Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Muszka party Mark& Mr Anderson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Muszka party Mark& Mr Anderson   Kedd Júl. 22 2014, 21:53

Na bazzeg új nap! Mindegyiknek külön "örülök" mióta a seggfejek főatyaúristenének Krisztusa vagyok és albérletben sínylődöm egy bolond bigével mint valami idióta bakfis. Ma is szép napra virrad, azonnal elhúzok onnan, ahol vagyok. Néha már-már azon agyalok jobban elboldogulnék az utcán, mint azzal a mogorva tyúkkal, akit még megdugni sem lehet. Mert a másik lehetőségem az Elm utcán kívül maga Phoenix d' Abo. Köpök egyet, ahogy haladok valami fogalmam nincs merre járdán. Agyalok mindenfajta baromságon, hogy húzzam ki magam a szarból, legyen megint kocsim, lakásom, életszínvonalam.
Egyetlen, ami még maradt néhány név, futó kapcsolat. Nincs mit vesztenem, de nem is állok meg soha minden lehetőséget kiaknázni és jó ideje nincs már bennem szemernyi félelem. Ezt sokan értékelik, főleg, ami az alvilágot illeti. Ott már hallották is "jó" hírem, a motorversenyeket, a győzelmeket, bunyókat és verhetetlenséget. Talán az egom is eljutott a berkekbe, 14 éves korom óta csinálom, hiszem, hogy nem felejtettek el. Meg amióta újra ebben a városban rohadok volt pár mocskos ügyem, a semmiből nem lehetett volna akkora luxust összehozni, mint amivel én játszadoztam, tisztán nem és nem is akartam.
Így eszik a fene egy orosz névhez, Ivanov. Az idősebbet ismerem, anno csináltam neki valamit. Keverem konkrétan mi volt az sikkasztás-e, vagy drogért vertem meg valakit, mindkettőt csináltam már orosznak.
Szóval nem fosok a névtől, bátran megkeresem, ha nem is magát a főmuftit, de valami megbízott hülyegyerekét. Arra nem gondolok, hogy szó szerint... Azt sem bánnám, ha maga Ivanov fogadna, megérdemelném. Én is lehetnék orosz maffia. Adott egy címet a telefonban ugató csóka, oda tartok épp. Megjegyeztem, nem írtam fel semmire, de biztos vagyok benne, hogy nem tévesztem el. Gondolom valami lepusztult leprahely lesz, általában sikátorban ütközöm a megbízóimmal, bár akadt már, hogy lakásra mentem. Mindenesetre haladok ahová kell, aztán ha látok egy embert a kijelölt helyen megszólítom a magam mogorva, ronda szemöldökráncolásával kísérve. Állítólag az alapnézésem kritikán aluli, mintha beakadt volna a szemöldököm durvába, pedig ez az alap nézésem, akkor is ilyen, ha gondolkodom.
- Csá! Ivanov?
Valami fiatal fickót pillantok meg, pont olyannak tűnik, mint akivel dolgom lehet.

_________________
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Kedd Júl. 22 2014, 22:16

Nem éppen tejivó, de egy jól szituált krimó előtt lógatom a lábam egy kültéri teraszon. Találkozóm van valami - telefonon kersztül - ritka bunkónak tűnő figurával. Ő jön hozzám melóért, és még úgy viselkedik, mint egy suttyó. Minden esetre találkozom vele, hiszen miért ne, maximum elküldöm a fenébe. Általában nem dolgozom csapatban és nem is törődök másokkal, de erre apám kért. Régen nem kért semmit, nincs is rá jogosultsága. Viszont ez fontosnak tűnt. Kíváncsi fagyok a fenegyerekre, hogy mégis mi az, ami már apám hatáskörébe tartozna, de rám bízza. Persze, az óceán túloldaláról nehéz néha intézkedni és bőséggel megfelel a nagykövet is, akit jelenleg nekem kell játszanom. A lényeg, hogy a közvetítésen kívül rohadtul nincs sok dolgom. Kikérdezni a csókát, hogy megbízható-e, aztán ha döntöttem, átadni neki a szükséges információkat és elhúzni a vérzivataros francba.
Utálok ilyen baromságokkal foglalkozni.
-Anderson! - Biccentek oda, mikor a nevemen szólít valaki. Nem épp egy ilyen málészájú valakit képzeltem a telefon végére, de ám legyen. Intek magam mellett egy ülőhelyre, hogy dobja le magát, mert ez nem két perc lesz, annak ellenére, hogy gyorsban kéne intézni és lehetőleg inkognítóban. Pont ez utóbbi miatt szükséges a közterep. Így képesek vagyunk úgy fogalmazni, hogy az másokban ne keltsen gyanút, és ha ilyen helyen találkozunk, az nem is annyira gyanúkeltő, mint egy nyamvadt sikátor. Persze, mindenki ezeket a helyeket imádja ilyen dolgok intézésére. Én más vagyok. Ha valaki figyelne, pont ilyen helyeken keresné a kétes ügyeket.
-Halljam, mi hozott pontosan. Úgy hallottam valami nagyon fontos számodra! - Kaptam egy kis információt a tagról és a kínjáról is, de jobb, ha élesben megyünk neki a dolgoknak még egyszer. Látom a reakcióját, az arcát, a mimikáját. Sokat elárul a hangján túl.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Szomb. Júl. 26 2014, 12:57

Ledobom magam a tag mellé, nem igazán nézek rá minek bámuljam? Gondolom valami küldött kis izé, nem nagyon érdekel. Üzleti téma van, ehhez mindig jár pókerarc részemről, a szokásos morózus tekintet.
- Üzlet. Most épp van időm rá és már dolgoztam nektek. Érdekel van-e valami?
Kérdem, jó volna ha volna, már csak d' Abo ellenére cselekedni is. A maffiának meg nem szólok, hogy a legnagyobb vállalatfőnök hatása alatt vagyok és megtiltotta a "magánéletet" az üzletelést nem különben. Egy kis plusz kereslet jót tenne, hogy elköltözzem abból a fekélyből amellől a tinipi*a mellől, akivel nem lehet semmi értelmeset csinálni. Ha nem, nem, nem fogok majrézni, de kevésből áll, ha legalább megpróbálom. Kicsit ez is olyan lesz, mint amikor felajánlom a képességeimet. Gondolom megint ezt akarja majd tudni, hogy miben vagyok jó mi éri meg nekik. Mert orosz az nem vagyok, a családra nem foghatom, sőt inkább spanyolos Phoenix szerint. Kezdem azt hinni anyám nem is az, akinek mondja magát aztán tényleg van bennem vérkeveredés. Apám az fehér mint állat és gondolni sem akarok rá, szóval meredek előre kifejezéstelenül mogorva képpel és agyalok mivel adhatnám el magam.
- Versenyekben és bunyóban még mindig jó vagyok, még nem vertek meg egyikben sem. Veszélyérzetem nem nagyon van, eladni is jól tudok, feltörni rendszereket. Nem tudom mi kéne most nektek, de megoldom.
Jelentem ki, majd oldalt pillantok a fickóra. Jó kis akció kéne, az nem csak a pénztárcámnak kedvezne, hanem a közérzetemnek is. De rajtuk áll a dolog, erőszakoskodni, megalázkodni nem szoktam, akinek van esze úgyis engem bíz meg, mert tudnia kell, hogy jó vagyok, olyan kemény mint egy orosz.

_________________
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Szomb. Júl. 26 2014, 15:11

Végignézek a nyomokban Enrique Iglesiasra hasonlító tagon. A hanglejtésén és mogorva képén kívül az ember nem gondolná róla első blikkre, hogy rossz fiú. Inkább egy fásult, életunt illetőt látnék benne. Pont ez a jó. A kezdőktől amúgy is herótom van. Hallottam róla, hogy volt már vele dolgunk, de nem néztem utána, ami hiba. A lényeg, hogy nem egy zöldfülűt kell felszednem csalinak, aki majd bebukja a kis partit, hogy a nagy nyom nélkül szívódhasson fel mellette, vagy biztosítéknak, ha esetleg valahol megcsúszna a terv, legyen kit lesittelnek. A zsaruk is megnyugszanak és mi sem bukunk akkorát. Most az egyszer mázlim van, bár a szemem rajta tartom az ürgén. Néha pont az ilyenek lesznek beépítettek valamelyik nyomozó szervezetnél, hogy aztán belülről bomlasszák a csapatot. Minden esetre apám megbízhatónak tartotta, én aztán nem fogok ellenkezni. Hót mindegy, hogy mibe keveri magát a vén farok, ha én nem úszom a képbe. Lionelnek is lesz annyi esze, hogy ne úsztasson másokat is a történetbe, mert abból nagyobb baja lesz.
-Akad! - Bólintok, s közben figyelem az arckifejezését, testtartását, beszédét. Nem vagyok egy hazugságvizsgáló, de árulkodó jeleket azért észre tudok venni. Az ember jobb, ha óvatos. Főleg, ha igazából ki akarna maradni a történetből.
-Részben seggelős a meló... - Nem kell ütni, vágni, csak megülni a seggeden és megadni az infókat, amit akarnak. Jó, nem?
-Azzal tisztában vagy, hogy ha elfogadod, akkor úgy ugrálsz, ahogy fütyülnek. Nincs magánakció, jobb ötlet, vagy átverés. Ha volt már dolgod velünk, a feltételeket és a bérezést ismered. - Azt biztosan megkapta előző alkalommal is, hogy a föld színéről is eltörlik gixer esetén. Viszont nem az én dolgom fenyegetni, felvilágosítani. Még talán komolyan sem venne, mert egy kis porbafingónak gondol. Siker esetén az akció bevételének 10%-a lehet az övé, bukás esetén nincs lóvé, ha az ő hibájából... Na abba nem mennék bele, úgysem én intézném a piszkos részt. Ha olyan jó, amilyennek mondja magát, erről amúgy sem kell beszélni.
-Szükség lenne egy megbízható "informatikusra", aki jól irányzott támadással kiderít egy két kósza infót. Ha ezeket megfelelő időre teljesíted, a nagyobb buliba is bevehetnek, ami jobb hozamot ígér. - Vázolom röviden, amit nekem is leadtak. Egy nagyobb rakomány megfújása a cél, pár napon belül. Ehhez viszont szükség lenne egy jól irányzott hekkertámadásra, ami irányíthatná a rossz fiúk akcióját. Első körben infó szükséglet, második körben irányítás. Majd meglátjuk, hogy ki hogyan ítéli meg a munkavégzést.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Szomb. Júl. 26 2014, 22:19

Röhejes úgy kommunikálni, hogy közben rá se nézek, amikor mégis a hang irányába sandítok észreveszem, hogy figyel. Nem biztos lehet csak beképzelem. Ráhagyom, az ember nem lehet eléggé óvatos. Főleg, ha a nagyfőnök bízta meg. Zene füleimnek, hogy azt mondja akad, mindjárt merőbben nézek rá, igaz nem sokáig. Hohó, remény! Figyelem mit mond még, biccentek. Seggelős, nem baj, az oroszokkal talán jobb is, ha nem kezdek másba. A géphez meg értek, ráadásul a seggelős melóim hoztak a konyhára mindig a legtöbbet.
- Az nem baj, az enyémmel jól jártok.
Ráng mosolyra a szám szeglete.
Ahh szent beszéd, ezt komolyan eldarálja? Bevágom megint a mogorva képet, meredek előre mint egy rossz szobor. Jah, az indulataim veszélyesek, de ha nincsenek szopós buzik a közelben csinálom, amit mondanak. Csináltam ezelőtt is, a lázadó énem maximum a fizikai szituációkban ütközött ki és rendőrbántalmazásoknál. A megbízóim életére kevésszer törtem, pl ha nem fizettek. De ezek fognak. Ajánlom nekik.
- Nem most kezdem
Vetem oda mogorván.
- Ha seggelős, főleg. Kussban elintézek mindent.
Bár az ötleteim biztosak, ahogy akarják úgy csinálom, nekem mindegy csak fizessenek ki. Amit mond igazából teljesen az én terepem, törtem már fel bankot, loptam pénzt számlákról, cégektől, nagy multiktól sikkasztottan és csórtam adatot.
- Éppen nekem való, biztosak lehettek a sikerben és tudom, ha elszúrom kinyírhattok. Egész nyugodtan.
A haláltól nem félek, megcsinálom, ehhez nem fér kétség. Kezdetnek ez is elég lesz. Bólintok.
- Te valami új fiú vagy? Múltkor nem láttalak.
Nem mintha érdekelne, de nem árt akadékoskodni, hátha valami beépített gyerek, amióta a reptéren lekapcsoltak semmin se lepődnék meg.

_________________
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Hétf. Aug. 11 2014, 12:06

-Helyes! - Ajánlom is neki, hogy jól járjunk vele. Szerencsére nekem akkor is jussom van, ha csak ennyiben tudom le a feladataim. Bőven elég. Ilyen farkakkal kevésbé tudnám megtalálni az aranyközéputat. Legalábbis számomra nagyon úgy tűnik, hogy rosszabb fiú, mint aminek látszik. Agresszívnek tűnik, és kicsit kiszámíthatatlannak is. Minden esetre lehet valami az ürgében, ha már kiválasztásra került.
-Lehet, hogy nem vagy egy kezdő gyík, de akkor is jobb, ha tudod, mik a korlátok. Ha valamit elb*szol, vagy nem veszel tudomásul, az nem az én saram, mert tájékoztattalak. Hogy onnantól mi lesz veled, az nem az én dolgom. - Tényleg rohadtul lesz*rom, hogy mégis mi lesz vele. Ha hoz a konyhára, azzal mi úgyis többet nyerünk, mint ő, ha pedig nem, akkor úgyis el lesz földelve és kész... Nekem is ki van adva a melóm, francnak kell rinyálnia. Biztosan nagyon jól tudja, hogy én sem virágos jó kedvemben hadoválom el ezeket.
-Csodás. A megbízóid örömmel fogják hallani, hogy ilyen szolgálatkész vagy! - F*szfej, de legalább tudja a dolgát. Úgy tűnik. Hogy a későbbiekben mit alkot, az majd kiderül. Lehet, hogy még fogunk találkozni.
-Sejtettem, hogy nem volt véletlen a választás. - Dünnyögöm a nem létező bajszom alatt egy bólintással, nyugtázva, hogy már előre borítékolja a sikert. Úgy legyen. Amen.
-Mert a háttérben dolgozom. Én vagyok a góré fia... - Szűröm a szavakat a fogam között. Néha nehezemre esik kijelenteni, hogy ki az apám, és nem ebből kell megítélnie senkinek, de az sem árt, ha tudja.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Kedd Aug. 19 2014, 20:41

Elhagyom a fülem mellett a helyeselését, rohadtul nem érdekel. A gyíkra villan egyet a szemem, de megállom kirohanás nélkül, én jöttem segítségért, kussolok. Az úgysem érdekel mit gondol rólam.
- Sejtettem, hogy nem te vagy a védőangyalom
Vetek rá egy ironikus vicsort. Idegenekkel ennyire futja. Kell a halálnak az ő jótállása, megoldom az ügyeim és nem volt még, hogy ebben a melóban alul maradtam volna, menni fog, ebben biztos vagyok. Ha pedig menni fog és kifizetnek lassan helyrejövök anyagilag. Rögtön ide kellett volna fordulnom, nem d' Abohoz. Jobb így, így külön szerződésszegést dughatok az orra alá.
Felvonom a szemöldököm a szolgálatkészen. Nőkkel és melóval, talán. Esetleg... Biccentek, örüljenek csak, amíg fizetnek azt örömködnek, ami nekik tetszik. Ez dicséret akart volna lenni, nyugtázom, ismét biccentek. Nem vagyok fecsegős figura, köszöngetni meg nem szoktam, ha egyszer elmondják, hogy helyes a hozzáállásom azon nincs mit ragozni.
Góré fia? Erre felkapom a fejem és most először nézek rá rendesen. Elég huligán pofája van ehhez a tiszthez. Nem szoktam jóban lenni senkivel, vele viszont nem ártana. Átlátszó vagyok mint egy üveglap, de szarom lefele. Egy perces néma csend után kimorgom végre.
- Csodás. Ha ezt lerendeztük megiszunk valamit? Ismerek egy jó bárt, nőkkel.
Ha a maffiafőnök fia szeretnie kell a nőket. Felvetem, hátha, aztán iszunk meg dugunk egy jót és máris beljebb vagyok egy ismeretséggel. Tudok én jó fej lenni, ha az érdekek is úgy akarják. Én a helyébe kapnék az ajánlaton, Dét mostanában nehéz megfűzni egyedül menni meg nem annyira király, mint ha menő arccal állít be az ember.

_________________
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Szer. Aug. 27 2014, 11:56

-Jók a megérzéseid... - Préselem ki a fogam között. Nincs nagyon ínyemre ez a beszélgetés és a társaság sem, bár félnem talán nem kell tőle. Elvégre ő is tudja, hogy ha fellép ellenem, azzal valszeg a halálos ítéletét írja alá. Ennek ellenére nem fogok kiskutyaként a torkának ugrani, hogy húzzam az agyát, mert annak semmi értelme. Tudom én is, hogy hol a helyem és ő is, ami az üzlet szempontjából pont jó. Mindenki kussol és ennyi.
Ha már mindent ledumáltunk, előhúzok a belső zsembemből egy papírborítékot, amiben láthatóan van valami. Szerény előleg, ami az előkészületek árát fedezheti, egy mobil, ami a kapcsolattartáshoz szükséges eszköz, és némi adat egy pár papíroson, amire Mr. Andersonnak nagy szüksége lehet.
Az asztalra helyezem és bízom benne, hogy elteszi anélkül, hogy bontogatni kezdené. Ő is tudja, hogy ennek máshol van a helye.
Az akció letudva, végre megszabadulhatok a csókától, így csak némán várom, hogy eltegye a borítékot, majd kijelentjük, hogy Köszi-Puszi-Pacsi, kezet fogunk és vonulunk. Erre nem. Ennek a f*szfejnek még pajtiznia kell. Éljen...
-Remek! - Bólintok, hogy benne vagyok, hiszen kb muszáj. Apám is elvárná, hogy jóban legyek az üzletfelekkel, így aztán lerendezve itt a dolgot, indulásra készen állok a másik előtt, repdeső jó kedvvel, hogy akkor vezessen. Élménydús egy nap lesz, de néha muszáj megtenni bizonyos dolgokat az ügy érdekében akkor is, ha nincs hozzá humorod. Neki is ebből lesz a pénze, meg nekem is, de részemről rohadtul mellőzhetnénk a dolgot. Akkor lenne velem jóban, ha ezt a sz*rságot nem találja ki. Mindegy. Túléljük.
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Pént. Aug. 29 2014, 18:16

Erre ironikusan felmordulok, inkább csak józan ész, nincsenek megérzéseim. Nem hiszek semmi ilyesmiben. Viszont számító faszfej vagyok és mint ilyen világos, hogy a taggal jóban kell lenni, így elhívom nőzni. Ő sem tűnik filozofikus alkatnak, nem viszem színházba.
Megkapom a papírokat, elrakom a dzsekim belső zsebébe. Egyszerűen megfogom, elrakom és biccentek nem köszizgetésért fizetnek. A részleteket majd elolvasom. A telefon is jól jön, bár ezt sem kurvázásra fogom használni, szintén biccentek és elrakom. Nem mutatom, de az előlegnek kurvára örülök... Aztán majd összekapom magam, ilyen téren még sosem voltak velem bajok és nem most tervezek lázadni a maffia ellen. Max 'd Abo, az lázadhat, mert elvileg senki mással nem köthetek üzletet, az állt a szerződésben akkor "megbüntet" De ez legyen az én bajom.
Ez a tag se tűnik szociálisnak, bár nem is gondoltam, hogy a főnök fia olvasztott pehelycukrot fog köpködni, próbálom építeni a kapcsolatokat. Hogy miről fogok én ezzel dumálni... finom nincs. Ha nők lesznek a láthatáron legalább, hogy melyiknek milyen csöcse van, de sajna ott még nem tartunk. Felállok, kinyújtóztatom a tagjaim, a gyerek is indulásra kész. Vannak bárok, elég jók még egy ilyen kis szarrágónak is. Oldalt pillantok rá grandiózus morózusággal - ez azt jelenti csúnyán nézek, de mindig így nézek.
- Vagy már 21?
Attól is függ merre indulunk el. Van bár ahonnan már kitiltottak és akad, ahol ha nincs 21 verekednem kell, hacsak őt nem ismerik. Mondjuk a bunyó, legalább tanul egy kis akciót a gyerek. Biztos látott már nem arról van szó, de ugyanakkor kockázatos a selyemifjút balhéba vinni, meggörbül a haja szája, aztán az apja engem baszik szájba és az új telefonom is ugrott. Egyszóval kell ez az infó, de ha megvan, fejszámolok és be tudom lőni melyik lesz a jó hely nekünk. Elindulok, ez meg jön velem.
- Na és? Apád elenged nőzni?
Nem titkoltan kis hülye-gyereknek nézem, ennek ellenére kiváltságos. Ő kb az egyetlen olyan pasas jelenleg Dén kívül, akinek nincs kedvem beverni a pofáját.

_________________
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Csüt. Szept. 11 2014, 11:52

Az azért megnyugtató, hogy csak úgy elpakolja a cuccot és nincs kérdése, nem kezd kotorászásba, pénz számolásba... Az előleg úgyis a szükséges dolgokat fogja fedezni, túlságosan legénykedni nem fog tudni vele. A telefon is jó szolgálatot fog tenni. Nem neki kell hívnia úgysem senkit, majd hívják őt, akinek kell. Bőven jó egy biztosított mobil. Már nem a telefonfülkéből intézkedős kort éljük.
Mindezek ellenére rohadtul kellemetlen a társasága és igencsak lépni szeretnék. Főleg az arckifejezése idegesít. Flegmatikus, fellengzős, olykor pókerarc, olykor szararc... Pont ezért rühellem, ha apámnak kell bármit intéznem. Mi a f*sznak nem tud gépre szállni és intézkedni maga? Jah, mert én közel vagyok, minek dobjon ki fölösleges pénzt... Muszáj nekem ugrálni. Mindig is tudtam, hogy a csak magamra számíthatok-egyedül dolgozom rész a legjobb döntés. De neeem, nekem ilyen nyomorékokkal kell baszkódnom.
Mikor ráadásul a szöszölés után még kérdezni is kezd, égnek áll a hajam. Felvonom egyik szemöldököm a béna kérdésre.
-Nem, van hamis személyim... - Elvégre kinek nincs? Naná, hogy vagyok, de ha már baszkódik, legalább adjam alá a lovat. Főleg, hogy sehogy sem csípem, így aztán baromira nem leszünk jóban. Fix, hogy nem tőlem fogja kapni a piros pontokat, főleg, ha végre megszabadulok tőle. Essünk túl rajta, aztán majd szépen elszivárgok. Mindenkinek úgy lesz a legjobb...
-Veled bármikor... - Mintha szükségem lenne gardedámra és olyan fontos ügyfél lenne, hogy apu pici fiát is rábízzák. Hagyjuk már. Természetesen ugyanolyan mogorva vagyok, mint egész idáig. Bízom benne, hogy végre meg is indul valamerre, hogy minél hamarabb lécelhessek. Ha gyalogolunk, majd véletlen elfelejtek utána menni és felszívódom egy sikátorban, aztán megmondom, hogy elraboltak az ufók, nem tehettem róla... Pff...
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Hétf. Szept. 15 2014, 19:00

Elrakom az iratokat és nem foglalkozom egyelőre vele. A tagot is itt hagynám, mert marhára nem érdekel, de kiderül ő a góré fia és hátha ha van olyan hülye jóban lenni velem. Bár igazából még sosem "jópofiskodtam" senkivel, egyedül bárba menni nem olyan menő, Darylt meg most kerülöm. Szóval érezze megtisztelve magát a kis köcsög. Felvonom a szemöldököm, én teljesen komolyan gondoltam, hogy kölyök még, mondjuk 19, húsz éves, talán mer nem néztem rendesen rá, meg apja van. Hoppá.
- Jól van na, nem bámultalak meg eléggé, látom pofaszakállad is van.
Ezen felröhögök, ha nem bírja a humoromat max morogva lelép, eztet nem kellene agyonverni, csak mert beszól. Majd igyekszem visszafogni magam. Azért igazán lehtne kommunikatíyvabb, így mindent nekem kell kiszarnom tányérba. Amúgy nem szoktam, nem vagyok beszédes ember. Bár mondjuk Lia mellett megesik. Megyek a vélt irányba, jön az ürge, ha nincs kedve rohadtul nem kell velem taratania, bár csak jól jár piával, meg nővel.
Út közben, ha már kussolás van előveszek egy cigit, rágyújtok, addig is csinálok valamit, történik valami. Meresztek felé egy ironikus félmosolyt
- A maffiafiú kirendelt bébiszittere, ez lenne ám a cím
Azért nem kell magára vennie, látszik rajtam, hogy csak poénkodom. Valamivel tudni kell elviselni ezt a helyzetet. Na, befordulunk egy sarkon és máris villódznak a fények, látszik, hogy pajzán hely, de nívós, mindig adok a dolgokra.
- Milyen gyakran dugsz?
Kellemes társalgási téma, nem? Hozzáteszem azért, mert nem a nemi élete érdekel.
- Csak mert itt vannak jó kurvák.
Mondjuk ha okosan csinálja olcsón kijön belőle.

_________________
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Csüt. Szept. 18 2014, 12:43

Komolyan mondom, hogy nem tudom eldönteni, ez az alak tényleg ennyire segg hülye, vagy csak eljátsza. Legszívesebben a tenyerembe temetném az arcom, hogy ilyen nincs, de jobb lesz szemmel tartani, mert nem tűnik túl stabilnak idegileg. Bár ki tudja. Lehet, hogy csak előadja a nyomi figurát, közben meg valami atomtudós hekker, akinek kell a drogos hülye álcája. Baromira nem értem a bűnözők lelki világát, attól, hogy forgok ilyen körökben, de igazából nem is érdekel.
- A serdülőkor átka... - Játszom tovább én is a nyomi kis hülyét. Pofaszakáll? Most komolyan ebből akarod megállapítani a korom? Jézus, ember, te hol élsz? Kb 14 évesen kiserken és ha rendszeresen borotválod, 17 évesen már kész dzsungelt tudhatsz magadénak, ha ügyes vagy. Már aki...
Hosszú egy éjszaka lesz ez...
-Jól fog mutatni az önéletrajzodban. - Jegyzem meg keserűen. Bébiszitter. Cöh. Minden esetre, ha ma este ő fizet, hát rohadtul leszarom az egészet. Lehet, hogy csak nem kéne előítéletesnek lennem, és egyébként tök jó fej?! Áh, frászt. Totális farok az ipse.
-Kielégítő mennyiségben. - Válaszolok az abszolút indiszkrét kérdésre. Úgy látszik mániája belépni folyton a személyes terembe. Minden esetre elegendőnek tartom, ami van, de ha ilyen helyekre jár, ő valószínűleg szerencsétlenebb nálam. Mindjárt megsajnálom.
-Meglátjuk! - Meglehetősen passzív vagyok, és nem feltétlen vágytam ma este a kurvázásra, de essünk túl rajta. Igazából magam is át kéne gondolnom, hiszen ki akar ellenállni néhány kósza menetnek? Lehet, hogy túlságosan frusztrál az ismeretlen gyökér jelenléte, meg az, hogy magamtól ilyen helyekre nem járok. Hiába jó hely és igényes, nekem ezek mindig igénytelenek. Hol marad a vadászösztön? Túl könnyű itt a játszma...
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Csüt. Okt. 16 2014, 15:58

Röhejes a szakálla és kész, habár ha azt nézem ki ő teljesen logikus, hogy hülyén nézzen ki, minden maffiatag stiklis egy kicsit. És ez még csak szakáll.
Most tisztáztuk, hogy nem serdülő, de biztos nyomi szegény, vállat vonok. Inkább nyomulok előre, az önéletrajz említésére pedig szemforgatok egy helyi fának.
- Jah, a megjegyzésekbe beírom, hogy szabadidőmben szakállas kölykökkel lógok.
Ránézek.
- Nem vagy kölyök, tudom.
Mert azt is sejtem, hogy ez lesz a baja és ne nézzen már teljesen gyökérnek, az nem oda-vissza működik. Viszont így jobban hangzott, ha lehet ezt a szart egyáltalán poénnak nevezni.
Bánom, hogy szakállkát elhoztam magammal, akkora benne a potenciál mint egy fában fricskázó féregben. A dugás se rázza fel, biztos akad neki a horogra egy-két numera, apuci az ágyába viszi őket.
Oké, csak egy tipp volt, ugorjunk. Belépünk, igényes kiskocsma látképe tárul elénk, bögyös pincérnők párnái rezegnek, van pár kitakart példány is, nekik gondolom nem volt mit kitenni, vagy exkluzívabbak.
Én már régen vágyom egy jó sörre és itt egész királyat csapolnak. A másikra nézek.
- Mit iszol?
Hagyom most a kurvákat, gondolom neki sem kell a szomszédba mennie értük, ezek szerint hozzájuk jut.
Megkapom a söröm, belekortyolok, lökni kéne valami szart, de rohadtul nem akarok barátkozni. Fos helyzet és amilyen kussban van lehet nyűg neki.
- Nézd, ha le akarsz lépni elhúzhatsz, ez nem kötelező foglalkozás, csak jó fej akartam lenni.
És mi kell egy férfinek? Nő meg pia, ha van töke ez alól ez sem lehet kivétel a pofaszakállával._________________
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Pént. Okt. 17 2014, 12:18

Nem tudom megfejteni ezt az embert, de talán nem is akarom. Tény, hogy nem vagyunk egy súlycsoport. Én igyekszem menekülni abból, amibe ő nyakig belemerült, és talán pont ezért is ilyen elviselhetetlen személyiségű, mint amilyen. Vagy lehet, hogy csak én vagyok akkora balfácán, hogy ilyen szar dolgokat váltok ki belőle... Minden esetre nem lesz a puszipajtásom egy hamar, az biztos.
-Ez lesz a hobbi részlegben... - Mert, hogy szokott olyan is lenni. Mi a hobbid. Nem mintha ez egy állás esetén lényeges lenne, így sosem értettem ennek a funkcióját. Vagy ebből kiderülhet valami? Ha bélyeget gyűjt, akkor nyugis, rendszerető, ha meg hegymászó, akkor adrenalinfüggő és szereti a kihívásokat? Na de mi van azzal, aki egy bélyeggyűjtő hegymászó? Az maga a káosz lesz, és elutasításra kerül, mi?
Az utunk nagy része csendesen telik, mert őszintén szólva nagyon nem tudom hova tenni ezt a megyünk igyunk, meg kurvázzunk sztorit. Minden megbízójával seggnyalóskodik, vagy alapban ilyen szerencsétlen a humora?
A mit iszol kérdésre csak kibököm egy jobb sörmárka nevét, meg kérek mellé egy kisvodkát is. Nem illik keverni, de oroszéknál nincs ivás vodka nélkül. Nehogymár...
-Jófej vagy, csak kurvára nem tudom hova tenni... - Vallom meg, míg belekortyolok a sörömbe.
-Senki nem az alapján fog megítélni, hogy pajtizol-e a főnök kölykével, vagy nem. A munkád a lényeg, a többit mindenki leszarja, ahogy én is és te is... - Játszunk őszintén, az be szokott válni.
-Legalábbis szerintem nem merő szimpátiából ülök itt veled... - Húzom fel a szemöldököm. Meglepő lenne, ha ilyen lenne nála az, amikor valaki szimpatikus neki... Milyen az, amikor nem bír? Valszeg lever, mint a taxiórát, de erről mit sem tudok. Nem nagyon ismerem és kétlem, hogy fogom... De ki tudja. Rohadtul nincs kedvem vele lógni, de egy esélyt kaphat. Még a végén kiderül, hogy ő is szereti a pónikat, meg a kiscicákat. De ezzel még várjunk...
Vissza az elejére Go down
Lionel Anderson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Foglalkozás : diák
Hozzászólások száma : 346

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   Szer. Okt. 22 2014, 20:23

Nincs kedvem szárazon felröhögni, csak prüszkölök, ennek is szar a humora. Mindegy, legalább inni jó valakivel, nem véletlen nem tartok barátokat.
Ahogy a csávókával áll a dolog nem is fogom bevezetni. Kussolunk egész addig, amíg elő nem rukkolok vele, hogy basszunk az egészre mert csak nyomorítjuk egymást a társaságunkkal. Hogy jófej vagyok azon baromi arrogánsan röhögök fel.
- Nem vagyok jó fej. Gondoltam menő lenne inni egyet a főnök fiával, a pofád elment, arra tippeltem ha már én nem legalább te az vagy.
Iszok egy sört és rendelek neki is egyet, bár nem kérdem meg milyet kér, gondolom, ami nekem jó neki is megteszi. Elé nyomom, én a magaméba öblöset kortyolok.
- Jó, sorry hogy megszívattalak, ha nem vagy maffiagyerek, nyilván le se szarlak, semmi olyat nem tettél vagy mondtál, amiért inni hívnálak.
Kibújt a szög a zsákból, ergya próbálkozás volt. Legalább nem egyedül ittam, ha azt veszem legalább erre kihasználtam, ő meg ingyen piát kapott.
- Van eszed, de ne vedd magadra, nem szimpatizálok.
Megiszom a sört, magamba fordulva, mély kussban (ilyenkor jönnek a filozófiai gondolatok) Aztán megkérdem marad-e. Ha marad faképnél hagyom, ha megy egy darabig elkísérem, de az első adandó saroknál lefordulok a francba tőle. Ember vagyok, tele szar ötletekkel, ő is egy ilyen volt. A melót azt persze meg fogok csinálni, legalább már tudom a számát.

// kösy//

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Muszka party Mark& Mr Anderson   

Vissza az elejére Go down
 

Muszka party Mark& Mr Anderson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Psyco in the school - Elee & Mark

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-