Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Káosz amigos-Anderson&Taylor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Káosz amigos-Anderson&Taylor   Csüt. Júl. 31 2014, 13:32

Nem igazán tudom mi a francnak jelentkeztem az egyetemre. Tanulni úgyse fogok, de legalább a kollégium olcsó. A szobatársaim meg, előre látom, hogy kangörcsös gyökerek lesznek, akiket az első hét végén fogok fejbebaszkodni bézbózütővel. Másrészről meg ezen a lepratelepen mindenki drogot akar, itt ez a kurvák kenyere. Én pedig az Isten leszek, aki megadja a mindennapi betevőt. Cseszett jó dolog lesz, érezzétek az iróniát. Mindegy.
Kaptam levelet, olyan kis tündérbogarak ezek az itteni emberek, azt mondták múlthét szerdán kellett volna megjelennem valami rohadt unalmas találkán az egyik helyi fasszal, hogy elmutogassa nekem mi merre hány kilométer. Persze, hogy nem mentem el. Időm se volt, és volt egykis...köhömm..problémám pár taggal, béke haló poraikra,  de még ráértem volna is inkább pusztultam volna meg a putris kéglimben, belőve magam a kádban, mint hogy idióta barmokkal sétálgassak. Aztán jött még egy üzenet, hogy hol a picsában voltam és még egy és még egy. Most, az ötödik után már rohadtul elegem volt, hogy nem bírnak békén hagyni, basszák meg itt vagyok az udvaron, legyen boldog minden nyomoronc
Lazán nekidőlök a fának, lerí rólam, hogy a hátam közepére nem kívánom ezt a szarságot. Rágyújtok egy szál cigire,  unottan fújom ki a füstöt. Ha késik az a gyökér, akinek itt kellene parádézni, biz' Isten szitává lövöm. A 21-es úgyis nálam van.

_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Káosz amigos-Anderson&Taylor   Csüt. Júl. 31 2014, 13:59

Kellett nekem jelentkezni abba a nyomorult HÖKbe! Kezd fárasztani Hyun csesztetése, de felbasztam magam mert az a hír járja együtt látták Isabellával. Bejövök, hátha megnyúzhatom. Nincs szerencsém sehol semerre, ráadásul rámsózták ezt a szart is. Én meg az elsősök? Az asztalra csapok az irodában, ócska korhadék fa, majdnem összetörik. Fizessenek bazzeg! Valamelyik okostojás ígért valamit meg valami gólyafosról hadovált, hogy majd reklámoznom kéne a foci klubbot is. Egy normális játékosunk sem volt soha, ez nem az az Egyetem! A napom borult, most már mindegy, megkeresem azt a kis szarost és benyomom az egyik wcbe. Nesze, itt az iskola, lefetyeljed! Figyelmeztetnek, hogy problémás a tag. A dialógusból kiderül, hogy azért énrám bízzák mert senki más nem hajlandó iskolát mutogatni neki.
- Mi vagyok én lelkisegély szolgálat?
Aztán bevallják, hogy nem bírnának vele. És az elnök úr? Az meg biztos kúr, megint az aszalra kell csapjak.
Biztosítanak, hogy senki más nem megfelelő a feladatra, úgy néz ki félnek tőle. Egy gyerektől? Mi van megszületett Sátánka?
- Minek kell pszichopata dilinyósokat felvenni? Ezt az Egyetem magának köszönheti, de jól van. Még atyai jótanácsot is kap
Ígérem rosszul ráncolt szemöldökkel, minél hamarabb el akarom hagyni az irodát, mert a rothadás kerülget valahányszor belépek. Ráadásul egyszer már szét is vertem. Hyun is fél tőlem mert csekk az nem érkezett. Ilyesmire jó vagyok az iskolában is, fegyelmezni a nehéz fiúkat. Nem bánom, az életben is ez a dolgom, szarattam már be rossz arcokat, vertem már meg nem fizetőket, fizetőket, mégis lesz egy jó napom. Hiányzik az adrenalin amióta a maffiának is csak pötyögök és d' Abo várat. Hogy beküld-e az arénába és ki ellen még nem tudom. Szólnak merre látták a büdös kölyköt, arra indulok. Az udvar felé veszem az irányt, mogorva képemen megint táncikál a halál, egyszerűen kifejezve: az alapnézésem ronda, erősek a vonásaim, vastag a szemöldököm és úgy ráncolom mintha mindig haragudnék. Valami ge*i kis punk áll egy fánál ő lesz az, sejtettem. Legalább cigi van nála. Mindenféle bemutatkozás nélkül rámordulok.
- Adjál.
Meglátjuk mennyire készséges és majd attól függően csinálom ki.
- Ez itt az iskola, ennyi. A főnökök üzenik, hogy viselkedj szépen, valamiért be vannak szarva tőled az emberek. Bolond vagy?
Az iskola tényleg hülye, mert akkor minek felvenni? Aztán a piszkos munkát is velem végeztetik el. Szarok ennek a punk kakasnak bármit mutatni, max felkísérem a szobájába, vagy bezárom egy szekrénybe. De előbb a cigi, ha jófélét ad csak a lábát töröm el.

_________________
Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Káosz amigos-Anderson&Taylor   Szomb. Aug. 02 2014, 14:28

Még fél percet kapnak a nyomorékok, ha senkit nem küldenek ide akkor, ennyi voltam. Nem az én időmmel fognak szarozni, ezt garantálom. Már a harmadik szálat szívom, kétszer végigmértem miféle gyökerek téblábolnak erre, mindenki barom, idiótákkal vagyok körülvéve, csak, mint általában.
Éppen készülnék itt hagyni ezt a lepratelepet, amikor valami homár vészesen közeledik felém. Ez?! Komolyan ezt a buzit küldték? Hát beszarok.
- Nesze, dugd fel szépen magadnak! – odapöccintem a tenyerébe az elszívott csikket, még parázslik a vége, remélem megégeti a pöcsfejet. Baszarás, hogy itt ilyenek a főfaszok. Jobb helyeken a hozzá hasonlókkal törlik fel a vért a padlón, nem a felsőbb körökbe fogadják.
- Szóval te vagy a főnökök – idézőjelet mutatok -  csicskása. Értem. Szép karrier, a seggéd is törlöd néha vagy inkább nyalni szoktad? – lekicsinylően beszélek hozzá. Nem hiszem el, hogy nem tudtak valaki értelmes ember adni…mondjuk erősen kétlem, hogy ebben a városban van olyan, akinek az IQ-ja túlszárnyalná egy pitypangét.
- Mi bajod csicska? Bolond?! Hát bazdmeg, te vagy a bolond, csak te mellé még pudlikutya is, aki füttyszóra veri a nyálát. – nekem itt ez nem fog pattogni, mert fejbe lövöm mire kettőig számolna…na, nem mintha úgy nézne ki ,mint, aki egyáltalán tud számolni.
- És, azért néha megjutalmaz a ’főnököd’? Megbasz hátulról meg ilyesmik? – visszadőlök a fatörzsnek, gúnyos fél mosollyal és előveszek még egy szál cigit, csattintom az öngyújtót a füstöt pedig egyenesen a pofájába fújom.  

_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Káosz amigos-Anderson&Taylor   Vas. Aug. 03 2014, 17:55

A hsz tele van csúnya szavakkal!
Nem tetszik a kis buzi, már messziről se, rühellem a punkokat. Büdös, beképzelt, olcsó faszfejek, akik azt hiszik spanyol viaszt szarnak, pedig kevesebbet érnek mint egyetlen köpésem. Ez a gyökér is megúszná tönkretett zselével, ha nem úgy fogadna ahogy. De a halálos ítéletét most írja alá a kis köcsög.
Elugrom előle, mert nehogymár megégessen valami és úgy nézek rá mint, aki keresztbe lenyeli a következő pillanatban.
- Anyádnak dugom fel te rohadt kis köcsög!
Ordítok rá mit képzel magáról ez a csontos takony? Rámordulok, összeesik. Értem már miért "tartanak" tőle, ilyen kölykökkel rakják tele a javítóintézeteket, vagy most szökött valami gyogyóotthonból? Az iskola tényleg levitte a színvonalat, úgy nézek rá mint egy folt fosra a lepedőmön.
- Te meg egy elkúrt kis köcsög. Fura, hogy ennyire nem szűr az Egyetem. Egyébként segget nem nyalok, ne magadból indulj ki.
Vetem oda, minek néz ez? És egyáltalán joga van hozzá? Itt én lehetek az egyetlen, aki megvet másokat. Vagy ez lenne az utánpótlás, ha én elmentem? Ilyen kis senkiházi "nehézfiúk"? Köpök egyet rá, remélem eltalálom, rábaszott a HÖK, hogy engem küldött nevelni, mer' a kölyök hullaházban végzi.
- Tényleg bolond vagy
Állapítom meg fintorogva, ez szociálisan még nálam is képtelenebb mindenre. Oké, akkor száll el az agyam, amikor jön a buzi témával, főleg, hogy ENGEM!!! néz annak, vagy VELEM viccelődik. A saját cigijével fogom felgyújtani. Tenyérrel odabaszok egyet, hogy a pofájába nyomjam, de lehet nem ég le az egész feje, csak valamennyire fáj neki nem annyira amennyire én szeretném.
- Buzinak nézel? A saját hulláddal verlek agyon!
Egyébként a főnököm Zin és jó párszor véresre vertem már, nem hiszem, hogy ez a pojáca okozna gondot nekem, aki 14 éves korától utcai harcol és aki köztudottan nem bír az indulataival. A következő egy pofon lesz, amitől remélem beájul, aszt itt hagyom a faszomba. Mivel nem fog rá számítani, ha nem is ütöm agyon mint egy szúnyogot, a pofonját megkapja. Nekem vagy szépen, vagy sehogy, betömöm én majd a száját, a saját beleivel.

// Zinnel kockadobással döntjük el az eredményt Smile Sztem ez jó, minden harcos játékomnál ezt használom. 0-3 - ig sikertelen 3-6-ig siker. Egy dobás hat oldalú kockával. Nekem most ez jött ki. Csak egyszer próbálkozom Smile Amúgy grat, rekordgyorsasággal estem neked XD
http://www.lanawin.hu/kocka.php?do=eredmenyek 3-mas
http://www.lanawin.hu/kocka.php?do=eredmenyek 4-es//

_________________
Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Káosz amigos-Anderson&Taylor   Kedd Aug. 26 2014, 17:52

Most komolyan egy ilyen gyökérfejet küldenek?! Komolyan?! Hát azért baszogattak annyit, hogy ezzel a nyomorék homárral bájcseverésszek? Édes jó Istenem…Még cigit is kuncsorog, biztos nem telik neki arra sem. Szánalom a köbön.
- Bazd meg magad! Anyámat hagyd! – erre nagyon hamar tudok ugrani. Anya emléke szent, aki Őt csak egy szóval is bántja a halálos ítéletét írta alá a saját vérével. Nyomorult geciláda, hát mit hisz? Az oldalamhoz nyúlok, érzem, ahogy kidudorodik a 21-es sziluettje. Remek, jó, hogy magammal hoztam. Egyetlen szerencséje, hogy megígértem a főfaszoknak, hogy egy kicsit, de tényleg csak egy légy fingnyit visszaveszek magamból és szocializálódok, nem lövöm szitává azt, aki csúnyán néz rám.
- Jól van baszod, jól van akkor nem nyalsz. Papírral törlöd ki neki, értem én. De tudod mit? Legyél inkább jól nevelt homo erectus és mássz vissza gyűjtögetni!  - a köpete a cipőmön landol. Felröhögök és felé nyújtom a lábamat.
– Köszönöm, le is törölheted. Csak, ahogy szoktad. Cipőpasztát is tehetsz rá! – lazán a hátamat a fa törzsének vetem. Most velem ez nem fog baszakodni, még csak fel sem húzom magam miatta. Minek? Annyit sem érdemel, szánni való alak, aki elhiszi magáról, hogy ő itt a valaki holott meg kurvára senkise.
- Sokat szoktál magadban beszélni? – mert nyilvánvalóan azt tette, amikor megbeszélte önmagával, hogy bolond. Mert én nem vagyok az ez egészen bizonyos, ellentétben ezzel a kis talpnyaló buzzanccsal.
A csattanás váratlanul ér, ki is lódul a fejem és ezzel együtt felmegy bennem az ideg.
- MI A FASZT KÉPZELSZ MAGADRÓL, BASZOD? – ráordítok, elrugaszkodom a fától és egy jól irányzott balost küldök az orrába, de úgy, hogy az szilánkosra törjön, de minimum úgy vérezzen neki, mintha muszáj lenne.
Utána jobb oldaltól is megküldöm, becélozva a szemét, hogy egy tisztességes kis monokli díszelegjen neki holnap. Bár azt már úgysem éli meg, mert addigra megölöm.
- De most seggnyalókám, neked nem az lenne a dolgod, hogy jó példát mutass a fiatalabbnak? Hát mit fog szólni a főnök? – két kézzel meglököm a vállánál remélem, hogy hátra baszódik a fűben és kitöri a nyakát az idióta nyomorékja.  


// http://www.lanawin.hu/kocka.php?getresult=647  
http://www.lanawin.hu/kocka.php?getresult=648
http://www.lanawin.hu/kocka.php?getresult=649 //

_________________
A sötét árnyékából szakadtam
Nyomomból vér csorog
Rongyossá rohadt rémkép maradtam
Halált hörgő gyilkos nyomor...
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Káosz amigos-Anderson&Taylor   Pént. Aug. 29 2014, 20:38

Csúnya, gonosz hsz, ízléstelen szavakkal, ne olvassátok!

Gonosz mosolyra húzódik szám sarka, anyuci pici fia? Ez a kis szenny is az anyjára ugrik, tipikus nagyszájú nyálgép.
- Anyádra izgulsz kis köcsög?
Nógatok a fejemmel felé, mintha vadkutya lenne és a mutarjára pitizne. Nyíltan kiröhögöm milyen érzelgős, egyébként pont nem hat meg az ugrabugrálása. Már éppen jó szóra bírnám, de elbassza. A sértése egész kreatív, kár, hogy nem fog soká élni.
- Törlöd te a saját picsádat
Fintorgok, isteneset köpök, de ezzel pont nem találok célba.
- Kezdetnek beérem a te fejeddel, kirakom a barlangomba és minden nap megkongatom a lábszárcsontoddal.
Élvezem. Mindig bírtam, ha belém kötöttek, vagy volt okom rá, hogy bunyózzak, tombol bennem az adrenalin és ez rohadtul tetszik. Igaz nem hittem volna, hogy egy tahó kis pöcsfejben ellenfélre találok, de úgy tűnik megállja a helyét a g*cije!
- Ne örülj kis seggfej, rossz emberrel baszakodsz
Fröcsögöm neki, de nem tudom elrejteni várakozó vigyorom. Na, vajon mit produkál?
- Nem, csak kijelentettem, hogy bolond vagy. Tudod mi az a kijelentőmondat, nem? Aminek a végére pontot kell tenni.
Bolond, kész, ténymegállapítottam, persze abba köt bele, amibe tud, szánalmas baromarc. A pofon megteszi, végre beindul a gyökere és produkál is valamit. Bemos egyet és elered az orrom vére, igaz be nem törte. Ez még inspirál is, széles vigyort vetek rá.
- Még a végén kiderül, hogy a gyíkképed ellenére tudsz valamit, öcsi.
Nem figyelek mert dumálok és képen talál, ez beüt, be fog dagadni, érzem. Cseszni rá, fájdalomküszöböm mindig volt, vinnyog a kis ürge.
- Így nevelek kölyök, a főnököm már megtanulta
Éppen megkap oldalról, de masszív vagyok és a lábam is megvetem, épp csak nekem jön. Megfogom lebaszom oldalra, hogy a gerince törjön. Ez akkora erővel sikerül, hogy remélem ott marad. Poén lenne, ha ki kéne hívni hozzá a mentőket. Sajnálni nem tudom, de azér' nem annyira erősen lépem gyomorszájon mint egyébként, ha nem lenne hulla. Nem szabad gyilkolnom, épp rosszban vagyok a zsarukkal, csak remélem, hogy van olyanja mint ellenálló képesség és ő is az utcán szedte magára a keménységet. Fölé állok, ha a földön végzi, fintorgok, lehet el kell vitetnem. Kár, még bele sem lendültem...

// bocsi, elvileg erősen leváglak a földre :S Azért ne legyen komoly bajod, rád bízom...Mehetünk kórházba, tudok egy jó nővérkét XD //

http://www.lanawin.hu/kocka.php

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Káosz amigos-Anderson&Taylor   

Vissza az elejére Go down
 

Káosz amigos-Anderson&Taylor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-