Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 13:00

Kávéval a kezemben loholok a Sunset Boulevardon, sietek, hogy el ne késsek a megbeszélt találkozóról Tiffanyval. Tiffany egy kedves ismerősöm, fotózással foglalkozik és sokszor mehetek hozzá a stúdióba egy kis gyakorlás céljából... amolyan 'Nekem nincs kedvem hozzá, megcsinálod helyettem?' munkára. Jön be belőle pénz is, és elkönyvelhetem nyári gyakorlatnak az egyetemen.
Még legalább egy fél óra kéne, hogy odaérjek, de minden lámpa most lesz piros, és mindenki most van útban... komolyan totyogni kell az utcán? Persze, ott egy kirakat, álljunk meg hirtelen, milyen remek ötlet! Fújtatva megpróbálom kikerülni a párost, de jönnek szembe is. Miért tervezték ilyen keskenyre ezt a nyamvadt járdát? Sokan vagyunk, nap mint nap emberek száza vonul itt végig egyidőben, kitalálhatnának már rá valamit, hogy kényelmes legyen... Fortyogok magamban, megpróbálok inni a kávéból, amikor valaki a a könyökömnek ütközik, és kissé kilöttyen az értékes nedű is. Magamban szitkozódom csak és azt nézem, hogy a ruhám vajon kapott belőle akár egy pöttyöt is? Szerencsére a fehér blúzom érintetlen. Nagy léptekkel megkerülöm végre a párost, csak úgy surrog a farmer rövidnadrág széle a másik szélével. Nem kopogok, halkan lépdelek, ha magassarkút vettem volna fel, biztos kitörik a nyakam is már. Még jó, hogy előrelátó voltam.
Csörög a telefonom, legalábbis még nem hallom, de érzem, ahogy rezeg az egész táskám. Keresem kutatom, de csak egy kézzel, ráadásul közben figyelek, hogy ne menjek neki senkinek. Vicces jelenet lehet, mert valahol a táska alján található az almácskám. Túrom tovább, muszáj most már megállnom, mert ez csak csörög és csörög... végre meg van! Az orrommal húzom el a csúszkát a képernyőt, és mikor beleszólok, csak csend. Tiffany volt az, biztos arról kérdezne, hogy merre járok...
Visszahívom gyorsan, még egy negyed óra és ott vagyok. Mosolygósan szólok bele a telefonba, és pár pillanat múlva már tudom is, hogy miért keresett. Lemondták a mai napot, nem lesz fotózás, és Tiff is menne a dolgára.
Nem haragszom rá, bár nem akartam ma nagyon eljönni otthonról... de most már mindegy. Elköszönünk, visszaveszem magamhoz a kávém és anélkül, hogy körbelesnék, elindulok nagy elánnal.
-Auh, ne haragudj! -Három lépés múlva bele is ütközöm valakibe, sűrű elnézést kérve állok még előtte, remélem nem öntöttem le. Nézem a felsőjét, de semmi nincs rajta, szerencsére! Szegény srác, biztos nem szerette volna, ha leöntöm...
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 13:28

Végre megérkeztem Hollywoodba. Vajon hol lehet az egyetem? Egyáltalán hol is vagyok most? Gyorsan megkérdezek egy erre járót.
- Elnézést. Hogy hívják ezt a helyet?-Kérdezem egy embertől aki velem szembe jön.
- Ez a Sunset Boulevard.
-Köszönöm. Hát ezzel nem mentem sokra. Még mindig nem tudom hol lehet az egyetem. Ezen a járdán hemzsegnek az érdekesebbnél érdekesebb emberek. Jobb oldalt mintha Lady Gagát látnám ötven év múlva. Felhívom James-t ő hátha tudja, hogy merre van az egyetem. Előveszem a zsebemből a telefonomat és felhívom James-t, a legjobb haveromat. Hirtelen kilökik a kezemből a telefonomat ami az úton ér földet és amilyen szerencsém van pont átmegy rajta egy kocsi. Mostmajd vehetek újat. Még az egyetemre is alig van pénzem nemhogy új telefonra. Összeszedem a telefonom darabjait. Miután összeszedtem a telefonom darabjait észreveszek még egy érdekes embert, aki éppen az orrával veszi fel a csörgő telefonját és a másik kezében egy kávét tart. Kuncogok magamban egy picit és tovább megyek. Itt Hollywoodban rengeteg csinos nő van. Hátha itt megtalálom az igazit. Megyek tovább és egy ember pénzt kér tőlem. Adok neki egy kis aprót, de mikor mennék tovább a nő, aki az imént az orrával vette fel a telefont nekem jön és leönt a kávéjával.
-Auh, ne haragudj!- Mondja nekem a lány és végignéz. Én is végig nézem és mit ne mondjak nagyon csinos nő áll velem szembe. Miután végig csodáltam a hölgyet megnézem a ruhámat, hogy kávés lett-e. Szerencsére egy kávé csepp sincs rajta. Ránézésre olyan 23-24 év körüli lehet a nő. Lehet, hogy ismeri a Frances Egyetemet. Nem habozok meg is kérdezem.
-Tudod, hogy hol a Frances Egyetem?- Ezt nem kellett volna. Hisz most öntött le és én meg csak megkérdezem, hogy ismeri-e a Frances Egyetemet. Látom rajta, hogy ő sem érti, hogy hogy jött ez ide.
-Megtudnád mutatni merre van?


A hozzászólást Adam Brown összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 19 2014, 14:36-kor.
Vissza az elejére Go down
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 14:01

Fel se tűnik a sok ember között, hogy épp kivel mi történik. Persze van nekem egyéb dolgom is, mint, hogy azzal foglalkozzam, épp ki kér aprót tőlem. Általában szoktam adni, de látják, hogy tele van a kezem. Mondjuk olyankor jönnek a legtöbben kéregetni... hátha csurran-cseppen nekik valami más is. Mondjuk egy félig teli kávés vacak, vagy a telefonom. Jó pénzért, legalábbis számukra jó pénzért biztos valahogy elpasszolnák. Egy jó kis szalámis szendvicsért... nem lenne szerencsés.
Amint elindultam, ismét megállok, mert éreztem, hogy a könyököm beleállt valaki oldalába, de nem direkt. Sehol egy kávé folt, ezt már megállapítottam. Elmosolyodom, kicsit előre billentem a fejem. Az egyetemet hallva már összeáll a kép. Biztos egy kis gólya!
-Persze! -Felelem kedélyesen egy biccentéssel egyetemben. -Most leszel elsős? -Egyértelmű, hogy az egyetemre kérdezek rá, hogy most fogja-e kezdeni. Közben jelzem, hogy induljunk el abba az irányba, megmutatom merre van az egyetem. Egyébként sincs már más dolgom, és nem fog nehezemre esni, hogy elkalauzoljam odáig.
-Most jársz először errefelé? -Nagyon látszik rajta, hogy elveszettnek érzi magát a nagyvárosban. Majd idővel belerázódik, nem félek ettől. Stramm kölyöknek látszik, bár nem lehet sokkal fiatalabb, mint én. Emlékszem, mikor én először jártam Hollywoodban, hasonlóan eltévedtnek éreztem magam. Persze segítség nélkül lehet én sem jutok A-ból B-be, de talán az, hogy New Yorkban nőttem fel, sokat segített ebben. Könnyen eligazodom a nagyvárosokban.
-Milyen szakra vettek fel? -Érdeklődöm továbbra is kedvesen. Figyelek minden gesztusára, és miközben az egyetem felé vesszük utunkat, megpróbálom meginni anélkül a kávémat, hogy másra is ráönteném. Egyelőre nem mondom el neki, hogy én is a Frances diákja vagyok, ha máskor nem, majd első napon úgy is összefutunk. Az ismerős arcokat könnyebb kiszúrni a nagy tömegben is. Most már biztos, hogy megismernénk egymást.
Továbbra is kerülgetni kell az embereket, de már jóval kevesebben vannak, mint percekkel korábban. Örülök is neki, hogy nem kell feleslegesen szitkozódni magamban, amiért egyesek csak gondolnak egyet és befékeznek előttem.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 14:47

Megkérdezi, hogy most leszek-e elsős.
-Igen.-Mondom válasznak. Közben elindulunk egy irányba. Remélem nincs messze az egyetem. Folytatja a kérdéseit. Megkérdezi, hogy Most járok-e először erre felé. Én csak biccentek a fejemmel. Nem tudom eldönteni, hogy ő most tanár vagy diák. Tanárnak szerintem nagyon fiatal, bár manapság ki tudja. Ha diák akkor rá kéne mozdulnom. Á nem az még túl korai lenne. Az is lehet, hogy se nem tanár, se nem diák hanem egy ember aki itt él Hollywoodban. Az is lehet, hogy egy híres színésznőbe botlottam és csak nem ismerem meg. Tovább érdeklődik és megkérdezi, hogy milyen szakra vettek fel.
-Filmművészet.-Mondom büszkén és kihúzom magam. Folytatjuk az utunkat és nemsokára egy hatalmas épülethez érünk. Bemegyünk a kapun. Ott van egy portás akinek átadom a papírjaimat amik kellenek a beiratkozásoz. Elővesz egy szobakulcsot és átadja nekem a portás.
-Köszönöm a segítséget.-Mondom az idegen nőnek.
-Amúgy engem Adam-nek hívnak. Téged?-Mondom mosolyogva. És utána elindulok a szobám felé.
Vissza az elejére Go down
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: (közben átmásztunk az egyetemre is.)   Szomb. Júl. 19 2014, 15:29

-Gratulálok! -Nincs olyan nehéz dolga, a srác elég közlékeny. Amivel nincs is baj. Figyelek rá még mindig, mosolygok, lassan már általánossá válik az arcomon s miközben haladunk kidobom az egyik kukába a kávés poharam. Már üres volt, felesleges tartogatnom...
-Akkor nagy terveid lehetnek. -Gondolom én, hogy azok lennének. -És azon belül mit fogsz tanulni? -Lehet túlságosan sokat érdeklődöm, lehet nem is szeretne beszélgetni csak eljutni az egyetemig és annyi. Talán nem kéne feltartanom, de nem tehetek róla, hogy ennyire közvetlen vagyok. Apuék is mindig mondták, hogy kicsit legyek távolságtartó, meg kevésbé beszédes... de az nem az én formám. Közösségi ember vagyok, szükségem van arra, hogy társalogjak.
Követem a másikat anélkül, hogy zavarba lennék a helytől. Otthonosan mozgok az épületen belül, könnyedén kanyarodom a másik után, legalább tudni fogom merre keressem, ha szükséges lenne.
-Aubrey, a nevem... Aubrey. -Jut eszembe, nem is mutatkoztam be korábban. Mekkora bunkóság ez tőlem! Gyorsan kezet is nyújtok, de minek is ide ez a fellengzés, inkább csak somolyogva a falnak dőlök, és figyelem, ahogy a másik ténykedik.
-Egyébként én is ide járok. -Teszem hozzá mosolyogva. Bár tény, hogy nem vagyok kollégista, azért vannak barátaim, akik azok és sokat töltök a kis folyosók ajtajai mögött. No nem ez mögött pont.
Sosem értettem, hogy a saját szakom miért Klasszikus Kommunikáció néven fut, de nem kérdezgetek feleslegesen az irodában.
-Bár nem vagyok koleszos. -Apciék kifizetik a lakást, én pedig eleget teszek annak, hogy jó legyek. Mármint, jó tanuló, szorgalmas és sikeres. Szóval mindenki kap azért, amiért fizet... vagy valami hasonló szösszenet.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 15:53

Elindultunk a folyosón a szobám felé. Nagyon jól tudta mi merre van úgyhogy biztos tanár vagy diák. Mikor odaértünk a szobám ajtajához elmondta, hogy ő is ide jár, de ő nem koleszos. Beletettem a kulcsom a szobám ajtajába és kinyitottam. Beléptem és körbenéztem. Van egy csomó ágy, meg szekrény és íróasztal. Mennyi lehet az idő? Gyorsan megnézem a telefonomat..Ja átment rajta egy kocsi. Gyorsan bekapcsolom a Laptopomat és megnézem rajta az időt. Már ennyi az idő rohannom kell dolgozni. A munkám nem valami jó munka ugyanis egy gazdag házaspárnak kell elintéznem a ház körüli munkáit. Megnézem a gépen, hogy hova is kell mennem. Jaj jut eszembe hisz Aubrey még itt áll.
-Aubrey megadnád a telefonszámodat?- Nincs is telefonom, de még szükségem lesz rá. Előveszek egy tollat meg egy papírt és átnyújtom neki.
-Hagyd itt az ajtó előtt, mert nekem sietnem kell.-Mondom neki és már rohanok is. Rohanok végig, mert késésben vagyok. Nem akarom, hogy már az első nap ki is rúgjanak, mert ez volt a legjobban fizető meló, amit találtam. Itt is vagyok. Ez a ház olyan, mint egy palota. Belépek és egyből ott terem a házaspár. A nő túl csinos volt ahoz a pasihoz. Szerintem csak a pénz miatt van vele.
- Gyere megmutatom az öltözőt ahol átöltözhetsz a munkaruhádba.- Mondta a férfi. Egész rendesnek tűnik. Bevezet egy szobába, ami szintén gyönyörű. Ott van egy széken egy fehér ing, egy fekete nadrág , egy nyakkendő és egy fekete mellény.
-Tessék itt van egy kis előleg.- Mondja a férfi és átnyújt egy köteg pénzt.
-Menj nyugodtan még nem kell kezdened majd két óra múlva kezdhetsz. Ja és ma megyek egy találkozóra úgyhogy átadom majd a lakás kulcsát neked. Én megörültem, hogy van még időm és el is indultam a városba venni egy új mobilt.
Vissza az elejére Go down
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 16:02

Ez a szétszórtság, igazán aranyos, egyelőre nem zavarok. Nem akarok útban lenni, bár láthatóan ő sem sok időt akar itt tölteni. Annyi baj legyen, figyelgetek és nézelődöm. Úgy se láttam még üres kolesz szobát. Haha...
-Ohm, persze... -Fura érzés papírra leírni a számom, nincs telefonja? Mondjuk ha a laptopon nézi meg az időt... akkor lehet elhagyta. Szegény, ideutazik a nagyvárosba és máris kirabolják, vagy épp elhagyja a cuccait? Ettől függetlenül felfirkálom a számomat a cetlire, és nem egészen értem ezt a sietést, főleg, hogy itt hagyja... meg így nyitva?
Zsipsz-zsupsz kikerülök az ajtó elé, kezemben még a papíros. Most el is sétálhatnék anélkül, hogy meglenne neki a számom. Azért odaragasztom az ajtóra, mellé kanyarítok még egy mosolygós fejet is. Aláírásként csak egy 'A' betűt vések oda. Ha tudni fogja a nevem, akkor még van remény. Remény arra, hogy ne nézzék egymást majd levegőnek évközben.
Visszamászom a lakásomba, kellemes hűvös van és végre levehetem a farmert is. Úgy tapadt már rám, mintha három számmal kisebb lenne. Remélem nem volt nagyon észrevehető...
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 16:20

Miután megvettem a telefonomat visszamentem a munkahelyemre. Elég furcsa volt, hogy más lakásában kell takarítanom. Na de mind egy ennyi pénzért bármit megteszek. Egész hamar kész lettem a takarítással. A gazdag férfi elment és én maradtam itt meg a felesége a férfinek. Gyorsan visszarohanok a koliba és felhívom az új telefonomon Aubrey-t. Így is tettem.
-Szia. Lenne kedved este elmenni vacsorázni?- Kérdeztem a telefonban Aubrey-t. Miután megbeszéltünk mindent megcsörrent a telefonom.
-Halló.- Mondtam a telefonban.
-Lenne még egy-két dolog a ház körül.- Mondta egy hang. Egyből leesett ki volt az és elkezdtem rohanni a munkahelyemre. Mikor megérkeztem elkezdtem megnézni, hogy mit kell még megcsinálni. Hát persze a medencét sem takarítottam még ki. Szóval megfogtam a hálót és elkezdtem kitakarítani de hirtelen megcsúsztam és beleestem a vízbe. Gyorsan kiúsztam a partra. A ruhám tiszta víz. Bemegyek az öltözőbe átvenni. Leveszem a mellényt és kigombolom az inget, ám hirtelen meglátom az ajtóban a gazdag hölgyet.
-Véletlenül belecsúsztam a medencébe.-Mondtam félve.
-Nem azért jöttem.- Mondta és elkezdett közelebb jönni hozzám. Mit akar? Csak nem azt akarja? Mikor odaért hozzám végigsimított. Most mit tegyek? Igaz, hogy azt mondtam enniy pénzért bármit megteszek de azért ezt nem. Eltoltam magamtól és kimentem a házból. Elővettem a telefonom ami szerencsére nem volt nálam mikor beestem a medencébe. Felhívtam Aubrey-t.
-Szia értem tudnál jönni, mert történt egy kis baj.-Elmondtam neki, hogy hova jöjjön és leraktam. Kimentem az utcára csurom vizes ruhában és vártam, hogy jöjjön értem. Vennem kéne egy kocsit is.

Vissza az elejére Go down
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 17:06

Váratlanul ér a hívás, és a számot sem ismerem, ami a kijelzőn szerepel. Egy ideig még gondolkodom, átfordulok az ágyban a hasamra és úgy nézem tovább. Nem, egyáltalán nem ismerős a szám, amit látok rajta, de ha tovább hagyom csörögni, lehet leteszi...
-Aubrey McNally. -Szólok bele fojtott hangon, várom, hogy ki köszön benne vissza. Szerencsére megismerem Adam hangját, nemrég váltunk el a rövidke körbevezetés után. A kérdés ismét meglep, hát, erre nem számítottam... biztos mély benyomást tettem rá a... mivel is? Hebegek-habogok egy csöppet, aztán belemegyek. Igazából ebben nincs semmi. Biztos barátokat szeretne szerezni, én meg pont útközben voltam. Akár még barátok is lehetünk majd... nem kizárt. Miután leteszem, valamitől nagyon mosolygok. Aranyos volt... nincs mit tagadni. Estig még persze sok idő van, bőven belefér még egy-két rész az új sorozatból, amit nézek. Amúgy is a legizgalmasabb résznél kellett megállítanom a telefon miatt.
Megint eltelik egész sok idő, és újra csörög a telefon. Adam. Nem bír magával, ejj de kis bájos!
-Szia Adam. -Talán a hangomon is hallani, hogy mosolygok, ahogy kiejtem a nevét, de aztán amit hallok... természetesen nem mondok rá nemet. Amint letettük a telefont öltözöm is fel, hogy eljussak a címre, amit megadott. Kocsim persze nincs, szóval az 'érte menni' igazából annyit jelentett, hogy taxiba ültem és odahajtottunk. A sofőrnek már akkor nem tetszett az egész, mikor meglátta Adamet csurom vizesen.
-Hahó idegen! -Nyitom az ajtaját a járműnek, persze nem szállok ki, csak behívom, hogy szálljon be, és ahelyett, hogy az egyetemre mennénk, a saját lakásomhoz robogunk. Nem tudom miért, csak egyszerűbb ott megszárítkozni, bár tény, hogy ruhát nem tudok neki adni.
-Mi történt? -Kérdem egyből, és míg átérünk van ideje elmesélni.
Fent már a lakásban a kezébe nyomok egy pólót, amint beértünk. Igaz női, de egyszínű fekete... nagyméretű ráadásul, amíg megszáradnak majd a szárítóban a ruhái, tökéletes lesz. Alsót nem tudok adni, az majd vizes marad? Ahogy ez átfut a fejemben csak ... megrázom. Kutatok egy kört még a szekrényben. A lakás egyébként takaros, modernizált, nincs kupleráj. Kellemes, kis ékszerdoboz méretű, tehát nem nagy lakás. Egy szoba, konyha és a fürdő. Nem estek túlzásba vele, amikor erre esett a választás. Találok egy nagyon régi melegítőnadrágot. Hosszú, még véletlen sem rövid, és bizonyára ilyen időben nagyon meleg is.
-Vedd fel, amíg megszáradnak a cuccaid. -Utalok arra, hogy azokat meg adja majd oda, hogy bedobáljam a szárítóba. Ha ne lenne egyértelmű, persze elmondom neki, hogy mire készülök a ruháival, nem kell megijedni, nem abban fog hazamenni, amit most kölcsön adtam neki.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 17:23

Nem kellett sokat várnom már meg is érkezett egy taxiban. Beszálltam mellé és elindultunk valahova. Láttam ahogyan a taxi nézegetett engem, hogy miért vagyok vizes. Megérkeztünk egy helyre, ami kiderült, hogy Aubrey lakása volt. Bevezetett engem a lakásába és adott nekem egy pólót, hogy vegyem fel. Azonnal le is kaptam a vizes inget, mert ez volt a munkaruhám és ebben estem bele a medencébe. Utána pedig felkaptam a pólót, amit adott. Megkérdezte, hogy mi történt én pedig elmeséltem neki mindent. Azután elővett egy nadrágot. Én lekaptam a nadrágomat és odaadtam neki a vizes ruháimat. Nézegettem egy darabig a nadrágot, amit adott, de végül felvettem.
-Szóval a ma esti vacsora elmarad.- Mondtam lehajtott fejjel. Egyre jobban kezdek vonzódni hozzá. Valamit ki kell találnom. Sok a korkülönbség. Ez nem jöhet össze. Bár ha jobban belegondolok szívesen elveszteném tőle a szüzességem. Különös most először érzek ilyet.
-Nem tudsz nekem valami új munkát ajánlani?-Kérdezem tőle és izgatottan várom a választ.
Vissza az elejére Go down
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 17:37

Amíg várom, hogy Adam összerakja magát, igyekszem nem odanézni. Illetlenség egyébként is bámulni valakit miközben öltözködik. Meg nem szokásom, kivéve, ha álmodom. Akkor álmomban mindenkit megnézek magamnak, alaposan. De most nem. Én jó kislány vagyok, nem taperolok és nézegetek fiatalabb... javarészt idősebb srácokat sem. Nem úgy neveltek Apciék...
-Lefújva. -Tudomásul veszem amit mondott, igazából nem bánom. Nem volt sok kedvem kiöltözni, jobb szeretem itthon enni a kínait, mexikóit vagy olasz kaját. Bőven jó az az ágyból is egy sorozat mellé. Meg ha el is mentünk volna, én nem kezeltem volna randinak. Mert talán szegény Adam azt szeretett volna? Randizni? Ettől a ténytől egy kicsit zavarba jövök, mi van, ha tényleg arra invitált? Én ebben teljes kudarc vagyok. Bármilyen aranyos is, csak ma ismertem meg, és egyébként is... annyira kis fiatal.
-Hogy, mit? -Elkalandoztam a gondolataimban, valamit kérdezett tőlem. Nagyjából hallottam is, már csak vissza kéne emlékezni. Meg is van! Munka. Eltűnődöm ezen, igazából sosem kerestem itt állást, és nem is nagyon nézegettem, hogy vannak e hirdetések munkaügyben.
-Talán az egyetemi plakátoson kéne megnézned. -Már ha van ilyen. Nem is tudom, kell lennie. Valahova ki kell függeszteni a munkaerő kerestetik fecniket is!
-Ha vannak melók, akkor ott biztos találsz magadnak megfelelőt. -Vagy elmehetne akár a moziba jegyszedőnek, vagy a színházba ruhatárosnak... vannak opciók, csak ki kell találni mennyit, milyen munkát és mennyi időben szeretné. Megvonom a vállam, nekem nincs a pénz miatt gondom.
-Hű, furán, de egész jól áll! -Az én cuccaim. Viccesen fest benne, de még így is aranyos. Bedobom gyorsan a cuccait a szárítóba és beállítom a gyors programra. Remélem nem megy össze ez a gönc, nem is néztem milyen anyagból van. Sebaj... majd lesz vele valami.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 17:52

Hmm jó ötlet meg is nézem majd.- Telt az idő és mi csak beszélgettünk és kezdtük egyre jobban megismerni egymást. Ahogy egyre jobban kezdtem megismerni annál jobban kezdtem belezúgni, de ő biztos nem akar semmit. Valahogy a tudtára kéne adnom, hogy mit akarok. Mi legyen? Éjfél körül megszólalt valami csengő. Aubrey kiment és behozta a munkaruhámat. Én elkezdtem felvenni. Látszott rajta, hogy direkt nem néz rám, sőt picit el is pirult. Vettem fel a ruhámat de egy idő után azt éreztem nem megy tovább.
-Picit összement.- Mondtam mosolyogva. Hátha most lefekszik velem. De csak reménykedni tudok, mert én nem merek neki semmit se mondani. Ott állok a munkaruhámban félig, ugyanis nem jön rám teljesen. Szóval ott állunk és nézzük egymást. Most mi lesz?
Vissza az elejére Go down
Aubrey McNally
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 18:18

Ötletekben nincs hiány! Én biztos, hogy ott kezdeném a keresgélést, aztán bemennék egy-két helyre és tovább érdeklődnék, hogy akkor most van-e felvétel valamilyen posztra vagy nincs.
Az idő tényleg gyorsan telik, beszélgetnek, jó a hangulat. Nem érzem különlegesebbnek a helyzetet, ami itt van, barátkozunk. Mi más lenne?!
Mikor kimegyek a holmiért és visszajövök, még nem is látszik, hogy baja lenne. Mikor öltözik megint csak félrenézek és nem figyelek oda. Nem azért, mert nem érdekelnek a pasik, hanem inkább csak nem akarok zavarba jönni a látványtól. Láttam már eleget a munka folyamán, azok nincsenek olyan hatással rám, mintha a lakásomon öltözne egy igazán jó vágású srác.
-Komolyan? -Oda is pillantok, aztán megint elkapom a tekintetemet. -Ne haragudj... -De most már ebben kell mennie majd. Nem tudok semmit adni neki, amiben elmehet az egyetemig. Talán nem kellett volna a ruháit ott hagyni a házban. Ciki lesz visszamenni érte...
Egy ideig csak nézünk. Nem jár semmi a fejemben, nem gondolok semmire és nem is akarok semmit. Beharapom az alsó ajkam, pár tincset pedig a fülem mögé tűrök.
-Lassan jobb, ha mész. -Fűzöm hozzá csendesen. Nem akarom, hogy félreértsen, de tényleg nem szeretnék tőle semmit. Nem is ismerem...
Zavarba jövök ettől a némaságtól, nem tudom, hogy mit mondhatnék még. Úgy néz rám, mintha most történnie kellene valaminek. Rendben, hogy ez Hollywood és bármi megtörténhet, de nem mindenki e szerint a felfogás szerint él.
Vissza az elejére Go down
Adam Brown
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 24
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   Szomb. Júl. 19 2014, 18:32

Szóval ennyi volt. Most már legalább tudom, hogy nem akar tőle semmit.
-Szia Aubrey remélem még találkozunk.- Mondtam mosolyogva, bár nem voltam valami boldog. Ideje hazamennem és keresnem valami munkát. Így is tettem elindultam hazafelé. Szép este Hollywood. Az égen ragyog a sok csillag. Biztos van lány Hollywoodban akinek tetszek. De az biztos, hogy őt sosem felejtem el és majd valamikor elmondom neki mit érzek iránta. Most viszont jobban tenném ha munka után keresnék, mert így nem lesz jó, bár van még pénzem az első fizetésemből, de nem fog sokáig tartani.//Jó volt veled a játék remélem lesz még:)//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)   

Vissza az elejére Go down
 

Sunset Blvd. (Aubrey & Adam)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-