Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Vas. Júl. 27 2014, 01:30

Nem hiszem el... komolyan nem. Egy taplóval fogok együtt élni egy tősgyökeres bunkóval. Aki valószínű valami szoknyapecér léhűtő... nem is értem, az egyetemre is mindenkit felvesznek már? Jó én is hülye voltam, de azt hiszi nem érem el hogy két héten belül elköltözzön?! Velem nem lehet együtt élni ha nem akarom, az agyára fogok menni merő kedvességből. Igaz, így hogy ott rontja a levegőt a rezsi csak fele annyi, ami... jó. De basszus, idegesít Neo vigyora. Mr Anderson vagyok, szólíts így... pffff..... kis nyomorék. Ha harc hát legyen harc! Na de mivel enni kell és vééééégre tudok főzni is mert van működő(!) tűzhelyem, sőőőőt, mikróm is, hát ki kell élveznem. Vettem már tésztát, sajtot, tejet, kenyeret, vajat, tojást... más hirtelen most nem kell. Hmm, épp elhaladok az édességeknél, mivel spóroltam Neon egy adag pénzt, kicsi nasit vehetnék is. Épp valami utolsó csomag nyalókánál ácsorgok, egy srác láthatóan ezért indul el erre, hát ha ennyire kapós ki nem hagynám. Rögtön elragadom és gonosz ki mosolyt megeresztve szorítom a mellemnek a zacskót.
-Hmmm, erről lecsúsztál, de káár. A nyalóka lányos nasi amúgy is, keress mást. - Vigyorgok rá kárörvendően, annyira nem vagyok nyalókás, de most ki kell élnem az engem ért elnyomást és kész. A nyalókát bukta a fiatalember én meg örülök a fejemnek.

//Gondoltam Demi miatt vehetsz valami ittenit amit nagyon szeret, akkor lehetek rohadék is meg van okod szóba állni velem xD Ha nem tetszik kitalálunk mást!//

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Szomb. Aug. 02 2014, 00:52

Reggel kisebb tragédia történt a Smith otthonban, már amennyiben az tragédiának számított, hogy kocogás után a cukorszintje esetleges kilengéseit kiküszöbölendő ismételten az utolsó nyalókát pusztította el, amitől egy szál kedvenc hugicája kissé kiborult. Az már nem volt meglepő, hogy a dohányzó asztalra ugorva szónokolt a nappaliban a testvéri szeretetről és a becsületes osztozkodásról, ám amikor megpróbálta felvetni neki, hogy a testvéries osztozkodás nem éppen azonos a fele-fele alapon történővel, kisebb kergetőzésbe torkollott a jelenet, aminek aztán nem túl lelkes apja vetett véget egy hangosan csattanó pofonnal, amikor munkába indulván elállta az útját nem éppen kedvenc fia. Úgy gondolta, pajzsnak használja az öreget, kissé bosszantva is, kissé remélve, hogy talán nem lesz olyan kőszívű jól szórakozó gyerekeit látva, ám gyorsan kiderült, hogy elszámolta magát. Demi az öreg háta mögé került, ő elébe, és akkora pofont kapott fél pillanaton belül, hogy csillagokat látott tőle. Kissé még most is élénkebb volt a színe arca jobb felének, bár már nem volt annyira feltűnő, de az ennek eredményeként szeme előtt felvonuló teljes Tejútrendszer azért elvette a kedvét a sütéstől, amivel általában ilyenkor pedig a leggyorsabban ki tudta engesztelni a kishúgát. Inkább bevonult a szobájába, átöltözött, aztán már a járdán gyújtott rá, még az apja szeme láttára, mert tudta, hogy ez is rettenetesen bosszantja a mindenféle szenvedélytől mentes, egészséges, katonás rendben tartott életet támogató férfit, még akkor is, ha legalább komoly beszélgetésre számíthatott ezért aztán, ha nem a reggeli pofon társára. Némi céltalan kószálás után a városban lemondott minden előre megbeszélt, betervezett dolgot az úgynevezett haverjaival, és inkább nekiállt nyalókát keresni a húgának, azzal a szándékkal, hogy majd vele tölti a délután hátralévő részét megbékítve a kedvenc édességei beszerzésével. Ha akarta se tudta volna elfelejteni, mik voltak Demi kedvencei, annyiszor nyúlta le ő a maradékot, így most szépen besétált a boltba, és már majdnem sikerült is a hadművelet, de aztán nagy meglepetésére egy lány épp az orra előtt nyúlta le az utolsó csomagot az egyik szükségesnek ítélt fajtából. Keserű ízt érzett a szájában, a kudarcét, amit annyira nagyon nem szeretett, hát bájos mosolyt öltött fel hirtelen, így ábrázata még megnyerőbb lett és közelebb ment. Szentül elhatározta, hogy azt a csomag nyalókát meg kell szereznie, vagy Demi ma egész nap durca lehet rá, azt pedig nehéz volt elviselni, ha az ember húga egyben a legjobb barátja is volt. A megjegyzésre már majdnem kiült a meglepetés is az arcára, de sikerült lenyelnie, helyette mosolygott tovább, és lazán megállt a lány előtt.
- Nem is magamnak óhajtottam volna megszerezni, a kishúgomnak lett volna, de talán meg tudunk egyezni - mosolygott kitartóan, és a lány szemébe nézett.
- Valamiért nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen gyönyörű lánynak ne esne meg a szíve egy édességre áhítozó kislányon - jegyezte meg, bár Demi nem igazán volt már kislány, de néha nagyon is úgy tudott viselkedni, ráadásul az ő szemében mindig is a kishúga maradt, akit meg kellett védenie, így cseppet sem érezte hazugságnak, amit mondott.
- Különben Seb vagyok - mutatkozott be csak úgy mellékesen, azon igyekezve, hogy némi bizalmat ébresszen a másikban, már amennyire ez lehetséges volt egy bolt kellős közepén, körülöttük kódorgó vásárlókkal és úgy, hogy közben más sem járt a fejében, csak az, hogy neki bizony szüksége volt arra a csomag nyalókára, hogy felvidítsa Demit.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Szomb. Aug. 02 2014, 01:37

Hmmm, még megnyerő is lehetne lehengerlő és úrias mosolyával a srác, ha nem utálnám a bájgúnárokat. Meg úgy a fiúkat, összességében... Lio után mondjuk kellemesebb látvány ez a ragadozó mosoly, kihívás szagú, vigyorognom kell tőle.
De mikor megszólal hirtelen az egyik kedvenc könyvemben találom magam, basszus, ki ez? Mr Darcy? Pfff... el is kerekednek a szemeim, és mivel ki van húzva feketével, még nagyobbnak tűnik, igazi briliáns művésztrükk lenne eltitkolnom, hogy meglepett. Tuti bunkó, nem a testvéri szeret hajtja csak fondorlatos manipulátor és visszaél a női szív esendőségével. Na hát bukta, én keményebb fából vagyok faragva és vésve.
-Ó, milyen kedves nemes uram. - Bájmosolyt kap, legalább olyan szép mint az övé.
Óóó mondom hogy manipulál, haláli! Még bókol is, azt hiszi elolvadok a helyes kis pofijától? Már rég immúnis vagyok, szóval kéretem magam.
-Hmmmm.... nem is tudom... tudod egyke vagyok, önző és lááány, tuti megennéd előle mert a bátyókról úgy tartják mohók. Mi garantálná hogy valóban egy édes kislány kezecskéi közt landol a nyalóka hmm? - Pislogok rá szépen, ha már gyönyörűnek titulált, tessék, gyönyörködjön. Egyelőre még a mellkasomhoz szorítom a csomagot, tuti ha kicsit félrenézek vagy csak hipnotizál a lázas és töretlen nézésével sutty, elragadja és szalad is el vele. Azt nem hagyom, óvatos vagyok. Ki tudja mire képes egy nyalókára éhes fiú?
-Milyen nemesi név, Sebastian... Szent és mártír, feláldozod magad a testvéri szeret oltárán, mosolyogva. - Mondom elnéző mosollyal, már mindent értek. - Lizzy vagyok Seb barátocskám. Amúgy nem győztél ám meg... - Sandítok rá hunyorítva, bár tény kissé játékosan, tetszik a stílusa, olyan régi módi, Lio után kész felüdülés. Persze ez nem jelenti hogy odaadom neki a csomagot, haha.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Szomb. Aug. 30 2014, 22:43

Ha tudta volna, kihez hasonlította gondolatban éppen a lány, bizonyára elégedetten vigyorgott volna mellé, mert bár nem óhajtott belépni Mr. Darcy szerepébe, pontosan tudta, hogy a lányok nagy hányada számára amolyan álompasinak minősült az illető és minden hasonszőrű régimódi társa, talán a megnyerő modora miatt. Vagy egyéb okból? Fene tudta, meggyőzésnél nem egyszer jött már be, hogy annyira sikerült meglepni szegény áldozatát azzal, hogy kicsit sem bunkón viselkedett, hanem úgy, mint valami pár száz évvel korábbi időpontban játszódó történet lovagias szőke hercege, persze ló nélkül és fekete hajjal, de ezek a részletek annyira nem is voltak lényegesek. Elég hamar sikerült levonnia azt a következtetést is, hogy ha nem is hatotta meg a lányt teljesen, de legalább meglepte, erre mérget mert volna venni. A bájos mosolyra válaszul magabiztosan mosolygott ő is tovább, és kissé közelebb is hajolt a lányhoz, miközben szóra nyitotta a száját, bár arra nagyon is kényesen ügyelt, hogy ne másszon be az intim szférájába véletlenül sem. Az őt is zavarta volna itt és most.
- Ó, ez esetben meg kell cáfolnom a nézeteid, a bátyáimmal együtt ugyanis legfeljebb a megerőltető tevékenységeket igyekszünk lenyúlni Demi elől, a nyalókáit soha - legalábbis nem szánt szándékkal, így e tekintetben tényleg nem hazudott. Ahányszor előfordult, hogy nála végezte az utolsó nyalóka, meg volt győződve róla jóhiszeműen, hogy húga már korábban átmentette a szobájába a készlet egy részét, ráadásul amint beüt a baj, azonnal rohanni szokott valahogy kiengesztelni a lányt, végtére is a Demi-féle kisebb apokalipsziseket nehezen viselte. Egy ilyen kilátásban, és tényleg mindent bevetett éppen, hogy meggyőzze az előtte álló lányt, érdemes vele üzletbe bonyolódni. A bemutatkozásra már nyújtotta is a kezét, és amennyiben a lány elfogadta, nem megrázta a kacsóját, hanem lovagias gesztussal kissé előre hajolva kezet csókolt. A Lizzy hallatán azért éppen csak sikerült elfojtania egy feltörekvő mosolyt, végtére is ki nem ismerte a Büszkeség és balítéletet, amiben a csípős nyelvű józan Bennett leányzó ugyanezt a nevet viselte. Egyre érdekesebb volt ez az egész, vagyis ő mindenképpen annak ítélte.
- Mártír? Ha a húgomról van szó, talán előfordul néha. Bár ha már a neveknél tartunk, a másik keresztnevem Ares. Ebből az következik, hogy nagyon harcias is tudok lenni? - kérdezte egyik szemöldökét kíváncsian és némileg meglepetten emelve meg, nem számított arra, hogy hirtelen kielemzik itt a nevét gyakorlatilag, bár ez meg azt mutatta, hogy a lány egészen művelt volt, ha ilyenekről is tudott. Nocsak, egészen érdekes kezdett lenni ez az egész, még a végén kiderül, hogy egy Lizzy Benettet sodort útjába a sors. Szórakoztató lenne.
- Nem? Hm, pedig igazán igyekszem. És ahhoz mit szólnál, hogyha cserébe a vendégem lennél egy kávéra... bár... süti is lehet, te döntesz - közölte hirtelen ötlet eredményeként máris, a cserekereskedelem egészen hosszú időn át volt szokásban, még ha nem is éppen jövedelmezett, meg aztán a hölgy most felkeltette az érdeklődését, úgy tűnt, megér egy misét... azaz, inkább egy órát mondjuk, már amennyiben hajlandó volt elfogadni az ajánlatot, és persze cserébe a nyalókáért amúgy is belefért ez is, bár jobb volt ebben a percben nem megkérdezni, mi is vitte rá inkább a javaslat közlésére. Nem volt biztos, hogy tudott volna azonnal válaszolni.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Hétf. Szept. 01 2014, 01:31

Hatalmas piros pontot kap az idő- és korzavaros srác, hogy nem mászik bele az inti szférámba, bár ösztönösen dőlök kissé hátra hogy ő meg előre. Nekem kicsit nagyobb a személyes aurám, mint az átlag és nem szeretem ha molesztálják.
-Hmm, nem te vagy a legidősebb, sőt a legkisebb fiú vagy... nehéz sors! - Gyors következtetések, mosolygok a dolgon. - Demi szerencsés lány, de amit nem lát a kis szeme, azért nem fáj a cuki szíve, nem de? - Elvégre ha nem látja hogy a bátyókája mit nasizik, nem tudja miről csúszott le. Meg az én fejemben egy édi-bédi 6-7 éves kislány van, nem egy felnőtt nő.
Hááát a kézfogást vonakodva fogadom el, nem szeretek másokhoz érni, de nem akarok kőbunkónak tűnni így adom a kacsóm. Az tényleg meglep, hogy kezet csókol, kissé meredve nézek rá.
-Seb... pssszt... figyi... ez a huszonegyedik század, tudod, van számítógép, meg tévé, benzines kocsi, meg minden futurisztikus dolog...- Súgom neki vigyorogva, tényleg olyan a srác mintha mondjuk William Blake kortársának képzelné magát.
Aztán még mártírsággal is vádolom drága új lovagom, de egész jól viseli a gonoszkodásom, elismerésem!
-Sebastian Ares... hmm... Tuti mártírhalált halsz egy szent célért, ami "véresen" komoly lesz... - Merengek el mosolyogva. Ares elvégre egy vérengző isten volt, a harc éltette, de nem volt valami könyörületes.. Ellenben Seb mártírunkkal. - Érdekes párosítás, a szüleid csípik a paradoxont? De amúgy... komoly, hogy Ares a második neved? - Valahogy olyan komolyan hangzott a szájából, de ki ad ilyen nevet a gyerekének? Max egy görög, de szerintem ott sem divat. Vagy igen? Nem akarom a világért sem megbántani a nevével, mert ennyire nem vagyok szemétkedő, látszik is rajtam, hogy most komolyan kérdeztem. Remélem nem sértettem meg, ez nem volt cél, csak piszkálni kicsit.
A kérdése elgondolkoztat, húzogatom a szám a plafont meg őt méricskélve, de bólintok.
-Legyen. De addig is nálam lesz a nyalóka, biztosítéknak. A süti után megkapod, cserkészbecsszó! - Mosolygok rá, de veheti ígéretnek, nem csibészesen közlöm. De ha most odaadnám félő elfutna... fájó bevallani, érdekel ki is ez az Sebastian Ares. Van benne valami ami miatt úgy érzem, csak jól járok egy fél-egy óra könnyed cseverészéssel vele. A süti meg csak gratis.
Ha komolyan gondolta, akkor megyek a kassza fele, szorongatva a mellemnél a cukorkát, a kosarat meg hozom, nem kéne itt hagynom... Ha fizettünk nézek rá merre.
-Tudod én nem régen költöztem ide, nem ismerem még ki magam. Szóval remélem leszel még egy kicsit gentleman és mutatsz egy jó helyet. - Mosolygok rá.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Hétf. Szept. 15 2014, 11:29

Egyre érdekesebbnek ígérkezett ez az egész jelenet, főként talán azért mert meglehetősen különös szerepet választott abban a reményben, hogy talán azzal sikerül meggyőznie a lányt. Az a csomag nyalóka volt az eszköz Demi boldogságához, és ő nagyon is szerette boldognak látni a húgát. Gyakorlatilag bármire képes lett volna Demetriáért, ez sosem volt számára kérdés. A megállapításra kissé megvonta a vállát válaszul.
- Túl lehet élni, ha már egyszer ez jutott. Az meg... van benne némi igazság, szeretem, ha a húgom inkább látja szépnek az életet - válaszolta röpke elgondolkodást követően. Igaz ugyan, hogy ezt teljes mértékben nem tudta elérni, hiszen már egyetemre járó hugicával nehéz lett volna megvalósítani, hogy csak a szépet és a jót lássa, meg aztán meg lett volna annak is a hátránya, de azért általában legalább a nehéz gondoktól igyekezett óvni, amennyire csak tehette. A téma azonban gyorsan változott meg, és félig még el is mosolyodott a lány reakcióján a kézcsókra. Mindig mindenki meglepődött rajta, nagyon is, vagy mert annyira ódivatúnak ítélték, vagy mert annyira nem tudták hová tenni és reagálni rá. Jelen pillanatban talán mindkét lehetőség fennállt, de ha meg sem fordult a fejében rákérdezni. Igazából, nem is kellett, máris megszólalt a lány rombolva minden illúziót, így még ő is elnevette magát.
- Mármint trubadúrdobozra gondolsz, amiben mindenféle alakok mozognak egy üveglap mögött meg arra a sátáni szekérre, ami magától megy? - kérdezett vissza, csak a poén kedvéért, de mellé azért már szélesen vigyorgott ő is, nem tudta visszafogni.
- Tudom egyébként, hogy ez a huszonegyedik század, képzeld, nézek tévét, netezek, van jogsim, sőt még egy motorom is, de néha szeretek úgy tenni, mintha nem ebben a korban lennénk. Van valami különösen szép a régi korokban, ami ma már nincs. Túlságosan rohanunk - jegyezte meg végül, amint sikerült mosollyá varázsolni a vigyort az arcán, és ha már mártírkodással vádolták, közölte azt is, hogy a középső neve korántsem erre determinálná, amennyiben egyáltalán hitt volna valaha is ő az ilyesmikben. A hitetlenkedésre azonnal bólogatás volt a felelete.
- Komolyan Ares. Mutassam meg a személyim? - kérdezte végül. Az emberek mindig meglepődtek, hogy lehet ez a neve, pedig a húgáé sem volt kevésbé görög, hiszen a Demetria a Demeterből származott, az anyjuk mindig is szerette a mitológiát. Még szerencse, hogy nem valami sokkal furább nevet kapott, mint Poszeidón, vagy tudja a fene. A süti jó ötletnek bizonyult, rábólintott a lány, még ha nem is egyből.
- Nagyszerű - vágta rá válaszul, és mosolygott mellé. Amint kijutottak a kasszától, már tudta is, mi lesz a legjobb hely egészen a közelben.
- Természetesen, Miss Lizzy. Tudok egy remek kávézót egy utcával odébb és isteni sütiket is lehet ott kapni. A gyümölcsös tortáikat csak ajánlani tudom. Kérem, kövessen - közölte, és már nyújtotta is a karját, ha már gentlemannek kell lennie, ő aztán az lesz.
- Egyetem miatt költöztél ide egyébként? Vagy netán dolgozol? - érdeklődött séta közben, beletelt ugyanis pár percbe az út az említett kávézóig, legalább addig kihasználta az időt beszélgetésre. Odaérve előre engedte a lányt az ajtónál, majd hamarosan helyett is foglalhattak az egyik ablak melletti asztalnál, és amíg Lizzy a sütiről döntött, ő egy kávét kért csak, az éppen elégnek tűnt számára a szokásaihoz híven.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Hétf. Szept. 15 2014, 17:43

Elmosolyodom, kivételesen kedvesebben, mert ez olyan tesós dolog. Amyn is mindig ezt láttam, mindent az öcsiért és a húgiért. Talán Sebastian is ilyen, nem csak kamuzik. De nem lehet elérzékenyülnöm, a látszat sokszor csalóka, tapasztaltam. Szóval azért mert édi nem kapja meg a nyalókát és punktum.
Aztán kapok egy kézcsókot, basszus, ki csókol ma már kezet a 90 és halál között lévő nagypapikon kívül, akik még bírnak mozogni? De a válaszára nekem is nevetnem kell, neee, ez tetszett, basszus, meg fogom kedvelni, pedig nem is ismerem.
-Aham, az nagyon sátáni, jól látod. Elvégre ez Los Angeles, itt alakult ki először a szmog. De majd elmagyarázom, mi az, drága lovag! - Kacagok, imádom ha valaki szellemes. Mondjuk mióta Lioval vagyok összezárva, igénylem is az értelmességet magam körül.
De kifejti, hogy nem időutazó, vagy ha az is, már akklimatizálódott.
Hajj, utálom, hogy kedvelhető. Nem bízom a kedvelhető fiúkban. Mondjuk a nem kedvelhetőekben sem... ördögi kör.
-Megértelek, akkor valahogy volt idő mindenre ami fontos és nem tolódtak el ennyire az értékek... meg az emberek figyeltek egymásra, a környezetükre... - Préselem össze a számat, mert egyetértek vele. Bár naivitásnak és romantikus idillnek tartom, ha valaki el próbál szakadni ilyenformán a valóságtól, mert sajnos nem lehet megmásítani a kort, amiben élünk. Akkor meg jobb belerázódni ebbe.
-Nem kell, elhiszem. Ilyet senki sem találna ki. - Mosolyodom el bocsánatkérően. De most gondoljunk már bele, kinek jutna eszébe ilyennel poénkodni? Minden esetre az biztos, hogy nem felejtem el a nevét, mert immáron kiváltképp érdekes lett. Sőt. Szerintem a tulajdonosa is érdekes, amit fáj bevallanom. Lehet Lui elrontott, megfertőzött valami teszetosza cukisággal. Na jó, ő nem teszetosza, csak kicsit bizonytalan, nem bántom olasz barátom.
A sütizésnek úgy fest ő is örül, vagy annak hogy igent mondtam, ki tudja. Vagy csak édességfüggő és mivel nem kapta még meg a nyalókát, kell valami más. Sosem lehetünk elég körültekintőek, ne bízzuk el magunk, nem de?
Miss Lizzy... felszalad a szemöldököm, de mosolygok. Nem hazudtolja meg az úriember szerepét.
-Köszönöm uram, lekötelez. - Mosolygok rá szépen, normálisan közöltem, mert az eddigi negédes stílusom után úgy is felértékelődik, nem kell úrilányoskodnom. Bár ahogy nyújtja a karját kicsit habozok, de... nem kéne félnem hozzáérni, amúgy is kellemes külleme van, csak... na mindegy, ha már azt játsszuk, kort tévesztettünk elfogadom. Mondjuk finoman karolok bele, így is tartva némi távolságot.
-Az egyetem miatt, de dolgozom is. Úgy alakítottam ki az órarendem, hogy tudjak. Igaz, nem azt dolgozom még amivel később is akarok, de a munkatapasztalat, az munkatapasztalat, nem de? - Mosolygok, mert legalább a munka miatt nem fáj már a fejem, ami jó.
-Na és te? Esetleg restaurátorként dolgozol? Vagy múzeumban? Ó, vagy jelmeztervező! Legalábbis ezeknek tanulsz? - Kérdezem mosolyogva, nem tudom megtagadni magam, hogy pimaszkodom vele. De annyira illene hozzá valami ilyen munka, annyira el tudom képzelni, hogy szenvedéllyel ecseteli valamelyik ógörög szobor remekműviségét.
Szavam nem lehet rá, tényleg lovagias és udvarias. Megköszönöm hogy előreenged, leülök és húúú, micsoda kínálat, tényleg. Bár a nyalóka minden sütinél olcsóbb, kicsit gondban vagyok. Minden esetre ezen ráérek gondolkodni, kérek egy gyümölcsöset, úgy is azt ajánlotta figyelmembe, szerintem jó ízlése lehet így hallgatok rá.
Tényleg elhívott sütizni, igaz még kirohanhat a kávézóból és itt hagyhat a számlával, de nem hiszem hogy megtenné, így odaadom neki a nyalókát a szatyorból.
-Tessék, de tényleg add a húgodnak, hmm? Na jó, egyet vegyél majd belőle, jutalomból. Kitartásod elismerendő!- Vigyorodom el.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Csüt. Szept. 18 2014, 21:36

Sok mindenre volt képes, ha el szeretett volna érni valamit, de Demit illetően sosem hazudott. Ugyan kicsit szerepbe bújt most, ha már ez a fajta lovagias viselkedés kicsit sem volt jellemző a jelen korra, de ettől még minden szava igaznak volt mondható, sőt még a mosolya is őszinte volt, kicsit sem erőltetett. A választott szerepbe viszont annyira sikerült beleélni magát, hogy szegény lány nagyon is meglepődött, ezt egyszerű volt leolvasni az arcáról a kézcsókot követően, így gyorsan rámutatott azért, hogy véletlenül sem pár évszázaddal korábbról szabadult ide. Lizzy nevetése kellemesen csengett, miután hallotta a kor talán széleskörben leginkább elterjedt és ismert vívmányaihoz fázött megjegyzését, és elégedetten nyugtázta magának ennek eredményeként, hogy talán egészen jól meg fogják érteni egymást. A humorát legalábbis értette és értékelte Lizzy, ezt könnyű volt észrevenni.
- Los Angeles? Nahát...Akkor ezért nem találtam a vidéki kúriát, ahová igyekeztem. Csodás. Viszont igazán kíváncsi lettem most arra a magyarázatra, hölgyem - jegyezte meg kíváncsisággal vegyes érdeklődéssel, hiszen bár tudta, hogy mi is az a szmog, meg aztán egyébként is születése óta itt élt kisebb-nagyobb megszakításokkal, így tapasztalta is, de egyelőre még nem igazán akart kiesni a szerepéből. A szándék azonban nem volt elég, mint kiderült, elég hamar bevallotta ugyanis, hogy bár szerette ő a régebbi korokat, nagyon is, mégis áldozatul esett a modernitás csábításának is, nem csak ismerte ugyanis a technikát, de élt is vele, meglehetősen gyakorta, ami azt illette. Kissé elgondolkodva bólogatott a lány megállapítására, egyetértett vele mélységesen, és talán még tárgyalhatták volna hosszasan az elmúlt idő előnyeit, ha nem okozott volna akkora meglepetést a második keresztneve. A rácsodálkozás, de még a hitetlenkedés sem zavarta, hozzászokott már, annyira, hogy mulatni is tudott az emberek reakcióin, amikor közölte, hogy ő bizony az Ares névre is hallgat.
- Azért muszáj hozzátennem, hogy katonacsaládból származom, szóval így talán még annyira sem meglepő, hogy kerülök kapcsolatba a háború istenével - jegyezte meg még csak úgy mellékesen, majd elégedetten nyugtázta, hogy a sütemény gondolata a lánynak is tetszett, és karját nyújtva máris visszarázódott iménti szerepébe, és nemsokára sétáltak is az általa említett kávézó felé egyenesen.
- Természetesen. Meg aztán ez a munka és egyetem együtt igazán remekül hangzik, kitartást hozzá. Na és pontosan mit tanulsz? - érdeklődött tovább, ha már iménti kérdésére választ kapott, aztán széles mosolyra húzta a száját az elhangzott lehetőségek hallatán, és megrázta a fejét.
- Egyik sem rossz ötlet, de nem. Ha minden jól megy, akkor színész leszek majd egyszer megtörve a családi hagyományt és meghazudtolva a nevem - válaszolta Lizzyre pillantva szeme sarkából, kíváncsi volt, hogyan reagál erre a lány, és nagyon remélte, hogy véletlenül sem fordult meg a lány fejében, hogy netán hazudna éppen vagy valami hasonló. Ha őszinte akart lenni, már jó ideje szinte el is feledkezett a nyalókáról, sokkal inkább szórakoztatta a társasága, nem örült volna, ha megorrol rá netán. Az ajtónál előreengedte a lányt, majd helyet foglaltak, és ő maradt a jól bevált kávéjánál, vendége pedig gyümölcsös süteményt rendelt. Csak magában nyugtázta, hogy jó választás, hiszen az itt véleménye szerint nagyon finom volt, és ezt Demi is csak megerősítette volna minden bizonnyal, majd már majdhogynem meglepődött, amikor felbukkant orra előtt a csomag nyalóka Lizzy kezében. Hálásan mosolyodott el, miközben elvette és az asztalra tette.
- Köszönöm. Demi helyett is - mondta a lányra mosolyogva, majd lazán felkönyökölt az asztalra. A kávéját perceken belül meghozták, így jobb tenyerébe támasztva az állát baljával tett cukrot a csészébe és kavargatni kezdte.
- Na és honnan érkeztél amúgy? Messziről költöztél Los Angelesbe? - kérdezte végül, egyre több kérdés fogalmazódott meg az agyában, amit talán érdemes volt feltenni, érdekelték a lehetséges válaszok.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Pént. Szept. 19 2014, 00:01

Haláli a csávó, borzalom. Ennek ellenére nem szenvedek, sőt, azon kapom magam, hogy vigyorgok rá.
-Vannak itt még kúriák ne félj, rossz utcában sétáltál, de talán jobb is. Ma már nem olyan pazar a vendégszeretet, mint a te korodban. - Ecsetelem neki, bár a szmog magyarázatához nem kéne sokat hozzátennem, hiszen tökélesen tudja miről beszélek. Inkább játszok mumust neki. - Ez a fertő, amit ironikusan az angyalok városának hívunk teremtette meg azt a mérgező levegőt, ami kiírtja a növényeket és az embereket, olyan ködöt teremtve ami nem száll fel, nem fújja el a szél, csak szép lassan, alattomosan elpusztít mindent. Igazi horrorba csöppentél, merész ötlet volt idejönnöd. Lehet botor ötlet is? - Vigyorgok rá, ijesztegetve adom elő a sötét jelen képét, mint a számára felvázolt "jövőképet".
Aztán csak bevallja töredelmesen, hogy érti ő a csíziót, az más kérdés, hogy azt is közli, mi a második neve.
-Hú... Nagyon harcias a családod akkor... de talán mivel nem Ibn Abdullah vagy, így kevésbé kell félnem. Amúgy is túl sápadt vagy a jó kis Ibn megnevezéshez, jobb is az Ares. De mondd... Ares... katonának is szánnak? Mert ha nem, lehettél volna akár... - Hú, ezt gyorsan át kell gondolnom, hogy ne keverjem össze a neveket - mondjuk Prométheusz, az emberekért élnél, milyen békés... - Mosolygok rá, de érezni nekem az Ares is tetszik, csak tényleg fura hogy ennyire harcias nevet kapott. Főleg mert ránézek és olyan... hogy mondjam, minden csak agresszív és vérengző nem. Lioból hamarabb kinézem ezeket, mint Aresból. Még a végén Aresnek fogom hívni, pedig a Sebastian valahogy jobban illik rá. No sebaj.
De ez a csevej, hát kész vagyok tőle. Igazából roppant mód tetszik a stílusa de be nem vallanám, elbízná magát rögvest. De annyit elér, hogy teljesen gúny és ércmentes legyek, sőt, némileg könnyedebb is a hangom.
-Köszönöm! Forgatókönyvírást. Filmművészet szakos vagyok jelenleg. - Mosolygok, mert szimpatikus a hozzáállása a munkához és a tanuláshoz.
-Szerintem igazán jó színész leszel, főleg ha mondjuk lesz egy görög film és eljátszhatod azt, akiről a neved kaptad! - Mosolygok, de kivételesen komolyan mondtam. És basszus, eddig mindenkire azt tippeltem színész lesz, erre pont rá nem mondtam! Áh, sanyarú sors, nem fogok lottózni, mert pocsékul tippelek, nincs mese. - És mi az álomszereped? Mond hogy nem Jack a Titanicból... - Vigyorgok rá, nem illene hozzá az a nyálas szerep, valami markánsabb jobb lenne. Mint Mr Darcy. Na azt megnézném, pedig Colin Firth-öt is imádtam!
-Szívesen. Megígértem nem? - Mosolygok rá, mikor elveszi a nyalókát.
-Szubjektív mi van messze és mi nincs. Nebraskából jöttem, előtte ott tanultam. De ha már forgatókönyv írást akarok tanulni tegyem a filmipar szívében nem? Bár ha jól sejtem te idevalósi vagy, neked nem szokatlan hogy ennyi ember nyüzsög az utcán... - Fújom fel a hajam kissé, mert ez az egy ami horror. Mindenki túl közel van. Mindenki.
-De mond, hogy hogy színész szeretnél lenni? Itt minden ötödik ember az szeretne... vagy inkább színházban dolgoznál? - Ó, hát miért is ne, a filmvásznon sem rossz lenni, de a színházaknak van egy külön atmoszférája, ami illene ehhez a fiúhoz, főleg ha kosztümös a darab. Remélem nem veszi tolakodásnak a kérdést, de annyi mindent kinéznék belőle, a színészet, hogy miért pont ezt választotta pedig érdekes téma a számomra.

//Nem sikerült még ma, lecsúsztam egy perccel Sad //

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Pént. Szept. 19 2014, 00:54

- Borzalom - jelentette ki a vendégszeretet minőségét illetően, de azért ő is mosolygott mellé. Egyre érdekesebb volt ez a beszélgetés, és talán lassan ideje lett volna abbahagynia a színészkedést, de egészen jól elvolt most azzal, hogy sikerült megnevettetni Lizzyt. Azt mindig is jó dolognak tartotta, ha valaki értékelte a humorát meg az alakításait a húgán kívül is, mert hát azért Demi mégiscsak elfogult volt ilyen téren. A szmog ecsetelése hallatán egyre meglepettebb képet vágott, még a száját is eltátotta, majd sóhajtott egyet.
- Ez igazán szomorú, bár sajnos nem különösebben volt választásom a várost illetően, ugyanis itt születtem - közölte végül. A környezetszennyezésért, meg úgy egyáltalán Los Angeles eme oldaláért sose rajongott, gyerekként sokszor felüdülés volt a katonai iskola légköre a város után, de mostanra megszokta azért Los Angelest is. Az Ibn Abdullah és köré szőtt rövid eszmefuttatás hatására még ő is jóízűen elnevette magát azért.
- Aha, de nem jött össze. Érettségi előtt két hónappal sikerült kirúgatni magam az iskolából... de Prométheusz? Hm, nem is rossz... összevissza gyújtogathatnék, mondjuk... vaaagy... mit szólnál az Akhillészhez? Lehetnék sebezhetetlen harcos... vagy Héraklész. Esetleg... netán Adonisz? - sötétkék tekintete érdeklődő pillantással siklott a lányra, és egy pillanatig nem lehetett eldönteni, mennyire is beszélt komolyan, aztán azonban már ő sem bírta visszafogni a vigyorát. Egyébként az Ares neki tökéletesen megfelelt, és noha nem tűnt sosem kifejezetten harciasnak, a szerinte megfelelő ügy érdekében tudott ő más is lenni, az iskolából sem véletlen rúgták ki annak idején. Nem hiába próbált állandóan teljes mértékben uralni mindent, és annyira higgadtnak maradni, amennyire csak tudott. Az egyetemre kitérve komolyan érdeklődött már nemsokára, mit is tanult éppen Lizzy, majd kissé meg is lepődött a válaszon. Kicsinek tűnt a világ, bár az is igaz volt, hogy ez a szak Los Angelesben... mit ne mondjon, felkapott volt.
- Forgatókönyvírás? Érdekes... a húgom is arra jelentkezett egyébként. És melyik egyetemen? - kérdezősködött tovább, ha elég kicsi a világ, menten kiderül, hogy a húga csoporttársába botlott bele, bár azért ebben nem volt annyira biztos. Ahhoz mégiscsak túl nagy volt a város.
- Köszönöm. Nem is lenne rossz, bár inkább a színpad érdekel, mint a filmvászon - jegyezte meg egy félmosoly kíséretében, valamiért a képernyő sosem vonzotta, a világot jelentő deszkák viszont annál inkább. Nem ígértek akkora hírnevet, de bensőségesebbek voltak éppen ezért.
- Titanic? - kapta fel a fejét az ötletre, majd nevetve rázta meg szinte azonnal, és amíg belekortyolt a kávéjába, volt ideje kissé elgondolkodni, mit is válaszolhat a kérdésre.
- Nem is tudom. Sokkal jobban szeretem a józan gondolkodású, karakteres embereket, mint... mint például az Anna Kareninából Konsztantyin Dimitrics Levin. Jó, ő kicsit félszeg is, de egyébként egy nagyszerűen megalkotott karakter... vagy Fitzwilliam Darcy, aki valamivel több azért, mint egy gőgös lord... de Fülöp perjelre se mondanék nemet A katedrálisból... - válaszolta kissé még mindig elmerengve, talán Fülöp volt leginkább a kedvence, de igazából mindegyiket nagyszerű szerepnek tartotta a felsoroltak közül. Hümmögött beleegyezően arra, hogy a lány megígérte a nyalókát, majd már határozottabban bólogatott a folytatásra.
- Persze, és erre mégiscsak itt vannak a legjobb egyetemek meg képzési lehetőségek - jegyezte meg, aztán ha már kitértek az ő miértjeire, megvonta a vállát.
- Miután kirúgtak, elég sok dologba kezdtem bele, tanultam pszichót, közgazdaságtant, de egyiket se húztam fél évnél tovább, aztán csak úgy utazgattam egy ideig. Apa nem igazán értékelte az ötletet, úgyhogy valahonnan pénz kellett rá, hát időnként modellkedésre adtam a fejem, aztán csak úgy megszületett az ötlet, miután a húgom meg kitalálta, hogy ő forgatókönyvíró lesz. Jól megy neki egyébként, és előszeretettel próbálom ki a szövegeit, felvételire is azokból választottam a szabadon választható jelenethez, a bizottság meg szép jövőt jósolt. Na de, hogy válaszoljak, a színház jobban vonz, bár ha a nemrég említett szerepekből valamelyiket eljátszhatnám, nem hiszem, hogy nemet mondanék. Na és neked hogy jött a forgatókönyvírás? - kíváncsiskodott, miután összefoglalta, honnan született meg a színészi karrier gondolata nála. Ismét belekortyolt közben a kávéjába, majd letette a csészét és kavart rajta párat, már csak megszokásból is, de rá sem nézett, inkább a lányt figyelte érdeklődő tekintettel.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Pént. Szept. 19 2014, 02:17

-Vagy inkább bunkóság, én sem értem! - Mosolygok szélesen rá, azért megnézném azt az újgazdagot, aki random beenged bárkit a házába, mert szállás kéne neki egy éjszakára...
-Hmm, rossz csillagzat alá születtél, én mondom. - Préselem össze a szám, majd elvigyorodom, eddig bírtam.
A nevetése tetszik, ilyenkor érezni, hogy a színészkedésen túl azért ott van ő is. Talán nagyobb mértékben mint az ember sejtené, ki tudja.
-Hm. Nem biztos hogy az rossz. - Mondom halkan, mert ha nem volt ínyére - amit megértenék, ha ilyen finomkodó tudott maradni - akkor lehet jobb neki így. De én ezt nem tudhatom, minden esetre az elbocsátás mindig véres kaszaként lóg az ember felett. Sosem voltam még a közelébe sem, így csak találgatni tudok mennyire kellemetlen dolog ez neki.
-Nem túl fejlett az önbizalmad, mondd? - Sandítok rá bujkáló mosollyal a szám szegletében, mert hát nem tagadom, a férfiszépség azért nem áll messze tőle, de ne fényezzük már az amúgy is fejlett egóját! Még a végén elkezdene királyi többesben beszélni magáról.
-A húgod? - Nézek rá amolyan... na várjunk egy pillanatot fejjel. - Azt hittem a húgicád édes kis tini... Mindegy. - Intek hogy okés, lehet jobb színész mint hittem és csak vigyorgok. - A Francisra. Az a legjobb. - Nem rejtem véka alá hogy ez is a döntés részét képezi, miért ide jöttem.
-Jobban is állna. - Mosolygok rá, szerintem jobban illik hozzá. Bár azért olyan igazi nagy páncélban, lángoló szekéren, hasonló izgalmas dolgokkal szerintem ő sem mondaná, hogy szörnyűséges neki.
-Helyes... illúzió romboló lett volna. - Nevetek vele kicsit, hogy nem akar Jack lenni. Igaza van, nincs már elég kölyökképe hozzá.
Az álomszerepekről a sütit megkóstolva hallgatom, bólogatok. Levint tényleg jó karakter, szerettem hogy nem sablonos. Darcy említésénél már lesütöm a szemem somolyogva, óó ha tudná, hogy szerintem az a tökéletes szerep neki...
-Azért Julien Sorel sem rossz szerep, a maga gőgjével és nagyra törő céljaival, hiú vakságával. Vagy Cléante a Fösvényből, az egy szórakoztató fiatalember szerepe, aki igencsak szellemesen dacol az apjával. Bár tény, Mr. Darcy való neked a leginkább valahogy, úgy hiszem. - Somolygok, már lassan magam sem tudom miért. - Bár lehet inkább Wickham szerepe illene rád, hmm? Remek színész aki eléri céljait? - Elvégre a nyalókát is megszerezte. Imádom Austen regényeit, ez a kedvencem, idézni is tudok belőle, annyiszor olvastam. Az meg hogy Darcy a kedvencem, maradjon az én titkom.
Bólintok aztán, hogy itt érdemes kapirgálni és tanulni, ha az ember a filmipar csínját-bínjét szeretné elsajátítani. Az azonban jobban leköt, őt miért vonzza a színészet. Enni is elfelejtek kicsit, de érdekel amit mond.
-Hmm, érdekes, hogy semmi sem fogott meg igazán. - Lehetséges hogy önmagát keresve a színészet az ideális, ott ugyanis az a lényeg, hogy bárki lehetsz, nem kell feltétlen tudnod te ki is vagy. Legalábbis én mindig így láttam, de nem lennék jó színész, ez is biztos. Nem szeretem megjátszani magam, talán nem is megy. - De legalább senki sem mondhatja, hogy nem nézelődtél. - Mosolygok rá, mindig irigyeltem egy kicsit az olyan embereket, mint Sebastian. Akiknek nincs célja és csak úgy sodródnak a világgal. Én nagyon nem ilyen vagyok, nekem kellenek a kitűzött célok, hogy minden forgatókönyv szerint menjen.
-Szóval írhatunk neked mindenféle forgatókönyvet, legalább leteszteled? Megértem a húgod, hogy tetszik neki az ötlet. A csapatmunka fontos dolog. - Mosolygok, ütős kis csapat lehetnek ketten. Még a végén találtam egy vetélytársat a lányka személyében? Legalább lesz motiválóerőm, hogy minél szenvedélyesebben alkossak!
Jah igen, egy falat süti, fogynia kéne.
-Angol szakon végeztem, kreatív írás képzéssel. Író szeretnék lenni, majd egyszer de... Addig amíg rátalálok a kiforrott stílusomra és a témára, amiben könnyen és jól alkotok, addig meg is kéne élni valamiből. A forgatókönyvírás érdekes, némileg olyan mint a drámaírás, csak éppen jobban keres vele az ember. Szóval igazából csak ennyi az oka. Nem akarok vámpíros bugyutaságot írni csak azért, mert az a felkapott, abban nincs sem kihívás sem pedig irodalmi véna. Nem mondom hogy olyan kiemelkedően újat akarok alkotni mint Joyce, de azért legalább olyan szellemes társadalomkritikát össze akarok hozni, mint Austen. Majd egyszer. - Teszem hozzá, nem kéne elragadtatnom magam, mert én szerelmese vagyok az irodalomnak, az alkotásnak, az írásnak, a karaktereknek, de Sebastiant nem akarom untatni vagy elijeszteni. Inkább eszem még egy kis sütit.
-Jó az ízlésed. - Somolygok a sütire, de úgy általánosságban értem, csak ezt nem mondom neki.
-Amatőr társulatba jelentkeztél már? Játszol már valahol? - Titkon meg kéne nézni, milyen mikor színpadon van. Már ha lehetséges, de érdekes program lenne munka után.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Pént. Szept. 19 2014, 08:21

- Na jó, azért a mai viszonyok mellett részben megértem azt is, miért nem hagyja mindenki tárva-nyitva a háza ajtaját - jegyezte meg azért egy vállrántás mellett, kissé elhúzva a száját is. Egész sűrűn nézte a híreket, így pontosan képben volt szinte mindennel, amivel kellett, és tény és való, ő is inkább zárta az ajtót és volt bizalmatlan kissé az ismeretlenekkel, ha úgy alakult.
- Megeshet, sajnos. Biztos valamelyik előző életemben kiérdemeltem - vigyorgott, majd nemsokára már nevetett is, és különösebben még az sem rontotta el a kedvét, hogy szóba hozta, hogy egyébként nem sokkal érettségi előtt sikerült kirúgatnia magát. Jobban belegondolva végtére is ő akarta így, rádolgozott, hogy az apja orra alá dörgölhesse később, hogy ő aztán nem volt odavaló, de még csak nem is hasonlított a hőn szeretett bátyjaira. Sokkal érzékenyebb pont volt a családi háttér, mint maga az iskola kérdése, de ez szerencsére nem került szóba. A lehetséges nevek sora még el is terelte a figyelmét, és a megállapításon ismételten elnevette magát.
- És ha igen, az baj? A húgom is mindig megjegyzi, hogy én kaphattam az ő részét is - kuncogott. A királyi többes meg sem fordult a fejében, de az önbizalmával tényleg nem volt baj, mint kiderült.
- Igen, a húgom. Ó, hogy azt hitted, kislány? Hát... az én fejemben sokszor még mindig az, bár csak összvissz három évnyi különbség van közöttünk - közölte, majd azért egy pillanatra elkerekedett a szeme a válasz hallatán, és pillanatokon belül meg is nyikkant újra, hangot adva csodálkozásának.
- Azta... hűűű... tényleg az a legjobb. Még biztos találkozunk, ősztől ugyanis ott kezd a húgom is, meg én is. Kicsi a világ - jegyezte meg alig bírva visszafogni kicsit a vigyorát. Valahogy volt egy sejtése, hogy a Frances lesz a válasz, de nem fogadott rá, pedig most aztán nyert volna. Lehet ma kellett volna szerencsejátékkal próbálkoznia, csak éppen nem volt szokása azzal tölteni az időt. A Titanicban rejlő lehetőségeken egészen jól elszórakoztak futólag, de végül az álomszerepekre is kitértek, amikor elég szépen kifejtette, élve a lehetőséggel, hogy mennyivel jobban kedvelte mindig is az összetett karaktereket, akik ráadásul elég felnőttek és valóságosak is voltak mellé, mint az említett példái többek között, azonban a lány által említett továbbiak sem hangzottak rosszul, így elgondolkodva bólogatott azok hallatán.
- Hát tényleg nem. Mondjuk nem az minden álmom, hogy szó szerint is elveszítsem a fejem, de amúgy tényleg érdekes Julien, akárcsak Cléante is... de köszönöm, ez megtisztelő. Viszont Wikham? Nem mondom, tökéletesen megjárja, de ahhoz túl kevés, hogy engem kísértésbe ejtsen - jelentette ki Darcy szavaival élve, bár ha jól emlékszik, ez egyébként a főhősnőre vonatkozott eredetileg. Nem számított, most éppen illett ide, és meg is rázta mellé a fejét.
- Túlságosan taszít maga a jelleme egyébként, bár kihívás lenne őt alakítani, az biztos - jegyezte meg végül csak úgy mellékesen, és ismét belekortyolt a kávéjába.
- Azt nem is szokták, sokkal többször hallom, hogy túl sokat is nézelődtem. Tudod, a bátyáimnak ennyi idősen már rangja volt a seregben, le vagyok maradva - vonta meg a vállát, és inkább összpontosított Lizzyre, meg a forgatókönyvek kérdésére. Bólogatott nemsokára már lelkesen arra, hogy milyen jó is a csapatmunka, aztán érdeklődve figyelt a lány válaszára.
- Ez igazán érdekes. Fogalmam sincs, mit esznek annyira ezen a csillámvámpíros cuccon, most hogy így mondod, nem sok értelme van, viszont a társadalomkritika... nos, egyre kíváncsibb vagyok. Ha netán akadna valami nekem való szereped, nyugodtan szólj. Vagy csak irományod véleményezésre, az is érdekel, ami azt illeti. Szívesen leszek tesztolvasó - vigyorgott a lányra, elhümmögött egy köszönömfélét az ízlését illetően, aztán megrázta a fejét a feltett kérdésre.
- Még nem, de tervezek majd, csak egyszer rázódjak bele az egyetemi életbe, utána jöhet az is - válaszolta, és ismételten kortyolt a kávéjából egyet, aztán felpillantott a lányra. Egyre inkább az a fura érzése támadt, hogy elkezdte megkedvelni, bár nem sűrűn szokott ez ennyire gyorsan menni. Nem mintha baj lett volna, csak szokatlannak tűnt. Lizzy kedves volt és szellemes, amit valahogy az utóbb megismert hölgyeményekről aligha mondhatott el, valahogy úgy hozta a sors, ráadásul meglehetősen jó ízlése volt, elvégre nem csöpögött Jack után, Darcy sokkal jobb választás volt, és még utána sem csorgott a nyála, bár látszott, hogy nagyon kedvelheti azt a karaktert. Na meg azzal sem kellett erőlködni, hogy valamerre mozduljon már a beszélgetés. Egyre inkább érdekelte ez az egész.
- Mit dolgozol egyébként? - kérdezte meg végül némi csend után, és közben megfordult a fejében a gondolat, hogy örülhet, hogy egy egyetemre járnak majd, hiszen így néha még beszélgethetnek ilyen jókat, mint most is. Legalábbis remélte, hogy azért ő sem volt unalmas társaság eddig, hogy ez aztán ne így legyen.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Pént. Szept. 19 2014, 15:15

-Milyen modern gondolkodás! - Vágok meglepődött fejet, de bólogatok. Ki tudja, lehet most sétáltunk egy idegbeteg vagy egy sorozatgyilkos mellett és még csak sejtelmünk sincs.
-Hát szomorú, szomorú... - Nevetek aztán, mert valahogy nem hiszem hogy peches lenne a másik. Olyan magabiztos és jókedvű, szerintem mindig megoldja hogy jó legyen a napja, ha rossznak is indult.
Csóválom a fejem aztán, hogy baj-e hogy kicsit el van telve magától. Igazából nincs, szóval nem zavar.
-Nem baj. Jobb mintha bizonygatni kéne hogy hidd el, kinézel valahogy... - Vigyorgok rá, nem adom meg neki a diadalt, hogy elismerem, helyes. - Igazán? Mondom hogy mohó vagy, hah! - Vigyorodom el, de csak vicceltem.
-Aha, azt. - Bólintok egy mélyet, hogy hát... ahogy beszélt róla... maximum 11-nek néztem a kedves Demit. - Akkor egyáltalán nem is kicsi, te! - Vigyorgok, felnőtt nő a lány. De csak mosolygok, neki valószínű kicsi marad. Olyan mint valami apuka...
Közlöm, hogy a Francisra jöttem, majd a reakciójával eleinte nem tudok mit kezdeni. De ahogy megszólal és elmondja a lényeget, hogy többször látjuk egymást majd mint gondoltuk, elnevetem magam.
-Tele a környék egyetemistákkal, szóval annyira nem kicsi a világ, de örülök ha egy évfolyamon leszünk! - Mosolygok szélesen, mert rá kell döbbenjek, tényleg örülök ennek. És ha Ő ilyen kellemes társaság, talán a Húga is. Mert hát Lioval elég lesz akkor találkoznom, ha hazamegyek, a köztes időkben szeretnék kellemes társaságot magamnak. Bár addigra elüldözöm Liot, remélhetőleg, akkor viszont még jól is érezném magam. Hm. És még sütit is eszem, kell ennél több? Kiélvezem a felismeréseket, mert tudom hogy hamarosan kipukkan a színes álom-buborék.
-Hmm, érdekes álom, meg kell hagyni... Szerintem jobb ha a helyén marad a fejed! - Nevetek, mert ez aztán váratlan vallomás volt, sosem találtam volna ki. - Óh! - Felismerem, hogy idézni akart, én ne ismerném? - Nem elég csinos a szerep hozzá... értem! - Kuncogok, valóban Elizabethről beszélt akkor, az egy jó rész a könyvben. Lenyűgöz hogy dereng neki, de lehet látta a sorozatot belőle, az nagyon maradandó élmény szerintem.
-A rohadékokat a legnehezebb eljátszani. Azokat a karaktereket úgy kell előadni, hogy míg utálja a néző és a vesztét kívánná a legszívesebben, mégis megsajnálja és valahol, ha titkon is, de drukkoljon kicsit. Jelen esetben ez elég nehéz, mert van egy Mr. Darcynk. - Vigyorodom el, de hát a kihívásoktól szép az élet.
Bólintok, hát akkor tényleg katona mindenki a családban, csodálkozom hogy a Húgból nem akartak ápolót vagy orvost nevelni.
-Ha valóban színész leszel, akkor kamatosan visszajön a befektetett idő a tapasztalatok által. - Mosolygok rá, megértem hogy nehéz lehet neki. Valahogy érezni hogy nagy lehet a nyomás rajta, hogy letért az útról, de nem lehet mindenki katona... én sajnálnám ha katonának menne, mikor ő inkább szellemben teljesítő valaki.
-Én sem... - Motyogom lesújtottan, sok olyan könyv jött ki mostanában ami felkapott le de eléggé sokat elárul az emberi értékek átrendeződéséről. Előbb ez a vámpíros hülyeség, aztán a legális pornó, A szürke ötven árnyalata... amiből film is készült... hagyjuk, hagyjuk. Az ajánlatára kapom fel a fejem, kicsit zavarba jövök. - Öhm... kösz. - Tűröm a hajam a fülem mögé, általában nagy a szám, de maximalista vagyok. Amíg nem érzem hogy minden oldal kifogásolhatatlan számomra, addig nem mutogatom. Na ez ritkán van, de talán neki meg is mutatnám, mert olvasott és határozott, elfogulatlan véleménye van. Már egyelőre ilyennek tűnik. De mindegy is, mielőtt teljesen zavarba jönnék inkább megdicsérem és kérdezgetek tovább.
-Ha kell segítség, nyugodtan szólj. Komolyan, én is kapok. Jó érzés ha van egy fix ember akit lehet kérdezgetni, szerintem. - Mondom hálásabban, mert eszembe jut Lui és hogy mennyit segít, pedig... igazából nem szolgáltam rá. Na meg Sebastiannak szívesen segítek, kétlem hogy félreértené az ajánlatot és valóban csak akkor fog élni vele ha szükséges. Nem tűnik tapintatlan személynek.
-Pincérnő vagyok. - Mondom mindenféle mellékérzet nélkül. Nem szégyellem de nem is érzem azt hogy megfogtam az isten lábát. - Rugalmas a beosztás, többen vagyunk, szóval tökéletesnek bizonyult az egyetem mellé is akár. Meg van egy kis rutinom, ha nem is sok, egy fél nyarat már dolgoztam pincérnőként, bár az elég... kaotikus munkahely volt. Ez sokkal rendezettebb.
Örülök is neki és tényleg jól megvagyok ott. Legalábbis eddig.
-Te dolgozol valamit vagy inkább csak a tanulásra koncentrálsz most? - Ha megteheti, akkor valószínű utóbbi lehetőség jobb. Igazán elmélyedhet a tanultakban, nem rossz dolog az.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Szomb. Okt. 04 2014, 21:24

Beleegyezése jeleként biccent, és tenyerét felfordítva vállat von, így mutatva, hogy szomorú vagy sem, a karma, sors és társai ellen azért ő sem tud tenni semmit. Azért azt csak úgy magának megjegyzi, hogy jó, ha mindezt szórakoztatóan sikerül előadni, mert egyébként nem mindig az, de hát ezt végképp nem szokta másokkal megosztani. Elviccelni sem nagyon szokta, az az igazság, mert ennél sokkal zárkózottabb ő meg kontrollmániásabb, de ez a beszélgetés meg messze nem úgy indult mint bármely másik szokványos ismerkedős társalgás. Még csak nem is ismerkedik szívesen, viszont jelen esetben már cseppet sem bánja, hogy egyezkedni kell azért a csomag nyalókáért, Lizzy ugyanis egyre érdekesebb a szemében, hiszen furcsa vagy sem, majdhogynem éppen olyan ebben a pillanatban a jelenlétében, mint amilyennek csak a húga szokta látni nagyrészt. Túl jól kidolgozott képet mutat még a barátainak is, amit most valahogy mégsem sikerül előszedni, de már nem is tűnik tragédiának.
- Most miért. Igazán kimondhatod, hogy legalább helyesnek találsz. Vagy nem így van? - vigyorog a lányra pimaszul, majd hamarosan azt is tisztázza, hogy a húgocskája nem is olyan kislány már, hiszen alig van közöttük három év, az is inkább kettő és fél, ha pontos akar lenni. Azon még ő is meglepődik, hogy leendő évfolyamtársba botlott, akivel így bizonyára még fog találkozni. Kicsit talán örül is ennek hirtelen.
- Hát, több egyetem is van azért erre, nem csak a Francis, de végül is igazad van - jelenti ki kissé szinte azonnal, majd kávéját kavargatva eltöpreng azért egy ideig az emlegetett szerepeken, csak úgy mellékesen jegyezve meg magának, hogy cseppet sem bánja ezt a beszélgetést. Egyre érdekesebb a szemében a lány, egyre kíváncsibb rá. A Julienhez kapcsolódó megjegyzésre végül még el is neveti magát, mielőtt megszólalna, közben pedig Lizzy arcát fürkészi.
- Akkor ebben egyetértünk, maradjon csak a helyén a fejem. Azt pedig nem mondanám, hogy nem elég csinos, pusztán nem vonz. Talán ha lenne motivációnak egy Elizabeth a végén, meggondolnám, de Darcy a szerencsés, Lydiával meg mit kezdjek? Ő egyszerűen nem elég értelmes ahhoz a kísértéshez, legyen bármilyen csinos is - vonja meg a vállát a lányra pillantva, aztán belekortyol a kávéba figyelmesen hallgatva a szavait.
- Remélem - motyogja a tapasztalatok kapcsán, aztán a könyvekről inkább nem is folytatja a véleménynyilvánítást, mert annak nem lenne jó vége, helyette kissé meglepődik és eltöpreng az elhangzó ajánlaton arról a bizonyos segítségről. Talán megfontolja, már csak azért is, mert a szemközt ülő lány szeme közelebbről megnézve eléggé szép ahhoz, hogy kísértésbe ejtse és ne utasítson vissza valamit, ami azt jelenti, hogy talán még párszor beszélgethet vele. Na persze, nem csak a szeme szép, hanem még azt is kihozza belőle, hogy olyan közvetlen legyen, amilyen nem szokott, van benne valami különleges, ami neki most bizony felkeltette az érdeklődését.
- Köszönöm, ez igazán kedves tőled. Megfontolom - jelenti ki pillanatokon belül egy visszafogott, de hálás és kedves mosoly kíséretében, és máris a lány munkája felől érdeklődik, válaszát pedig időnként bólogatva hallgatja, jelezve, hogy nagyon is figyel, nem unalmában kavargatja a maradék kávéját a csésze alján. Mi több, már amolyan automatikus mozdulat ez nála, észre sem veszi, csak teszi, figyelmét a lányra koncentrálva.
- Értem. Az jó, ha rugalmas. Én meg... hááát... ha azt munkának lehet nevezni, hogy néha modellkedek, akkor fogjuk rá, de egyébként szeretnék egyelőre az egyetemre fókuszálni - válaszolja őszintén, ha már megkérdezték, aztán maga számára teljesen váratlanul hirtelen elhatározásra jut és az asztalra könyökölve kissé előre hajol. Ilyet végképp ritkán tesz, szeret minden részletet előre kidolgozni többnyire, most azonban az alapos előzetes tervezgetést mégis mellőzi.
- Azt hiszem, ez vakmerő kérdés lesz, de még tanévnyitó előtt lesz egy buli az egyik haveromnál, lenne kedved eljönni? - teszi fel a kérdést, még mielőtt meggondolhatná magát, és ránézésre semmi gond a hidegvérével meg a nyugalmával az égvilágon, pusztán a kávéscsészét kénytelen elengedni, mielőtt összeroppantaná. Kérdőn pislog a lányra választ várva, és még egy mosolyt is rávillant.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Szomb. Okt. 04 2014, 22:35

-Cöh... - Vigyorgok rá, mert hát nem hazudnék a képébe hogy nem helyes, de hogy én kimondjam, mert kéri? Annyira jóban nem vagyunk. A hallgatásomból azt szűrhet le amit szeretne, valószínű nem is fog mellé lőni vele, legyen ennyi elég neki.
-Igen, de a legközelebbi mégis csak ez és valljuk be, elég nagy. Háromszor akkora mint a volt sulim... Pedig az sem kis egyetem volt. - Mondom mosolyogva, de igaza van, valóban van erre még pár, nem cáfolom.
Aztán ecseteli nekem az álom szerepkörben, hogy szívesen válna fejvesztett Sebastiánná. Nem is tudom, inkább közlöm vele jobb így, egészben, de legalább nevet kicsit. Jól áll neki, meg kell hagynom.
Mosolygok, valahogy teljesen meg tudom érteni, hogy Wickem szerepe nem vonzza.
-Na jó, tegyük fel meggyőztél, elvégre Fitzwilliam szerepében jobban tetszelegnél, de bizonyosan jól hoznád a romlottabb, háttérben szálösszezavarós karaktereket is. - Vigyorodom el. - Egyszer vállalj majd egy olyat is, úgy megnéznélek benne! - Nem tehetek róla, érdekelne igazam van-e. - Mondjuk Tartuffe? Bár áh, most nem jut eszembe valami igazán jó, talán még Jago... - Hozom fel az Othelloból ismert gonosz figurát. Érdekelne ő neki mi lenne érdekes. Bár már ebből is kicsit megismerhettem, eddig kiket említett és azt kell mondjam, kellemes választások voltak.
-Én biztos vagyok benne. - Mondom halkan a remélem szóra, szerintem minden ilyen hasznára válik. Egy színésznek mindenhez érteni kell, ami lehetetlen, de minél szélesebb körben tapasztalt valaki annál könnyebb a dolga, nem?
-Szívesen. - Mosolygok rá, nem is sejtve miket gondol, lehet nem tudnám hirtelen hova tenni. De ha tudnám sem vonnám vissza valószínű, szörnyű. Pedig mindig kerülném a fiúkat, akik más is akarnak mint beszélgetni, eddig működött is...
-Modell... - Somolygok míg szemezek a sütivel, hát basszus mi legyen a munkája suli mellett? Aresz és ilyen a külseje, hát komolyan, nem is értem miért nem lepődöm meg. Inkább eszem egy falat sütit. - És milyen modell vagy? Ruha vagy reklámarca vagy egy terméknek? - Érdekel, tényleg érdekel, csak megmosolyogtat a dolog, mert helyes és helyes modell ismerősöm még nem volt. Fura is ami azt illeti. Ráadásul még színész is, ez mind így együtt, vigyáznom kéne vele, tipikus Casanova alkatnak való egyén, tuti minden lány oda van érte. Mondjuk nem csodálom, intelligens, kellemes és szellemes.
Aztán hát őőőő, felpillantok rá, mert egy: közel van. Igaz, kevésbé zavar mint gondoltam, de közel van. Kettő... komolyan elhívott egy buliba?
-Hát... igazad van, ez elég vakmerő kérdés volt a részedről. - Mondok először ennyit, mert át kell gondolnom, látszik is, hogy folytatni fogom, de még előbb eszek egy falatot, úgy is a végén vagyok lassan.
Visszanézek rá, bedob nekem egy megnyerő mosolyt. És sajnos megnyerő valóban.
-Milyen buli ez? - Kérdezem óvatosan, mert valahol hízelgő, sőt.. nagyon hízelgő hogy elhívna, de én meg a bulik... Nem vagyok egy partiarc, és akkor most finom voltam. Na meg nem akarom őt se beégetni magammal, hogy nem tudok jópofizni, de leitatni sem fog. Ha meg csak egy sima buli... hát... igazából elmehetek vele. De van bennem félsz arra hogy igent mondjak, az az igazság. Meg nem vagyok az a típus aki beleomlik egy helyes fiú karjaiba, csak mert az rámosolygott. Bár egyelőre nem mondanám azt Sebastianról, hogy nőző típus, de Brian sem tűnt annak. Szóval tudom is én mi van, csak azt, hogy zavarba hozott, azt hiszem.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Vas. Okt. 05 2014, 17:55

- Ezt most vegyem igennek? - még mindig vigyorogva pillant szeme sarkából a lányra, meglehetősen jól szórakozik éppen, még ha ez az egész kissé gyerekes is. Ritkán tud ennyire közvetlen lenni másokkal Demit kivéve, hát nem fogja most meggondolni magát és elővenni a távolságtartó, zárkózott, kissé már mogorva énjét.
- Az már igaz - bólogat beleegyezően a megállapításra, tényleg a Frances a közelben a legnagyobb egyetem, statisztikailag nagy az esélye, hogy hamarabb találkozik oda járó diákkal, mint más intézmények tanulóival, de ebbe az eszmefuttatásba inkább nem megy bele jelen pillanatban, a lehetséges szerepek különben is érdekesebb beszélgetést ígérnek.
- Jago nem rossz. Na és III. Richárdhoz mit szólnál? Vagy... ha alkotsz nekem egy olyan szerepet, talán eljátszom - jelenti ki, ha már a gonoszakról van szó, és elgondolkodik, milyen más szerep érdekelné még ilyen téren. Közben Lizzy valahogy egyre inkább felkelti az érdeklődését, úgyhogy elég hamar közli azt is, hogy megfontolja az elhangzó ajánlatot, sőt, már el is döntötte, hogy ha úgy adódik, nagyon is élni fog vele. Az úgynevezett munkájával kapcsolatos kérdésre is menten válaszol, amint megitta az utolsó korty kávéját  is, aztán belebámul az üres csészébe és megszólal.
- Ruha, de ne arra a végigbaktatok a kifutón egy képzeletbeli vonalon lépkedve dologra gondolj, fotózásokon szoktam "dolgozni" - csak a mondat közepén pillant fel, és a dolgozni szónál ujjaival mutatja az idézőjelet, neki ez nem munka, csak amolyan jól fizető lehetőség, amivel alkalmanként él.
- Azért néha fura egyébként, nem mindig értem a koncepciókat... és elképesztően fura, amit néha a hajammal művelni tudnak, a sminkről nem beszélve... ezt a részét ki nem állhatom, de az tény, hogy jól fizet, és kevésbé kimerítő, mintha a Mekiben mosogatnék, azt hiszem, bár az utóbbit nem próbáltam, lehet, nincs is igazam - magyarázza, aztán végre befogja a száját egy pillanatra, mielőtt meglehetősen vakmerő lépésre szánná el magát. Amint kimondta, amit szeretne, hátrébb is húzódik kicsit, és próbál nem arra gondolni, hogy ezt bizony jó lenne visszaszívni.
- Nem szoktam ilyet csinálni, ami azt illeti, de igazán kellemes társaság vagy - mondja, aztán megvonja a vállát a kérdésre és ismét felfele görbül a szája. Nem volt ez még igen, de az érdeklődést úgy értelmezi, hogy talán hajlik a lány mégis arra, hogy igennel válaszoljon.
- Julien barátom a főszervező, szerinte ez egy világvége buli még az új tanév kezdete előtt, de egyébként csak egy egyszerű buli lesz, és ha netán megfordult volna a fejedben, nem tervezlek leitatni vagy valami hasonló. Mármint nem azért mondom... tudom, hogy alig ismersz, és végül is miért ne lehetne reális lehetőség, de nem szokásom az ilyesmi, ezt a húgom is tanúsíthatja, aki szintén ott lesz, ha minden igaz. Na? - és megnyerő mosoly, mert hátha bejön az úgy együtt, valahogy többre értékelné Lizzy társaságát, mint néhány meglehetősen ostoba libáét, akik sajnos valami okból adódóan minden alkalommal felbukkannak és megpróbálják halálra untatni.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Vas. Okt. 05 2014, 18:23

-Vagy vegyed nemnek, ahogy tetszik. - Somolygok rá, hah de pofátlan és még jól is áll neki. Ez az igazi pofátlanság!
Beszélgetünk, eljutunk a szerepekig, azon belül a gonosz terveket szövögető karakterekig.
-Oho, hát miért is ne? De félő érezhető lenne, hogy neked íródott a szerep. - Vigyorgok, mert hát szerves része lenne a darabnak, ez már előre nyilvánvaló.
Aztán szóba kerül a másik munkája, a modellkedés is. Ahogy elnézem nem veszi túl komolyan, nem találhat benne elég kihívást.
-Unalmas hogy csak vagy és imádnak, jobban élveznéd ha lenne benne valami megmérettetés is? Amúgy ez a fajta jobb szerintem, kevésbé adnak rád olyan ruhát amit senki soha fel nem venne... - Mosolygok rá, mert amit leírt, ez a kifutós... hát én ott értelmes ruhát nem láttam soha.
-Mosogatni fárasztó Ares, főleg ha az előtted lévő áztatás nélkül hagyja ott az egész csetrét... pff... - Nézek félre, de, igaza van, higgye csak el. - Mert mit művelnek a hajaddal? Jó ez így... - Szalad össze a szemöldököm, mert nem tudom elképzelni milyen nélkülözhetetlen dolgot igényel hogy fotóra alkalmassá váljon. - De a smink kell, kevesebbet kell retusálni a képen, nem csillog a bőröd, ilyesmi. Már ha nem rocksztárnak kennek ki, az más tészta. - Vigyorodom el, mert elképzelem és mulattat. Mint valami sötétség hercege.
Szerintem ő is érzi hogy egy óra ismertség után logikusan vonakodom elmenni vele valami buliba, hiába néz ki tisztességes állampolgárnak, aki nincs híján a kellemnek sem. A szavaira azonban kissé megenyhülök, be kell valljam, ő is nagyon kellemes társaság. Rég beszélgettem egy ennyire jót.
Inkább megkérdezem milyen buli ez, attól majd okosabb leszek. De a kis gondolatolvasó módszere gyanús, ám megmosolyogtat. De azzal nyugtat meg főleg, hogy megy a húga. Ha megy a "kis" Demi, akkor egyrészt biztos hozza a cuki bátyus formáját, másrészt.... a húgát nem vinné vad buliba. Persze hazudhat is, számító mód, mert színész akar lenni, ez neki smafu, de... ha összeköltöztem egy barommal pont egy normális srácnak ne adjak esélyt?! Hát Liz, akkor megérdemled, hogy Lionell maradjon a társad egyetem végéig. Na az meg a másik. Úgy is találkozunk még, gondolom nem akar magának rossz hírt. Na jó, látszik a testtartásomon, hogy alapos eszmefuttatás után - ami a látszat ellenére fél perc sem volt - ellazulok.
-Jól van. Mit vegyek fel? - Emelem a tekintetem rá, mert hát ami rajtam van kényelmes de talán mégsem ebben kéne mennem. Tudom is én van-e kikötés hogy mennyire öltözzek csinosan, ha már elhív és érezhetően a... nos... szóval vele leszek na. Hú, azt hiszem kicsit kipirultam a gondolatra, ez tök ciki. Inkább megeszem a maradék pár falatomat, jobban járunk.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Vas. Okt. 05 2014, 20:01

- Hallod, nem csak egy görög isten nevét viselem, de még görög is vagyok félig mellé, inkább igennek veszem - pillant a lányra olyan vigyorral az arcán, amiből egyértelmű, hogy felét sem gondolja komolyan annak, amit mond.
- Van ebben valami, de akkor inkább azt mondom, hogy szólj, ha akad ilyen szerep valamelyik művedben. Demi sem nekem írja a szerepeket, csak eljátszok mindent, amiről úgy gondolja, hogy illene hozzám vagy kihívást jelentene - vonja meg a vállát egy laza mozdulattal, elvégre a felvételin is Demi egyik alkotását keltette életre a szabadon választható műveknél, és azt ráadásul csak úgy találomra választotta ki a szanaszét heverő lapok közül. Amint a munka kerül szóba, felhorkan azért arra, hogy imádnák.
- Azt nem mondanám, hogy imádnak. Fél nap alatt földbe tudják döngölni az önbizalmam, pedig nem vagyok azért híján... de igen, mondjuk úgy, hogy többre tartanám, ha kihívás is lenne benne - válaszolja, aztán elmosolyodik, amikor a lány a következő mondatában Aresnak szólítja. Nem sokan hívják így, mi több, nem sokan tudnak a középső nevéről, de nem bánja, hogy Lizzy éppen azt használja.
- Hát, mondom, nagyban nem tudom, milyen... otthon azért szoktam mosogatni, még mielőtt a húgom eredményes ügyködése révén habban úszna a konyha vagy szilánkokban végezné a mosogatnivaló - jegyzi meg egy félmosly kíséretében, aztán vállat von, amikor rákérdez a lány, hogy mit is műveltek a hajával, és baljával felkönyökölve kissé előre dől, tenyerébe támasztva az állát.
- Hm... egyszer volt ilyen punkos tarajom, meg kimosható festékkel is színezték már, sőt, befonva is volt belőle, el tudod azt képzelni? A smink meg nem mindig természetes, néztem már ki úgy, hogy bármelyik becsületes death metal banda tagjai elbújhattak volna mellettem. Különben is ártasz az egómnak, ha azt mondod, hogy szerinted kell retusálni a képeimet - na még egy pimasz vigyor és kevésen múlt, hogy nem gyerekes módra nyelvet öltött. A beszámoló alatt hevesen gesztikulált végig a jobbjával, most azonban arra is rákönyökölve figyel inkább Lizzyre, ha már befejezte a mondanóját. A kérdésre válaszul ecseteli, milyen buliról is lenne szó, aztán megkönnyebbülten szusszant egyet a már majdnem igenre, legalábbis ő ezt már majdhogynem egyértelműnek veszi.
- Amiben jól érzed magad. A motorokkal hogy állsz? - kérdezi mosolyogva, kíváncsi rá, hogy mennyire merész Lizzy, fel merne-e ülni mögé a Vulcanra, vagy inkább tarson igényt ez alkalommal a családi autóra.
- Egyébként, ha vezetek, nem iszok alkoholt, akármilyen buliban is legyek, nem kell tartani tőle, hogy részegen felszállnék a motorral egy fára - teszi még hozzá bíztatólag, ha valaki komoly, hát akkor ő tényleg az, talán majd Lizzy is hamar rájön, hogy már rég nem színészkedik egy esetleges jó benyomás érdekében, hanem tényleg ilyen.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Vas. Okt. 05 2014, 21:15

-Hmmm, félisten mi? - Vigyorgok rá, kész vagyok ettől a pasitól, de azért megmosolygom hogy félig görög. Úgy fest vonzom az európaiakat...
-Jól van, bár még a drámakörbe nem jelentkeztem csak a filmklubba. - Mosolygok, mert lehet nagyon odébb lesz hogy én bármit írjak a nagy közönségnek.
-Pedig úgy sejtem nehéz téged nem kedvelni, még én is kedvellek, az már valami! - Nah, kicsit fényezhetem az egóját, hogy teljesen kedvelhető valaki. - De a modellkedés külön világ, ott nem jó ha tudsz gondolkodni. Oda nem értelem kell csak egy csinos mosoly! - Dobok be neki egy kissé pláza-cicás szőke mosolyt, pillogva, majd nevetek. Ne búsuljon, színésznek jobb lesz. Ott értékelik ha van sütni valója.
Kuncogok kicsit, ahogy elképzelem háziasszonykodni a húgát. Kellemes családi kép, meg kell hagyni, ilyenkor van egy kis honvágyam azért.
-Ennyire kis szétszórt? - Mosolygok Demi miatt, mert hát lehetséges, a forgatókönyv írás hóbortossá tudja tenni az embert, ha jön az alkotói láz, pláne.
-A fonatot? Nem.... - Vallom meg őszintén míg kuncogok kicsit, mert... ezen a hajon mit fontak be? Szó se róla, nem kéne hogy hosszabb legyen csak az már tehetség szerintem. Bár lehet akkor hosszabb haja volt. Aztán csak nevetek, hogy rombolom az egóját, ó megvan a gyengéd Ares? Főleg hogy még gesztikulált is mellé, egészen feldob vele, hogy ilyen lelkes.
-Hmm, pedig hát nem is tudom... - Mondom lebiggyesztett ajakkal, méricskélve az arcát, majd elnevetem, nem jött be, nem retusálnám sehol. De nem tudtam kihagyni.
Aztán kerül szóba a buli és noha vonakodtam igent mondani, ügyesen meggyőzött (vagy én magam).
-Hmm, jó. - Ezt azért majd még átgondolom mit vegyek fel. - A motorokkal? Nos... még sosem utaztam motoron, fogalmam sincs. - Pislogok rá, húha... mondjuk kipróbálnám, de akkor nem szoknyában megyek. - De ha azt tervezed eljössz értem, a húgod nem veled jön? Vagy ő mást hívott? - Könnyen elképzelhető, csak kérdezem. Ha nem, akkor a motor nem lesz előnyös választás.
-Ajánlom is, én akárhonnan hazagyalogolok. - Mondom mosolyogva, mert én bizony úgy fel nem ülök mögé. És mentem már így haza, nem vicceltem én sem. - Jól van, de ha mondasz egy címet elmegyek, nem akarom hogy fáradj miattam. - Mosolygok rá, mert jól esik hogy ilyen figyelmes, de nekem sem tart semmibe, hogy elmenjek valahova. Igaz, se kocsim, se jogsim, de buszozni és sétálni tudok.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Vas. Okt. 05 2014, 21:54

- Te mondtad - kacsint a lányra újabb pimasz vigyorral, és kevésen múlik, hogy nem kezd nevetni. Ma tényleg igazán jól szórakozik. Még ki is húzza magát színpadias mozdulattal, majd hümmög a drámaklubbra, ő aztán tud várni, csak mondta, hogy ha akad valami, áll rendelkezésre színészként. Hátha még sor kerül arra is.
- Hm, ez tetszik - emeli meg a szemöldökét a megjegyzésre egy elégedett félmosolyt mellékelve hozzá, majd azért kissé el is húzza a száját, mielőtt valami érdemlegeset is mondana végre.
- Egyébként általában ez nem ilyen egyszerű, nem mindig vagyok jó társaság. Legtöbbször csak a családom lát ilyennek, mások nem igazán - válaszolja kissé elgondolkodva, alapvetően a külvilág felé talán megnyerő a modora, de nem kifejezetten kellemes társaság, és főleg nem az az ember, akit nagyon könnyű megkedvelni. Lizzy igazán kivételes, hogy kihozta ezt belőle és olyannak látja, amilyennek nem sokan, bár nem biztos benne, hogy el is hiszi a lány azt, amit éppen mondott. Legfeljebb majd látni fogja, ha még találkoznak a későbbiekben is.
- Na igen, ezért is érdekel jobban a színészet. Kicsit több agyat igényel - vigyorog máris lelkesen, majd bólogat arra, hogy Demi szétszórt, bár ő részéről imádja, hogy a húga éppen olyan, amilyen.
- Valamivel hosszabb volt akkoriban a hajam, tegyük hozzá - mondja csak úgy mellékesen és közben figyeli a lányt, ahogy ezen a képen kuncog. Aranyos. Az meg fura, hogy ő ilyeneket gondol éppen, de nem törekszik, hogy elhessegesse a gondolatot. Igazából terelődnek azoka a gondolatok maguktól is, nemsokára ugyanis már sértődöttet játszva pislog hitetlenül, hogy az ő képein retusálni kellene, főleg, amikor olyan elgondolkodva szemléli a lány.
- Na ne... most komolyan gondolod? - tetteti továbbra is, de szája sarkában mosoly bújkál, aztán már nem is törődik vele, hogy visszafogja, annyira nem is sérti ez a kérdés az egóját, mint amennyire rájátszott. A buli kérdésköre pedig végképp jobban érdekli, főleg, hogy úgy tűnik, sikerült meggyőznie a lányt, hogy tartson vele.
- Igen, a motrokkal. Pontosabban egy Kawasaki Vulcan 900asról van szó, és pontosan azt tervezem. A húgom már tizenkilenc éves nagylány és a saját útjait járja, a motoromra ráadásul nem túl sűrűn ül fel... és nem, nem azért, mert úgy vezetnék, csak jobban szereti az autókat, és van társasága rajtam kívül is - válaszolja, ha már kérdezték, majd hitetlenkedve rázza meg a fejét.
- Lizzy, ne csináld már... tényleg szívesen elmegyek érted, ne akarj ennyire gyalogolni. Ha a motor nem tetszik, lenyúlhatom kivételesen a családi autót is, nem hiszem, hogy anya ne tudná nélkülözni egy estére, akkor még a húgom is csatlakozhat, ha akar. Nem tervezlek elrabolni, vagy legalábbis nem a bűnügyi értelemben - lehet nem most kellene ismét viccelődnie és gyerekesen vigyorognia, de azt teszi, és mellé kitartóan bámul a lányra égszínkék szemeivel, nehéz lesz így nemet mondani, legalábbis ő reménykedik benne, hogy így van és ez nem csak Demire igaz.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Vas. Okt. 05 2014, 22:19

-Hah... - Igen én, közölheti bármely újság. Vigyorgok rajta, lökött ő is, de tetszik neki.
-Tetsszen is, ne vedd alapnak hogy tőlem ilyet hallasz! - Intem meg játékosan az ujjammal mert én nem bókolgatok össze-vissza.
-Akkor ketten vagyunk, elég csípős a nyelvem, kissé... nehezen barátkozom. - Mosolygok, mert hát nehéz elképzelnem róla, hogy ne legyen népszerű akárkinél. Mondjuk amikor megismert láthatta hogy én sem vagyok mindig kedves szóval... csodálkozom hogy még itt van velem.
-Igen, neked szellemi munka való, jól döntöttél. - Mosolygok, a színészet eléggé fejben eldőlős dolog szerintem, bár ki tudja. Én nehezen játszom meg magam, egy rövid hülyéskedés erejéig igen, de hosszabban nem megy.
Aztán kicsit később már a külsejével ugratom, de hát haláli mit le nem vág, én meg átmegyek szöszibe, csak hogy ne vegyen komolyan.
-Háááát, ha kicsit alakítanánk az orrodon, meg a szemeden meg az arcformádat és a hajad beszőkítenénk kész Brad Pitt is lehetnél! - Mondom ábrándos sóhajtással, de a végére elnevetem magam, nem, nem Brad Pitt az esetem, noha jó volt Achilleusznak, ha már a görögség jó téma.
-Hmm, nem értek a motorokhoz de a Vulcan megnevezés sok lóerőt sejtet... - Mosolygok, miért is ne? Biztos jó lehet hogy a hajadba kap a szél. Kicsit mintha repülnél, jó lehet. - Jól hangzik. - Teszem hozzá, mert tényleg jól hangzik. De azért mondom neki, hogy én is nagy lány vagyok, nem kell miattam kerülnie. Bár azon kuncogok kicsit, hogy azt hiszi gyalogló-mániás vagyok.
Elég kitartóan néz, de nagyon szeretné. Hú, de furcsa, ez már-már izgalmas. Hogy monoton lenne az életem mostanság ööö lehet.
-Hát jó, miért ne? Amúgy gyere motorral, ha lehet választani, kipróbálnám! Kivéve ha a húgod egyedül jönne, akkor menjünk együtt! - Mosolygok, látszik hogy nem zavar a csibészes mosolya, noha zavarnia kéne. De most ha magamra erőltetném a dolgot sem zavarna az hiszem.
-Na várj... - Veszek elő a zsebemből egy kisebb noteszt meg egy aprócska tollat (fő a praktikum) és leírom a telefonszámom meg a címem neki. Kitépem a lapot és odatolom elé.
-Így majd elérsz. Tessék. - Már ha komolyan gondolta, lehet mikor hazamegy már el is felejt, ki tudja.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Hétf. Okt. 06 2014, 20:42

- Ó, pedig már kezdtem reménykedni benne, hogy végre találtam valakit, aki néha fényezgetni fogja az egómat. Tudod, bíznám a dolgot a húgomra, szívesen műveli, csak hát az ember testvére mégiscsak elfogult a maga módján - még mindig széles vigyor terpeszkedik az arcán a pimasz fajtából, noha azért a vicces kedve mögött elraktározta szépen magának a tényt, hogy a lány éppen azt közölte, hogy kedveli. Nem is rossz dolog, ha így áll a helyzet, sőt, örül neki egy kicsit.
- Azt észrevettem, bár szerintem nem baj. Legalább kihívás az embernek, ha meg akar ismerni téged - jegyzi meg, és elmosolyodva bólogat a szellemi munka gondolatára. Nem, mintha nem boldogulna a fizikai munkával is, nem fél tőle, hogy letörik közben a körme, csak hát a színészet jobban vonzza. Már megrökönyödést tettetve pislog azért arra, hogy alakítani kellene az arcán, de Brad Pitt nevének hallatán kitör belőle a nevetés.
- Még a két szép szemem sem elég szép? Na és Brad Pitt? Tudhattam volna. Szóval, ha nem vagyok Akhilleusz, esélyem sincs nálad, ezt próbálod most közölni? Ehh, mégiscsak rossz hatással vagy te a szerencsétlen önbizalmamra - kuncog még mindig, egyszerűen nem bírja abbahagyni pár percig, annyira jó volt ez az alakítás az ábrándos sóhajjal.
- Hát... nem valami extra, de van benne pár ló ereje, az tény - jegyzi meg, tényleg nem törekedett rá, hogy hű de puccos motrot szerezzen, a Vulcan egyszerű és éppen tökéletes volt, sőt még most is az számára, ráadásul egy fél vagyon sem ment rá szerencsére. Majd meglátja a lány, milyen is pontosan, ha beállít utána vele.
- Nagyszerű - dől hátra mosolyogva, mint aki elvégezte, amit éppen eltervezett, hiszen végtére is sikerült éppen meggyőznie a lányt, hogy menjen vele és még a motorba is beleegyezett. Ez nem semmi, pedig tényleg alig ismeri, nem lenne meglepő, ha bizalmatlan lenne és minden gondolkodás nélkül nemet mondana, az igennek viszont ő meg éppen nagyon örül, még akkor is, ha éppen nem süt róla egyértelműen. Jó ez így.
- Köszönöm - mondja elvéve a papírt, de még mielőtt a zsebébe gyűrné esetleg, előveszi a telefonját és bepötyögi a számot, aztán már csörög is megvárva amíg egyszer kicseng.
- Na így, most már te is tudni fogod, ki vagyok, ha felhívlak - teszi hozzá magyarázatként, majd zsebre teszi a papírt is, a telefont is, nem fogja elfelejteni felhívni a lányt, az részéről teljesen biztos, és ha még nem az Lizzy számára, akkor majd csak rájön.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Hétf. Okt. 06 2014, 21:31

-Ó jaj te szegééény, ha lesz szabad két percem majd sajnállak is. - Vigyorgok rá szélesen, szerintem nem szorul arra a fényezésre, bár ki tudja.
-Egyedi felfogás... mert egyedül vagy vele. - Mosolygok rá, kevesen akarnak vesződni velem, bár akadtak páran akik elnézik a csípős nyelvem és egész jól elhülyéskedünk.
Aztán nevetek vele hogy nem tetszik neki hogy Brad Pitté avanzsálnám szerencsétlent, meg is értem, de még nevet is, így nagyon jó.
-Hááát valahogy így, elvégre egy isten olyan távoli dolog, de egy félisten már a magamfajta halandónak is felfogható... - Legyezgetem magam mintha Brad Pitt azaz Achilleus álmaim netovábbja lenne a törékeny sarkával.
-A lényeg hogy ne adja fel az utca közepén hogy aztán hazatolhasd... - Nekem nincsenek nagy igényeim, ezt érezheti.
Látom elégedett, de lehet is hogy igent mondtam, mindenki másnak (aki nem Lui, esetleg Mark) simán nemet mondtam volna. De velük már találkoztam párszor, az is más.
Le is írom a számom meg a címem (Elm utca, bájos név), de nem teszi el, hanem rögtön beírja a telefonjába. Ezzel meglep, de kellemesen. Mondjuk mikor megcsörren a telefon, akkor elvigyorodom.
-Vagy csak teszteltél, hogy nem lódítok-e? - Vigyorgok rá, de aztán mosolygok. - Rendben, elmentem. - Tényleg előveszem és beírom, hogy Ares. Összetéveszthetetlen. Ha fárasztó poént akarnék, azt mondanám: isteni.
-Köszönöm a süteményt, nagyon finom volt. És akkor... hát majd hívj mikor jössz, jó? - Úgy sejtem tényleg hívni fog.
Búcsúzásképp csak mosolygok, nem vagyok pusziszkodós fajta, maximum ha kérné akkor adom a kezem, ki tudja hogy gondolta. Bár én sem értem mit rágódom a búcsúzáson de... uh, hagyjuk. Azért mosolyogva indulok haza.
-Üdvözlöm Demit is! És a nyalókáról megkérdezem! - Mondom még visszafordulva és kacsintva, vegye ígéretnek.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Sebastian A. Smith
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   Szomb. Okt. 11 2014, 22:46

- Hajaj, csak két percnyi időt szánnál rám? Úgy érzem, nem túl jók az esélyeim egy kis májnagyobbodásra - vigyorogva csóválja meg a fejét, bár azért tény, hogy az önbizalma fényezés nélkül is elég fejlett, ami bizonytalanság belé szorult, azzal meg megbirkózik valahogy maga is, többnyire hatékonyan.
- Az nem baj, szerintem. Különben is szeretem a kihívásokat, ha mások nem így vannak vele, bizonyára fogalmuk sincs, mit hagynak ki - vonja meg a vállát. Nem zavarja, hogy egyedül van a meglátásával, miszerint érdemes lenne megismerni közelebbről a lányt, mi több, kicsit még jobban feléled tőle az érdeklődése a lány iránt, már ha az eddiginél lehet az élénkebb. Egy leheletnyivel talán mégis lehet. Mit ne mondjon, tetszik neki, hogy Lizzy őszinte, beszól, ha úgy tartja kedve, és még véletlenül sem rajongta körül, nem próbált meg rámászni, magyarán nem omlik a karjaiba a két szép szeme láttán, és ha meg kell hódítani, az nagyon is nagy kihívás Challenge accepted.
- A fene... azt hiszem, reklamálni fogok a kedves szüleimnél, hogy miért nem valami hérosz nevét kaptam a háború istene helyett - jelenti ki, ha már Akhilleusznál tartanak, bár attól már gyorsan el is feledkezik az egész félisten-isten ddologról, hogy igent mond a lány a meghívásra.
- Egy Vulcan nem olyan, nem adják fel ezek az út közepén - rázza meg a fejét nagyon is komolyan, igazi túrázásra szánt motra van, annak meg se kottyan a városi forgalom, miután mezei kis utacskákkal is megbirkózik, de ennek ecsetelésébe inkább nem kezd bele, majd meglátja a lány, milyen motra is van. Ha már kapott számot, akkor gyorsan el is menti, és a felvetésre kissé meglepetten rázza meg a fejét.
- Lehet, kellett volna, de igazából valakiről, aki a végletekig őszinte tud lenni, még ha ezt szarkazmusnak is hívják, nem hiszem, hogy hamis számot adna meg. Vagy tévednék? - kérdezi, bár a telefon már megszólalt, úgyhogy tudja a választ. Nem nézi ki Lizzyből, hogy sok köze lenne hazugságokhoz, és különben is ő úgy érezte, hogy egy hullámhosszon vannak, reméli, nincs egyedül ezzel.
- Én köszönöm a társaságot, meg a nyalókát is természetesen. Majd bemutatom a húgom és leellenőrizhetsz. Majd kereslek. - köszön el mosolyogva, majd ő is feláll, fizet és hamarosan már hazafelé tart ő is elhagyva a kávézót, és már el is döntötte, hogy első dolga lesz megkeresni Demit és beszámolni neki a lányról.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy   

Vissza az elejére Go down
 

Erről lecsúsztál haver! ~ Sebastian&Lizzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nem láttál semmit! ~ Christian és Sebastian
» Ma éjjel bízd rám magad!- Lia és Sebastian
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Ragyogás (Sebastian és Joshua)
» hiszem, hogy két paralell történet a végtelenben összeérhet ~ Sebastian

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-