Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Fogadtunk és nyertem ~ Richard és Eloise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Eloise Aletha Wildforest
avatarVároslakó
Életkor : 30
Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Fogadtunk és nyertem ~ Richard és Eloise   Csüt. Júl. 17 2014, 23:43

Végre, megint egy kis pihenő... De hát ez se lehet teljesen tökéletes, de kihívások nélkül unalmas az élet. Most is pár ismerőse  fogadtak vele, hogy nem tud úgy eljutni a bárba, hogy 10 perc alatt odaérjen. Na fogadjunk... Nem kell neki túl sok ilyenkor, nekilódult. Padokat átugorva, falról falra ugrálva, minden kiemelkedést és felületet kihasználva, látványos mozdulatokkal közelíti meg célját. Persze az öltözéke is rátesz erre a látványosságra, olyan más, és vagány és mintha valami filmből ugrott volna ki. (Persze neki nincs kard az oldalán, mint a képen. Very Happy) De el is ér a bárig, ahol a többiek már kocsival várják.
- Pff... Na megint én fizetem az első köröd... - szólal meg az egyik férfi.
- Nem kell, csak ismerd be, hogy nyertem és igazam volt, hogy menni fog. - vigyorog rá Eloise.
- Jó, jó... igazad volt... - feleli duzzogva, a nő meg felkacag.
Még egy-két szót váltanak, de aztán Eloise megigazgatja magát és a tollakat a hajában és besétál a bárba, hogy igyon valamit, bár ahogy a pulthoz leül, végül csak valami gyümölcslé mellett dönt.
Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Fogadtunk és nyertem ~ Richard és Eloise   Pént. Júl. 18 2014, 00:22

Szar ez a nap. Úgy, ahogy van, tokkal vonóval együtt kellene belehányni egy szemetesbe és felégetni a francba. Tegnap hoztak valami új anyagot, bezengték, hogy húú de kurva jó lesz próbáljam ki aztán kezdjem árulni és dögleni fognak utána, a szó szoros értelmében. Ahha baszdmeg, persze. Semmit nem ér, esküszöm a porcukortól jobban kész lenne bárki, mint attól amit szipákoltam. Nem éreztem semmit, ezért most leiszom magam. Olyan leszek, mint apám, követem a családi hagyományt, ugye mennyire jó gyerek vagyok?
-2 vodkát-- nem oltom el a cigim, hiába néznek rám csúnyán. A pultos srác kiönt nekem valami rumot, amire fáradtan az orrnyergemet kezdem körkörösen masszírozni
- Baszdmeg, kettő vodkát mondtam. Nem ilyen ocsmány lónyálat - az egyiket rá is fröccsentem, csessze meg, írásba adjam neki, hogy mit akarok?
Ekkor berobog valami nő. Baszki, ezt melyik cirkuszból szalajtották? Ráadásul még gyümölcslevet is kér. Hát beszarok.
-Lövik a pizsit nem sokára? - végig futtatom rajta flegmán a tekintetem, fullosan ki van pirulva, látszik, hogy rohant, nyilván siet haza az esti mesére. Mondjuk egy menetnek bevállalnám, hátha nem csak az öltözködése vad.
Vissza az elejére Go down
Eloise Aletha Wildforest
avatarVároslakó
Életkor : 30
Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Fogadtunk és nyertem ~ Richard és Eloise   Pént. Júl. 18 2014, 00:50

Ezen a helyen mindig jól ki tud kapcsolódni, azért is szokott ide járni. Most is vidámabban sétál be és ül le egy férfi mellé, aki... hát dohányzik? Persze nem zavartatja magát, kér is inni, de csak felnevet a megjegyzésére és iszik egy kicsit.
- Azért vagyok itt, mert lövik a pizsit. - igazgatja a haját a füle mögé vigyorogva. - De neked biztos nem, csak én vagyok ilyen "jó kislány". - vigyorog rá.
- Te nem dohányzók közt dohányzol, én gyümölcslevet iszom. Engem nem érdekel és nem zavar mit csinálsz, akkor neked mi bajod van? Ha kötekedni akarsz, próbáld meg olyannal, aki hagyja is magát. - kacsint rá egy széles vigyorral, majd megissza a gyümölcslevét.
- Kösz Louis, aranyos vagy, hogy behűtötted nekem. - mosolyog a pultosra, s ad is neki egy kis borravalót. De aztán le is száll a székről és a férfira vigyorog. - További jó kötözködést. Ha meguntad, talán élvezhetnéd is a bulit. - mondja, de aztán besétál a tömegbe. Úúúú van gitáros a színpadon! Ohh lehet fel kéne mennie... El is mereng ezen... Felmenjen? Játszon valamit? Hmmm hát majd ha lehet róla szó!
Vissza az elejére Go down
Richard Taylor
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : Díler
Hozzászólások száma : 75

TémanyitásTárgy: Re: Fogadtunk és nyertem ~ Richard és Eloise   Szomb. Júl. 19 2014, 18:10

Baszki ez a csaj sík hülye. Nem is akarok kötekedni, csak egy ártatlan kérdést tettem fel. Elemezheti nyelvtanilag, meg stilisztikailag, de ebbe kurvára nincs semmi kötekedés. Ő provokálja kis azzal, hogy cseszettül idióta.
- Mondtam egy szóval is bármi rosszat?- hagyom, hogy még egyszer végigrágja azt a nyomorúságos öt szót, amivel az imént szólítottam meg, még a prédikációja előtt.
- Aha, szóval te vagy az, aki nem hagyja magát? - ezen röhögnöm kell. Akkor milyen lehet, amikor visszavág? Akkor még hosszabb litániában okosítja a népet?
A pincér nevére felkapom a fejem.
- Áh, Louis! Szóval Louisnak hívnak, te szerencsétlen. - nézek a srác felé, aki már, amint látom letörölte magáról a rumot, amint ráöntöttem. Intek neki, hogy tölthet újból, azzal a szar minőségű vodkával, aminek víz íze van és már a szagából megállapítható, hogy valami olcsó nagyker cucc. De, most jó ez is, csak alkohol legyen, ez a nap, már aligha lehet rosszabb.
Közben a csaj odébbáll, istennek legyen hála, békében ihatok. Legurítok még pár gusztustalan utóízű felest, de nem érzek semmit.
- Gyökérkém, mi a szart öntögettél nekem? Kirúgatlak a picsába!- felé pöckölöm az üres poharat, már magamba öntöttem hatot és még továbbra is várat magára a jóleső, nihili bódulat. Kicsapok a pultra egy tízdollárost, ennél többet úgysem merne kérni ezért a folyékony moslékért és bearaszolok a tömegbe. Gyűjtenem kell embereket, kiépíteni a kapcsolatokat, nevet szerezni, de megint csak abba a buta picsába botlok, aki áhítattal bámul fel a színpadra. Jó, végül is belőle is tudnék tejelő tehenet faragni, csak okosan rá kell szoktatnom a szerre. Visszahátrálok a pulthoz, kérek még egy gyümölcslevet vagy tudom is mi a faszt ivott és dobok bele egy kis rózsaszín tablettát. Színtelen, szagtalan, íztelen. Ettől csak nagyon jó kedve lesz, és holnap reggel úgy érzi megint átakarja élni az estét. Ezzel szoktam beetetni.
- Hé, helló, bocsi, hogy előbb tapló voltam...béke? - felé nyújtom a poharat bugyilecsúsztató mosolyommal. Kezdődjön a vadászat.
Vissza az elejére Go down
Eloise Aletha Wildforest
avatarVároslakó
Életkor : 30
Hozzászólások száma : 10

TémanyitásTárgy: Re: Fogadtunk és nyertem ~ Richard és Eloise   Szomb. Júl. 19 2014, 23:04

- Hát én nem úgy szoktam ismerkedni, hogy "szia, lövik a pizsit?". - csóválja meg a fejét, de vigyorog, bár aztán megcsóválja a fejét. - Igazad van, igazából meg se kellett volna szólalnom. - mondja. Miért fogja ki az ilyen alakokat mostanában?
Bár aztán csak felhúzza a szemöldökét kérdőn, hogy hogy beszél ez a férfi szerencsétlen Louissal. De inkább odébb is áll... ennek sincs ki mind a négy kereke.
Bár aztán annyit vacillál, hogy felmenjen-e a színpadra, hogy végül lent marad, ugyanis meghallja az előbbi bájos hangot...
- Miért? Összevesztünk? - néz rá kérdőn, majd a pohárra, de felsóhajt és elveszi. - Köszönöm. - mosolyog rá. - Nézd, nem akartam kötözködni, csak kicsit elegem van, hogy mostanában mindenki fura megjegyzésekkel bombáz... - sóhajt fel fáradtan. - Eloise vagyok, és te? - dönti oldalra a fejét mosolyogva és nyújtja a kezét egy kézfogásra.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fogadtunk és nyertem ~ Richard és Eloise   

Vissza az elejére Go down
 

Fogadtunk és nyertem ~ Richard és Eloise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-