Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Coco Peritta-Vargas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Coco Peritta-Vargas
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : Diák
Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Coco Peritta-Vargas   Szer. Júl. 23 2014, 00:08


Coco Peritta-Vargas


nő; 19; Filmművészet; Színészet; 1. évfolyamA protekciós

"A népnek mindig kell valaki, akit gyűlölhessen, és a sajtó mindig kész kiszolgálni ezt az igényt."


This is me

Fontos ez? Ha annyira kíváncsi vagy keress rám a neten, még saját wikipédiás oldalt is találsz a nevem alatt. Ott aztán megtudhatsz minden "fontosat" rólam. Például, hogy Fokvárosban születtem 19 évvel ezelőtt. Suzanna Peritta szenvedett meg értem a szülőágyon, igen az a Sue, aki több férjet fogyasztott el életében, mint kalóriát és a Zavaros szívügyek című film naivájaként robbant be a köztudatba, hogy aztán karrierje nagy részében ostoba romantikus vígjátékokban essen szerelembe újra, és újra... Na és a férfi, aki anyám kezét szorította, míg ő vajúdott nem más, mint Hollywood ügyeletes rossz fiúja, a Cosmos frontembere, Jackson Vargas. Én pedig olyan szerencsés lehetek, hogy mindkettejük vezetéknevét megörököltem, csak, hogy a világ egy pillanatra se felejthesse el ki is vagyok. Mióta először felsírtam a kamerák keresztüzében élem az életem, így a média életem minden jelentősebb mérföldkövéről beszámolt. Arról, hogy nyolc éves koromban a szüleim végre elváltak, arról, hogy tizennégy évesen nyilvános helyen füveztem, hogy tizenhat évesen összetörtem három parkoló autót, mikor kipróbáltam születésnapi ajándékomat, egy új Porschet. Egy évvel ezelőtt pedig kicsaptak a magániskolából, ahová jártam. Valószínűleg verekedésbe keveredtem, vagy ártatlanul vádoltam molesztálással az egyik tanáromat, de az is lehet, hogy kokót vittem órára, nem is, mert heroint! Annyi biztos, hogy felvettek az Frances-be, annak ellenére, hogy nem a jó jegyeimről vagyok híres...  Shine on me

Ellentmondásos személyiség vagyok, aki alapvetően koravén gondolkodású, de mégis hajlamos a meggondolatlan cselekedetekre. Nyugi, ezekkel általában csak saját testi épségemet, és a jó híremet veszélyeztetem, aminek, mint köztudott már teljesen mindegy. Nem tartom magam különlegesnek, csak egy vagyok a sok meg nem értett fiatalból, akik kénytelenek voltak ideje korán felnőni egy diszfunkciónális családban.  Az évek során igyekeztem vastag páncélt növeszteni, amiről lecsapódnak a rosszindulatú megjegyzések, és az ostoba emberek tapintatlansága. Sajnos, vagy sem, védműveim távol tartják a jó szándékkal közelítők többségét is. A dühöm kezelése problémákat okoz, de sokat javult a helyzet mióta szakemberhez fordultam ( fordítottak, teljesen mindegy…) Hát igen, néha fojtogat a vörös köd, a sport sokat segít, a legtöbben megállom a helyem. A modorom néha bárdolatlan, és a humorom is kifogásolható, de annyi biztos, hogy eléggé karakteres személyiség vagyok ahhoz, hogy mindenki véleményt alkosson rólam, amivel aztán nem győzők nem egyetérteni.Show a little more

A nappaliból figyelem medencék tajtékos vizét, melyet az eső cseppek korbácsoltak fel. Igazi nyári záporhoz van szerencsénk, néhány kilométerre innen vakítóan süt a nap, és egy tíz perc múlva bizonyára itt is így lesz. Fürdőruhám pántja belevág a nyakamba, így kénytelen vagyok kicsit meglazítani a vizes szövetet. Nedves lábnyomaim még ott virítanak a drágaperzsaszőnyegen. Kinyílik a bejárati ajtó és a csapzott Samantha Peters rohan be rajta, aki mindhiába próbálta aktatáskájával megóvni melírozott bubifrizuráját.
- Oh, szia Coco, Sue merre van?- kérdi, lerúgva lábáról nedves körömcipellőit. Samantha anyám ügynöke, már az ősidők óta, szinte teljes értékű családtag, valójában úgy gondolom fontosabb része is, mint én magam.
- Helló.- mormogok az orrom alatt, majd megvonom a vállamat, fogalmam sincs, merre lófrál. A házunk egy igazi hodály, ha körbe akarnánk járni hidegélelmet kellene pakolnunk az útra.
- Áh, oké.- gyorsan túlteszi magát mogorvaságomon, és kecses léptekkel feltipeg az emeletre. Jó néhány perc eltelik, mikor anyám üvöltve-bögő hangja felveri a házcsendjét. Feltápászkodok a kanapéról, hogy utána nézzek a dolognak. Az emeleti fürdőszobában találom őket, anyám kétségbeesetten rángatja magára fekete selyem köntösét, Mario, a személyi edzője pedig dühösen magyaráz a dereka köré csavart egy szál törölközőben.
- Nem teheti ezt velem Miss, nekem szükségem van erre a pénzre, éppen most nem veszíthetem el a munkámat, és különben is Sue-val szeretjük egymást, nem igaz?- fordul anyám felé, aki szánalmas látványt nyújt, ahogy elkenődött sminkjét próbálja helyrehozni.
- Tisztességes végkielégítést fog kapni, így is elég sokba került nekünk, hogy meggyőzzük azt a fotóst, hogy ne adja el a képeit a Dirty-nek.- Samanthát lehetetlen kizökkenteni, összetört anyám felé fordul.- Sue, el kell simítanunk ezt a dolgot, míg Hasham vissza nem jön.- Hasham a nevelőapám, aki most üzleti utón jár, valami homokos, forró országba.
- Nem tehetitek ezt velem drágám, én..én kitálalok mindent.- kontrázik rá Mario, és erre még Samantha is összeszorítja a száját. Egy per nem hiányzik a nyakába, főleg, hogy anyámnak már korábban is volt szexuális jellegű kapcsolata néhány alkalmazottjával, ami napvilágra került, ha Mario megvádolná zaklatással egész jó esélyekkel indulhatna ellene a bíróságon.
Ami pedig a legrosszabb, Hasham is tudomást szerezne a viszonyról, és én kedvelem őt.
- Anya, Mario fogdosott engem, csókolgatott akaratom ellenére.- kezdek bele az előadásba, s most minden szem rám szegeződik, először vesznek tudomást jelenlétemről.
- De hát kisasszony ez nem igaz, én soha…-kétségbeesett tekintete fájdalommal teli, azt hiszem, tényleg kedveli anyámat.
- Tudom, de hinni fognak nekem.- mondom határozottan, egy egészen szemernyi bűntudattal. Samatha elismerően pillant felém, anyám szomorúan szipog, de eszében sincs Mario védelmére kelni. A férfi megtörik.
- Hagyja el a birtokot még ma, búsás összeget utalunk át a számlájára.- mondja Sam.
- B*sszák meg a pénzüket!- fakad ki Mario, sietve felkapkodja ruháit, majd dühödt léptekkel elhagyja a helyszínt, széles, izmos válla az enyémnek ütődik, amitől megtántorodom.
- Szerintem rendben leszünk.- sóhajt fel Sam.- Itt a javított szövegkönyv Sue, akarsz vetni rá egy pillantást?- emeli fel bőrtáskáját.
- Mutasd csak!- csicsergi anyám lelkesen, ha az arcát nem csíkoznák még mindig elfojt szempilla spiráljának sötét sávjai, azt hihetnék az iménti meg sem történt. Dühödten fordítok hátat a fürdőszobának. Odakint elállt az eső, és kisütött a nap, úgyhogy visszaszivárogtam a medencébe. Két hónapra rá Hasham beadta a válókeresetet, mert anyám összeszűrte a levet az egyik színészpartnerével.Show a little less

T.Nagykorú vagyok, és már évek óta játszom, nem vagyok valami nagy talentum, de élvezem RazzTEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Coco Peritta-Vargas   Szer. Júl. 23 2014, 18:16

Elfogadva

Helló Paparazzi kedvenc!
Nem irigyellek, jó rossz életed lehet. De most itt a lehetőség, hogy az egyetemen kicsit beleszagolj az "átlag" életébe, már amennyire átlagosnak mondható az élet Hollywood szívébe. Lehet, hogy protekcióval jutottál be, de garantálom, hogy a jövőben kell majd bizonyítanod, nem lesz elég a anyuci és apuci közben járása, neked is le kell tenned valamit az asztalra!
Nagyon ötletes, jól kigondolt karakter. Tetszik, hogy bár elvileg, mindenki tud róla mindent (ezt a sok mindent megírhatnád valahol Rolling Eyes mégse ismeri igazán senki ^^Pont ezért nem is tartalak fel tovább. Irány foglalózni, aztán játszani! Jó szórakozást! WinkNyilvántartás és avatarfoglaló
Karaktertabló
Kollégiumi házirend és beosztás
Felelős tisztségek


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Coco Peritta-Vargas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-