Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Barátszerzés Louis&Adam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Barátszerzés Louis&Adam    Kedd Aug. 05 2014, 22:04

Reggel felkelek reggel 8-kor, mint ahogy szoktam általában. Egy nő mellett keltem. Először nem ismertem fel ki az, de egy kis gondolkozás után rájöttem, hogy az este szedtem fel. Na most, hogy rázzam le? Elmegyek lezuhanyzok hátha addigra felkel és elmegy. Nyitva hagyom az ajtót, hogy eltudjon menni.   Így is tettem. Lezuhanyoztam, majd fogat mostam és belőttem a hajam. Több féle frizuratípust szoktam használni, de ezt a legnehezebb és a leg időigényesebb is, de ebbe vagyok a legszexisebb. Ezek után visszamentem a szobámba. Nem hiszem el. Még mindig itt fekszik és alszik. Ez meddig képes aludni? Na jó nem foglalkozok vele és keresek valami ruhát. Kinyitom a szekrényem és kiveszem azt, amibe ma lenni szeretnék. Több ruha összeállításom is van. Mindet a fejemben tartom. Ez a ruha összeállítás szerintem egyszerű és vagány. Ebben remélem könnyen szerzek barátokat. Kimegyek a parkba, mert ott biztos lesz valaki, akivel összebarátkozhatnék. Így is tettem. Lementem a parkba, de sehol senki. Körülbelül egy óráig keresgéltem. Utána elmentem a kedvenc hamburgerezőmbe. Vagyis nem nevezném hamburgerezőnek. Egy ember hamburgert ad egy tologatható hamburgersütő pultból és van elé kitéve pár asztal. Szóval vettem egy hamburgert. Sajtosat, mert az a kedvencem. Mögöttem állt egy tőlem sokkal fiatalabb srác. Vagy lehet, hogy velem egykorú csak ilyen fiatalnak néz ki? Ahogy a lányok mondanák "aranyos". Én nem szeretném, ha rám mondanák, hogy aranyos. Én a "helyes pasi" vagy a "szexi pasi" kifejezést jobban szeretem. Sokan nem látják a különbséget a kettő között. Hát most elárulom. A " aranyos fiút" vagy a "cuki fiút" a lányok csak babusgatják meg ilyenek. A "helyes pasikkal" vagy a "szexi pasikkal" viszont le is fekszenek. Nem azt mondom, hogy az aranyossal nem, de az nem olyan. A helyes pasikkat is babusgatják csak picit máshogy és más testrésznél. Szóval miután megvettem a hamburgerem hátrafordultam.
- Hé cuki fiú, meghívhatlak egy hamburgerre? - Kérdezem tőle mosolyogva.

_________________
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    Kedd Aug. 05 2014, 22:46

Nanaia dolgozni ment (elkísértem), és mivel este mindent bezabáltunk, elvállaltam, hogy bevásárolok. Ahogy egy utcai sütöde mellett haladok el, a gyomrom hangosat kordul. A rácson sült hús illata nyálcsorgató. Én is a hatása alá kerülök, és beállok a sorba, hogy egy hamburgert vegyek magamnak. Teli hassal amúgy is könnyebb az élet, nem?
A deszkát a hónom alá csapom, némi apró után keresgélek a zsebemben, amikor felém fordul a srác, aki előttem áll. Már hamburger van a kezében, mégis felém fordulva kérdi, meghívhat-e. Nem ismerem. Értetlenül nézek rá. Jól hallottam, lecukizott?
- Kösz, van rá pénzem- mondom neki, meghökkenve. Titokban (alig feltűnően) szét néztem. Vajon tényleg nekem szólt? Vagy olyan kancsal, mint amilyen ízlésficamos, és nem is rám gondolt?
Nem vagyok valami divarguru, de nem tetszik, ahogy a srác van öltözve. Valami barna nadrág van rajta és hozzá kék inget vett fel, ami nálam nem passzol. de lehet, hogy nem is ő, hanem én vagyok az, akinek baj van az ízlésével. Ugyanis én a piros nadrágomhoz egy fekete fehér csíkos felsőt vettem fel. A haja viszont tetszik, nem tudom, hogy képes így a feje tetejére rendezni a haját, mintha most kelt volna ki az ágyból, de nagyon vagány.
- Ha nem nevezel cukinak, ehetünk együtt- mondom neki, ne vágjon már olyan bánatos képet, még a végén benevezem valamelyik nyálas tinifilm főszereplőjének! Arra az asztalra mutatok, ami még szabad, jelezve, üljön le, megyek mindjárt én is. Elvégre csak fizetnem kell... Csak akadjon a kezembe az a kis apró... Bakker! A csuklóm még mindig nem a régi, most is beakad.
- Ne haragudj, találkoztunk már? - kérdem, amikor mellé ülök. Valahogy rémlik, összefuthattunk már, de névről nem ugrik be. Fogalmam sincs, ki ő.

Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    Kedd Aug. 05 2014, 23:15

Szóval nem tetszik neki, hogy lecukiztam. Nem akarja, hogy meghívjam? Én soha nem utasítanék vissza egy hamburgert. Alaposan végignézett. A hajam meg is tetszett neki, legalábbis szerintem. Leülök egy asztalhoz, majd leül ő is ahhoz az asztalhoz, amelyikhez én is. Hogy találkoztunk-e?
- Nem hiszem? - Mondom és beleharapok a hamburgerembe. Olyan szerencsésen haraptam bele, hogy a benne lévő cucc egyenesen a nadrágomra esett.
- Látom bejött neked a séróm. Csináljak ilyet neked? - Kérdezem mit sem foglalkozva a ketchupos izével a nadrágomon.
- Nem kell mondani láttam, hogy leettem magam, de nem csinálok nagy felhajtást, hogy ne vegyék észre. - Mondom mosolyogva.
- Én nem rég érkeztem Hollywoodba és barátokat szeretnék szerezni. Mi lenne, ha elmennénk ma valahová mr. cuki srác? - Mondom mosolyogva és próbálom észrevétlenül eltüntetni a pacát a nadrágomról.
- Baj, ha így szólítalak? A lányok is mindig azt mondják neked, hogy cuki és aranyos nem? Amúgy adnak ma egy jó természetfeletti filmet a moziban és este éjszakai fürdőzés lesz a strandon, egy csomó csaj lesz ott. Velem tartasz?

_________________
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    Szer. Aug. 06 2014, 00:19

Egyedül amiatt állok meg az utcai árusnál, hogy bekapjak egy hamburgert, mert kicsordult a nyálam is, ahogy az illata betöltötte az orrom, és eszembe sem jutott volna ismerkedni, de egy srác szinte zavarba ejtően rám nyomult, és ez túl valószínűtlennek tűnt, hogy igaz legyen, ezért mellé ültem, bár nem engedtem, hogy ő fizesse ki a kajám. Gyanítom, hogy találkozhattunk már, és csak a szita agyamnak köszönhető, hogy nem emlékszem rá, de az első mondatával megcáfol.
- Te sem tudod biztosan? Valamilyen piás éjszaka volt?- kérdezem, mintha én gyakran vennék részt ilyesmiben. Ha én nem is, legalább valamit róla megtudok.
Ahogy a szendvicsébe harap, egy kis ketchup a nadrágján landol. Kellemetlen. De mintha nem foglalkozna vele. Igazi hidegvér. Valahogy nem fér össze a külsejével. Meggyőződésem volt, hogy hisztirohamot kap, vagy hasonló.
- Á, az enyémmel a profik sem mennek semmire. Túl erős szálú, azért nem lehet vele mit kezdeni. Sok is van, forgó is van benne...- mondom lazábban, pedig a hajamról van szó. Ki nem állom a hajamat!- De a tied tényleg menő. Olyan... rendezetten kócos..., érted?- Nem azért, mert ez a divat, de ez nekem is bejön, próbálgatok én is valami hasonlót, de hiába rendezgetem, mindig vagy túlfésült vagyok, vagy nagyon rendezetlen.
- Igazi hős vagy- mondom, enyhe iróniával, amikor a nadrágjára esett foltról beszél. Barna a nadrág, valószínűleg nem is látszik rajta az a kis ketchup. De miért vett fel hozzá kéket? Ez így... elég gáz...
- Ha még egyszer lecukizol, máris faképnél hagylak- mondom széles mosollyal, mintha csak azt mondanám neki, milyen kedves, hogy felajánlotta a társaságát. Kezd egy kicsit bosszantani, hogy nem ért a szép szóból. Lehet, hogy buzi a lelkem, az mindent megmagyarázna, de akkor nem szabad elmennem vele sehova sem.
- A lányok a keresztnevemen szólítanak, már akinek megmondom, amúgy senki nem hív cukinak. Nem is vagyok az, nézz csak meg jobban- Rávicsorgok- Na, ugye, hogy nem ilyen egy cuki srác? Cuki... például az a kislány ott...- mutatok egy ötéves körüli Pöttöm Pannára, aki a babája kezét fogva ugrándozik a járdán.
- Természetfeletti film? Az milyen?- nézek rá értetlenül. Szívott ez a srác valamit? Én akkor beszéltem összevisszaságokat.
- Nem, kösz, a partra nem megyek, fázós a hátsóm- szerelem le az ötletét, hogy éjszakai strandolásra menjek.
Azt sem értem, mi tart még itt, és miért beszélgetek vele. Valahogy furcsa az egész szitu.
- És mi szél hozott Los Angelesbe? - kérdem ártatlanul. Barátokat akar szerezni. Ezt már mondta. De ezen kívül? Dolgozik? Tanul? Nyaral?


Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    Szer. Aug. 06 2014, 13:54

- Tudod, azok az ilyen vérfarkasos, vámpíros mit tudom én mik.- Azt hittem mindenki tudja milyenek az ilyen természetfeletti filmek.
- Szóval partra sem. Értem akkor mit akarsz csinálni? - Kérdezem, mert az összes dolgot visszautasította, amit felajánlottam, legalábbis én úgy értelmeztem, hogy visszautasította. Hogy miért vagyok itt?
- Hát tudod az itteni egyetemen tanulok, filmművészetszakon. És te? - Kíváncsian hallgatom a válaszát. Remélem végre sikerült barátokat szereznem.
- Ja és bocs, ha nagyon nyomultam. Csak tudod nincsenek itt barátaim, sőt még a szülővárosomban is fiúk közül csak egy barátom volt, szóval nem nagyon értek ehhez. - Mondom és mosolygok rá. Nyújtom neki a kezem.
- Amúgy én Adam vagyok. - Mondom és mosolygok, remélem viszonozza majd.
- Ma tarthatnánk egy ilyen haverkodós napot. Benne vagy?

_________________
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    Szer. Aug. 06 2014, 16:31

Nem igazán szoktam hozzá az effajta közvetlenséghez. Manapság az emberek inkább gyanakvóbbak egymással szemben, nem szokás csak úgy, valakit kapásból meghívni hamburgerezni. El sem fogadom, bár a srác mellé ülök. Kissé gyanakvó vagyok, de maximum lesz egy futásom, sokat nem veszthetek, ha ejtek néhány szót ezzel a fazonnal. Kicsit flúgosnak tűnik, számomra "túl sok", de vesztenivalóm nincs, így próbálok lépést tartani vele. Bevallom, nem túl könnyű. De valamit nagyon akar... És ez lényegében nem rossz dolog.
- Ja, azok!- nevetve rázom a fejem. - Nem az én világom, köszi.
Ki tudja miért, ismerkedni egy éjszakai buliba sem mennék el. Ha egy lány hívna (mondjuk Nanaia vagy Lizzy) talán igent mondanék, de ennek a srácnak nem tudok. Még nem is ismerem. Bár azt mondja, csajozni menne oda, de akkor minek kellek én? Kísérőnek? Gyertyatartónak? Köszi, nem...
- Nézd, nekem mára van programom, de nagyon kedves, hogy hívsz- Nos, ha nem is éledt szimpátia bennem iránta azonnal, azt el kell ismerni, hogy kedves srác. Lehet, hogy kicsit nyomulós, de akkor is, na.
- Nem mondod, komolyan? - esik le az állam. Lizzynek máris van egy osztálytársa. - Az igazság az, hogy én is ott tanulok. Harmadéves vagyok. Üdv a klubban!
Magamban röhögök egy jót. Mennyi az esélye, hogy megszólít egy vadidegen, és kiderül, éppen arra a képzésre jár, mint te? Lizzy jut eszembe megint. Tulajdonképpen vele sem indult zökkenőmentesen az ismerkedésünk, aztán kiderült, egész jól megértjük egymást. Miért ne adhatnék egy esélyt ennek a srácnak is? Bár a jegyzeteimet már nem kaphatja meg...
- Oké, jól van, semmi baj. Csak szokatlan, komolyan- mondom neki engesztelően, aztán amikor bemutatkozik, én én is felé nyújtom a kezem.
- Louis. A sápadt olasz. Elég, ha ennyit tudsz...- Szívesebben mondtam volna cuki maffiózót, de éppen az előbb hordtam le érte, hogy cukinak nevezett. Remélem, nem is hozza többé szóba. Az ő szájából nem hangzik túl jól.
- A mai napom elég zabos, de találkozhatunk valamikor máskor. Amúgy a koleszban fogsz lakni vagy albérletben?
Ha koleszos lesz, többet fogjuk látni egymást, mint szeretné. És a suliban is számtalanszor futunk majd össze. Bár az év kezdés még odébb van, elhiszem, hogy szüksége van barátokra. De erre való a gólyatábor, nem?
- Gólyatáborba mész?
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    Szer. Aug. 06 2014, 16:45

Szóval szokatlan mi? Louis a sápadt olasz? Azt hittem valami "cukisabb" neve lesz. Szóval zabos a napja.
- Koleszos vagyok. És igen lassan indulok a táborba. A jövőhéten, ha jól emlékszem. - Mondom neki és bekapom az utolsó falatot a hamburgeremből.
- Szóval nem jössz ma velem az éjszakai fürdőzésre. Na se baj én azért megyek. Felszedek valami jó kis csajt egy egy éjszakás kalandra. -Mondom és rámosolygok.
- Ha meggondolnád magad hívj fel. - Mondom és megadom neki a telefonszámom.
- Ja és szerintem én tudnék kezdeni valamit a hajaddal. - Mondom, felállok az asztaltól és elindulok.
- Várjunk csak. Tudom, miért nem akarsz jönni bulizni egy jót és csajozni. - Mondom ki hirtelen és fordulok vissza az asztalhoz.
- Neked barátnőd van igaz? - Megyek vissza hozzá és a szemébe nézek, hogy tudjam hazudik-e.

_________________


A hozzászólást Adam Brown összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 06 2014, 18:43-kor.
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    Szer. Aug. 06 2014, 17:59

Ahhoz képest, mennyire szeretne ismerkedni, meg sem kottyan neki, amikor kiderül, egy suliba, és egy szakra járunk. Mintha el is engedte volna a füle mellett. Most vagy a suli nem érdekli, vagy komolyabban én. Meglep egy kicsit a dolog, de mivel az egész srác fura volt, a kezdetektől fogva, lapozok, mintha észre sem vettem volna.
Megkérdezem, hogyan lakik itt a városban (hiszen mondta, hogy nemrég érkezett), és kiderül, hogy koleszos. Már meg sem említem neki, hogy én is az vagyok. Lehet, ez éppen úgy elkerülné a figyelmét, mint az az információ, hogy egy tagozatra járunk.
- A tábor éppen arra való, hogy összehozza az újakat. Tudod, egy kis csapatépítés. Bár egy barátom szerint csak az ivásról, és a csajozásról szól az egész...- Lizzy szavait idézem fel, nem szó szerint. De a lényeg valami ilyesmi volt. Egyben biztos vagyok: ez a srác jól fogja magát érezni. Lizzy nem vagy nem biztos.
Adam a hamburgere végére ért. Nekem van még egy negyednyi a szendvicsemből. Biztos sokat dumáltam, mert egyébként gyorsan szoktam enni.
- Nem, sajnos nem- mondom neki ismét, megerősítve, hogy nem megyek éjszaka fürdőzni.- De te csak érezd jól magad...
Adamet mintha dróton rángatnák, mintha már indulna, de mégsem... Kissé bizonytalannak tűnik. Aztán megadja a számát, amit egy kis szalvétára firkál, hogy felhívhassam, ha meggondolnám magam.
- Oké, kösz- mondom, mintha komolyan megfontolnám a dolgot, majd zsebre teszem a cetlit.
Már elmenőben van, amikor megjegyzést tesz a hajamra, miszerint tudna vele mit kezdeni, de nem szólok utána, hogy megkérdezzem, ezt hogyan is gondolta. Ő az, a ki visszafordul, és először azt hiszem, csak a köszönés jutott eszébe. De tévedtem. Szinte ijesztő a fickó, úgy bizony!
- Több is a kelleténél, többet már nem bír el a határidőnaplóm- mondom neki, komoly hangon, remélem, beveszi, és békén hagy. Vele nem szívesen beszélnék Nanaiáról. Sőt, le is tagadnám, nehogy megkeresse és rámásszon, valami hülye ürüggyel; mit kellene csinálni a hajammal, például.
Egy biztos: Ez a fiú nem kerek. Zseni vagy őrült, nem tudom, de hogy nem értem, az biztos. Szeretném, ha kiszállna az aurámból, ezért, mintha ott sem volna, hatalmasat harapok a hamburgeremből. Ha betömöm a számba mindet, én se üldögélek tovább, megyek a dolgomra.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    Szer. Aug. 06 2014, 19:10

Szóval van. Miért hazudozik nekem, hisz már ismer vagy egy fél órája. Megint visszafordulok.
- Szóval van egy barátnőd. Miért titkolódzol ennyire? - Kérdezem tőle.
- Várjunk csak. Te is kolis vagy igaz? - Na így legalább még fogunk párszor találkozni.
- A barátnőd is kolis igaz? Sőt ő is filmművészeti szakos igaz?- Jaj már le is esett.
- Már értem. Valószínűleg osztálytársam is ugye? És félted nehogy rámásszak majd most a gólyaavatón. De az is lehet, hogy tévedek szóval javíts ki. - Mondom és szerintem elég valószínű, hogy tévedek, de egy próbát megér.
- És nyugi, más csajára nem mozdulnék rá. - Mondom mosolyogva, majd megveregetem a vállát.
- Na beszélgessünk még. - Mondom majd visszaülök a helyemre.
- Sok kérdésem van figyelj. Először is hány éves vagy, mert én nem tudom megmondani rólad, hogy mennyi vagy. És mióta jártok? - Kérdezem majd kíváncsian várom a válaszát. Még csak most jönnek a picit személyesebb kérdések.
- Figyelj ez most személyesebb lesz, de pasik között sokszor van ilyenről téma szóval, már lefeküdtetek egymással? Egyáltalán elvesztetted már a szüzességed? - Kérdezem és figyelem a reakcióit a válaszánál, hogy kiderítsem, hogy hazudik-e.

_________________
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    Vas. Aug. 17 2014, 20:13

Éppen tele a szám, amikor visszafordul, hogy ráüljön a témára (van barátnőm, micsoda újság!), és kell egy kis idő, amíg legyűröm a falatot. Közben lázasan jár az agyam, hogyan szereljem le, mert kissé tolakodónak tartom, mégsem szívesen bántanám meg.
- Nézd, ez nem olyan dolog, amit első találkozáskor ki szoktam beszélni...- Rémtörténetek jutnak eszembe csajokról, akikkel anno "randizgattam". Némelyik első találkozásra azt is kikotyogta, hány abortusza volt eddig. Nem mintha titok lenne, hogy szeretek egy lányt... De Adam-t nem ismerem, és valahogy... Fura, egyszerűen nem tudom megmagyarázni, de túl sok egyszerre, és ez... óvatossá tesz.
- Igen, az vagyok- Kár is lenne tagadni. Általában nem hazudok. Füllenteni szoktam, ha rávisz a kényszer, de ennek nem lenne semmi értelme, hiszen úgyis találkozni fogunk, és akkor úgyis kiderül az igazság...
- Bár a barátnőm is kollégista, fiatalabb nálam, és más szakot választott. De... miért is lényeges ez?- kérdezek vissza.
A szavaira felvonom a szemöldököm.
- Egy: nem gólya. Kettő: ugyan megpróbálhatsz "rámászni", de szerintem nem vagy az esete. Három: ha mégis az lennél, és te kibabrálsz vele, velem gyűlik meg a bajod, ennyit előre megsúgok- komolyodik el a hangom. Ez a srác nem teljesen ép. Szerinte minden lány cikkcakkban pisil utána?
Lekezelő a stílus, ahogy vállon vereget. Mintha ő tenne nekem szívességet, hogy nem "mozdul rá" a csajomra.
- Ezt fejezd be, kérlek- mondom neki fapofával, és mereven nézek rá. Majdnem morcosan.
Visszahuppan a helyére, és azt javasolja, beszélgessünk még.
- Nem tudom, miről tudnánk még beszélgetni. Érdekel téged valami más a csajokon kívül?- kérdezem, és nem is próbálom titkolni az ellenszenvemet. El sem hiszem, hogy nem veszi a lapot, és továbbra is a témán lovagol.
- Kölyökképű aggastyán vagyok. Nem tévedhetsz túl nagyot, csak saccolj- újabb falatot tömök a számba, és most sajnálom először életemben, hogy ilyen nagy egy szendvics.
De Adam zavartalanul "beszélget" tovább. Majdnem a torkomon akad az utolsó falat, amikor a "személyesebb" jellegű kérdését meghallom. Megköszörülöm a torkom, megtörlöm a számat egy szalvétával, és nyugodtságot erőltetve magamra válaszolok neki:
- Nem tudom, honnan jöttél, Adam, de ez a fajta mód, ahogy te barátkozni akarsz, errefelé nem lesz túl sikeres. Kívánom, hogy finomíts a módszereden kicsit, és legyen sok barátod; legyek én az egyetlen rossz példa és okulj belőle. Bár ellenségek nem leszünk, szerintem barátok se. Vigyázz magadra, tanulj, okulj! Szevasz!
Mondandóm közben csúsztatom hátrább a székem, és amikor elköszönök tőle, esélyt sem adok, hogy visszatartson. Mint akinek sürgős dolga akadt, kilövök, mint a golyó. Nem futok, de sietősre veszem a lépteim.

//Nos, köszönöm a játékot. Bármennyire tűnik is véglegesnek Louis elutasító magatartása, ne zavarjon; később még játszhatunk...//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Barátszerzés Louis&Adam    

Vissza az elejére Go down
 

Barátszerzés Louis&Adam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Ha kell egy jóbarát ~ Josh és Seby
» mozi, bevásárlás, tesós programok - Nora & Louis
» Legjobb barát kerestetik
» "Azért vannak a jó barátok..." Edgar/Leopold
» Kapj le! - Louis és Reeven

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-