Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Szabadság! (Alexandra - Dommy)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Csüt. Júl. 17 2014, 16:35

Kezdek nagyon besokallni. Már eljutottam odáig, hogy lerángatom magamról a gipszet. Tuti minden rendben van alatta. Nyár van, könyörgöm. Fürdeni akarok a tengerbe, nem pedig azt hallgatni, hogy még tartsak ki, és jaa el ne felejtsem, hogy ezután jön a neheze majd a gyógytorna, rehab apámfasza.
Mankóval a kezemben csörtetek kifelé a kórházból, már ha ezt csörtetésnek lehet hívni…. Olyan ideges vagyok, valakit legszívesebben fellöknék. De ennél azért jobb vagyok, csak…. Annyira szeretnék vezetni, lemenni a partra és futni a homokban, úszni, teniszezni, vagy csak normálisan járni, de mindenek előtt a vezetés hiányzik. A versenyzés a felkészülés az izgalom. És mi lesz ha, nem, nincs ha. Minden oké lesz, nem szabad arra gondolni, hogy nem lesz rendben, mert kitartó vagyok, mint egy buldog, mint mindig. Fogok vajon félni? Amikor újra a kocsiba ülök? Bennem lesz a félelem, hogy meghalhatok?
Csak nem, akkor vége a karrieremnek, de az nem lehet, nem. Istenem, az nem lehet!
Kivágom a lengő ajtót, a mankóm fennakad, gyerekes hisztivel kezdem el rángatni, mellé még morgok is valamit arról, hogy mennyire tele a tököm az egésszel. A napszemüvegem lepördül az arcomról, a földre pottyan, a mankóm meg beszorul valami rácsba és nem akar jönni, bárcsak, ó bárcsak eldobhatnám, odavágnám és… Csak mondjuk törött lábam nem lenne boldog ettől. Aztán én sem. Le kéne higgadni, de olyan soká ülhetek újra vissza a kocsiba, mi van ha addigra elfelejtik a nevem? Megint mindent elölről kell kezdeni, de ha megnézzük Schumit még mindig én jártam jobban. Áááááááááá.
Elengedem a mankót, koppanva a napszemcsim mellé zuhan a fogókája. Mélyet sóhajtva várom, hogy lehiggadjak kicsit. Az emberek kikerülnek, látják, hogy elroggyant vagyok. Igen baszki, igen! Hess arrébb, mindenkinek. Hátra tolom a lábam, ami nem jól működik és lehajolók, hogy felszedjem a holmimat, amikor jótékonyan seggre huppanok. Éljen, éljen és harmadszor is éljen!
Nahmost, akkor üldögéljünk kicsit. A földön ülve a kórház előtt a dolgok kezdenek viccessé válni. Így hangosan felröhögök.
Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Csüt. Júl. 17 2014, 22:06

Persze férfiakra nem lehet bízni a főzést. Csak annyit mondtam apának hogy szeletelje fel azt a rohadt répát. De nem a répát szeletelte hanem a kezét. Pont eret sikerült eltalálnia. Így behoztam a kórházba. Mindig fél mikor én ülök elől a motoron, de nem gondolta hogy ilyen kézzel hagyom vezetni. Pasik, mindig csak a baj van velük. Oké én se voltam egy tipikus kislány aki soha nem sérült meg, meg most se vagyok az, mert hogy elégé béna vagyok. De azért egy répát feltudok vágni sérülés nélkül. Én duzzogok magamba, míg apa beszél az orvossal. Hogy miért duzzogok? Azért mert nem lehet ilyen béna egy férfi. Arra hagyom abba a duzzogást mikor apa azt mondja hogy, menjek el. Nem akarom itt hagyni egyedül, de mikor tizedjére mondja akkor már azért az ember meggondolja. És szépen lassan kisétálok a vizsgálóból. Olyan lehangoló ez az egész kórház, ahogy a betegek ott ülnek  a vizsgáló mellet.  Egyszerűen borzalmas látvány. Tudom milyen a kórházba várni órákat. Nem egyszer voltam ilyen helyzetbe. Már látom a kijáratott, sietek a kék bukó sisakkal a kezembe. Csak minél előbb hagyjam magam mögött ezt az épületet. Jönnek be az ajtón, gyorsan elkapom, ne hogy becsukódjon. Mikor kiérek majd nem felbukok egy röhögő fiúba. Be van gipszelve a lába. Gondolom nem tud felállni, felé nyújtom a kezem, ha elfogadja akkor felsegítem, ha nem akkor meg megyek innen a francba.
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Vas. Júl. 20 2014, 04:21

Annyira nagyon kezd az egészből elegem lenni. Soha nem voltam nyűgös gyerek, sem az a fajta aki felad bármit,én szeretek küzdeni, kitartani, de ez már kezd nekem is elég lenni. A jó istenit. Futni akarok, mint egy nyúl, vagyok azok nem futnak, hanem ugrálnak, már magam sem tudom, de nem is igazán számít.
Az meg ma Murphy, hogy mindenbe felakadok, már a táskámat is elkapta az előbb egy kilincs, de nem hagytam magam legyőzni, azonban most, hogy itt ülök a földön az egész kezd vicces lenni, ,ár nem is olyan rémes. Majd ha egyszer felállok, akkor nevetni is fogok rajta.
Kocsit akarok a seggem alá a McLarenét. Versenyezni akarok, most, tegnap. Elegem van, nagyon de nagyon elegem. Azon agyalok mire támaszkodjak, amikor egy kéz nyúl felé és engedelmesen csapom bele a markom.
- Kösz! -. immár igyekszem mosolyogni, mert legalább van aki felsegít, szóval nem lesz ez a nap olyan pocsék, mint amilyennek indult, vagy de. a fene sem tudja.
Nehezen tudok felállni, hiszen semmi sem könnyű, ha a lábam nem hajlik, vagy egyáltalán nem úgy,ahogy azt szeretném.
Felkapaszkodom a lányba és felkarolom a mankóm és rátámaszkodom.
- Az egyetlen vagy, aki megáll, vagy négyen elmentek mellettem. - kezdek csacsogni, de nem baj, mert lentről izgalmas a világ, hogy aztán később legyünk óriások. Bemutatkozni persze elfelejtek, mert béna vagyok.
Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Vas. Júl. 20 2014, 13:09

Felsegítem a fiút. Nem lehet valami jó ha az embernek bármije is gipszbe van. Mikor eltörtem a kulcs csontom akkor nem gipszet kaptam, hanem csak egy pántot ami hátra húzza a vállam. Meg mikor az ujjam törtem el, akkor is csak sínt kaptam. De mind a két eset nagyon szar volt, hogy mozgatni sem tudtam. Egy szóval szar volt. Már bocs az ilyen szó használatért.
-Nem ügy. - Mosolygok neki vissza. Most mért ne tettem volna. Azért annyira bunkó nem vagyok.
-Nálam ez természetes. - Tudom sok-sok cica lánynak és fiúnak ez nem természetes. Igen vannak cica fiúk, és azt kell mondanom rosszabbak mint a cica lányok.
-Alexandra Olsen. De inkább Alex. És te? - Inkább nem nyújtom a kezem, de bemutatkozok.
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Hétf. Júl. 21 2014, 10:32

Ahogy felállok tekintetem végig szalad a lány alakján, megjutalmazom egy laza mosollyal. Szeretem, amikor egy széplánynak helyén van a szíve, fura, hogy manapság már nem lehet bekategorizálni őket. Alicia is gyönyörű, de mellé piszok okos, és akkor itt van ő, aki szintén jó fejnek tűnik. Ujjaim még bizseregnek az érintésétől, de lehet ez csak az ideg…
- Neked nem, de én elcserebogaraztam volna még egy kis ideig, kezdem érteni, milyen lehet nektek magas sarkúban. – tudom én, hogy sarkosított példa minden értelemben, de tényleg abban sem lehet könnyű felállni, ha seggre kerültél, mondjuk azt leveszed, felkecmeregsz és hajrá., de ez a sazrrá tetovált gipsz… ez nem pont ugyanaz. Örülök, hogy természetes neki mások megsegítése, még van remény a retkes világ számára.
Most nem faggatom meg mit csinál a kórházban, valamit későbbre is kell hagyni, nemigaz?
- Dominic Tveit, és inkább csak Domy. – ismerős lehet neki a nevem, talán az arcom is, ha szereti a gyorsaságot a Forma1-et, vagy csak olvasott bulvárt, hogy milyen bitang nagyot borultam. Tele volt vele a sajtó, a jövő reménysége kórházi ágyán döglődik. Pedig olyan karrier áll előttem, amit mások nem igazán mondhatnak el magukról. Ha olvas bulvárt vagy néz tévét, kéne, hogy ismerje az arcom a McLaren berepülő pilótájaként elég nagy visszhangot vertem.
- Akkor kedves és szépséges inkább Alex meghívhatlak egy fagyira? Persze megvétózhatod és lehet belőle üdítő, sütemény, óriáskerekezés. – nekem mindegy, de haza menni nincs kedvem, olyan fárasztó lenen otthon ülni és tolni az F1 teszteket, vagy játszani egy nagyon élethű szimulációval, csak… vezetni kéne, istenem de jó lenne. Érezni talpaim alatt a pedálokat…. Fájdalmasan felsóhajtok. Remélem elfogadja a meghívást, ha nem hát asztalavisztabébi!

Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Hétf. Júl. 21 2014, 14:33

Vissza mosolygok neki. Nem nagy ügy felsegíteni valakit. Nem értem hogy annyi ember. És nem feltétlenül csak cica emberek, hanem a rendesnek hittek is. Oké ez így most furcsán hangzik, de ez van. Annyi színész van, aki így jótékonykodik, úgy jótékonykodik, közben meg ilyen esetekben meg szarnak az ember fejére. Már bocs a megfogalmazásért, de most erre számos példát is találunk.
-Hát, ilyen bunkók az emberek. Nem ez nem teljesen olyan. - Akik magassarkút hordanak azok nem esnek el. Bár én nem hordok magassarkút szóval nem tudom milyen elesni benne. De mondjuk azt ha elesel letudod venni, de a gipszet nem. Remélem azért jól van. És nem gázolt át senki rajta, szó szerint értettem. Mert biztos vannak olyan emberek akik még ezt is megtennék.
-Olyan ismerős ez a név. - Hopsz ezt hangosan mondtam. De ha egyszer így van. Azt hiszem hogy az egyik újságban olvastam. Mintha valami Forma1-es baleset fűződik ehhez a névhez. És igen tudom már, azt írták hogy ő a jövő nagy pilótája. És lehet hogy nagyon meg viselte a baleset, de szerintem újra vezetni fog. Legalább nem adja fel az álmát.
-Benne vagyok, de nem szívesen hívatom meg magam. Szóval legalább a sajátomat hagy fizessem én. - Ebből az egyből biztos nem fogok engedni.
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Pént. Aug. 01 2014, 21:58

Irigylem a sietve járókat, megtehetik, hogy futnak, loholnak, vagy csak sietnek, fel sem tűnik nekik, hogy milyen szerencsések, mindenük működik, úgy ahogy szeretnék. Minden olyan természetes, és... ááh. Az ember akkor tapasztalja, hogy milyen nehéz ez a helyzet, ha belesüllyed a posványba, ha elveszti a járásának rugalmasságát. Amúgy is rühellek segítségre szorulni. Én versenyző vagyok, egy buldog, aki mindig elér mindent. Megharapom, aki az utamba áll, és nesze, ülök a földön. Persze nem sokáig, az égiek mindig küldenek segítséget, mások őket angyaloknak hívják, én csak embereknek, az embertelenségben.
- Inkább figyelmetlenek. Nem hiszem, hogy bunkók igazából, csak.... felületesek. Tudod, egy szívrohamot kapó mellett is tízből, kilencen elmennek mondván, hogy részeg, had dögöljön meg. - sajnos ezt tanulmányok mutatták ki és nem nagyon tudjuk, hogy miért? Mondjuk bélyegzünk, ez tény. Engem például fapofának, mert nem vagyok túl kedves, de versenyző vagyok. Nekem kell, hogy erősebb legyek mindenkinél.
Mosolyogva biccentek, hogy ismerős a nevem.
- Igen, lehet, hogy hallottál felőlem, ha szereted a gyors autókat. - mondjuk még lehetek színészecske, vagy valami hülye kis bemondó, esetleg motoros trükkös béna segg, aki összetörte magát. Mondjuk, amikor a balesetem volt a fél ország leveleket küldött, az összeesett tüdőm, nem volt vicces. Sokan szurkoltak, még többen kívánták, hogy bár felfordulnék.
- Rendben van, ez esetben nem hívlak meg, hívj meg te engem, egy elesett, szegény fiút, akit amúgy is most szedtél fel... - nem javítok bele, hogy a földről karolt fel, mert ez most nem is nagyon számít. Igyekszem daliásan lépkedni mellette, mintha a lábam nem lenen összezúzva sőt mi több, délceg vagyok és lovagias, tiszta Jaime Lannister, csak neki a keze van aranyból nekem meg a szívem. Ellibbenünk egy pároska mellette, akik az egész utat maguknak akarják, széles karolásban elfoglalják a kis járdát, szépen megakasztom a botom a srác bokájánál, időben kirántom és figyelem, ahogy elbukdácsol az útból, magával húzva doromboló cicáját.
- Köszi. - így kell helyet kérni, csak nem vernek agyon, vagy nem nagyon.
- Milyen fagyot szeretsz? - újra Alexa felé fordulok, mögöttem meg anyázik egy kört a srác, de nem hat meg anyám jó ember, egyáltalán nem az a foglakozás. amit ő mond.
Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Hétf. Aug. 04 2014, 18:07

-Te tudod, szerintem simán bunkók, akik nem törődnek más emberekkel. Igen, sajnos ebben igazad van. - Mondom, hisz teljes mértékben igaza van, legtöbb ember csak a saját dolgával foglalkozik, és sajnos mikor szűkség lenne rájuk, akkor is így tesznek, nem képesek a világukból kilépni, de ez tiszta tény. Mikor észre veszem, megint, hogy mankóval jár, mert hogy, eddig úgy viselkedett, hogy észre se lehetett venni, lelassítok. Hisz neki nehezebb a járás, mert hogy nekem mind a két lábam tökéletesen működik, de neki nem.
-Igazából, inkább a motorokért vagyok oda. Mutatom fel egy pillanatra a sisakot, evvel jelezve, hogy én magam is motorozok, mert tudom, hogy ritkán lehet az utcán látni motoros lányokat, otthon éppen ezért nagyon is megnéztek. De ilyen az élet, lehet hogy női egyenjogúság van, de még mindig vannak nőknek tabu témák, bár ezt én nem értem, hogy azok miért tabuk, még mindig. Ahogy haladunk a járdán, egy pár foglalja el, tipikus viselkedés, együtt vannak, máris ők a világ királyai, oké ez egy kicsit túlzás volt. Domy megakasztja a botját a srácnak a bokájába, akkorát estek, a nőcikéjével, hogy még nekem is fájt. Rögtön elkezdek kuncogni, jól tette, hogy ezt csinálta, én csak simán beszóltam volna nekik, de az amit Domy csinált, az sokkal jobb, elismerően rá nézzek.
-A csokis, neked? - Válaszolok az előző kérdésére, már mosolyogva.
-És tudsz valami jó fagyizót a környéken? - Kérdezem, nem vagyok még, nagyon járatos erre, és remélem nem is fogom, kívülről tudni, hogy milyen üzletek vannak a kórház körül.
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Hétf. Aug. 04 2014, 19:14

Elnevetem magam, mert végül is igaza van, az emberek bunkók, de sosem szabad feladni, hogy lehetnek jók is, különben nem jutunk sehova. Egyszer már az Isten, ami nem konkrétan a keresztény Urat jelenti, de már elpusztította a világot, mert az emberek rosszak voltak, de azt hiszem azóta még lelketlenebbek lettünk. Megérünk egy újabb komoly szándékú leckére, de én most a legújabb Noé elve szerint tenném, és az Isten, ne hagyjon életben egyetlen embert sem. Az ember alapból romlott, mert irigy és önző, és mint olyan, eleve halálra ítélt, ez van.
- Valamilyen szinten hinni kell az emberi jóságban, nem gondolod? Ha nem lenne, lehet még a földön ülnék és a mankómmal szenvednék. - rákacsintok. Én igenis hálás vagyok, hogy felrángatott. Ő most ugyan fizikailag tette, de amikor nagyon a padlón voltam a barátaim és a családom lelkileg tették meg. Mindig van egy segítő kéz, ez ebből a tanulság. Kevébe ha hagynak meghalni az utcán, mondván, hogy részeg vagy... na akkor nincs.
- Oh, nem is figyeltem, milyen mocid van? - azonnal felélénkülök, mert gyorsaság, motorok, lóerők és hengerszámok kerülhetnek elő. Benzin szagot akarok, égett gumi illatát. a pedálokra talpalni és nyomni, mint a veszett, vezetni akarok, nekem már anyám kocsija is jó lenen, csak had vezessek végre. Eskü még a sebesség határt is betartanám, eleinte.
Közben jó lékekként lenyomok egy tanmesét az utca elfoglalásának tanulmánya képen A fiatalok egymásba gabalyodva elfekszenek a járda szigeteken, tisztára mintha nyaralnának.
- A csokisat én is imádom, meg a vaníliát, a kókuszt, az epret, a kávésat, a dinnyéset, de a citromos is király. Könnyebb lenne azt megmondanom mit nem szeretek, nem gondolod? - igazi ínyenc vagyok, nagyon szeretem őket kombinálni, az egyetlen gyengém a tölcsér, mert azt nem igazán csípem, elrontja a fagyit.
- Persze, hogy tudok. Egy fagyi kedvelő egyén ismerje a jó fagyi fellelő helyeket. Gyere, erre van, már nincs messze. Ott, látod? A fagyis cégér alatt. - olyan 50 méterre lehetünk, így a mankómmal előre mutatok, majdnem pofára is esek. Istenem, járni akarok végre, szabadon, két stabil lábon. Még a szüzességem is bénán vesztettem el miatta.
Vissza az elejére Go down
Alexandra Olsen
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : filmszínész
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Vas. Aug. 10 2014, 20:38

Hinni azt kell, de nem az emberi jóságba, csak simán reménykedhetünk, hogy minden emberbe van egy kis jóság, bár nem nagyon hiszem, hisz ott vannak a bűnözők, azokba sincs jóság, vagy legalább is nem mindbe. Sok ember csak tetteti, hogy jó, még több leszarja, hogy jónak látják, vagy sem, és sajnos, nagyon kevés az olyan akibe tényleg ott rejtőzik, és hagyja, hogy kibontakozzon benne. Pedig ha mindenki hagyná, sokkal jobb világunk lehetne, vagy sem, mert még mindig maradnának igazi gonoszok, de javulna a helyzet. Így vállat rántok a mondatára, de közben el is mosolyodok, a második felére. Mikor meghallom a következő kérdését, rögtön elfog a boldogság. Imádom a mocimról kérdeznek, mert akkor azt érzem, hogy megdöbbenek azon, hogy lány vagyok, de még is ennyi mindent tudok róluk.
-Yamaha FJR1300AS, egy gyönyörű fekete modellbe. - Mondom mosolyogva, nem valami kis motor, jó nagy, pont ahogy illik. Mikor mutatja a fagyizót majd nem orra bukik.
-El ne ess. - Mondom, semmi aggodalom nincs a hangomban, mert ki vagyok én, hogy anyáskodjak egy olyan ember felet, akit még csak most ismertem meg.
-Ja, lehet, de legalább ismered a jó helyeket. - Ennyi haszna tényleg van, ha az ember, imádja az édességet, engem például, ha valaki otthon megkérdezett melyik süti, hol milyen, rögtön soroltam.
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   Kedd Aug. 12 2014, 20:41

Nekem tetszik, hogy egy csaj motorozik nagyon vagány, az egyetlen baj vele, hogy mindig magaddal kell cipelned a bukót, dzsekit, csizmát, és elég meleg,ha nem éppen süvítesz, mert motoron hova is raknád? Régebben én is szerettem nagyon a sportmotorokat. Páron ültem, de csak, mint utas, vagy kisebb teljesítményűn.
- Hüha, nem semmi. Egy 300 kilós túra motor, 4 hengeres? Ha jól tudom vízhűtéses, de nem vagyok benne biztos. - elismerősen füttyentek, nem igazán nőnek való, mert elég nehéz gép, ha jól sejtem 300 kilót nem könnyű navigálni, de én mondjuk az autókért rajongok, nemem a motor nagyon szabatod és kicsit félek, hogy az autósok nem figyelnek rájuk, én mondjuk kifejezetten szeretem őket, kivéve, amikor 190-nél terelgetnek az autópályán, az fel tud cseszni.
- Használtan is van vagy 15 ezer. Saját? - naná, hogy azonnal belelkesülök, azonnal ugranak be a tesztről olvasott képek.
- Hány paci van benne? Gondolom ha 8 ezres a fordulatszáma, akkor megbír 190-220-at is ha szabadon ereszted, király lehet annyival száguldani. - nekem mondjuk kevés az 56 fokozat, ahogy én olvastam elférne még egy, de mondjuk nem vagyok yamaha rajongó, nekem sokkal jobban bejön egy Kawa, vagy egy suzuki, mondjuk egy gsxr, de mondjuk az sportcucc, nem túra. De érdekel, hogy egy nőnek, minek egy ekkora batár? Ha élvezi nem lehet nagy gond. Nagy igyekezetemben megbotlok, de nincs nagy jelentősége, hamar visszanyerem az egyensúlyom és bicegek a lány mellett, noha már egyre kevésbé látszik, hogy nehezen terhelem a lábam. Közben beállunk a fagyis előtti hatalmas sorba, összesen egy ember áll előttünk, majd sorra kerülvén, kérek három gombócot, mindenféle gyümölccsel. Persze csak Alexa után, kivárom, hogy a hölgy rendeljen elsőnek. Ha meggondolta magát szívesen fizetem a nyalánkságot, ha nem akkor nem fogok erőszakoskodni.
- A szüleid mit szólnak, hogy motorral jársz? - az én anyám kész lenne, mondjuk Ő most mindentől kiborul ami vezetéssel kapcsolatos, ezért nem enged kormány mögé sem, tehet egy szívességet.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Szabadság! (Alexandra - Dommy)   

Vissza az elejére Go down
 

Szabadság! (Alexandra - Dommy)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-