Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Bálkirály választás - Vincent és Elenore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Vas. Júl. 20 2014, 03:17

http://estelyiruhak.hu/wp-content/uploads/2011/09/est%C3%A9lyi-ruha21.jpg (ilyesmi, de nem egészen)

Úgy vártam Apa estélyét, mint még soha. Az első nyilvános szereplésemet nem vártam ilyen izgalommal, amikor be lettem mutatva a „Nagy” társaságnak. A mai este viszont másért fontos. Kivételesen pontosan tudom, hogy össze fogok futni Vele. A fickóval, aki elveszi az eszem. Még új ruhát is vettem. Szexiset. Nagyon szexiset. Még jó, hogy otthon készülődök, Apa nem sápítozhat, hogy hogy nézek ki. A halvány rózsaszín ruhának gyakorlatilag nincs háta. A mell résznél húzott selyem kiemeli az idomaimat, és mivel a nyakamban kell megkötnöm, gyönyörű V kivágása van. Az egész ruha görögös stílusban készült, ezüst kapcsokkal és díszekkel. A szalag, amivel megkötöm, leér a hátam közepéig. A ruha mell alatt húzott, Swarovski kövekkel van kirakva az öv rész, és onnantól lazán omlik alá, egészen a földig. A ruhához illő tűsarkút veszek, amit egy vékony szalaggal kell megkötnöm a bokámon. Egyszerűen… Már csak a cipő öltöztet. Hajamat a fodrász tarkóm bal oldalán szoros kontyba fogta, ezért az asszimetriát erősítve bal fülembe hosszú, állam alá lógó ezüst szálakból álló fülbevalót akasztottam, míg jobb fülembe egy három, egyre kisebb gyöngyből álló sort raktam. Igen, három lyuk is van a fülemben. Mire a sminket is feldobom, ami egy kész művészet ebben a ruciban és ezzel a hajjal, és minden szükségeset bepasszírozok az apró kis báli táskámba, amit persze a ruhával együtt vettem, már megint késésben vagyok. Nem baj, én nem késhetek, csak a vendégek érkezhetnek túl korán.
Belibbenek a terembe és angyali mosoly ömlik el az arcomon, ahogy meglátom Apát. Egészen addig fog örülni, amíg meg nem lát hátulról. Mindenesetre letudom az udvariassági köröket, begyűjtöm a bókokat és Apa mellé libbenve várom a nálam is később érkezőket, hogy bájmosolyogva köszönjem meg nekik, hogy eljöttek és szépen mosolyogva kívánjak nekik sikeres és kellemes licitet az árverésre. Azt sem tudom, mit árvereznek. Lehet, pasikat. Az muris lenne… De ezt nem nézem ki Apából. Nem ez a típus. Bár, fene tudja. Talán lassan sikerül túllépnie Anyán…
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Vas. Júl. 20 2014, 03:51

Mr.O'Hara estélyt ad,minő nagyszerű dolog ez. Az egészet gyűlölöm, minden estély, ami jótékonysági vagy valami ilyesmivel van összefüggésben. Ha nem lennék meghívva külön is, személyre szabottan, akkor kimentettem volna magam valahogy az egész alól. Azt hiszem ma este lehull minden álarc, mert ha csak nem titkos est, megtudom,hogy hívják az alkalmi szexpartnerem, és Ő is megtudja én ki vagyok.
Jó sokat késve kanyarodom be a Bentleyvel az impozáns klub bejáratához. Ha nem akarnám látni a nőt, nem lennék itt, ezt biztosra tudom. Faszkivan, hogy így megdolgoztat. A bugyija a zsebemben lapul, hah, elhoztam naná. Átadom a srácnak a slusszkulcsom, elmagyarázom, hogy ha baja esik a kocsimnak az fejvesztéssel jár, az övével természetesen.
Kiöltözni is rühellek, nyakkendőt persze ide sem vettem még az ingem is sötétkék és nem fehér,mint illenék, két gombom is ki van gombolva, amúgy is megdöglök. Kísérőt sem hoztam, nincs kedvem alakoskodni, vagyis nem így. Itt lelek arra akadni, de nincs kedvem egy nyafka kurvához a kezembe kapaszkodva. Zsebre dugott kézzel sétálok be a terembe, szemlélgetem a felhozatalt, Siralmas. Az átlag életkor 50 és én húzom le. Na jó, kegyünk őszinték, van egy két kiváló tenyészkanca a terembe, de úgy is viselkednek. A legtöbbjüket ismerem más estélyekről, mindig ugyanaz a kör, tiszta elfújta a szél. Az egészt kurva szánalmas. Az italpulthoz sétálok, rendelek egy whiskyt és hagyom, hogy elraboljanak a kiéhezett nőszemélyek,akik pár szót akarnak váltani velem és mi van apáddal hol az öcséd jellegű kérdésekére mogorva válaszokat szórok ki.
Kibelezem a kurvát, hogy ide hívott, mondjuk jóvá teheti, ma még fogja is ezt garantálom neki.
Antiszockó jellememnek nem igazán fekszik ez az estély sem. Ilyenekre mindig akkor jövök el, ha van jó indokom, mondjuk megfélemlíteni a házigazdát, de ez itt most nem téma. Ma táncolni akarok egy gyönyörű csajjal és aztán valahol keményen megbaszni. Ezek a tervek.
Kéne valami szórólap, hogy a retket árulunk, remélem, hogy nem csajok szüzességét, vagy de.... de aki nekem kell, az már erősen nem tűnik annak.
Körülbelül 5 perce vagyok itt, és természetesen kiszúrom a csajt, olyan természetesen libben a terembe, mintha ez lenne minden nap a program, semmi zavartság, lelkesen mosolyog. Hagyom, hogy érvényesüljön. Becsatlakozom pár fiatal lányhoz egy kicsit időt nyerni, és igyekszem elcsípni a csaj pillantást, amikor felém les, vélhetőleg keresni kezd a tömegben...

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Vas. Júl. 20 2014, 04:24

Ha késve is, de oda érek, és bár hatalmas a kísértés, hogy megkérdezzem a parkoló fiút, hogy jött-e már valaki arany Bentleyvel, nem teszem. Ennyire nem lehetek kiéhezett. Vagy igen? Mosolygok a fiatal srácra, aki valószínűleg gyűlöl mindenkit, akinek az autóját a parkolóig viszi, hogy utána visszacaplasson a vörös szőnyegre. Valahogy nekem mindig természetes volt, hogy van mit a tejbe aprítani.
Igazán csodálkozom, hogy tudok normálisan járni, mert úgy remeg a gyomrom, ahogy még talán soha. Vajon bent van már? Vagy nálam is többet késik? Jesszus, mi lenne, ha nem ezen pörögne az agyam? A rohadt életbe, koncentrálnom kell! Belépek a terembe, meglátom Apát és egy pillanatra elfelejtem minden bajomat. Megnyugtatóan mosolyog, rég voltam már ekkora társaságban. Keresztülvágok az embertömegen, időről időre megállítanak, köszönnek, bókolnak, kérdeznek. Beletelik pár percbe, mire Apa mellé érek, és persze egyből megkapom, hogy túl kihívó a ruhám.
- Ne most! – sziszegem egy bájmosoly kellős közepén, ahogy Jeffersonékat köszöntjük. Két üdvözlő kézfogás és puszi között a vendégeket kezdem listázni. Egyetlen egy embert keresek, de nem kérdezhetek rá Apánál, hiszen azt sem tudom, hogy hívják.
Felbolydulnak a szingli és nyíltan félrekefélő nők a teremben, sokuk az italos pulthoz csődül. Követem őket a tekintetemmel, de olyan rohadt sokan nyüzsögnek ott, hogy nem látok semmi érdekeset. Aztán mozdul a tömeg, és… Ott van. Lazán, szinte illetlenül lazán van felöltözve. Finoman megbököm Apát a könyökömmel és fejemmel a pult felé intve megkérdezem, ki az a nőcsábász. Keskeny vonallá préselődik a szája, ahogy odasúgja a nevét. Kimentem magam, hogy miért is érdekel, de azért őszintébb lesz a mosolyom. Előnyben vagyok, én tudom, ki Ő. Elnézést kérek Apától és az éppen odaérkező vén kujon Peters-től és az italos pult felé indulok. Hallom, ahogy az öreg róka felszisszen, amikor meglátja meztelen hátam, de nem érdekel. Amíg csak néz.
Igyekszem úgy közelíteni, hogy ne vegyen észre, meg akarom lepni. Ebben nagy segítségemre van a sok búgó, szempilla rebegtető bepókhálósodott liba. Persze nem kétlem, hogy abban a pillanatban kiszúrt, ahogy beléptem. Intek a mixer srácnak, hogy egy pohár pezsgőt lesz szíves, mire odaérek, és csak imádkozom, hogy emlékszik, csak szárazat iszom.
- Mr. Sparks, azt hiszem, van Önnél valami, ami az enyém. – súgom halkan, ahogy megállok mellette. Elveszem a gyöngyöző poharat a sráctól, és várom, hogy Vincent rám nézzen. Á, de durva, hogy tudom a nevét! Legalább ma már a nevét suttogva, nyögve, sikítva élvezhetek el.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Vas. Júl. 20 2014, 04:58

Halk zene szól és én még mindig nem tudom, hogy mi a kurva este témája, sokkal jobb lenne pedig tudni, hogy mire fogunk pénzt kiadni. Mondjuk nekem erősen megéri akkor is, ha csak azért jöttem, hogy megbasszam a csajt.. harmadszor is. Az eddigiek elég élvezetesek volta.
Annyira gyűlölöm, hogy potenciális jelölt vagyok a férjmentes nőknek, akiknek meg az is van azok csak szeretőt keresnek és erre a posztra is kinéztek már páran. Azért jó ilyen helyre Nate társaságában jönni, mert kurva sokat lehet röhögni. Együtt szoktunk menekülni. Lazán kortyolgat az italom és várom, hogy a csaj mellém szegődjön, mert persze meg fogom várni. Akkor is, ha nagyon jól néz ki, a ruhája tökéletes és feltűnő jelenség. Leállok csacsogni, ami nagyon nem az én asztalom, persze kifejezetten örülnek,hogy végre nyitok feléjük... Pedig kurvára nem teszem, mindent leszarom, dugni bármelyik jó lenen, de nekem kevesek ehhez. Mondjuk ők is megfognának maguknak, inkább hosszú távra. Hosszú távra semmivel sem és senkivel sem tervezek.
Annyira leköt egy infó, amit elsuttognak, hogy elvesztem a lányt a szemem elől, hiszen itt valami események vannak, lesznek az olaj bizniszben, ha minden igaz, és ez nem rossz hír, most lehet majd beférkőzni. Már előre mosolygok, jó lesz ez. A sok kis köcsög nagyon sokat fog bukni, nekem pedig több kerül a zsebembe, nem mintha nem lenne elég belőle. De soha nem ár több. A pénznek amúgy is megvan az a jó tulajdonsága, hogy oda áramlik, ahol sok van.
Ahogy meghallom a hangját, az este folyamán először,őszintén elmosolyodok.
- Biztos ez? - felé fordulok, hogy pofátlanul szemrevételezzem. Ezáltal szerez pár ellenséget a teremben, korabeli lányoktól leginkább.
- Mit ér meg neked? - a zálog, ami nálam van, természetesen. Tudom, hogy igazából ez egy játék és nem ér sokat a cucc, de neki kell, mert neki én kellek. Az meg, hogy megtudta a nevem... nos sok dolgot elárul majd rólam, de én még mindig nem tudom, hogy ki ő. De engem nem is zavar. Nem a neve érdekel, hanem az, hogy hol fogom ma megdugni. Elismerően mérem végig, a dekoltázsa elég... megkapó, kedvet érzek, hogy lebontsam a ruhát róla és végig kóstoljam. Csak a tekintetemmel mondom el, hogy gyönyörű ma este is.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Vas. Júl. 20 2014, 05:43

A lágy zenétől, meg az erős piától kezd bódulni a nép. Nekem ez csak jó, mert lankad a figyelem. A vacsora meg persze még sehol, hogy a kaja felszívja az alkoholt. Necces meglógni Apa mellől ilyen röviddel az érkezésem után, de nem tudok ellenállni a vonzerőnek, ami a titokzatos idegenemből árad. Na, persze már nem olyan titokzatos és nem is annyira idegen.
Szerencsém van, a tyúkok lefoglalják és szép csendben a közelébe tudok jutni. Ahogy felém fordul, alig tudom leplezni csodálkozásomat. Még nem láttam mosolyogni, de veszett jól áll neki. Ha nem lenne ennyi ember körülöttem, itt helyben dobnám le magamról a ruhát. Apa így is ki van akadva, hogy meztelenkedek, hát még ha tényleg megtenném. Kiakadna, nem túl gyengén. Felé pillantok, és látom, hogy az egyetlen szerencsém az, hogy lefoglalja a jópofizás.
- Szinte biztos. – félrebillentem a fejem. A hosszú fülbevaló hűvösen simul a vállamra. – Ködösek az emlékeim, de mintha valami ilyesmit említettél volna, amikor legutóbb találkoztunk.
A baromfiudvar körülötte szikrázó tekintettel figyeli minden mozdulatomat. Nem akarom tudni, hogy hányan voltak meg neki. Most miattam van itt, és ez nekem elég. Kamaszos izgalom önti el a gyomrom. Ahogy megvillan csupasz bőre a kigombolt két felső gomb engedte résen… Összefut a nyál a számban. Valahol az inge alatt talán még látszódnak a nyomaim.
- Hogy mit? – nézek rá mosolyogva – Inkább az a kérdés, hogy milyen áron adod. – Na persze, lennének ötleteim, hogy mit ér meg nekem az a nyomorult bugyi, de biztosan nem itt fogom megbeszélni vele. Túl sok a pletykafészek a közelben. Ez is bőven sok információ nekik.
Felpezsdül a vérem, ahogy végigmér, ahogy a dekoltázsommal szemez. Iszom egy korty pezsgőt, de bár ne tenném. Édes. Baszki, ezt nem hiszem el! Fintorogva leteszem a pultra és egy lesújtó pillantást vetek a mixer srácra. Tudja, hogy elszúrta, de nem adok esélyt neki, hogy javítsa a tévedését.
Apára pillantok, és látom, hogy felénk indul. Szeretnék elébe menni a dolgoknak, nem akarom, hogy kiderüljön, nem most találkoztunk először.
- Bocsáss meg egy pillanatra. – mosolygok rá Vincentre, és hátat fordítok neki abban a tudatban, hogy érezni fogom égető tekintetét, ahogy ellejtek tőle.
Annyi hasznom van az Apával való egyezkedésből, hogy kiderül az árverés témája. Valami gazdag öregasszony örökös nélkül halt meg és milliós antik bútor gyűjteményét most elárverezzük. Hát, nem tudom, de valahogy nem lenne kedvem egy halott öreglány kanapéjára heveredni. De a sznob népség már csak ilyen. Szerintem direkt erre izgulnak fel. Vagy véletlenül… Erre a gondolatra el kell fojtanom egy kacajt.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Vas. Júl. 20 2014, 21:24

A legnagyobb baj az ilyen estélyekkel, hogy sosem lesznek a népek annyira bódultak, hogy nem tűnik fel, ha valakik eltűnnek. Pedig nekem ez a tervem. ma este is szeretném a csajt megdugni valahol mint minden találkozás alkalmával. Mellé Ő hívott ide és biztosan sejtette, hogy nem a dicsfényben jöttem sütkérezni. Azt megszoktam, hogy azonnal rám mozdulnak, ha nem maguknak, akkor a lányuknak, unokájuknak próbálnak beszervezni, de az istenbasszameg! Hát nem tudják, hogy kurvára alvilági figura vagyok, velem lenni nem élet biztosít. Mondjuk, ha meghalok szép summa üti bárki markát, mégsem hiszem, hogy itt lenne, akinek a pénzem kéne. Azt hiszem egyszerűen csak nagyvad vagyok, aki ki kéne lőni, mint egy telibebaszott őzt. Az agancsom a nappali falán kéne, hogy virítson, ha nem is konkrétan az agancsomról van szó.
Ma is kifejezetten jó a kedvem, mert ha minden gaz nemsokára összehozok a ribanccal egy menetet valahol. Remélem, hogy izgalmas lesz, különleges.
Ahogy megjelenik a csaj testemben feléled a vágy, hogy azonnal az ajkára csókoljak, magamhoz húzzam, kezem a hátára csúsztassam, onnan lefelé haladva pedig megint birtokba vegyem.
- Tényleg? - az egyik arra járó pincér tálcájára helyezem a poharam, jelzem, hogy innék még, és leszarom a méregdrága pezsgőket, nekem a saját italomból hozzon.
A mellettem ácsorgó csajok azonnal szemmel verik az érkezőt, akivel sutyorogva váltunk pár bizalmas szót, szinte biztos, hogy már ebből is pletyka lesz, de engem nem nagyon hat meg. Ha valaki rákérdez az sem kizárt hogy simán közlöm, összejárunk baszni. Mit számít nekem?
- Az ára? - talányosan elmosolyodom, mint aki nagyon agyal, hogy mit is ér neki egy bugyi vissza adása, de engem már az érdekel, ami most van rajtam, ha ugyan vette fel. Mondjuk hiba lenne. A ruhája pont olyan vadító, mint ő maga. A pasik a melleit bámulják, összesúgnak a háta mögött, obszcén megjegyzéseket tesznek. Pillantásommal megadom a választ, hogy az ára Ő maga!
Csak biccentek, hogy lépjen csak le, utána fordulok, még kellő hangosan morgok fel, hogy halhassa.
Aztafaszom! Csupasz bőre odavonzza a tekintetem, ahogy formás hátsója is, nem csak az enyémet ez tény A legtöbben megbámulják, akik meg merik, mert nem asszonnyal vannak és nem egy füles az ára, vagy ronda nézés.
Nézzétek csak, ma is én fogom megkurni, ti meg csak nézhetitek. Elégedetten mosolyodok el újra, türelmet kérve a pumáktól lelépek a társaságból, most meg mögöttem súgnak össze, Faszintos.
A csaj után indulok, mert látom, hogy Mr. O'Hara társalgásba elegyedik vele, a férfit elég régről ismerem, nem csak a klubból, de volt közös ügyünk is, amire Ő nem büszke, sőt biztos nem is emlékszik rá, de a kapcsolatunk nem rózsalugas szerű. Kifejezetten rühell, remélem, hogy semmi köze kósza szeretőmhöz... vagy de. Akkor lenne igazi, ha rokona lenne, vagy a férje.. manapság nem lehet tudni. Szívesebben tépem szét, ha tudom, hogy ezzel másnak fájdalmat okozok. becsatlakozom melléjük, hazug vigyorral nyújtok kezet ősöreg cimborámnak.
- Mr. O' Hara, milyen rég nem találkoztunk. - nem pillantok a nőcske felé, pedig érzem a rezdüléseit, ha felbaszom az is jó nekem, mert aztán meg is fogom, még ma. Most nemsokára. Valahol itt a közelben, valamelyik irodában vagy szobában, esetleg nyílt helyen. Ha lebukunk még izgalmasabb.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Hétf. Júl. 21 2014, 00:57

Tetszik, nagyon is tetszik, hogy ilyen hatással tudok lenni rá. Ahogy meglát, végigmér. Pontosan tudom, hogy mire gondol, hiszen mindketten azért vagyunk itt, hogy harmadjára is széttépjük egymást. A helyzettől, hogy nekem itt jelenésem van, hogy nem léphetünk le azonnal, hogy itt mindenki ismer mindenkit és mindenki figyel mindenkit, ettől olyan izgalmas az egész. Helyesebben ettől izgalmasabb.
Halkan beszélünk, az udvartartásnak nem kell tudnia a részleteket, hagyni kell kicsit kibontakozni őket; oldják meg kreatívan, hogy mit pletykálnak az elkövetkezendő napokban, hetekben, hónapokban…
A hangja, ahogy halkan duruzsol, a mozdulatai, minden, amit tesz, édes emlékeket idéznek, és érzem, ahogy lassan kezd melegem lenni, pedig alig van rajtam ruha.
- Tényleg. És tudod, hiányzik is, mert ma nem tudtam mit felvenni… - mondom neki kacér mosollyal. Jobb, ha már most tudja, hogy nincs rajtam semmi azon kívül, amit lát.
Nem foglalkozom a villámokat szóró tekintetekkel, irigykedjenek csak, hiszen én pontosan tudom, hogy ez a pasi csak miattam van itt. Hozzám jött, én hívtam, ma este az enyém. A tarifa számokkal, de talán még szavakkal sem kifejezhető, egyetlen pillantással elmond mindent. Na, nem mintha nem tudtam volna, hogy kell fizetnem érte. Egyetlen bólintással jelzem, hogy áll az alku, nincs szükségünk szavakra, mint ahogy korábban sem volt.
Biccent, hogy menjek csak, morgása mosolyt csal az arcomra. Tudtam, hogy be fog neki jönni, az már más kérdés, hogy az egész terem tesztoszterontól bűzlik. Tisztában vagyok vele, hogy a társaság nő tagjai most gyűlölnek, mert mindegyikőjüknél több figyelmet kapok, de nem érdekel. Hónapok óta nem forogtam ilyen társaságban, és ennél ütősebb visszatérést nem is eszelhettem volna ki.
Apa mellé szegődök, kérdezgetem, hogy miért is vagyunk mi most itt, udvariasan csevegek a sznob népséggel, akiktől kiver a víz, de hát elvileg én is ide tartozom. Meg hát ez tipikusan az a banda, amelyikkel az ember nem akar összeveszni. Jobb a műmosoly, mint a kés a hátad közepébe…
Alig pár perce hagytam magára Vincentet, amikor megjelenik mellettem, és ismerősként üdvözli apámat. Bár Apa homlokán látom a felhőket átsuhanni, jól titkolja ellenszenvét.  Basszus, soha, de soha nem tudhatja meg, hogy mi van köztünk, óriási botrány lenne. Egyetlen pillantásából tudom, ahogy előveszi szokásos társasági mosolyát, kezet ráz Vincenttel és benyögi a szokásos üdvözlést: "Mr. Sparks, örülünk, hogy eljött ma este" - hideg és kimért a hangja, nem jelent túl sok jót. Próbálom titkolni zavaromat és meglepettségemet, amikor megszólalok.
- Apa, nem is mondtad, hogy ismeritek egymást. – hangom kissé magasabb, mint a normális, és kénytelen vagyok lekapni egy poharat egy arra járó tálcáról, hogy ne kelljen Apa gyanakvó szemébe néznem. Remek, most már nem fogom megúszni a kérdezősködést… Egyből le is csap rám, látja, hogy kínos nekem a téma és szereti addig ütni a vasat, amíg meleg: - Miért, te honnan ismered, Elee?
Fogalmam sincs, mi volt a pohárban, de egy hajtásra kiiszom, érzem, ahogy az alkohol marja a torkomat, aztán kellemesen melegíti a gyomrom. Talán ennem kellett volna, mielőtt idejövök. És hogy fogok így hazavezetni? Remek! Nagyszerű! Sehogy, ez egyértelmű. A kis Fiat itt marad, és holnap jöhetek ki érte. Szuper lesz. Tényleg.
- Hát... csak... csak az előbb találkoztunk a bárpultnál... - iszonyú kínban vagyok, jól tudom én is, hogy nagyon gyenge a mesém, de nem tudhatja meg az igazat.
- Mr. Sparks, a lányom nyilvánvalóan nem tud hazudni, de talán az Ön meséje jobb lesz. Honnan ismeri Elenoret?


A hozzászólást Elenore O'Hara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 21 2014, 23:36-kor.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Hétf. Júl. 21 2014, 22:16

Biztos vagyok benne, hogy nagyon szép esténk lesz, noha ha jól sejtem egy halom pénzt kihúznak ma a zsebemből, de talán megéri, ha meg nem hát nem vesztettem sokat, de valahogy ezt nem hiszem. Ma is jól zárul az estém, merem remélni, hogy a csajban, aki miatt itt vagyok. Benne végződik minden.
Közben az alkalmi lány mellém lép váltunk pár szót és végszavára felröffenek.
- Ümmm, isten tartsa meg e jó szokásod! - immár hangosabban mondom, hogy hallja is, leszarom, hogy ki az aki még tudomást szerez a szavaimról, mert nem tudják miről van szó, milyen jó szokásról, így lehet az bármi. Bár szerintem sokan sejtik, hogy van valami, mert tagadhatatlanul izzik köztünk a levegő, nekem bejön. Azonnal melegem lesz, jó, hogy nem vettem nyakkendőt most leégetné a bőröm, igaz így meg alul vagyok öltözve, de pont emiatt tartanak annak a rossz fiúnak, akit mindenki akar. Ha tudná a cicomás népség, hogy milyen szarul járnak velem a lányaik, nem hiszem, hogy az a szerető vagyok, akire ők vágynak. Vagy mondjuk annak lehet de... de annál több.... nah azt nem hiszem. Hallom, hogy beszélni kezdenek róla, de ne, érdekel, hogy mit, mert azonnal utána indulok, igaz útközben elkap egy régi ismerős váltunk pár szót, meglapogatom a vállát jelzem, hogy később folytatjuk, most lelépnék.
A rohadt hollywoodi elit. Annyi a színész, mint égen a csillag, most közembert játszanak, mert erről az estélyről most még ki van tiltva a sajtó. Most dönti el a népség, hogy ki mellett fog pózolni, kihez fog tartozni, ki mellett fog jó képet vágni és ki lesz az akire köpködni fognak! Az egész agy hányinger. A üzletember pedig klikkesednek, most még, hogy lecsapjanak a futó projektekre. Kibaszott egy sznob népség, a szemem tikkel tőlük, ha nem baszni jöttem volna, most itt sem lennék. Felzárkózom az engem érdeklő pároshoz.
- Köszönöm a személyre szabott meghívást Mr. O'Hara. - bár tudom, hogy nem ő tette és ha rajta múlna nem lennék itt, így nem zavar, hogy furán néz, aztán lehet nem tudja, hogy ki írta a meghívókat felkerülhettem a listára. Az egy másik dolog, hogy nem is kértek tőlem semmit a bejáratnál. De azt már látom, hogy az öreg rendezi az estélyt.
Apa? Majdnem felröhögök. Ó barátom ha tudnád.... A férfival nem túl jó a viszonyunk, mert a régi szép időkben kicsit alám vágott én pedig vissza, volt egy kis virtuális boxunk. Most ott tartunk, hogy tisztes táv és minden ok. Megvárom, hogy megkommunikálják a dolgokat. Elee? Hah. Akkor ma meg is tudtam a nevét. Jól alakulunk, lesz mit a fülébe sóhajtanom.
A párbeszéd szórakoztat. Kamuzik a kis csirke, tudnám minek? Minél többet iszik, nekem annál jobb.
Az előbb, mi? Akkor apuka nem örül, hogy a lányka ismerkedik, vagy nem velem. Neki nem lennék jó party? Aztafaszom, de szomorú lettem. Így csak izgalmasabb az egész.
- Őszinte leszek , volt egy nagyon érdekes kalandunk egy kis mellék úton.- kis szünetet tartok, hogy maga elé tudja képzelni milyen kis kaland lehetett, majd ugyanolyan hangszínnel folytatom.
- A Bentleyem motorháztetején. - azt meg rábízom, hogy döntse el viccelek vagy sem. Persze nem nézek Elenore felé. Nem akarok vele cinkos lenni én csak őszinte voltam. Azt mondjuk nem fejtem ki, hogy azóta megbasztam már a HH.- ban is, meg ma este is meg fogom, a bugyija meg a zsebemben lapul.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Kedd Júl. 22 2014, 00:01

Nem bírom ki, hogy ne osszam meg vele a tényt, hogy az elől-hátul erősen dekoltált selymen kívül nincs rajtam semmi. A reakciója megfizethetetlen, ahogy elismerően hümmög, és ahogy kicsit hangosabban jelzi, tetszik neki a dolog. A csajok meg persze azonnal sutyorogni kezdenek, de csak egy kedves mosolyt intézek feléjük, hogy ezután gyorsan lelépjek, megvillantva feléjük hátam csupasz bőrét. A lágy fények jótékony hatása, hogy halványuló nyomai a legutóbbi találkozásunknak nem látszódnak. Hálát adok az égnek, hogy anyámtól örököltem némi színt is, ha olyan hófehérke lennék, mint Apa, garbót kéne viselnem. Az meg nem túl előnyös egy szex randihoz, nem igaz?
Apa felhomályosít, hogy mi lesz a dolgom az árverésen. Utálkozva fújtatok, mert nekem kell vezetnem az egész szarságot, és semmi kedvem nem lesz hullaszagú bútorokkal pózolni. Szegény földrengés károsultaknak nem sok pénzt fogok tudni össze kalapozni, hacsak nem találok ki valamit. A terv pedig már körvonalazódik a fejemben, úgyhogy ajánlom, hogy senki ne akarjon nyanya bútort venni ma este!
Kellemetlen Apa mellett állnom, mert látom az arcán, hogy nincs jóban Vincenttel, pedig ügyesen titkolja. Ha megtudja, hogy én hívtam meg, leszedi a fejem, ebben biztos vagyok. De honnan ismerheti? Minden üzlettársát ismerem, mindenkivel vacsiztam már, aki fontos neki. Ki lehet ez az ember, hogy nem tudtam róla? A rohadt életbe! Bármi is akad a kezembe, gyorsan ledöntöm, és igyekszem természetesen viselkedni, de hát nagyon messze vagyok tőle. Apának sosem tudtam hazudni, mégis megpróbálkozom vele, mert nem akarok még egy családi botrányt, főleg nem itt, ennyi pletykára éhes hiéna előtt nem. Tervem azonnal megdől, hogy kamuzok valamit, mert ez a rohadék vigyorogva adja elő, ha burkoltan is, hogy milyen körülmények között is találkoztunk mi először. Apa arca lassan kezd olyan színt ölteni, mint a haja. Ilyenkor nagyon ijesztő, olyan, mintha életre kelnének lángvörös tincsei és a szeme is úgy villog… Ajj, ezt megszívtam. Nagyon. De Vincent is, mert most már Apa nem fog szem elől téveszteni, így kemény dolog lesz eltűnni valahol…
- Apa… Apa! – kezdek bele, de nem igazán találom a hangom. Idegesen szorongatom a kiürült poharamat, de semmi nem jut az eszembe. Ahogy rám néz, tudom, hogy elvesztem.
- Apa, kérlek, ne csinálj jelenetet. Majd otthon mindent megbeszélünk, de kérlek… Nem tudnál úgy tenni, mintha nem tudnál semmiről? Csak ma este. – próbálok hatni rá, elővenni a bánatos kiskutya szemeket, mindent, de pontosan tudom, hogy Ő is csak a botrányt kerüli. Holnap olyan fejmosásban lesz részem, mint már nagyon régen.
- Kisasszony, otthon találkozunk! És ne hidd, hogy nem foglak figyelni. – összeszorított fogai között sziszegi felém a szavait, és otthagy, hogy póker arccal tovább csevegjen a vendégeivel. Nem hiszem el. Komolyan, nem hiszem el, hogy ennyivel megúsztam. Egyelőre. Otthon vér fog folyni, még ha csak verbálisan is…
- Akkora pöcs vagy! – szalad ki a számon, ahogy Vincent felé fordulok. Újra elönt az a vágytól terhes düh, ami első találkozásunkkor is tüzelte a vérem. Szemeim villámokat szórnak, de testem vágytól bizsereg, ahogy rám néz. Hogy lehet egy pasi ennyire tenyérbe mászó és izgató egyszerre? Legszívesebben megfojtogatnám! Kár, hogy nincs rajta nyakkendő, most szorosabbra húznám a csomót, az biztos.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Csüt. Júl. 24 2014, 16:51

Vannak jó hírek az estélyre vonatkozóan. Abból az egyik, hogy csak ettől a csillivilli ruhától kell majd megfosztanom és menten az enyém lesz. Azt hiszem addigra eljutunk oda, hogy magától vetkőzik. AEég vérmes. Ha nem így lenne, nem is nagyon lennék itt ma eset. Miatta, csakis. Neki és általa. Nézem, ahogy ellibben, ahogy utána pislognak és önelégült mosolyomat alig bírom visszatartani, de nem hagyom, hogy kiüljön az arcomra. Belebújok a pókermaszkomba, úgy viselem, mint mindenki más. Akire kell mosolygok, akire nem arra nem. Amúgy sem a kedvencem a vigyorparti, inkább vagyok az, aki csendesen szemlél és a végén lecsap, mint egy sólyom az égből és viszem az áldozatot. A mai világban minden erről szól, a gyorsaságról s spontaneitásról. Ez a mai nap jó arra, hogy halom infót elcsípek, hallom milyen üzletek lesznek esedékesek, hova lehet majd befurakodni és kit lehet kitúrni, hogy a kezembe csordogáljanak a súlyos százezrek.
Besétálva Elenore mellé sikeresen összehozok egy kínos szitut. A buta picsa hibája, ne mondja már nekem, hogy nem lehetett volna kivágni magát belőle. Betétlapcsere, eligazítás, térkép böngészés… fasztudja mi még, ha kicsit okos kivágja magát, de nekem így sokkal jobb. Én nem szeretném véka alá rejteni, hogy megdugom, amikor csak lehetőségem nyílik ré. Elvégre szép, tüzes, izgató, bevállalós, fiatal kiváló kombó.
Elhúzom a szám a könyörgése, és tudom, hogy kurva nagy bajban van a csaj, nagyon ki fog kapni apucitól, a kicsike kedvencecske.
Sejtem, hogy apuci ma még „véletlen” összefut velem és kapok pár keresetlen jó tanácsot, hogy milyen messzire és mennyire kerüljem el a lányát. Na persze sejti, hogy nem fogom, annál jobban fogom akarni a közelségét, mert egy geci vagyok. Izgat, hogy ki kell játszani az éberségét. Biztos vagyok benne, hogy a csaj partneren lesz ebben.
Olyan dühösen pislog rám, mintha édesjó apját a részletekbe is beavattam volna, kár neki, hogy engem ez szórakoztat.
- Most mi van? Hazudnom kellett volna? – tényleg nem értem, hogy mit várt tőlem. Azt, hogy kamuzni fogok mert ő úgy gondolta? Na most az a büdös nagy helyzet, hogy nem igazán szeretek hazudni. Az őszinteség ugyan kegyetlen dolog, de célra vezető.
- Tán csak… nem szégyellsz? – mulattat a dolog, máskülönben meg sem kérdezném, most is csak azért mert nem érdekel a véleménye sem ilyen téren. Az sem számít, ha csak titokban akarja szopni a farkam, de akkor legyen okos nagylány és ne hívjon estélyre, ahol persze hogy nem fogok miatta hazudni. Minek tenném? Mi vagyok én valami idióta játékszere? Komolyan faszt szórakoztat ezzel a hülyeséggel.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Csüt. Júl. 24 2014, 22:11

Apával rém egyszerű jóban lenni. Annyi az egyetlen trükkje, hogy nem szabad neki hazudni. De amikor azt közli velem, hogy én vezetem az árverést… Hát, nehezemre esik őszintén mosolyogva bólogatni. Mélyen belül valami sikítozik bennem, és alternatíváért könyörög. Remek ötletem támad, és már sokkal hitelesebben mosolygok Apára, meg valami idióta törpére, aki kacsintgatva pislog felém. Az egész csöpögősen idilli apa-lánya kapcsolatot felrúgja Vincent megjelenése, és az én hülyeségem. Mert persze, hogy én szólom el magam, nem is akárhogy.
Nem tehetek róla, hogy Apa úgy keresztüllát rajtam, mint egy patyolat tiszta üvegen. Na, jó, mint egy kissé maszatos üvegen. De az, ahogy Vincent kíméletlenül őszinte, még ha burkoltan is fogalmaz, na, az kegyetlen. Nagyot fújok, amikor Apa pókerarcot ölt és továbbáll. De pontosan tudom, hogy éles sas szemekkel fog követni egész este.
Remek! Egyszerűen szuper! És csak ráteszek egy lapáttal, ahogy pöcsnek nevezem Mr. Sparksot.
- Nem, dehogy. Hiszen te bármit megtehetsz! – forgatom a szemeimet, de nem tudok sokáig duzzogni. Szám sarkában mosoly bujkál, mert legyen bármekkora bunkó, most legszívesebben letépném róla ezt e lezser szerkót.
- Ó, de még mennyire, hogy szégyellek! – felszegem az állam – Szégyen, hogy még mindig itt bájcsevegünk.
Ha olyan rohadt őszinte, akkor mire föl ez a baromi nagy színjáték, meg pókerarc. Akkor vigyen a parkettra, pörgessen meg, hogy Apa figyelme lankadjon és essünk egymásnak valami félreeső folyosón.
- És most, ha megbocsátasz, van egy kis dolgom. – megigazgatom a gallérját, majd hátat fordítok neki, ismét, és a termen keresztül vágva az emelvény felé tartok. Fellépek az emelvényre és megkocogtatom a mikrofont.
- Hölgyeim és Uraim! Egy kis figyelmet szeretnék kérni. – kezdem mosolyogva és megvárom, míg mindenki felém fordul és elcsitul a sutyorgás – A mai estét az én drága édesapám, Brian O’Hara jóvoltából élvezhetjük. Jótékonysági estünk célja, hogy az elhunyt Mrs. Patrick csodálatos antik bútor gyűjteményét árverésre bocsássuk. – kis hatásszünetet tartok, de ravasz mosoly ömlik el az arcomon, mert gyér a taps – Azonban nekem van egy sokkal jobb ötletem. Amennyiben jelképes összegért elkapkodják a flancos bútorokat, felkonferálom a meglepetést is, ahol sokkal több pénzt költhetnek el jótékony célra sokkal kellemesebb tételek segítségével. Köszönöm!
Visszateszem a mikrofont, és mosolyogva indulok az emelvény széle felé, hogy intsek a kemény legényeknek, hogy hozzák az első tételt. Apa teljesen ki van akadva, de megnyugtatom, hogy sokkal több pénzt tud kisajtolni ezekből a szarrágókból, ha rám hallgat.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Vas. Júl. 27 2014, 20:05

Az egész csak nagy színjáték, vannak olyan helyzetek, amikben megéri őszintén lenni és vannak olyanok, melyekben egyszerűen nem lehetsz az, mert vagy felkopik az állad, vagy közöd nem lesz a sikerhez. És vannak olyan szituációk, amelyekben teljesen mindegy, hogy milyen státusszal állsz a dolgokhoz, mert egész egyszerűen nem számít semmit. Számomra mindegy, hogy neki milyen a kapcsolat az apjával, hogy hisz neki az öreg vagy sem, vagy tudja, hogy kurogatom a lányát vagy sem, mert nagyon is igen, de engem ez a része annyira érdekel, hogy bejussak Elenore bugyi és melltartó mentes ruhája alá, és alá vághassak. Ámen!
Vitája az öreggel kifejezetten rászórakoztat, eddig sem voltam Brian nagy kedvence, ezután sem érdekel. Pedig ismerem a sztorit, a kislányom tiszta anyja, óvom a fénytől is, most, hogy tudom ki ő valójában. "Mindannyian ismerjük a történetet: csókjával árul el az, aki szeret". Jim szavai most is igazak, csak kicsit másként. Másféle szeretetről van szó és másfajta árulásról. Kíváncsi leszek, mit tesz Elenore, amikor Biran letiltja rólam, mert ez fog történni. Én sem akarnék olyan pasit a lányomnak, mint én vagyok, főleg, hogy nem is vagyok a pasija....
Nem is válaszolok, hiszen pontosan így van, azt teszek, amit akarok, ami tetszik, amíg nekem vagy előnyöm származik belőle, vagy nem hátráltat. Igaz ez most nekem nem jó cégér, a csajt az apja kicsinálja majd és talán, ha okos, akkor megfogadja apuka tanácsát és távol marad tőlem, de azt hiszem nem fog.
Tervezem majd táncba vinni, de nem az első között, aki megbontja a ma esti kört és elsőnek táncol, az jószerivel hivatkozik a partnere mellette. Nos, ezt én nem teszem meg, nem bontom meg eme rendet, nem mert nem tehetném meg, vagy mert nem szarom le ki mit szól, de ma este még szeretnék pér elcsípett infót megkapni, ha már itt vagyok és nem tüzelő szukákra van szükségem, akik a gatyámon keresztül akarnak elkapni. Azt akarom, hogy a pumák és a cicák ma a fülembe doromboljanak olyan infókat, melyeken keresztül a szívem veszik célba, ha lenne... még talán hatásos is lenne némelyik törekvés.
- Parancsolj! - kézzel még mutatom is, hogy menjen csak bátran, közben az egyik tálcás sráchoz sietek, leveszek egy italt és figyelem a színpadra siető lányt. Amint megszólal, lankad a figyelme, nem érdekel az árverés, nem tervez venni semmit, de azt pontosan tudom, hogy ki fog rám licitálni, ha megemelem a kezem, vagy biccentek. Én ma arra leszek jó, hogy felverjem néhány bútordarab árát.
Betársulok két üzletfelem mellé és hallgatom, hogy a csajról csacsognak, hogy akkor adnának sokat a darabokért, ha bele tesztelhetnék minden egyes darabját. Úgy sejtem az egyikőjüknek már fel sem állna, nagy két nem tennének benne.
A tömbiekkel várakozom, mit tálat ki a fruska, de valamiért azt érzem köze lesz a testiséghez, vagy csak hozzánk.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Vas. Júl. 27 2014, 22:05

Tudom, hogy én szúrtam el. Ha ügyesebben hazudnék, ha higgadtabb lennék, ha jobban forogna az agyam stressz helyzetben… Túl sok a ha. De ha, akkor most nem lennék ilyen szar helyzetben. Csak magamnak köszönhetem, ezért nem is tudok egy gyors szúrásnál tovább haragudni Vincentre. Nem is vártam tőle mást. Főleg nem azért, mert láthatóan nem felhőtlen a kapcsolatuk Apával. Kinézem belőle, hogy csak azért tér vissza hozzám újra és újra, hogy Apa lelkét szétcincálja, és hogy régóta tudja, kinek a lánya vagyok. Talán jobban tettem volna, ha nem hívom el ide, ha magamhoz hívom fel. De hát utólag mindig okosabb az ember.
Ahogy a dolgomra indulok, még tesz egy mozdulatot, amiért legszívesebben újabb sértést vágnék a fejéhez, de pontosan tudom, hogy ezzel maximum megmosolyogtatnám, a kívánt hatást semmiképpen nem érném el.
Az emelvényre lépve magamra vonom a meghívottak figyelmét. Érzem, hogy a férfiak a legkevésbé sem figyelnek arra, amit mondok, a nők meg ciccegnek és pletykálkodnak, de amíg hagyják, hogy elmondjam, amit akarok, addig nem érdekel. Apa hisztis, de tudom, hogy ez csak kisebb részben szól a meglepetés árverésnek, nagyobb részt annak a szemtelenül laza pasinak szól, akit nem tudok kitörölni a fejemből. A srácok felcipelnek egy ormótlan füles fotelt, megkopott bársony huzattal és csicsásan faragott lábakkal. Elkezdem az árverést, kezemet a fotel támláján nyugtatom, bár legszívesebben a közelébe sem mennék, és a katalógusba lesve közlöm a kikiáltási árat: hatezer dollár. Ki az a barom állat, aki ennyi pénzt költ egy hallott nő foteljára? Atyaisten… Nincs túl sok jelentkező, az árverés lassan halad, Apa idegesen túrja a haját. A tételek jönnek, mennek, a cipekedő fiúk homlokán gyűlnek az izzadságcseppek, ahogy egyre nehezebb és nehezebb bútorokat hoznak fel az emelvényre. Nincs sok, csak tizenöt tétel, de már a harmadiknál megunom az életem, keresem a tekintetemmel Vincentet, és összeszorul a torkom, ahogy fiatalabb és idősebb nők körében látom. Nem, nem féltékeny vagyok, csak csalódott, hogy hiába vettem fel ezt a ruhát, hiába közöltem vele, hogy nincs rajtam fehérnemű, nem vagyok érdekesebb számára, mint bárki más a teremben. Csupán csak egy a sok közül. Ellenben a vendégsereg vén kéjenc barom állat része csorgatja a nyálát, és most sajnálom, hogy nem garbó van rajtam. Eladom az utolsó tételt is, a rusnya, öreg bútorok az emelvény hátsó részében tornyosulnak, nyomasztóan zsúfolttá téve az egyébként nem túl kicsi teret.
- Kedves Vendégeink! Most, hogy elfogytak a hivatalos tételek, arra szeretném kérni az egyedülálló és nem egyedülálló, csinosabbnál csinosabb hölgyeket, hogy fáradjanak fel hozzám. – undorító, ahogy csontig benyalok az irigyebbnél irigyebb nőknek a teremben, de kell, hogy minél többen feljöjjenek. Ahogy felsorakoznak mellettem, mögöttem, folytatom az árverés vezetését, immár sokkal lelkesebben, felfelé nyomva az árakat. Lelkesebben licitál a közönség is, habár csak nyolc hölgy vállalta a fellépést, velem együtt kilenc. Persze, a férjek eszelős módon licitálják túl a feleségükre lecsapó férfiakat, nem mintha nem szórnák a pénzüket szívesebben mások feleségére, csupán kerülik a botrányt, ahogy itt mindenki. A nők pedig hálásan vigyorognak rám, mert mindig is arra vágytak, hogy pénzben kifejezett értékük legyen. Ennél nyilvánosabb, jobb alkalmat erre nem is találhattak volna, és mintha egy pillanatra megbocsátanák nekem a megjelenésemet. Persze csak addig, amíg fel nem konferálom saját magamat.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Hétf. Júl. 28 2014, 16:54

Az estély arra jó, hogy mindenki kicsit lazítson, összeszedje az ismerőseit. Ezt teszem én is. Társalgok, figyelek, inkább és sokkal,de sokkal inkább figyelek. Hallgatom, hogy ki kivel és mit. Tudom és érzékelem a kapcsolatokat, a leendőket, a státuszokat. Sok olyan dolog kerül napvilágra, ami nem is sejtenének, összepillantások, érintések, amiket, akik nem ezt keresik, meg sem látják.
Néha nézek csak a licitálandó cuccok felé, nem akarom, hogy a csaj azt higgye minden pillanatom az övé, mert nem is így van. Jó, hogy itt vagyok, most tudom kell, hogy miről van szó, ő lesz a desszert.
Néha bele szólok a vásárlásba, felverem az árát pár dolognak. Csak akkor licitálok, ha tudom, hogy rámcsapnak. Mert egyik cucc sem kell, ha máshogy nem majd magáncéllal adakozom odakint.
Végre felpörgünk, ahogy lezárul a licit és csajokat szólít az emelvényre. Király. Máris sokkal jobban érdekel az egész.
Sokkal jobb lesz mindenki kedve, zajlik a hangoskodás, a játszadozás, a csajok illegnek, billegnek, a nők még jobban. A helyzet valahol komikus.
A legtöbb nő unalmas, de ahhoz, hogy jó áron kelljenek el, néha bele licitálok az árverésbe, ezzel csak a tétet növelem, mert senki nem fogja hagyni, hogy lecsapjak a nejére, avagy kiszemeltjére, mert az a büdös nagy helyzet, hogy mindenki akar mindenkit. Egy ilyen estélyen mindenki be van indulva. Páran azt játsszuk, hogy vaktában licitálgatunk, tudván, hogy örülten féltékeny férj lapul a háttérbe, vagy egy sokkal vérszívóbb szerető. Ahogy Elenore kerül színpadra máris oda fordulok.
Valaki benyögi, hogy 50 dollár, és ezen majdnem sírva fakadok.
- Egyszáz! – nekem ennyit megér kezdetnek, de ahogy sejtem lesz ebből több is. Noha sokan most bután pislantanak felém, mert elég magasan kezdem a licitet. Szépen haladunk felfelé. 120-150-200-220-270. Bassza meg de unalmas
- 500! – oh istenem, haladjunk már… Le akarom tépni a ruháját és keményen meg akarom kefélni az egyik félre eső folyosón, minek húzzuk a drága időt? Rohamosan szaladnak a tétek felfelé. Nem elfejtendő, hogy 1200 ért kelt el, Colett Pyke, aki meglehetősen csinos és kapós, szóval Elenorenak ennél többet kell érnie. Mire észbe kapok 800 dollárnál tartunk. Faszom, de unom.
- 2000! – ember legyen a talpán aki ennek fölé megy, nem nagyon hiszek benne, de ha egyszer jótékony célra megy.. kiadhatok ennyit. Bár ez azért nem kis összeg valljuk be emberesen. Kapok pár hökkent pillantást, de várom a felül licitet. Amennyire én láttam, lesz aki harcba száll, és mellé ők egy táncit vesznek meg tőle és néhány órát az estéből. Míg én remélhetőleg egy numerát, amiben az a vicc, hogy simán megkapnám ingyen is, még csak kérnem sem kéne, csak megtámogatnom. Azért licitálok, hogy másokat felbasszak és nem is nagyon csalódok, amikor rám licitálnak, 50, azaz 50 dolcsival. Hát apukám. Tied! Én majd máshogy viszem, ezek szerint mégis én fogok jobban járni. A lányra pillantok. Mi legyen? Akar többet? Ha ígér valami különlegeset a tekintetével, akkor dobok az összegen, de ahhoz olyat kell ígérjen, hogy megérje nekem. Is.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Kedd Júl. 29 2014, 02:50

Alapvetően gyűlölöm az ilyen estélyeket. Főleg, ha a középpontba kerülök. Sokkal inkább vagyok a háttérből, árnyékból figyelő típus, mint a reflektorfényben billegő sztárocska. Kimaradok a pletykákból is, mert Apa azt akarja, hogy én adjam el a cuccokat. Valahogy azt érzem, most örül először a báli szerkómnak. Meg hát így elválaszthat Vincenttől is, ami mint látom, elsődleges céljává vált.
A bútorok csigalassúsággal kelnek el, Apa rágja a szája szélét, aggódik, hogy alig valami fog csorogni a perselybe. De aztán eljön az ideje, hogy bejelentsem a meglepit; aki megveszi az egyik lányt, az jogot formálhat rá, hogy az egész estét az adott hölggyel töltse, és senki nem szólhat egy szót sem. Hogy hogy töltik el az időt együtt, már nem az én dolgom megszabni. Lehet táncolni, inni, dugni… Vincent felé pillantok. Szinte már megszokásból.
Felbolydul a vendégsereg, ahogy a lányokra elkezdődik a licit. A csajok pörögnek, forognak, illegetik-billegetik magukat. Jó kérdés, hogy a férjüknek, szeretőjüknek, vagy kiszemeltjüknek. Őszintén hidegen hagy.
Felkonferálom magamat is a sor végén, és elkerekedő szemmel hallom meg az első árat.
- Ki volt az? Vállalja, nyugodtan, nem sértődök meg. – pásztázom a termet, és meglátom a pislogó törpét középen. Vigyorog, mint aki az évszázad viccét mesélte volna el – Ötven szaros dollár? Komolyan? – elhúzom a szám – Ennyiért még a portfóliómat sem adnám oda…
A fickót kellően megsemmisítem, a többi férfi szúrós szemmel néz rá, a nők vihognak. És akkor meghallom Vincent száz dolláros ajánlatát. Felszalad a szemöldököm. Na, persze nem bánom, hogy felveri az áramat. Lassan halad a licit, senki nem mer nagyot ígérni.
- Ötszáz! Köszönöm, Mr. Sparks, igazán hízelgő. – hangyányit meghajlok felé, épp hogy csak egy kicsit megvillantsam a dekoltázsomat, ezzel újabbat lökve az árakon. Kislányos versengési láz lesz úrrá rajtam. Valahogy úgy képzeltem, én leszek itt a legnagyobb hal, de egyelőre csak a középmezőnyt erősítem.
A kétezer dollárra még én sem tudok mit mondani. Többen döbbenten fordulnak Vincent felé, aztán valahol elölről meghallok egy újabb ajánlatot: 2050 dollár. Ez most komoly?
- Tényleg? Ennyi? Ne szórakozzanak velem, nem hiszem el, hogy nincs egy vastag boríték valamelyik zsebükben! – cukkolom a népet, de csak azért, mert nehogy már szaros 50 dodóval csapjanak le Vincent kezéről. Keresem a szememmel, nem tudom, mennyire látja az arcom, ahogy tekintetünk találkozik. Azt tudom, hogy pontosan tudja, ha át is enged másnak, úgyis meglépek a kedvéért.
- 4000 dollár! – Apa hangja mintha korbácsütésként érne.
- Apa, veled ingyen is elköltök egy vacsorát, nem kell licitálnod rám! – nézek rá hitetlenkedve, de próbálok úgy mosolyogni, mintha csak viccelne, pedig tudom, hogy komolyan gondolja ezt az egészet. Bármit megtenne, hogy ma estére maga mellett tudjon. Vincentre pillantok, és egy pillanatra beharapom az ajkam. Valahogy izgat a gondolat, hogy megvesz. Pedig neki még csak fizetnie sem kéne, hogy vele legyek.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Kedd Júl. 29 2014, 21:12

Szerintem poén volt az 50 dolcsi. Mindenki tudta, hogy nem annyiért fog elkelni, lévén, hogy szinte meztelenül áll a pódiumon. Pont annyit takar a ruha, hogy semennyit. Bárki alá kukkantana vagy többet is tenne. Sejtem, hogy nem fog megsértődni. Egy köpcös kisember jelentkezik, de persze megalázás lesz a vége. Nos, csajszikám, nőnek, ha ló legel a sírján....
Még az 500 is csak vicc, ezt is tudja mindenki, de ennek ez a lényege, hogy játsszunk, versenyezzünk, licitáljunk, adakozzunk, hogy megmutassuk ki a nagyobb kutya.
A 2050 dolcsi már elég szép pénz és mellé nem is nagyon illik túlsággal azon felül licitálni amennyiért elkelt a legdrágább hölgy, az elitnél ezt illenék tudni, de nem baj, mindig én vagyok túl informált. És ma még ezen felüllépni is megéri, mert sokan kalandoznak el fantáziavilágukban, hogy mit tennének vele.... Többek közt én is, de én fogok is.
- 2500. - ha már akkor szakajtsunk nagyot, de mindenki tudja, hogy csak a nő lenge öltözéke teszi.
4000 Dollár? Felszalad a szemöldököm és a magasba emelem a kezem. Nincs az a nő aki ennyit ér. Fatus érti a dolgát.Nem véletlen ajánlja Ő. Tudja jól, hogy neki illik, mert védi a lányát, nekünk már nem is nagyon illik, meg sem tesszük. Szívesen játszottam volna még, de nem fogok senkinek 4 ezret fizetni. Akkor sem, ha jótékony célra megy. Amint látom ezzel senki sem száll vitába, de lássuk be, hogy nincs az a hülye, aki ennyit kifizet egy jótékonysági esten egy vacsoráért vagy egy kosza menetért. Drága lenne, ennyiből elmegyek egy luxus ribanccal egy hétre, ha nem kettőre és még nyaralok is. Szóval feladom. Mellé, ha megdobom apu illetlen licitjét, azzal nyilvánosan vállalom, hogy a csaj a szeretőm, főleg, hogy ahogy látom mindenki visszavonulót fúj. Apuka rövidre zárt, az egyetlen, akinek illik ekkora összeget dobni a kalapba.
A felajánlott összeget talán befizetem csekken, nekem ennyit ért ez az este, de 4000 dollár. Vicc. Ha Brian úgy gondolja ennyivel megveheti a lánya romlatlanságát, azt hiszem nagyon téved, de ennél többet nem hiszem, hogy bárki ajánl, ha igen, az sem érdekel, számomra ez a játék el lett rontva. Mellé egy halom pénz a zsebemben marad.
Széttárt karokkal mutatom, hogy sajnálom, de nekem ennyi.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Szomb. Aug. 02 2014, 22:36

Mosolygok az 50 dolcsis ajánlaton, persze, csak valahogy nem őszintén. Mert értem én a viccet, csak nem szeretem. Kellemesen a földbe döngölöm a kis törpét, jól esik, mert kicsit sértve érzem magam, még ha tudom is, hogy feljebb fognak kúszni a licitek.
2050-nél megállni látszunk, kérdőn nézek Vincentre, hogy átenged-e másnak. Kétségtelen, hogy úgy izgibb lesz a szökés, de az is igaz, hogy nincs kedvem valami behízott tokájú dúsgazdag faszival csevegni, meg simulni a táncparketten. Hálásan mosolygok felé, amikor bedobja a következő ajánlatát, de hamar kínossá válik a helyzet, amikor Apa 4000-ret kínál értem. Egyértelmű, hogy elkeltem, még ha kicsit dorgálom is apámat, befejeződik az árverés. Szétszélednek a lányok, mindenki ahhoz tart, aki megvette, vagy ahhoz, akinek jobban örült volna. Én kissé durcásan állok Apa mellett, és mindenkinek megköszönöm, aki licitált rám vagy másokra. A mocskos és unalmas anyagiak meg papírmunka levezényelését rábízom Apára, hogy legyen egy kis lélegzetvételnyi szünetem, meg persze, hogy megléphessek vigyázó szemei elől.
Segítségemre van a zenekar, akik rákezdenek valami andalító dalra, és a fellelkesült sznob tömeg, akik nekiálltak táncra perdülni választottjukkal. Az italos pult felé igyekszem, mit sem törődve a kellemes és kellemetlen megjegyzésekkel, amiket kapok. Hogy mennyiért védi a seggem apám, az az Ő dolga. Ha van rám 4000 dolcsija, akkor van rám négyezre, ehhez senkinek semmi köze. Bár jobban örülnék neki, ha nem lenne így kibélelve a zsebe, nem tehetek róla. A pultos sráctól dupla whisky-t kérek jég nélkül, mert most valami nagyon ütős kell, és amikor megkapom, a nyüzsgést kezdem figyelni kezemben a pohárral. Lassú kortyokban iszom, mert nem akarok rosszullétig piálni, csak egy kis erőre van szükségem, hogy majd le tudjak lépni Apa mellől.
Kiszúrom Vincentet, valami beszélgetés közepén van valakivel, akit nem ismerek. Megemelem felé a poharam, és aztán tovább siklik a tekintetem. Eszemben sincs megzavarni semmiben, végül is semmi közünk egymáshoz azon kívül, hogy bimbózó szex kapcsolat van köztünk. Csevegni kezdek a pultos sráccal, mert a hideg kiráz a sok pénzes zsáktól, és úgy érzem, sokkal mókásabb egy kívülállóval kritizálni a gazdagokat, mint bájcsevegni velük. Persze egy csomó pletykát ismerek, de pontosan tudom, hogy nem illik kiteregetni a szennyest, hát csak elejtek morzsákat, sűrű szerintemezés közepette, mintha csak most találnék ki dolgokat. Mondhatom, roppant jól mulatunk a sráccal, remek elképzelései vannak a népről, aki csak a poharat látja a kezében…
Apa felém indul, ezek szerint elvégezte a dolgát. Pontosan tudom, hogy ha mellém ér, már semmi esélyem nem lesz meglépni, így tekintetemmel Vincentet kezdem keresni, hogy jelezzek neki: vagy most lépünk le, vagy soha. Illetve ez így, ebben a formában nem igaz, de most lenne a legegyszerűbb. Persze sokkal mókásabb lenne, ha kommandóznunk is kéne, de nekem fogytán a türelmem, valahogy nehezen férek a bőrömbe, mert tudom, hogy isteni estém lesz.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Hétf. Aug. 04 2014, 14:30

Majd még döntök róla, hogy mennyit is ér nekem az este. Amikor majd kinyílnak a kapuk és a sajtó is helyet kap, én már nem a forgatagban szeretnék lenni, hanem valahol odakint, vagy éppen odabent. Nem érdekelnek a suta fotók a lesi kérdések, amikre most nem is nagyon akarok sem helyesen, sem sehogy máshogy válaszolni, ez most nem az én asztalom.
Az árverés lassan befejeződik, mindenki eloldalog, ki erre, ki arra, kezdőik a klikkesedés. Kibaszott sznob népség. Az más kérdés, hogy bőven helyem van köztük, én is tudok rohadtul felsőbb rendű lenni, de ma valahogy vindizelesen vagyok.
Nem sajnálom, hogy egy bizonyos ideig a zsebemben marad a lové, majd a kislány megdolgoz érte, hogy mégis legyen kedvem átadni, persze csak a játék hevében. Amúgy leszarom, hogy hova kúszik 2500 dolcsim, egyszer-egyszer.
A legtöbb emberrel váltok pár szót, azokkal akik érdekelnek is, a többiek mehetnek a retkes picsába. Még ma sem fogok kényszer csevegni senkivel, kurvára nem az én világom.
Loppal pillantok a vadam felé, ma még tervezem, hogy levadászom, izzik a puskám az utána epekedő vágytól.
Mosolyogva biccentek a felém lendülő pohárra és még rá is kacsintok, miközben Mr. Befektető az agyam szívja. Szaros tanácsokkal, hogy mibe feccöljek zsét. Abba pont nem fogok, amit ő ajánlgat. Nem szívesen utazom drogban. Annyiban amennyit a HH. felemészt, abban is csak segédkezem. Nem vagyok kibaszott nepper, nekem ne tolja a virágnyelvi megközelítést. Inkább érdekelne, bármi más, mint porok és tabletták, nem élek velük, nem terítem. Vannak elegen, akik ebből élnek, kihagyom. Paraszt mód félbe szakítom, megkérem, hogy ezzel ültessen mást hintába és lelécelek. Éppen az egyik nagyika ecsetelni, hogy az Ő kis unokája, aki cirka 35 éves, mennyire illene egy olyan kedves fiúhoz mint én. Namost baszod. Kedves és fiú? A hátam mögé nézek, hogy vajon kihez beszél és pont kiszúrom Briant, amint célba veszi a lányát. Oha.
Egy elnézést benyögése után a pult felé indulok, hogy előbb érjek célba.
- Hölgyem! - kezem csupasz hátára csúsztatom, máris jelzem, hogy el a kezekkel, a pincér srác elhúzza a száját, de nem oszlik.
- Egy tánc? - noha kérdés, mégsem az, egyszerű utasítás, hogy mi most innen bizony pattanunk, mert apuka nagyon közeleg. Szabad kezemmel mutatom a csajnak, hogy merre kéne parkett felé vonulni.
- Egyben, bántatlanul hozom vissza a lányát, Mr. O'Hara. - közlöm a férfival mosolyogva, de azt nem mondom mikor és miután. Nem is nézi jó szemmel, hogy a lánya csupasz hátát tapogatom és még csak azt... ha tudná mi mindent fogok ma még tenni vele, lehet menten agyvérzést kapna.
- Persze, csak ha te is úgy szeretnéd. - már bántatlanul és nem is teljesen egyben. A táncoló népség még elég ritka, így a parkett közepén szembe fordulok a csajjal, és most valahogy a bámész és irigy tekintetetek sem érdekelnek. Kezet nyújtok neki, illő távolságból és kulturáltan ölelem a derekát. Most még!
- Mond, hogy tudsz táncolni, mert én nem. - azért remélem vágja, hogy ez nem igaz, mennyire nem lenne már valós infó. Megszemlélem duzzadt ajkait, halkan felnyögök, hogy csak ő hallja, kicsit közelebb lépek.
- Tetszik aaa, hüm, dekoltázsod. Is. - a fantáziám meg szárnyal, hogy mi mindent is tehetnék vele, meg a melleivel és amúgy ala nature.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 25
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Hétf. Aug. 04 2014, 20:55

Az italos pultnak vetem a hátam, ahogy kezemben az italokkal a tömeget pásztázom. Összeakad a tekintetünk Vincenttel, persze csak véletlenül, és megemelem a poharam felé. Mosolyogva kacsint, szerintem soha még egyszerre ennyi mimikát nem csaltam ki belőle, még akkor sem, amikor testünk összepréselődött. Jót tesz neki a nyilvánosság, ehhez kétség sem férhet. Visszamosolygok, csábítóan, amennyire csak telik tőlem; szeretném, ha tudná, mire számíthat ma este.
A pultos sráchoz fordulok, nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy ő is szívesen hátra cipelne az italos ládák közé, és ha Vincent nem lenne itt, talán ki is próbálnám a kisfiút, de ma nem ezért jöttem. Ma csak Vincentért vagyok itt, neki öltöztem fel így, és csak vele fogok zárt ajtók mögé vonulni. A whisky felénél sem járok, amikor Apa felém indul, és azonnal Vincentet kezdem keresni. Már Ő is kiszúrta, hogy eljött az idő, és öles léptekkel halad felém. Amikor mellém ér és keze a hátamra siklik, leteszem a poharam a pultra. Borzongás fut végig a gerincem mentén, szívverésem megugrik, pedig még csak a hátamra tette a kezét. Engedelmesen indulok a parkett felé, nincs értelme válaszolnom, hiszen tudja, hogy úgyis igen a válasz, én pedig tudom, hogy nem szokása kérdezni, csak parancsolni. Jelentőségteljes pillantást vetek Apára, hogy ne kezdjen el balhézni, mert nincs értelme.
- Apa, nyugi, csak egy tánc. – egy frászt. Egy jó hosszú tánc, aminek során megszabadulok a ruhámtól, leizzadok, kipirulok és kifulladok. Végül is ez is egyfajta tánc… Hatásos a tekintet, a kérés, mert Apa húzza ugyan a száját, de rábólint.
- Ajánlom is! – veti még oda Vincentnek, és csak figyeli, ahogy távolodunk.
- Pontosan tudod, hogy hogy szeretem… - súgom neki, ahogy a parkettre vezet. Kevesen merészkedtek még a tánctérre, és látom a felém, felénk küldött szúrós pillantásokat. Tisztában vagyok vele, hogy a teremben lévő nők nagyobb része bármit megtenne azért, hogy cseréljenek velem. De azt nem tudják, nem tudhatják, hogy ha én nem lennék itt, az este legnagyobb, legértékesebb prédája sem itt töltené ráérő idejét. Ismeri az etikettet, úgy fogja a kezem, öleli a derekam, ahogy azt illik. Visszafogott, illedelmes, amitől nevetnem kell, de visszafogom magam. Csak halvány mosoly bujkál szám sarkában.
- Remek táncos vagyok, ne aggódj! – felmosolygok rá, de eszemben sincs hinni neki. A tartása akár a nagy könyvben is lehetne egy szemléltető ábra. – De szerintem nincs miért aggódnod.
Vállára fektetem a bal kezem, jobbom az övében pihen. Bár eleinte figyelek, pár lépés után átengedem magam neki, nagyon jól vezet. Csökkenti köztünk a távolságot, és ajkamba harapok, ahogy felnyög. Igen, jó lehet a kilátás a szemszögéből.
- Örülök. Neked szántam. – kicsit rászorítok a vállára – Csak neked.
Lassú dal szól, finoman vezet, nem tangózunk, hogy átszeljük a parkettet. Úgy érzem, beszélnem kell, hogy az éles tekintetek ne szúrják ki, mennyire elmerülünk egymásban.
- Tudod, egész furcsa vízióm támadt az esküvőmről. – mi a bánat? Beütött a whisky? Vagy az a szar, amit ismeretlenül kaptam le a tálcáról? – Úgy képzeltem, hogy egy szál hófehér fehérneműben vonulok az oltár elé, kócos frizurával, mint aki épp akkor állt fel az ágyból egy kiadós menet után. A koszorúslányokra szatén hálóinget adnék, ami épp hogy takarná a feneküket, és a tortán lévő figurák egy jó kis szex pózban lennének. Szerinted mekkora botrány lenne?
Saját magamon is meglepődök, mintha kívülről hallgatnám, ahogy valaki más beszél az én hangomon. De tetszik, amit összezagyválok, és buján elmosolyodom, mert magam elé képzelem a jelenetet. Ha óriási botrányt akarnék kavarni, tuti megcsinálnám.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 345

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   Kedd Aug. 05 2014, 16:19

Igen apa, csak egy tánc. Hah. De milyen tánc lesz! Nyögős, zihálós, izzadós, élezős, marcangolós. Persze közben a farkam is belé akasztom, hogy teljes legyen a ritmus.
Arra, hogy ajánlja is, elmosolyodom, ezzel jelzem, hogy ajánlhatja is, de nem félek tőle, nekem nincs okom, mellé kurvára nem is érdekel, hogy  mit ajánlgat. Ki nem szarja le? Mellette nevelődött a kicsi lánya lotyónak, tessék meginni a levét. Már nagyon késő megnevelni és tegyük hozzá, hogy nem is kell, miért is ne élvezhetné, hogy fiatal, gyönyörű, tüzes? Mellé örüljön, hogy én kúrogatom, mert nem csinálom fel és elvenni sem fogom tőle. Ezektől nem kell tartani. A szívét sem fogom összetörni, nem úgy tűnik, mint akinek lenne. Piros pont. Nem szeretnék aggódni miatt, dugni szeretném, anélkül, hogy azon kéne agyalnom mit is érezhet. Azon kívül, hogy eszét veszti a kéjtől, abban pedig jók vagyunk.
- Mindig szeretek új dolgokat felfedezni. - de pontosan tudom, hogy szereti, mit az állatok. Egymásnak esni, széttépni a másikat, kemény menetet nyomni, nem az a típus akinek sok bevezető kell, becézgetés, egy kemény döngetés, attól élvezi. Nem kétlem, hogy vannak hű talpnyalói, aki megadják, amit én nem, de valahogy abban is biztos vagyok, miközben végig nyalják a testét, ő rám gondol.
Szembe fordulok vele, illedelmesen átölelem, a válla felett rápillantok apusra és megtolom hátrafelé. Ez már csak ilyen, a pasi kezdenek előre a csajok végig menekülnek a táncban is, kivéve, ha szerepet kapnak.
Mertem remélni, hogy kitűnő táncos, élvezni akarom csípője ringását, háta mozdulatait az ujjaim alatt. Bőre tüzelő, selymes, láthatatlan cirógatással megkarcolom a körmöm hegyével. Közelebb lépek, már nem túl illő a távolság, valaki mellettem felhörren, arról senki sem tehet, hogy izzik köztünk a levegő, mint a sivatagban a hőségtől. Máris dobol a vérem, lüktet a szívem.
- Meg fogom nézni közelebbről, a fogaimmal és a nyelvemmel. - olyan hangszínben beszélgetünk, mintha arról lenne szó épen,  hogy majd eszünk a sajtos golyócskákból, mondjuk majdnem. Hagyom, hogy a zene a háttérbe szoruljon, a testem úgyis tudja a dolgát, ahogy az övé is, nemsokára más szemszögből is lemérem ezt a tényt. Alig várom, hogy eltáncoltassam az első kilépőig és magammal rángassam egy üres irodába, folyosóra, vagy csak egy ablakmélyedésbe, leszarom. Zsebemben a bugyija mellett egy csomag óvszer is használatért visít.
- Szép elképzelés, a barátod is így képzeli? - mi tagadás nekem bejönne, ha egyszer elkövetném azt a hibát, hogy nőt veszek magam mellé, több alakalommal, mint amit még élvezek. Lehet jó a sex ezzel a picsával, mégis azt hiszem pont ennyire kell. Többre elképzelni sem tudom. Mondjuk jóval fiatalabb is mint én. A vérmérséklete szerint pedig egy ribanc, aki nem illik össze egy csalingázó férfival. Neki egy nyugis papucs kell, akibe annyit rúg bele amennyit nem szégyell.
- Az igen közben pedig megbaszod a papot? - így lenne igazi a botrány, és még messze ki is nézem belőle, élő pornót nyomna. Mondjuk az apját lehet nem kéne meghívni, de ettől független... neki való, jah.
- Én pedig végig kefélem a koszorúslányokat, ha meghívsz, és jó csajok lesznek. - szállok be a vízióba, szépen sorba elém pucsítanának és megfarkalnám az összeset. Tetszik az ötlet, attól eltekintve, hogy ez a csaj egy kicsit beteg. Tudatosan irányítom az egyik függönnyel leválasztott boltív felé, arra szeretném kitolni. Hátra pillantok, a faterja éppen társalog valakivel, fél perc sem kell és kitolom a lányt a nehéz bársonyfüggöny választékában. A zene azonnal elhalkul, sötétebb is lesz, ismerem ezt a helyet, mint a tenyeremet. Neki taszítom a falnak, a kezem még mindig a hátán, csillapítja a fallal való találkozás erejét. Testemmel neki feszülök. Csak egy pillanatig hallgatózóm, mivel nem jön senki, mohón az ajkára hajolok, úgy csókolom, mint akit hetek szenvedése választott el tőle. Teste az enyémhez simul, ettől belemorgok a szájába. Helyben kéne megbaszni.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bálkirály választás - Vincent és Elenore   

Vissza az elejére Go down
 

Bálkirály választás - Vincent és Elenore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-