Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Allegraminator in action (Seby&Legra)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szomb. Aug. 23 2014, 23:42

Bambi hárít, úgy látszik, a kedvenc témáiba nyúlunk bele folyamatosan, de nem faggatózik, ő aztán nem. Ahogy sokszor le is szögezte, nem kenyere a könyörgés, ha nem akar róla beszélni, akkor elhiszi és tiszteletben tartja. Allegra személyiségének pozitív oldala, hogy nagyon könnyű nem beszélni vele valamiről, mert tiszteletben tartja a másik személyes terét.
Tovább hallgatja Bambi csodálatos beszédét, majd megemeli egyik szemöldökét.
- Igen, dühös vagyok és kiadom a dühöm. Ha kell, eladom a lakásom és széttöröm a telefonom, mert ez tesz jót nekem. Hol van itt a probléma? - Nem, tényleg nem érti, miért rossz ez. Nem az lenne a rossz, ha a dühét elnyomná és nem eresztené ki? Talán kicsit kontrollálhatná, de nem olyan vészes, nem őrült és nem csinál igazi őrültségeket. Csak el kell mennie, változtatnia kell, hogy újra Allegra Jhonson lehessen, a modell, akinek semmi köze ahhoz a lányhoz, aki odahaza volt. Bizony, egyáltalán, semmi köze. Ez kell neki, hogy nyugodt maradjon, nem holmi beszélgetés.
- Modell? Nem tudnak semmit a modellkedésről. Sosem akartam modell lenni, csúnya kislány voltam. - Na meg közepes tanuló. Átlagon aluli gyermek volt, a kész tényeket tekintve nem volt benne semmi különleges, vagy sziporkázó, mint a testvéreiben. Ezért nem hitt benne soha senki, ahogy abban sem, hogy viheti még valamire. De ahogy lehunyja a szemeit, látja magát a borzalmas cuccokban, amiket a nővére már elhordott, a nevetséges frizurával, a rengeteg pattanással, a fogszabályzóval... határozottan ronda kislány volt, de sokat dolgozott azért, hogy kivirágozzon. Inkább kinyitja a szemeit. Talán az anyukájára kellene koncentrálnia, hiszen saját magán kívül ő volt az egyetlen, aki néha hitt benne, de sajnos nem mindig.
- Szerintem meg az határoz meg minket, mit nem teszünk meg. - Mondja féloldalas mosollyal az ajkain, majd kicsit feljebb húzódik, hogy ismét félig ülő helyzetbe támassza magát a párnájával. A plafon kezd unalmas lenni. - És te nem hagytad, nem adtad fel az öcséd. - Világít rá az aprócska tényre, hátha Sebastian megfeledkezett volna róla. Ő már nem büszkélkedhet ilyen dolgokkal, nincsenek nemes húzásai, szép és nagyon keményen dolgozik, de nem jó ember. Nem nézett szembe a problémákkal és nem maradt otthon, inkább eljött. Valóban ez határozza meg őt? Mert akkor ez elég szomorú.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 00:14

-Nem futhatsz örökké. Egyszer ez is kevés lesz. Felemészt, mert könnyebbséget nem hoz. Vagy jobb így most? Hogy minden ami rajta volt kuka? - Kérdezem őszintén érdeklődve, mert szerintem nem lett neki jobb, sőt még a telefonnal is bajlódhat.
-Te? Ugyan... gyönyörű vagy. - Értetlenkedem, nem tudom felfogni hogy lehet valaki kicsinek csúnya felnőttnek meg gyönyörű. - Hacsak nem plasztikáztattad magad akkor az arcod mindig is szép volt. - Mert lehet kövér gyerek volt bár... nem, akkor az nyomot hagyott volna a testén, szerintem csak nem látta akkor még szépnek magát, ennyi.
-De ha nem tudnak arról hogy modell vagy, akkor mostanra már bizonyára tudják. Ezt elég nehéz eltitkolni. - Phoenixből indultam ki, nála nem örült a család, hogy ezt a szakmát választotta az ifjú örökös. De úgy fest itt más a helyzet. - Akkor miért lettél modell? Jól fizető állásból van könnyebb is, a modell szakma stresszes és kíméletlen, úgy hallom. - Mert beszélgetek én modellekkel is néha, meg tolmácskodtam is már ilyen témában. Persze nem vagyok benne, szerencsére, így nem tudom.
-Ez is benne van. De a megtevés és nem tevés kiegészíti egymást. Egy érem egyik és másik oldala. Nem hagytam cserben, tehát maradtam mellette. De végül mégis eljöttem, hogy ne gyűlöljön meg, de a kérdés az, azért gyűlölt meg, mert eljöttem, vagy azért mert mellette maradtam? Nem mondtam el a munkahelyén, hogy beteg, nem tettem. De ez okos dolog tőlem? Nincs jó vagy rossz döntés csak döntés van. Ezzel vigasztalom magam. Szerintem minden kijavítható, ezért tudok tovább menni. Sosem derül ki vajon jól tettem-e hogy mellette maradtam. Lehet ezzel jobban ártottam neki. De most már ez van, ezt kell szeretni. Nem vagyok szent, nem vagyok jó. De igyekszem. Rajtad is azt látom hogy igyekszel, mindegy a családod támogat-e vagy sem. Szerintem ez jó dolog, mert követed a célod, ami nem rossz cél. - Mondom komolyabban, mert volt valami aprócska mellékíze a szavainak. Ő a hiányt látta, nem megtenni valamit, kihagyni... sok negatívumot érzek felőle, keserűséget. Pedig alapjában véve egy kedves és kitartó lány. Csak az a kár, hogy keveset mosolyog.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 00:49

- De, futhatok, elég kitartó vagyok hozzá. - Nem, csak azért sem fog igazat adni Bambinak, ebben az egyben biztosan nem. Mindig is így intézte a dolgait, ha valami abszolút túlnőtt rajta, akkor egyszerűen elmenekült. És addig fog menekülni, amíg lélegzik, amíg dobog a szíve, amíg van benne egy-két cseppnyi erő. Elég erős ahhoz, hogy ezt akár egy életen át csinálja, hiszen amíg nem találják meg, tökéletesen működik. Nem ingatag a rendszer, egy kulcsa van: jól kell csinálnia és akkor jól lesz ő is.
- Most már az vagyok, de akkoriban nem voltam az. - Mosolygott féloldalasan, hiszen ez volt mindenki véleménye, habár nem hallgatott a körülötte lévőkre, ezt ő is tényként kezelte. Ő volt a középső gyerek, a jelentéktelen, akitől nem várnak el semmit. A ronda, az elnyomott, akire sosem lesz büszke senki. Bizony, nagyon nehéz gyerekkora volt, de már akkoriban sem kellett félteni. Ha gyengébb lett volna, valószínűleg hagyja, hogy porig tiporják az egoját, de nem hagyta. Elengedett minden ilyet a füle mellett és töretlenül hitt magában, még ha ez kevés vigasz is volt és megutálta miatta az embereket. Kivéve magát, ahogy szépült, egyre jobban kezdte megszeretni magát és most már itt tartunk. Allegra a saját világa közepe, az egyetlen és sérthetetlen. Magabiztos nő lett belőle, túlnagy egoval, ami kicsit furcsa, ahhoz képest, mennyire elnyomták otthon. De ő már csak ilyen, nem szokott normálisan reagálni a dolgokra, de nem ám.
- Ahogy mondtam, eljöttem otthonról. Nem volt semmim, semmi végzettségem, semmi tapasztalatom, még csak állandó lakcímem sem. Összefutottam Briannel, munkát ajánlott, én pedig nem mondhattam nemet, nem voltam olyan helyzetben. - Az már más kérdés, hogy a modellkedés valóban nehéz, stresszes és tönkreteszi vele magát, ennek ellenére szereti. Szeret dolgozni, van valami, amiben szenvedélyes lehet, amiért lelkesedhet, dolgozhat és küzdhet. Az ilyen célok kellenek neki, mert a céltalan keresgélés L.A.-ben nem jött be neki, nagyon nem.
- Amúgy igen, kegyetlen munka. De én is az vagyok. - Erre pedig cinkos mosolyra húzta ajkait, ahogy rágondolt. Az a vicces, hogy a stresszes munka sosem váltott ki belőle dühöt. Sosem bosszankodott, ha nem tud miatta elintézni valamit, mint most is. Sosem vágta miatta falhoz a telefonját és nem érezte a menekülési kényszert, pedig külső szemmel talán sokkal több terhet rak a vállára, mint egy telefonhívás. Ám Allegránál nem így működnek a dolgok, a munkával tud közönyös lenni, a múltjával pedig egyáltalán nem. A munka fontos neki, de nem számít igazán, ha vége lenne, keresne mást. A múltját, az életét, ami elől menekül, azt nem tudja ennyire félvállról venni... sajnos. Pedig nagyon szeretné ilyen lazán kezelni, érzelemmentesen, allegrásan.
Aztán hallgatja Bambi újabb hegyibeszédét, ezúttal a cselekedetekről, arról, hogy nincs fekete-fehér, csak különböző árnyalatú szürke, a saját tapasztalatait és érzéseit osztja meg vele. Aztán persze nem maradhat le a végéről a véleménye Legráról, hozzá pedig egy-két burkolt jótanács és bátorítás. Szinte előre le tudta volna írni ezt a forgatókönyvet és már elég unalmasnak találja.
- Hogy te mennyit tudsz rizsázni, Bambi... - Sóhajtotta végül, mert alig bírta már kiszűrni a lényegi információkat a mondanivalójából, ami témába vág. Kissé elhúzta a száját. - Tudod, a lelki fröccsös dolog nálam nem működik, egyesek szerint nincs lelkem, és/vagy szívem, nem tudom, igazuk van-e, de az biztos, hogy ez nem működik. - Gondolta, jobb lesz, ha a sokadik próbálkozásra már megjegyzi, hogy ez nem éppen a nyerő, ha Allegráról van szó. Pedig Sebastian tudja, mivel lehet rá hatni, de még mennyire, csak már talán elfelejtette.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 01:11

-Addig futsz míg össze nem esel... de a futás sem segít, csak enyhít. - Most már nem csak átvitten értem, én valóban futok a gondjaim elől. Sokszor futottam addig, míg rosszul nem lettem, összeestem... de ez lelkileg is ilyen volt. Neki nem ajánlom.
-A szépség relatív fogalom. Az ember kisugárzása és az, hogy mennyire érzi jól magát sokat számít. Ha az ember kedvel valakit szebbnek látja. Ha nem kedveli csúnyábbnak. Attól hogy a testvéreid azt mondták nem vagy az, még lehettél szép. - Akkor sem hiszem el hogy csúnya volt. Kötöm a szerencsétlen blökit a karóhoz.
-Értem. - Ez valóban sok mindent megmagyaráz. - Ez kevés embernek sikerült volna... de édesanyád nem segített volna? - Kérdezem finoman, de nem titkolom, hogy felnézek rá ezért. Nekem bőven volt anyagi hátterem az iskolához a kezdéshez.
-Dehogy vagy kegyetlen. - Mosolyodom el, engem erről nem tud meggyőzni, mert velem mérhetetlen kedves volt. Ha kegyetlen lett volna, nem kapar fel hajnalban hogy levegőt vegyek, hogy ne csapjanak össze a fejem felett lelkem és bűntudatom mocskos hullámai.
-Rengeteget, visszafogtam magam. - Vigyorodom el. Aztán csak mosolygok. - Ha nem lenne szíved én már újra az alkoholizmus ajtaján kopogtatnék, de ezúttal be is léptem volna rajta. Szerintem igenis működnek, csak elnyomod. Mert elfojtani könnyebb, mint szembenézni vele. Van lelked és szíved is, én bárkivel közlöm, rendíthetetlen magabiztossággal. Lehet magamban nem vagyok biztos, de ebben a tényben, nos, nagyon is. - Mondom valóban határozottan.
Felülök majd felállok, leveszem a nadrágom, de alsó van rajtam, nem megijedni.
-Edd meg a maradékot, ha fürödtem hozok egy fájdalom csillapítót. - Nem szokásom a fürdőben öltözni, de most viszek egy tiszta alsót magammal, majd megfürdök, hajat mosok, de nincs negyed óra. Remélem addig megeszi a reggelijét, rá férne. Míg törlöm a hajam bemegyek, odaadom a gyógyszert és felöltözök. Farmert és inget kapok magamra, elvégre ma tanítani fogok, este a rádióba megyek. Na lássuk megette-e a reggelit, vagy legalábbis próbálta.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 01:45

- Lehet, hogy neked nem, de nekem segít. - Ahogy mondtam, ebben aztán semmiképp nem fog engedni Bambinak. Megérti, hogy neki ez így megy, hogy ő így gondolja, de még mindig nem érti, milyen alapon állapítja meg, mi segít neki és mi nem. Nem is ismeri, mindenki más, fogalma sincs mennyit és mit bír el. Ennek ellenére mégis osztja neki a bölcseleteit, amit meg kéne hallgatnia, valóban meg kéne, de ő csak elengedi a füle mellett.
- Nem vitatkozok erről, nekem tényeim vannak, neked spekulációid, én nyertem. - Adja meg végső válaszát a rondaság-témára, miközben egyik szemöldökét kissé várakozóan felemeli. Ez az a tipikus "ugye nem akarsz tovább ellenkezni?" arckifejezése, nagyon hatásosnak bizonyult eddig mindenkinél. Remélhetőleg most sem fog csalódni benne.
- Egyik nap lelépek szó nélkül, másnap pedig pénzért kuncsorgok? Így már nem hangzik olyan jól, hm? - Kérdezte, kérdőn megemelve szemöldökeit. Na igen, a büszkeség is ok volt, de főleg a gerinc. Nem volt elég bőr a pofáján, hogy segítséget kérjen otthonról, biztos benne, hogy összetörte az anyukája szívét a kis magánakciójával, azzal is, hogy azóta sem kereste fel. De pont ezért nincs képe ezek után egyszer megjelenni, hogy helló, modell vagyok, jól keresek, egyre híresebb vagyok, egyetemre járok, enyém a világ, veletek mizujs? Na, ez sem hangzik valami jól.
- Ha munkáról van szó, az vagyok. Remélem tudod, hogy rajtad is bármikor átgázolnék és lelkiismeret furdalás nélkül ki is használlak, ha kell, ne vedd magadra, bárkivel megtenném. - Vonja meg a vállát, mert tényleg így van, komolyan beszél. Seb ezért érezhet ilyen hatalmas különbséget az előző találkozásuk és a mostani között. Akkor dolgozott, semmi más nem érdekelte, csak hogy megkapja a munkát. Törtető cafka üzemmódban volt, ilyenkor még a sírós Bambi-szemek sem hatják meg, amik tegnap éjjel úgy ellágyították.
De úgy látszik, Sebastian nem ismeri a nyelvet, bár egy fordítónak illene megérteni, ha mondanak neki valamit. Nem, ő újabb lélekmegváltó beszédet nyom le Allegrának. Ő csak érzéketlen arckifejezéssel hallgatja, a vége felé már kissé elkezdi rázni a fejét, úgy néz közben Bambira.
- Nem. Nem működik. - Nyomatékosítja halkan, érdektelenül kiejtve a szavakat, hátra végre elérnek Sebastian agyáig és nem próbálkozik újra. De aztán jön a megmentő lépés, a drága kényszer-szobatársa úgy dönt, vetkőzik kicsit és elmegy zuhanyozni. Legra bólint a felvázolt tervekre, majd amint Sebastian kilép az ajtón és bemegy a fürdőbe, a reggelis tálcát az éjjeli szekrényre rakja, kitakarja magát. Nagy levegőt vesz, összeszedi magát és felül, majd feláll. Itt a lehetősége, végre kapott lehetőséget, le kell lépnie innen, de azonnal! Lehetőleg, mielőtt még Bambi kijön a fürdőből és újra megpróbálja elhozni neki a megváltást és a lelki üdvéért harcol. De amint feláll és kétségbeesetten próbálja levenni a ruháit, rájön, hogy fel sem tudja annyira emelni a karját jelenleg, morgolódva ejti vissza őket és már liheg kicsit. Semmi baj! Ez nem fogja megállítani, akkor elmegy Bambi ruháiban, majd visszaszolgáltatja őket, ő amúgy is jól néz ki mindenben. Már éppen indulna, amikor megszédül, az ágyon meg kell támaszkodnia. Össze kell szednie magát, össze kell szednie magát és lelépni innen, most! Kántálja a fejében a biztató szavakat, hátha úgy sikerül, majd a szédülés lendületét kihasználva indul meg, de késő, Sebastiannal az ajtóban találkozik, méghozzá elég keményen. Könnyedén pattan vissza róla, úgy érzi magát, mint akit elütött egy autó és a lendülete is megszűnt, valószínűleg a padlón köt ki. Magában pedig szitkozódik. Pedig olyan jól kitervelte, de egyértelmű volt, hogy nem fog menni, de nem ám... de reménykedett. Nem szokása, de ezért megérte.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 02:13

-Pár év múlva újra megkérdezlek. - Mondom könnyedén, de utalás szerűen. Ideig-óriág-évig okés. És aztán?
Vigyorgok, hogy erősködik a csúnyasága mellett.
-Ijeszt a tudat, hogy nehéz elhinni hogy csúnya voltál? Rút kiskacsából hattyú, igazad van, jobban hangzik! - Nem győzött meg, de meddő a vita, így hagyom.
-A szülőnek meg kell bocsájtania és átgondolni, vajon mit nem tett meg, hogy a gyereke hozott egy rossz döntést. Valamiért meghoztad, nem de? - Szerintem nem korholni kéne a gyereket, hanem segíteni. De túl idealista vagyok erre a világra, lehet benne valami.
-De velem nem fogod. - Mosolygok rá, miért jönnek ezzel mindig, Phoenix is hasonlókkal traktál néha. - Akkor sok értelme nem lenne hogy segítettél. - Közlöm a tényt. - Felesleges erőbefektetés lett volna, magad ellen dolgoznál. A munka meg... kemény világot élünk, sajnos. - Mondok ennyit, mert a módszerrel ugyan nem értek egyet, de ha valaki nem határozott, magabiztos, semmire sem viszi. A mi szakmáinkban pedig ez alap, hogy vidd valamire.
-Majd fog. - Jelentem ki, majd közlöm megyek fürdeni. Eszembe nem jut hogy lelépne, főleg mert ő közölte a tényt, hogy marad, ha akarom, ha nem. Kissé nedvesen megyek vissza, mikor érzem belém jön, de jók a reflexeim, elkapom, magamra húzom. Henry mellett ez könnyű mutatvánnyá vált mára. Sajnos.
-Nocsak nocsak, szökünk? Ó, drága rabom, ma az enyém vagy, nyertem egy nőt, akit... - Emelem fel finoman és rakom vissza az ágyba. - ... kiszolgálhatok, éljen! Maradj fekve... - Mondom hidegen és bosszúsan az utolsó két szót, mert miért van az hogy rám tukmálják maguk, mert mellettem lesznek rosszul majd csak hülyének néznek és sz.rnak az egészbe... Idegesítő.
-Nem ettél. Etesselek? Remekül megy. Mint mondtam négy évig ápolósat alakítottam, sőt, hatévesen is én etettem az öcsém, hmm, a rutinom kiemelkedő. Ha még egyszer felállsz nélkülem és megkockáztatod, hogy ripityára töröd magad, kiszívom a csinos nyakad és a menedzserednek mondhatod hogy egy hétig csak sálas reklámot vállalsz. - Bedobok a végére egy erőltetett mosolyt, ha neki ez kell... az ápolást komolyan veszem és Henry után nehogy azt higgye, nincs rutinom a nehéz esetekkel...
Kifújom a levegőt, majd felöltözöm, bár némileg bosszúsabban gombolkozom. - Vedd be. - Adom oda a gyógyszert és kiviszem a tányérokat de súlyos pillantással nézek rá.
-Maradsz gyönyörűm! Hozok inni... - Azzal kiviszem a felesleges tányérokat, bedobom a mosogatóba. Utálok mosogatni most sem jött meg a kedvem. Bontok egy ásványvizet és beviszem, pohárral, leteszem neki és töltök. Aztán kimegyek megint, behozok egy vaskos szótárat és a laptopom, befekszem mellé az ágyba, de én nem takarózom be.
-Mi a jó fenét csináltál, hogy menni sem bírsz, hmm? Válaszolj, vagy megjárod. - Komolyan gondolom. Lépéselőnyöm van hogy én tudok mozogni ő nem. Ez már nem játék, tudni akarom. Tudnom kell...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 02:43

Sebastian atya következő bölcseletére csak megforgatja a szemét, még mindig nem érzi hitelesnek, hogy mennyire előre látja a bukását. Nem, sajnos a szemében nem tett még le semmit az asztalra, nem bizonyított semmit, így ne várjon tőle tiszteletet. Azt meg főleg ne, hogy csüngjön minden szaván, amit éppen elhint, ahhoz keressen magának egy naiv kislányt, aki még hisz abban, amit hall.
Az újabb meggyőzőnek szánt érveléseitől és magabiztosságától pedig legszívesebben a haját tépné, de nem teszi, csak csendben nem válaszol, megvárja, amíg tiszta a terep és próbálja összeszedni magát. Nem tud öltözni, nem érdekli, csak minél előbb el akar tűnni innen, még ha a folyosón össze is esik, csak távolabb kerüljön Mister Nagyontudommijónekedhúdebölcsvagyok-tól. De ez nem jön össze, de nem ám, kaki kerül a palacsintába, Sebastiannak ütközik az ajtóban, aki el is kapja. Szinte látja a dagadó ereket ugrálni a homlokán, ahogy elkapja, ágyba rakja és a lelkére köti, hogy maradjon fekven. Hidegen, bosszúsan, Allegra pedig csak pislog, mint hal a szatyorban. Aztán jön a morgás az evés miatt, sőt, a hab a tortán, a fenyegetőzés, ő pedig nem bírja tovább, elneveti magát.
- Húúúúú, Bambi, igazán mókás, amikor keménynek akarsz tűnni. Ha ezt tudom, előbb felhúzlak. - Vigyorog tovább szemérmetlenül, biztos benne, hogy a reakción is jót fog mulatni. A gyógyszert elfogadja, mert az jót tesz neki, de úgy döntött, nem csinálja tovább. Neki semmi kedve harcolni, harcol ő eleget nap, mint nap. Amikor parancsol neki, hogy maradjon, akkor beveszi a gyógyszert, víz nélkül, könnyedén megy már neki.
- Végeztem. - Közli határozottan, mert tényleg befejezte ezt az egészet, nem lesz Bambi partnere ebben, keressen magának valaki mást, akivel szórakozhat. Amikor bekucorodik mellé, a munkájával együtt, nemes egyszerűséggel hátat fordít neki. Ó, igen, itt az ideje levegőnek nézni Bambit, talán így csendben marad majd. Ha nem, akkor is simán kiszűri a zajt a füle, jelen esetben ez Sebastian hangja. Ő bizony nem fog válaszolni, nem érdekli, mit csinál vele, fenyegetőzzön a levegőbe, ha akar, vagy büntesse meg, őt már nem érdekli. Bojkottálja az egész létezését, innentől kezdve nem sok mindent tud majd vele kezdeni.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 02:58

Amíg fürdök majdnem a padlón köt ki mert ahhoz is gyenge, hogy álljon, nemhogy menjen... Ez felhúz. Közli marad, aztán menne, de persze rám esik. Néma és önkéntelen segélykiáltás, amire úgy sem tudok nemet mondani. De akkor mit lázad?
-Nem vicces. EZ nem vicces. Nem vagyok ám mindig kedves, és az én lakásomban vagy, leszel szíves ezt észben tartani. - Felhúz hogy kinevet, mindig ezt kapom. Hogy milyen vicces, hogy mérges vagyok, hogy keménykedem. Fogadni mernék ha izmoktól dagadnék máris komolyan venne... hah.
Közli végzett, hah! Hogy oda ne rohadjak... Felteszem az alapvető kérdést, hogy mi a baja, erre befordul és nem válaszol. Oké, felőlem így is játszhatunk.
Felállok, kutakodok a telefonja romjai között, megtalálom amit keresek, a sim kártyát.
-Elmondom mi lesz kislány. Felhívom a Brian nevű menedzsered és közlöm vele hogy most kórházban vagy mert leittad magad, taccsra, jelenetet csináltál az utcán. Szerintem értékelni fogja. Aztán beviszlek egy kórházba és megmondom hogy tartsanak benn, mert veszélyes vagy magadra nézve. Tudod, az évek és a tapasztalat. Nem kötelező nekem veled foglalkozni drágám, van erre szakember, nem is egy. - Közben kihalászom a simet a telefon maradékából, a zsebemből előveszem a sajátom és szedem szét. Nem viccelek, most ez jön. Packázzon akivel akar, nem az én lelkemen szárad hogy baja lesz. Ha én nem kellek, majd még sírhat utánam. Vagy azt sem. Duzzogjon a sok nyanya között ahova beteszik mert én nem kérek neki külön szobát, az is biztos.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 03:16

Allegrát nem ejtették a fejére, biztos benne, hogy most túllőtt a célon, de ő a szélsőségek embere, nem bánja. Néha feszegetniük kell egymás határait, hogy érezzék őket, anélkül nem láthatnak tisztán. Úgy látszik, Sebastiannál hamarosan el is szakad a cérna. Szerint ez nem vicces, Allegra sem viccelt, amikor el akart menekülni.
Az utolsó csepp a pohárban, amikor Seb létezésére fittyet sem hány, az végleg kikészíti a férfit és egy meglehetősen elkeseredett, heves lépésre kényszeríti. Eleinte úgy tűnik, Allegrát meg sem hatja, amit mond. Csendben fekszik, mérlegeli a lehetőségeit, de végül arra jut, nincs más választása.
- Nem pihenek eleget és hánytatom magam, hogy jobban nézzek ki. Biztos vagyok benne, most, hogy tudod, sokkal boldogabb vagy. - Mondja halkan, de már nem igazán érdekli az egész. Sebastian nyert, válaszolt a kérdésére, már csak az a kérdés, hogy megérte-e neki, hogy ilyen áron nyerjen. Ez magát Allegrát is elgondolkoztatja, tényleg sok hasonlóság van köztük a férfival, ő is megtett volna ebben a helyzetben bármit, hogy nyerjen. Ő sem fél kemény lenni, szélsőséges, nem habozott volna sarokba szorítani Sebastiant. De ez ő, a férfi nemrég papolt neki arról, hogy minek bántaná, ha már segített? Felesleges energiabefektetés, igen, ez az egész este felesleges lett volna mindkettejüknek.
És noha a csatát megnyerte, a háborút nem. Allegrát megtörni ez édes kevés volt, csendesen fekszik tovább, egyre gyakrabban le-lehunyja a szemeit és egyre fáradtabbnak érzi magát, mégsem érzi eléggé biztonságban magát ahhoz, hogy aludjon. Hiszen Sebastian itt van vele ébren, nem mer védtelen lenni és csak úgy elaludni, egyelőre még nem.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 03:28

Úgy fest nem szimpatikus neki a vázolt terv, mert elmondja mi a baja, összeszalad a szemöldököm. Modell, sok a bulémiás közöttük.
-Nem egészen. - Mondom elgondolkodva. - Túl zsíros ételt adtam... - Ütögetem a szám, mert noha alig használtam zsiradékot, a tojás nem egy könnyű étel. - Hozok pirítóst. - Az majd segít az emésztésben, felszívja a zsírt és megnyugtatja a gyomrát, már ott sem vagyok, van gyógyteám is azt is csinálok. Lehet közben elalszik, de nem hiszem. Minden esetre a kártyáját zsebre vágom, nem mondtam le arról, hogy kórházba küldöm és hívom a menedzserét.
Ha visszaérve úgy látom hogy nagyon álmos, akkor csak leteszem a teát és a pirítóst az éjjeli szekrényre és betakarom.
-Hajnalban azt mondtad vigyázod az álmom. Most én vigyázom a tied. - Fekszem be mellé és simogatom a haját alig érezhetően, hogy ne zavarja. Nem áll szándékomban nézni ahogy alszik, elvégre dolgoznom kell, ha elalszik neki is állok, haladnom kell. Persze halkan gépelek, némán ücsörögve, szemüvegem mögül rá-rá pillantva, vajon rosszul lesz-e.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 12:34

Na igen, Allegra sejtette, hogy nem lesz boldogabb az információtól, hogy tudja, mitől van rosszul. Ez a túlbuzgó tudásvágy amúgy sem tudja, honnan fakad, mert segíteni úgysem tud rajta. Bár lehet, eddig nem volt olyan egyértelmű Sebastian számára, de Allegra tudja, hogy felesleges köröket futnak, ő pedig utálja ezeket, ó, de még mennyire. Aztán Bambi az ételben keresi a hibát, Legra pedig nem bírja ki, sóhajt egyet, de hagyja, hogy hozzon neki pirítóst és teát. Valóban előbb eszik ilyesmit, de most azt sem tud, már a pár falat tojás is bőven elég volt, főleg így, másnaposan. Na meg persze alig aludt, és nem ez az első ilyen este a héten, az biztos. És a gyengeség, a fáradtság nem jó párosítás, de nem igazán akar aludni, de Sebastian ellene dolgozik, betakargatja, melléfekszik, simogatja a haját és azt mondja, vigyázza az álmait.
Arra fogja, hogy csak azért engedelmeskedik, mert éjjel Sebastian is engedelmeskedett neki, magának sem vallaná be szívesen, hogy mennyire fáradt. Átöleli a takaró sarkát, elég hamar elalszik és csendesen pihen. Bár valószínűleg Sebastian sem számított arra, milyen hosszan kell majd őriznie az álmait, persze csak képletesen. Hiszen sokat alszik, majdnem többet, mint az éjjel. Meg sem moccan arra, hogy Sebastian órát tart, néha még szuszogni is elfelejt, úgy alszik, hogy nem emlékszik majd semmire, ha felébred. Meg is történik, délután, lassan nyitogatja a szemeit. Fogalma sincs, hol van Bambi, de jelenleg nem is ez a fontos. Kinyújtóztatja a tagjait és örül magának, éhséget érez, erre várt, hogy megéhezzen és tudjon enni. A pihenés is jót tett neki, megvan még a reggelije, most átnevezi uzsonnának, révén ebédidő már rég elmúlt. Összeszedi magát és felül, hogy magához vehesse a tányérját, de először némi teát iszik inkább, habár már elhűlt, jó illata van és jót fog tenni a gyomrának is. Tea és pirítós, jó választás volt, még jól is esik neki, ahogy eszeget, de nem morzsáz össze semmit, vigyáz rá. Saját magához képest sokat eszik, bár valószínűleg Sebastian meg sem érezné, de ilyen ez a modell-élet.
Nem volt kedve lefeküdni, az evés után sem, egész nap feküdt, de mégis fájt mindene és fáradtnak érezte magát. Így inkább felhúzta térdeit, átölelte őket, homlokát pedig nekik támasztotta, jólesően sóhajtott, nem tudja, mikor pihent utoljára ennyit, de már most azon jár a feje, hogy holnap mennyi mindent kell elintéznie.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 14:22

Nagyon kimerült ez a lány, de nem csodálom valahol. Hagyom aludni, kettőkor az órám is megtartom, lefordítom a napi kvótám is. A rádióba betelefonálok, hogy ma betegszabit vennék ki, mert szükség van rám és én sem vagyok a toppon, csak holnap mennék, Gabrielt megkérem ma ő olvassa be a híreket, de belemegy és elmeséli hogy a csaja hogy aggódott hogy nem ment haza meg ilyesmi. Szóval feleslegesen aggodalmaskodott és hogy jó a kedve, segít nekem. Ámen. Kicsit pakolgatok és ráveszem magam arra, hogy felhívjam Henryt. A hál ajtaja nyitva, nem tudom Allegra fenn van-e, csendes vagyok, a nappaliban hívom Henryt. Pont dolgozik, nem igazán tud velem beszélni de mondja hogy át akart már ő is jönni, szóval még felhív ha tudja mikor jön. Igyekeztem természetes hangot megütni, remélem sikerült. Bár az övé is kicsit fura volt. De lehet bebeszélem. Nem fogok beleőrülni, megfogadtam.
Be is megyek a szobába, látom hogy felébredt, átkarolja magát, evett. Ez mind jó hír.
-Fáj még a fejed? - Kérdezem halkan, mert lehet nem hallotta hogy mezítláb beléptem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 15:09

- Ha? - Kapja fel a fejét, amikor meghallja Sebastian hangját. - Nem igazán. - Válaszolja végül, mert a pihenés jót tett neki, meg persze elég sok gyógyszert szedett már be. Lassan kezdi összeszedni magát, ennek pedig örül. Remélhetőleg most már nem hagyja majd cserben a teste és hajlandó lesz majd hazaszállítani. Jobban belegondolva, azt sem tudja pontosan, hol vannak a saját ruhái. Összeszorítja a szempilláit kicsit, amíg nyújtózik még egyet. Tesztelgeti, mennyire mozog, de egész biztató a helyzet.
- Mit csináltál, amíg Csipkerózsikát játszottam? - Most már nem olyan fagyos, mint amikor elaludt, Allegránál így működnek a dolgok, nem az a hosszan érző fajta. Lehet, hogy pár órája még aktívan halálba kívánta Bambit és fejvesztve menekült volna előle, de az akkor volt. Már nem dacos és nem akar harcolni, mondjuk nemrég is ő szállt ki. Egész életében harcol, és fél, hogy egyszer majd belefárad, szóval a felesleges dolgokra nem pazarolja az idejét, ennyi az egész.
- Nemsokára elmegyek haza. - Mondja végül, nehogy Bambi nagy reményeket fűzzön a közös vacsihoz, mert már nincs olyan rosszul, kell szereznie egy új telefont és el kell kezdenie összepakolnia a cuccait, meg még sok-sok dolga van, hogy holnap friss és üde legyen, makulátlan megjelenéssel. Ó igen, a szépségért szenvedni kell, ki tudná jobban, mint ő?

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 15:20

-Ennek örülök. - Válaszolom, ha jobban van az jó hír, talán hamarosan rendbe jön.
-Dolgoztam. Takarítottam. Főztem. Edzettem. Amit szoktam. - Sorolom és nekiállok összetakarítani a telefonja darabkáit, ideje hogy rend legyen, már zajonghatok. - De igyekeztem csöndben, remélem nem ébredtél fel rájuk. - Ezt ugye nem tudhatom, nekem mindig úgy tűnt mélyen alszik.
-Maradhatsz. Nem megyek ma be. De ha tudsz úgy menni, mint mikor először találkoztunk hívok neked egy taxit. - Kompromisszum kész vagyok, lássa lelkem, meg nem akarom azt higgye fogoly. Csupán abban az esetben az ha nincs jól, akkor a bejárati ajtón nem mehet ki.
-Kérsz valamit? - Kérdezem ahogy összeszedtem a sok kis műanyag darabakát is és kidobtam a kukába, ami az éjjeli szekrényben van. Kicsit csendesebb vagyok, vagy csak fáradtabb, nehéz eldönteni.
De a lakást végigtakarítottam, sőt. Még a mosogató gépbe is bepakoltam és ki is mostam, teregettem. Máskor kva büszke lennék magamra, de most nem érzek ilyet.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 15:34

- Nagyon... izgis. - Mosolyodik el féloldalasan, mert hát amit eddig látott Bambi életéből, az mindig kalandos volt. De hiába, az ő élete sem mindig ilyen kalandos, nem szokott idegen embereknek segíteni és ahhoz sincs hozzászokva, hogy neki segítenek csak úgy. Meg ahhoz sem, hogy törődnek vele, féltik, talán kicsit túlzottan is. Valahogy meg tudja érteni Henry-t, még akkor is, ha Sebastian érte csinált a fenyegetősdit és a bezárósdit, akkor sem volt boldog tőle. Nehéz őt megérteni, de Allegra igyekszik, próbálkozik. Talán Bambi nem is annyira idegen már, mint gondolta.
- Ó, nem, egyik sem rémlik. - Vonja össze kissé a szemöldökeit. De nem baj, hogy nem aludt éberen, így sokkal pihentetőbb volt, ő meg nem akar egész nap lustálkodni. Talán nem is képes rá, ez nem az ő világa. Legalább már nem forog vele a szoba és nem akar szétmenni a feje.
Aztán meghallja Sebastian feltételét és ismét egy érdekes dolgon gondolkodik el.
- Tényleg csak aggódsz értem vagy nem akarsz egyedül maradni? - A döntés szempontjából nem mindegy, de nem ám. Saját maga miatt valószínűleg nem marad itt, a sírós Bambi szemek viszont nem tetszenek neki annyira. A másik amúgy is úgy tűnik, mint aki belefáradt ebbe az egészbe.
- Hagyd abba. - Válaszolja, amikor Seb azt kérdezi, kér-e valamit. - Látom, mennyire kényszeresen akarsz gondoskodni valakiről, de ez nem tesz jót neked, mert akkor nem gondoskodsz magadról. - Legalábbis ő ezt szűrte le eddig, egyik szemöldökét megemeli. Talán most, ez alkalommal beletalált a dolgok közepébe és Seb hajlandó lesz belátni a kedvesség és ápolgatás kevésbé napos oldalát.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 15:58

-A hétköznapok gyönyöre... Ha nem lenne hiányozna, azt hiszem. - Mosolyodom el, mert hát nem vagyok titkos ügynök, hogy megússzam az ilyen egyszerű dolgokat.
-Jól van. - Akkor nem keltettem fel, vagy ha igen, fel sem fogta.
Megállok a mozdulatban a kérdésre és ránézek. Érdekes kérdés, meg kell hagyni, rávágtam volna hogy csak aggódom, de a tény hogy egyedül maradok... félrepillantok. Lehet kicsit tartok tőle. Egyedül sok hülyeséget csináltam már... Akkor nincs kontroll. Bár most úgy érzem stabilan állok. Még fontolgatom a választ, de újabbat tesz fel a sajátomra, mikor gondolkodási időt kisajtolva megkérdem kell-e neki valami.
Elmosolyodom, fáradt, de őszinte a mosolyom, leülök mellé az ágyra és mosolygok a kócos frizuráján. Az egyik tincset el is igazítom.
-Ez nem kényszer. Na jó, mikor befordultál és levegőnek néztél akkor annak éreztem de amúgy... nem az. Nekem örömet okoz, ha látom hogy valakinek a hasznára vagyok, hogy jobban van, hogy mosolyog. - Ejtem vissza a kezem az ölembe, de továbbra is őt nézem. - Nem ebbe fáradtam el. Abba fáradtam el, hogy szélmalom harcot vívjak. Hogy aggódjak. Már... amolyan túlzott szinten, tudod, mint a lökött bátyók szokták. - Mosolygok és kicsit el is vigyorodom. - Nem vagy a terhemre és nem idegesít ha kérsz valamit. Nem kérdeznélek ha idegesítene, továbbá ha valami kell neked megszerzed, emiatt nem félek, hogy nem. Amúgy mit kéne gondoskodnom magamról hmm? Nézz rám, fess fiatalember vagyok aki el bírja látni magát, szóval? - Kérdezem kajánabb vigyorral a szemüveg mögül kilesve, ma nem tettem be a lencséim. Jól esett a szemüveg súlya az orromon.
-Hogy a kérdésedre válaszoljak, féltelek és aggódom. De... szívesen veszem a társaságod, én szeretek másokkal lenni, nekem kellemes a tudat hogy nem vagyok egyedül. De nem vagyok senkid és te olyannak tűnsz aki inkább lenne egyedül és csinálná a dolgát, szóval nagyfiú leszek és csak kicsit sóvárgok utánad. - Mosolygok rá hálásan.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 16:47

Nem, nincs kedve a hétköznapokról csevegni. A másik dolog jobban tetszik neki, érdeklődve figyeli, ahogy Sebastian megfagy kicsit a mozdulatban, elgondolkozik ezen a kérdésen. Úgy látszik, nagyon beletalált, mert a férfi félrenéz és úgy látszik, nem jut dűlőre. Allegra azt a választ várná igazából, hogy maga miatt is csinálja, mert szerinte ez az igazság.
De aztán Sebastian csak leül mellé és azzal a szomorkás mosollyal kezd el mesélni, ismét elmerül a melankolikus álmodozásban. Hajlamos rá, már többször észrevette. De ahogy egyre több önfeláldozós baromságot hord össze, ahogy folyamatosan másokat helyez maga elé, az már tűrhetetlen. És nem, ez nem olyan tűrhetetlen dolog, ami kikapcsolja az érdeklődését Sebastian és a mondanivalója iránt. Nem ám, ez a vérlázító tűrhetetlenség, aminek véget kell vetnie. Csendben várja, hogy befejezze, szinte minden szavával, minden mosolyával egyre inkább feszíti a húrt.
Aztán az utolsó mondat a pont az i betűn, Allegra pedig gondolkodás nélkül kever le egy pofont Sebastiannak, persze nem üt nagyot, nem is tud és figyel arra, hogy a szemüvegét ne verje le.
- Fejezd be és legyél már kicsit önző! Ha így viselkedsz, mindenki, komolyan mindenki végig fog gázolni rajtad! - Mintha kicsit megemelte volna a hangját, határozott kékjei most nem hűvösek, de nem ám. Szinte izzanak, ahogy Bambit nézi velük. Ez az önsanyargatós duma, a jó bátyó szerep folyamatosan, mindenkinél, a mosolygás, olyan, mint valami rózsaszín cukormese. De Sebastian nem élhet mesevilágban, ideje lenne felébredni, mielőtt még több baja származik belőle. Remélhetőleg a pofon és a szavai felébresztették az álomvilágából.
- És nem vagyok a húgod, sem olyasvalaki, akiről gondoskodnod kell, mert nem kell és ha velem akarsz lenni, akkor mondd azt és érd el, hogy veled legyek. - Teszi hozzá keményen, mert ez a "igen, veled akarok lenni, de ha el akarsz menni, áh, menj csak" dolog végleg betett neki. Ennyire nem képes kiállni magáért? Nos, ez nem probléma, amíg Allegra kiáll az érdekeiért, ahogy most is teszi. De nem alapozhat erre egy életet, hogy lesz majd olyan mázlija, hogy talál egy erősebb személyiséget, aki helyrerázza.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 17:10

Magyarázom kedvesen, hogy nem kell engem félteni, nekem ez nem mártírkodás, mint Phoenix szokta mondani. Erre kapok egy pofont, látszik meglepődöm és a szemem is elkerekedik. A szemüveg nem esik le csak ferdén áll rajtam, megigazítom. Csendben hallgatom amit mond, bár csúnyán nézek rá, hogy azt hiszi hugicának tekintem. Kvára nem, nekem egy testvérem van, nem kiadó semmi más poszt ami családi.
-Allegra. Értékelem a tanító jellegű pofont, kivételesen. De te vagy a második ember aki pofon vág, holott nem érdemeltem ki. Nem tűröm, a következőnél megfogom a kezed, de nem biztos hogy finoman. - Nézek rá elszántan, mert szerintem ez nem volt jogos.
-És nagyon nem vagy a húgom, nem tudnék húgként nézni rád, nekem öcsém van. Csak öcsém, egyetlen testvérem. És igen, szeretnék veled lenni, mert jól érzem magad veled, tetszik a stílusod és hogy őszinte vagy, a magad módján törődő és gondoskodó. De mivel utálod a nyáladzást és a hízelgést gondoltam érzed és nem kell mondanom. - Mondom durcásabban, mert nem haragszom igazából, mégha úgy is tűnhet.
-És igazad van nem kell gondoskodnom. Nem kell verekednem egy vadidegenért akit akkor látok először és nem kéne minden drogost felszednem az utcán ha látom rosszul van... de tudod mit, egyiket sem bánom, mert ÉN döntöttem úgy minden esetben, hogy akarom. Kész. Lehet mondani hogy nem kell, elfogadom. A pofont viszont nem fogadom el.
Aztán sóhajtok.
-Én csak úgy viselkedem, ahogy szeretném ha velem is tennék. Már amikor nem száll el az agyam és káromkodom. Khm. Szóval ne akarjatok már engem nemtörődömségre nevelni... Hah. - Túrok a hajamba száj elhúzva és vakarom a fejem.
-Amúgy önző vagyok... nagyon is. Ezért vagyok nehezen elviselhető. Részben. És most engesztelj ki, kérek egy csókot az arcomra... - Mondom mint egy követelőző ötéves, mutatva az arcomra, ahol megütött. Legyek önző? Nem nehéz, engeszteljen ki.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 17:34

- Helyes. - Ennyit mond, egy apró bólintás kíséretében arra, hogy megfogja a kezét, ha legközelebb meg akarja ütni. Ha nem tűnt volna fel, pont ez volt a célja, hogy ezt elérje, bár egyedien csinálja. Lehet, hogy nem úgy tűnik, hogy ez Sebastian érdekében volt, lehet, hogy önző dühnek tűnhet... talán van is benne valami, de nem tisztán magáért csinálta.
- Nem azt mondtam, hogy nyáladzz, hanem, hogy beszélj egyenesen. - Pontosítja a helyzetet, bár úgy látja, Sebastian elég morcos lett az egésztől, bár nem tudja mit várt. Illetve de, pontosan tudja. Kap egy pofont, letolást és meghúzza magát, bocsánatot kér, satöbbi. De ennél jobb történik, még ha a saját stílusában is, de elmagyarázza Allegrának, mit miért csinál, ő pedig csak bólint rá, nem tud mást csinálni, csak egyetérteni vele. Talán másoknak kicsit keményebb bánásmódhat tűnhet ez, mint amit az előbb kapott, számára mégis kevésbé vérlázító. Sőt, ez egyáltalán nem vérlázító.
- Akarjatok...? - Kérdezi egyik szemöldökét felvonva, ugyanis többesszámban beszélt a nevelést illetően, de Allegrának fogalma sincs, kire gondol. Amúgy arra próbálja nevelni, amire akarja, nem mintha megmondhatná neki. De egyelőre elég sok dolgot kicsikart belőle, amit akart, most megelégedik ennyivel. Aztán meghallja, hogy mennyire önző, majd hiszi, ha látja végre. A követelőzés nem önzőség kérdése, de megmosolyogja a mozdulatot. Tényleg, mint egy öt éves, valóban. De nem baj, ő kitakarózik, Bambi mellé térdel és így magasabb lesz, mint ő ülve. Egy finom mozdulattal az álla alá nyúl, hogy felemelje a fejét, majd füle mögé tűri a tincseit, hogy ne legyenek útban. Finoman végigsimít Sebastian haján, mielőtt még egy gyógypuszit adna az arcára, ott, ahol megütötte. A vállain pihentette kicsit a kezeit és rámosolygott, úgy pillantott le rá. Jó fiú volt, megérdemelte, be kell vallania.
- A vacsorát én főzöm. - Közölte, majd felállt az ágyról, kinyújtózott. Semmi szédülés, semmi remegés. Remek! Akkor már elmehet egyedül pisilni, felügyelet és árgus Bambi-szemek nélkül... remélhetőleg.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Aug. 24 2014, 17:52

-Hah.... - Szemet forgatok, még hogy helyes... nem helyes, semmi nem helyes, ne üssön meg, nincs joga hozzá.
-Mindig egyenes vagyok. Csak választékosan fejezem ki. - Jelzem hogy hazudni nem szokásom, ahogy hízelegni sem, bár sokszor félreértenek. Ez nem Allegra hibája, nem is hibáztatom érte.
-Igen. Nem te vagy az egyetlen aki közli álomvilágban tengetem depis napjaim, de nem vagyok az, - szúrom közbe, nem érzem magam annak - szóval hagyjak már fel azzal hogy szuperhősnek képzelem magam, aki megváltja a világot, a név nem kötelez, ne legyek mártír, satöbbi... - Magyarázom, kissé mosolyogva, hogy igen igen, kapok én ilyen jellegű fejmosást.
Szóval kérem a jussom, amolyan engesztelő csókot. Kicsit aggódva nézem hogy feltérdel, de hamar megnyugszom, hogy látom már tényleg sokkal jobban van. Elfésüli a hajam, arra kicsit lehunyom a szemem, jól esik a mozdulat, ahogy a csókja is. Megfogom a derekát reflexből, kivételesen nem azért mert félek leszédül.
Meglepődöm a kijelentésre, de nevetek kicsit, kész vagyok ettől a nőtől.
-Rendben. - Egyezem bele, igaz, főztem, de azt megehetem holnap is ha nem kér. Meg lehet nem is ízlene neki, vagy van kedve csinálni valamit, nem leszek semmi jó elrontója.
Hagyom kimenni, nem követem, inkább a zenelejátszóhoz megyek, hogy betegyek valami zenét. Nézegetem, de rájövök, fogalmam sincs Allegra vajon melyik stílus híve. Ha hallom kijönni meg is kérdem.
-Allegra... milyen zenét szeretsz? - Remélem mond valami, amilyen vagy amilyenhez hasonló van, hogy betehessem. Jól esne némi "zaj" az egész napos csönd után.
-Sokkal jobban nézel ki. Néha csinálhatnál egy... csak alszom és hagyom magam természetesen szépülni napot, hm? - Mosolygok rá, szerintem az idegei és a teste lelkesen egyet értenek velem, kérdés a gazdájuk is így vélekedik-e.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Hétf. Aug. 25 2014, 02:02

- Akkor talán lehet benne valami, nem? - Kérdi arra vonatkozólag, hogy nem ő az egyetlen, aki erről próbálja meggyőzni. Hogy miért? Mert irreális így viselkedni, nem helyes, Sebastian pedig nem látja be. De ő nem fog neki ilyesmi miatt könyörögni, nem, véletlen sem. Igazából azt sem tudja, miért érdekli őt ez ennyire, hagyja is a fenébe. Ha meg akarja szívni, szívja, majd megtanulja a saját bőrén a dolgokat. Ismét megállapítja, hogy nem érdemes foglalkozni mások sorsával, nem kell erőlködni, hogy segíthessen. Pedig már olyan régóta él már ilyen hülyeségek nélkül, könnyedén, nem is tudja, mi hozta vissza ide... ja, de. A tegnap éjjel, azt törölné ki nagyon szívesen a fejéből.
De most inkább a saját fejéből törli ki a dolgokat, azzal, hogy Sebastian megkapja a gyógypusziját az arcára, majd el is neveti magát Allegra kijelentésétől. Lehet, hogy szeszélyesebb, mint a tavaszi időjárás, de talán a napsütéses részekért megéri elviselni a viharjait. Ezt Sebastiannak kell eldöntenie, ha szeretne vele valamiféle kapcsolatot létesíteni... mármint valami olyasmit, ami nem alkalmi. Barátságot, vagy valami mást?
- Bármi jöhet, ami nem elektronikus. - Noha a szórakozóhelyeket kedveli, ha ki akar kapcsolódni, csak úgy, otthon nem szokott elektronikus zenét hallgatni. Viszont táncolni szeret, jól esik neki, néha csak úgy kitáncolja magából a gondjait. Nála működik, általában egyedül csinálja, amikor senki nem látja. Amikor megőrülhet kicsit és elengedheti magát pár percre, ahol nem kell félnie semmitől és senkitől. Akkor jól esik neki kitáncolni az érzéseit.
- Ha lenne időm ilyesmire rendszeresen, akkor nem lenne okom ilyen szépnek lenni. - Válaszolja féloldalas mosollyal. Ha ilyenre ideje lenne, már rég nem lenne modell, ez ilyen ördögi kör. De általában igyekszik szépítő alvással elnyomni a stresszt és a gondokat, csak amikor ilyen gondjai akadnak, mint mostanában, akkor nem olyan könnyen megy az.
Ahogy beígérte, vacsorát fog főzni, mert most ehhez van kedve és már azt is tudja, körülbelül mit enne. Valami könnyűt és finomat, amit élvezet elkészíteni. Oda is lép a hűtőhöz, hogy hozzávalók után kutasson. Amikor meglátja a rendet és az elrendezést, csak megemeli a szemöldökeit, de hamar túllép rajta és elkezd keresgélni.
- Ja igen, Bambi, rémlik valami tegnap estéről, tudod, elkezdtél bókolgatni nekem és én szeretem azt, és mára halasztottuk. - Határozottan emlékszik, közben mosolyog és főzőcskézik, mert ő ilyen is tud lenni. Ilyen nagyon átlagos, nagyon olyan, mint a többiek. Valóban, nehéz elhinni róla, de képes rá. Még ha kicsit furcsán is hatnak a dolgok.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Hétf. Aug. 25 2014, 02:26

-Lehet, de lehet már mind a hárman sokkal rosszabbul lennétek, ezért sem értem miért mondjátok... - Szalad fel a szemöldököm, mert Phoenix a kocsiba nem bírt visszaszállni, Allegra is majd' összeesett, Henry meg tudjuk.
Kiengesztelnek, közlik főznek, hát keresek valami zenét, de csak annyit kapok válaszul, hogy ne elektronikus legyen. Vangelis-em nincs, szóval az nem lesz nehéz, a technót nem szeretem, hát rakok be valami könnyedebb válogatást, amin van pop zene meg tangó, meg keringő lüktetés, de alapjában véve könnyűzene nem komoly. Max cserélünk, de mivel háttér lehet ne is fog rá figyelni. De ez kellemesen dallamos szerintem.
-Már miért ne lenne okod... minden nő csinos és szép akar lenni, szakmától független. De tényleg figyelned kéne erre. - Noszogatom kicsit, mert teljesen kimeríti így magát hosszútávon.
Az hogy a hűtőre nem reagál semmi érdeset vagy negédeset, az jó hír, de lehet csak később kapom meg hogy milyen fura is vagyok.
-Mit eszünk? - Kérdezem, mert hacsak nem szánja meglepetésnek, akkor azért segítenék neki ha mást nem az edényeket meg a hozzávalókat hol találja.
A kijelentése viszont megmosolyogtat, oda is sétálok mögé és a füléhez hajolok, míg a kezem a derekán pihen.
-Csak megjegyezted, jól éreztem én... de könnyű folytatni, mert aranyosan állnak neked ezek a házias, hétköznapi dolgok is, mint a főzés... De főleg a mosoly. - Vigyorodom el és kap egy "váratlan" puszit az arcára, majd elkezdek megteríteni, ha már ő főz.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Hétf. Aug. 25 2014, 16:39

- Én csinos és szép vagyok fáradtan is. - Állítja teljes bizonyossággal, hiszen tény, hogy a tetemes mennyiségű smink, ami otthon pihen a pipereasztalánál, nagyon sok csodára képes. A leginkább szépesett, beesett, leamortizált arcot is fel tudja frissíteni hamar, pár perc alatt. Nem mintha olyan sokszor lenne szüksége ilyesmire, de azért bólint egy aprót. Tudomásul vette, hogy Bambi szerint többet kéne figyelnie magára, az egészségére. Végül is, a testéből él, nem kéne hálátlannak lennie vele, vigyáznia kéne rá. Főleg, hogy olyan büszke rá és annyi munkája van benne.
- Ne kérdezz ilyet, most... improvizálok. - Vigyorog Bambira, amikor az iránt érdeklődik, hogy mit is esznek majd. Mivel nem ismeri annyira a konyhát, valami egyszerű, vegetáriánus ragut dob össze, abból, amit talál. Utána pedig majd kitalálja, mit csináljon hozzá, tésztát, rizst, esetleg burgonyát? Attól függ, mit talál Sebastian rejtett tartalékaiban.
Aztán Sebastian kihasználja, hogy éppen el van foglalva a zöldségszeleteléssel, azonban amikor odalép mögé és a fülébe suttog, akkor megáll a kés a kezében. Mielőtt még levágná valamelyik ujjpercét, vagy ujját. A férfi lehelete éri beszéd közben az érzékeny pontját, ő pedig távolabb hajol és behúzza a nyakát. Már így is libabőrös lett tőle a válla, bár utólag okosabb, talán csak lapítania kellett volna. De azért puszit még kap az arcára, aztán eljutnak hozzá a bókok is.
- Aranyos? Ilyet is ritkán hallok. - Mondja mosolyogva, de az előbbitől van benne egy picike zavarodottság. De most már meri folytatni a szeletelést, főleg, ha Sebastian távolabb került a fülétől, és a mögötte lévő területtől. Nagyon örülne neki.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3361

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Hétf. Aug. 25 2014, 17:37

-Igen, láttam, de azért ez sem örök állapot ha nem figyelsz rá. - Mosolygok és csóválom a fejem, hogy egója van, de fura is lenne ha nem lenne.
-Ó, elnézést mester, vegye úgy gyarlóság volt megszólalnom! - Vigyorgok, most már még inkább érdekel mi fő ki a dologból.
Zöldség van itthon bár nem sok, hús az több... Én amolyan húsevő fajta vagyok, de köretnek való is akad azért, rizs teljes bizonyossággal. Inkább az egyszerűbb zöldségek vannak talonban, mint a paradicsom, paprika, burgonya, saláta...
Közelebb lépek hozzá, suttogok a fülébe. Először azt hiszem zavarja hogy belemásztam a személyes zónájába, de nem, ez nem olyan, óóó, vigyorognom kell. Még hagyom kicsit, még szeletel, az baleset veszélyes, meg had higgye hogy nem vettem észre hogy kirázta a hideg. Megterítek előbb. Imádni való hogy zavarban van, megvan a közös gyengénk.
-Igazán? Mondjuk nem csodálom... szerintem amúgy is ritka kivétel vagyok aki lát főzni, hmm? - Támaszkodom háttal az asztalnak ha megvagyok és nézem mit ügyköd, valami zöldséges dolog lesz. Közben realizálom a hús lehet zsíros lenne neki és ugrik a menüről, magamban kicsit megsiratom  a dolgot, de hamar vigasztalom magam. Mikor a poharas szekrénynél ténykedik, megint odasomfordálok mögé és direkt úgy veszem le a két poharat, hogy közel legyek a füléhez meg a nyakához.
-Bocsi... ilyen pohár jó lesz? - Suttogom megint, karolom át lazán, hogy magunk elé teszem le a poharakat. Szerintem a csenden is átsüt, hogy vigyorgok és direkt csinálom, de nem bírom kihagyni. Menekülni így nem tud, kissé sarokba szorítom, noha kevés a ragadozó Bambi, de sebaj. - Inni mit kérsz...? - Suttogom tovább és ajkammal megérintem a fülét, játszom kicsit. Nézzük hogy reagál!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Hétf. Aug. 25 2014, 19:11

- Örülök, hogy belátod. - Mondja elvigyorodva, amikor Bambi kevésbé kérdezősködik arról, mi lesz a vacsorájuk. Allegra meglehetősen kevés húst eszik, vagy ha ilyesmire fanyalodik, általában halat, tengeri herkentyűt vagy csirkemellet. Szóval Bambinak most be kell érnie egy finom, húsmentes fogással, jó sok paradicsommal és pár finom fűszerrel. Éppen azt nézegeti, Sebastiannak milyen kínálata van, amikor hallja a megállapítását a főzésről.
- Még ritkább, hogy enni is fogsz belőle. - Bólogatott vigyorogva, miközben nézelődött, hiába, nem ismerte ki magát, de nem volt esetlen, csak kicsit időigényesebb lett a munka. Sebastian közben csendben lopakodik vissza mögé, ő pedig erre felkapja a fejét az oregano szimatolásából, hiába, imádja az illatát. De most más dolga van, méghozzá pánikolni. Ugyanis Seb ismét vészesen közel került a füle mögötti kis területhez, ettől pedig hamar újra előrehajtja a fejét. Hiába, nem ér semmit, Bambi amint levette a poharakat, úgy döntött, a fülébe suttog, de ezúttal hozzá is ér. Már menekülne is, de érzi a férfi karját a derekán, tudja, hogy most nincs hova mennie. Nem tudja, utoljára mikor vétett ilyen hibát és került ilyen szorult helyzetbe, de nevetnie kell tőle.
- Sebastian... - Kezdett bele, de nem bírta ki, hogy ne vigyorodjon el, egyik kezét felemelte, mutatóujján kívül a többi ujját behajlította. - ... ne húzd ki a gyufát. - Előre figyelmezteti, hogy nem jó ötlet, nem lenne fair, ha nem szólna róla, hogy most aztán abszolút a tűzzel játszik. Legszívesebben már most felugrana a pultra, átugrana rajta és az ajtóig menekülne. Sebastian nagyon közel van, véééészesen közel van a füle mögötti bőröcskéhez, és ha megtalálja... nem, azt aztán nagyon nem akarja! Erre a gondolatra kicsit meg is szorítja, ami éppen a kezében van, aztán le is rakja gyorsan.
- Attól függ, mi van itthon. - Válaszolja végül, az innivalóra tekintettel. Semmi alkoholosat nem akar most inni, de nem ám. Ahogy ezt mondja, előre dől, megtámaszkodik a pulton, hogy minél távolabb kerülhessen Sebastiantól.
~ Nem lesz ez így jó... ~ Gondolta, miközben egy sóhaj szaladt ki a száján. Érezte a jóleső borzongást, de minden erejével próbálta elnyomni. De még mennyire.

_________________


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   

Vissza az elejére Go down
 

Allegraminator in action (Seby&Legra)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Ha kell egy jóbarát ~ Josh és Seby
» Mester és tanítvány ~ Reeve-Seby
» Action - Judith & Damien
» Elee & Seby - Reconnecting
» Estimese - Seby és Elee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-