Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 In front of church - Mark and Henry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Henry Drayton
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : Kispap
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: In front of church - Mark and Henry   Pént. Júl. 25 2014, 22:37

Kijöttem a templom elé cigizni. Meggyőzöm valahogy az atyákat, ezen nem múlik. Muszáj mert össze vagyok zavarodba, de úgy érzem be kellett, hogy zárassam most magam ide. Addig sem kell Sebnél laknom, elviselnem a forgatást és végezhetek nagyjából mindennel, ami jó az életben. Haha, milyen keserű gondolat ez, inkább úgy fogom fel hozhatok valami újat az életembe, talán még az egyházat is megreformálom, elhivatott vagyok.
És örök lázadó. Erről nem tudok leszokni, még ezt is amiatt tettem. Nem tudok nyugton maradni, mindenféle vérlázító és vad dolog járt a fejemben, aztán ehhez az aduhoz nyúltam. Kiakasztani Sebet, kiakasztani a szüleimet, bemutatni az egész világnak, az átkozott lányoknak, rohadt szexi pap leszek. Különben is a papok szexelnek a legtöbbet! Nagy jó életük van! A hajnali miséket meg úgyis átalszom, sok mindent megéltem és a legjobb abban vagyok, hogy úgy csinálom mintha...
Még nem vagyok teljes értékű pap, még visszaléphetek, de ez épp elég lesz hozzá, hogy fenekestül felforgassak mindent. Na meg kezdjek valamit a rohadt nagy lelkiismeretfurdalásommal, hogy mindent tönkreteszek.
Gondosan tüdőzöm a nikotin, élvezkedve rágcsálom a csikk végét. Be vagyok parázva az egésztől, mi vár itt rám, mindig ezt a hülye építményt kell-e néznem, hogy fogok ÉN prédikálni, aki azt is titkolta, hogy van intelligens cicája. Hirtelen elhatározásból eldobom a cigit, rátaposok, aztán körül nézek és kidobom. Ha figyelnek legalább azt hiszik meg tudok tőle szabadulni, mert nemet mondok a sátánnak, vagy ilyesmi. De rossz pap vagyok, még a pokolban sem hiszek, sőt néha azt hiszem ez az egész csak egy szerep. Sokáig voltam dublőr...
Meg kéne gyóntatni valakit, vagy inni, megfeledkezni most erről a számomra új és stresszes szituációról. Meg megtanulni szót érteni az emberekkel. Csapó egy, életem nagy színdarabjáról felvonták a függönyöket. Észre is veszek egy srácot, hát pont úgy néz ki, mint akit megtéríthetek, ígyhát mosolyogva közelebb megyek.

_________________

Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: In front of church - Mark and Henry   Szomb. Júl. 26 2014, 15:29

Mostanában több időt töltök a város valamely szegletében, mint a lakásomban eddig összesen. Minek is van egy akkora otthonom, ha sosem vagyok ott? Naná, kell valahol tárolnom a kocsit, aludnom suli időben és felhordani a csajokat egy jó kéglibe. Persze. Erre viszont kisebb is elég lenne, de ha az ember megteheti, akkor minek érné be kevesebbel? Mindegy is. Számot vetni úgysem fogok, hogy kisebb lakást szerzek, mert rohadt jól elvagyok ott, ahol, de szinte sosem vagyok ott. Remek.
Hamár jobb dolgom nincs, felfedezek egy két olyan területet, ahol még nem jártam. Ilyen például az egyik mellékutca, amiben még templom is van. Biztos ide is olyanok jönnek házasodni, mint akik Vegasban baromkodnak. Sosem vennék el egy nőt, ha jobban belegondolok. Kell a szabadság, és a házasság ezt megvonná. Ha valakit egyszer annyira megszeretek, azt bőven megtarthatom esküvő nélkül is. Úgysem mennék be egy ilyen helyre soha. Lángnyelvek csapnának ki a küszöbből, ha megpróbálnám, vagy valami ilyesmi. Sem a pokolban, sem a túlvilágban, sem semmilyen természetfelettiben, vagy istenségben nem hiszek. Mit keresnék ilyen helyen? Persze. Lopnék. Biztos vannak értékes szobrok, vagy üvegablakok. Nagy keresletje van ilyeneknek a fekete piacon. A maffia több tagja is bírja az ilyesmit. Én viszont örömmel adnék túl rajtuk. A pénz számomra nagyobb istenség...
Ahogy közelebb érek a lépcső tetején látok meg egy srácot, aki ott cigizik. Lehet ilyet? Mármint templom előtt szívni a bagót? Nem verik ezért agyon? Ő is megpillat, eltapossa a csikket és felém indul. Nagyon reménykedem benne, hogy csak el fog menni mellettem, mert amikor egyre közelebb ér, és tisztul az alakja, meglátom azt a kis fehér izét az inge nyakában. Ezek szerint valami pap, vagy növendék. De mégis hol érdekel? Amúgy is milyen már egy cigiző pap?
Szerencsétlenségemre nem tudom kikerülni és vigyorgó fejjel bámul rám.
-Mi van haver, mi kéne? - Röffenek rá, hátha elijeszti a mogorvaságom. Bár általában ezt még a tüzes vas sem riasztja el. Remek.
Vissza az elejére Go down
Henry Drayton
avatarVároslakó
Életkor : 26
Foglalkozás : Kispap
Hozzászólások száma : 109

TémanyitásTárgy: Re: In front of church - Mark and Henry   Hétf. Júl. 28 2014, 19:14

Ezt a férfit tényleg térítgetni kellene jobbra és balra, vagy előre és hátra, hehehe. Nem tudom miért egyből jobb kedvem lesz a képe láttán, bár lehet csak saját magamon röhögök. Milyen poén, hogy cigiző pap támadja meg az antikrisztust. Mert ez a példány tuti, hogy nem ájtatoskodni jött. Lehet lopni akar, vagy pisilnie kell. Szóval a vigyor megalapozott és nem tudom letörölni, élvezném ha civil lennék és nekem rontana valami őrült szentfazék. Röhögni nem kezdek el, mert azt hinné be vagyok szívva. Sajnos hiányzott a fű az adagomból, pedig rám férne. A kérdése is röhejes, esküszöm csórni fogok tőle!
Még a végén megszeretem ezt a szerepet és hivatalosan is én leszek a világ legelcseszettebb papja. Kisfiúkat nem rontok, szóval nem tudom hogy fogom überelni az elődeim, de kezdetnek jó lesz a szegény ábrázat. Mi kéne? Hahahaha meghalok.
Igyekszem letörölni a nagy vigyort a képemről, ijesztő lehet. Hogyan kéne köszönni? Szervusz fiam? Adjon isten bort búzátt, békességet. Nekem dicsértessékkel kéne, dicsértessek, én is úgy köszönök viszont, de rossz arcoknak? Először is nem vagyok a haverod, a papod vagyok. Másodszor is ki a ménykű vagy te, hogy asszed kéne valami tőled? Nem fogom rögtön lelőni a poént, az igazi Henry reagálna így.
- Az isten áldása kísérjen
Biccentek felé, igyekszem nem elröhögni, nagyon küzdök.
- Most, hogy kérdezed kéne jaguárra, egy nyaralóra és új csuhára
Kitolom elé a markomat, potyogtassa bele az aprót.
- Egyébként rákos gyerekeknek lesz
Teszem hozzá. Se rákosat se gyereket nem láttam mostanában hála a magasságosnak. Igen, én egy gonosz pap vagyok és élvezem!

_________________

Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: In front of church - Mark and Henry   Vas. Aug. 03 2014, 17:31

Majdhogynem felröhögök a lelkipásztornak álcázott gyökéren, annyira komikus a fellépése. A baj az, hogy röhögni elfelejtettem, helyette viszont ráncolom a homlokom, bal szemöldököm a homlokom közepére szalad és nagyjából olyan fejet vágok, mint Kili profilképe, és szinte már a számat is eltátom, hogy ez most komoly? Boxoljon valaki a vállamba, mert nem hiszem el, hogy ez komolyan megtörténik...
A kihelyezett marokra és a monológra csak felhorkanok. Ha már kocsi és nyaraló kell, akkor majd pont elhiszem, hogy a csuhát is nekem kéne finanszírozni, meg a rákos kölykök gyógyulását is. Főleg, hogy utóbbiaknak inkább alapítványok gyűjtenek és házalnak. Nem fogják papokra bízni. Vagy valamit nagyon rosszul tudok...
-Kéne egy feles is a bagó mellé, mi? - Nézek a kezére, és ha nem lennék olyan sóher, vagy hitetlen, akkor is csak beleköpni tudnék maximum, mert jelenleg egy jó cent sincs nálam.
-Van valaki, aki bekajálja ezt a szar dumát? - Komolyan érdekel, hogy tényleg létezik-e olyan hithű birka, aki ilyenkor azonnal a zsebe mélyére nyúl. Na persze, biztosan. A legtöbb hívő elmebeteg. Megy a falnak, ha azt mondják, hogy Krisztus kéri rá...
-Ha rákös kölyköket akarok támogatni, akkor felkeresem a kórházat, ha pedig kocsi és nyaraló kell, akkor prédikálj többet, adj fel pár kenetet, vállalj szabadidődben esketést. A csuhát illetően pedig, ahogy elnézlek, a jelenlegi göncöd is éppen megfelelő és elég jó állapotú ahhoz, hogy Isten birkanyáját terelgesd... - Szerelem le a kéregetőt. Rosszabb, mint egy csöves. Az legalább nem kamuzik ennyit...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: In front of church - Mark and Henry   

Vissza az elejére Go down
 

In front of church - Mark and Henry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Psyco in the school - Elee & Mark

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-