Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Demetria C. Smith - kész, végleges verzió

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Demetria C. Smith - kész, végleges verzió   Kedd Júl. 15 2014, 15:41


Demetria Cléo Smith


Nő; 19 év; Filmművészet; Forgatókönyv és szövegíró; 1. évfolyamA Cukorfalat

„Minél nyugodtabb a lelkem, annál vidámabb vagyok. Vajon ki lesz majd az első, aki felfedezi és áttöri lelkem páncélját?”


This is me

Azt hiszem okosabb lesz, ha először is a Smith család csavaros történetével kezdem. Nathaniel Smith és Karen Wright kapcsolatával indult az egész, meglehetősen régen. Hiszen a két szerelmes története csaknem tökéletes volt. Egymásra találtak, összeköltöztek, összeházasodtak és gyermekeket vállaltak. Noha Nathaniel katonai pályafutása miatt nem mindig lehetett ott felesége mellett és néha veszekedtek, egyikük sem gondolkodott váláson. Első gyermekük, Caleb születése után két évvel újabb gyermeket vállaltak, azonban a szerelmesek nemsokára kénytelenek voltak elválni. William Smith születése során komplikációk merültek fel és Karen sajnos már nem láthatta meg második gyermekét, nem is hallhatta sírását. Nathaniel arra szorult, hogy egyedül nevelje két fiatal gyermekét, ami a munka mellett nem volt egyszerű feladat, így egy állandó bébiszittert volt kénytelen alkalmazni a kis Caleb és William mellé.
A sors azonban nem volt végig olyan kegyetlen Nathaniellel. Amint sikerült kissé kihevernie szeretett felesége halálát, 8 évvel Caleb születése után, elkezdte látni a többi nőt. Akkor akadt meg a szeme a nemrég Los Angelesbe költöző gyönyörű, görög szépségen. Daphne Thea Buros szerencsét próbálni jött a nagyvárosba, és elég hamar rá is talált, méghozzá Nathaniel képében.
És itt kezdődik a mi kis Demink története, hiszen már ismerjük a szüleit. Ám mielőtt ő világra jött volna, még egy bátyja született, Sebastian Smith névvel, csak utána jött ő, a negyedik. Ő lett az egyetlen lány gyermek, ráadásul ő a legkisebb. Kicsi korától kezdve ő volt mindenki hercegnője, talán ezért lett ilyen aranyos személyiség. Sosem szenvedett hiányt semmiben, talán némi apai szeretetben. Nathaniel mindig is igyekezett jó szülő lenni, mégis túl szigorú volt a munkája miatt, na meg persze kevés szeretet, törődést, elismerést kaptak tőle a gyermekei, legalábbis kevesebbet, mint amennyit érdemeltek volna. Demetria Los Angelesben élre le élete első 19 évét és nem tervez változtatni ezen. Remek gyerekkora volt, Sebastiannal töltötte el, hiszen idősebb testvéreivel túl nagy a korkülönbség, így ők sokkal távolabb kerültek tőle. Mire Demi felcseperedett, nekik már saját családjuk, életük van, ők pedig a legfiatalabb bátyjával ketten még otthon laknak jelenleg is.
A gimnáziumban elég nagy népszerűségnek örvendett, annak ellenére, hogy próbált visszahúzódó lenni, de egyszerűen nem hagyták. Deminek van egy különleges, kellemes kisugárzása, ami vonzza az embert. Bár már a gimnáziumban kiderült, hogy van tehetsége a kreatív íráshoz, gyakran még órákon is történeteket írogatott, firkálgatta le ötleteit. Ekkor kezdte el hobbiját is tanulni, elég szépen tud gitározni, énekelni pedig csak hobbiból szokott.
Komoly szenvedéllyé vált az írás számára az idő előrehaladtával. Egyre többet és többet alkotott, egyre nagyobb műveket, mégis a filmművészet is igazán felkeltette érdeklődését. Így amint erre lehetősége nyílt, kedvenc testvérkéjével, Sebastiannal karöltve adta be jelentkezését az egyetem filmművészeti részlegére. Noha más irányba készülnek, Demetria biztos benne, hogy jó csapatot alkotnak majd. Így legalább nem lesz teljesen egyedül és nem kell félnie a sok ismeretlen embertől.Shine on me

Demetriáról fontos tudni, hogy egyáltalán nem nőtt még fel. Képtelen a komoly, nehéz dolgokat elviselni a vállán, nincs még rá felkészülve. Gyenge személy, könnyen összetörik és nehezen áll fel. Nem tud nehéz, felelősségteljes döntéseket meghozni, és még ha rá is kényszerül, folyamatosan azon aggódik, jól döntött-e. Ennek ellenére alapvetően pozitív személyiség, meglehetősen naiv és derűlátó, csak szeret feleslegesen aggódni.
Kiskora óta azt nevelték belé, hogy komoly legyen, felnőttes, körültekintő és igyekszik is, de képtelen olyan katonás lenni, mint édesapja. Akármennyire erőlködik, nem elég erős ahhoz, hogy megtagadja önmagát. Emiatt folyton azt érzi, hogy képtelen megfelelni édesapjának, ez pedig bántja. Nagyon fontos lenne számára, hogy megkapja a megfelelő elismerést.
Az emberekkel emiatt nem nyitott egyből. Jobban szereti elsőre megtartani a pár lépés távolságot. Ettől függetlenül túlságosan bízik az idegenekben, még akkor is, ha próbálja visszafogni magát. Szeret néha egyedül lenni kicsit és csendben álmodozni pár percig. Ennek ellenére szinte bárkivel jól kijön, hiszen kedves és kissé megalázkodó jellem. Alapvetően nem nehéz összebarátkozni vele, onnantól pedig fontosnak tartja azt a személyt és nem szokása csak úgy elfelejteni senkit. Ha valaki bajban van, gondolkodás nélkül, legjobb tudomása szerint segít, önzetlenül. Reméli, hogyha egyszer neki lesz szüksége segítségre, lesz valaki, aki szintén ilyen segítőkész lesz.Show a little more

Főhősnőnk általában imádja a testvéreit, különösképpen Sebastiant. De vannak napok, amikor, tudjátok... nem úgy mennek a dolgok. Csak az írók érthetik meg ezt, érezhetik át, hiszen szinte mindenki azon a hullámvasúton ülnek, mint Demetria. És jelenleg nagyon alacsony helyeken jár, az ihlet-szintje a béka segge alatt van. Ezért úgy döntött, meg kell oldania a problémát. Szobája bezárt ajtaja védelmet nyújtott a követelőző Sebastian ellen. Hiszen a fiúnak valami szöveg kellett, akármi, amin gyakorolhat és a felvételin előadhatja. Drága húgocskája azonban képtelen volt bármit is összehozni. Ahogy erre az alacsony időszakra gondolt, eszébe jutott egy alternatív megoldás. Odament az egyik szimpatikus falhoz, egy könnyű mozdulattal kézen állt mellette. Hát ez eddig miért nem jutott eszébe? Most a fönt a lent, a lent meg a fönt... szóval ő fent van! Tehát tud alkotni! Csakhogy ez nem olyan egyszerű, az ötletek nehezen jönnek az ember fejébe, ha nem férnek be az oda tóduló vértől. Minél tovább áll kézen a fal mellett, egyre kevésbé biztos benne, hogy ez olyan jó ötlet volt. Nyomást érezett a fejecskéjében, egyre vörösödött az arca, a karjai pedig vészesen fáradtak. Feladta, lerakta lábait, indokolatlanul nagy lendülettel helyezkedett egyenesbe és meg is szédült, tántorgott pár lépésnyit.
A következő pillanatban oroszlánordítást megszégyenítő morranás tört elő a pocakjából. Annyi ideje bujkál már itt Sebastian elől, hogy ma még csak kétszer evett és ez nála kórosan kevés, tekintve, hogy már délután van és Demi drágára két óránként ellenállhatatlan éhség tör rá. Vicces, amikor néha egyedül többet eszik, mint a három bátyja, amikor ki van éhezve. Az még viccesebb, hogy ez egyáltalán nem látszik rajta. De ez az éhség nem maradhat így! Szóval úgy döntött, kommandózni fog. Egy zoknit kötött a homlokára, frufruja alá, szemceruzával fekete csíkokat húzott a szemei alá, hogy eltűnhessen. Az az apróság nem jutott el rózsaszín agyacskájáig, hogy igazából nem terepen fog közlekedni, hanem a lakásban. A lehető leghalkabban fordította el a kulcsot és kukucskált ki az ajtón. Nagyokat pislogott az emeleti folyosón, majd a földhöz közel, lehajolva slisszant ki a nyíláson, majd árnyként ért el a lépcsőig. Mellette a falhoz vetette hátát, lassan vette a levegőt. Olyan komolyan vette ezt, mintha az élete múlna rajta. Gyorsan kipillantott, Sebastian sehol. A korlátra ugrott, rácsücsült és fenekével végigcsúszott rajta, lent a földre vetette magát és gurult, egészen a függönyig. Bemászott mögé.
Már nem volt messze a konyha, éppen azt leste, hogy fog átkommandózni oda, azonban az ajtó zár kattant mellette. Megmerevedett, megismerte a lépteket, a hangot. Sebastian jött haza és itt van tőle pár lépésre. Nem találhatja meg! Biztos követelni fogja a szöveget, amit megígért neki, ő pedig fél elmondani az igazságot, de hazudni meg nem fog a kedvenc bátyjának. Szóval... nem veheti észre semmi áron! Azonban a nagy elhatározás lendülete miatt előre kellett lépnie, rálépett a függönyre, előredőlt és függönytartóstól magára rángatta az egészet. Nyöszörgött az anyag alatt és biztos volt benne, hogy lebukott... hajaj, Demetria... hogyan tovább?Show a little less

Hú, hát sziasztok, először is. Dórinak hívnak a valóságban, nemrég töltöttem be a 18. életévemet és még gimnáziumban tanulok. Szerepjátékozni 2008-ban kezdtem el, de 2009-től megindult a rohamos fejlődésem egy másik oldalon. Ezt a fórumot azon az oldalon ajánlotta az egyik tag, és megtetszett a világ, szeretném kipróbálni magam benne. ^^ Ha érdekel valami rólam, kérdezz bátran, nyugodt szívvel, csak ünnepekkor eszek embert. RazzTEMPLATE BY BEE at CAUTION 2.0
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Demetria C. Smith - kész, végleges verzió   Kedd Júl. 15 2014, 20:53

Elfogadva

Kedves Demetria!
Isten hozott, remélem nem fognak sokan a lelkedbe tiporni! *hozza a bakancsát, és még bele is rúg kettőt* Nagyon helyes kis lányka lehetsz, kíváncsi leszek, hogy sikerül beilleszkedni. Egyelőre élvezd a nyarat, aztán szeptembertől ne fogd vissza magad, vár az egyetem! (Ha csak apukád, nem gondolja meg magát, és küld inkább katonai iskolába.)
Semmi kivetni valót nem látok a karakterlapodon, szóval mehetsz foglalózni, és játszani. Jó szórakozást!
(Am, ki volt az az ááállllat, aki minket ajánlott???) Rolling EyesNyilvántartás és avatarfoglaló
Karaktertabló
Kollégiumi házirend és beosztás
Felelős tisztségek


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
 

Demetria C. Smith - kész, végleges verzió

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-