Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 11:30 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 The clash Joel and Nana chan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nanaia Indrani
avatarMűsorgyártás
Életkor : 23
Foglalkozás : tetováló
Hozzászólások száma : 135

TémanyitásTárgy: The clash Joel and Nana chan    Hétf. Júl. 21 2014, 19:24

Egyre hülyébb vagyok, ahogy múlik ez a szép nyár. Az elején kitaláltam, hogy futok, hagy legyen új hobbim is, a sorozatnézés sem a fenekemnek (folyton sajgott) sem az agyamnak nem tett jót (folyton kifolyt) Érdekes vége lett, tanúja lettem egy töknyalásnak, egy kutya ráugrott egy srácra és szó szerint megkóstolta a legszebbik felét. Életemnek máig ez a legröhejesebb aspektusa. De hogy mi vett rá a bringázásra?
Enyhén szólva szeles természetű vagyok, szóval a deszkázás sem ment úgy soha, ahogy szerettem volna, de az élet vagy mifene rávett erre a bicikli dologra. Azért van ez főleg, mert unok a buszon aszalódni, nyár van és nem lakhatok a koliban, a melónak viszont nincs vége. Úgy gondoltam itt az ideje hogy megtanuljak biciklizni! Új hobbi, és én aztán le nem futok a városba, főleg, ha be akarok érni. Éreztem, hogy messzire megyek ezzel a sok új hobbival. Anyámnak akad egy régi, zöld, öregasszonyos szerkezete, nekem sok eszem... Elkérem.
A melegre való tekintettel rövidnadrágban és ujjatlan ingben nyomom, amit elöl a köldökömnél megkötöttem, szóval a külsővel most nincs baj, sőt azt is kezdtem kapizsgálni mostanság, hogy az új, barna haj egészen emberivé varázsolt. A bringa hagy maga után kívánnivalót, de legalább mozgásra tudom bírni. Legalábbis ezt hiszem.
Mikor elindultam még ment, szépen ráültem, ráraktam a lábam a pedálra és görbén, meg kuszán, de elindultam. Az út mentén haladtam, ha arra jött egy autó sikítottam és tekeregtem kínomban, elmantráztam a miatyánkot, hogy ne az életem bánja, szó mi szó túléltem és bejutottam a városba. Itt kezdődtek a komoly gondok. Emberek, autók, járművek, kutyák, galambok. Egy kicsit össze vagyok zavarodva. Fogalmam nincs hogy jutottam át azon a piroson, de tény, hogy most gyorsabban hajtok mint szeretném és érzem, hogy valami megdöccen a hátsó keréknél. Nem lesz jó vége, nem lesz, a kormányt hirtelen abnormalitásból félrerántom, így valahogy felkerülök a járdára és olyan kuszán kezdem el forgatni, mintha valami cérnaszálon egyensúlyozó nagyonhülye bohóczseni lennék. A döccenés nem jó, arra tippelek a hátsó kerék, egyre tekergőbben megyek, pedig az egész szerkezetre tök józanul szálltam fel. Az emberek meg ugye jönnek, mennek a járdán és hiába szlalomozom, nem tudok mindenkit kikerülni. Vicces fejhang bukik ki belőlem
- ÁÁÁÁÁÁ
Aztán elütök valakit. Vagy elugrik? Nem is tudom kiesem egy pillanatra a térdiő kontinuumból.

_________________

I'm awkward and weird
Vissza az elejére Go down
Joel Goldwin
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: The clash Joel and Nana chan    Kedd Júl. 22 2014, 01:54

- Hárommal, köszönöm. - a kávét csak jó cukrosan vagyok képes meginni. Na igen, az egészséges életmód csínjairól nem én fogok előadást tartani a Harvardon. Amúgy nem szokásom kávét fogyasztani, de ma a végkimerülés közelében járok. Reggel óta járom a várost, egyrészt felfedezés céljából, másrészt melót próbálok találni. Ki tudja meddig érkezik még az utánpótlás hazulról és a suli alatt sem ártana dolgoznom valamit.
Majdnem állva elalszom a sorban - ahol már tizenöt perce álldogálok - mire én következem, pedig ez csak egy büféskocsi az utcán. Hát igen, Hollywood.
- Kaphatok valami kis kevergetős cuccot is hozzá? - nem, ez biztos nem a helyes definícója a kanálnak. Fáradt mosollyal fizetem ki az öreg urat, majd továbbállok. Tűz a nap, pólóban, rövid gatyában osonok a járdán és kortyolgatom a forró kávémat. Baszki, lehet, hogy jegeskávét kellett volna kérjek? Még a napszemüvegemet is otthon hagytam.
Megállok a zebránál és várom, hogy a gyalogosok zöldet kapjanak. Végignézek a mellettem várakozó embereken. Unott arcok mindenhol. Nekik ez a város már nem mutat újdonságot, nem úgy mint nekem, aki nem itt nőtt fel. Még mindig nem vált a lámpa. Nem hiszem el, itt minden ilyen marha lassan megy? Balra tekintek, ahonnan egy biciklist látok közeledni. Na, majd ha ő elhalad, talán mi is mehetünk. Érdekesen teker a kiscsaj. Picit félrenyelem a kávét, amikor meglátom, hogy beront a tömegbe nem kis sebességgel. Csoda, hogy arabul nem kiabált a merénylet előtt. Jajj de kis rasszista vagyok.
Egészen elbambulok, egy férfi vállveregetése hoz vissza, mutatja, zöld a lámpa. Kíváncsian mégiscsak a járdán lépek párat tovább. A lánynak csak a sikítása, inkább kiáltása hallatszik, de a tömegtől nem látok semmit. Iszom egy kortyot, de mire visszadöntöm a fejem a korty után, a csaj már csak centikre van tőlem. Az utolsó gondolat ami átsuhan rajtam az, hogy nem fehér pólót kellett volna felvennem, majd csatt.
A lányt nem tudom hol köt ki, de azt érzem, hogy a testem melegebbet érez a szokásosnál. A kávé rámborul, reflexből pedig a bicikli kormányát kapom el, hogy valahogy állva tudjak maradni, de a lendület továbblök és épphogy megtudunk állni a járda szélén.
- Huh - tekintek a vállam felett a lányra. - Minden rendben, Lance Armstrong?

_________________

Vissza az elejére Go down
Nanaia Indrani
avatarMűsorgyártás
Életkor : 23
Foglalkozás : tetováló
Hozzászólások száma : 135

TémanyitásTárgy: Re: The clash Joel and Nana chan    Szer. Júl. 23 2014, 22:18

Beköszönt a nagy Bumm, a srácnak nincsen szerencséje. Nekem szükségem van egy szusszanásnyi időre, amíg pislogok és visszatérek a valóságba, aztán még egy másodpercre, amíg ránézek az illetőre és felfogom a nemét, nagyjából a korát és még egyre, amíg megállapítom a saját helyzetem. Ülök a biciklin, lábaim felhúzva és a fickó tart engem. Gyorsan lerakom a lábam a földre, nem tudom mennyire erős, de inkább nem kockáztatok.
Vágok egy "jajj mi lesz, leharapod az orromat" fejet, de sosem vágytam Jaco lenni és a várt hatás el is marad. Egész...jól viseli. Felszisszenek, mikor pillantásom a felsőjére vándorol. Talán fáj is neki, ha még nem hűlt ki a lötty. Elhúzom a számat, aztán pislogok, majd beharapom az ajkam. Ezután a szemem szorítom össze.
- Bocsánatneharagudjizéelnézést
Nyögöm, kinyitom a szemem és a továbbiakban bűnbánóan pislogok. Kicsit gyorsan veszem a levegőt, de egyébként nem vagyok az a majrézós fajta, még mosolygom is. Szoktam, meg hát nem lenne értelme mást csinálni. Azon fel is nevetek, ahogy egy lapon említ egy bringással.
- Asszem csöppet kevesebb tehetségem van hozzá mint neki. Sajnálom a pólódat és a tested
Teszem hozzá, gondolom égette a lötty. Le is pattanok a bicajról én ezek után nem vagyok hajlandó ezt maximum tolni, a legközelebbi roncstelepig. Bele is rúgok, amint leszálltam róla. Remélem leszakad a lánca!
Persze az idegbajos cselekedet után (nem rúgok olyan nagyot) szépen mosolygom vissza a srácra mutatva nem vagyok akkora elmebeteg mint első pillantásra tűnik.
- Tudok egy mosodát nem messze innen, kifizetem meg minden és meghívlak egy másik izére, bármi is volt az, amit ittál és mehetünk szökőkutazni utána, mert az lehűt, de autómosóba is, az is lehűt, aztán roncstelepre én ezt ma mindenképp rituálisan megsemmisítem.
Nagy levegő, befejezem. Kicsit lehet sok volt ez egyszerre, egyszerre ennyit máskor nem is beszélek. Na de ez egy ilyen helyzet, ha elütöttem valakit, utána az a minimum kiégetem az agyát is.

_________________

I'm awkward and weird
Vissza az elejére Go down
Joel Goldwin
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: The clash Joel and Nana chan    Szer. Júl. 30 2014, 01:55

Igaz rám, hogy általában nyugodt vagyok, és csak nehezen kapom fel a vizet valamin, vagy kezdek el aggódni. Most sem nyomja fel a vérnyomásomat a látvány, hogy egy látszólag felnőtt nő bicikli-kezelési képessége egy 6 évesével vetekedik, akinél most vették le először a pótkerekeket. Azonban amikor már az úttestre bambulok a lábaim előtt, és nem messze suhannak el előttem az autók, átszalad az agyamon, hogy baszki. Az adrenalin pumpa következtében el is felejtem, hogy én tartom a járművet és utasát, de miután felocsúdok, visszahelyezem őket a járdára.
Ez a tekintet, ahogy a csaj bámul rám.. mintha az unokahúgom ártatlan pillantását látnám, amikor valami rosszat csinál és várja a büntetését.
- Nem gond nem haragszom izé semmi baj. - válaszolom hasonló tónusban, hogy érzékeltessem vele, harag az igazán nincs bennem. Látszik rajta, hogy nem tartozik a kedvenc szabadidős tevékenységei közé a biciklizés.
- Azért majd hagyd a férjednek, hogy ő taníthassa meg a kölyköket cangázni. - veregetem meg finoman a vállát. Remélem, most már sikerült oldani a hangulatot és tudja, hogy az előbbi incidenst elfelejtettem és megbocsájtottam.
- Bah, a póló olcsó mulatság. A testem?! Ennyire látszik, hogy régen voltam kondiban? - vicceskedek bénán. Igazság a történetben, hogy a középsuli óta tényleg kevesebb időt töltök edzéssel, ugyanis a pályafutásom az ottani focicsapatban véget ért az érettségivel.
- Ajjha. Most aztán jól meg lett alázva szegény. Most megtanulta, hol a helye. - nézek kérdőn a karate rúgásokat tesztelő lányra. - Tudod, nem hiszem, hogy az ő hibája. Nézd csak, van ez a kis karocska itt, úgy hívják, fék. Ha meghúzod, megállsz. - mutatom be neki gúnyosan, hogyan is működik ez a mágikus szerkezet.
- Szerinted én most egy szökőkútban, avagy egy autómosóban fogok megfürdeni? - érdekes felvetés. Talán itt Hollywoodban mindenki szökőkutakhoz jár fürdeni? Nincs strand vagy mi? - Mindenesetre keressük fel azt a mosodát, de elég, ha csak meghívsz egy kávéra. Ha már ilyen programot szerveztünk magunknak, bemutatkoznék. Joel vagyok. - mosolygok a lányra és a roncsra. Kicsit összehúzom a szemöldökömet a biciklinek nem nevezhető közlekedési eszköz láttán.
- Ezt tolni fogod magad mellett egész nap? Hmm. Mit szólnál, ha bosszúból nem csak kidobnád a roncstelepen, hanem mondjuk szétvernénk egy kalapáccsal? Ahogy nézem, mindkettőnk délutánját elrontotta a kis szemét. - bár ki tudja, ezeket a programokat elnézve lehet, hogy izgalmasabb napnak nézek elébe, mint ha csak állást keresnék.

_________________

Vissza az elejére Go down
Nanaia Indrani
avatarMűsorgyártás
Életkor : 23
Foglalkozás : tetováló
Hozzászólások száma : 135

TémanyitásTárgy: Re: The clash Joel and Nana chan    Csüt. Júl. 31 2014, 21:54

Néhány pislogás után eljut, hogy nem most fognak meggyilkolni és a fiú valami határtalan türelemmel rendelkezik, néhány plusz képességgel, ami a hőellenállást és az egyensúlyozást illeti. Vagy én vagyok béna. De felfogom, hogy nem haragszik és rögtön el is mosolyodom.
- Helyes.
Ideig óráig el tudom játszani a nagyon szerény, bűnbánó kislányt, de azon túl nem sokat tudnék kezdeni vele, hogy fizetek neki, márpedig anyagilag nem állok túl jól. Inkább felajánlok száz másik opciót. A vállveregetésnél bólogatok magam elé, fojtott mosollyal, még hümmögök is hozzá, aztán kis fáziskéséssel felkapom a fejem.
- Hú az még odébb van. És gördeszkázni fognak
Teszem hozzá, ha már az anyjuk abban jó... Nah a srác jó fej, legalábbis én röhögök a viccén egy sort. Meg is bököm a hasát, néha nem esik le, hogy mások fejében nem azt jelenti a közvetlenség, mint amit az enyémben, de ő is vállon veregetett, nem érzem problémának.
- A folt kiemeli a párnácskáidat
Szívatom vigyorogva, nem úgy tűnik, hogy a srác párnás lenne bárhol is. Azért illetlen sem vagyok, gyorsan visszakapom a kezem, sőt viszonylag zavartan nézek... nem, nem tudok másmerre, csak a kávéfoltot tudom bámulni. Kicsit meg is verem a bringámat, frusztráció levezetésnek jó, annak nem, hogy jó benyomást keltsek. El is lépek tőle, majd összeszedem. Az iróniát értem, én is gyakran használom, összébb szűkült, de jól szórakozó tekintettel nézek vissza rá.
- Hidd el erre szüksége volt.
Kissé elvörösödöm, amikor a féket mutatja.
- Biztos rozsdás. Nem fogok bocsánatot kérni tőle..De tőled igen.
Nézek a bicajra, aztán vissza a srácra. Igaza van, max nem viselem jól az igazságot és nem kötöm az orrára.
- Bocs, elborult ötleteim vannak. Tudod a zuhany olyan snassz.
Vigyorgok rá és kezet nyújtok végre.
- A vendégem vagy Joel. Én Nanaia vagyok, de csak Nana
Nemtom az az ia is minek kellett a nevem végére... Az ötletére felcsillannak a szemeim.
- Nocsak, azt hittem sajnálod a kis dögöt. Verjük szét!
Vágom rá rögtön. Nagyszerű programterv csak időrendbe kéne tenni.
- De előbb a kávé, utána veszünk kalapácsot, hacsak nincs nálad egy
Nem úgy néz ki és addig tolom igen, majd otthagyom a kávézó előtt, még le is fogom lakatolni, ez a terv annyira tetszik, hogy sajnálnám, ha ellopnák.


_________________

I'm awkward and weird
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: The clash Joel and Nana chan    

Vissza az elejére Go down
 

The clash Joel and Nana chan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Költözünk! Nana és Lulu chan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-