Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Hey you! Let's do some crazy stuff together! ~Joel&Cassie~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cassie Brightwood
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 22
Foglalkozás : Mellékállású képregényárus
Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Hey you! Let's do some crazy stuff together! ~Joel&Cassie~    Kedd Júl. 29 2014, 22:05

Koncentráló tekintettel, akár egy szimatoló vadászkutya, aki a gazdi piszkos alsóját keresi, úgy baktatok keresztül a kollégium félhomályban fürdő folyosóján, nem véve a fáradtságot arra, hogy a lassan soft-horrorba átmenő környezetet esetleg egy neon általi megvilágosodásban részesítsem... ugyan minek? Most jövök hangulatba! A kis akciómhoz a hangulat kell! Ha nem kellően sötét a lelkem, hogy fogom betörni az éjszaka közepén random helyekre? Bah...
Így hát továbbra is kis hátizsákommal és fekete kalapommal kommandózva, akár egy titkos ügynöknek is beillő mentalitással surranok a folyósokon, random pillanatokban be-benyitva egy szobába, hogy felfedve annak tartalmát vegyem szemre a bent lévők kupacát, hátha találok egy megfelelő társat a mai este ügyködésére... de amikor a harmadik olyan pasi szobára nyitok rá, ahonnan hiába a nyári beköltözés, már akkor a vágható szag csap meg, akkor úgy döntök moderálom magam és nem zaklatok több pucér pasit, akik épp belakni készülik a fészküket, mert a végén még biológiai fegyvernek teszem ki a bioritmusom... ami abban az esetben, ha zombivá változtatna király lenne, de ha csak elájulok tőle és kiterülök a földön, akkor az kevésbé sem stílusos és menő...
Várjunk csak.... mi van, ha az egyik srác tartalmaz olyan biológiailag aktív esszenciát, ami élőhalottá változtathatna, vagy minimum két fejet növesztene rám? Ha jobban belegondolok nem is lenne hülyeség egy mélyet szippantani valamelyikből... persze az más kérdés, hogy a lehető legnagyobb örömmel tesztelnék vajon milyen szögben tudok három emelet magasról szállingózni... vagy csak nőies sikolyban törnének ki, pontosan úgy, ahogy a két perccel ezelőtti delikvensem, akire mikor éppen a fürdőből való távozása közben törtem rá, hirtelen olyan szégyellősé vált, hogy sikítva ugrott ágya alá egy művészi mozdulattal... What The F?
Elgondolkozva simogatom államat olyan professzionális mozdulatokkal, mintha valóba valami elmélyült filozófiai kérdésen törném a fejemet, az emlékeim kielemzése helyett... persze így az éles kanyarok bevitele sem megy olyan könnyen a koordinációt amúgy is nélkülöző testem számára, mely ennek megfelelően vágódik neki a legközelebbi kemény létformának, aki szintén nem tud tájékozódni a félhomály barátságában...
Ettől persze a gravitáció hirtelen flörtbe kezd velem, és próbál meg rávenni arra, hogy nyomjak egy szenvedélyes seggre pacsit a padlónak. Ám mielőtt még ez megtörténhetne, reflexből ragadom meg balestei résztvevő egyénem vállát, s állok meg olyan pózban, amitől minden arra járónak úgy tűnik, mintha épp rúd táncolni készülnék egy jóval emberibb rúdon... Yihháááááá! Milyen király védéseim vannak!
Persze mintha a szervezetem úgy döntött volna, hogy élőben bufferel egy szerényet, megdermedve meredek fel hatalmas szemekkel a nem kevésbé megilletődött ütközési társam arcára, miközben testrészeim még mindig a megmagyarázhatatlan egyensúly fenntartó pózban lebegnek random irányokba. S mikor végre a tudatom is úgy döntött, hogy hosszabb loading után végre zöld utat ad a mozgási készségeim visszaszerzésének, veszett egérként hátrébb ugorva egy fél métert szemezek továbbra is a véletlenszerűen meglepett idegennel, aki... aki magas... igen magas.  ROHADT MAGAS. CSODÁS.
Minden további kommentár nélkül cselekszem villámgyorsan, kihasználva a belőle sugárzó tanácstalanságot, s körbe sasszézva magas alakját mérem fel, mintha épp azt szeretném eldönteni, vajon érdemes-e megvennem ezt a csodálatos hímpéldányt, hogy nappalim csodás ékessége legyen a Dracula koporsóm mellett... MEGVESZEM.
Így immáron ismét előtte szobrozva vágom csípőre kezemet erélyesen, s mind a százhatvan akárhány centimmel keményen feszülve meredek fel rá eltökélten, hadd érezze, hogy lehet, hogy nem ismer, de jó ha a bioritmusába fogad, mert ma este együtt művelünk valami huncutul illegálisat. És akkor most ide valami sátáni nevetés félét produkál az agyam.... INSERT MANIAC LAUGHTER HERE.
- Nem tudom, hogy ki vagy, de mivel magas vagy ezért megkérdezem... mit szólnál egy kis betöréshez? – érdeklődöm meg vigyorogva, hangomban mellőzve minden felkérésre utaló hangzót, egészen kijelentésbe terelve a mondandóm lényegét, ami végül is az.... ha nem jön, akkor lopok egy bioaktív zoknit és az arcába húzom. Majd a kerítésnek támasztom meg hasonlók... – Mielőtt még azt hinnéd, hogy bűnügyet követünk el, ki kell hogy javítsalak. Illegálisnak illegális a dolog, de a halottak nem csuknak le, ha betörsz a haláluk helyszínére! - magyarázom határozottan, kezemmel könnyedén legyintve, mintha nem épp egy többszörös rejtélyes balestek miatti kísértetházba akarnék behatolni a legnagyobb éjszaka közepén, pont úgy, ahogy mindegy hülye fehér csaj szokott a horror filmek első 5 percében. Miért ne? Tök buli!

_________________

Sometimes I pretend to be normal. Sometimes.
Vissza az elejére Go down
Joel Goldwin
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Hey you! Let's do some crazy stuff together! ~Joel&Cassie~    Szer. Júl. 30 2014, 02:41

Kíváncsiság és félelem feat. izgalom feat. Pitbull. Ha egy zeneszám címet kellene adnom annak az állapotnak, amilyenben vártam ezt a napot, hogy elérkezzék, biztosan ez lenne az. Ma délután hagytam el az ideiglenes albérletemet és költöztem be az egyetem kollégiumába. Kíváncsiság, mert már nagyon fúrta az oldalamat, hogy megtudjam, hol fogok lakni az elkövetkező pár évben. Félelem, mert ki tudja, milyen őrült lakótársakkal rak össze a sors, vagy a kolesz igazgatója. Izgalom, hiszen életemben először fogok a családtól távol lakni, magamra utalva, és ha minden jól alakul, barátokkal körülvéve. Pitbull... mert Pitbull szinte minden számban közreműködik.
Kicsit elhúzódott a pakolás, és alig találtam meg az épületet, de sikerült! Megkaptam a szobakulcsomat, megtudtam kikkel leszek, úgyhogy menten fel is cuccoltam. Most itt állok egyedül a háromágyas szoba közepén, temérdek cuccal, amik arra várnak, hogy kipakoljam őket, csak éppen nem tudom hova. Nem akarok túl sok placcot elfoglalni, nehogy közutálat tárgya legyek a két, még otthon tartózkodó szobatársamnál. Hát.. izgalmas, mit ne mondjak. Fingom sincs, mihez kezdjek magammal ilyen későn, aludni most nem lennék képes, alig várom, hogy bejárjam a helyet.
Nobel-díjas ötletem támad, és elindulok, hogy felkeressem a fürdőszobát. Ha megvan, visszajövök a cuccaimért, majd jedi visszatér módban a fürdőszobába, hogy letusoljak. Hogy nézne már ki, hogy hülye ábrázattal össze-vissza támolygok a folyosókon pipere cuccokkal.

Kolumbusz is így érezhette magát, amikor lövése nem volt, hova kötött ki. Jó néhány perc eltelik, és még mindig erre-arra kószálok. Talán Kristófhoz hasonlóan én sem azt találom meg, amit keresek, azaz a fürdőt, hanem mondjuk a konyhát, csak azt hiszem majd, hogy az a fürdő, és lefürdök egy lábosban.
Meglepődve konstatálom, hogy az egyik kanyart nem tudom bevenni, mégpedig azért, mert nekizúgok valaminek. Vagyis inkább valakinek. Első gondolatom az, hogy szegény pára biztos nő, hiszen az ütközés nekem meg sem kottyan, ő viszont előadja a Michael Jackson Thriller című klipjében látott koreográfiát.
- Te valami pantomimes vagy, vagy egy polip-idomár család lánya? - bámulom összehúzott szemöldökkel az égnek-álló végtagjait. Most van lehetőségem megszemlélni, kivel is bodycheckelt össze a sors, hiszen úgy dönt, itt az ideje gyakorolni kicsit a szobor utánzási képességeit. Nem sokat tudok megállapítani a kalap alatt rejtőző alakról, de azt határozottan igen, hogy lány. Ilyen ésszel akár az Okosabb vagyok, mint egy ötödikes c. műsorban is egész szépen teljesíthettem volna.
- Kedves nézőink, természetes élőhelyében láthatjuk a réti oposszumot, amint becserkészi áldozatát, Joel Goldwint. - a csajszi körülöttem ólálkodása a bemutatkozás egy igen egyedi formáját váltja ki belőlem.
- Magas igen, tudom hogy kosaraznom kellett vol.. hogy mihez? - monológja folytatása után ráébredek, hogy nem csak viccel. - Hát én éppen fürdeni indultam, de ez is hasonlóan hasznos elfoglaltságnak hangzik, szóval miért is ne? - amúgy is az unalom kerget lassan őrületbe, legalább akad egy partnerem, aki kirángat belőle. - Ilyen tök menő kalapom sajna nincsen, csak kapucnim! Mutasd az utat! - kacsintok felé, aztán eszembe jut, hogy nem tudom a végállomást. - Hová is megyünk?

_________________

Vissza az elejére Go down
Cassie Brightwood
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 22
Foglalkozás : Mellékállású képregényárus
Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Hey you! Let's do some crazy stuff together! ~Joel&Cassie~    Szer. Júl. 30 2014, 21:56

További felmérési munkálatokat végzek szemeimmel, azt latolgatva, vajon rendelkezik-e azzal a szuperhős fizikummal, amivel az áthajításnál csak fokkal finomabban segít majd célom elérésnek helyére bejutni, hogy nemes egyszerűséggel partizzak egyet a vélhetően és remélhetőleg ott leedző halottakkal. Mert már hogy a ménkűbe lenne jobb esti elfoglaltság annál, hogy egy tök sötét, téglafallal körbevett, elvileg okkal elzárt házban bóklásszunk a legnagyobb sötétben... aki szerint ez nem király, az hazudik és nincs joga ahhoz, hogy a közelemben vegetáljon élet néven. DISMISS YOURSELF.
- Koordináltsági problémákkal küzdök, és többnyire jobbnak látom életben belaggolni míg helyre jön a testemben az internetellátás, minthogy a padlóval randizzak folytonosan. Még a végén azt hiszi, hogy lehet valami komoly kettőnk között – magyarázom el neki, miért is műveltem az imént azt az igen attraktív mozgásformát, amit a különböző testrészeim romantika mentesítésére használtam, mielőtt ismét a parketta izgatásába kezdtem volna. Már így is egy kész földrajzatlasz van a hátsómon, és még pár drasztikus amatőr kaszkadőrmutatvány a magammal közreműködve, és az országokat is meg tudom majd különböztetni szín szerint. Bár a jobban belegondolok nem is lenne rossz egy GPS-t a seggemen hordani... le a naci, random jóga pózt felvenni, és tádám! Máris megmondom hol kéne lennem! Az intim részeim meg navigátormódban tolmácsolják az instrukciókat... ami undi... de vicces is lenne.
- És ha jót akarsz magadnak, akkor gyorsan részletezed mennyi súlyt bírsz el te új állatfaj, mert még a végén összeraklak főfogásnak – jegyzem meg jelentőség teljes pillantásomat reá vetítve, fejemet szinte kitörve annak érdekében, hogy teljes valójában megszemlélhessem. Azt a leborult három napos zombi lábát, ezzel a magasság különbséggel csak bólogatnom kell és a fejemmel új dalt mixelek az ádámcsutkáján. Mily szerencse, hogy az irányíthatatlan mozgási készségeim és a sötétség összehozott minket! Mire mennék egy ilyen magaslati levegőt ismerő ember nélkül?
- Betöréshez. Terveim szerint Hollywood egyik indokoltan eltitkolt kísértetházába törünk be, hogy inspirációt gyűjthessek valami kellően beteg film ötlethez. Fogd fel osztálykirándulásnak. Csak itt nincs Miss. Mici és nincs random busz, ami zavaró módon tud alakot váltani – kacsintok lá huncut módon, s egy rakoncátlan vigyor kíséretében magam elé húzom kicsiny táskám becsapós alakját, hogy kicipzárazva elmerülhessek minimum könyékig benne, 10 másodperc után már garantáltan más dimenziókban járva matató mancsommal. Mikor végre sikeresen megtapogatják ujjaim a háromnapos hulla mellett, amit kerestem, akár egy lézerkardját megtalált jedi kapom elő zseblámpámat. Stílusosan arcomhoz emelve pillázok fel Joel nevű áldozati alanyomra bájosan.- Ha nem vagy szívbajos, akkor ott is zuhanyozhatsz... hátha lesz társaságod... – vigyorodok el egy morbid kis kuncogás kíséretében, azon filózva, vajon egy Tapsi Hapsitól Ironmanig terjedő skálán hol helyezkedne el a csintalanságom, ha úticélunk nemes helyén megviccelném ötletesen. Ejnye Cassie... huncut vagy. HELL YEAH. – Ne aggódj, a kapucni is megteszi, csak legyen stílusba illő a lopakodás közben. Tudod, hogy érezd a kém témazenét a fejedben játszani, mikor majd kommandózunk a vaksötétben– gesztikulálok hevesen kezemmel, hol pisztolyt imitálva, hol pedig Charlie huszadik angyalának képzelve magamat, már azon agyalva, milyen művészi mozdulattal lenne majd legkirályabb behatolni. – Mint mondtam egy nem éppen a köztudottságáról híres régi kecóba tartunk. Vágod, hogy vannak azok a házak, ahol kinyírtak valakit és minden harmadik turista oda akar menni, hogy Instagrammra nyomjon egy képet, ahol ott pózol. Na most ez nem olyan... ez igazi.  Az eredeti tulajdonos csak úgy randommód leverte az asszonyt egy ásóval, hogy aztán élve eláshassa, míg az ott kómál a gödör mélyén. Aztán persze emó, depi, öngyi lett és hasonlók... nem is ez a lényeg. Az elmúlt 50 évben több dokumentált halálos balesettörtént ott, mint egy teszetoszóteronos akciófilmben. Téglafallal vették körül az épületet, mert „nem felel meg a biztonsági előírásoknak” – formálok ujjaimmal élő Microsoft Wordként idézőjeleket, hogy miután magamban is tettem egy szóközt, tovább lépjek és folytathassam galád tervem elmesélését. – Egyesek azt mondják, több szellem bulizik ott, mint egy médiumi találkozón. Én lennék a legboldogabb, ha így lenne... de mivel ez sajnos nem a Paranormal activity harmincadik része, ezért nincs esély rá, hogy Casprrel fussunk össze.  Így hát csupán jó diák módjára helyfelmérést végzek. Te pedig, barátom, beleegyezésed tudatában, segítesz bejutni. Mert csökött vagyok. És béna. És nincs az az isten, hogy legalább húsz csonttörés nélkül átküzdjem magam azon a falon –zárom le mondandómat kifújva heves mesélésem fáradalmait, kalapomat eligazítva barna hajam kusza koronáján, hogy továbbra is feladathoz mért hitelességben működjön. Fontos az imidzs, nem lehet stílus nélkül betörni sehova sem... ez tény. Basic truth.
- Oh és még mielőtt várhatóan illegális dologba rángatlak – jut eszembe hirtelen, hogy egy apró részletet azért kihagytam a heves magyarázatból, így hát összerendezve a létezésem, kezemet felé nyújtva húzom ki magam, egy cinkos kis mosollyal arcomon. – Cassie Brightwood. Horrorisztikus réti oposszum szolgálatodra.

_________________

Sometimes I pretend to be normal. Sometimes.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hey you! Let's do some crazy stuff together! ~Joel&Cassie~    

Vissza az elejére Go down
 

Hey you! Let's do some crazy stuff together! ~Joel&Cassie~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Owen & Cassie

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-