Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Allegra Jhonson - DONE!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Allegra Jhonson - DONE!   Vas. Júl. 27 2014, 17:19


Allegra Meredith Jhonson


NŐ; 22; MARKETING KOMMUNIKÁCIÓ; ÜZLETI MARKETING; 1. ÉVFOLYAMBeautiful Monster

"Szépnek lenni olyan, mint egy Central Parkra néző lakás. A legkevésbé sem fair és általában azoknak jut, akik a legkevésbé sem érdemlik meg."


This is me

Allegra 22 évvel ezelőtt, egy dél-amerikai farmon született, a család második, középső gyermekeként. Ha elsőre elolvassuk ezt a mondatot, el sem hinnénk, mennyi mindent elárul arról, milyen is volt a gyerekkora. Középső gyereknek lenni a legnagyobb szívás, bárki elárulhatja. A nővére mindig, mindenben jobb volt nála, Legra szemében arany élete volt. Sokkal jobb jegyei voltak, hamarabb szerzett pasit, nem voltak pattanásai, nem volt fogszabályzója. Allegra a korai tinédzserkorát is több keserűséggel töltötte, mint örömmel. Nem voltak igazán barátai, már akkor is magának való lány volt. Nem szeretett eljárni otthonról, rengeteget piszkálták és megkülönböztették származása miatt, hiszen "csak egy farmer lánya volt". Húgával már jobban kijött, mint nővérével, de az sem segített nagyon a helyzetén, ugyanis a kicsivel mindig kivételeznek. Amikor a Johnson családról pletykálkodtak a környéki farmokon, róla mindig csak annyit suttogtak, hogy nem viszi majd semmire. A testvéreinek pedig csodás állást, férjet, fényűző életet, nagybetűs SIKERT jósoltak az idősebb nők, amikor csacsogni támadt kedvük. Allegra volt az, akitől nem vártak semmit, még a normális szintet sem kellett megugornia, de ő sosem hitt nekik. Nem érdekelték az idős nők, nem érdekelte őt senki más. Hiszen ő és édesanyja voltak az egyetlenek, akik hittek benne.
Azonban tudta, hogy nem léphet ki a rá vetett árnyékból olyan könnyen. Ahogy idősödött, egyre szebb lett, kitisztult az arcra, a fogai is gyönyörűek lettek, a rút kiskacsából hattyú lett. Csupán eddig várt, hogy összeszedje magát. Alighogy befejezte az iskolát, esélyt sem adott az egyetemre, nem tudta tovább hallgatni nővére sikereit, nem bírta az életét. Úgy érezte, kinőtte a vidéki kis különc fruska szerepét, ideje volt levedleni. Nem lesz többé egy déli farmer lánya, nem lesz többé a sztereotípiák áldozata. Biztos volt benne, hogy meg fogja ismertetni a világgal a nevét. 18 évesen, meglehetősen naiv gondolatokkal fűszerezve indult meg, hogy szerencsét próbáljon. Egyszerűen összepakolta a cuccait, hogy Los Angelesbe, az angyalok városába mehessen, mindenféle támpont nélkül, és persze titokban. Elszökött otthonról, ott állt a nagyvárosban egyedül, jelentős pénz, étel, szállás nélkül. Egy olcsó kis szobát vett ki egy lepukkant motelben, munkát keresett, folyamatosan, de semmi nem akart összejönni neki. Elkeseredésében úgy döntött, felszed egy fiút és elkezdi az életet. Felvett egy csinos ruhát, megcsinálta a haját, kisminkelte magát és beült egy bárba. Rendelt magának egy pohár finom bort, rágyújtott egy cigarettára és csendesen ücsörgött, hallgatta a zenét. Próbálta fejben helyrerakni a dolgokat, de egyre zavarosabbnak tűnt az egész. Képtelen többé hazamenni, nem is adott magáról semmi életjelet, maga mögött hagyta azt az életet. Úgy döntött, inkább lesz itt csöves, mintsem visszakuncsorogja magát a szülői házba, nem bírná ki a büszkesége. Nem szerette volna, ha valaki gyengének látja, szóval kihúzta magát és egész este mosolygott. Egy férfi nemsokára oda is ült mellé beszélgetni és egy csodálatos estét töltöttek együtt.
Ez a férfi lett később a menedzsere, ugyanis biztos volt benne, hogy Allegra szépsége és magassága égi adomány, kamatoztatnia kell. Nem kellett sok, hogy találjon egy kisebb modellügynökséget, ahol az első fotósorozatokat csinálták róla. Innentől kezdve élelmes menedzserének és ügyesen játszott szerepének köszönhetően, felfelé ívelt karrierje. Egyre híresebb lett, már sokan ismerik a nevét, jól keres és igazából megkaphat mindent, amit akart. Annyit bulizhatott, annyi férfit kapott meg, amennyit csak akart és egy ideig ki is használta. Hamar rájött, hogy ez nem olyan jó móka, legalábbis hosszútávon nem lehet sok rétegűen önpusztítást végezni.
És most, hogy már befutott modell, hogy az ő tündérmeséje megvalósult, úgy döntött, elkezd tanulni. Kiválasztott egy szimpatikus egyetemet, egy szimpatikus szakkal, hogy legalább egy diploma legyen a kezében. Utána pedig, ha már mindent elért, amit lehetett, olyan élete van, ami tökéletes... talán hazatérhet még egyszer.Shine on me

A gyönyörű külső ezúttal nem eredményez hasonlóan szép belsőt. Az emberek azzal álltatják magukat, hogy a szépség belülről fakad, nos, Allegra az élő ellenpélda erre. Nem csak a szakmája, az élete változtatta meg a személyiségét, már kisebb korában sem volt kedves, aranyos kislány. Akkoriban visszahúzódóbb volt, most viszont már van önbizalma és ki is használja. Munkája miatt általában álarcot kell hordania és kedvesen mosolyogni, sőt, mi több, hazudni. Hiszen azt mondja, szereti a rajongóit, valójában egy arrogáns személyiség és csak idegesítik őt. Akik az igazi valóját ismerik, nem a szerepet, amit felhúz, hogy jó színben tűnjön fel, ők kőszívűnek titulálják. Általában hideg, már-már fagyos, csendes természet. Mindig higgadt, nem lehet kihozni a sodrából. Ez a pozitív oldala, sosem borul ki, ám meghatni sem lehet. Nem igazán érdeklik mások, az ő világában egyedül Allegra számít, ő a fontos, szerinte körülötte forog a világ. Ettől függetlenül, amikor éppen nem dolgozik, úgy viselkedik, ahogy akar. Vannak fura szeszélyei, vannak napjai, amikor csak nevetgél, ok nélkül, mert szabad ember és nem egy rabszolga. Jobbára csak felületes kapcsolatai vannak, nem igazán barátkozik. A többi modellt konkrétan a saját ellenségeként kezeli, mert megpróbálnak szebbek lenni nála, ami szerinte lehetetlen, de már a próbálkozás is arcátlanság. A dacos dáma létének további kiegészítője, hogy nem hisz a szerelemben, még sosem érzett ilyesmit. Előszeretettel töri össze a naivabb férfiak szívét, amikor reggelente elküldi őket a lakásáról.
Viszont személyiségének van egy másik oldala is, amivel a munkájához áll. Rengeteget dolgozik, hihetetlenül kitartó és tényleg megtesz mindent, hogy legyen mire beképzeltnek lennie. Bizony, tesz azért, hogy ő legyen a legjobb. Eléggé makacs, mondhatni keményfejű lányka és semmiképpen nem visszafogott, ha ilyesmiről van szó, bármilyen drasztikus lépésre kész. Az alkohol nincs jó hatással rá, túl őszinte és érzelgős lesz tőle, szóval általában kerüli a túlzott fogyasztását.Show a little more

Nemrég fejezte be a munkát, késő éjszaka volt, de még nem volt kedve hazamenni az üres lakásba. Úgy döntött, először benéz egy csendesebb helyre, megiszik valamit. Jót fog tenni neki, ha kicsit kiereszti a gőzt, mielőtt még leteszi a fejét. Az utcán sötét volt és egyedül mászkált, de nem félt. Látta már a barátságosnak tűnő kis kocsma fényeit és nem lakott már olyan messze. Magassarkújának kopogása visszhangzott, csak egy-két ember volt csak már az utcán. Nem figyelte a szórakozóhelyet rendesen, csak bement, levette a felsőjét, mert jó idő volt. Ahogy körbenézett, elsőre nem tűnt fel neki más, csak egy részeg szerencsétlen. Odatántorgott hozzá, talán már kifelé tartott, megakadt a szeme Allegrán. Az összes szerencsétlen közül a részegeket utálta a legjobban, szerinte ők egy irtandó fajjá válnak, amint megpróbálnak nőket felszedni. Nos, ő már látta üveges tekintetén, hogy nagyon nem jön rá, hogy nem egy súlycsoportban vannak.
- Helló, szia, hallod, figyumán... te nagyon dögös kis buksza vagy. - Amikor meghallotta az akcentust, elkerekedtek kék szemei egy pillanatra. Vagy a részegség és artikulálatlanság teszi, vagy a hapsi tényleg déli akcentussal beszélt...? Biztosan csak képzeleg. Ő csak lassan, ravaszul elmosolyodik, amikor a férfi, szédelgését legyőzve az ajtófélfának támaszkodik mellette. Ahogy mosolygott rá, csücsörítette kicsit ajkát, felemelte a tenyerét és felmutatta, majd megpuszilta középső ujját és egyenesen a szerencsétlen idióta felé tartotta. Közben még kacsintott is egyet és már tovább is állt, az ilyen alakokhoz hozzá sem szokott szólni. Annyit sem érdemelnek meg.
Allegra egy jelenség volt, ahogy belépett a kocsmába, mindenki megemelte a fejét, rá figyelt. Pedig nem csinált semmit direkt, a kisugárzása tette, vagy csak túl sok volt a részeg, kanos vendég. Mindkét opció elképzelhető. Leült az egyik bárszékre, kért magának a csapostól valami innivalót, amitől nem rúg be, csak ellazul, közben pedig egy laza kis mosoly futott végig az arcán. Ahogy csendben ült, iszogatott, akaratlanul is elkezdett figyelni, miről beszélnek körülötte. A legtöbb embernek furcsán déli akcentusa volt, őt pedig kirázta a hideg tőle. Gyorsan ivott még pár kortyot, hátha az eléggé eltompítja az agyát, de nem jött össze. Lassan leesett neki, hova is keveredett. Egy déli stílusú kocsma volt, teljes mértékben az otthonára emlékeztette. A dekoráció, a zene, a hangulat, az életérzés... nem bírta tovább viselni.
- Ez a hely... - Mondta csendesen, miközben grimaszolt egyet a poharának. - Undorító. - Állapította meg egyszerűen, miközben a csapos felnézett rá, csak pislogott, amikor Allegra lerakott némi aprót a pultra, felállt és már ment is kifelé. Ki nem állhatta ezt a helyzet, olyan emlékek rohamozták meg tőle, amiket soha nem akart viszontlátni. Szóval felállt, kiment, a kelleténél erősebben csukta be maga mögött az ajtót és elindult haza. Otthon akart lenni, vagy legalábbis minél távolabb ettől a lebujtól, amit jó messzire el fog kerülni ezentúl. De hát... ez az ő élete. Ha összecsapnak a feje felett a hullámok, csak hátat fordít és lelép. Hogy miért?
Mert megteheti.Show a little less

Húúú, most nagyon titokzatosra vesszük a formát, nem szeretem a bulvárt, szóval ha érdekel valami, keress meg bátran. Wink Annyit elárulok, hogy Demetria karija vagyok.TEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Allegra Jhonson - DONE!   Pént. Aug. 01 2014, 19:46

Elfogadva

Helló My Beautiful Monster!
Én egyenlőre csak a külsőd előtt borulnék le, ha ugyan szépnek látnálak, de... Na mindegy. A belsődről inkább nem is beszélek, de szerintem melletted sem unatkozna a pszicho doki, ha a gyerekkori problémáid feldolgozása kerülne előtérbe.
Egyébként nagyon imádtam minden betűt (bár én azért még elolvasnám, mert van benne néhány apróbb hiba), szépen átgondolt, jól kidolgozott karakternek tűnik, azt hogy szimpatikus nem mondom, de szerintem nem is annak szántad. Gyönyörű színfoltja lesz a mi kis világunknak és remélem sok izgalmas kalandban lesz majd része! Szaladj foglalni, ne hagyd ki a gólyaavatót se! Aztán játékra fel! WinkNyilvántartás és avatarfoglaló
Karaktertabló
Kollégiumi házirend és beosztás
Felelős tisztségek


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Allegra Jhonson - DONE!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-