Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Eliza&Lucien New meet in the beach

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Eliza&Lucien New meet in the beach   Vas. Aug. 03 2014, 23:39Átforrt fejjel lépek a meztelen homokba. A nadrágom térdig feltűrtem, most a zakóm is rajtam van, úgy nézek ki mint egy eltévelyedett diák, aki megszökött az érettségi bankettről. Írnom kéne a partról az éjszakában. Hogy milyen, amikor a szemcsés homok a talpamra tapad, milyen lábujjaim belefúrni a nedves talajba és ahogy a víz végignyal rajta. Hideg, meglepő, kívánós. Vágyom a víz üdítésére, de ahogy a tenger hullámzik, úgy a víz visszahúzódik, nekem kell utánarohannom. Széttárt karral sietek a habok közé és megállok, míg a víz a térdem nem verdesi. Fürödni kellene egyet benne - érkezik az elhatározás, máris tépem le a zakóm, gombolom az ingem, minden porcikám epekedik a jéghideg szikrákért, amik majd átszúrják a bőröm. Piciny tűk lesznek, nedves részecskék fogják körbeölelni bőrfelületem nagyját, úgy érzem most semmi sincs, amire jobban vágynék. Egyedül a füzet akadályoz, visszamegyek, hogy elássam egy biztonságos bucka alá. Ahol még nem éri a dagály oda temetem, a lábammal rúgni kezdem a homokot, de nem keletkezik mély mélyedés, úgyhogy térdre vetem magam és a kezemmel segítek. Marom a száraz homokot, sikamlósan porzik az ujjaim alatt. Sosem homokoztam. Hirtelen azt is akarok, várakat építeni, betemetni a meztelen testem, átvenni a föld hőjét. Szaporább lesz a lélegzetem, majd szépen...sorjában, nem szabad semmit elhamarkodnom, mindent meg kell élnem. Elég mély gödröt ásom egy füzet sírjának. Beletemetem a kincset. Turcsivá formázom a végét, hogy olyan legyen, mint egy bezselézett, álló hajtincs, így meg fogom ismerni. Aztán ráterítem az ingemet is, amit lerángatok magamról. A turcsitól olyan, mintha valamilyen állat fészkelte volna be magát alá. Aztán az övem kezdem el oldozgatni, meztelen akarok fürödni, ha valamit ennyire elhatározok megszűnik a körülöttem tengő, ostoba társadalom és semmiféle következményre nem gondolok.


_________________
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Hétf. Aug. 04 2014, 00:01

Úgy gondoltam megérdemlek egy kis esti sétát, főleg mert félszavakból azt szűrtem le Neotól mintha csajt akarna felhozni. Lehet nem, de én nem akarok otthon lenni. Amúgy is, annyira nincs meleg, kellemes az idő, tökéletes sétálni! Amúgy is érdekelt már az éjszakai part. A csillagok, a tenger zúgása, a levegő, a homok durva puhasága. Egy fekete top és egy short van rajtam, szandálom a kezemben lóbálom, ahogy meztelen lábbal járok a homokban, néha megnyalja a lábam a hideg víz. Mosolygok, most nem lát senki, most nem zavar semmi. Van munkám, jó kecó, Lio normális valahol és azt hiszem nem fog megerőszakolni. De max bevetem Luinak vázolt terveim egyikét, no para. Ahogy sétálok messziről látok valakit aki ép ás valamit el, hosszan csinálja, néha megakad és elmereng, majd hevesebben folytatja. Bolond gyerek ki ez? Úgy is elsétálok mellette, kiengedett hajamba belefésülök, mert jól esik. Aztán feláll, látom az övét csatolja, már egész közel vagyok, jobban látom az... arcát, igen igen azt, arra figyelek, nem hihetetlen? De ezt az arcot bármikor felismerném... el is kerekedik a szemem, elejtem a sarum és megbabonázva nézem a fiút, akitől az első csókom kaptam. Nem telt el sok idő, de férfiasabb lett, uhh, igen, férfiasabb, látom a felsőtestén is és az arcán... kiszárad a szám és csak bámulok rá ledermedve, nyelek egyet. Minden férfi egy ostoba barom, komolyan, kivéve őt... azaz régebben kivétel volt de most? Fogalmam sincs csak azt hogy hevesen ver a szívem és félek ő is meghallja.
-Lucien... - Ejtem ki a nevét puhán és törékenyen, nehogy összetörjön a kép hogy látom. A nevet, amit mindenhova szívecskékkel keretezve írtam, nem is értem, mintha nem is én lennék. Pedig én voltam, egy darabig azon is gondolkodtam hogy talán csak kitaláltam magamnak azt a srácot. De nem, nem hiszem... főleg hogy itt áll előttem és... és... banyek itt áll előttem félmeztelenül! Olyannyira ledöbbenek a tényen hogy elpirulni is elfelejtek, pedig akaratlan megbámulom, mintha nem láttam volna még meztelen férfit... komolyan, mi van velem?!

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Hétf. Aug. 04 2014, 12:10
Rezignáltan és hevesen körbenézek, egyelőre nem látok senkit, így kioldom az övem és ellököm az ing mellé. Kígyópózban tekeredik. Már csak a nadrágom gombját kell kioldani, ekkor a periférikus látásommal mozgást érzékelek. Remélem egy kutyát sétáltató vénlány fog anakondát látni. Megfordulok, gonosz vigyorral képemen, jobbom a gombon van, de akit látok fiatal, szőke, ismerős, Eliza. Rögtön átrendezem a vigyort finom mosollyá és felemelkedem. Vizes nadrágomra rátapadt a homok, egész a felső combomig szemcsézik. Karom könyékig szintén koszos, a hajamba is ment, robinsonosan zilált, megnőtt tincseimre, melyek nincsenek a koponyámhoz tapadva apám meghatározásának híven és most kócosan szállong látómezőmbe, előre aztán visszahajlik.
Tágra nyílt, nagy szemekkel bámulok rá, ajkam elnyílik és kiböki a nevét.
- Eliza
Pislogok a felismeréstől és a hirtelenségtől, a félmosoly ott dereng még rajtam. Közelebb megyek hozzá kissé imbolyogva, de talán csak két nagyobb lépést.
- Szépséged leterítette az időt, csillagok lánya lettél, a hold elbújhat mert fénye derengés csupán az árnyékodban.
Szélesebben mosolyodom el és kezet csókolok neki, mint a régi szép időkben, amikor erre tanítottak. Szerette a költészetet, nem tudom ez mennyire változott, de nála engedem, hogy gondolataim szavakban öltsenek testet.
- Hihetetlen, igaz? Nagyon rég volt, felnőttél.
Cikázik rajta végig pillantásom, előnyére vált, bár akkor is gyönyörű volt, idősebb és nőbb mint a velem egykorúak. Most még nőbb és most még élénkebben csillognak a szemeim, ha ránézek.


_________________
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Hétf. Aug. 04 2014, 15:03

Látom ahogy mosolya valami csibészesből szelíddé alakul, ahogy rám tekint, de nem is ez lep meg, hanem hogy emlékszik rám! EMLÉKSZIK! Úristenúristenatyaég... Emlékszik rám... Basszus ez nekem a legnagyobb bók komolyan. OKés, gyerekek voltunk meg minden akkor még jobban figyel az ember olyan apróságokra, mint a másik ember neve meg ilyenek de... Huh!
Ráadásul ahogy ott áll, mint valami csapzott francia lovag... basszus... tök olyan mint mikor Collin First előadta a tavas jelenetet a Büszkeség és Balítéletben, szexi. Komolyan szexinek gondolom?! Asszem valaki kicserélte az agyam a négy évvel ezelőttire...
Közelebb lép, hátrálni is elfelejtek, mert hát... mi a szöszt keres itt?! Komolyan, magam mögött hagyok mindent, ami fájt, ami... ahh és itt van előttem! Jó ő szép emlék volt, talán az egyetlen szép fiús emlékem de ha összetöri?! Mert össze fogja, szinte rettegek mikor megszólal de.... megremeg az ajkam. Ez a srác semmit nem változott, olyan mint az élő Shakespeare. És még jól is áll neki.
-Te is nagyon... megférfiasodtál.... - Basszus tényleg ezt mondtam?! Jó igaz de... csak hebegni tudok, nem létező lányos zavaromban a fülem mögé tűröm a hajam. De már kéri is el a kezem és megcsókolja, na ettől már lesz némi pír az arcomon.
-Te is... Nem hittem volna hogy valaha még látlak, olyan mintha valami regény elevenedne meg nem? Lehet csak képzellek? - Kuncogok, te jó ég ahogy rám néz... ő még mindig meg tudja olvasztani a szívem azt hiszem... Főleg hogy helyesebb lett mint volt... basszusbasszus!

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Hétf. Aug. 04 2014, 22:47


Egy bálon történt, 13, talán 14 voltam, akkor kezdtem kapizsgálni a fiatalság nem hátrány, ajándék, lehetőség és Eliza volt a nagy hódításom. Gyönyörű, idősebb és a sok versrészlet végre értelmet nyert a fejemben, akkor elmondtam először egy lánynak, hogy szépsége messze űzi az éjszakát. Édes nosztalgia, megütődöm. Mintha ő is meglepett lenne, érdekes a sors, hogy pont őt vetette partra hozzám. Rajta nem annyira szembeszökő a változás, már kamaszodott, talán a domborulatai nőttek, szebbnek látom, mint akkor. Férfias? Alsó ajkam szkeptikusan megnyalintom és kérdő, kissé: ép vagy? tekintettel nézek rá, amit aztán mosoly vált le. Még mindig nem serken szakállam úgy, ahogy kéne és a borotvára sincs szükségem, hogy megfeleljek a kor ízlésének, legalábbis bizonyos tájékokon, míg másokon köszönöm szépen, megfelelek. Az eszem nem ment el, hogy cáfoljam, biccentek.
- Köszönöm, éppen fürödni akartam.
Bökök a bedobott ingemre. Üdvözlésképp saját szöveggel és kézcsókkal jövök, ajkam érinti puha bőrét, nekem megtiszteltetés, egy női kéz bársonya finom mint egy annyira különleges csokoládé, amit meg sem szabad ízlelni, hagyni kell természetes valójában, csupán létezni. Elnevetem magam.
- Az élet regény, az enyém az, hát a tiéd?
Nézek rá kérdőn, bármit lehet írni. Horrort, romantikusat, történelmit, detektívet, kalandregény, én épp egy Denielle Stelban érzem magam, azt is olvastam bármilyen fájdalmas volt, tudnom kell onnan és miért a sok női sóhaj. A nőket akkor bolondnak gondoltam.
- Lehet
Lépek közel, hozzá közvetlen közel, égő tekinettel, kicsit vadul.
- Próbáld ki. Érzed?
Tenyerembe veszem a kezét, ha engedi, óvatosan megcsípem, aztán végigsimítok az arcán.
- Emberkéz, szellő, vagy lehelet? Mi játszik veled?
Az ajka vonala mentén végiggördül ujjam pulipuhán, majd lefricskázik az állán. Érzel Eliza? Vagy csókot kell lopnom tőled és másnap rájössz, hogy tényleg álmodtad
._________________
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Hétf. Aug. 04 2014, 23:27

Látom rajta nem teljesen ért egyet, de hát sokkal fiatalabbnak tűnt, kisfiú volt, most már azért nagyfiúsabb, persze a lágy, arisztokratikus vonásai miatt még mindig nagyon kamaszos az arca. De neki ez áll olyan jól... Úristen, tiszta p.csás leszek lassan, megbolondulok!
-Látom... - Nézem hogy az öve is lekerült, félmeztelen ácsorog előttem.
-Az. Bár néhány szereplőt szívesen lecserélnék benne, ami azt illeti. - Kuncogok kicsit, igen igen, akad. - Bár most kicsit kárpótolva lettem, azt hiszem! - Mosolygok rá, nem bírom letagadni előtte sem, nem hogy magam előtt, hogy örömmel dobbantja meg a szívem hogy látom!
Vagyok olyan hülye és azzal jövök csak képzelem, erre közel lép, gyökeret ver a lábam, ólom nehéz lesz, csak az ajkam nyílik el, hogy ennyire valósan itt áll előttem. Megfogja a kezem, megcsípi, kuncogok kicsit, okés, érzem na... de ahogy az arcomon a keze nem tudok nem szemezni vele, rég értek hozzám így. Főleg mert nem hagytam senki ember fiának. Tényleg most miért hagyom? Hát csak játszik velem... Hah, Lucien, nem veszed el az eszem barátocskám! De azért nem állhatom meg, elmosolyintom magam és mutató ujjam a számra teszem (addig is kicsit elcsitítom a zsibogást érintése nyomán) és elgondolkodó fejet vágok.
-Hmm... édeseket susog a szellő! Azt hiszem azt suttogta fürödni kéne! - Vigyorodom el és kuncogok kicsit, majd simán faképnél hagyom és beszaladok a vízbe míg a térdemig nem ér, onnan fordulok vissza felé vigyorogva. Én vetkőzni nem fogok, álmodozzon, de mivel shortban vagyok, kicsit jobban is bemehetek a vízbe.
Ha álmodom ha valóság, vele merek játszani, újra gondtalan lenni kicsit, kacérkodni, nevetni... csak egy kicsit.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Kedd Aug. 05 2014, 13:54
A szégyenkezésnek még a szele sem libbent meg, magától értetődő, ha az ember fürdik, minél nagyobb felületen akarja érezni a víz folyós hűsét magán. Az öv, ha mozogni tudna biztos pirulva kúszna az ingem alá.
Senkit sem cserélnék le a regényemben, mert a főszereplőn kívül mindenki más lényegtelen benne. Úgy látszik ez Eliza életében másképp van. Finom érdeklődéssel szemlélem tekintetét.
- Mindig át lehet írni. Ez egy keserű válasz volt, van valaki, aki bánt téged?
Ideje ellenségeket szereznem talán? Szélesebb lesz a mosolyom, amikor bennem látja a kárpótlás. Talán csak az embereket tartja túl ostobának, de minden mellékszerep buta egy kicsit, majd megnyugtatom, hogy szellemi társam nekem sincs. Elizabeth szemérmesebb lett, régen elolvadt egyetlen érintésemtől. Nagyobb színésziességgel tettem az ajkára ujjaim, de most sokszor már elhagyom az allűrjeimet. Nem vagyok egyszerűbb, de kevesebb rajtam a cifra, hogy megpróbáljak emberibb álarcot ölteni. Puha és finom, amit megfogok, a szemeit csak kutatom, ha pillantása kerül, én meg akarom találni. Ismét meglepetten nézek rá, kicsit hátrébb húzódom, hogy befejezzem a nadrág gombolását.
- Igazad van!
Vágom rá és már szedem is le magamról. A zoknit is, mindent, csak az alsógatyám marad, de az selyemfehér, egy kis víz és máris kirajzolódik majd a lényeg. Ő addigra már bent van, bár nagyon gyors vagyok és pár perc múlva követem. Ugrálok a hullámokon, szaladok benne, így a nyomás erősen csappan a lábamnak. Ujjaim csiklandozzák a vizet, rázom őket, mintha ebihaluszonyok lennének, csak élvezem magát a tapintást. Más tengervízben fürödni este mint medencében.
- Nem vagy elég vizes
Állapítom meg és jó erősen lefröcskölöm


_________________
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Kedd Aug. 05 2014, 19:18

-Áh, rég volt, a mostaniakat megnevelem. - Mondom komiszabb mosollyal, najah, Briant én is szétverném, de Lio meg a többiek még maradhatnak épek. De Lucien szokás szerint lovagias, behalok rajta.
De úúúú, azok a szemek, az a tekintet, direkt csinálja, basszus ,tuti valami kéjsóvár csajozós hapsi lett, nem lepődnék meg rajta, örömmel veszek el a tekintetében egy röpke pillanatra, lelkem megfürdetve a szemérmetlen fürkészésében. Aztán inkább beszaladok a vízbe, vetkőzik, a nadrág marad, jól van, különben lehet jobban megbámulom roppant nőiesen. Így csak kicsit, ez még belefér.
Szaladgál, a hullámok elébe megy, mint aki először fürdik a tengerben, nevetek rajta milyen vidám.
-Héj! Hahaha! - Nevetek fel tiltakozva, hogy lefröcsköl, nem zavar, ez csak víz én meg nem vagyok cukorból. Szóval nevetgélek és én is lefröcskölöm, érzem a ruha már tapad rám ahogy a hajam is, de nem bánom, a lábammal is rúgom fel rá a vizet, ügyes vagyok, el sem esem.
-Amúgy hogy hogy erre? Azon kívül hogy meg kellett mártózz a tengerben, hmm? - Mosolygok rá kifésülöm vizes hajam a szememből, el se hiszem hoyg itt van! Remélem marad még kicsit...

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Kedd Aug. 05 2014, 22:28Vállat rántok, még a számban is ellazítom az izmokat és teljes mértékben ráhagyom a dolgot. A nevelés mindenfajta formájától óva inteném az áldozatait, akkor is, ha egy alapvetően ennyire romantikus karakterről is van szó, mint ő. Románcos lánylelkű idillre emlékszem vele kapcsolatban, minden forgatókönyv szerint történt. Egy jóképű fiatal herceg elcsábította a szakácsnő idősebb leányát, olyasmit próbált ki, vele először, amit csak könyvekben olvasott. Tudtam, hogy működik, az írók nem mindig hülyék.
Taposom a vizet és a nedves homokot alatta, bár a nadrágom átlátszik, titkon remélem: kiszúrja. Kirajzolódik a szára és a végét alkotó golyóbis, még az is látható, ahogy együtt fityeg a mozdulataimmal. Ha alámerül titokzatoskodik, ha előbukkan Lizi kezelhetné a narcizmusát.
Arcomba csapnak a cseppek és csepegnek lefelé a testemen, úgy játszom vele mint egy őrült, szeretetéhes kutya. Tenyerem a vízre csapom, mintha tapsolna, aztán kezem lapátszerűen alámerítem és rádobom, mintha öntözném mert húsvét van. Finoman és elegánsan nevetek, egyelőre.
A kérdésétől leállok egy pillanatra.
- Erre vitt a lábam. Egyébként ide jelentkeztem Egyetemre, apám meghalt.
Mosolyodom el, aztán egy gyorsan eltüntetem és félrenézek.
- Vagyis bárhová jöhettem és ezt választottam, a Francest. Veled végül mi lett? Csak annyit tudok, hogy okos voltál, érdekelt az irodalom és hogy anyukád jól főz.
Teszem hozzá vigyorogva, aztán tekintetem óhatatlanul elkalandozik a kék mélységbe.
- Beúszunk?
Vonz a távol, a riasztó sötét végtelenség. Mintha egy kiismerhetetlen ásító száj volna, fölöttünk fénylő, üszkös mandulák a csillagok és a hullámok a nyál, lenyelt minket egy óriás. Elkalandozom, vissza kell rángatnom magam Elizához, de a kísértésen nem tudok úrrá lenni, talán ha elég ideig úsznánk találnánk egy szigetet és néhány cápát
._________________
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Szer. Aug. 06 2014, 00:24

Ahogy a vízben szórakozunk csak észreveszem hogy khmmmmm hogy is mondjam eléggé szabadon van a kis hancúr léce. Ami bizonyára nőtt vele, ohmygod miken gondolkodom... de komolyan. De inkább ahogy lenézek és esetleg észreveszi, mert hát elkerekedik a szemem csak kuncogok. Tényleg frigid vagyok de ettől kéne bezsongnom? A hideg víztől amúgy is szerintem vacog a zacsiban a kis Luci, nem?
De remekül elnevetgélek vele, játékos, bohókás, vele én is tudok az lenni. Olyan mintha megint tizenhét lennék ami jó.
Ám amikor kérdezek ledöbbenek, kicsit rapszodikusan válaszol. De megértem, elvégre elvesztette egy szeretettét.
Nem tudok nem komolyan és együtt érzően nézni rá.
-Sajnálom Lucien. - Ha jól emlékszem anyukájáról nem beszélt, meg nem is láttam, azt feltételeztem meghalt. Akkor most elárvult. De amint beszél tovább ledöbbenek.
-Én is ide jöttem... elvégeztem az angolt és jöttem forgatókönyv írásra is... - Előle nem titkolom a céljaim, az álmaim... amúgy is tud rólam ezt-azt és ahogy elnézem emlékszik is. - Együtt leszünk gólyák? - Talán mégsem tépem szét a gólyatáboros levelet... Lucien is lehet jön!! Hevesebben kalimpál a szívem.
Oldalra pillantok majd végiggondolom. Minden ruhám átázik majd. Így megyek majd haza... mégsem izgat mert már így is elég vizes vagyok, bár a bugyim még nem telt meg sóval. Na mindegy, Lucien kicsit elveheti az eszem.
-Miért is ne? - Vonok vállat, majd ráfekszem a vízre, és úszni kezdek befele, imádok úszni amúgy is. Nekem ez a sport, a kikapcsolódás... alakformálás. Minden, kicsit versenyszintűen is csináltam, de úgy nem tetszett. Folyton b.szogattak, de ha magamnak úszhatok az jó. Szóval élvezettel vetem magam a habok közé, néha elnézve a francia "fiúm" felé, hogy merre leledzik épp, ne szakadjunk el.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Szer. Aug. 06 2014, 20:44Figyelmen kívül hagyom a részleteket, de nem mondanám, hogy volt választásom. Nadrágban fürödni abszurd, kényelmetlen és húzna a víz, nélküle egyértelmű provokáció, óvom a hölgy erkölcsét. Az alsóm mindig fehér selyem, a péniszem külalakja... Nem láttam még mást a sajátomon kívül és utána se jártam a témának, pénisz alakú. Tekintetem megtorpan az övén, lepillantva látom magam és ciccenve megcsóválom a fejem. Lejjebb merülök, zavartan a kékség alá nézek, de nem érzek megbánást. Ezt a természet adta, pucéron járkálni kényelmes volna, nem találok benne szégyellnivalót, de ismereteim értelmében most el kellene pirulnom. Azt nem tudok. Megrázkódom mint egy megrázkódtatás hősi túlélője és kicsit félre lépek a homokon.
- Nem szívesen gondolok apámra, úgyhogy
Ráng egyet a fejem, hogy erről ne beszéljünk, sokkal kellemesebb téma, hogy ő forgatókönyveket ír.
- Nahát, milyen témában?
A mosolyom kiterjed és bólintok. Olyan, mintha követtem volna a lányt, ráéreztem volna valamire. Ez az iskola életszagúnak tűnt.
- Érdekes a sors, hogy itt fújt össze minket. Vajon miért?
Teszem fel a költői kérdést, a figyelmem viszont elkalandozik egy kicsivel beljebb. Nagyon kék és nagyon semmi a távolban minden.
- Hogy ússzunk egyet
Válaszolok magamnak vállvonogatva és araszolok befelé. Széles csapásokkal haladok, a lábam ide-oda söpri a vizet, hajam a szemembe csapódik, úgyhogy karcsapás-szélességgel próbálom kiiktatni a képből. Nem látom tőle jól a tájat és Elizát. Benne járunk a távolban, legalábbis én, kicsit gyorsabban veszem a levegőt és az izmaim is pulzálni kezdenek.
- Na, bírod még?
Veszek zihálósan levegőt és oldalt pillantok rá._________________
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Csüt. Aug. 07 2014, 16:05

Nem szégyellős én meg nem jövök ilyentől zavarba, gondtalan fürdünk tovább, kellemes így. Nekem legalábbis mindenképp, vele kicsit réginek érzem magam, kevésbé zsémbesnek és megfáradtnak a kiállhatatlan világban.
-Megértem... - Mondom az apjára, nem is akarom felkavarni, inkább jó lenne felvidítani! Fura, de tényleg jó lenne...
-Egyelőre még nem döntöttem. Szívesen írnék színházba is valamit, de könyvekből szívesen írnék forgatókönyvet. Azt annyiszor elcseszik, sok a rossz adaptáció, valószínűleg mert nem olvassák el a könyveket rendesen. - Mosolygok, vannak ötleteim, de majd alakul.
-Nem tudom, de örülök neki! - Mosolygok, de megválaszolja, azon is mosolygok, milyen szórakozott. Mint egy külön világ, de ő tényleg az! - Na és te mit szeretnél tanulni itt? - Mert neki minden jól állna szerintem. Színészet, műsorvezetés, rádióba bemondó... elvégre kellemes a hangja is.
-Hogyne, én rendszeresen úszok! - Kuncogok neki mikor megállunk kicsit és úszok még kicsit háton, nézve a csillagokat. Élvezem hogy lebeg a hajam magam mellett és hűt a víz, simogat.
-Aztán el ne fáradj, menthetlek ki! - Mondom vidáman, szerintem nem kell ilyentől félni, de mutatták már hogy segítsek, ha baj van.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Szomb. Aug. 09 2014, 20:01Hárító mosollyal zárom le az apám témát, nem adja a pillanat, hogy ezzel szennyezzem a törékeny lelkivilágát. Eliza kreatívnak és elmésnek tűnik, ez tetszik,az okos emberek társasága mindig inspirál.
- Ha írsz valamit szívesen elolvasnám. Akár darabot, akár forgatókönyvet. Szerinted van olyan regény, amit érdemes lenne megcsinálni?
Nehéz téma úszás közben, mert gondolkodni kell, de neki talán nem fog fájni és lesz ritka kivétel.
- Én riporter lennék szívesen egy kevésbé bulvár, inkább érdekességekre összpontosító lapnál. Szeretném, ha a munkám utazással és izgalmakkal függne össze.
Viszonozom finom érdeklődését. Ahogy úszunk fáradok, persze meghajtom magam. Ő rendszeresebben csinálja mint én, az biztos.
- Soha!
Nevetek rá vissza, kacsintok egyet és nagyon rákapcsolok. Ehhez az kell, hogy alámerüljön a fejem is, de én élvezem a habok ütlegelését a dobhártyámon és a tenger vízsima simogatását. Elhajózom messzebb és önzően, később figyelek fel rá, hogy talán lehagytam és nézek Eliza után. Most érzem, hogy az izmaim mennyire égnek, egyelőre csak rácsodálkozom a dologra és hallgatom szapora légzésem.


_________________
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Szer. Aug. 13 2014, 21:50

Könnyedebb tempóban úszkálunk így szívesen beszélgetek, Luciennel amúgy is imádtam és imádok még mindig, azt hiszem.
-Jó... - Mondom némileg bizonytalanul, mert Amyn kívül senki sem olvassa a dolgaim. De ő meg kissé mulya, minden tetszik neki... - Van, hogyne lenne! Faulkner A hang és a téboly-ja például elég érdekes mű és tök jól meg lehetne oldani filmesen szerintem egy jó forgatókönyvvel. Igaz, az nem egy könnyed családi film lenne, de nem baj! Úgy tudom abból még nincs film. - Mosolygok, kihívás lenne a kusza időrend és az emlékek villanásai, de pont ezért tetszene.
-Azt nem csodálom! De nem lenne fárasztó hogy folyton utazol? - Nekem az lenne, én szeretek elmélyedni nyugodtan egy csendes zugban, tudva nem kell rohangálnom száz fele. De ha mindig máshol lennék kétlem hogy ez menne.
-Hah! - Még hogy soha nem fárad el... hamarabb el fog mint gondolná, de nem baj. Nézek utána hogy hogy szeli a habokat, mint valami bezsongott hal, aztán követem én is, bár én alapból sem vagyok lassú, szóval nem sietek. Kicsit el is úszik, de azért rálátok még, elkezdek felé tempózni.
-Héj... a túlpart messze, ne ússz beljebb mert megesznek a cápák! - Kiabálom fele vidáman. Vajon vannak erre cápák? Mondjuk azok csak a vérre mennek nem? Ööööö remélem igen. - Gyere menjünk vissza! Hagyj le ha tudsz! - Nevetek rá, lesz jó pár méter előnyöm, mert nem úsztam oda hozzá, hanem visszafordulok és elkezdek kifele haladni. Ha mond valamit hallom, amúgy egyenletes tempóban úszok kifele míg le nem ér a lábam.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Csüt. Aug. 21 2014, 20:39Lubickolás közben Faulknerről beszélni kicsit olyan, mint mojitot kortyolgatni vízágyon, birizgatóan kellemes.
- Az idióta és az öngyilkosjelölt nézőpontja érdekes lenne, mindenképp érdemes vele foglalkozni és a jágó meg az elbeszélő karakterét is fel lehetne dobni, hajrá
Vetek rá elismerő félmosolyt mint ritkaságot. Nem sokan vívják ki az elismerésem, nehéz, de Eliza műveltsége még néhány karcsapást is feledtet velem.
- Dehogy, az életet élni kell.
Nekem meg volt tiltva, az egész még csak most kezdődik. Nem tudom hogy érez egy közember, átlagélettel, nekik talán rohanós, de ők nem voltak satuba szorítva.
Víz, víz, víz! Teljesen eltelek vele, csak úszom, gondolattalan, töretlen vággyal előre, messzebb, beljebb, amíg zsibbadni és égni kezd mindenem, amíg már a partot sem látom és tájékozódni sem tudok. Körülvesz a nagy büdös semmi. Van egy olyan pillanat, amikor megijednék az ismeretlentől, de bekúszik Eliza hangja és emlékeztetem magam rá, hogy a tenger nagyon sós és nem tudok meghalni, ha nem akadok. De azért zihálok.
- Igen, errefelé már lehetnek, ússzunk vissza
Mondja bennem az ösztönös. Csakhogy a másik mindig erősebb. Gyűjtök egy kis energiát és amint Eliza megindult vissza és kiszámolom utol tudok-e érni, követem, egész a megfelelő távig. Lebukom a víz alá hirtelen, kinyitom a szemem, semmit nem látok, de érzem merre lehet és jó erősen megragadom a lábát. Eljátszom a cápáját.


_________________
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Csüt. Aug. 21 2014, 21:47

Érti miért lenne igazán izgalmas a vászonra vinni a művet, de Lucientől az lett volna meglepő, ha nem értette volna. Mosolygok, jól esik az irodalomról beszélgetni, olyannal, aki érdemben hozzá is tud szólni.
-Ebben van valami... más nem fogja leélni helyettünk. - Persze ez nem jelenti hogy én jobban élveznék egy ilyen jellegű munkát.
Rendesen beúsztunk, de én élvezem, a tenger végtelenje kellemesen borzolja meg a tarkóm. Ez a nyílt reménytelenség ami bekúszik az ember bőre alá a nyílt vízen valódi ijedelem, nem olyan mint a horrorok nézése közben kialakult semmilyen érzet.
Javaslom azért menjünk vissza, mert bár én sokat úszom, ő kétlem és nem akarom hogy elnyelje a tenger régi-új ismerősömet. Nem figyelek túlzottan, mert nem tempózom olyan gyorsan hogy beérjen, de felsikítok, hogy elkapja a lábam, le is merülök és nyúlok oda eresszen el, bár ha realizálom hogy ő hülyül valószínű belékapaszkodom, hogy kiprüszköljem a vizet a számból.
-Lu... ahh... te... hülye... - Mondom de röhögök is, mert a szívbajt hozta rám, ha hagyja nem eresztem, másik kezemmel a mellkasom szorítom mert úgy érzem szökik a szívem a helyéről.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Lucien de Prince
avatarMűsorgyártás
Életkor : 21
Foglalkozás : Deviant
Hozzászólások száma : 77

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Hétf. Aug. 25 2014, 17:17Kifürkészhetetlen félmosollyal adózom az egyetértésnek. Hunyorítok, sokat sejtetően, aztán egy nagyobb karcsapással tovább úszom, a víz rá is ráfröccsen. Lehagyom egy kicsit, bele kell vetődnöm az ismeretlenbe, sötétbe, hideg mindenféleségbe, ami körülvesz és szeretném érezni a hűs fojtogatást, a gravitációt testen és bőrön, mint amikor már nagyon elfáradsz és csak azt érzed hogyan húz a mély magába. Nem hagyom magam, egy pillanatnyi dilemma után máris ott vagyok Eliza mellett, aki cápákra hivatkozva akar engem megóvni az erőfitogtatástól. Erre tippelek, mert nem látom fáradtnak. Somolygok az orrom alatt saját ostoba és kisfiús megmutatomságomon és alámerülök. A lány pillanatokon belül már a karjaimban lebeg, csalárd mosollyal fogadom, pajkosan felnevetek, szándékosan csilingelőre fogva, mert tudom ez milyen megnyerő. Talán el is tereli a figyelmét cápáról, merthogy az támadni készül. Keresek egy leheletnyi szünetet a viháncolásban, vagy részéről ijedelemben, amíg levegőt vesz, amíg magához tér, éppen jó lesz. Hirtelen lehelek rá csókot, aprót, bizsergőt, alsó ajkát kóstolva meg finoman. Nyelvemmel érintem, alig, mégis elég belterjesen, ha nem tiltakozik.
- Hm...épp olyan, amilyenre emlékeztem
Ha hagyja haját arcából oldalra igazítom és ha meglepődik elbámulom kifejezését. Aztán...otthagyom.
- Még találkozunk
Ígérem. Már elég közel vagyunk a parthoz. Ezt a hatás megkívánja és így illékonyan sokkal maradandóbb leszek, mintha maradok beszélgetni és kiderül egy s más. Tudom hogyan kell örökre hercegnek maradni.

// köszi Smile//
.


_________________
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   Kedd Aug. 26 2014, 22:44

Úszunk, mondom forduljunk vissza, de nem gondolok arra, hogy meg akarna ijeszteni. Talán ezért is ijedek meg, lökött, hogy elkapott, de nem bánom hogy tart, meg ahogy nevet. Olyan szép dallamos a nevetése, mint anno. Sosem felejtettem el igazán, ami azt illeti. Szusszanok egyet, de csak most lep igazán, mert megcsókol. Röviden és finoman, mégis felpezsdül a vérem, nem éreztem ilyet... igazából csak vele éreztem ilyet. Gyöngén és puhán csókolok vissza, mert mire felfognám már el is illan az érzet, megszólal. Én csak nézek rá mint valami elcsodálkozott őzgida, hogy akkor hol is vagyok, mit is csinálunk, mi... hol... hogy? Főleg hogy kisimítja a hajam, nem bírom nem őt nézni, elvégre nagyon helyes fiú. Csak helyesebb lett...
-Mi? Várj... - Lepődök meg, de már rohan, szalad, itt sincs, elsuhan a sötét éjszakába. Mire kitámolygok a vízből már nem látom, csak a lábnyomait, mint valami kis csitri simítom a szám, ahol nem rég az övé volt. Még mindig bizsereg. Remélem Lio aludni fog mire megjövök, mert különben magyarázkodhatok mit bazsalygok, khm. Elvégre álmaim hercege lopott megint egy csókot, valahogy nem bánom...

//Én is Very Happy XD//

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Eliza&Lucien New meet in the beach   

Vissza az elejére Go down
 

Eliza&Lucien New meet in the beach

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nem várt meglepetés... (Lucien és Lucy- NYITOTT JÁTÉK!)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-