Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Lost!'~ Demetira@Dominic

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Lost!'~ Demetira@Dominic   Hétf. Aug. 18 2014, 20:26

Olyan bizonytalan vagyok ma, vagy mégsem? Semmi sem jön össze, pedig süt a nap és kék az ég.. Meg elég jól is indult ez a mai nap, csak hát... aki görényt sétáltat az készüljön fel rá, hogy a kutyák nem szeretik, a görény meg a macskákat.. Az egyik pillanatban még minden rendben volt, békésen mankózgattam a bokrok között, nézegettem a szép, ámde büdösnek mondható állatot. Pézsma szag, mi? Jól álcázzák, hogy büdös, mint a görény. Mellé még harap is, már nem a szaga, de lehet, hogy az is. Az egész már csak szép nosztalgikus emlék, mert a jószág úgy meglépett, hogy csoda. Nem tud kibújni a a hámból... nem mi? Akkor ez egy kurva Hudini. mert pillanatok alatt megoldotta a csomókat, kettőt makkantot, rám vigyorgot és önelégülten cammogva eltűnt a bokrok alatt.
Na most van két lehetőségem.. vagy elhiszem, hogy a görény haza talál, vagy az nem is a görény, hanem a ló meg a papagáj? Esetleg egyik sem? Akkor csak egy lehetőségem maradt, megkeresni.
Rá kéne giglizni, hogy a görény hallgat a nevére, mert a rohadt dög, büdös görény, rohadt tetű, lehet, hogy nem úgy hangzik,mint a Joe, és ezért nem jön vissza?
Két perce még vidáman lóbáltam a rózsaszín pórázt, a rajta csüngő kis hámmal, mostanra kezdek pánikba esni. A rohadék meg nem jön elő. Mi kéne, hogy legyen nálam? Főt tojás? Könyörgöm nálam csak másféle tojások vannak, de azt meg nem áldoznám be egy mócsingos állat kedvééért.
Azt is agyon verem, aki még egyszer kitalálja, hogy bármilyen állatot sétáltassak meg.... oh csak kerüljön elő.
Az unokahúgom, hogy fog vonyítani, öröm lesz hallgatni. Dommy, brühhühüm, direkt elhagytad. Könyörgöm, hogy lehet valamit direkt elhagyni? Akkor azt nem elhagyom, hanem elengedem. Menten sírva fakadok dühömben, na jó, azt talán mégsem kéne.
Lágyan szólongatom az eltévelyedett jószágot, ha kell énekel neki egy szép számot Pinktől, vagy bármi, csak suhanjon felém, és legyen a kedvemért jó fej. Mankómmal meg, megkotrom a bokor alját, hátha előkerül, de mondjuk mit kezdek vele, ha futni kezd? Naugye? Agyő Joel barátom, agyő Dominic, te ma délután elhalálozol....
Vissza az elejére Go down
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Lost!'~ Demetira@Dominic   Szer. Aug. 20 2014, 19:11

//E/1, csak a kedvedért : D <3//

Egy szokásos délután volt, ahogy sétálgattam, mert miért is ne? Nem tudok csak úgy otthon ülni, az unalom nem az én asztalom. A négy fal között nem száll meg az ihlet, illetve elég ritkán, vagy nem az igazi az a múzsa. Idekint, a világban sokkal több inger ér. Változatos ingerek, olyan kell, ami beindítja az "írórohamot". Olyan fura, hogy az agyacskámból ezt a leginkább véletlen dolgok, mondatok hozzák elő. De biztonság kedvéért nálam van a kemény táblás noteszem, meg egy csomó toll, bizony, ha hirtelen le kéne írnom valamit.
A csendes séta azonban nem úgy alakult, ahogy terveztem. Kicsit elbarangoltam és már nem is tudtam, merről jöttem, azt sem tudtam, merre van a járda, amin elindulhatok. Semmi csapás, út, vagy hasonló. Kicsit eltévedtem, be kell vallanom. Nem mintha olyan könnyű lenne itt eltévedni, de nekem igenis megy, naná, hogy megy. Egy két lábon járó katasztrófa vagyok! És senki nincs, akit megkérdezhetnék, vagy csak vaksi vagyok és a rámtörő pánik miatt egyre kevésbé tudok koncentrálni a megoldásra.
Kicsit olyan, mintha horrorfilmben lennék, Cassie mindig fel akart készíteni az ilyen helyzetekre, de nem gondoltam, hogy valaha szükségem lesz rá. Jaj ne, bárcsak jobban figyeltem volna! Egyedül, eltévedve egy ilyen helyen, biztos valami rossz fog történni, érzem az ereimben. Idegesen toporgok, amikor az egyik bokor felől zörrenést hallok. Mintha embereket láttam volna a szemem sarkából, de most inkább a bokromra koncentrálok, kicsit hátrálok is. Nem hallok semmi mást, ám az egyik lépésnél valami szőrös dolog ér a sarkamhoz és mozog és meleg, mintha karmai is lennének.
- Váááááá! - Szakad ki belőlem a sikítás az élményre, előre lépek egy nagyot, egy fa előtt találom magam. Alapvetően nem vagyok egy kemény, edzett alak, igazából puhány kislány vagyok, de az ijedtség valahogy szupererőt adott nekem. Atlétákat meghazudtoló gyorsasággal ugrottam fel a fa alacsonyka törzsére, egy alacsony, kiálló ágra tettem a lábam, hogy feljebb jussak, aztán átöleltem a törzset. Nem tudom mi volt az, de nagyon félek, egyedül vagyok, eltévedtem és... és... nem bírom tovább. Kitört belőlem a zokogás, bár ez inkább csak félelem szülte hiszti, kevesebb könny, több hüppögés. Kellett nekem kaland, meg ihlet, meg való élet!
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Lost!'~ Demetira@Dominic   Pént. Aug. 22 2014, 12:43

// Érzem is a megtiszteltetést Wink //

Rohadék büdös dög, nem teljesen elhanyagolható, hogy a büdös még jellemző is rá, mert ennek nem pézsma szaga van, hanem egyenesen bűzbomba. Amikor nálunk dekkol és ez szerencsére, nem sokszor fordul elő,m mindig az egész lakás olyan büdös lesz tőle, hogy kifordul a gyomrom a helyéről. Nem is baj, hogy elveszett...Oh baszki, de baj, mert az uncsi húgom meg imádja, de mit? könyörgöm, hát nincs az a fürdetés, ami ezen segítene. Most szellőzhet, hah. Mérhetetlen humorérzékem csak úgy csillog a holdfényben....
Sikoly... Valaki megtalálta. Azonnal arra felé botorkálok, de persze már nem sikoltozik, minek is tenné? Meghallanám? Tudnám hova? Most kiabáljak oda, hogy sikíts még? Sikíts csak... kár, hogy erről más jut eszembe. Le kell higgadni. Arra csörtetek ahonnan hallani véltem a halálhörgést. Ez mondjuk enyhe túlzás, én fogok hörögni, amikor hazamegyek Joel, alisa bűzfelhő nélkül. Dehát csak teregettem. Oh, hogy....
Hallom, hogy valaki zajt csap, nah ez tuti nem Joe, remélem valami jó csaj... Mankómmal néha elbotlok, de a rohadék gipsz nem a haverom, le fogom vágni, konyhakéssel. Hah, milyen jó lenne, egy elektromos kenyérvágóval, anyám mily boldog lenne.  Ezen bukik el a mélázásom, mert beérek a fa aléá, ahol valaki sír az ágak között.
Na most... van olyan madár aki emberi hangon sír? Esetleg egy kecske? A hold sápadt fényében és a némi közvilágításnak köszönhetően felfelé pislogok.
- Öööö. Hívjak tűzoltókat? - ki tudja? Lehet nem tud lemászni, én meg fel nem megyek érte, hát összetöröm magam. Hátrébb lépek. Ugyan farmerom és fehér pólóm még alkalmas is lenne nőt menteni, de a mankóm... nah az nem, meg a gipszem sem.
- Nem jössz le? A mókusok tök veszélyesek. - valahol ezt olvastam, és lehet nem is így van, lehet ő maga is azt hiszi, hogy egy mókus, de várjunk csak... a mókusok csókolózással ismerik fel egymást. Oh igen, én is mókus vagyok.
Vissza az elejére Go down
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Lost!'~ Demetira@Dominic   Szer. Aug. 27 2014, 19:31

A fán az idill kezd hamarosan elmúlni, mert akárhogy nézelődök, odalent nem látok semmi félelmetes fenevadat, de én igenis hiszek benne, hogy van ott valami. Éreztem, biztosan megérintett valami, és szőrös volt, meg talán kis karmokat éreztem. De nem vagyok benne biztos. Abban vagyok csak biztos, hogy nem akarok lemenni. Azonban nem sokkal később fura lépések hangját hallom közeledni, de ez már határozottan emberi. Ahogy ölelem a fát, hunyorogva nézek le és törölgetem meg a szemeimet.
- Azt nem fán ragadt kiscicákhoz szokták? - Kérdeztem végül szipogva egyet, még mindig remegtem, nem tudtam mit kezdeni vele, pedig próbáltam leállítani. Na mindegy, most sírhatok, remeghetek, nem érdekel semmi más. Ahogy azonban lefelé koncentrálok, mankókat és gipszet látok, meg egy srácot... vagy férfit? Nem tudom, innen nem látom jól.
Amikor a mókusokkal ijesztget, akkor a torkomon rgaad a szó, visszanyelem a mondanivalómat. Bele kell gondolnom... vajon tényleg veszélyesek? Á, nem hiszem, olyan kis cukik, szőrösek, eszik a kis diót... a hatalmas, veszélyes fogaikkal és a karmaikkal. Ajajajajaj, nem lesz itt jó, valami biztonságos helyet kell találnom, különben újra kiborulok.
- Sz-szerintem neked kéne feljönni! Odalent valami szörnyű, ismeretlen bestia van, előle menekültem ide. Egy fenevadnak tűnt, én mondom, fenevad! - Erősködök, továbbra is hüppögve, majd kissé kifésülöm az arcomból a frufrum és veszek egy nagy levegőt. - Én pedig inkább nézek szembe az ismert ellenséggel, mint az ismeretlennel, ha már mindenképpen muszáj. Nem akarom elengedni ezt a fát! - Bukott ki belőlem újra a sírás, erősebben öleltem a törzset és teljesen elengedtem a külvilágot, ahogy a kétségbeesés urrá lett rajtam. Valószínűleg a srácnak most hasonló helyzetben kéne éreznie magát, mint a túsztárgyalók. Csak én nem akarok öngyilkos lenni, sőt, pont ellenkezőleg, én nagyon is élni akarok és odalent minden olyan félelmetes! Na jó, úgy, hogy nem leszek egyedül, már biztos nem olyan rossz.
- És ráadásul el is tévedtem, nem tudom, merre menjek, buta vagyok, nagyon buta... - Sírom tovább a bánataimat főleg a fának és magamnak, de gondolom a lent ácsorgó gipszes hapsi is hallja, részben neki is mondom, hiszen most megértést és empátiát várok. Bárcsak azt mondaná, hogy nem lesz semmi baj!
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Lost!'~ Demetira@Dominic   Hétf. Szept. 01 2014, 23:09

Mindig is mondtam, hogy Joe tök veszélyes, lehet, hogy most is valakit lábikrán harapott, azért megy ez a nagy sikoltozás. vagy a nyakába pattant és éppen bűzös puszikkal látja el, mi az unokahúgomat szokta. Mondjuk szerintem csak jelzi, hogy amikor egyszer elalszik nagyom mélyen az arcán keresztül fogja felfalni, elharapja a nyakát és bűzbombákat eregetve rá, harcképtelenné teszi, majd elkezdeni felzabálni a szemét. Persze nem hisz nekem, anyám meg olyan nyaklevet osztott ki, majdnem lenyeltem a rágómba szorult nyalóka pálcikát. Az persze finoman felkarcolta a szájpadlásom, ennek hála két hétig nem bírtam rágni és alig beszélni, megutáltam a pürés ételeket és anyám bűnbánó arcát, de ha egyszer majdnem megölt?
A hangok irányába vetem magam, manómmal szegélyezem az utat, ide is csapok, oda is egyet, hátha fejbe kólintom, a görényt és kifeküdve haza vihetem, de nincs mázlim.
A fa alatt csak pislogok, mint egy nazgul, vagy azok nem pislognak? Az biztos, hogy aki így tud fára mászni annak van valami ragadozó a vérében.
- Hát ami azt illeti, néha tűzhöz is hívják őket.- térjünk el ama szent tárgytól, hogy én hoztam fel és valóban azért, hogy leszedjék a fáról. De ha így folytatja amúgy is lepottyan, mint az érett gyümölcs, amikor rázzák a fát. Kicsit arrébb is lépek, ha zuhanna, ne már rám, elég egy törött láb, esetleg felszúrja magát a mankómra, amilyen bénának tűnik. Remélem legalább szép, hogy legyen mentsége.
- Én? Oda fel? - oooké, ez hülye, vagy nem látja, hogy mankóval és gipsszel járok. Milyen mókás lenne, ha nekiállnék fára mászni, a görény elől, amit keresek, pálne.
- Te, Hófehérke és milyen volt az a szööörnyű bestia? - a kérdés oly felesleges, hogy már akkor megbánom, amikor kicsusszan a számon, úgysem látta, könyörgöm az égre, valaki küldjön egy villámot és csapjon belé. Vagy belém, jobb esetben a retkes kis görénykébe.
- Érte én, barátod az ent... - hát jó ég, könyörgöm. Mit mondjak erre? Az ismert ellenség is lehet veszélyesebb, mint az ismeretlen. Már majdnem megkérem, hogy ha találkozik Alvinnal, küldje már le egy autogrammal,de azt hiszem ezzel olyan sokat mondanék neki, megint bőgni kezdene.
- Áááh, nem lehetsz olyan buta. - anyám borogass, egy elmebeteg. Tuti, hogy nem, hogy buta de sík hülye. Mi a franc van, napfogyatkozás vagy hold? Esetleg teli? Alacsonyabb lett a zártosztályi követelmény? Manapság bárkit kiengednek? Jól van... illetve nagyon nincs.A roggyant a fán ücsörög és inkább mókusokkal barátkozik, mint teszem azt velem. Most mi legyen? Csapjak át Buga Józsi és kezdje neki könyörögni? Hát jöjjön már a fáról...Ámvagy maradjon... Csak azt mondja meg valaki, hogy az okos telefonok világában,  hogy a francba tudott eltévedni?
- Te... figyelj már.... ott a fán vagy eltévedve? - mit tudom én, hogy melyiken lakik? Lehet itt éldegél a fákon valahol, hálózsákban, vagy  egész kis bunkere van. A nyakam meg zsibbad a felfelé nézéstől.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lost!'~ Demetira@Dominic   

Vissza az elejére Go down
 

Lost!'~ Demetira@Dominic

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Gyűlöletből szerelem! × Matthew Daddario/Dominic Sherwood

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-