. De nem, csak félek megbántottalak úgy hogy azt sem tudtam az bántó volt... Jártam már így, egyszer csak a képembe lett ordítva, hogy attól hogy egy én tárgyként kezelem a nőket nem mindenki olyan. Hogy van akinek nem csak testi szükséglet a szex... Nem volt alkalmam elmondani az illetőnek, hogy nem igaz rám amit mondott... Azóta óvatosabb vagyok de... úgy látszik nem eléggé. - Nézek rá bizonytalan.
Aztán magyaráz nekem, ez megnyugtat. A végére csóválom a fejem.
-Nem azt mondtam ne legyél, ezt nem is lehet befolyásolni ha jó tudom, csak azt mondtam hogy hagyj teret a lánynak, mert lehet ő nem könnyen adja be a derekát érzelmileg, ha testileg meg is tette. Azt mondtad olyan mint én. Én még nem voltam szerelmes, hiába volt már vagy száz partnerem, akivel randiztam is, nem csak lefeküdtem. Én nekem ijesztő lenne, ha azt mondaná, szerelmes belém és nem bír nélkülem lenni. Gyors lenne. Csak ezért mondtam hogy óvatosan. Ha ő is olvadozik és csüng rajtad és azt hajtogatja hogy kín volt neki minden nap amíg nem látott akkor ne fogd vissza magad, ennyi...
-De komoly enyém a harmadik csókod? Dobogós vagyok... - Vigyorodom el. - De tudod, nálam te vagy az aranyérmes, fiú még nem kapott le, csak Kilian akart, amikor azt hitte meleg vagyok! - Vigyorgok tovább, remélem kicsit oldom a hangulatot.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Pént. Szept. 05 2014, 13:31

- Igazad van- bólintok rá. Különben meg a fotós is csak egy ember. Abból él, hogy eladja a képeit. Minél pikánsabb, annál többet keres vele. Hát lehet rájuk haragudni, hogy keresik a lehetőségeket? Brrr., miért is vagyok ennyire empatikus?
Aztán kellemesebb téma felé evezünk, azon is nevetgélve. Bármennyire is szerettem volna ma este kikapcsolódni, szándékosan nem gondolni Eleere, ez sokkal nehezebb, mint gondoltam. Normális ez? Apró dolgokról is eszembe jut. Be kell látni, nem könnyű nem rá gondolni.
- Ha mind imádna, mindegy kit hozol. Vagy éppen az kell, ne szeressen majd annyira? - nevetem el magam, mert most úgy tűnik, Sebastian van nehéz helyzetben.
Játszom a buta (szőkét), és ő is adja alám a lovat. Szivi. Meghalok, komolyan. Már fáj az oldalam, annyit nevettem. Na, csak vigyázzon, mert ki tudja, mikor fogom így szólítani!
- Dorombolj és borotválkozz... Ez a te dolgod! Hogy mit teszek én, azt bízd ide...- kacsintok rá. Megint egy húron vagyunk, rezgünk, röhögünk. Fáj.
Elkészül a vacsora, tálalom. Megint hülyéskedünk, lekapom, aztán az egész olyan fordulatot vesz, amire álmomban sem gondoltam volna. Tuti, hogy ledöbbentem, le sem tagadhatja, hogy megleptem a kijelentésemmel, de kár lett volna lódítani. Könnyebb lett volna. A következményeket tekintve mindenképpen könnyebb lett volna azt mondani, meg sem tudom számolni, hány csajjal csókolóztam már, de az egész...
Szinte akartam, hogy tudja. Ha valaki ismer, ismerjen rendesen, teljesen, egészen... Ha ő a barátom, a tapasztalatlanságom miatt nem fog elfordulni tőlem. talán nem is néz majd hülyének, hogy milyen kérdéseim voltak és vannak az udvarlással kapcsolatban, hogy miért feszengtem bizonyos témák kapcsán, ami neki olyan természetesnek tűnt, mint másnak a kézmosás. Hát... Ez van! A zavara lassan engem ejt zavarba.
- Hahó, ébresztő! Meg ne bánd, ami közöttünk történt, én ilyennek szeretlek, amilyen vagy, te meg pont ilyennek szerettél meg, amilyen vagyok. Nincs miért bánkódni!- ütögetem vállba.
- Ne csináljunk bolhából elefántot, jó? - nézek rá. - Tényleg, nem bántottál meg... Oké, néha megleptél, néha elakadt a szavam, de .... Ennyi! Én imádlak, te nőbolond, te...- Elnevetem magam, átölelem a vállát, és ha engedi, hatalmas puszit cuppantok az arcára. Csók nem jár minden percben!
Igazából hálás vagyok neki mindenért. Meghallgatott, biztatott, kijavította a téves elképzeléseimet (mondhatni, lehúzott a lila felhők közül), és ebben semmi rossz nincsen. Ha kell, ezeket is elmondom neki. De aztán lenyugszik. Eleeről (vagy inkább rólam) beszélünk, és arról, miért nem jó az érzelmeinket gyorsan kimutatni.
- Akkor veled szerencsém volt- nézek rá szeretetteljesen. Lehet, más elrohant volna, ha azt kérem, cuccoljon át hozzám, pedig alig ismerem. Vele mégis miért ilyen egyszerű? Ezt a titkot kéne megfejteni.
- Dobogós vagy- hagyom rá, és nevetek, hogy ezt hozza ki ebből a helyzetből. És aztán hangosan felnevetek- És ebből a szempontból aranyérmes is- ha már ő is említi... Fiút még én sem kaptam le soha ezelőtt.
Ha valóban sikeresen túl vagyunk a megrázkódtatásán, és helyre zökken minden, visszaállítom a filmet az elejére (a történet kicsit előre szaladt némán, ahogy beszélgettünk). Eszünk és filmezünk, hatalmasat nevetünk, amikor Robin házinéniként Queenre takarít, vagy éppen a tortába dugja a fejét, és saját nővérének adja ki magát...
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Pént. Szept. 05 2014, 22:23

-Már téged vagy engem? Csak érezze jól magát a lány, nekem ennyi is elég, bár jöjjön ki veletek is, az még fontos! - Nevetek, de szerintem azt a lányt hívom el, aki ráér majd. Ennyire nagyon egyszerű a dolog. Mert mind bájosak.
Hát tényleg fájdalmas amit összebohóckodunk, a film nem is azért kell hogy nevessünk, kezdek rájönni, hanem hogy pihenjünk két nagy nevetés között...
-Igenis! Meglesz mindkettő, főleg a dorombolás! - Vigyorgok és bújok hozzá kicsit doromboláshoz hasonló purrogó hangot hallatva. Na igen, ilyet is tudok, vigyázzon!
Aztán kissé kétségbeesem, hogy megbántottam, rossz szokás, de nekem ez most tényleg fontos, nem akarom/akartam elrontani, talán azért ijedezem.
-Fura, de jól esik... - Mondom megkönnyebbült mosollyal, mert ha elfogad ilyennek az nagyon jó. Őt nem nehéz elfogadni, már szerintem. - Nem bánkódtam, csak... na mindegy. Az a fontos hogy nem haragszol! - Mosolyodom el, mert lehet tényleg butaság amiket gondoltam.
Na jó, megint megpuszil, röhögnöm kell.
-Olyan csókolni való vagyok mi? - Nevetek. - Ha nem bántottalak akkor jó... ez megnyugtató! Bár a békeszex elriaszt ettől mi? - Nevetek még mindig, csak hülyülök.
-Hmm, lehet, bár nem tudom később is így fogalmazol-e majd. - Mosolygok, de remélem. Igyekszem elviselhető maradni.
-Jeeee, ezt is megértüüüük! És még pia sem kellett hozzá, olcsón megúsztuk! - Nevetek, de elcsendesedem, mert eszem, meg nézzük a filmet. Mondom is neki közben hogy azokat a jeleneteket bírom, amikor az új férjjelöltet szívatja. Bár a tortás rész is jó, főleg mikor elgázolják az arcát. Az olyan morbid!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   Pént. Szept. 05 2014, 23:06

- Mi? Ja! Félreértettelek. Azt hittem, az a gondod, melyik lányt hozd magaddal, aki előtt miattam sem sülnél fel...- ritka hülye vagyok. Az oké, hogy Sebastian elvisel ilyennek, de lehet, a barátnői nem ilyen baráttal mennének közös randira. Henryvel sem indult könnyen az a délután.
Megnevettet, ahogy hozzám bújik és dorombolni kezd. Norának vigyáznia kell, versenytársa akadt!
Kicsit később, már komolyabb témát feszegetünk, mert történt közöttünk valami, ami ezt hozta magával. Ijedtnek tűnik, nem győz magyarázkodni és bocsánatot kérni, hiába győzködöm, hogy ne tegye, nincs rá semmi szükség. Azt hiszem, a puszi segít (megint) meggyőzni, hogy részemről semmi harag. És azt is tudom, nekem nincs félnivalóm. Nem így reagálna a helyzetre, ha lenézne amiatt, amiket elmondtam neki.
- Higgy, amit akarsz- hagyom rá. Már megint provokál, de nevetek. Bármikor megpuszilom. - Ne provokálj, te, mert aztán fájni fog a hátsód!- nevetek. Hát ez nem igaz. Megkapta a csókját, most a szexszel fog húzni, amíg magamévá nem teszem? Hát hol ennek a vége? Persze, nem gondolom komolyan, amit mond.
Szerencsésnek érzem magam, hogy vele ilyen egyszerűen mentek/mennek a dolgok. Könnyű egyezséget kötni, megbeszélni dolgokat, nevetni (ez a legkönnyebb), és egyáltalán... Jó a társaságában lenni. Megunhatatlan. a hülyeségei ellenére is. Mert nekem is vannak hülyeségeim, amit ő néz el.
- Meglátjuk. Kérdezz meg, úgy... 50 év múlva...- kacsintok rá. Nagyon bízom benne, hogy legalább fél évszázados barátságunk lesz. Mindhalálig. Én 70 évre lőttem be magam.
- Látod? Pia nélkül is elviseljük egymást. Még mindig van menekülési útvonal...- Max alkoholisták leszünk egymás miatt. Bár ez nem jó terv.
Aztán filmezünk, de akármennyire jó Williams, nem tudok már olyan nagyokat nevetni, mint a film előtt. Nem a humor rossz, én nevettem ki magam, szinte fájdalmasra. Kárörvendünk, amikor Pierce Brosnan szívatódik (azt a színészt amúgy sem csípem). Lecukizom a legkisebb kislányt, röhögök, amikor kettős szerepében Robin a vendéglőben lebukik a főnöke előtt, és sajnálom, amikor a családja előtt... A buzi rokon visszataszító és mégis muris. Jó kis film, jó kis este. R.I.P. Robin Williams! Sosem feledünk el!
- Ez... jó lecke volt. Akarsz három gyereket? - nevetek Sebastianra, aztán fáradtan nyújtózom egyet.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Segíts Haver! - Josh és Seby   

Vissza az elejére Go down
 

Segíts Haver! - Josh és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Ha kell egy jóbarát ~ Josh és Seby
» Az első nap! ~ Josh && Suzy
» Mester és tanítvány ~ Reeve-Seby
» Elee & Seby - Reconnecting
» Estimese - Seby és Elee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-