Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Gyors találka ~ Josh és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Gyors találka ~ Josh és Seby   Csüt. Júl. 31 2014, 15:56

Hát... nem alakul valami jól ez a hét, ugyan olyan hullámvölgyes mint eddig volt... komolyan. Henryvel csak összeveszem, nem tudok rendes bátyja lenni, de legalább Jodie nem utál. Bár fogalmam sincs mennyire etikus hogy az öcsémmel ennyire összekaptak én meg merészeltem jól érezni magam vele... mondjuk nem velem veszekedett. De akkor is. Félek megbántom megint az öcsém. Hah... legalább Aubreyt megismertem, ennyi nagy előnye volt, az a lány! Holnap jön majd át, addig is felhívtam Josht, mert... mert jól esne látni. Ez tök fura de így van. Elvileg ráér, elhívtam a parkba, innen közel van a part meg mozi, meg kajáldák meg minden igazából. Szóval majd eldöntjük mi legyen, hirtelen ötlet volt, nem bírtam a fordításra koncentrálni eléggé... Hazafelé meg bevásárolok holnapra a vacsorához, ez jó terv. Épp valami fa törzsének vetem a hátam a megbeszélt találka helytől pár méterre, számból egy fűszál lóg ki, rágcsálom a végét. Igazából lehet tehén voltam előző életemben, de néha annyira jól esik a zsönge végét eszegetni. Csak remélhetem hogy nem itt jelölt az egyik eb...
Ha jön Josh elvigyorodom de még maradok ülve.
-Sziaaaaaaaaa! Jó látni! Nem kérsz egy kis füvet? Baromi jó, tök zsenge meg friss, parasztfiúsan el lehet rágcsálni de inkább az íze miatt! Hmm? - Mutatok a fűre magam mellett, hogy szolgálja ki magát, van még bőven.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Csüt. Júl. 31 2014, 17:02

Amikor megcsörrent a telefonom, és megláttam Sebastian nevét, mindjárt mosolyra fakadtam. Még élénken bennem volt az élmény, mennyit nevettünk utoljára, és szó mi szó, hiányzott, mert azóta sem volt okom annyit nevetni. Az a srác a szívembe lopta magát, éppen úgy, ahogy Elee is, bár utóbbiról csak annyit tudok, a napokban találkozunk újra...
Olyan szerencsétlennek tűnt a hangja, hogy nem tudtam (nem is akartam) nemet mondani neki, azt mondtam, indulok azonnal, csak mondja meg, hova menjek. Megadta egy park nevét, és a tömegközlekedést igénybe véve mentem oda, felkészülve, hogy esetleg ma is legurítunk valamit a torkunkon. Elég nagy a park, de azt is megmondta, honnan menjek be, nagyjából merre fogom találni, így nem kell sokáig keresnem.
...
A fához dőlve ül a fűben, és ahogy közelebb érek, azt is jól látom, hogy egy fűszálat rágcsál. Messziről mosolyog rám, és csak akkor szólal meg, amikor már egészen közel érek hozzá. Felajánlja a füvet maga mellett és fogyasztásra...
- Múúúú...- köszöntöm stílszerűen, aztán lezuttyanok mellé, bár a fűből nem eszem.
- Van nálam pénz, elvihetlek enni, ha éhes vagy. Tartalmasabb, mint ez a sz@r...- mondom, nevetgélve, miközben enyhén csóválom a fejem. Miféle célzás ez arra, hogy együnk?
A mosoly ellenére valami szomorúság bujkál a szemeiben, bár lehet, hogy ezt csak a képzeletem varázsolja oda, mert olyan bús volt a hangja.
- Túl hamar rájöttél, hogy lekopasztottam a számlád, legalább annyival tartozom, hogy ne éhezzél...- lököm egy kicsit oldalba. Kell a nevetése.


A hozzászólást Joshua McBridge összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 31 2014, 21:41-kor.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Csüt. Júl. 31 2014, 17:18

-Múúú! - Vigyorgok rá mikor mellém heveredik, máris jobb a kedvem, elég ha velem van.
Nevetek, de hülye.
-Ez nasi... bár én nem vagyok nassolós, szóval ez kuriózum! - Nevetek tovább. - Mint a luxuséttermek, ott sem azért mész hogy jól lakj, mert alig van valami a tányérodon! - Vigyorok, eszembe jut Phoenix, vele diskuráltam erről. Vele is vajon mi van? Fel kéne hívnom. Már ha az az ő száma amiről az sms-t küldte...
-Óóó. Milyen rendes tolvaj szarka vagy barátom, csodálod, hogy nem bírom ki nélküled! - Vigyorgok ahogy meglök, tényleg hiányzott ez. Ez a könnyed hülyülés, az érzés, hogy nem vagyok annyira szörnyű. Talán tényleg nem vagyok.
-Na mi legyen? Látom a fű nem nyerő nálad, én is húsimádó vagyok. Vadásszunk le egy csirkést? - Vigyorgok. - Vagy innen mehetünk akárhova, közel a part is! - Ajánlom neki, nekem mindegy, csak dumáljunk, akármiről, akkor elfelejtem hogy szomorú vagyok.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Csüt. Júl. 31 2014, 22:28

Visszabőg rám; ezek szerint tőle sem állt messze a gondolat, hogy ha füvet eszik, valamilyen háziállatnak nézem, az egyszerűség kedvéért bikának (tehén nem lehet, mert az nőnemű). Szebb a mosolya, hogy őszintén felnevet, olcsó poén volt, de máris megérte.
Nyomom neki tovább a süket dumát, csak hogy beszéljek, majd beszél ő is, ha elérkezettnek látja az időt. És mert nem tette eddig, tudom, hogy nincs jó kedve. Ez nem egyszerű ráérzés, ő nem ilyen, őt nem lehet lelőni, ő örök bohóc, aki alig van csendben...
- Sosem voltam luxusétteremben, de ha igazat beszélsz, nem is leszek. Minek menjek oda néhány falatért? - Ráadásul könnyen el tudom képzelni, hogy mi pénzt legombolnak egy-egy adagért az emberről. Hogy a képük le nem sül!
- Kedves vagy, igazán, de szavaid árulkodóak. Honnan tudhatnám, hogy nélkülem nem bírod vagy a pénzed nélkül? Ha nálam van a pénzed, rám van szükséged. És fordítva. Szóval... nem győztél meg- húzom, mert tetszik, ahogy reagál.
- Hoztál puskát? Lőjünk sirályra, azt mondják, finom. De ha nagyon éhes vagy, itt a közelben van egy grill-büfé. Vegyünk egy csirkét, savanyúságot, és üljünk ki a partra, ott együnk...
Figyelmesen nézek rá. Könnyednek mutatja magát, és mégsem igazi a mosolya. Vajon mi bánthatja? Mi jár a fejében? Sosem volt még igazán közeli barátom, ezért nehézkesen tudnám megközelíteni. Szabad kérdeznem, mi bántja? Vagy legyek hülye, amilyen szoktam? Várjak? Vagy kezdjem lényegtelen dolgokkal? Ah...
- Holnap visszapakolom a pénzt, kamatostul, ne fájjon emiatt a fejed...- mondom neki, miközben felhúzom, vagy ő engem, ha egyszerre állnánk fel- ... és hálából te hívsz meg, mondjuk, moziba...?
Film és popcorn, vagy egyéb nasi, meg mi ketten, és biztosított a remek este. Ha ráér. Ha nincs annyi munkája. Vagy ha nem velem van baja mégis...

Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Csüt. Júl. 31 2014, 23:30

-Hát... oda nem kajálni mennek az emberek. - Vigyorgok, nem is emlékszem Phoenix mit mondott, miért megy... gondolom üzleti vacsorára.
Szívom a fogam, ez jó érv, valami frappáns kéne rá.
-Nem, mert már a tied. És ha nem hívsz meg semmire, csak velem vagy, akkor már te kellesz nem az elcsórt pénzem! - Mondom diadalittas mosollyal, pedig semmi frappáns nem sült ki belőle. Nem vagyok a topon, azt hiszem.
-Héj, ez tök jó ötlet! - Tetszik, így eszünk is és a parton is vagyunk. Azt hiszem vágyom a part melankóliájára. - Amúgy minek puska? Csúzli! Lelőjük őket valami stégről! - Kacagok, régen lőttem galambra, de igazából sosem akartam eltalálni az állatot. Csak úgy tettem, hülye lázadás volt.
-Ó, tudtam hogy szeretsz. Mit vegyek neked rajta, gondolom ajándékként akarod megkaparintani a dolgot! Vaaaaagy... mivel már megvetted tíz évre a nevemre az összes pornó csatornát otthonra, felesleges a kártyám? - Vigyorgok, húzom az agyát, jól esik hülyülni.
-Simán. De valami értelmesebb filmet akarok. Vagy tudod mit? Veled a szar filmeket is megnézem, max hangosan röhögünk a moziban! Csak ki dobjanak! - Nevetek. Bár nincs sok kedvem a mozihoz most, de ha Josh szeretne menni akkor jó lenne a kedvében járni.
-Szóval? Vaaagy előbb együnk a parton aztán mozi? Hmm? - Ingatom a fejem, hogy nah? Mit szeretne? Mosolygok rá, inkább mosolygok mint vigyorgok, nem tudom feltűnik-e neki, nekem nem mert eddig mosolyogni sem volt kedvem, most egész vidámnak érzem magam ,hála neki.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 00:26

- Hogy is mondják ezt? Gatyarázás? Villogás? Köszi, kihagyom...- a dolog egyre kevésbé szimpatikus. A véleményem nem rejtem véka alá. Ez a dolog nem nekem való, és soha nem is lesz az.
Inkább könnyedebb és viccesebb témára terelem a szót. Hiányzik, hogy Sebastian oltson, most olyan hallgatagnak tűnik. Próbálom megnevettetni, kihúzni belőle valamit, ami hasonlít arra az emberre, akit megszerettem. Bár nem a röhögései miatt vagyunk barátok, ez most egy másik Sebastian, és nem tudom, mi lehet a baja. Egy hangyányit nehézkesnek tűnik. De azért nem adom fel, próbálkozom tovább.
Szerencsére, hamar megtalálom, hogyan járhatok a kedvében, és részemről már indulhatnánk is. Előbb bökdösődünk egy kicsit, ugyan, vegye már észre, hogy velem van, minden rendben lesz... De figyelmesebb üzemmódba váltok, nem lehetek olyan ... könnyelmű. Kezd oldódni, a humora éledezik, nevetek rajta.
- Ráhibáztál. De magamhoz köttettem, tekintve, hogy nálam kell lakj, a lakbéredre nem maradt pénz...- mondom sajnálkozva. Így járt, megnyert egy életre, együtt rázzuk majd a fütyköst!
Mint lehetséges ötlet, szóba hozom a mozit is, nem teljesen komolyan, inkább csak a moziélmény miatt, és nem is a mai napon, hiszen tudom, hogy sok dolga van. Valami miatt mégis találkozni akart, nem leszek olyan hülye, hogy olyan helyre menjek vele, ahol nem lehet beszélgetni.
- Megnézhetjük a Vihar a biliben-t, vagy a Vak asszony visszanéz c. alkotást. De csak ha már piros hó esik!- nevetem el a végét. Nem akarok moziba menni. Egyszerűen csak vele akarok lenni, mert most érzem igazán, mennyire hiányzott.
Felsegítjük egymást a földről, és egy darabig még fogom a kezét, azon agyalva, vajon jó néven venné-e, ha ismét megölelném, de aztán elmúlik a késztetés, elengedem, és megindulok vele a kijárat felé, ahol bejöttem.
- A mozi várhat. Együnk, igyunk valamit, mert sápadtnak látszol. Talán tényleg éhes vagy? Mikor ettél utoljára? - mosolyoghat a szája, ha a szeme tompán fénylik csak. Nem ehhez vagyok szokva. Ugye, nem beteg?
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 01:10

Kuncogok, engem sem köt le a dolog, főleg hogy szeretek enni. Phoenixel elmennék, de az más. Vele más, hozzá illik, ő más körökben mozog, alkalmazkodom. Mint múltkor a bulin.
-Ó...nem baj, együtt pornózunk. Bár nem, inkább mégse! - Kacagok. - Hát egye fene, valahogy csak elvisellek majd! - Mosolygok, igazából egyszer elgondolkodtam rajta. Szerintem buli lenne. De nem merem mondani, alig ismerjük egymást, még ha nagyon nem így érzem akkor is. Az már tényleg olyan lenne mintha nem is tudom. Akarnék valami mást is, pedig csak könnyebb az élet ha röhögünk. Na mindegy.
Kigúvad a szemem a két címre majd felnevetek, úúúúúúristen, mi ez?! Ehhez nem ittam eleget. De lehet nem is lehet.
-Huh... hát... izé... ezeket ne! Könyörülj! - Nevetek, nem, ezeket most nem. Nagyon nem.
Kicsit tovább fogja a kezem mikor felállunk, pislogok rá. Ő nem olyan "beakadós" mint az öcsi, szóval ez nem olyan hogy kihagy az agy, akkor mi az? Nem zavar, csak fura. Talán mondani akar valamit? De elenged, így kicsit értetlen maradok de mosolygok és megyek a csirkés felé.
-Hogy mikor? Őőőő... - Ez jó kérdés mikor? Nem is tudom, szerintem csak reggeliztem... - Nem olyan rég, de keveset, szóval fér belém, meg húús, imádom a húst, azt tudok enni akármikor! - Mosolygok szélesen, legyintek, lehet ennem kéne.
-Na és veled mi van, randizgatsz? Vagy már meg is házasodtál? Remélem nem, én akarok lenni a tanud! Szöveget kell mondanom! - Vigyorgok, tényleg érdekel mi van vele, hogy halad a csajjal az ügy.
Aztán ha odaérünk a grilleshez, kérek két adag csirkét, combját vagy amit Josh kér, aztán elindulok a part fele, vonzz a tengeri sós levegő.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 01:36

Ugrat a pornócsatornákkal, hát muszáj valahogy reagálnom, és erre azt találja mondani, majdcsak elvisel valahogy...
- Micsodaaaa?- kerekedik el a szemem- A múltkor bezzeg nem volt kifogásod ellenem....- heccelem tovább. Ha a szex téma az, ami visszaállítja a jókedvét, hát legyen. Ki tudja, ezzel a lököttel talán pornót is néznék. Szétröhögném a heréimet is.
A mozit nem gondolom komolyan, két abszurd címet adok neki, észre sem veszi, csak tiltakozik, hogy ne, ne, mégse, ne menjünk moziba. Felsóhajtok. Valami gáz van. Nem vette a poénomat! Vagy ilyen gyenge volt?
Felállunk, és az ölelés ugyan elmarad, de kapok egy értetlenkedő tekintetet, és úgy érzem, magyarázkodnom kell. Nem hülyültem, meg csak...
- Nem tudom, hogyan vette volna ki magát egy közparki ölelkezés- mondom kicsit halkabban, és ha be sem teljesül, legalább jelét adtam, hogy részemről nem lenne akadálya. Nem nagyon érdekel, mit gondolnak mások, szerintem pont az a szép két ember barátságában, hogy bármit megengedhetnek maguknak és egymásnak.
Valóban sápadtnak tűnik. Ennél többnek is, bár sejtem, hogy titkolni akarja. Gondterhelt. Az én agyam lázasan jár, mi baja lehet, remélem, nem annak a balesetnek vannak nem várt szövődményei, ami miatt gyógyszert szedett vagy... Isten tudja, mik meg nem fordulnak a fejemben. A nagyapám hirtelen halála, és a mama hosszadalmas betegsége nem múlt el belőlem nyom nélkül.
- Kapsz húst, csak gyere- indulok el, aztán lassítok, amíg be nem ér, hogy együtt mehessünk a grill-bár felé. Néhány utcányira van, párszor ettem is már ott, vagy vittem haza onnan kaját.
Nem evett reggel óta, ami rossz jel, de most van étvágya, ami jó. Remélem, átmeneti üzemzavar csak, ami nem hagyja nyugodni. Vajon beszél majd róla, ezért hívott ide?
Kérdésére elvigyorodom. Olyan jó dolgot eszeltem ki, remélem, beválik! Persze, ugratnom kell egy kicsit.
- Mióta elmentél, minden nap más alszik nálam, hogy ne érezzem magam olyan egyedül. Három lánynak kértem meg a kezét, kettő ezek közül már gyereket vár, az egyik fiú, Sebastian lesz a neve, utánad, barátom, a másik talán kislány, remélem, kék szeme lesz, ahogy jósoltad, és akkor Johanna lesz...- Eljut az agyamig, hogy a tanúm akar lenni, elnevetem magam- Minden esküvőmön te leszel a tanú, és minden gyerekemnek te leszel a keresztapja, és mivel ez illegális, velem egy cellában fogsz ülni, ha lebukunk...
A grillesnél nem cicózok, veszek egy egész csirkét, és nagy adag salátát, meg sört, kenyeret. Sebastiannak is mindent megveszek, amit csak kér. Ma én vagyok a bankos. Aztán megindulunk az óceán part felé. Szeretem a vizet. A nagyiékat idézi, a jobbik korszakból, és a még vidám gyerekkorom.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 01:54

-Veled nem nézni akarom édes... - Mosolygok rá sokat sejtetően, hogy vele csinálni akarom, aztán röhögök csak.
Aztán felállunk (nem úgy...) és fogja még a kezem. El is kezd magyarázkodni, kicsit zavarba jövök. Én ölelkezni? Csak úgy... hát...
-Gondolod érdekel ki mit gondol? - Mosolygok rá és hát kissé esetlen,de megölelem. Nem azért esetlen mert nem tudom hogy kell, hanem van bennem némi félelem. Mi van ha holnap már Dublinban issza a sört és nem látom többé? Nekem ez tényleg fontos... de... valahogy felé merek nyitni. Most már kicsit jobban megy ez az ölelkezés mint a múltkor, kevésé feszélyezett a testem és a mozdulataim. Haladok!
-Okés. - Követem, mert ő tudja pontosan merre van, én nem. De el nem mennék mellőle, mikor ő most a támaszom a szélben!
Aztán hallgatom, leesik az állam de vigyorgok, micsoda mese! Aztán nevetek, mit nevetek kacagok!
-Hát Josh, veled a börtön is buli, vállalom! A keresztfiam és lányom meg imádni fogom, de vigyázz, tuti elkényeztetem őket! - Aztán kicsit gyöngédebb lesz a hangom, nem akarom azért faggatni.
-Nem találkoztatok még igaz? - Gondolom akkor nem poénnal üti el a dolgot vagy kezd bele.
Azta... de bevásárol, de nem ellenkezem, ha hagyja, és remélem igen, akkor fizetek én. De ha nem hát mosolyogva hagyom, nem akarom azt érezze kihasználom, de azt se hogy olyan nagy legénynek érzem magam hogy lenézem a pénzét.
Aztán ha ott vagyunk a parton le is dobom magam a homokba valami olyan részen ahol a hátunk megvethetjük.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 02:49

- Végre a régi vagy!- csúszik ki a számon, és elnevetem magam. Ez már egészen emberesen Sebastianul hangzott.
Felállás után bénázok egy kicsit (úgy látszik, erről nem sikerül leszoknom), aztán csak megöleljük egymást, olyan "de jó, hogy itt vagy" feelinggel. Sebastiant nem érdekli, mit gondolnak erről mások, engem sem érdekel.
Nem sokáig vesztegetjük a szót, mozi törölve, indulunk a kajáért. Közben szó szerint sztorizgatok neki, egy szó sem igaz az egészből, csak az, hogy veszettül hiányzott, de persze, ezt nem vallom be neki külön, érti ő. A mesém tetszik neki, felkacag, ettől nekem is nevetnem kell, egymást hergeljük a nevetésben, azt hiszem.
- Nem tudnád jobban kényeztetni őket, ahogy én szeretném- mondom mosolyogva, de azért megmelenget, hogy ilyen készséget mutat a dologgal kapcsolatban, és nem küld el a búsba. Aztán rákérdez Eleere.
- Holnapután találkozunk- mondom sejtelmes mosollyal, és kicsit révedezve is. Annyi minden fordult meg ezzel kapcsolatban a fejemben! Még mindig nem vagyok benne biztos, jó ötlet-e, hogy beöltözzek. Ráadásul tisztességtelennek érzem, hogy Heily háta mögött kérek randit másik lánytól. De Heily továbbra is elérhetetlen. Mit kellene tennem?
A csirkésnél nem aprózom el a dolgot, veszek egy egészet, Sebastiannak is, amit csak akar, némi innivalót és salátát is, kenyeret is, aztán - bárhogy szeretné- én fizetem a számlát, így akarom, szóval a sarkamra állok. Fejlesztem az akaraterőmet. Működik.
A partra egyenes út vezet, sok az ember, mindenki szalad valahova, legalábbis úgy tűnik. A jó emberek hazafelé sietnek, a rossza a kocsmába, mi meg a partra, ahonnan a legtöbben most készülnek hazamenni, hiszen lemenőben a nap. Pedig a víz ilyenkor mutatja a legszebb színeit. Beszélgetésünk az úton leginkább a munkára korlátozódik, és rá kell jönnöm, Sebastian nagy árat fizet majd érte, hogy most velem lopja az időt. Most is fordítania kellene, úgyhogy valószínűleg nem csak arról van szó, hogy látni akart, Joshua vagyok-e még vagy Johanna lettem...
Leülünk a homokban, a víz közelében, egy ott felejtett napágynak vetve a hátunkat. Azt használjuk asztalnak; mindent lerakunk rá, onnan falatozgatunk, iszunk, röhögcsélünk. Én már nem tudom követni, micsodán. De aztán hirtelen csönd lesz, és csak a víz csobogását lehet hallani, ahogy az apró hullámok kiszaladnak megnyalni a homokos fövenyt...
- Mi bánt? - szalad ki belőlem a kérdés.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 03:16

Zavartan félrenézek, beletúrok a hajamba, basszus... látja. Bocsánatkérően nézek rá, de mosolygok.
Az ölelés jól esik, főleg hogy ő kérte igazából. Fura de jó. Közvetlenségem miatt ez nekem jó pont nem olyan taszító dolog, mint esetleg más férfiaknak. Bár tény, ha mondjuk Zin, Nick vagy Phoenix... főleg Phoenix kérné akkor tuti csak lesnék hogy... wtf?!
-Áh te csak azt hiszed! - Intem meg az ujjammal, majd kuncogok.
-Naaa, éljen! Végre, ideje volt! Hova viszed randizni? Remélem valami klassz helyre. A H betűs csajjal meg ne foglalkozz rendben? Csak az új lány érdekeljen, elvégre csak ő van, nem? Nah, ennek úgy örülök! - Mondom, de érezheti hogy valóban nagyon örülök neki. Remélem az ő szerelmi élete rendbe jön.
Engedek a nyomásnak miszerint ő fizet, jól áll neki ez a határozottság, mosolygok ezen is.
Fecsegek neki a munkáról hogy jól haladok de halál száraz és unalmas, hogy ki akartam jönni a négy fal közül, nem bírom a szobafogságot. Elviccelem az egészet, meg azt is hogy a futás hiánya miatt kezdek megkattanni, kéne nekem egy mókuskerék a lakásba vagy ilyesmi.
Aztán lepakolunk, basszus, svédasztal, hálásan mosolygok rá, rá is kattanok a húsra, eszegetek, kicsit csönd lesz mert tömöm magam, gondolom ő is. Aztán kérdez, leteszem a húst, nem úszom meg igaz? Annyira átlát rajtam. Ki is ül a bánat a szememre ahogy lesütöm. Eddig tartott a jókedvem, azt hiszem, de a brites illemmosolyom még meg van. Örök klasszikus Sebastian mosoly ez is, csak másképp. De felesleges lenne titkolnom ne igaz? Akkor meg már el is mondhatnám...
-Hát... Henry lehet megharagudott. Azaz kibékültünk, meg mással is kibékültem csak... úgy érzem miattam szakított a barátnőjével. Nem csináltam semmit, azaz... semmi olyat, csak... ő azt hitte és... nekem esett. Tök joggal... bár a lány szerint aki szintén ott volt ugye nem volt jogos, sőt ránézve sértő volt de... ahh Josh, miért van az hogy folyton bármit teszek a végén rosszul sül el és mindenki elhagy? - Hát mosoly mögé rejtem az egészet, de a szemem bánatos. Kimondtam mi fáj, de lehet semmit sem értett belőle. A lényeg annyi hogy szar testvér és barát vagyok, félek ő mikor vágja a képembe. Inkább a naplementét nézem ahogy csillog a vízen, nem tudok Joshra nézni. Miért is mondtam el? Nem is értem... elszomorítom őt is, rájön milyen rossz ember vagyok és itt hagy... összeszorul a torkom a gondolatra.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 03:46

Drága barátom próbál mosolyogni, még humorizálni is, de valahogy nem az igazi. Próbálok lelket verni belé, egymás után beszélek zöldségeket, és igazán csak akkor jövök rá, mennyire rátrafáltam a dologra, hogy valami nem stimmel, amikor az első igazán jó poénját ellövi. Az a tekintet, amit akkor vet rám, amikor ezt szóvá teszem, egyenlőre azonban csendre int. Talán nincs jogom kutakodni, kérdezősködni... még. Mindenféle baromsággal állok elő, hogy legalább valamiféle kacagást kicsikarjak belőle, és időnként úgy tűnik, sínen is vagyok. Még valami mesét is beadok neki csajokról, gyerekekről, és odáig jutunk, hogy majd egy cellában ülünk a börtönben. Aztán Elee...
- Nem túl szellemes, de oda hívtam, ahol először találkoztunk. Egy-két meglepetéssel készültem neki. És ha minden igaz, én is választ kapok a legfontosabb kérdéseimre. Meséltem neked róla, milyen volt az első este, amikor találkoztunk... Érdekel, most is olyan lesz-e. Mert én teljesen más leszek- kacsintok Sebastianra. Aztán olyan mozdulatsort teszek, hogy a témával kapcsolatban lakat a számon. Nem beszélhetek! Félő, lebeszélne a hülyeségeimről. De én már elhatároztam magam. Ha hülyeség, ha nem, koldus leszek, és kész. Ha Elenore érez valamit irántam, éreznie kell akkor is, ha a szagom erősebb az aurámnál. Lehet, hogy faggatna még, de hajthatatlan maradok, azt gondolom, rossz ómen, ha beszélek a terveimről.
Sikeresen vásárolunk enni és innivalót, aztán megindulunk a part felé, hogy kiélvezzük az alkonyat minden csodáját. Minden feltétel adott: szép környezet, jó társaság, harapnivaló. Mini-piknik egy baráttal, naplemente idején. Nem így kéne Eleevel is? Majd ha minden rendben lesz holnapután. Izgulok. Nagyon!
Sebastiannal a munkáról beszélgetünk, ő már kezd belefáradni, én abba, hogy nincs, bár mindketten szorgalmasan próbálunk ellenállni a terheknek. Látom, hogy próbál könnyednek mutatkozni, bár a humorán most is átsejlik a fáradtsága. Vajon tényleg csak az? Nem sokáig bírom tovább, és hiába esik jól az étel, meg kell tudnom, mi bántja.
Tőle szokatlan módon beszél szétszórtan, kissé zavaros a történet, kivel is veszett össze Henryn kívül, de azt olvasom ki a szavaiból, hogy Henry a barátnője miatt lett féltékeny Sebastianra.
- Mit jelent a "semmi olyat"? - kérdezem, de nem az érdekel, mi nem történt, hanem az, hogy mi igen. Ha ráhajtott a testvére barátnőjére, az valóban sértődésre adhat okot, ez jogos, ezt érteném!- Tudtad, hogy a lány az öcséd barátnője?- kérdezem. Nem valószínű. Én még nem is vagyok együtt Eleevel, mégis azt mondta a múltkor... mit is mondott? Valami olyasmit, hogy sosem közösködne. Vagy ezt én mondtam? Már nem emlékszem.
- Nem, ez nem igaz!- csóválom a fejem, amikor azt mondja, ő mindent elszúr. Ugyan nem tudom, hányan hagyták már el, nem gondolnám, hogy csak Sebastianban volt a hiba. Sőt, az esetek nagy részében biztos nem. - Mi verte ki a biztosítékot, hm?
Ez az egész szöveg olyan depressziós: engem nem szeret senki, én mindent elrontok, tőlem mindenki elmenekül. Mi a fene történhetett? Egy ilyen apróság nem akaszthatta ki, főleg, ha kibékült a tesójával, ahogy mondta. Anélkül, hogy nagyon bunkónak vagy tolakodónak tüntetném fel magam, tovább noszogatom, hogy beszéljen még.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 04:01

-Hát ott kezdődött, nem baj ha ott folytatódik! Jah, végre tökösebb leszel, hidd el jó lesz! Szerintem örül hogy felhívtad, drukkolok majd! - Vigyorgok, tényleg gondolok majd rá, remélem összejönnek a dolgai. Én is randizom holnap, a tegnapi nap nekem is elég... tüzes volt, remélem holnap folytatódik. Josht nem féltem, lány ideál, már ha valóban igaz hogy a lányok szeretik a jó fiúkat.
-Jójójóó, ne mond semmit, majd ha összejöttetek mesélsz. - Kuncogok, én szerintem nyert ügye van, ha a csaj azóta nem talált mást.
Aztán dumálunk, eszünk, de csak látja hogy bajom van, hát kicsit kifakadok, neki merek, azt hiszem.
-Nem feküdtem le vele, meg sem csókoltam. Csak elvittem fürdeni a Lake-tóhoz... De nem is tudtam hogy ő meg az öcsém... és én minden lányismerősömmel közvetlen vagyok, főleg ha udvarolok és mivel nem tudtam hát azzal a lánnyal is, Henry meg azt hitte... szóval hogy lefeküdtünk. - Sóhajtok fel, hangosabban mint szeretném, de mint a rossz levegő szökik ki belőlem a dolog.
-Nem. De azt se mondta hogy most komoly lenne a dolog, ő olyan mint én! Vagy volt... nem tudom már. - Csóválom a fejem, hát Henry is csak alkalmi partneres. Volt.
Vállat vonok. Nagyon beszédes tudom, de hah...
-Már a múltkor is összevesztünk. De akkor nem tudom miért haragudott meg rám. Azt hiszem most sem tudom... de akkor is kibékültünk. Csak... végre itt van és felkeres és... erre mindig megbántom, felbosszantom... pedig megfogadtam Phoenix tanácsát és nem aggodalmaskodom túl magam, hát basszus a betegségét is félvállról veszi, de nem okoskodtam neki. Megálltam! - Mondom elkeseredetten, ez nálam nagy szó. De mindhiába.
-Nem tudom mit csináljak... - Mondom csüggedten, piszkálom a kaját mint egy ovis.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 04:31

Ahogy a terveimről beszélek neki, Sebastian rögtön félre ért, de rá hagyom. Higgye csak, hogy ágyba akarom dugni a lányt, akivel másodjára találkozom, bár nem ez a tervem, Sebastiannal talán jó pont. Aztán, majd ha már mesélek neki arról, mi történt, leszedheti a fejem, de ne előre, könyörgöm, mert a maradék önbizalmam is elmegy.
- Oké, drukkolj, az nem árthat! Holnapután... - hálásan nézek rá, hogy érti néma jelzéseimet, és nem faggat most. Tudom, hogy majd minden részletre kíváncsi lesz, és tudom, hogy el fogom neki mondani, de rossz ómennek tartom előre beszélni valamiről. Mintha befolyásolhatná, mi fog (vagy mi nem) történni.
Ellenben nagyon is érdekel a problémája. És ha valaki türelmes volt, az én vagyok, mert sem a parkban nem estem neki a kérdéseimmel, sem az utcán, pedig majd megesz a fene, hogy mi lehet az én kedves (és pótolhatatlanul vicces) barátommal.
Egészen a tengerparton történő falatozásig kell várnom, és bármilyen jól esik az étel, nem tudom tovább jóízűen enni, ha meg nem tudom, mi emészti őt. Felvázolja a problémát, s némi pontosítás után rájövök, csak egy nagy félreértés az egész. Hát miért nem lehet ezt egyszerűen megbeszélni?
- Szóval fürdőztetek egy kicsit a lánnyal, akiről később kiderült, az öcséd barátnője....- nézek a szemébe- Mennyire vagy közvetlen, ha udvarolsz? - Nem értem. Nem feküdtek le, meg sem csókolta. Akkor Henry miért haragszik?
- Miből gondolta, hogy lefeküdtetek?- kérdezek ismét, mert mintha a fejemben lévő kérdésekre válaszolna. - Egyáltalán hogy derült ki, hogy te azzal a lánnyal voltál?
Henryről újabb információkat tudok meg; nem is nagyon lep meg, hogy ebben is hasonlít a bátyjához. Volt kitől ellesni a csíziót, ez ilyen egyszerűnek tűnik a szememben. Henry a bátyja példáját követi.
- De világosan mondtad, hogy nincs közöd hozzá, ugye? És a lány miért volt megbántva? - az előbb ezt is említette, akkor sem értettem.
Most sem értem teljesen. Ha annyira szeretik egymást, és bíznak egymásban, miért hazudna Sebastian ilyen dologban Henrynek? Ki ez a lány? Mekkora befolyása lehet Henryre, ha nem hisz a bátyjának? Sebastiant sem értem. Ha tudja, hogy ártatlan, miért úgy viselkedik, mintha bűnös volna? Valami van még itt a háttérben.
Aztán elmondja, korábban is veszekedtek már. Sebastian magára vesz mindent, mindenért magát okolja. Mintha burokban tartaná a testvérét: őt semmilyen sérelem, vád nem érheti. Szegényt, nagyon el van keseredve. Az ételt már egy ideje csak piszkálja, most is egy csontocskával játszadozik.
- Lehet, fél, hogy az árnyékodban kell élnie. talán független akar lenni, talán kitörni. Csak a te elmondásodból ismerem a kapcsolatotokat, és nekem ez eléggé szorosnak tűnik; nem lehetséges, hogy szeretne leválni rólad?
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 04:53

-Meglesz, nem felejtem el! - Vigyorgok, remélem összejön neki, de nem faggatom mesél ha lesz miről majd, ugye.
-Igen... - Bólintok, hát... ez volt, lényegében. - Nagyon, hát udvarolok! - Forgatok szemet. - Gondolj Johannára... - Szerintem több se kell, ebből csak lejön neki.
-Hát elhívtam a rádióba mert érdekelte, már a csajt. De Henry meg tök rendes volt, küldött nekem egy dalt és bejött megnézni milyen fejet vágok... Így látta mikor köszöntem a lánynak, igaz az arcára adtam puszit, de Henry innen rögtön tudta hogy udvarolok. Felkapta a vizet... - Vázolom a helyzetet, de érezheti hogy feszengek.
-Persze, de ha lett is volna... ugyan már, ha csak átmeneti a kapcsolat mit számított volna hogy lefeküdt mindkettőnkkel, régen ezen nevetett volna velem. Honnan sejthettem volna hogy ez most más? Ahh... de megmondtam neki én is és a csaj is hogy nincs semmi köztünk. Kellett neki némi idő, míg lenyugodott, lehet közben meg is bántottam... ahh.. - Döntöm hátra a fejem, hogy mennyire idióta voltam... mondjuk a falhoz nyomott és a bordám eléggé fájt de akkor is... nem volt szép dolog felhánytorgatni neki a múltat.
-A lány meg azért mert burkoltan leszajházta az öcsém, hogy lefeküdt velem míg vele randizott.. - Húzom el a szám, megértettem Jodiet hogy ez nem esett jól neki.
Úgy nézek aztán fel rá a kajapiszkálást abbahagyva, hogy lesápadok.
-Hát... lehet. - Nézek le zavartan, nem bírom tartani a szemkontaktust. - De ezért jöttem el, hogy ne utáljon meg hogy folyton vigyázok rá de... én láttam milyen magatehetetlen ha rohama van, basszus volt hogy én fürdettem, etettem, öltöztettem, mert ő nem tudta megcsinálni, mindezt úgy hogy apa közölte, az öcsém hibája hogy ez lett vele... - Kapkodom a levegőt, frusztrált lettem attól amit mondott, automatikusan védekezem. - Nem tudom nem félteni... de én... én igyekszem teret adni neki, komolyan! De mit csináljak, ne is találkozzak vele, vagy mi? - Mondom elkeseredetten, ég a szemem, de nem fogok sírni. Nem és nem. Csak fáj a tudat hogy ennyire magára kéne hagynom. Vagy mi... Mi az hogy az árnyékomban él? Mindig is jobb és több volt nálam, a drogozás csak félrelépés volt, rossz srácokkal barátkozott, mert nem figyeltem.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 20:17

Már a parton ülünk, és a csirke meg a saláta nagy része is elfogyott, amikor komolyabban kérdezősködni kezdek, mi bántja. Lassan oldódik fel és kezd beszélni a gondjairól, de megteszi. Próbálom elképzelni a helyzetet, és bele élni magam, leginkább Henry szerepébe, hiszen ő az, aki sértettnek érezte magát. Vajon mit láthatott? Hogyan értelmezte azt? Miként befolyásolták azok a tények, amiket tud a bátyjáról, tud arról a lányról, és ... ami korábban történt köztük Sebastiannal?
Nehéz dolgom van, mert Henryt csak Sebastian elbeszéléseiből ismerem. Mg sosem találkoztam vele (nemsokára fogok), de mindaz az információ, ami rendelkezésemre áll, nem elég ahhoz, hogy nagy veszekedést feltételezzek az esemény miatt. hacsak... nem valami egészen áll a dolog hátterében. Ismét Sebastian elbeszéléseiből merítek ihletet, játszom a kirakó darabkáival, mint valami bűvész.
- Már azért is haragszik, mert udvarolsz?- újabb információ. Kissé más színben látom a dolgot. De egyenlőre nem látok tisztán.
Megint ízelítőt kapok belőle, Sebastian milyen könnyedén veszi az életet, a lányokat, a szexet. Azt sem bánja, ha a testvérével egy lányon osztoznak. Ez nekem furcsa.
- Miket mondtál neki, Sebastian?- -faggatom tovább, mert úgy tűnik, ő is fejéhez vágott valamit Henrynek. Erre célzott, ha jól értem.
A lányok nagyon önérzetesek tudnak lenni. Az osztályban is volt néhány, aki olcsón adta magát, aztán kikérte magának, ha lekurvázták. Nem kezdtem ki velük, mert sosem akartam csak egy lenni a sok közül. Hívhattak puhapöcsnek, lúzernek, buzinak... Egyik sem ért annyit a szememben, hogy szóba jöhessen a dolog (bármennyire izgatott is a szex, mint téma. Megoldottam máshogy, ahogy azóta is megoldom.)
- Talán másmilyennek ismerte meg azt a lányt. De ebben nem te vagy a hibás. Annak a lánynak is szólnia kellett volna, hogy jár valakivel. Vagy csak a te tudomásodra hozni, hogy ne erőlködj...- húzom el a szám.
A fenébe is, ez nem teljesen igaz! Nekem is jól esne, ha egy lány kimutatná a tetszését. A lánynak hogyne esne jól ugyanez! Sebastian művelt és jóvágású pasi. Nem csodálom, hogy az a lány nem ellenkezett, amikor ő udvarolt neki.
Újabb játékot játszom a fejemben, tologatom a darabokat, és más oldalról közelítem meg a dolgot. Sebastian láthatóan megrökönyödik, amikor azzal állok elő, Henry talán féltékeny, vagy csak le szeretne válni róla. Amikor el is sápad, én is rosszul érzem magam. Megfogom a vállát,  (előtte alaposan megtörlöm a kezem)
- Figyelj, nem biztos, hogy igazam van. Csak találgatok! Henryt nem ismerem, így nehéz dolgom van....- Tovább védekezik, szinte sokkot kapott, és ami nem tetszik, nagyon sarkosít- Nem, dehogy! Nem ezt mondtam!
Magam elé nézek, a csirkemaradványra előttem, a zsírpapírban, hirtelen az étvágyam is elment. Elrontottam. Valamit elrontottam, talán nem kellett volna ...
- Ne haragudj! - Keresem a szavakat, mit is mondhatnék, hogy meg ne bántsam- Talán tényleg kicsit aggodalmasabb vagy. Azt mondod, a tesód egy ideje tünetmentes. Szedi a gyógyszereit, jól van... Én nem tudom..., nem tudom, mennyit vagytok együtt, hogyan ellenőrzöd, hogy mindent megtesz-e az egészsége érdekében. És nem tudom, hogy ezt hogyan éli meg. De már elmúlt 22 éves... Talán szeretné a maga életét élni, és azzal, hogy te az ő barátnőjével kavartál, azt is hihette, vele konspirálsz ellene... Tudom én? - vonom fel a vállam. Egy csomó dolgot nem tudok. Henry talán tényleg ebbe a lányba szeretett bele. Vagy éppen Sebastiant védi, és őt félti. Hát honnan tudhatom? Rossz tanácsadó vagyok. Szégyenlem magam, amiért Sebastian most rosszul érzi magát. Miattam. Egyértelműen miattam.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 22:02

-Hát a barátnőjének udvaroltam, csak nem tudtam hogy az... Ha más lányokat felszedek gondolom nem zavarja, miért zavarná? Sosem mondta hogy már nagybácsi akarna lenni... - Vonok vállat.
-Áh... Olyat amiről nem tehetett... csak nem akartam hogy megismétlődjön. - Félrepillantok, ezt nem szeretném elmondani, mert sok mindent maga után von. Arra mondjuk nem gondolok, hogy kicsit később tud olyat mondani a barátom amitől elpattan a cérna, ami amúgy is feslik egy ideje.
-Jah, a lány is kinyögte gondolom Henry miatt hogy esélyem sem volt... Jobb szeretem ha megmondják, de nem szoktam ezért haragudni mondjuk... - Sóhajtom.
Megfogja a vállam, rám is fér, kicsit visszarángat a valóságba az érintése. Elcsöndesedem, elszégyellem magam. Fecsegtem, feleslegesen. A tartásom is tükrözi hogy bánom a dolgot, főleg hogy ilyen szerencsétlen vagyok és tanácstalan. A szavaira kicsit megint elszégyellem magam.
-Tudom csak... nem 'még csak 22. De olyan mintha még mindig 16 lenne vagy kisebb. Már tudom meg látom hogy felnőtt csak... én csak szeretném ha boldog lenne. Tudom milyen nehéz volt neki és én csak könnyíteni szeretnék a terhein. De... lehet sok vagyok neki, elvégre nem tudok megváltozni. De sosem versengenék vele, amúgy is ő nyerne minek? - Mondom mosolyogva kicsit. Henry sokkal jobb meg több mint én.
Aztán sóhajtok egy nagyot, elkezdek még egy húst csócsálni.
-Kössz... sosem beszélek senkinek arról, ha gondom van Henryvel. Téged sem szeretnélek elijeszteni, hogy milyen rémes vagyok... kicsit ki vagyok merülve azt hiszem. - Vallom meg. Igazából idegileg vagyok kimerülve de ezt már nem teszem hozzá. Az a több évnyi stressz, aggodalom. Szerintem sosem fogom kipihenni.
-Ne haragudj hogy kifakadtam. Csak veled mindig annyira jól érzem magam, reméltem elszáll az egész és panaszkodnom sem kell, meg semmi ilyen. Bocs, nem jött be... - Szégyellem magam miatta, de igazából kicsit könnyebb hogy meghallgatott azt hiszem. Bár neki biztos rossz. Önző voltam, megint.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 23:30

Bárcsak volna testvérem. Bárcsak volna ebben tapasztalatom, hogy valóban segítsége legyek Sebastiannak, ne csak lövöldözzek vaktában, mint egy eszelős. Ötletelünk, nem túl sikeresen, én csak kerülgetem a témát, hiszen nem is világos előttem, mi is történt közöttük valójában.
- Jó, ezt nem értem- mondom a fejem rázva- de látom, nem akarsz beszélni róla. Gondolod, továbbadom?- Ha attól fél, pletykás vagyok, nagyon téved. De mindenkinek vannak olyan dolgai, amit szívesebben eltitkolna. Például nekem is. Naná, hogyne lenne? Kikürtöltem talán, hogy szűz vagyok? Úgy csacsogok a csajokról, a szexről, hogy el lehet képzelni, voltam már néhány lánnyal. Sebastian is azt hiszi, azt hiszem. Na.
- De akkor nyögte ki, amikor Henry is ott volt?- gondolom, igen, így van értelme, különben Sebastian nem udvarol tovább. Nagyon. Vagy nem úgy... Hát honnan tudjam?
Johannával kedves volt és vicces, és csibészes... De Johanna én voltam, én férfi vagyok, és másképp reagálok, mint egy nő, ráadásul közöttünk ez a csók-szex téma állandó téma (és humor), szóval fogalmam sincs, hogyan is kellett volna komolyan vennem valamit, ami eleve poénosnak indult. Nem is emlékszem a részletekre!
Látom, hogy zuhan magába, a szavaim nemhogy segítettek volna rajta, csak tovább taszítottam a pokol felé vezető úton. Próbálom visszafordítani, menteni, ami menthető, de olyan tanácstalannak érzem most magam. Nem rám lenne most szüksége Sebastaiannak. Fogalmam sincs, mit mondhatnék; csak abból tudok kiindulni, amit tudok róla, róluk, és most ismerem fel, ez milyen kevés. Magamból indulok ki, én milyen lennék hasonló helyzetben, és szavaimnak ez ad ihletet.
- Biztos vagyok benne, hogy tudja, szereted őt. De hogy mi a boldogság szerinted, nem biztos, hogy egyezik az ő véleményével. Te nem teheted őt boldoggá, ha ő nem ezt akarja. Lehet, hangsúlyozom, lehet, hogy csak beszélgetnetek kéne arról, ki mit akar, milyen az elképzelése a jövőről. Ha ismered a céljait, könnyebben tudsz segíteni neki. Ha úgy érzi, támogatod őt, és nem helyette teszel meg dolgokat, erősebbnek és kiegyensúlyozottnak érzi majd magát... Tudom, hogy szíveden viseled a sorsát, és apja helyett apja vagy, de neki van apja, te a bátyja vagy, hát ne az apja legyél, hanem a bátyja. A testvére. A barátja, ahogy gyerekkorotokban.
Kicsit összeszorul a torkom, amikor azt mondja, kevesebbnek érzi magát Henrynél. Anélkül, hogy ismerném, ezt majdnem cáfolom. Sebastian remek ember, remek férfi, remek barát, és bizonyára remek testvér is. Nem lehet kevesebb az öccsénél...
Picit elmerengünk. Sebastian tovább eszik, de nekem már egy falat sem menne le a torkomon. Kinyitok egy sört, oda tartom Sebastiannak, és ha elveszi, nyitok egyet magamnak is.
- Nem vagy rémes- mondom neki csöndesen, s összekoccintom vele a sörömet (már ha a kezében van)- Nem csodálom, hogy elfáradtál, ha ennyi mindenre kell odafigyelned...- Amíg mamát ápoltam, én is kész voltam. De ezt nem merem hangosan kimondani, elvégre Henry most "egészséges". Talán tényleg az a baj, túlaggódja magát. Mintha többszörösen felelősnek érezné magát érte, miatta. De hát hol tehet ő arról, hogy Henry epilepsziás?
- Ugyan, ne csináld már ezt, Seb. Az ember néha túlcsordul. Ki kell mondani, ami minket bánt, különben felemészt. Papa sem panaszkodott soha, szerintem ezért vitte el a szíve. - Észrevétlenül beszélek a saját nagyszüleimről- Szóval, ne bánj semmit. Így volt jó. Így kellett lennie...- Kár, hogy nem váltottam be a hozzám fűzött reményeit. Kár, hogy nem vagyok jobb barátja. Kár, hogy hasznavehetetlen vagyok.
- Egyszer azt mondta nekem a mamám, hogy amikor nagyon bánt valami, gondoljak arra, "el fog múlni". Bár nem biztos, hogy az idő, amit ki kell várni, kegyes lesz, de a végeredmény a fontos. Pár nap múlva úgyis találkozunk... Hiszen az ebédet nem mondta vissza, ugye? És akkor majd megnézem őt magamnak. Talán okosabb is leszek tőle. Talán alkalmam lesz vele is beszélgetni. És majd visszatérünk erre a témára, jó? Hacsak meg nem oldódik addig magától...
Apró mosollyal nézek Sebastianra. Lehet, hogy nem vagyok a legjobb barát, de hogy hűséges tudok lenni, abban biztos vagyok. És hogy a problémái ellenére ragaszkodom hozzá, abban is. Gyengéden megpaskolom az arcát, atán meg is simítom.
- Igyunk...
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Pént. Aug. 01 2014, 23:58

-Neeem! Nem dehogy csak... csak... félek rossz benyomásod lenne az öcsémről. Nem szeretném. - Aztán sóhajtok. - Az orrom először az öcsém törte el. Ahogy a fogam is. Nem volt... teljesen magánál, én meg nem ütöttem vissza... most is nekem esett és az felhánytorgattam neki hogy most se lenne jogos a verés... - Nézek félre, szégyellem a dolgot, de tényleg nem akarom azt higgye, azért nem akartam elmondani mert nincs bizalmam felé. Igazából rettentő nagy a bizalmam felé.
-Persze. Gondolom meg akarta nyugtatni az öcsém. - Vonok vállat.
Aztán kicsit magamba nézek, igaza lehet. El kéne engednem, de olyan nehéz...
Elgondolkozom azon amit mond.
-Igazad van. Megpróbálom majd... Csak félek olyan sebeket tépek fel amiket nem kéne... de... megpróbálom. Legalább elmondja ha tényleg nagyon az idegeire megyek, nem? - Végiggondolva lehet valahol túl sok mindenki akartam lenni neki. A szüleim helyett is akartam szeretni, elvégre én örülök hogy "becsúszott" és a bátyja és a barátja is akartam lenni. De ez mind egyszerre igen nehéz, belátom.
Elveszem a sört, jól esik ez is, koccintok vele, bár arra hogy nem vagyok rémes mosolygok kicsit.
Nekem nem teher, azaz nem érezném annak, csak... gyengék az idegeim, azt hiszem.
-Gondolod? Kedves tőled... - Kicsit ijeszt a kép, hogy elvisz a szívroham, de... őt se akarom terhelni se senkit.Úgy kéne csinálnom a dolgaim hogy ne nyomasszon semmi. De nem megy... Mondjuk van akinek igen? Kétlem... ez bármily gonosz de megnyugtat. Ugyan olyan tanácstalan vagyok mint bárki.
-Tök jó fej vagy. Igazad van... kicsit sokat rágódom a dolgaimon. Kicsit túlnagyonsokat... - Nevetek, tiszta hülye vagyok. Megpaskol és megsimít, mosolyok rá.
-Jó! Tudod hogy tudok, te meg jól megedződtél a sör már meg se kottyan mi? - Vigyorgok, megkönnyebbültem. - Kössz... sokat jelentett hoyg elmondhattam! Komolyan... Most már tudsz zsarolni, ha nem járok a kedvedbe eléggé! - Kacagok, hülyülök, tudom nem csinálna ilyet. Le kéne hűtenem magam és nem agyalni. Már úgy általában ha ilyen van. De most is...hmm...
-Te Josh... fogadjunk ha lemegy a nap akkor sem mersz puccentosan bejönni fürdeni! - Vigyorgok rá gonoszan, mert hát nincs váltó ruhánk, alsóban nem biztos jó ötlet lenne bemenni, tekintve nem száradunk meg. De így még viccesebb is, kiderül mennyire prűd a kis álszent, elvégre elfordult mikor öltözött át, láttam!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 00:37

Felsóhajtok, ahogy lehajtja a fejét, és közben akadozva beszél. Látom, hogy nagyon szereti az öccsét. Ó, egy negatívum Henryről. Mintha kicsit vehemensebb lenne, mint a bátyja. Talán alkatra is erősebb? Visszaél vele?
- Értem- mondom röviden. Ehhez nem tudok mit hozzá tenni. Nem szeretem az erőszakos embereket. Elhiszem, hogy amikor beteg volt, nem szándékosan ütötte meg Henry Sebastiant. De most tudatánál volt, vagy nem? Nem látok Sebastianon sérülést, úgy tűnik, sikerült rá hatnia. De mi van, ha bántalmazza? Mi történhetett volna? S mindezt egy lány miatt?
- Drága barátom...- nézek rá, esetlenül, gyámoltalanul- Ne tedd, ha úgy érzed, ártanál vele. De a félelmeinket nem söpörhetjük mindig a szőnyeg alá. Nem dobálhatjuk zsákba, és nem hordhatjuk a vállunkra akasztva, nehogy valaki megtalálja és kibontsa a zsákot, mert az mindig nagyobb és nagyobb és nehezebb...
Nem akarok neki rosszat. Alig ismerem őt, sehogysem a testvérét, és én akarom megoldani a problémáikat? Hát hogy jövök én ehhez? Már szinte meg is bánom, hogy véleményt formáztam. Csak segíteni akartam, de rosszabb lett minden. Nem érzem most túl jól magam. - A lényeg, hogy beszélgessetek. Talán rá sem kell kérdezned, elmondja magától, ha valami bántja. Vagy olyan kagyló típus, aki bezárkózik?
Elveszi a sört, és elmosolyodik. Ettől megnyugszom egy kicsit. Sebastian dűlőre jut magával kapcsolatban, és megint azt a következtetést vonja le, hogy sokat aggodalmaskodik. Én vagyok neki itt a dilibogyója, hát harapjon belém, és eltűnik minden gondja-baja (ha csak kis időre is). A magam módján hatok rá, most szavak nélkül, mégis vígasztalónak szánva, aztán arra buzdítom, döntsünk. Sört. A torkunkon. Lefelé.
- Hány százalékos ez a sör? Hét? Nincs mitől félnem. Pár üveg után még meg tudom mondani a taxisnak, hol lakom- nevetem el magam. Valóban, Sebastian mellett megtapasztaltam már ezt-azt. A sör már limonádénak tűnik a whisky mellett. Nem árthat, nem fog ártani. Főleg, hogy ettem is.
Sebastian is nevet, kicsit könnyedebben, mint korábban, elhiszem, hogy így is érzi magát.
- Sosem tudhatod, milyen adatokat gyűjtök be ellened- kacsintok rá. Tudja ő is, én is, sosem bántanám.
Isszuk a sört, kellemesen hűti a torkom, nézem a naplementét, amely vörösbe festi a horizontot. Sebastian felém fordul, és ravasz fénnyel villan a szeme.
- Hehe, apukám, hogyne mernék. Csak utánad, csak utánad!- Egye fene, ha ő belemegy, belemegyek én is. Azt mondta, meztelenül? Egye fene. Egyszer élünk...
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 01:17

-Lehet... de eddig nem volt kinek mondani... puttonyos barátot kaptál... - Mondom kínosan mosolyogva, mert ez az igazság. De nem vagyok gonosz mikulás hogy a nyakába öntsem a zsákom.
-Ő se beszél a gondjairól... ritkán. Ahogy én sem. Régen nem kellett, akkor kimondatlan is tudtuk mi van a másikkal, de pár éve... nos... meg kell tanulnom milyen enélkül rájönni mi a baj. - Sóhajtom, lehet itt a baj. Azt hiszem majd rájövök ahogy szoktam de mivel megváltoztunk, nem fogok.
-Nem is jössz át? Béke-szex? Semmi? Jah, nem veled vesztem össze... attól még megvigasztalhatsz! - Kacagok, határozottan megvigasztalt, igazából hogy meghallgatott, nekem már az rengeteget jelentett. Kezdek rátalálni magamra, azt hiszem. Meg a szex-viccek mindig beváltak eddig, maradjunk annál ami bevált.
-Áh... szóval nálad van a csajos fekete-noteszom! Áháááá, ha kiírtad add már vissza, anélkül összekeverem őket és nem tudsz rendesen zsarolni! - Ugratom, amúgy viccen kívül van ilyen noteszem.
-Ó, már az apukád is vagyok? Na gyere fiam, megtanítalak úszni! - Vigyorgok rá. Kevesen vannak a parton ilyenkor már, erre fele most éppen senki, szóval miután körülnéztem átmegyek nudistába, mert szégyellős nem vagyok. - Láthatod a feszes fenekem, valld be, erre váltál, mert múltkor este sötét volt! - Nevetek és elkezdem lekapni magamról a pólót, majd kibújok a cipőből és gombolom ki a nadrágom hogy toljam le.
-Remélem bírod a hűvöset, be kell futni! Úgy a tuti csipkedd magad! - Vigyorgok rá, jó lesz ez, jó lesz.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 01:49

- Nem baj, hogy Télapó a barátom- nézek rá szolid mosollyal, szinte biztos vagyok benne, hogy az ő agyában is felvillan a kép a zsákos emberről. Nem rossz értelemben.
Sebastian könnyebben beszél most a gondjairól, és nekem is könnyebb értenem. Arról van szó, hogy korábban szavak nélkül is értették egymást. Most viszont nem beszélgetnek, de nem is tudják egymás sérelmeit. Csak érzik, hogy van, de nem beszélnek róla.
- Mi változott meg néhány éve? Mi lett más? - kérdezem. Őszintén érdekel, talán segítséget kapnék a saját problémámra is. Megmagyarázhatatlan a változás, vagy van valami oka mindennek? Talán magamban kellene keresni a hibát Heilyvel kapcsolatban is. Vagy kellett volna. Vagy kell, hogy okuljak belőle. Olyan érthetetlen az egész!
Sörözni kezdünk, oldottabb hangulatban, a pia hülyít, de nem eléggé, ahhoz nem elég erős. Ezen viccelődünk, Sebastian a régi arcát mutatja, és ezen elnevetem magam.
- Vigasz- szexre szorulsz? Tőlem? Igencsak rossz passzban lehetsz! Hát hol vannak a csajok?- nevetem el magam. Hát ez nem igaz! Még ma is a szexről dumálunk. És azon röhögünk. Mi lesz, ha ez olyankor jut majd eszembe, amikor nem kéne? Éppen egy lány nyakába csókolok bele, és Seb hülye beszólásai jutnak eszembe?
Sebastian is kacag, nevetve rázom a fejem, megint arra lyukadok ki, hogy minket Isten is egymáshoz (és nem egymásnak) teremtett. Jó páros vagyunk, remek páros, csupa röhögés.
- Nem, a csajos noteszedről nem tudok, ellenben azon a lemezen, amit a múltkor hoztál, nem csak az a förmedvény volt...- húzom megint. Ki tudja, véletlenül mit másolt rá? (Semmi mást, komolyan, de jó lenne, ha látnám elnyúlni a képét.)
Sebastian egyre lazább, úgy tűnik, kezdi kinevetni magából a bánatot, és egyre merészebb ötletekkel áll elő. Azaz csak egy ötlete van, de nem tiltakozom. Ha már szex-társa nem leszek, legyek valami más: tettestársa az óceán éjszakai bevetésének. Meztelenül.
- Úszni már tudok, köszi- nyújtom rá a nyelvem- A segged meg úgy világít, mint a Hold a csillagos égen. Vonzza a szemem. - Két ujjamat a szemem felé fordítom, aztán rá, filmből lopott módja, hogy jelezzem neki, figyelek ám!
Alighogy szedni kezdi le magáról a ruhát, én is felpattanok, dobálom le én is a cuccaim, rúgom le a csukám. Már be van sózva, a mozgásán is látom, hogy nem hülyül, nem vonja vissza, amit elkezdett, szóval csipkedem magam, ahogy mondja.
- Fizeted a havi rezsim, ha én érek oda előbb!- a sör nem poén. Azt simán fizetné. Így biztos vagyok abban is, hogy a vízbe is beszalad, nem csak engem ugrat bele.
Szaladunk, röhögünk, és kurjantok is, nem érdekel, ha valaki meghallja. Régen éreztem magam ennyire felszabadultnak. Belevetem magam a vízbe, piszok hideg, de szaladok tovább, és amikor jön egy hullám, fejest ugrok bele. Úgy ölel körbe a hideg víz, hogy szinte össze roppantja a mellkasom, de még ez sem érdekel, csak úszom tovább, amíg fel nem dob a víz. Mert az feldob, lévén, hogy tenger. Sós vizet prüszkölök ki az orromból, ahogy lerakom a lábam, épp a nyakamig ér a víz, szememmel Sebastiant keresem.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 02:30

-Azért ne várd hogy elhízzak, megőszüljek és szakállt növesszek, jó? - Mondom esetlen mosollyal.
-Háááát... - látszik kínos nekem, de előbb is megkaptam hogy ne titkolózzak, hát nem teszem. - Henry rossz körbe keveredett és rászokott... a drogra. Az elvonó és az epilepszia ami mellékhatása volt az elvonónak eléggé megviselt mindkettőnket. - Mondom sóhajtva.
De csak megkönnyebbülök, újra van kapacitásom baromkodni, szerencsére.
-Messze, de te egy karnyújtásnyira vagy drágám, tudod, ha beindulnak a hormonok nincs türelmi idő! Adj uram de rögtön kell! - Kacagok.
(Az vicces lesz akkor, de ne hidd hogy nem veszélyes a dolog nálam is xD)
-Basszus... rajta voltak a képek amiket rólad lesifotóztam! Becsszó a szomszéd macskájára nem én léptem rá, csípem a macskákat! - Röhögök, tudom hogy nem volt rajta más, de nem hagyhattam ki!
-Annyira fehér? Napoztatnom kéne, hmmm. - Nézek rá hátra és persze sikertelenül a vállam felett, de csak nevetek.
-OKés, de lassú vagy, én vagyok a futó! - Azzal már lenn is mindkét gatyám és szaladok, mint a diadalittas hülye gyerek, amúgy nélküle is bementem volna, imádok úszni! Főleg a tengerben, annak király feelingje van!
Röhögök hogy kurjant, hangosan és szabadon, én is így röhögök. Futok mellette, nevetek, engem sem hat meg hogy ez bizony nagyon hideg, ha eléggé bementünk már nem lesz az. Én háttal dőlök a hullámba, mert nem szeretem ha az arcomba megy, majd mint Drakula a sírból kikelek a vízből ahogy lökődöm a felszínre. A hajam hátrafésülöm az arcomból és megrázom magam kicsit.
-Jeeeeeej! Igazából már öt éve rendszeres rejtett nudista vagy mi? Teeee! - Kacagok, kicsit le is fröcskölöm, nagyon könnyen belement, szerencsére.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 02:57

- Azzal ráérsz... Gondolod, hogy 50 év múlva is barátok leszünk?- nevetek, tetszik a jövőképünk.
Ahogy beszélgetünk, egyre többet árul el magáról, Henryről, kettejük kapcsolatáról. Arról is, miért változott meg. Eddig erről sosem mesélt, nekem szinte tündérmeséhez volt hasonlatos kettejük viszonya, leszámítva Henry betegségét. Az nem lehetett kellemes időszak.
- Drog? - elképedek. Tudom, hogy a legtöbb fiatal szív valamit. Sokan csak füveznek, de ez meredeken hangzik. Elvonó. Elvonási tünetek miatt lett epilepsziás? Könnyen lehetséges. Alkoholmegvonásban is előfordul, és olyanról már hallottam.
Elismerően és sajnálkozva nézek Sebastianra. Elismerően, hogy épp ésszel végig tudta csinálni, és sajnálkozva, hogy ezt meg kellett élnie. Nem érdemel senki ilyen sorsot. Láttam néhány filmet a drogról. Mama kért rá, hogy nézzem meg. Talán anyám is használt valamit, mert engem nagyon óvott tőle. Sosem próbáltam ki, pedig számos lehetőségem lett volna. Egy pszichológus beszélt róla a suliban, hogy elég egy alkalom is, hogy függők legyünk... Nem érdemes kockáztatni holmi halandzsáért, illúzióért...
- Akkor ezt elhibáztad, "drágám". Legközelebb egy csajt kell felhívnod, mert hiába vagyok egy karnyújtásnyira, gyorsan tudok ám futni!- heccelem tovább, hagyjon engem lógva. És az övé is maradjon csak úgy. Razz
Nevetünk, megint, mint a bolondok, önfeledten, könnyedén, hangosan.
- Á, azokat már töröltem! A többire gondolok!- kacsintok rá, ennyire könnyen nem hozhat zavarba. A szomszéd macskáján azonban felvihogok. Még nem is tudja, (én sem), hogy napokon belül nekem is lesz macskám. Legalább nincs veszélyben!
- Mondom, mint a telihold. Csak vonzóbb- mondom, a seggére utalva, de megint röhögök. Majdnem elvesztem az egyensúlyom, ahogy lépek ki a csukámból.
Aztán versenyzünk a vízik, fingom sincs, melyikünk ér be hamarabb, nem is érdekes, mert jó nevetni, kurjantani, aztán belecsapódni a vízbe. Úszom egy kicsit a víz alatt, mellkasomat szorítja a meleg víz, szinte azonnal oxigénhiánnyal küszködöm, pedig nem is vagyok dohányos. Mindössze kijöttem a formából. Otthon rendszeresen úsztam, amíg volt rá módom...
- Öt éve? Miért pont öt? - kérdezem, és Sebastian közelébe megyek, hasonlóképpen hátra csapva a hajam, ahogy ő teszi. Érdekes kontraszt megy végig a testemen: ahol víz éri, ott szinte fázom, ahol a levegő, melegem van. Sebastian fröcsköl, én vissza csapok egy kis vizet, meglep ez a gyermeki reakció, és az is, mennyire jól esik szórakozni. Ha nem lennénk teljesen pucérak, talán birkózni se röstellenék vele, de így ... Szóval, egyenlőre csak csapkodunk, mint a hülyegyerekek. És nagyokat nevetünk közben. Már nem is fázom.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   Szomb. Aug. 02 2014, 03:23

-Ha rajtam múlik? Naná, tovább is! Együtt bambuljuk majd a tévét az öregek otthonában! Akkor végre elég IQ-k lesz nézni! - Mosolygok és kuncogok.
-Igen... általában közösek voltak a barátaink így ha valaki nagyon vad volt én könnyen mondtam nemet, mert engem sosem érdekelt az ilyesmi. De Henry lázadóbb alkat... sajnos belekeveredett mikor külön voltunk nyáron dolgozni és... rettentő gyorsan tönkrement belé. - Mondom halkan, emiatt is magam hibáztatom de az rég volt, már nem tehetek semmit, csak örülhetek, hogy az öcsém tiszta.
-Nálam nem gyorsabban, repedt bordával is lehagylak, elkaplak ééééés... kukukuku... - Hallatom nevetés és kuncogás elegyemet, amit az egyik barátnőm kedvéért sajátítottam el, mert ez olyan "rosszfiúsan gonosz" jelentsen bármit is.
-A többi? Miért nem tetszettek a csajos-ruhás képeim? Szexi rózsaszín gatyában? - Mondom a szívemhez kapva, rosszul esően, de vigyorgok hamar, nem bírom. Aztán nevetünk a macskán, remélem nincs, vagy ép a farka szerencsétlennek.
-Hát a minimum hogy vonzóbb, azért ne harapj bele, okéé? - Nevetek, hülyítem.
-Mittom én... az jó szám! - Mondom, pont ezen akad fenn? Ejj, kiérdemelte a fröcskölést, legalább kimelegedünk benne, mert biza hideg a víz. Nem vagyok egy birkózó típus és még azért óvom az oldalam, szóval nekem nincsenek ilyen alattomos terveim mint neki. Inkább mikor nagyon hevesen csapkodjuk a vizet már akkor alábukok és odébb úszok, előre, befele, ahol nem ér le a lábam és úszok pár hosszt, tök jó. Már langyos a víz, élvezem.
-Ugye mondtam hogy úszunk még a tengerben haaa? - Nevetek, kiabálnom sem kell hiába vagyok kicsit messzebb, mert nagy a csönd, csak a tenger zúg kellemesen monotonon.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Gyors találka ~ Josh és Seby   

Vissza az elejére Go down
 

Gyors találka ~ Josh és Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-