Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Allegraminator in action (Seby&Legra)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Szept. 10 2014, 23:10

Allegra remélte, hogy nem feltétlen muszáj Sebastiannak most megtapasztalnia élesben is, hogy Brian mekkora egy seggfej valójában, de reményei nem jöttek össze. Nem mintha annyira féltené a férfit, de ő olyan kis mesevilágban él. Az ő világában Brian a gonosz mostoha, a szörny, a boszorkány, az ellenség. A mesékben mindig a jó győz, a rossz pedig elnyeri a méltó büntetését... nos, a valóságban nagyon nem így van.
- Áh, persze-persze. - Legyint Brian, amikor meghallja Sebastian válaszát, igazából oda sem figyelt rá. Vele igazából semmi dolga, ezért gondolta, hogy kívül tágasabb. Már nem is igazán törődik vele, egészen addig, amíg Allegrát vizsgálja és megszólal. Akkor elengedi a lányt, rá villan a tekintete. Fenyegető, de mégis mosolyog mellé.
- Élvezheted a vendégszeretetét, ameddig akarod, de ne feledd, hogy... - Miközben beszél, már kifelé megy, nem áll szándékában meghallgatni a választ. - ... a lelkét nekem adta el. - Hátrapillant, vigyorog még egyet, majd eltűnik az ajtó mögött. Allegra pedig sóhajt és forgatja a szemeit. Brian a drámakirály, már megint élezi a nyelvét azon, akit arra érdemesnek talál. Önbíráskodó barom, de Allegra nem látja ilyen komolynak a helyzetet.
- Seggfej. - Magyarázza újra az előbb látottakat és hallottakat, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. Aztán hallja, amit Sebastian mond egyszerűen. Próbálja normális tényként kezelni és simán csak megvonni a szemöldökét, de kibukik belőle egy kis nevetés, amit nem bírt visszatartani.
- Hát, ráférne. - Az a vicces benne, hogy talán még örülne is neki, ha a férfi egyik reggel egy hatalmas monoklival, mínusz pár foggal feküdne a kanapéján és igazán szánalmasan nézne ki. Simogatná a lelkét, hogy kicsit kiegyenlítettebbek az erőviszonyok. Most már neki is lenne valami igazán ciki információja a férfiről. Nem vicces helyzet, hogy Brian mindent tud róla, de fordítva... úgy érzi, vajmi keveset mutat magából. Nem tudja miért.
- Milyen udvarias voltál, Bambi. Lenyűgöző. - Jegyzi meg gonoszkásan vigyorogva, miközben felveszi a maradék sörét és belekortyol. Sebastian arckifejezése feldobta a napját, ő még nincs hozzászokva a férfihez. Legalább nem csak őt húzza fel ennyire.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Szept. 10 2014, 23:22

Kiábrándultan emelem a szemöldököm, hogy a lelkét sem adta oda, addig lesz a főnöke míg nem talál mást, jobbat, ez csak munka, nem kimondott függőség. A férfi amúgy is jobban függ Allegrától, mint fordítva, de ha kap egy nagyobb munkát a lány, akkor már egyértelműen ez fog dominálni.
-És még én élek álomvilágban... pf. - Ezzel summázom, hogy nevetségesnek tartom hogy a lány lelke el lenne adva. Ilyen a mesékben van... De valószínű nem hallotta, majd csak tényként közlöm mikor elment, hogy egyszer megverem.
-Rá bizony. Ezért bevállalok még egy orrtörést, megnézném az önelégült fejét ha bevertem... - Ó igen, gonosz félmosolyra húzódik a szám, néha előfordul hogy előjön nem épp kedves énem, ez pont ilyen. Az ennyire pökhendi barmokat nem sajnálom, sőt, nevelő célzattal bonyolódnék velük testi összetűzésbe.
-Sznob családom van, tudom kezelni a hülyéket... ha muszáj. - Sandítok a lányra aki épp sörözik. De ezt is tényként közöltem, nem vagyok büszke a szüleim ilyenforma titulására. - Kereshetnél másik menedzsert is, szerintem kapkodnának utánad. Nem akarom elhinni hogy ez a tapló a legjobb... - Bosszankodom kicsit még, túl friss az élmény Brianről.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Szept. 14 2014, 18:46

Allegra magában jól szórakozik, ahogy hallgatja Bambi morgását, bár ez nem látszik rajta. Keresi a jó hasonlatot, de egyelőre nem találja a tökéleteset. Sebastian leginkább egy morgós mackóra hasonlít, aki csupán üres málnabokrokat talált és egyik nőstényt sem sikerült elcsábítania.
- Nem hiszem, hogy ő verekedne, mások végzik helyette a piszkos munkát. - Mondja apró vállrándítással, mert biztos benne, hogy Brian sosem koszolná össze a kezét Sebastian vérével. Valószínűleg ő maga menekülne előle, de mivel pénze az van bőven, gorillákat simán küldene rá. Mert Brian egy féreg, aki meghúzódik mások háta mögött, a háttérben, onnan irányítja a szálakat. Egy gonosz bábmester, leginkább így tudná leírni a férfit.
Amikor meghallja, hogy sznob családja van, felvonja egyik szemöldökét, közben lazán támaszkodik a kanapé támlájára. Sznob család, ha? Ezek szerint neki sem volt álomszép időszak, amíg a szüleivel kellett élnie. Legalábbis Allegra ezt tudja kivenni a szavaiból.
De aztán amikor meghallja Sebastian tanácsát, miszerint keresnie kellene más menedzsert, megszorítja a fotel támláját és megkeményednek a vonásai.
- Nem keresek. - Közli a leginkább határozott, legegyszerűbb és legkönnyebben felfogható formában, remélve, hogy Bambinak is hamar leesik, hogy ez nem vita tárgya. Inkább el is fordul, hogy ne lássák az arcát, miközben iszik még egy-két korty sört. Tudja, hogy ezt sem ússza meg magyarázat nélkül, szóval kiereszt egy nagy adag levegőt.
- Brian akármekkora seggfej, akkor is ő volt az egyetlen, akire számíthattam, amikor nem volt senkim és semmim. - Talán ő az egyetlen, aki tudja, hogy Briannek van egy másik oldala is. Az az oldal, amit nincs szíve elhagyni. És ha valamihez már Allegrának sincs szíve, az nagyon komoly dolog. Igazán keserű szájízzel tudja csak beismerni magának, hogy egy kicsit kötődik hozzá. Bár tudja, hogy ez nem kölcsönös és ettől hánynia kéne. A legjobb lesz, ha többet nem gondolkozik ezen és tagadja, hiszen ő így oldja meg a problémáit.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Vas. Szept. 14 2014, 19:13

-Még jobb, akkor esélye sincs, nekem legalább van tapasztalatom. - Mondom számító mosollyal.
-Hah... talán majd egyszer. - Ahogy érzem egyelőre nincs más választása a lánynak mint eltűrni ezt a hólyagot. sanyarú sors, nem csodálom ha minden pasit lenéz, ha egy ilyennel van összekényszerülve...
-Értem... - Mondom már enyhébben mikor kifejti. - Akkor mégis csak van benne valami kedvelhető is. - Mondom sóhajtva, túl is lépek a Brian témán, főleg mert elpakoltam a könyveket.
-Mit pakoljak még drágám? - Mosolygok, az utolsó szót játékosan mondtam, elvégre most "járunk", szóval alap hogy segítek neki pakolni. Körbe is nézek, errefele nincs sok minden. - A ruhákat segítsek összehajtogatni és eltenni? Van benne rutinom. - Ha félne esetleg hogy hanyagul csinálnám vagy azt sem tudnám miről beszélnék.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 01 2014, 21:52

- Neki jobban fájna, ha elvennék a pénzét. - Állapítja meg végül, csak úgy mellékesen. Brian tudja, milyen az élet, ha egyszer elvernek, akkor fáj, megmaradnak a nyomai, de majd elmúlik. Viszont ha a bankszámláját csappantanák meg, az maradandó károkat okozna, mind az anyagi jólétében, mind a lelki világában. Allegra ennek ellenére nem érzi úgy, hogy ismerné a férfit. Semmit sem tud róla, a családjáról, hogyan kerül Los Angelesbe.
- Ő bonyolult. - Mondja az abszolút egyszerű, nyitott személyiség. Bár tényleg ezt gondolja Brianről, inkább meg sem próbálja fejtegetni vagy boncolgatni őt. Olyan, amilyen, amíg nem próbálja megkeseríteni az életét a szokásosnál jobban, Allegrát ugyan nem érdekli, kivel hogyan bánik.
- Nagy falatot szeretnél. - Állapítja meg és némi mazochizmust vél felfedezni Sebastian lelkes ajánlkozásában. Sajnos a becézgetés nem hat rá, igazából nagyon kevés dologgal lehet őt meghatni. Ahhoz már elég ügyesnek kell lenni, hogy valaki kivívja Allegra szimpátiáját. De hogy a haragját...? Az talán lehetetlen küldetés, hiszen ő nem idegeskedik feleslegesen, inkább csak elfordul és továbblép, nem törődik tovább az illetővel. Brian az egyetlen, aki iránt erősebb ellenérzései vannak, de csak mert ő mindent tud a múltjáról, róla.
- Gyere. - Mondja végül, ahogy elvezeti Bambiját a hálószobába, onnan pedig két ajtó nyílik, az egyik a fürdőbe, a másik pedig a csodálatos gardróbszoba.
- Üdvözöllek Allegra világában. - Mondja, miközben kinyitja és szélesre tárja az ajtót. Az ember egy ilyen ajtó mögött egy apró, sötét kis gardróbot vár, telezsúfolva. Azonban ahogy kinyílik az ajtó, a villanyok felkapcsolódnak, visszafogott, elegáns parfüm illat csapja meg az ember orrát. A helyiség meglepően tágas, van hely a két tömött sor ruha között. A "folyosó" végén pedig egy fal található, teljesen befedve polcokkal, egy csodálatos cipőgyűjteménnyel.
- Sok szerencsét. - Mond csak ennyit, bár kíváncsi kicsit Sebastian arcára, biztos valami hasonlót várt. - Én addig pakolom a cipőket. - Mondja, az gyorsabb lesz, mint a ruhákkal való bíbelődés. Hoz egy bőröndöt, amit a ruháknak szánt, meg egy dobozt, amit a cipőknek. Nem hercegnő, simán öltözködik ő dobozokból és bőröndből, ahogy idekerülésekor is tette.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 01 2014, 22:24

-Tolvaj nem vagyok. - Húzom el a szám, amúgy sem kéne a pénze.
-Miért, ki egyszerű? - Nem bántani akarom Allegrát, csak szerintem mindenkinek megvan a maga keresztje, a maga napos, borús és viharos oldala. Ez már csak ilyen.
-Nem ismered az anyám. - Mondom mosolyogva, elvégre szerintem hasonlóan sok ruhájuk lehet. Anyának talán több, mert neki nem kellett sokat költöznie, volt fix Londoni lakásunk mint valami raktár... hah.
-Miért, eddig nem ott voltunk? - Mosolyodom el, hogy a világába csöppenek. Amíg nem Alice-osan kaotikus, baj nem lehet.
-Hmm... na jó, tévedtem, téged a sok költözés sem tántorít el a sok cipőtől és ruhától! - Nevetek, de látszik láttam már ilyet, edzett férfi vagyok!
-Jól van. Akkor... kezdjük az elején. - Hátha a sorrend is fontos, a nőknél sosem lehet tudni. El is kezdem balról jobbra haladva hajtogatni a ruhákat, halkan dudorászva.
-Mindig ruhával jutalmazod magad meg cipővel? - Kérdezem mosolyogva, míg egy szép szoknyát rakok el gondosan. - Csinos lehetsz bennük... - Mosolygok rá, mert szépek ezek a ruhák és illenek a lányhoz.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Kedd Okt. 07 2014, 20:03

- Vannak egyszerű emberek. - Mondja egyszerűen, neki szent meggyőződése. A testvérei egyszerűek. Könnyen megfejthetőek, legalábbis ő biztos benne, hogy mindig könnyen kiismeri őket. Még akkor is, ha nem így van, ő ezt érzi és ez pont elég ahhoz, hogy bot egyszerű, gyarló emberi lényekként könyvelje el őket, és ne is akarja jobban megismerni a személyiségüket. Maradjanak csak ott, ahol vannak.
- Valóban nem. - Helyesli, de ezek szerint Sebastian már rendesen bele van edződve, hogy egy nő gardróbja körülbelül hogy néz ki. Bár eddig sem félt attól, hogy a férfi visítva fordít hátat és menekül. Egyedül is megoldaná, biztos benne, hogy nincs igazán szüksége rá. A másiknak viszont szüksége van a társaságnak, hogy legyen mit csinálnia, hogy segíthessen. Allegra meg nem tudott ellenállni az őzikeszemeknek. Legközelebb lehunyja a szemét, már megfogadta magában.
- Nem. - Az a lakás nem az ő világa. Alig van benne valami személyes, jellegtelen és kissé hűvösen modern, nem nevezhető otthonnak. Viszont ez a gardrób, minden szeglete Allegra illatát árasztja, minden ruhadarabjából a stílusa árad és tölti be a teret. Ő is jól érzi magát, végigsétálva a sorok között, szereti a ruhákat, a cipőket meg főleg és a táskákkal is elég jó kapcsolatot ápol.
- Nem költözöm sokat. - Mondja végül, mert ezek szerint Sebastian úgy vette le, hogy nemrég költözött csak ide. Pedig nem így van, elég régóta lakott már itt. Most viszont megtalálták és menekülnie kell. Egyszerűen csak nem rendezkedett be, nem kötődik a helyhez, meg úgy semmihez sem tud már. Így védekezik, ha nincs mihez kötődni, nincs veszteség, nincs fájdalom.
Sebastian halkan dudorászva hajtogatja a ruhákat, Allegra pedig a cipőcskéit pakolja, katonás sorrendbe, úgy, hogy minél több elférjen. A lego-készsége most megcsillan, úgy látszik, elég lesz neki a doboza, hála istennek.
- Nem jutalom. Csak úgy... felgyűlt. - Magyarázza, mert ő nem gondolná, hogy ez jutalom. Csupán szép ruhadarabok, amik kellenek neki. Hiszen ő modell, és komolyan is szeretne vele foglalkozni, nem engedheti meg magának, hogy ne legyen mindig a toppon és ne nézzen ki tökéletesen.
- Én mindenben csinos vagyok. - Számára ez nem nagyképűség, egyszerű tény és akként is közli. Közben befejezte a cipőket, szóval segít Sebastiannak, hogy a ruhákkal gyorsabban végezzen. Gyorsan, mégis pontosan hajtogat, öltözni pedig még gyorsabban tud. Hiába, a rutin.
- Ennyi elég lesz mára. - Mondja, amikor kész vannak, végigpillantva az üresnek tűnő szobán. Csak a finom illat, lógó fogasok emlékezetik az embert arra, hogy ez valaha Allegra birodalma volt. Ennyi nagy munka volt, a héten ő megoldja a többit, a fürdőszoba lesz még nagy falat, de hogy ott nem engedi pakolni és garázdálkodni Sebastiant, abban is biztos.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Kedd Okt. 07 2014, 20:30

-Jó... hát igen, végül is... - gondolkozom el, mert hát ismerek én is párat akik olyan... nos... hát bonyolultnak biztosan nem mondanám őket.
-Addig jó... - Motyogom, mert hát szerintem nem kedvelnék egymást. Bár anyám lehet látna benne potenciált, de túl sznob, hogy különösebben érdekelje még. Ha befutottabb lenne akkor már igen, de hát ezt saz egyet örökölni képtelen voltam, szerintem Henry sem.
-Okés. - Hagyom rá, ha eddig nem ott voltunk, de majd most aztán nagyon, nekem ez is megfelel.
-Bocs, azt hittem... - pislogok, mert nem tűnt olyan... otthonosnak és úgy vettem le, ha megtalálják tovább áll, és nem tűnt első esetnek a mostani. De kissé úgy érzem magam, mint mikor Phoenix közölte, hogy nemrég költözhettem a lakásomba, pedig már két éve élek itt... engem bosszantott a dolog, mert szerintem eléggé belaktam de remélem Allegrát nem bántottam meg. Mondjuk... szerintem nem venném észre ha így lenne, sajnos.
-De valamivel csak megjutalmazod magad néha nem? Az kell az ember lelkének. - Nézek rá, pillanatra megállva a hajtogatásban.
-Ah, ez igaz. - Vigyorodom el, mond valamit. Az én ruhám is jól álltak neki, mit akarok?
Pakolunk, tény, jól elvagyok, nem hagyom magam agyalni semmin, inkább arra koncentrálok, hogy szépen hajtogassak, hálás feladat kivételesen. Meg hasznos amit csinálok, ez boldogsággal tölt el. Segíteni jó, még ha... nos nem is igen kértek meg rá meg kissé értem is van a dolog, de na.
-Jól van! - Roppantom ki a hátam, mert kissé elgémberedtem a sok hajlongástól. De már elég késő is van mondjuk, én legalábbis nagyon elfáradtam, mivel én reggel felkeltem noha hajnalban alig aludtam valamennyit.
-Allegra...? - Ha már alvás... ugye. - Mondd, aludhatok veled? Jutalomból, mert szépen hajtogattam? - Kérdezem meg, fogalmam sincs mit mond erre. De ilyen jellegű kapcsolatom sem volt még, hogy őszinte legyek. - Nem csinálok semmit, mielőtt azt hinnéd próbálkozom csak.. én szeretek összebújva aludni, fogalmam sincs, te azt szereted-e... - Vannak akik nem, Elee például tudtommal nem bújós. Persze ha azt mondja kanapé Bambi, szia, sem lepődöm meg, mert Allegráról beszélünk, de... a fiúja lettem vagy mi a szösz, meg hátha nem vagyok neki taszító jelenség. De látszik rajtam, hogy álmos vagyok és fáradt, szóval nem kell félnie, hogy orvul kihasználom ha véletlen, esetleg igent mond. Főleg hogy holnap megyek neki háznézőbe is, rádiózom, aludnom kell.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Kedd Okt. 07 2014, 22:13

Nem haragszik ő azért, mert Sebastian azt hitte, nem régóta lakik itt. Kissé tudatosan nem rendezkedett be, de volt benne tudatalatti is. Valahol, mélyen mindig tudta, hogy ez az egész csak átmeneti állapot, egy köztes rész, és nem lehet örökké fenntartani. Egyelőre egész ügyesen egyensúlyozik és nem aggódik semmi miatt, mint már annyiszor említettem, nincs miért, nincs veszítenivalója.
- Motoros túrák. - Válaszolja röviden és tömören, amikor Sebastian a jutalmazásról mesél. Na, amikor olyanokra szakít időt, az valóban jutalom. Az apró, mindennapi jutalmai pedig egy jó erős kávé, pár szál csendben, nyugalomban elszívott cigaretta, munka után. Ez is jót tesz a lelkének, amelynek jól láthatóan már nincsenek magas elvárásai.
Apró mosoly költözik a szája szegletébe, nem tehet róla, a hiúságát simogatja Sebastian egyetértése. Mert azért más, amikor ő dicséri magát és amikor mások tesznek a kedvére. Ő nagyon is szereti azt, sőt, néha el is várja. A legnagyobb egójú személy szereti a leginkább, ha simogatják az önbecsülését, jellemző. Valószínűleg azért, mert nagyon sokáig mindenki inkább a sárba tiporta, ő mégis végig próbálta őrizgetni. Most viszont szabad utat enged neki és ez a bizonyos egó már fontosabb, mint bárki más.
Amikor Bambi a nevén szólítja, felpillant rá, mellkasán összefonja a karjait, hideg kékjeit ráemeli. Felkészíti magát a kérdésre, ahogy hallja, egyre magasabbra szaladnak a szemöldökei. Főleg, amikor meghallja az összebújás szót, nagyon furán cseng, ha jobban belegondol, azt sem tudja szereti-e, mert még sosem aludt összekucorodva senkivel. De nem tervezi most elkezdeni.
- Alhatsz az ágyamban. - Egyezik ki ennyi kis kompromisszummal, majd távolabb fekszik a férfitól, esetleg kibújik a karjai közül, úgy gondolja, nem lesz olyan nehéz, majd megoldja. És Bambi sem érzi magát olyan egyedül.
- Élvezd ki, ma még gyereknap van. - Teszi hozzá, jelezve, nem szeretné ha Sebastian elbízná magát. Nem lesz a gardedame-ja, sem a játszópajtása, hogy vigyázzon rá, ne csináljon semmi hülyeséget. Egyáltalán mi dolga van neki vele? Ez egy egészen jó kérdés. Azonban morfondírozás helyett a hálószobába vezeti Sebastiant és egyik karját kitárva mutatja meg neki az ágyat, miszerint szolgálja ki magát és foglaljon helyet nyugodtan.
- Nem alszom el előbb, mint te. - Szögezi le egyenesen, még mindig nem hajlandó ilyesmire, nem fogja hagyni, hogy Sebastian nézze, miközben alszik, esélyt sem akar hagyni rá. Tipikus Allegra, ha Seb ezt szeretné, legyen, de csakis az ő szabályai szerint.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Kedd Okt. 07 2014, 23:06

-Hmm, az klassz. Motorozni nem rossz. Van motorod? - Kérdezem, mert hát gondolom egyedül megy, nem tudom kinézni belőle, hogy felpattan a nagy motorosok közül valamelyik mögé egy kocsma előtt és akkor hajrá.
Aztán csak felteszem neki később a kérdést, aludna a velem, már úgy... rendesen. Számomra rendesen.
-Öhm... tegnap a sí... szóval tegnap teljesen ki voltam ütve, ma nem tudom mennyire leszek, noha fáradt vagyok de... én eléggé... bújós vagyok. - Nézek rá hogy nem árulok zsákba macskát, ha mellette alszom szerintem jó eséllyel őt ölelgetve ébredek.
-Tudom. Bár mivel félhivatalosan a fiúd lettem és még a házat is megnézem neked, azt hiszem ez valahol neked is az... - Mosolygok szelíden, hogy azért én is próbáltam odatenni magam neki.
-Kösz. - Mondom, és már húzom is le magamról a pólót, majd a nadrágot, semmi új nincs neki ebben szerintem, csak most nincs pizsama rajtam, ennyi.
Aztán nézek rá, nem igen értem, valahol elsiklottam szerintem mikor kifejtette ez miért van így. De lehet csak magyarázni akarja, ne várjam meg míg lefekszik.
-Jó. - Mondom teljesen könnyeden, mert hát nekem mindegy igazából. Leveszem a szemüvegem, leteszem és befekszem az ágyba, betakarózom. Mivel nem fekszik mellettem Allegra, meg amúgy is, így a takarót ölelem kicsit, rossz szokás, ahogy oldalt fekszem. De nem kell tíz perc és elnyom az álom.
Ha mellettem aludt, akkor az éjszaka közepe fele már forgolódom kicsit, nem is kell sok hogy megtaláljam, szóval mint a mágnes kucorgom és bújok hozzá, puhán közel fészkelve magam, mert az olyan jó! Közben lehet kap pár könnyed puszit ahol érem, sajnos ez csak úgy jön, fel sem fogom. Onnantól meg nincs menekvése. Ha ezt megelőzte és inkább hagyott a csudába valamiért akkor ússza meg csak.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Kedd Okt. 07 2014, 23:30

- Igen, van. - Mondja, és máris egy kis jóleső borzongással tölti el, amint a gépcsodára gondol, illetve a száguldásra. Imádja az érzést, ahogy szinte repül, elengedi a világot, a véletleneken és egy-két hajszálon függ az élete tulajdonképpen, de nem bánja, egyáltalán nem fél, inkább élvezi.
- Sejtettem, hogy nem lesz olyan egyszerű. - Sóhajtotta végül, de nem igazán fél attól, hogy valaki bújós. Majd nem fekszik közel hozzá és valahogy a másik "térfélen" tartja őt, legalábbis Allegra biztos magában és nagyon jól elképzeli a helyzetet, hogy így fog alakulni.
- Hát persze. - Elég nehéz megállapítani a hangsúlyából, hogy komolyan gondolja-e, vagy irónia, talán saját maga sem tudja. A félhivatalos fiúban biztos, hogy Sebastian sem gondolja komolyan, persze, majd NEKIK lesz kapcsolatuk. Allegrának, aki még egy kevésbé intimet sem tud kialakítani, nemhogy megtartani, ne adj isten, ápolni. Nem, ez nem így működik, a lakásért pedig tényleg hálás kissé.
Örül neki, hogy Sebastian megadja magát, csak úgy beleegyezik, már le is vetkőzik és be is fekszik az ágyba, látszik, hogy álmos. Allegra pedig csendben megy el a fürdőbe, hogy lezuhanyozzon, áthúzza a hálóingét, gyorsan befonja a haját, hogy az éjjel ne legyen neki útban. Mire visszamegy a hálóba, Sebastian már rég az igazak álmát alussza, a takarót ölelgetve. Ahogy mellette áll, Allegra kissé megsajnálja, hogy most annyira rosszul érzi magát, hogy rá kell támaszkodnia. Rá. Nála még az OTP is nagyobb segítség, mégis fáradt, így finoman végigsimít ujjbegyeivel Sebastian arcán, némán jó éjt kíván neki, mielőtt befeküdne mellé, tisztes távolságba.
Amikor Sebastian odakucorodik hozzá és bújva ad pár puszit neki, kipattannak a szemei. Hogy került ő ide? Mi a franc? Nagy szemekkel nézi meg, hogy jól látja-e, és valóban. Egy pillanatra lehunyja a szemeit, hogy lenyugtassa magát. Nagyon óvatosan csusszan ki mellőle, hogy ne ébressze fel, mint egy dacos kisgyerek, kispárnáját fogva megy át az ágy másik felére, és úgy fekszik le, úgy, hogy háttal feküdjenek egymásnak. Hamar vissza is alszik, de pechére még nem ért véget a szenvedése. A hibája, hogy csak akkor ébred fel, amikor Sebastian újra megtalálja, nem tudja, hogy csinálta, de már megint őt érzi a plüssállatának, akit ölelgethet éjjel és segít neki aludni.
- Az Isten verje meg... - Sóhajtja álmosan, igazán halkan. Nincs ereje ellenkezni, felkelni, kivonulni, de még csak Bambit se távolabb rúgdosni. Nincs más választása, mint reménykedni abban, hogy nem fogja a fülét rágcsálni vagy összenyálazni és hagyni magát. De már most tudja, hogy legközelebb nem lesz ilyen könnyelmű.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Kedd Okt. 07 2014, 23:50

A válaszát beleegyezésnek vagy inkább beletörődésnek veszem, hogy rajtam már semmi nem segít, hát ez van. Magamban vállat vonok, mert nekem csak jó, bár hozzábújva elaludni kellemesebb lett volna, de ne legyek telhetetlen igaz? De miért fogok ki mostanában olyan nőket, akik nem bújósak? Rászokom a végén arra, hogy Josh-sal aludjak. Na jó, ez durva volt tőlem is.
Elmosolyodom, nem hiába félhivatalos, Brian előtt az, mindenki előtt meg nem vagyunk együtt, erre értem, de a hangsúlya, ahogy mondja. Valahogy ilyen "Ne álmodozz Bambi" jellegű. Pedig én aztán nem keresek magamnak fix csajt, elhiheti, tőlem aztán nem kell tartania, hogy megkérem a kezét. Elee-ét is csak poénból kértem meg, de az jó volt.
Aztán lefekszem, de nagyjából rögtön el is alszom, fel sem fogom hogy bejön, megsimogat (pedig biztos csodálkoznék) és mellém fekszik. Ellenben éjjel, hát igen. Sebminátor elől nincs menekvés, kérem alássan.
//Bocs, ha már a cím egyedi, maradjunk hűek xDD//
Ha át is megy a túloldalra, hamar érzem hogy a-a, az előbb volt mit/kit ölelgetni, nem mehetett messzire, ugye? Fel is ébredek rá, de nem fogom fel, nem is emlékszem rá, de automatikus fordulok vele. Én szóltam neki, de nem hitt nekem, magára vessen.
Végül csak megbékél a jelenlétemmel, mert kevesebbet mocorgok, sőt, szinte semmit, mert már megvan amit kerestem.
Reggel zenél egy keveset halkan a telefon, hogy ideje kelnem, úhh... most érzem hogy kellett az alvás. Hamar konstatálom, hogy nekem lett igazam és Allegrát ölelve ébredek. Ha felébredt a telefonra vagy rám, akkor bocsánatkérően nézek rá.
-Jó reggelt... Kérsz reggelit? - kérdezem még némileg álmosan, de már könyökölök fel kissé, vissza ne aludjak még véletlen sem. Bár kicsit fura ennyire közel lennem Allegrához, de tény, ez az a távolság, ahol még látom is, szemüveg nélkül mindig másabb látni valakit. Nem tudom miért, talán a tudat, hogy közel kell lennie, különben csak egy színes paca lenne.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 13:59

Nem volt túl boldog a helyzet alakulásától, de túl fáradt volt, hogy tovább ellenkezzen. És nem csak testileg, lelkileg is, noha Allegra nem úgy éli meg, mint mások és nem is látszik rajta, megviselték őt az elmúlt események. Úgy csinál, mintha minden rendben lenne, mert szerinte akkor tényleg olyan lesz, mintha mi sem történt volna. Pedig történt, valami régen elfeledett, eltemetett seb került újra a felszínre, lett feltépve és most igenis belül vérzik, csak nem foglalkozik vele. Amikor legutóbb néztem, az, ha nem veszek tudomást róla, nem állítja el a vérzést. De ő túl büszke, túlságosan előretekintő törtető ahhoz, hogy leüljön és csendben nyalogassa a sebeit. Így hát hagyja, hogy Sebastian kedvére ölelgesse és inkább az alvással foglalkozik.
Reggel hallja a telefont, kipattannak a szemei, hamarabb, mint Sebastiannak. Lustán a hátára fekszik, kinyújtózik kicsit, de nem törölgeti a szemét és nem ásítozik. Nem tűnik kómásnak, fáradtnak, nyúzottnak és nem alkudozik még öt perc szundiért. Azt viszont látja, hogy Sebastian nem egy reggeli ember.
- Egy ilyen éjszaka után rám fér. - Jegyzi meg és nem, sajnos Bambi hiába reméli, Allegra reggel sem kedves. És tény, hogy nem kéne panaszkodnia, figyelmeztetve lett, de ő szokás szerint elbízta magát. Ha normális helyzet lenne, megoldotta volna, egyszerűen felállt volna és inkább kivonul aludni, vagy egyszerűen elzavarja Sebastiant. De nem, ezen az éjjelen esély sem volt ilyesmire.
- Próbáltam menekülni előled. - Tudja, milyen kérdés következik, szóval megkíméli Sebastiant a felesleges beszédtől, megválaszolja ő kérés nélkül is. Ez pedig hatalmas előrelépés, tekintve, hogy a ténylegesen feltett, nem csak gondolt kérdésekre sem szokása mindig válaszolni, főleg, ha nem tartja érdemesnek a válaszra.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 16:52

Reggel felébredek, igazából könnyen kelek, ha normális körülmények között alszom normális mennyiséget, de most lelkileg egérrágta papír kategória vagyok, amit előtte a kutya szájából téptek ki. Az idegeim megviseltek, noha már jobban vagyok, dolgozni is megyek, minden olyan lesz mint szokott, így kell lennie, nem adhatom meg magamnak a kegyet hogy siránkozzam, ebben Allegrának teljesen igaza van. Megkérdezem a reggelit, bólintok, hogy jó, persze, csinálok.
Őt még látom, de ahogy felnézek... Messzebb lenne a fekete paca mint emlékszem? Allegra miért a balomon van és nem a jobbomon? Hunyorítok is kissé de nem látok jobban, naiv elgondolás. Aztán Allegra szavaira elvigyorodom rá is emelem a tekintetem, őt legalább látom.
-Én szóltam. Azért is kérdeztem téged zavar-e a dolog. De előlem nehéz menekülni, szerintem kevés esélyed volt, nem a te hibád, hogy nem sikerült... - Mosolyodom el, elképzelem hogy kúszik mindinkább arrébb az ágyon, míg majdnem leesik, akkor kimenne de magamhoz ölelem... meséltek már vicces dolgokat, de én tényleg nem emlékszem.
-Csinálok valami finomat kárpótlásnak... - Aztán nyúlok a szemüvegért, emlékszem hova raktam de... jobban kell hajolnom, nem is érzem, nem is tudom mit tapintok. Az ágy másik felén vagyok?! Hogy kerülök oda? Látszik a zavar az arcomon, főleg hogy Allegrától így nem vagyok messze egyáltalán.
-Felkeltünk este? - Kérdezem bizonytalan mert én nem emlékszem de... így nem látok. Nem is otthon vagyok és... nem igazán emlékszem mekkora a háló, hol vannak a cuccaim. A lány feje mellett bicsaklik le megadólag a fejem, a hajam súrolja az övét. - Kérlek add oda a szemüvegem... - Nem szeretem ezt az érzést, mert olyan kiszolgáltatott, Allegra meg tudom hogy látott már mindenhogy, nem is él vissza vele, szerintem zavarja is hogy közel vagyok, de nekem attól még rossz érzés. Amúgy sem akartam reggel kéréssel indítani a napot, de mivel azt sem tudom lassan hol vagyok muszáj.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 17:34

Allegra látja, ahogy hunyorog, de nem jut eszébe a szemüveg hiánya, inkább olyasmire gondol, mint az ébredés mellékhatása. Sok csipa, égő, duzzadt szemek, ő ebből kimaradt, de lehet, hogy Sebastian már nem volt ennyire szerencsés.
- Azért ennyire nem vettelek komolyan. - Be kell vallania, hogy alábecsülte a férfit. Azt tudja róla, hogy szeretetéhes és imádja az emberek közelségét, meg arra is fel lett készítve, hogy bújós. De arról fogalma sem volt, mekkora szinteken műveli ezt Sebastian, ez valami világrekord is lehetne, főleg Allegra érzéketlenségéhez képest. A kontraszt már éppen megmosolyogtatná, amikor Sebastian elvonja a figyelmét a mondanivalójával.
- Csak ne sokat. - Sóhajtja, mert a felesleges kalóriák csak gyűlnek, és a finom reggeli valószínűleg nem diétás reggeli. Ha éhesen ébred, maximum egy kis narancsot vagy grapefruit-ot szokott enni, kifejezetten szereti ezeket a gyümölcsöket, sok vitamin van bennük, meg némi gyümölcscukor, tökéletes löket reggel, hogy elkezdje a napot. De ha Bambi alkotni akar, meg konyhatündért játszani, csak tessék, ő nem fog az útjába állni.
- Utánam jöttél az ágy másik felére. - Közli semlegesen, lesújtó pillantással, mert oké, hogy odakucorodott hozzá és követte az ágyon, de hogy konkrétan megfordult és még a másik oldalt, háttal is megtalálta, azt már azért teljesítménynek véli. Ha egy kicsit is több ereje lett volna, biztosan kimegy a kanapéra.
Amikor azonban meghallja Sebastian kérését, és már éppen szeretne felkelni, de meggondolja magát. Ebben a pillanatban tette Bambi érdekessé magát a szemében, és már nincs értelme semmibe vennie. Habár az előbb feltámaszkodott, határozott mozdulattal visszanyomja az ágyra, lába közé veszi és hasára ül.
- Szóval nem látsz, hm...? - Kérdezi, hallatszik a hangján, hogy valami nincs rendben. Gonosz mosoly ül az arcán, kiegyenesedik, hogy elég távol legyen a férfi arcától. Nem tehet róla, imádja ezt, hogy ennyire szerencsétlen és kiszolgáltatott a másik, ilyenkor a legjobb érzés még egyszer belerúgni. Közben a másik éjjeliszekrényre néz, a fekete keretes csoda ott pihen, és nélküle Sebastian abszolút fegyvertelen.
- Milyen kár lenne, ha valaki elrakná a szemüveged. - Jegyzi meg, kissé játékos a hangja, de a vigyora gonosz és számító, hála istennek Sebastian nem látja. Le is száll róla, ahogy az ágyról is, kezébe veszi a gonosz kis mókázása kulcsát, hátrál egy lépést, hogy ne legyen olyan könnyű megtalálni, megköszörüli a torkát.
- Szeretnéd visszakapni? - Kérdezi könnyedén, és tudja, mennyire kegyetlen, szerencsétlennek biztos borzalmas lehet, de ő imádja és habár játékosnak tűnik, nem az. Gonosz, egy kis szörnyeteg, aki Sebastian nyomorán szórakozik. De legalább szórakozik!

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 18:05

-Ezentúl komolyan fogsz. - Mondom mosolyogva, mint tényt, mert szerintem Allegra sosem ejt két ugyanolyan hibát.
-Tudom, kevés zsiradék, cukor és hasonlók. - Mosolygok, figyelek majd ezekre is. Anya is diétázott egy időben, nah az szörnyű volt, de akkor mindenről megmondta mennyire cukros, zsíros mittom én. Én csak Henry miatt néztem anno, engem sosem érdekelt a dolog.
-Oh... Az nem lep meg. - Mondom én is nemes egyszerűséggel, mert hát az amolyan "természetes" nekem. Csak annyira ébredek fel olyankor hogy érzékeljem hol a másik és ennyi. Meg egy Bambi, mert már ott is termek, sitty-sutty.
De hiába nyúlok a szemüvegemért, nincs ott, messzebb lehet, de nem érzem és nem tudom mit fogok. Allegra mérges lenne ha levernék vagy összetörnék valamit, így kelletlen, de megkérem adja oda a "látásom". Ellenben csak azt érzem, hogy visszanyom. Kicsit megijedek, mert ne már, nem látok... de érzem hogy a hasamra ül, automatikusan a combjaira siklik a kezem, bizalmatlan nézek fel, hogy mit csinál. Persze az arca messze így nem látom, de ő észreveheti ezt mert nem fókuszál a tekintetem semmire, nem is tudna.
-Vak nem vagyok... - Mondom durcásabban és próbálom elnyomni, hogy mennyire kínos is ez. Ha itt hagy és elviszi a szemüvegem lehet ő viccesnek fogja gondolni, én nem. Csinálták már és kellemetlen. De annyira tudtam hogy ezt akarja.
-Jah. De csak közlöm ha vaksiskodom tuti nem jutok el a rádióba nem hogy neked háznézőbe... - Nézek félre, mert oly mindegy hova nézek, úgy is csak a pacákat látom és a homályt.
Leszáll rólam, ha ne is látom érzem és süket sem vagyok, hallani hallom merre van.
-Hah... - Hülye kérdés, persze hogy vissza szeretném. Inkább felülök és dacos arccal mászok az ágy szélére, talpam a talajt érinti. A kezem felé nyújtom ki, a hangja alapján azért azt kitaláltam merre van.
-Kérem. És engesztelő csókot is mert nem vicces... - Persze valahova magam elé nézek, nem rá, nem adom meg neki az örömet, hogy lássa, tényleg nem látom.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 19:18

- Biztos lehetsz benne. - Válaszolja egyszerűen, de ez Sebastian szemszögéből csupán annyit lehet, hogy nem alszik többet Allegra mellett, legalábbis úgy, hogy nem választja el őket minimum szögesdrót, esetleg villanypásztor, ha van egy konnektor a közelben. Szóval nem annyira örömteli, hogy megnyerte magának a komolyan vétel jogát.
- Olyasmi. - Bólint rá az instrukciókra, bár nem érti, Bambi miért mosolyog ezen. Ő igenis a testéből él, a már csaknem tökéletesre formálta, most már úgy kell tartania, és talán ez nehezebb, mint az alakformálás volt. Vékonynak kell lennie, feszesnek, de megtartani az idomait, csábosnak és magasnak. Ellenállhatatlan, eladható terméknek, ez ő.
Amikor lenyomja a férfit és ráül, látja rajta az ijedtséget és zavarodottságot, az pedig, hogy megsimogatja a combját, nem zavarja. Őt ez igenis mulattatja, látszik is az arcán, más kérdés, hogy Sebastian most nem látja. Ez tökéletesen látszik keresgélő, fókuszálatlan tekintetén. Na, most vesse be a szomorú Bambi szemeket, ha tudja! A durcás hang zene füleinek, csak hab a tortán.
- Egy percig se ringasd magad abban a hitben, hogy szükségem van rád. - Közli azonnal, amikor Sebastian azzal fenyegetőzik, hogy nem tud majd elmenni háznézőbe. Komolyan pillant rá, habár szegény Bambi most nem látja, de nagyon is komolyan gondolja. Ha nem csinálja meg, megoldja ő egyedül, mindig megoldotta, összeszervezi, ő ugyan nem függ senki mástól, csak Briantől kissé, de Sebastiantól biztosan nem.
Sebastian az ágy szélére mászik, lefelé néz, Allegra felé nyújtja a kezét. Ő még mindig gonoszul mosolyog, majd ahelyett, hogy odanyújtaná, magára rakja a szemüveget, de homályosan lát benne, szóval letolja az orrára. Az egyik tükör felé pillant, magára mosolyog.
- Hm, szerintem nekem jobban áll, kár, hogy te nem láthatod... - Vigyorog tovább elégedetten, de Sebastian nem szenved eléggé, főleg nem látványosan, így hamar unalmassá válik számára a helyzet. Pedig eleinte úgy tetszett neki, viszont lassacskán, apró lépésekben már süllyed is vissza az érzéketlenség felé. Előtte azonban odalép Sebastianhoz, kicsit hátrébb dönti, hogy két oldalt mellé térdelhessen az ágyra. Egy finom mozdulattal hátrahajtja a fejét, egy másikkal elsimítja a haját az arcából.
- Tessék. - Mondja végül, nagy kegyesen, ahogy óvatosan felrakja a férfire a szemüveget. - Az engesztelő csók... - Suttogja halkan, egyik kezével finoman végigsimítva az arcán, majd a nyakán és végül a mellkasán, kicsit közelebb hajolva hozzá. - ... nem jár. - Közli a végét gonoszul vigyorogva, majd fel is pattan és ott hagyja. Most már lát, legyen boldog vele, nemhogy még engesztelő csók.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 19:34

Sejtem hogy nem alszunk már együtt, de ha közli nem bújós, akkor eleve nem alszom vele. Nem vagyok szadista. Bár ez róla a későbbiekben nem feltétlen mondható el, mert nem szívlelem ha a látásom miatt szívóznak velem.
-Hah, tudom, neked nem kell senki... de egyszerűbb így nem? - Forgatok szemet, tudom hogy rám nincs szüksége senkinek sem, nem kell az orrom alá dörgölnie, főleg kora reggel.
-Túl erős az neked drágám, elrontod a szemed... - Sóhajtom, mikor mondja rajta jobban áll. Tényleg féltem a szemét, senkinek sem kívánom megtapasztalja milyen rosszul látni.
Aztán csak megunja, nem szenvedek én látványosan, legalábbis emiatt nem. Megedződtem e tekintetben, hogy ha eleinte szórakoztatónak is tűnik hogy nem látok, annyira nem vicces, rá szoktak jönni, Allegra is rájön. Mikor megint közel van, átkarolom, kezeim a hátán pihennek, mivel látom, a szemébe nézek. Kicsit lehunyom a szemem az érintésre, jó, könnyen kárpótol.
Az orromra kerül a szemüveg, érzem incselkedik, kacérkodik, bár forróbb lesz a leheletem az érintésére, hogy közel van. De sunyin elvigyorodom a válaszára, jobban átkarolom mikor szökkenne mint egy őz, ó nem! nem engedem, nincs az az isten egyelőre, amíg elégtételt nem veszek.
-Nem-e? Igazán? - Vigyorgok már én is elégedetten, hacsak nem esett nekem durván, de kétlem, én sem vagyok az vele, csak határozott. Szóval ha már ott van, akkor közelebb hajolok a szájához, mintha annyira a csókra hajtanék, majd hirtelen a fülénél kötök ki és halkan, némileg gonoszul kuncogok bele. - Adhatok én is édesem... - suttogom és már rosszalkodom is a fülénél, tudom hogy harap érte, hát tessék. Rohadékoskodunk? Olyat én is tudok... Visszasírja még hogy csókot is adhatott volna akkor nem rosszalkodom!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 20:05

- Egyszerűbb... jó megfogalmazás. - Állapítja meg végül Sebastian válaszára, látja a szemforgatást, bár nem hatja meg. De gondolta jobb lesz letisztázni az egészet itt és most. Talán Sebastian legközelebb kétszer is meggondolja, mielőtt a fejéhez vágja, hogy mennyit tesz érte.
- Igaz. - Ismeri be, mert tényleg nagyon homályosan lát benne, ezért tolja le az orrára, fölötte pillant ki. Végül odatérdel Sebastian fölé, hagyja, hogy átkarolják. A férfi lehunyja a szemét, ahogy hátradönti a fejét és elsimítja a haját, majd megkegyelmez neki, visszaadja a szemüvegét. Közli, hogy az engesztelő csók nem jár és már menne is, azonban Sebastian szorosabbra fonja karjait körülötte. Mondanom sem kell, hogy nem igazán tetszik neki a rendszer. Ahogy hajol közelebb hozzá, próbál kicsit távolodni, bár nincs túl sok mozgástere. Azonban a férfi, ahelyett, hogy megcsókolná, a füléhez hajol, belekuncog és suttog neki édesen. Nem egy meglepő fordulat, de Allegrát nem hatja meg egyáltalán.
- Ha azt mondtam nincs csók, nincs csók. - Közli határozottan, elővette jól bejáratott, ellentmondást nem tűrő hangnemét. Inkább egy mozdulattal kiveszi a hajgumit a hajából, szétbontja fonatát, hogy enyhén hullámos tincsei jótékonyan omoljanak vállára és takarják el füleit is. Legutóbb megmondta Sebastiannak, hogy ez nem játék és ne játsszon vele. Majd meglátjuk, mennyire hallgatott rá.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 21:00

-Ebből élek... - Mondom sóhajtva, azért vagyok tartva mert jól fogalmazok. Bár Phoenix szerint nagyon nem megy nekem, de vele nehezebb is.
Aztán habár visszakapom a szemüvegem, azért Allegra sem túl rendes, egy csókot igazán adhatna. Az nem szex és szerintem neki szintén nem olyan "megkérem a kezed, járunk" jellegű cselekedet mint nálam. Látom hogy jaj de nem akarná hogy én csókolózzam vele, ez kicsit bánt, de hát megegyeztünk, igazából nem meglepő fordulat.
Az inkább hogy kibontja a másik a haját, csikizi az arcom ahogy magamon érzem, elvigyorodom. Még mindig határozottan tartom, bár csak egy kézzel, a másikkal elsimítom a fülé mögé a haját, gyönyörködöm egy sort.
-Kegyetlen vagy... - Jelentem ki, de vigyorgok. Nem bosszantom fel, visszaadta a szemüvegem, ez az egy szerencséje van. - Puszi sincs? Kézcsók? - Somolygok a szemüveg felett ránézve, szomorkásan, azokat is szeretek adni, de lehet azt sem szereti.
Aztán ha adhatok, ha nem, megtámasztom magam a hátam mögött, jelezve elengedtem, mehet ha szeretne, de úgy hiszem nem akar az ölemben maradni.
Ha így van, akkor megyek is valami reggelit összedobni, körülnézek, valami könnyűt készítek neki, mondjuk gyümölcssalátát vagy pirítóst teával, amit találok.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 22:15

Látszik, hogy Sebastian veszi a lapot, Allegra nem az a nő, akire csak úgy rákényszerítheti az akaratát. Ha ő azt mondta, nem akar csókolózni, akkor nem fog vele csókolózni és pont. Nem szokása kéretni, "vadásztatni" magát, inkább csak távolságtartóan csábít, hogy finoman lekoppintson. Ha egyből beugrik neki az ember, akkor így járt, legközelebb majd okosabb lesz. Sebastian a füle mögé simítja a haját, de hála istennek nem ér a bőréhez ott, ahol nem kellene, így nem is tör ki nevetésben, de utána nem is lesz igazán, hűvösen, majdnem jegesen mérges.
- Sosem titkoltam. - Válaszolja arra a vádra, hogy kegyetlen. Bírja a kritikát ha igaz, tudja magáról, hogy kegyetlen. De nem áll szándékában változtatni rajta, ő már csak ilyen, nincs mit tenni. Sebastian vagy megszokja, vagy megszökik, Allegrának viszont édes mindegy. De Bambija tovább próbálkozik, hátha ki tud belőle valamit csikarni, legalább egy kis kedvességet. Ő azonban csak gonosz, fölényes mosolyra húzza ajkait.
- Majd ha én akarom. - És itt van a kulcsszó: az én. Ha Allegra irányítja az eseményeket, semmi baj nincs. Nyugodtan lehet ölelgetni-csókolgatni-puszilgatni, ahogy a korábbi esetek is mutatták. De ha Sebastian nem elég határozott ahhoz, hogy csak úgy elvegye, amit akar, incselkedik és játszik, akkor maga alá fogja gyűrni az egójával, gond nélkül. Amikor elengedi, ki is száll az öléből.
- A kávét ne felejtsd el. - Hagyja meg, mielőtt még a fürdő felé venné az irányt, hogy elkészüljön. Átöltözik, még a cipőjét is felveszi, haját kiegyenesíti és lófarokba fogja és egy gyors, nem túlzó sminket is felrak, mert ő anélkül nem megy sehova, főleg nem dolgozni. Utána megy ki a konyhába, hogy egy székre lecsüccsenve megkapja remélhetőleg kész kávéját. A gyümölcssalátával Sebastian eltalálta az ízlését, szóval gyorsan le is csap rá.
- Hány órától dolgozol? - Kérdezi csaknem könnyed, társalgási hangnemben, miközben egy az asztalon hagyott magazint lapozgat és falatozik. Az előbb még jéghideg volt és elutasító, most meg könnyed, csaknem érdeklődő. Mint a tavaszi időjárás.

_________________


Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   Szer. Okt. 08 2014, 22:48

-Látom. - Viccelődöm, mert tud ő nagyon kedves és törődő lenni, én láttam, szóval tudom. De én nem is gondoltam komolyan, csak viccelődtem.
-Áh, hát akkor ezt buktam! - Nevetek, kétlem hogy valaha akarna tőlem valamit, azon kívül hogy tegyek meg neki ezt-azt. Ráerőltetni magam meg tuti nem fogom, max néha elkapom egy kicsit "megszeretgetni" remélve nem kapok pofont (megint).
-Nem fogom. - Nehéz is lenne, Allegráról ha mást nem teljes bizonyossággal elmondhatok hogy enyhén kávé és cigaretta függő.
-Csinos vagy. - Mondom mikor leül, ott van már a kávé meg a saláta, én teát iszom, ha volt neki fekete. Ha nem, akkor feketézem vele a konyhapultnak dőlve.
-6. Felöltözöm és már megyek is, háromnegyedre be kell érnem, hogy át tudjam olvasni a szöveget. - Magyarázom, megiszom a tea maradékát és bekapok még egy szelet almát.
-Ha megbocsátasz. - Mert hát kénytelen vagyok magára hagyni, bár szerintem ő ennek csak örül. A fürdőben rendbe teszem magam, majd felveszem az áthozott öltönyöm, beteszem a lencsét. Hamar készen vagyok, mikor visszaérek már veszem is a cipőm.
-Majd akkor hívj, háromra szerintem végzünk. Ha nincs meg a számom, itt a névjegyem. - Mert a telefon ugye kuka. Azzal az asztalra teszek egyet de még visszafordulok felé.
-Héj.. Kösz. Kösz mindent. - Mosolygok rá, majd el is megyek céghez, van benn egy értekezlet, majd utána megyek a házat nézni, aztán a rádióba... éljen a mai nap!

//Kössz, jó hosszú lett xDD Very Happy//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Allegraminator in action (Seby&Legra)   

Vissza az elejére Go down
 

Allegraminator in action (Seby&Legra)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

 Similar topics

-
» Ha kell egy jóbarát ~ Josh és Seby
» Mester és tanítvány ~ Reeve-Seby
» Action - Judith & Damien
» Elee & Seby - Reconnecting
» Estimese - Seby és Elee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-