Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Allegraminator in action (Seby&Legra)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 02:59

Mosolygok hogy majd holnap ecseteljem a meglátásaimat, mikor már kicsit magánál lesz.
El is megyek neki gyógyszerért, de a felismeréstől minden összeomlik bennem, mint egy kártyavár.
Elég rosszul is leszek, kis sem jutok a mosdóból, mikor rémülten, becenevemhez méltón, mint egy őz riadok fel a hangra.
A szavaira lesütöm a szemem és fogalmam sincs mit csináljak. Nem is ismer, pihenésre van szüksége én fejtsem ki mennyire sz.r testvér vagyok? Elfordulok, belenézek a tükörbe. Látom mennyire pocsékul festek, ezt tagadni kár.
-Vedd be a gyógyszert... - Mondom elcsukló hangon, remegve tolva felé a dobozt.
-Nem mondtam volna... hogy semmi bajom. Hah... a pia nem megoldás ugye? - Préselem össze az ajkaim, hogy elfehéredjenek, bele is harapok, küzdök azzal hogy ne sírjam el magam a tehetetlen dühömben.
-A baj az, kedves Allegra, hogy... a legrosszabb testvér vagyok... a ... világon... - Csuklik el a hangom, nyelem a könnyeim, némán folynak az arcomon, nem, nem bírtam ki. Szégyellem hogy így lát, de neki amúgy sem jelentek semmit. Maximum hívok neki taxit, tudom hogy nem kíváncsi rám. Meg is értem, normális. Egy férfi aki csak úgy elsíja magát eléggé kiábrándító. Nem férfias és idegesítő is.
Erősen markolom a mosdót, az ujjaim is fehérednek el, remegek. A lábam is, félek összerogyok, de tartani akarom magam, hacsak a morzsái is maradtak már csak hajdani erős voltomnak.
-Nem bírom megint végigcsinálni... - Lehelem halkan, megtörten, mert eljut a tudatomig a felismerés, hogy nem menne. Még egyszer nem menne...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 03:12

Sóhajt egyet, amikor Sebastian a gyógyszerrel törődik, de végül is szüksége van rá, szóval odalép, hogy elvegye, bevesz belőle két szemet és könnyedén, folyadék nélkül beveszi, gyakorlott benne. Az ő nyelőcsöve amúgy is abszolút meg van már edzve, ilyen apróságok meg sem kottyannak neki. A mosdókagyló mellett állva figyeli a férfit, kék tekintetét rajta pihenteti, arcát fürkészi és azt, vajon összeesik-e. Mert ha igen... nos, nem sokat tud tenni ellene, maximum megkérdezi, kit hívhat, vagy hogy kell-e neki mentő vagy ilyesmi.
- Hát, nekem nem igazán jött be, láttad milyen állapotban voltam. - A gondolatra pedig csak grimaszol egyet, újra összefonja kezecskéit és így nézi Sebastiant. Hallgatja a mondanivalóját, csak azért sóhajt egyet, mert megint csak rébuszokban beszél és utalgat. De egyelőre nem szól semmit, látja, hogy a férfi jelenleg nem túl beszédképes. Hagy neki egy kis időt, állítólag jót tesz, ha az ember kisírhatja magát. Ő nem olyan gyengéd meg törődő, hogy letörölgesse a könnyeit, de még csak zsepi sincs nála, amit oda tudna neki nyújtani. Na mindegy, azt nem mondta, hogy segíteni is tud, vagy hogy jó az ilyesmiben, de meg akarja hallgatni. Hallja a halk szavakat, majd ismét sóhajt egyet. Csak azért, mert maga sem hiszi el, amit mondani fog, illetve azt, hogy ez az ő szájából valaha elhangozhat.
- Na, jól figyelj, csak három másodpercig él az ajánlat, szóval ne hezitálj nagyon. - Figyelmeztette, bár nem volt olyan kemény a hangja, mint a szokásos. - Ölelést? - Kérdezte végül, és kissé kitárta a kezeit, hogy Sebastian nyugodtan lecsaphasson az ajánlatra. De ő nem az az ölelős fajta, nem fogja Bambit kérdés nélkül csak úgy leölelni, pedig talán most jól esne neki és talán úgy szívesebben mesélné el a sztorit, mert Allegra fejében a fájdalom mellett jelenleg csupán nagy kérdőjelek kavarognak.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 03:35

-Hát igen... amúgy is leszoktam... nem kéne... - Mondom keserűen, basszus... pedig akkor elfelejteném a egészet, elinnám az agyam, a májam és kész. Gyönyörű lenne, igazi csattanó.
Próbálom mondani, hogy mi a bajom, de ez hosszú és bonyolult, vagy szerintem az csak, mindegy, de jelenleg én is csak dolgozom fel az információt.
Aztán ránézek megtörten és pislogom ki a könnyeket a szememből, nyelek egy nagyot az ölelésre. Hú, az jól esne... mint egy falat kenyér az éhezőnek, csak félek legalább olyan mohó lennék mint az említett éhező, hogy megkaparintsa a kenyeret... De bólintok, kitárja a karjait, milyen csábító, de hol a csapda? Áh, ilyen állapotban nem érdekel, bizonytalanul odalépek és kissé remegve, bizonytalanul, de megölelem. Nem szoktam csak úgy ölelkezni, mert nekem ez intimebb, mint a csók, csak szex közben (előtt-után esetleg) szoktam még, de csakúgy... random. Na jó ez nem random és meg is nyugtat kissé, mivel nagyjából egy magasak vagyunk odakucorgatom a fejem a vállához, a nedves hajához. Jól esik, hűt.
Puhán ölelem, mintha törékeny lenne, de nem merem jobban, mert félek nem bírom jelenleg kontrollálni az erőm és a vehemenciám.
Remegve sírok csendben, halkan szólalok meg.
-Az öcsém... újra... drogozott... leszokott... 4 évig... tiszta volt és... nem láttam hogy... most megint... itt nálam... én... nem láttam... - Itt eltörik a mécses, elkezdek hevesebben zokogni, mert nem bírom elviselni a tudatot, hogy ennyire vak vagyok, hogy ennyire szerencsétlen, hogy ennyire... megvetendő.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 12:47

A leszokás szóra csak megemeli egyik szemöldökét, de inkább nem firtatja, érzi, hogy nem ez a megfelelő pillanat rá. Nem mintha nem lenne egyértelmű ez alapján, hogy alkohol problémái voltak. Nem, valóban nem a legjobb pillanat erről kérdezősködni, kifejteni a véleményét róla... még kevésbé. Személyes tapasztalatai vannak a dologgal, személyes sértés, de ki más lenne képes ezt csak úgy félrerakni, ha nem Allegra? Simán, és még csak nem is maradnak benne rossz érzések.
Nos, úgy látszik Sebastian nem engedte el a füle mellett a hezitálós dolgot, nem sokat gondolkozott, mielőtt odalépett volna hozzá és finoman átölelte volna. Allegra eleinte kicsit furán érezte magát a helyzettől, de tudta, mire vállalkozik, most már nincs visszakozás. Tartozik ennyivel Bambinak, még többel is, kibírja, hogy kicsit megpróbál kedves lenni. Így némi fáziskésés után kezecskéit Sebastian köré fonja finoman, gyengéden, majd ahogy fejével a vállához, hajához bújik, simogatja kicsit a hátát. De csendben vár, érzi, hogy ez a vihar előtti csend, olyan nyomott itt a levegő, de semmi baj. Aztán hallja Sebastian halk szavait... hogy ne hallaná? Elég közel van a füléhez. Most már azért jöbban érti, mi a helyzet, de még mindig nem tiszta neki a helyzet teljesen. De ennek most nem tud utánajárni, mert jön a zokogás, érzi, ahogy Bambi vállát egyre jobban rázza, néha kicsit úgy tűnik, mintha szét is esne tőle. Szorosabbra fonja a karjait, körülötte.
- Oké... sírd ki magad. - Állítólag jót tesz, bár neki aztán semmit nem segít, talán még rosszabbul is érezte magát tőle. Nem jó ő ebben, csak általános spekulációkra tud támaszkodni, de az ölelés bejött, hátha ez is bejön.
Egy kis ideig hagyja, hogy Sebastian kisírja magát, simogatja a hátát, vállait. Aztán eltolja magától kissé, csak annyira, hogy lássa az arcát. Kezeit az arcának két oldalára simítja, hogy kénytelen legyen rá koncentrálni, úgy néz rá, de nem tűnik kétségbeesettnek vagy sajnálkozónak. Sokkal inkább elszántnak.
- Figyelj rám, jó? Kisírtad magad, megvolt a szenvedés a lelki üdvért, de itt vége, érted? Össze kell szedned magad. Ha igazad van és az öcsédnek ismét gondjai vannak, vajon kire lesz a legnagyobb szüksége? Egy szétesett, összetört alkeszra? Nem, a bátyjára lesz szüksége, szóval ha nem is miattam vagy magad miatt, az öcséd miatt szedd össze kicsit magad! - Komolyan beszél, nem szokása a hegyi beszéd, de most nem tartja magában a véleményét kivételesen. És tudja, hogy kemény, de ő máshogy nem tud kemény dolgokat közölni. Remélhetőleg Sebastian kicsit felébred a melankolikus álmodozásából tőle és jó hatással lesz rá. Ha nem...? Hát akkor is muszáj lesz beérnie Allegrával jelenleg. Hogy kompenzálja a helyzetet, a mondandója végén kissé előredönti a fejét és közelebb húzza magához Sebastiant, hogy a homlokát az övének dönthesse és úgy nézzen rá.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 13:48

Nem firtatja az egyértelműt, hogy kezdeti alkoholizmussal küszködtem. Nem is tartom fontosnak, elvégre Henry... Henry... Alig bírom kinyögni a dolgaim, de az ölelése olyan mint megosztott esernyő a legnagyobb esőben. Valami vigasz, egy ismeretlentől, aki pont kifogta hogy magamba zuhanok. Mondjuk gyógyszerért ritkán nyúlok, ódzkodok tőlük, lehet csak hetek múlva vettem volna észre... úristen.
De már zokogok, kicsit jobban ölelem, hogy ő is így tesz, kicsit bátrabb leszek, a franc se akar sírni, de nem bírom visszatartani. Hiába törnék zúznék, nem enyhítené a belső űrt, ez sem, de ez ellen tenni sem tudok.
Mondja is hogy is sírjak, szörnyű... tök megalázó, de kedves hogy hagyja. Mondjuk sok esélye nincs, le kell csengenie, nem bírom elnyomni, ha egyszer elpattan a cérna nem bírom abbahagyni.
Aztán eltol, lesütöm a szemem, a szemüveg elcsúszott, kiszedem a hajamból, ha eltörik jól néznék ki.
-Megtettem... ezért nem lettem alkoholista... de nem bírtam nézni... hogy... hogy belebetegedett... nem tudom végigcsinálni megint... jobban szeretem annál... minthogy... így lássam... fáj... - Mondom fáradtabban, már egyszer végigcsináltam, nem tudom menni fog-e megint. Gyengének érzem magam ehhez. Lehunyom a szemem, hogy érzem a homlokát az enyémen, jól esik.
-Sajnálom... én akartalak vigasztalni, pedig... hah... - Sóhajtom remegve, átmentem letargikusba, a zokogás sem segít már, rezignált és csendes lettem, próbálom összeszedni magam és nem a terhére lenni. Törlöm az arcom, hogy ne legyen ennyire könnyes.
-Köszönöm... ne haragudj... Úgy örültem hogy mosolyogsz.. hát hogy én mindent elrontok... - Mondom keserűen mosolyra rándítva a szám, a boldogság olyan törékeny dolog.
Oda is lépek a csaphoz és lemosom az arcom, rendbe szedem magam, a könnyem még folyik.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 14:19

- Nem tudod megcsinálni? A legjobb lesz, ha ezt a kifejezést most felejted el, különben kénytelen leszek én kiverni a fejedből és azt nem akarod. - Teljesen nyugodtan állapította meg, homlokát még mindig Sebastiénak döntve, aztán hallja a hülyeségeket, amiket összehord és egy fáradt sóhajjal engedi el, hogy sztereóban, távolról hallhassa a többit, amit utána még mond. Mert szerinte ez nem több, csak felesleges hülyeség.
- Először is, engem nem kell vigasztalgatni, néha nem látszik, de színtiszta titánium vagyok ám, Bambi. - Vigyorodott el, miközben újra összefonta karjait, csípőjét pedig a falnak támasztotta, úgy könnyebbnek tűnt állni. Na igen, ő tudja magáról, hogy meglehetősen kemény nő és nem azért, mert sosem bukik el, sosem kerül a padlóra. Nem ám, azért, mert fel tud állni. Pár órája még egy összetört roncs volt, most pedig majdnem önmaga, mintha mi sem történt volna és már nem is ezen jár az esze. Jót tesz neki a Bambi-terápia.
- Másodszor pedig fejezd be ez a keserédes, önsajnáltatós dolgot, nem áll jól. - Érzi ő, nagyon is érzi, mennyire komolyak az érzések. Sebastian részéről ez már csak hiszti, a nagyján jelenleg túl van, hagyja, hogy megmossa az arcát és kicsit rendbe szedje magát, ha neki ez kell, akkor csak nyugodtan. A köszöngetést, szabadkozást meg még mindig elereszti a füle mellett, türelmesen vár arra, hogy Sebastian befejezze a dolgait. Csak utána lép közelebb hozzá, hogy megfogja a kezét.
- Gyerünk, Bambi. - Adta ki a parancsot, majd a kezénél fogva finoman húzta maga után Sebastiant. Kifelé menet lekapcsolta a fürdőben a villanyt, majd a hálószoba felé vette az irányt, ott engedte el a férfit, levette a takarót és az ágyra mutatott.
- Feküdj le. - Nem kérés volt, inkább utasítást. - Most. - Tette hozzá az időpontot, és valószínűleg Bambi engedelmeskedik is. Hiszen most fáradt, összetörött, sérült, Allegra pedig határozott és nem fogad el nemleges választ. Meg amúgy sem hagy neki békét addig, amíg meg nem csinálja, amit akar, remélhetőleg nem kell felesleges köröket futnia vele... utálja a felesleges köröket. Szóval amint rávette, finoman betakargatta, lekapcsolt minden felesleges villanyt, csak utána ment vissza az ágy mellé, hogy bebújjon a takaró alá, közvetlen Bambi mellé. Dehogy fog ő a kanapén aludni, csak az ágyába csábítota be a férfit. Ki tudja, talán még sosem csinált ilyen ártatlan dolgot, de most nincs nagyon más választása. Egy halk sóhajjal fekszik el Sebastian mellett, kicsit magasabbra fekszik, mint ő és még megtámasztja kicsit a fejét.
- És most aludj. - Suttogta neki, ahogy közelebb hajolt a füléhez. - Majd én vigyázom az álmaidat. - Mondta végül, mosollyal az ajkain, mert nem tudja, hogy ez inkább megnyugtató, vagy ijesztő, a személyiségét tekintve, de mindegy, már kimondta. Szabad kezével pedig a férfi haját simogatja finoman, biztos jól esik neki majd egy kis cirógatás.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 14:47

-Tudom, megzakkanni luxus... - Ezt szoktam mondogatni, nem tehetem meg, hogy feladom. Az luxus lenne, nem tehetem meg.
Enyhén elmosolyodom, hogy titánium lenne. Legyen úgy, legalább ő legyen az, ha már nekem nem megy.
-Látszik hogy az vagy... - Mondom halkan, én ezután meg sem szólalhatok, elég puhány vagyok.
Aztán keserűen nevetek, halkan.
-A bohócok nem sírnak, értem, igenis! - Kezdek kacsintgatni magamra, de belül eltört valami, úgy érzem nem menne az őszinte mosoly, ami fél órája még ment volna könnyedén. Meg kell tanulnom újra mosolyogni. Muszáj lesz.
-Hmm? - Nézek rá, hogy hova megyünk, fura hogy hozzám ér, továbbra is, de követem, én most bárhova. Ellenkezni nagyon nincs erőm.
-Allegra... én nem... - De ellhallgatok, hú de elszánt... mondjam hogy nem tudnék aludni, mert hatvanmillió dolog kavarog bennem, mindenütt még a hajszálaim végében is? Inkább sóhajtok, a szemüveget leteszem az éjjeli szekrényre, elfekszem, mert érzem addig tapodtat sem mozdul. Utoljára nem is tudom mikor takartak be... talán Henry, egyszer régen valamikor, régen. Mindig én takargatok, gondozok mindenkit. El is felejtettem milyen jó ha egyszer velem is így tesznek.
Lekapcsolja a villányt, remélem nem megy ki a kanapéra, de nem, hál' isten. Befekszik mellém, de nem fogok semmit csinálni, hárman is elférnénk, ami azt illeti. Remegve sóhajtok, még folyik a könnyem kicsit. Nem akarok Phoenixnek igazat adni, hogy depressziós vagyok. Hogy segítsek másokon ha kesergek? Az olyan szánalmas... nem akarok az lenni... majd megint eljárok futni, már úgy is szabad... csak gy kell csinálnom mindent mint anno. Bevállt nem? Ahh a fenébe...
Arra eszmélek fel, hogy suttognak a fülembe, nem ijedek meg, inkább megnyugszom. A hátamon fekszem, felnézek Allegrára, így hogy közel van egész jól látom. Simogatja a hajam, nem is tudja, hogy ezzel lehet megnyugtatni mégis megteszi, elcsitulok. Némán nyúlok a hajához, még mindig nyirkos, remélem nem fázik meg. Eltűröm a füle mögé, megsimítom az arcát kicsit.
-Ki sem érdemeltem... nagyon kedves vagy. - Mondom halkan, nem vagyok álmos, bár ahogy cirógat az nagyon kellemes.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 15:04

Sebastian értetlenkedik, amikor megfogja a kezét, de ez nem meglepő, Allegra nem szokott igyekezni. Általában nem érdeklik a dolgok, de ezt most nem szabad elcsesznie, tudja ő is, hogy ennek tétje van. Munkaként fogja fel a kedvességet, ez pedig segít neki jobban teljesíteni és kicsit megerőltetni magát. Az ágynál állva, amikor Sebastian nyököd, próbál ellenkezni, egyik kezét csípőre rakja és megemeli a szemöldökét, úgy vár. Nem kell sokáig várnia, ahogy lefekszik, betakargatja őt, majd lekapcsolja a felesleges villanyokat és befekszik mellé. Utána pedig próbálja lenyugtatni kicsit, talán még álomba is ringatni, de úgy látszik, hatásos, mert mintha kezdene kicsit megnyugodni. Érzi rajta, hogy kevésbé kapkodja a levegőt, talán már nem is folynak a könnyei, ez pedig aprócska előrelépés, de egyelőre jó lesz. Aztán Sebastian megint eligazítja a haját, a füle mögé tűri, ő pedig folytatja, amit eddig csinált, ha már hatásos.
- Hát, tekintve, hogy én sem érdemeltem meg, hogy az legyél velem... - Jegyzi meg, csak úgy mellesleg. - Szóval szerintem nem ez alapján működik, bár nem tudom, nem nagyon vagyok otthon benne. - Vallja be elvigyorodva, igazából tényleg csak találgat, de lassan már nem támasztja a fejét, inkább kinyújtja karját és arra fekteti a buksiját. Egy ideig csendben vár, látja Bambin, hogy nem tervez most aludni, ez pedig nem tetszik neki, sóhajt egy aprót. Van egy sejtése, mivel tud hatni rá.
- Ami azt illeti, én elég fáradt vagyok, de nem fogok aludni, amíg te sem. Ha lehet, erőltesd meg magad kicsit. - Talán ha Sebastian kellemetlenséget okoz Allegrának azzal, hogy ébren van még, akkor majd el akar aludni és próbálkozik is, nem csak mondogatja. Viszont az elhatározás legalább annyira sziklaszilárd, mint Allegra maga. Amíg Sebastian nem alszik, ő sem. Meg amúgy nem szokott ő másokkal aludni és már a gondolattól is rosszul van, hogy a férfi meglesi, amíg ő békésen, ártatlanul, védtelenül pihen. Nem játszunk ilyet.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 15:22

Befektet az ágyba, ő is befekszik, fésülgeti a hajam, én is az övét ha hagyja. Megnyugtat, valahogy jó lenne kedveskedni neki, csak egy kicsit, valamit, de nem tudom mivel lehetne, most hirtelen csak ennyi megy.
-Semmit nem csináltál, ami miatt meg kellett volna hogy tagadjam... - Mondom rezignáltam, halkan. Nem hordott el mindennek, nem utálkozott, nem is tudom. Mondjuk engem az sem érdekelt volna, mert segítségre szorult. Nem annyira mint most én, de egy picire igen.
-Szerintem nagyon otthon vagy benne... - Engem nagyon hatásosan észhez térített, csak azt mondta amit én is magamnak négy évig. Igaz, nem jöttem rendbe, de össze bírtam szedni magam.
Amit mond, arra elhalón nyögök egyet, mert kicsit sem vagyok álmos, csak fáradt. De komolyan veszem a szavait, mert ez a lány nem viccel.
-Igenis... - Sóhajtom, de inkább megadólag mint gúnyosan, tudom hogy a javamat akarja. Oldalra fekszem, ahogy aludni szoktam, kissé felhúzom a lábam, igyekszem nem hozzábújni de talán túl fáradt leszek mocorogni. Nagyon remélem. Kettőnk közé fektetem a kezem, nem simogatom akkor, mert nem fogok elaludni. a szemem is lehunyom és elkezdek számolni magamban. Dedós módszer, de utálok számolni, hamarabb elalszom minthogy el kelljen érnem a 200-at. Egyenletesen szuszogok, mint akit fejbe vágtak úgy alszom el, teljesen kimerített a sírás.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 15:57

- Érdekes meglátás... - Mondja kicsit hitetlenkedve. Ő otthon lenne az ilyesmiben? Csak azért, mert reálisan és hideg fejjel tudja átgondolni a dolgokat és nem pánikol? Elég furcsa meglátás, számára ez tök egyszerű dolog, semmi extra.
Amikor Bambi drága megadja magát, elvigyorodik. Hallja a sóhajban a megadást, ez pedig elégedettséggel tölti el, hiába, szeret hatalmat gyakorolni mások felett és szereti a könnyű győzelmeket is, olyanokat, mint ez. Tovább simogatja Bambi haját, csendben és türelmesen várja, hogy elaludjon. Csak addig hagyja abba, amíg elhelyezkedik, látja, hogy lehunyja a szemét. Figyeli, meddig mozog a szemhéja, elég közel van, hogy jól hallja a szuszogást is. Ő maga csak akkor hunyja le a szemeit fáradt sóhajjal, amikor már biztos benne, hogy Bambi mélyen alszik. De akkor egy pillanat alatt elalszik ő is, szinte még le sem csukta a szemét, már féleálomban van és hamar elhagyja a valóságot. Most érzi csak, valójában mennyire fáradt volt és mennyire vágyott erre.

Pár óra múlva a nap első sugarai ébresztették fel. A hirtelen fejfájás, ami beléhasít a felismeréssel, egy halk nyögésfélét vált ki belőle. Elengedi Bambit, mert a hirtelen elalvásban rajta maradt a keze, a hátára fordul. Sóhajt egy halkat, kezét a homlokára tapasztja, összeszorítja a szemeit és elgondolkozik. Nos, valószínűleg itt lenne az ideje, hogy szépen, csendben lelépjen, mielőtt még Sebastian felébred és jön a kínos rész. Számára nem kínos, csak unalmas, a másiknak valószínűleg az lenne. Amúgy is, ő biztosan letagadja majd a tegnap éjjel történteket.
Viszont az ő cuki kis gyomrocskája nem így gondolja, de még mennyire, hogy nem. Hirtelen felfordul, jelez, hogy itt rossz dolog készülődik. Allegra pedig óvatosan kandikál ki az ágyból, hogy ne ébressze fel a másikat, aztán a lehető legcsendesebben igyekszik a fürdő felé futni, ahol letérdel. Gyakorlott mozdulattal, egyik kezével hátrafogja a haját, hogy ne kenje össze, a gyomra tartalmát pedig a mosdóba üríti, némi köhögés kíséretében. Amikor kész vele, egy hanyag mozdulattal megtörli kicsit a száját, majd lehúzza és elfekszik a kövön. A feje lüktet, jót tesz neki a hűvös, meg egy kis pihenés is. Megpróbál feltámaszkodni, de nem megy neki, tehetetlenül hanyatlik vissza. Nem tudja pontosan mi a gond, a kialvatlanság, a másnaposság, vagy az, hogy lassan három napja, hogy semmi érdemi táplálékot nem vett magához, mert dolgozott... valószínűleg ennek az elegye. De semmi ereje, szánalmasnak érzi magát, és ez pedig a leginkább furcsa reakciót váltja ki belőle: a nevetést. Bizony, kineveti magát, egy kicsit el is felejti, hogy csendben kéne lennie. Szóval most kényszerpihenőn itt marad kicsit, rendben, legalább van ideje gondolkozni.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 16:24

-Annyira nem... - Nekem ez kell, a realitás kemény hidegsége, az őszinteség. Phoenix is így hozott helyre, bűntudat mentesen tudom elfogadni és megköszönni a vigaszt és a támogatást.
Elhelyezkedem, nem nehéz elaludnom, hogy számolok és még simogatnak is, a helyzethez képest könnyen álomba zuhanok. Ha egyedül lettem volna nem alszom és még le is iszom magam nagy valószínűséggel. Így talán emberi leszek holnap.

A tudatom hátulját motozza a tény, hogy kimásznak mellőlem, nekem is bekúszik a tudatomba a fájdalom, de nekem a sírás miatt. Másnap mindig nagyon fáj tőle a fejem. Pár perc és már nyílik is a szemem, nem aludtam én sem sokat, de szemüveg nélkül is látom, hogy Allegra sehol. Sóhajtok...
Képes volt elmenni csak így? Mondjuk a helyében én is menekültem volna. Fogom a fejem, kell egy aszpirin, nem érdekel hogy kerülöm a gyógyszereket. Felveszem a szemüvegem, fel sem fogom hogy Allegra még itt lenne, nyitom az ajtót ha csak be nem zárta, de ahogy ránézek elpirulok és húzom is vissza, hogy basszus.
-Bocs, bocs, bocs, azt hittem elmentél... - De nyitom is vissza hogy felfogom mit láttam. - Úristen jól vagy? Mi a baj? - A hányás szaga megcsap, látom lenn ül, elég sápadt.
-Héj héj... nem ér rosszul lenni, vagy felváltva csináljuk? Úgy fair? - Mosolygok, leöblítem a wc-t ha nem tette, lehajtom és átkarolva - ha hagyja - felültetem.
-Kéne valami reggeli neked, mikor ettél utoljára, hmm? - Kérdezem, fürkészem az arcát hogy van.
-Aszpirint? Fáj még a fejed? Bár étellel könnyebben felszívódik.. - Én gyorsan beveszek egyet, de én iszok rá a csapból, mert nem bírom folyadék nélkül bevenni. Szándékosan blokkolom a gondolataim Henry kapcsán, Allegrára akarok koncentrálni.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 17:07

Amikor valaki rányitja a fürdő ajtaját, nagyot sóhajt, Sebastian felébredt. Ő pedig abbahagyja a nevetést, mert el akart menni, még mielőtt felébred. Csak úgy, hogy egy szép emlék legyen a tegnapi nap Seb fejében, amiről talán el sem tudja dönteni, hogy igaz volt-e, vagy csak képzelte, álmodta. Ilyen idillikus akart maradni, de ismét rá kell jönnie, hogy idill nem létezik. Csak kemény, rideg valóság. Az pedig a vécécsésze ölelgetése, majd földön fekvés, szédülés, fejfájás. Na meg persze hamar ezer kérdés, érzi, hogy felültetik, de alig tud odafigyelni Bambira, meglehetősen dekoncentrált.
- Hogy... tudsz... ennyit... kérdezni? - Kérdi kissé szakaszosan, mert közben nevetgél, de a nevetés elég hamar átcsap nyöszörgésbe, ahogy fejét Bambija vállának dönti, hogy megmaradjon ültében. Aztán vesz egy nagy levegőt, összeszedi magát és felidézi a kérdéseket.
- Másnapos vagyok, nem vagyok jól. És igen, most te vagy a soros, Bambi. Nem emlékszem, mikor ettem utoljára, egész hétvégén dolgoztam. Szétmegy a fejem. - Válaszol sorban a feltett kérdésekre, jobb letudni egyben, bár Sebastian tudja, hogy a válaszolgatás nem az ő stílusa. Aztán kinyitja a szemeit, úgy hunyorog a férfire. Egy pillanatra elcsábul és eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha esetleg segítséget kérne? De amint leesik neki, hogy tényleg erre gondolt, tényleg segítségért akar kuncsorogni, ő, máris elveti az egészet. Inkább tölti az egész napot itt a fürdőben, minthogy könyörögjön. A makacssága egyszer a végét fogja jelenteni.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 17:56

-Én csak sírtam, nem ittam és sírtam... - Mondom gyöngéden, hagyja hogy felpakoljam, szerencsére. Mosolygok, nevet a kínján, szerintem azon nevet hogy nem jött be a terve miszerint lelép. Kicsit sajnálom, a nyakán maradtam. Reflexbőkl simítok egyet a fején, hogy nekem dől, nincs túl jól...
-Akkor csinálok neked valami reggelit, aztán kapsz gyógyszer is ha nem múlna el az evéstől a fejfájás. Jó?
Beveszem a gyógyszert, de nem tűnik úgy hogy egyedül boldogulna, gondolom szédül.
-Na gyere, kapaszkodj. - Megyek oda és a térdei és a hónalja alá nyúlva felnyalábolom és kiviszem óvatosan és lassan az ágyba fektetem, ez mégiscsak kényelmesebb.
-Hozok reggelit, ne kelj fel. Omlettet kérsz, joghurtot.. hmmm, tudok csinálni pirítóst is, azt hiszem. - Maradt kenyér, vettem Josh miatt, át akartam hívni. - Főzök kávét is, ha akarod, de a teát javaslom. - Ülök az ágy szélén és a homlokára teszem a kezem, remélem nem beteg, tényleg rosszul néz ki.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 18:20

- Ez a kérdés álca. Nincs más választásom. - Állapítja meg egyből, amikor meghallja a "jó?" kérdőszócskát a mondat végén. Már az eleje sem tűnt úgy, mint egy kérdés, de nem is akar ellenkezni, most már kezd neki hiányozni a kaja, a gyomra már kiadta magából a gondjait, most üresen kong, és talán egy kis reggeli meg is nyugtatná.
A kapaszkodás nem megy olyan könnyen, mint tegnap este, kicsit le van maradva az eseményekkel, a reakcióideje hosszabbodott, így kicsit felkészületlenül éri Bambi "támadása". De aztán megkapaszkodik ő, szereti, ha királylányként hordozzák, ez az utazás viszont nem olyan jó, a földön sokkal magabiztosabb volt, mondván, hogy lejjebb már nem eshet. De a pihe-puha ágyikó már tetszik neki, bizony.
- Mindegy, csak ne sokat. - Ő nem éppen válogatós fajta, de most biztosan nem tud majd sokat enni. - És egy jó erős kávé... de Bambi, miért nem szóltál hamarabb, hogy egy kis kedvességért ágyba reggeli jár? Lehet, hogy előbb elkezdem csinálni. - Vigyorgott végül, miközben félig magára húzta a takarót, mert a hideg kő után most jól esett neki a meleg kicsit. Aztán megvárta, amíg Sebastian kimegy, csak akkor kezdett a telefonja után kutakodni... merre rakta le? Ó, az ágy mellett a földön meglátja a táskáját, fogalma sincs hogy került oda, de hálát ad az égnek, hogy nem kell kiborotkálnia. Egy ideig gyűjti az erőt, majd felül és elaraszol az ágy végéig. Ahhoz, hogy felálljon, túl gyenge, de innen pont eléri a táskát, előveszi a mobilját belőle. Egy újabb apró, fárasztó tortúra, mire visszakeveredik az ágyikóba. Akkor azonban magasra ül, beállítja a párnát, hogy félig ülhessen. Sóhajt egyet, hajába túr és elkezd dolgozni. Bizony, munkamániás és tegnap este nem nézte meg az e-mailjeit, pedig biztos benne, hogy frissítenie kell a programjait, mert Brian valamit kitalált neki. Talán most is máshol kéne lennie, de nem annyira zavarja. Sóhajt megint, megigazgatja a haját és elkezd válaszolni az e-mailekre, meg elintézni pár fontos hívást, amivel nem várhat. Még ha felkelni nem is tud, a hangja normális. Neem... Allegra képtelen pihenni, na meg belátni a korlátait.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 18:53

-Nem, ez csak nyomatékosítás, hogy jobban örülnék. Nem nyomhatom le a torkodon, nem is akarom. - Mondom kedvesen, megmosolyogtat milyen szigorúnak gondol. Ő a szigorúbb.
-Jól van, hozok és eszel amennyi jól esik. - Aztán ránézek de nevetek, na jó, menni fog ez, nem olyan nehéz. - Az túl egyszerű lett volna drágám, ha szólok hol marad a kellemes meglepetés? - Mosolygok, majd kimegyek és csinálok kettőnknek omlettet, de kevés zsiradékkal csinálom, hogy a gyomra jobban bírja. Hozok neki kenyeret is hátha kér, meg vágtam paradicsomot is hozzá egy tálkára, rápakolom a tálcára, magamnak is hozok egy tányért, amin van omlett, én mást nem kérek hozzá most. Amíg főzök a kávé is lefő neki, magamnak csináltam egy teát és meg is ittam közben. Kellett...
Épp telefonál, mikor bemegyek, leteszem az ölébe a tálcát, remélem óvatosan mozdul majd, nehogy kiboruljon. Leülök az ágy szélére és megkóstolom mit főztem. Jó lett, de én bárhogy, bármilyen állapotban képes vagyo főzni. Megtanított rá az élet.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 19:11

- Nem szeretem a meglepetéseket. - Szögezi le most, rögtön, mielőtt még Bambi kimegy, aztán a kényszerpihenőt megint elsikkasztja. Keres magának egy új lakást, elintéz egy új telefonszámot is. Megoldja a dolgot, úgy döntött, nem fog sírni a kiömlött tej felett. Megtalálja a múltja? Akkor megint eltűnik, csak most városon belül költözik másik lakásba. Már ki is nézett magának egy remek helyet, holnap meg is nézheti, akár azonnal költözhető, szóval a következő szabadnapján átpakolja a cuccait. Éppen Brian-nel beszél, amikor Sebastian megjön a reggelivel. Nem mocorog ő, egyik kezét a tálcára teszi, amíg szópárbajt vív a menedzserével arról, hogy úgy volt, ő holnap nem dolgozik, de úgy néz ki mégis és le kell mondania a lakásáról, vagy látatlanban veszi meg... hm. Sóhajt egyet, úgy rakja le a telefont maga mellé, aztán első körben a kávéjából iszik pár kortyot, jól esik neki, átjárja a koffein, ad neki némi erőt ahhoz, hogy unottan eszegessen pár falatot. Közben jár az agya, hogyan oldhatná meg, hogy minél előbb elköltözzön, néha az ajkán dobol kicsit a villájával.
- Hé, Bambi... - Szólalt meg, amikor eszébe jutott egy megoldás. - Mondd csak, ráérsz holnap? Elköltözöm és meg kéne néznie valakinek a lakást, de én nem érek rá. Elmész? - Nem kerülgeti a forró kását, de nem ám, egyenes kérdések és tökre megérti, ha nemet kap. Jelenleg ő kér, elfogadja a nemleges választ is. Azt abszolút lehet érezni, amikor a kérdés csak illedelmesség, egy utasítás álcája, ez nem az a helyzet.
- Egész finomat főztél, miket rejtegetsz még előlem? - Kérdezi, csak úgy mellékesen, hogy fel tudjon készülni a kézzel kötött pulcsikra vagy a házi készítésű agyagedények hadára. A legtöbb egyedül élő férfi inkább eszik félkész vagy szemét kaját, mintsem megtanuljon főzni, de úgy látszik Sebastian a kivételek táborát erősíti.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 21:39

-Értem. - Mosolygok, van aki nem szereti, én sem vagyok felvillanyozva mindig tőlük, tény.
Elkészítem a reggelit kettőnknek, beviszem, de csendben eszem akkor is, mikor leteszi, elvégre most józan és közölte ha kávézik hagyjam. A látszat ellenére kussban is tudok lenni, de most nem is esik nehezemre. Azon gondolkodom, hogy mit mondjak Henrynek ha felhívom. Áthívom, egyértelmű. Lehet csak áthívom és majd itt elé teszem a gyógyszereket és várom mit reagál. Szerintem ez lesz... De lehet kérek tanácsot Phoenixtől, nem tudom. Nem akarom elcseszni.
A gondolataimból és unott evészetemből Allegra hangja zökkent ki.
-Mondd. - Emelem a tekintetem rá, de eléggé meglepett fejet vágok. - Én? - Pislogok értetlen, értem én hogy szívességet kér, csak fura. De ennyivel jövök neki, meg most ebbe igazán nem halok bele. - El. - Bólintok is mellé, hogy legyen, ámen. - De majd mond el mit nézzek rajta, hogy valóban megfelel-e neked. - Fura, tudni fogom hol lakik, de úgy fest ez nem zavarja. Valószínű mégsincs darabolós gyilkos fejem. (Bocs, már 4 lánytól megkaptam xD)
-De hatra a rádióban kell lennem. - Teszem hozzá, csak előtte érek rá.
Elmosolyodom, jól esik a tudat, hogy ízlik neki.
-Ez csak egy omlett... - Vonok vállat, ehhez nem kell nagy főző tudás. - Hmm, nem tudom. Sütni is tudok, az jobban megy. - Mosolygok, mert amúgy nincs sok minden ami menne. Na jó a szex, de ezt most kedvem sincs felhozni, nem hogy poénkodni vele, akármi. De tényleg nincs más szerintem, mosogatni és mosni utálok, tisztaságmániás vagyok... rend is. Bizonyos dolgokban de azokban eléggé.
-Miért, te nem szoktál főzni? - Kérdezem csak úgy mellékesen, nem biztos hogy rászorul, a modellek egész jól keresnek állítólag.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 22:08

Sebastian meglepően csendben várja, hogy telefonáljon, aztán kávézgasson, úgy látszik, figyelt legutóbb. Na, akkor tényleg leszedte a fejét, amikor még egy kis kávészünetet sem hagyott neki a folyamatos faggatózás közepette. Most viszont tiszteletben tartja a szokását, hamar meg is kávézik és nekiáll az eszegetésnek. De ahogy látja, Bambi nem véletlen marad csendben, kicsit elgondolkozott. Allegra észrevette ezt, de inkább csak felvetette neki a szívesség ötletét.
- Add ide a táskám. - Kérte, miközben az ágy végében lévő táskára mutatott, elővett belőle egy nagyobb post-it tömböt és egy tollat, ráírta a címet, időpontot, szempontokat, majd leszedte a felső lapot és egyenesen Sebastian homlokára ragasztotta. - Így talán nem felejted el, bár azért nézz tükörbe holnapig. - Nem, nem viccel, halálosan komolyan gondolta, végül félrerakta a tömböt és a tollat is. Igen, utazó irodát hord magával mindig, hogy bárhol, bármikor tudjon dolgozni, intézni az ügyeit, mert hiába, ez a szenvedélye. Abban pedig biztos, hogy Bambi elintézi ezt még hat előtt, hogy a rádióban lehessen. Szóval rádióban dolgozik, ez is leesett neki hamar, de inkább nem firtatja. Nem az az ember, aki önkényesen belemászik a másik magánéletébe és kutakodik benne megállás nélkül.
- Ó, szóval te olyan pasi vagy. - Miközben ezt megállapította, felemelte egyik szemöldökét. Nem lehetett eldönteni a hanglejtéséről, hogy az olyan pasi jó vagy rossz értelemben szólt. Már látja is maga előtt Sebastiant, ahogy köténykében sütöget és konyhatündérkedik. És őszintén szólva, Allegra szerint még illik is hozzá, bár az ő véleménye nem sokat számít, nem igazán ismeri még Sebastiant.
- De, amikor van időm, szoktam. - Bizony, ha vacsorára hivatalos, felesleges lenne főznie, vagy hasonló dolga van, akkor nem szokott, de gyakran üt össze magának valamit. Nem kényelmesedett el igazán. Egy déli farmról jött, ahol még a normális villany és a melegvíz is áldás volt, nemhogy a folyamatos éttermi kajálás. Nem felejtette el ő, honnan jött, hiszen az formálta azzá, aki. Éppen egy falat omlettet és némi paradicsomot kapott be, majd úgy döntött, kivételesen beszélni fog.
- Na jó, Bambi, mivel jelenleg az ajtóig sem tudok egyedül elbotorkálni, úgy tűnik együtt töltjük a napot. Szeretnéd, hogy úgy csináljak, mint aki lelkesedik érte? - Kérdezte végül, mert végül is, ha Sebastian annyira szeretné, akkor ő úgy csinál, mint aki örül a közös programnak, de nem feltétlen így van. Legszívesebben már az új lakása után kajtatna és a cuccait pakolná össze, nem bírja az ágyhoz kötöttséget és a gyengeséget. De hihetetlenül rosszul bánt a testével az elmúlt napokban, ezt a hálátlanságot pedig hamar viszonozza is. Mondjuk azzal, hogy a villát is le kell tennie néha, hogy ne fáradjon el a kezecskéje.
- Ja és amúgy most te jössz. Sírhatsz, vagy beszélhetsz róla normálisan is, ha akarod, én már megvagyok, de ismét leszögezem, hogy nem fogok könyörögni. - Magyarázta, miközben azon gondolkodott, talán beszerezhetne egy ilyen kis kütyüt, amit a sakkozók használnak. Le kell nyomni a gombot, és a másik óra indul el, nos, most ő nyomta a gombot és Sebastian gyenge-órája ketyeg. Remélhetőleg kihasználja és nem bosszantja fel Allegrát a hülye eltereléseivel.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 22:40

Sóhajtok, légyszíves, vagy valami... na de mindegy, engem nem zavar különösebben a dolog, a szememmel megkeresem, majd odaadom neki.
-Ennyire sz.rul festek hogy másképp nem tudnál rávenni? - Ráncolom a homlokom és leveszem, elolvasom párszor, memorizálom és leteszem a könyvre ami az éjjeli szekrényen van.
-Milyen? Nem vagyok meleg... - Sóhajtom, lehet nem erre célzott, de mindig megkapom. Jelenleg nincs erőm ellenállás tanúsítani, szóval ha nem győztem meg, nem győztem meg. Bár mivel csókolóztunk (de rég volt valahogy...) abból sejtheti hogy nem vagyok. Azért mosolygok, szeretek főzni, sütni, sosem tagadtam.
Mosolygok, elárult magáról valamit a lány, jól esik.
-Jó is az. - Mondok csak ennyit, mosolygok ha haloványabban is, de őszintén.
De csak eléri, hogy nevessek, kissé hitetlen.
-Utálom a hazugság bármilyen formáját, lágy utálatos ha olyan vagy, jobban fogom értékelni, mintha eljátszod, hogy csuda jó dolog velem lenni... - Csóválom a fejem. - Ráérek, maradj, nem zavarsz. Kettőkor azonban órát kell adnom, az egy óra lesz. Ennyi. Meg egy bambi. - Mosolygok, fogvillantósan, mert ez a kis mondás új értelmet nyert szinte.
-Ennyire rosszul vagy? Ne hívjak egy orvost? - Aggódom érte, érezni. Gyűlölöm a dokikat, de ha kell, akkor kell.
Valahogy úgy érzem érdekli, de nem bírja értelmesen közölni, hogy miért is sírtam el magam tegnap, ugyan osszam már meg vele, mert szépen kéri. Sóhajtok egy nagyot, piszkálom a kaját.
-A lényeget elmondtam. Henry tizenhat volt, mikor rávették próbálja ki a drogot. Mindig együtt voltunk, de azon a nyáron elmentem Tolmácskodni Liverpoolba. Anyáék természetesen elutaztak mint mindig, Henry a srácokkal nyaralt. Nem ismertem Jacobot... először éreztem életemben, hogy istenesen megvernék valakit, de Jacob is kölyök volt még... Henry nagyon hamar függő lett, hiába csak pár hónapig drogozott. Teljesen lebetegedett... epilepsziás lett. - Érzem hogy nő a gombóc a torkomban és eltolom a kaját, a felét ha megettem, de nem kell. - Négy év volt mire annyira rendbe jött, hogy újra élhessen egyedül is, hogy ne kelljen gondoskodni róla... - Hunyom le a szemem, előttem van hogy fürdetem, etetem... nem akarom ezt megint. De kinyitom a szemem. - Az hogy újra... hogy gyógyszert szed be nagy mennyiségben és iszik rá... hazab.ssza magát megint. Az egyik forgatáson rájön a roham, kitöri a nyakát. - Szorítom ökölbe a kezem, ne remegjen, dacosan emelem a tekintetem a lányra. - Az hogy a saját lakásomban csinált belőlem hülyét... dühös vagyok rá. Nagyon jól tudja hogy számon tartom miből mennyi van itthon. Vagy már eldrogozta az agyát és egy ilyen nyílvánvaló tény se esik le neki. Nem tudom, mi az elkeserítőbb, hogy őszinte legyek. Egyedül neveltem fel az öcsém, de már túl idős hogy neveljem, nem hagyja. De a bátyja vagyok az Isten szerelmére nem hagyom hogy megölje magát... - Csóválom a fejem és eldőlök ferdén az ágyon, hogy Legra lábát elkerüljem. Nézem a plafont, semmi érdekes, mily meglepő, de ha lenne egy repedés most az sem érdekelne.
-Ennyi. Folyton elcseszem mert nem is tudom... lehet csak pocsék báty vagyok... vagy mert a szüleim fikarcnyit sem foglalkoztak velem és én sem tanultam meg hogy kell másokkal foglalkozni. Nem tudom. De valahogy megoldom csak nem akarom megint elcseszni, elijeszteni... - Zárom le, érezni színt vallottam, ez az oka hogy elsírtam magam, bár összeszedtem magam, nem fogok megint. A hangom sem remegett bele a kisregénybe. Ha nem érdekelte csak udvarias volt a másik... nos akkor nagyon megszívta. Vagy nem, lehet elaludt.
-Na és te elmondod miért sírtál tegnap? - Pusztán érdeklődöm, ha nemet mond, érezni hogy nem sértődöm meg.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Pént. Aug. 22 2014, 23:18

- Nem, csak nem bízom a memóriádban. - Válaszolta egyszerűen, mert nem ismeri és amúgy is túl sok bizalmat adott már azzal is, hogy megbízta a feladattal. Szóval inkább felírta és felragasztotta a homlokára, hátha akkor nem marad el semmi, de Bambi hamar leveszi és az éjjeliszekrényére rakja.
- Nem arra gondoltam. Hanem arra, aki hagyja magát. Nem is tudom, hogy mondják, szóvalőő, papucs vagy? - Kérdezte végül, mert ezt nem is tudta megállapítani elsőre, de azért érdekli. Szóval papucsférfi? mert jó, hozzá képest mindenki az, de ki tudja, Sebastian talán az a fajta, aki hagyja felcserélődni a szerepeket és hogy a kapcsolatban a másik hordja a nadrágot. A papucsot Allegra nem feltétlen rossz jelzőként használta, csak nem talált rá jobb szót.
- Nem kell. - Válaszolja tömören az orvosra, csak kicsit kikészítette a testét, most hagy neki egy napot regenerálódni, utána pedig folytatja az életét. Mindig így megy ez, legalábbis, amíg a szervezete bírja, biztosan így fogja csinálni. Amíg bírja, bár ő az az utolsó leheletéig küzdő típus.
Aztán még eszik egy-két falatot, de már ilyen kevéstől is úgy érzi, hogy tele van. De csendesen figyel Bambira, az arcát fürkészi, miközben beszél, de ezt abba kell hagynia, amikor eldől. Hm, elég érdekes történet, bár szintén személyes sértésnek veszi, hogy ilyen dolgok után még rossz testvérnek nevezi magát. De mint tudjuk, ő Allegra, átlebben rajta, talán majd egyszer megérteti Bambival, milyen nagyon nem tudja, milyenek az igazán rossz testvérek. Aztán megkapja a kérdését, ettől pedig sóhajtania kell egyet.
- Nem, ha elmondom megint sírni fogok és még nem járt le az időd. Szóval, Henrynek nincs mása rajtad kívül? Tudod, valaki, akivel esetleg megoszthatnád a terhet. Meg mondjuk vannak tök jó rehabilitációs programok, intézetek... - Magyarázza halkan, bár szerinte egyértelmű dolgok, olyasmik, amikre már Sebastian is gondolt, csak biztos nem megoldás, mert akkor már nem fogná itt a fejét, hogy ez nem fog menni, hogy nem tudja végigcsinálni. Bár most meglepően jól kezeli a helyzetet.
Aztán Allegra telefonja csörögni kezd, sóhajt egyet, le akarja tenni, de a kijelzőre pillant. A szám, nos, nagyon is ismerős neki, de még mennyire. Amikor legutóbb ez jelent meg a kijelzőjén, tönkretette magát. Lerakta a tálcát az öléből, és a hirtelen adrenalin löket miatt gyorsan ült fel. Nagyon gyenge még mindig, de az utolsó csepp erejét is összeszedte, hogy a készüléket elég erősen vágja a falhoz. Sikerült is, darabokban pottyant le és nem csörög többet, az biztos. Kiengedi a benntartott levegőt, aztán lassan visszafekszik és inkább nézi ő is a plafont.
- Vennem kell egy új telefont. - Állapítja meg szárazon, kissé érdektelenül.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szomb. Aug. 23 2014, 00:14

-Áh értem. Közlöm jó, fordítóként ez nem hátrány, sőt, alap. - Közlöm én is könnyedén, ennyit nem nehéz megjegyezni.
-Áh! Hát... nem tudom, sosem éltem együtt senkivel aki nem a családom. De még csak komoly kapcsolatom sem volt, nem tudom az vagyok-e. - Mondom őszintén, mert lehet. Fogalmam sincs, ha szépen kérnek sok mindent megcsinálok, mondjuk ettől nem érzem magam annak, de hogy Allegra hogy értelmezi, az megint más kérdés.
-Hát jó... de akkor szólj bármi fura, vagy nem jó... - Ennyit talán a lány is megtehet, ha már nálam "haldoklik".
Elmesélem életem nehéz időszakát, de ő nem óhajtja követni a példám, bár nehéz eldöntenem valóban újra sírna-e, így inkább szó szerint értem amit mond.
-Jól van. - Nem szeretném ha sírna, nekem elég a tudat hogy jobban van igazából.
-Nincs... apával és anyával csúnyán összevesztem azon, hogy így eldobták. Szerintük aki egyszer függővé vált, az is marad, csak tönkretesz engem is. De ebbe ha beledöglök sem adok nekik igazat. Henry leszokott és kész. Ez... ez.. nem tom mi. Lehet csak azért csinálta mert végre talált egy lányt akivel komolyan akart valamit, de... elcsesztem neki.- Nem akarom beismerni és kimondani hogy visszaesett. - Utálja őket. Én ápoltam és figyeltem rá otthon. Akkor kezdtem fordítani, ahhoz nem kellett elhagynom a lakást. - Erősen kétlem hogy használna, csak lázadna a dolog ellen, mindig lázad.
Aztán csörög a telefon, csendben maradok, vegye csak fel ha publikus. Aztán csak azt hallom hogy a falon ripityára törik a készülék, felkönyökölök, nézem a maradványokat, majd Allegrára tekintek elkerekedett szemekkel.
A mondatára visszadőlök és elkezdek röhögni, ezt nem hiszem el, kinyírta a telefonját... Fogom a fejem, de nagyon röhögök.
-Oooooké, szerepcsere életem, te jössz... de komolyan, most már ne térj ki. Látod, ez ilyen terápiás nap, és asszem neked jót tesz ha ma igénybe veszed a Drayton szállodát, hmmm? - Nevetek, de elcsitulok, leteszem a tányérom a könyvre, majd oldalt fordulok merőlegesen a lány helyzetéhez képest, hogy lássam az arcát, vagy legalábbis őt.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szomb. Aug. 23 2014, 01:11

- Jaaa, fordító vagy, tényleg... - Vigyorodik el, csak úgy csinál, mintha már el is felejtette volna, vagy annyira nem figyelt volna az előző találkozásukkor. Akkoriban még egyáltalán nem érdekelte, de a nevét is tudta, a foglalkozását is tudja, nem ejtették őt a fejére, nagyon nem. Ezt valószínűleg Sebastian is tudja, és érteni fogja, miért mondta.
- Értem. - Csak ennyit válaszol, bár ő sem élt még soha senkivel, meg nem is volt se komoly, se komolytalan kapcsolata. Mégis tudja, hogy ő irányító, valószínűleg sosem hunyászkodna meg. Kompromisszumokat tud kötni, ha kell, de a teljes megadás nem az ő pályája.
- Majd szólok. - Hagyjra rá, mert Bambi még nem ismeri eléggé, hogy tudja, sosem szólna. Ő nem kér segítséget, nem panaszkodik, ha rosszul van vagy fáj valami. Mindig próbálja egyedül megoldani, egyedül felállni és küzdeni, de ha felajánlják, nem olyan buta, hogy visszautasítsa a segítséget. Mert ő Allegra és ő ilyen, az élet ilyenné formálta őt. Hiszen amikor nem volt semmije, senkije, akkor egyedül, a saját erejéből kapaszkodott fel és szedte össze magát, építette fel az életét a semmiből. Ez változtatta meg igazán.
- Felfogadott ápoló...? - Jobb ötlete most nincsen, de próbál segíteni, csak nem tudja, ezen hogyan lehet. Persze, ő gyakorlatias, a probléma megoldásán gondolkozik, nem pedig Seb vagy Henry lelki világának ápolgatásán. Szerinte mindenkinek megvan a saját keresztje, ezért nincs kikészülve attól, hogy Sebastiant szétesve látja, mert tudja, hogy az az ő keresztje és nem azzal segít, ha átvesz magára belőle. Nem, azzal, ha megerősíti annyira, hogy ő maga is elbírja, sőt, talán fel se tűnjön neki. Bár nem jó az ilyesmiben, ahogy mondta, ez av éleménye, de szokás szerint megtartja magának.
Aztán jön a hívás, ő pedig nem bírja elviselni és Allegra-módon szünteti meg a problémát. Széttöri a telefont, majd lesz új, tovább kell lépni. Őt nem is zavarja annyira, Bambi viszont röhögőgörcsben tör ki, nem érti, mi olyan vicces ebben.
- Bambi, én nem te vagyok. Nem szoktam kibeszélni magamból a dolgokat, sohasem csináltam ilyesmit, kivéve, ha részeg voltam, akkor a legnagyobb ismeretlen, részeg fószernak is elsírtam minden bánatom. Amúgy sem tudom, miért lennél boldogabb, ha ismernéd a nyomorúságos életem. - Mert az, a múltja elég nyomorúságos. - Viszont annyit mondok, hogy fogalmad sincs róla, milyen egy rossz testvér és az öcsédnek sincs, ha szerintetek az vagy. - Tapasztalatból mondja, érezhető a hangján. Azt sem tudja eldönteni, melyik testvére a rosszabb. Nancy, a csodálatos, okos, a fényes jövő előtt álló Nancy, akiben a család reménysége volt és folyamatosan lenézte Allegrát. Vagy talán Lucy, a tehetséges, a művészlélek, mindenki kedvence, aki nem felejti el éreztetni ezt a testvéreivel, és sosem fogadte el úgy Allegrát, ahogy volt, mindig meg akarta változtatni. Az ő testvérei fele annyit sem tettek volna meg érte soha, amennyit Sebastian már megtett Henry-ért. És jelenleg erősen gondolkodik, hogy talán tanító, illetve segítő célzattal elmeséli a történetét. De akkor nem fogja Sebastiant is utálni, mint a múltját? Megéri neki?

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szomb. Aug. 23 2014, 01:45

-Aham, nem csak tolmács. Tiszta multifunkció. - Mosolygok, elviccelem én is.
-Szavadon foglak. - Van bennem némi félsz hogy nem szólna, de tegnap is szólt mondjuk, jók a kilátások.
-Utálná. Minden ellen lázad... Bár nem utálja olyannyira a dokikat mint én, de... nem egy minta beteg, maradjunk annyiban. - Préselem a szám. Esetleg egy ismerősnek hagyná, de amúgy... nem hiszem. - Én is gondolkodtam hogy valaki képzettebb kéne mint én, de nem találtam semmi használhatót sajnos. Nekem kéne eljárnom valami tanfolyamra de én meg a kórházak... esélytelen. - Csóválom a fejem lemondóan elhúzva a szám. Hamarabb elájulok a szagtól, minthogy tanuljak bármit is ami megmaradna.
-Én is ilyen voltam... - Mondom mosolyogva a kis telefonos intermezzo után. - Bár én részegen sem mondtam sokat, csak ittam míg ki nem dőltem. Nem az a lényeg, hogy nekem milyen ha elmondod, hanem hogy neked. Sokáig nem hittem el, hogy bármitől is könnyebb lenne ha elmondom a gondom, mert ettől nem oldódik meg, csak sajnálnak érte és szerencsétlennek tűnök. De... azóta már egyszer tudtam beszélgetni a gondjaimról egy férfival, aki egyrészt sok olyan dologra rávilágított, amire én sosem jöttem volna rá, másrészt... magamnak is könnyebben emészthető lett a probléma. Magad miatt próbáld meg ne miattam. Én nem fogok vele visszaélni, tekintve, tudod hogy vágj haza akarsz. - Mondom könnyedén, de komolyan és őszintén.
Aztán csak nézek rá némileg szomorúbban, kényes téma nekem, amit feszeget, de úgy fest nincs jóban a testvérével.
-Sokan azt mondják nem hagyom a testvérem élni, mert túlzottan féltem. De félek, ha nem foglalkoznék vele ennyit olyan lenne mintha nem is érdekelne. Nem tudom a te testvéred mennyit törődött veled mikor szükséged volt rá... gyanítom nem sokat. - Ez a másik véglet, el nem tudom képzelni, hogy Henryt, mint valami idegent vagy szimpla ismerőst kezeljem.
De nem erőltetem, ha nem mondja nem mondja, éreztetem, olyan vagyok mint ő. Ha mondja meghallgatom, ha nem, akkor könyörögni én sem fogok. Inkább csak nézem őt, felkönyökölve, támasztva a fejem, míg fekszem. Jól esik kicsit lustálkodni.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szomb. Aug. 23 2014, 22:51

- Bámulatos. - Forgatja szemeit, amikor Sebastian multifunkciósságáról hallja a megjegyzést, attól pedig nem fél, hogy Sebastian szaván fogja. Akkor sem fog szólni, ha haldoklik, amíg nem látszik rajta, hiába a makacssága néha alaposan megnehezíti az életét.
- Mi ez a nagy kórház- meg dokifóbia? - Kérdezte végül, mert ahogy leszűrte Sebastian szavaiból, nem bírja az egészségügyet, ezért kérdezett rá. Általában kikövetkezteti magának az infókat, de most nem biztos benne, így meg kellett szólalnia (minő tragédia!). Reméljük nem omlik be az épület alatta hirtelen.
Aztán hallgatja Bambi csodálatos megállapítását arról, hogy mennyire jó, ha ki tudja beszélni magából az ember. Hogy neki lesz jó, de honnan tudja, hogy neki mi jó? Nem érti a logikát és nem annyira hatja meg, sajnos nála az ilyesmi nem válik be, a komoly, de őszinte szentbeszédek nem az ő stílusa. De szerinte van valami bájosan naiv abban, ahogy Bambi próbálkozik ilyesmivel, nem az a feladós fajta, hm? Hát, végülis az igyekezetével legutóbb is sikerült lenyűgöznie, talán most is menni fog.
Nem sokkal később jön a testvéres téma és érzi, hogy Seb számára most kényes vizekre eveztek, ahova talán nem kellett volna, de nem olyan tapintatos ő, hogy visszakozzon.
- Testvéreim, van egy nővérem és egy húgom. Ők keserítették meg az életem, ja, meg az apám. Igazából senki normális nem volt ott, ahol éltem, anyukámon kívül, de ő meg nem tudja megváltani a világot. - Sóhajtotta, mert az egyetlen, amit talán kicsit bánt, az az, hogy az édesanyját is elhagyta a régi életével együtt. Az, hogy hol lakott, még mindig titok marad, Bambi biztosan nem tudná összeegyeztetni Allegrát egy déli farmmal, koszos farmercuccokal és kockás ingekkel, meg kalapokkal. Főleg a kalapokkal nem.
- Szóval hidd el, jó testvér vagy, már csak attól is, hogy ezen aggódsz, hogy jó vagy-e. - Ez az igazság, kivételesen nem csak a levegőbe dobálja a valószínűleg használható kliséket. Ezt tényleg így gondolja, közben sóhajt egyet, kezeit a feje alá helyezi és úgy nézi tovább a plafont... hátha repedezik.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szomb. Aug. 23 2014, 23:16

-Én már csak ilyen bámulatos vagyok, szokj hozzá... - Mosolygok, nem hiszem hogy az vagyok amúgy.
-Nem fontos. - Mindent nem fogok elmondani, amúgy is hosszú és nem kellemes, meg erősen kétlem hogy érdekelnék a részletek. De érezhető, hogy a témát sem szeretem, nem csak a dokikat magukat.
Próbálom elmagyarázni neki, hogy néha ki kell beszélnie a problémáit, azaz inkább azt hogy meg kell tanulnia kiadni magából őket, mert felemésztik. Azt nem akarom neki mondani, hogy óva intem attól, hogy úgy járjon mint én. Ha nem lenne Phoenix, valószínű olyan lennék még mindig mint ő. Hallgatag. De én mellette belül egy idegroncs is, de ahogy elnézem ő sincs mindig a toppon, ha arról van szó hogy harmonikus legyen lelkileg.
-Komolyan Allegra, ne nekem, de akárkinek. Én a pszichológusokban nem hiszek, de abban, hogy valakinek akit értelmesnek és megbízhatónak vélsz elmondhasd egyszer hangosan... az könnyítene rajtad, akkor nem váltana ki olyan reakciót a dühöd hogy eladd a lakásod, új telefont vegyél... - Mondok még ennyit mert hallgatott. Nem erősködöm, felnőtt nő, el bírja dönteni valószínű hogy segítene-e. Noha akkor megmondta volna kerek-perec hogy próbálta és baromság. Szerintem még ő sem próbálta, azért gondolja baromságnak, ahogy én is tettem.
Aztán mesél kicsit, meglepő, legalábbis számomra meglepő dolgokat. Annyira nem bírom elképzelni hogy ne szeressem a testvérem, hogy utálkozzak vele...
-Nem tetszett nekik hogy modell akarsz lenni? Amúgy az jó ha anyukád kedves és támogat. Szerintem az fontos. - Mondom csak úgy mellesleg, mert az én anyám... sznob. Követi apám és ő mondta a legfájóbb dolgot, amit mondhatott. Rá talán legbelül jobban haragszom mint apámra, pedig ő meg is ütött.
De az hogy őszintének érzem hogy jó testvérnek tart jól esik. Ad egy kis önbizalmat, mert e téren nem sok maradt tegnap óta.
-Köszönöm. - Mondom valóban hálás hangon, simogatva a takarót magam előtt. - Bár amondó vagyok a tetteink határoznak meg, nem a gondolataink vagy aggodalmaink. - Henry szerintem megutált már egyszer és lehet még mindig tart, sőt bizonyos, különben nem begyógyszerezi magát míg itt volt velünk, hanem elmegy. Ahogy eredetileg akart.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   

Vissza az elejére Go down
 

Allegraminator in action (Seby&Legra)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Ha kell egy jóbarát ~ Josh és Seby
» Mester és tanítvány ~ Reeve-Seby
» Action - Judith & Damien
» Elee & Seby - Reconnecting
» Estimese - Seby és Elee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-