Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Vas. Dec. 04 2011, 12:29

Játszik? Játszik?! Megforgatom a szememet. Mi lenne boldog abban, hogy megsértődik? Én komolyan nem értem a nőket, nekem ehhez szótár kell, vagy leírás, nem is tudom...
Kapok még egy csókot. Oké, ezt legalább értem. Azt hiszem. Ez olyan, ne haragudjak dolog. Akkor nem haragszom, de azért nem ártana tisztázni egy-két dolgot.
- Én nem játszom.
Jelentem ki teljes komolysággal, és visszahúzom a szemüveget az orromra, mert ez most biztonságot ad. Persze lehet ezzel megijesztem, mert megint makogni kezd, és nekem nagyon kell figyelnem, hogy megértsem, mit akar. A kérdésére hogy akarom-e felhúzom a szemöldököm. Hogya fenébe ne akarnám?! De nem hiszem, hogy ezt itt és most kéne megbeszélni.
Aztán elmosolyodom, mert rájövök, hogy pont azt a témát hozta fel, amit én is akartam, csak nem tudtam hogyan. Örülök neki, mert én gyáván megfutamodtam volna, de ő bármennyire nehéz is ez, kinyögte azt a kérdést. És bár én még most sem szívesen beszélek erről, megerőltetem magam.
Közelebb húzom magamhoz, és most a homlokára adok egy puszit.
- Már van.
Ez azonban csak suttogom. Nem merem hangosan is kimondani, mert félek, akkor felébredek és kiderül álmodtam az egészet. Nem hiszem, hogy azt el tudnám viselni... Kíváncsi vagyok a reakciójára. Remélem, ő is így gondolja majd. Ha nem, hát biztos itt hagy, azt is meg fogom érteni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Vas. Dec. 04 2011, 12:45

-Sokat kell még tanulnunk... -mondom, aztán inkább befejezem a témát.
Kár lenne most ezt tovább firtatni, a vége csak veszekesés és igazi sértődés lenne, amit nem szeretnék. Egy bizonyos idő elteltével, ha alkalmunk van annyi ideig együtt lenni, meg fogunk tanulni egymás kedvére tenni és megismerjük a másikat. Kívül belül, lelkestül mindenestül. Mert ilyen egy kapcsolat... Alkalmazkodni fogunk a másikhoz, de persze az ésszszerűség határain belül. Legalábbis az én naiv elképzelésem szerint ez így működik.
Amikor visszateszi a szemüveget sóhajtok egy kicsit. Nos igen, egyet előre kettőt vissza. Mindegy, ha ettől biztonságban érzi magát, akkor felőlem legyen, csak éppen azt nem értem miért fél tőlem... Vagy nem is tőlem, inkább ettől a dologtól.
Az arcát elnézve még jobban zavarba jövök a kérdés közepén és még többet szerencsétlenkedem. Nos igen, úgy látszik az agyam lassanként felmondja a szolgálatot ha vele vagyok.
Nem is tehetne boldogabbá azzal a két szóval... "már van" és a homlokpuszi éppen elég örömforrás ahhoz, hogy a szemeim boldogsággal teve felragyogjanak, aztán kezeimet a nyaka köré fonom és megölelem.
Pár másodperc után megint úgy helyezkedem, hogy a szemébe nézhessek. Muszáj beszélnünk.
-Legyél velem nagyon őszinte kérlek... -kérem halovány mosollyal- Ez neked kínos?

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Vas. Dec. 04 2011, 13:16

Bólintok. Ismerjük már egymást valamennyire, de közel sem eléggé, és nyilván nem olyan egyszerű az ilyemsi, mint ahogy most kinéz. De tanulni legalább szeretek. Persze nem fogok megváltozni, el kell majd fogadnia morcosan is, talán annyi engedményt kaphat, hogy vele szemben kétszer átgondolom, hogy fogalmazzam meg, amit gondolok. De ezt nyilván ő is tudja. Ha nem, hát akkor így jártunk, és... és... de erre most nem akarok gondolni. Először magamban kéne tisztáznom a dologokat, aztán lehet árándozni.
A szemeit látva, tudom, hogy boldog és ettől én is boldog leszek. Még mosolygok is, és örülök, hogy nem látom magam, mert egész biztos nagyon idiótának érezném magam. Aztán megölel, és ismét megérzem az illatát és zavartan jövök rá, hogy az ilyen megmozdulásai nagyon kellemesek, ugyanakkor veszélyesek is, mert a hidegvérem eltűnni látszik... Legalábbis a bizsergés a nadrágomban erre utal.
Szerencsére kicsit távolabb húzódik, és ismét beszélni kezd. Először csak bólintok, nem áll szándékomban mást tenni. Mindig őszintének tartottam magam, nem most fogok kivételt tenni. De a kérdése, meglep. Hátradőlök a fának és kinyitom a számat, hogy válaszoljak, de rögtön be is csukom. Egy kis időre a távolba meredek, aztán visszanézek rá.
- Nem. Nem kínos, csak szokatlan és ijesztő, de közben meg nagyon jó is, és nem tudom, hogy mit kéne csinálnom... Ettől pedig még ijesztőbb lesz.
Egy percre elhallgatok, mert még össze kell szednem a gondolataimat. Legszívesebben persze időt kérnék, és elmennék, de nem hiszem, hogy ez jó megoldás lenne. Másrészt nem szoktam megfutamodni, ha szembe találom magam egy problémával, kihívással, így ezzel is meg kell bírkóznom, még ha nehéz is. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy meg kell nyílnom Hell előtt, és megbíznom benne. De az is igaz, hogy enélkül, az egésznek nem lenne értelme...
- Én... -beharapom a számat, de aztán folytatom - én akarom ezt, csak... új nekem ez a dolog, és nem akarom elrontani. Nem kínos, csak kételkedem magamban...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Vas. Dec. 04 2011, 21:57

Kicsit feszülten várom a válaszát, majd miután beszélni kezd megnyugszom. Az agyam folyamatosan pörög olyan megoldásokon, amik megkönnyítik a dolgát.
-Figyelj Ho... Zin! Én bízok benned és neked is ezt kell tenned! -mondom neki nagyon komolyan, miközben megfogom a kezét és lágyan cirógatom - Bíznod kell magadban és az érzéseidben... Néha a szíved mondja a helyes utat. Bízz magadban és bízz bennem is... De legjobban a szívedben bízz és az érzéseidben! Néha butaságnak hangzik...
Itt egy kis szünetet tartok. Leveszem a fejemről a szemüveget, berakom a tokjába és elsúvasztom a táskámba. Már nincs rá szükségem, szóval fölöslegesen égetem magam. Aztán gyorsan befontam a hajam, majd egy kontyba csavarva rögzítettem két ceruzával. Így hagytam neki egy kis időt emészteni a dolgokat, magamnak hogy egy kicsit rendbeszedjem magam külsőleg és gondolatban is.
-Zin, bennem tényleg megbízhatsz és bármit elmondhatsz nekem, ugye tudod? -néztem rá mosolyogva- Ha az életem múlna rajta, akkor sem adnálak ki, bárhogy is végződik közöttünk ez a dolog... És ha neked úgy könnyebb, akkor nem kell nagydobra vernünk ezt a dolgot. Nem kell elmondanunk Izzie-nek vagy bárki másnak addig, amíg nem érzed magad késznek rá! Bármit megteszek, hogy könnyebb legyen neked...

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Vas. Dec. 04 2011, 22:32

Tudom, hogy meg kéne nyugodjak attól, amit mond, de nálam mégis nagyon az ellenkezője történik. Túl sok nekem a bízz, meg az érzés a mondataiban, és egyik sem olyasmi, amit gyakran csinálok. Vagy mondjam úgy soha? Persze, nem jó ez így, de nem nagyon volt időm megbízni az emberekben, és sajnos arra sem volt alkalmam, hogy az érzéseimmel foglalkozzak. Nem is tudom, hogy megsirattam-e például apámat. Annyi minden történt akkoriban és csak arra koncentráltam, hogy mindent elintézzek, hogy anyámnak jó legyen, hogy ne vigyék el, hogy legyen pénzünk meg ehhez hasonlók. Soha senki nem kérdezte meg, hogy érzem magam, vagy hogy nekem jó volt-e. Barátokra sem nagyon volt időm, a munkaadóimban pedig sosem bíztam, és bár ez egy teljesen más szituáció, mégis nehéz. Olyan mintha arra kérnének, hogy vegyek egy 180 fokos fordulatot.
- Nem... butaság... csak... - leveszem a szemüveget én is. Becsukom a szemem és hátradöntöm a fejem. Mi is ez most?
- Nem tudom.
Vallom be őszintén, aztán kinyitom a szemem. Hell a haját fonja és feltűzi. Kár, olyan jól nézett ki kibontva. Bár ez a ceruzás megoldás, nagyon ötletes. Elmosolyodom, de ez nem az a vidám mosoly, ami kéne. Ismét beszélni kezd, és már véget is emleget. Meg titkolózást.
- Ne butáskodj. A bármi az kicsit sok lenne...
Elteszem a szemüvegem én is a tokjába, aztán visszanézek rá.
- És, nyugodtan elmondhatod a vörösnek is. Nem azt mondtam, hogy titkolni akarom, csak azt hogy nem tudom mi lesz. Félek, hogy megbántalak, és ezt nem akarom.
Kezd kényelmetlen lenni az, ahogy ülünk, ezért lassan megmozdítom a lábam, aztán Hell derekára teszem a kezem, hogy őt is kicsit arrébb mozdítsam, és közelebb húzzam magamhoz. Igazából azt szeretném, ha a mellkasomnak döntené a hátát, és úgy beszélgetnénk tovább. Valamiért egyszerűbb lenne, ha nem szembe ülne. De nem tudom ő mit szól a dologhoz. Mindenesetre elérem, amit akarok aztán szólalok csak meg.
- Mutatok neked valamit.
Mondom a fülébe, és előveszem az iPadem, hogy megmutassam neki a kis grafikámat. Érdekes ez így, hogy itt ül az ölembe, és a válla felett nézem a kis gépem. Nem takargatom, nem baj, ha látja a kódomat hiszen az ő neve az: 4,3,5,5. Bár nem hiszem, hogy erre most rájön, de ha igen, hát legalább tudja, hogy nem ma jutott először az eszembe.
Megkeresem a "H" nevű kis ikont, és rábökök. Pár másodperc után Hayley számítógépes grafikaként mosolyog ránk, és sétálni indul. A hátteret még nem csináltam meg rendesen, de azért felismerhető az egyetem. A könyvtárba megy, és ott találkozunk. Egy asztalnál ülünk, és olvasunk. Sokáig. Ezt a kis óra mutatja, ami a jobb felsősarokban jelenik meg. Aztán egy kis sötétség, majd felnézünk a könyvünkből... Az én másom, kicsit közelebb hajol, és megcsókolja az ő mását. Aztán így csók közben megáll a dolog, mert még nem jutottam tovább. A lejátszás után automatikusan kikapcsol a program, és megjelenik az összes kis ikon. Nem mondok semmit, csak várok. Tudni szeretném Hell mit gondol.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Hétf. Dec. 12 2011, 19:01

Valamiért amikor meghallom, mindig Te jutsz, az eszembe...


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Vas. Dec. 18 2011, 11:40

Beszívtam az alsó ajkam és a kelleténél kicsit feszültebben figyeltem Zinre. Nem sokat tudtam a múltjáról, de volt egy sejtésem, hogy közre játszhat a mostani dolgokban. Lehet hogy túk feszítettem a húrt és mindjárt itt hagy?
Nem tudok megszólalni, inkább csak bólogatok mindarra amiket mond. Hirtelen megint nem találom a szavakat, ami egy kicsit furcsa, tudván hogy legtöbbször be nem áll a szám.
De a végén mégis megtalálom a hangomat és felkapom a fejemet.
-Zin, elég ideje ismerlek, hogy tudjam milyen vagy -mondom halkan, lesütött szemekkel- És ha nem vetted volna észre még mindig itt vagyok, annak ellenére, hogy néha akkora volt köztünk a szakadék hogy egymást sem láttuk tőle... Nem mentem el, és nem vettem magamra ha olyat mondtál. Ez azért jelenthet valamit...
Aztán megint elhallgatok. Amikor a derekamra tette a kezét újfent elpirultam és engedtem, hogy úgy mozdítson és igazítson el ahogy neki kényelmes. Miután észrevettem mi is a célja, nem ültem tovább mint egy ronygbaba, hanem kicsit segítve neki elhelyezkedtem és a mellkasának dőltem. Olyan jó érzés volt.
Amikor a fülembe súg, kicsit megborzongok, de nem szólalok meg. Csak bólintok, és kicsit fészkelődve jobban hozzábújok.
Valamit pötyög az iPadjén és megnyit valami "H" betűs ikont. A képen az egyetem, még kidolgozatlan formája tűnik fel és.... én. ÉN?!
Igen, az én grafikos másom tűnt fel a képernyőn. A könyvtárba ment és egy asztalnál ültem Zinnel. Rengeteget olvastunk aztán.... Zin mása közelebb hajolt az én másomhoz és megcsókolta. Ekkor megfogtam Zin kezét. Aztán a csók közben leállt a lejátszás és újra vissza jöttek a kis ikonok.
Nem tudtam megszólalni, csak nagyokat pislogtam és próbáltam elkerülni hogy sírni kezdjek... Hát nem ment, egy alatomos könny kicsordult a szemem sarkából. A mellkasomhoz húztam a kezét és magamhoz öleltem, hogy egy kicsit lehiggadjak. Miután ez sikerült, kicsavarodva ránéztem.
-Nem találom a szavakat... - suttogtam szégyenlősen.

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Vas. Dec. 18 2011, 17:08

Nem akarom megijeszteni, elijeszteni, csak azt akarom, hogy tudja mit vállal. Ismerem magam, és biztos, hogy nem könnyű velem lenni... Szeretném, hogy tisztában legyen ezzel, mert ha ebbe belevág, és később jön csak rá, az mindkettőnknek rossz lenne.
A szavaiból azonban tudom, hogy ő ezt már rég tudja. Persze nincs ebben semmi meglepő, sosem voltam más vele sem, na jó talán egy kicsit visszafogtam magam...
- Nem is értem, hogy bírsz elviselni. De jó, ezt az égiek ajándékának tekintem majd.Elmosolyodom és kap egy puszit. Tisztára elvette az eszem. Mámorító az, hogy tényleg itt van. Sokkal könnyebben ment a dolog, mint azt valaha is képzeltem volna. Alig hiszem el, szinte rettegek, hogy egyszercsak kinyitom a szemem, és rájövök álmodtam az egészet. Addig viszont élveznem kell minden percét. Ezért is húzom az ölembe, Hell pedig könnyen alkalmazkodik, kicsit ő is helyezkedik. Kényelmes így nagyon.
Együtt nézzük a rövid kis videót, amit csináltam, én lesem minden egyes kis rezdülését, nem mintha ettől előrébb jutnék. Semmit nem tudok a nőkről, nem értem hogy mikor mire miért úgy reagálnak ahogy... Megfogja a kezem, ami szerintem jót jelent, ez némileg felbátorít, végig simítok a kézfején.
Amikor könnyek jelennek meg a szemében még meg ijedek, hogy nem tetszik neki, de ahogy megszólal ismét megnyugszom.
- Akkor ne mondj semmit.Elengedem a kezét és letörlöm a könnycseppeket az arcáról, majd újra megcsókolom. Szeretnék minél több időt vele tölteni, még mielőtt felébredek...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Pént. Jan. 13 2012, 12:35

És megint csókolózunk. El sem tudom hinni, hogy alig egy óra leforgása alatt ekkorát fordult az életem. Nem elég hogy ténylegesen bevallottam magamnak hogy szerelmes vagyok Zin-be, de kiderült hogy Zin is valami ilyesmit érez és egymásra találtunk. Könyörgöm, kell ennél romantikusabb dolog? Olyan mintha belecsöppentem valamelyik könyvem történetébe.
Ne adj isten, ha ez egy álom nem akarok belőle felébredni...
A csók ugyan olyan volt mint az előzők, ha nem fantasztikusabb. Zin remekül csókolt, jobban mint bárki akivel valaha csókolóztam. Komolyan olyan jó volt, hogy szerelmes dal csendült fel a fülemben. Azt hittem ilyen csak a filmekben van... A zene egyre hangosodott és a farzsebem. Halkan felnyögtem és nem foglalkoztam vele, tovább csókolóztam. Átöleltem Zin nyakát és beletúrtam a hajába. Komolyan ha így megy tovább, itt visszafordíthatatlan folyamatok fognak elindulni.
De a telefon csak csörgött tovább, rezegve. Nagyot nyögve elhúzódtam és bocsánatkérő pillantással bosszankodva elővettem a telefonomat.
-Jellemző -motyogtam dühösen és felvettem a telefont.
-Frankie, ajánlom hogy fontos legyen mert nem állok jót magamért! -sziszegtem a telefonba, remélve hogy a bátyám hamar letesz az ugratásomról és békén hagy.
-Na mi az hugi, helyzet van?
-Dinka -motyogtam elpirulva - Bökd már ki!
-Ja semmi, csak gondoltam szólok tankolj majd fel hazafele fagyiból, mert kiettelek a készletedből...
-Ez volt olyan fontos?! ÉS MIT KERESEL A LAKÁSOMBA?! FRANKIIIE, TÜNÉS!!!!! -kérdeztem felpattanva - Attól még, hogy van kulcsod vészhelyzetre nem hatalmaz fel rá hogy folyton ott lebzselj és kiegyél a kajámból!!!!
-Ki a srác hugi?
-Mennem kell Frankie, ezért még számolunk.... TŰNJ EL A LAKÁSOMBÓL, DILINYÓS!!!!-mondtam sietve és rácsaptam a telefont, majd bedobtam a táskámba.
Néha úgy meg tudnám ütni de komolyan... Idegesen járkálni kezdtem, már majdnem elfelejtettem hogy Zin ott van. Vettem egy mély levegőt és újra leültem Zin ölébe, csakhogy most belefúrtam a fejem a mellkasába hogy kicsit lenyugodjak.
-Egyszer megölöm a bátyám -morogtam- Ne haragudj!

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Hétf. Jan. 16 2012, 10:44

Édes és puha. Ez a két dolog jut eszembe az ajkairól, miközben csókolozunk. Egyre inkább el akarom hinni, hogy ez valóság. Ha nem az lenne, akkor nem érezném az illatát, az ízét, a bőrét, meg úgy mindent. Ez csak is valóság lehet. Valami zenélni kezd, ami mindenbizonnyal egy telefon, és Hayleyé, mert az enyém máshogy csörög. Belenyög a csókba, majd elmélyíti azt, én meg hagyom magam. Az egyik kezem a tarkójára a másik a derekára csúszik, de a telefonja csak csörög tovább, ő pedig eltávolodik, hogy felvegye.
Mosolyogni támad kedvem, ahogy hallgatom mit beszél. Két okból: az első az, hogyha ez egy álom lenne, akkor most felébredtem volna és Hayley már nem lenne itt. A második az maga a beszélgetés. Tetszik, ahogy felpattan, mérges lesz és járkál, miközben a bátyjával - ha jól értettem - veszekszik. Ilyenkor örülök, hogy egyke vagyok. Meg persze csak az életemet nehezítené, ha lenne egy fiatalabb testvérem anyám mellett.
Közben Hell befejezi a telefonálást, és visszaül az ölembe. Nekem kicsit hirtelen ez, de azért megölelem, és simogatni kezdem.
- Te meg az öldöklés...
Motyogom alig hallhatóan a kétkedő szavakat. Hiszen egy légynek sem tudna ártani. Még pontosan emlékszem, hogy nem engedte hogy leüssek egy pókot, hanem kivitette velem a HÖK-ből, az udvarra.
- Nem haragszom. - mondom aztán gyorsan, és egy puszit is kap a fejére.
- És...
Kezdek bele, de aztán beharapom a számat, nem vagyok biztos benne, hogy mondhatok már ilyet. Végül azért csak elhadarom.
- ... ha véletlenül arra érsz haza, hogy nincs kajád, csak szólj...
~Mert átjöhetsz hozzám is, meg vihetek is át...~
Inkább nem fejezem be, csak gondolatban. Nem hiszem el, hogy ennyitől zavarba jöttem. De akkor is. Ez végül is azt jelenti, hogy egymás lakásán lennénk, és csak mi ketten, az meg azért méigis csak zavarbaejtő. Legalábbis nekem.
Hogy még véletlenül se nézzek a szemébe elnézek az egyik épület felé, és igyekszem valami teljesen átlagos dologra gondolni, hogy ne piruljak el. Rosszabb vagyok, mint egy lány!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Csüt. Jan. 26 2012, 19:37

-Ezt hallottam, és lehet nem vagyok egy gyilkos természet, de egy szép napon megölöm Frankiet!!! - morgok a mellkasába kicsit reszketegen az elfolytott dühtől.
Nem értem, miért kell mindig nálam lebzselnie annak az idiótának és miért finomabb az én kajám mint az övé. Azt meg végkép nem, hogy miért nem valamelyik csaját szivatja helyettem. Biztos vagy 10 cicababa omlana a karjába egyetlen kis mosolyától! Felháborító, vérlázító és bosszantó!
Miért mindig a legrosszabbkor idegesít fel? Most is basszus, itt ülök Zin ölében és ahelyett hogy enyelegve csókolóznék vele, addig amíg lehet itt reszketek a méregtől és a sírás folytogat.
LEgalább nem haragszik, ami pozitívum hatalmas nagy pozitívum. Éppen elég ahoz, hogy abbahagyjam a remegést és sóhajtva ellazuljanak a vállaim. Mikor belekezd egy mondatba, felemelem a fejemet és a szemébe nézek.
Most mond, meg lehet valaki ennél is aranyosabb?! Elpirulva mosolygok rá és egy gyors puszit lehelek a szájára.
-Köszönöm Honey -mondom, majd mikor leesett mit mondtam ki elvörösödtem.
-Figyelj, nincs kedved eljönni velem bevásárolni? -kérdezem, reménykedve hogy el tudom terelni a figyelmét - Frankie éppen most zabál ki az összes kajámból, szóval muszáj feltöltenem a készleteimet ha nem szeretnék éhen halni....

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.A hozzászólást Hayley A. Clamance összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 28 2012, 09:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Pént. Jan. 27 2012, 10:32

- Ne mondj ilyeneket Hayley.
Ezúttal már határozottan mondom a szavakat, mert tényleg nem tetszik, amit mond. Tudom, hogy nem gondolja komolyan, csak az indulat beszél belőle, de akkor sem szabad ilyet mondani. Én már csak tudom, hiszen az egyetlen alkalom, hogy veszekedtem apámmal, pont a halála előtti napon volt. Sosem kértem tőle bocsánatot. Persze ezt nem kötöm az orrára, de talán érez valamit abból, hogy engem is mennyire bánt, hogy a testvére halálát "kívánja".
Szerencsére hamar megnyugszik és a gyenge ajánlat szerűségemet is megjutalmazza egy puszival. Igazán kedves tőle.
A megszólításra felhúzom a szemöldökömet.
- Én nem Hon... - de nem fejezem be, mert eszembe jut, hogy mi mostantól valószínűleg egy pár leszünk, és akkor nem tilthatom meg neki, hogy így hívjon. Főleg azért nem, mert mindig mindenkinek, aki így szólít azt szoktam felelni, hogy nem hívhat így, mert nem járunk.
Elmosolyodom, ahogy rájövök, hogy Hayley nem gúnyolódásból, vagy idegesítésből mondja majd ezt nekem.
- Én sem szeretném, hogy éhen halj! Szóval nyomás vásárolni.
Legalább meg tudom, milyen ételeket szeret, anélkül, hogy kifaggatnám. Játékosan noszogatni kezdem, hogy keljen fel az ölemből, aztán ha meg van, én is felállok, felkapom a táskámat, ellenőrzöm, hogy minden meg van-e, majd megfogom a kezét. Jelezve, hogy én készen vagyok, és nem csak a bevásárlásra, hanem erre a kapcsolatra is. VELE.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Pént. Jan. 27 2012, 20:14

-Akkor csak megkínzom -morgom morcosan.
Igen, ez a testvéri átok. Előbb utóbb eljön az a nap (inkább előbb), amikor megtámad az az ellenállhatatlan érzés hogy megfojtsd a tesód. Amit persze soha nem tennél meg, de néha eljátszik az ember a gondolattal milyen remek lenne egykének lenni... Nem foglalja be senki a fürdőt, nem eszek ki a kajából, nem égetnek le, nem üldözik el az udvarlókat... Úristen... Szegény Zin... Elmondjam most? Áh, ráér később is ráhozni a frászt. Egyenlőre élvezzük az áldott időt, amit a bátyám nem tud megmérgezni.
Már hajtottam le a fejem, várva a lecseszést, de nem kapom meg szóval megkönnyebbülten mosolyogva nézek fel. Ez egyenlő egy beleegyezéssel hogy szólíthatom Honeynak... Persze nem fogom túlzásba vinni, mások előtt nem fogom így hívni, mert tudom milyen kellemetlen neki. Ez a mi kettőnk dolga, és nem tartozik másra.
Amikor beleegyezik, hogy eljön velem vásárolni teljesen kivirul az arcom, majd kacagva kicsit megugrom a noszogatás miatt. Nagyon csikis vagyok.
-Hééé, csikizni nem ér! -néztem rá vigyorogva, miközben kimásztam az öléből.
A sarkamra ültem és rutinosan összepakoltam a cuccaimat. A rajzot becsúsztattam a mappába, majd a mappát a táskámba dobtam a tokbarejtett szemüvegemmel együtt. Kicsit imbolyogva felálltam, majd amikor megtaláltam az egyensúlyomat belenézek a táskámba. Tankönyvek... Szemüveg... Rajzmappa... Tolltartó... Pénztárca... Azt hiszem minden meg...
Megfogta a kezem. Elpirulva néztem fel rá és elmosolyodtam. Újabb mérföld kő alig két óra alatt. Lesütöttem a szemem és közelebb húzódtam hozzá, aztán felpipiskedve arcon pusziltam.
-Akkor, indulhatunk -motyogtam zavartan, miközben a szabad kezemmel behúztam a táskám cipzárját és megindultam kifele az egyetemről.

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Szomb. Jan. 28 2012, 20:22

Összeborzolom a haját. Mérges és nem érti, miről beszélek. Édes. Gondolom ez az, ami megtetszett benne. Meg a szeme, meg a haja, meg a mosolya, meg az állandó zavara... Sokáig tudnám még sorolni, de felesleges, mert most itt van mellettem, és velem, és nem csak a távolból figyelhetem, mint eddig.
- Miért csikis vagy?
Kérdezem meg vigyorogva, igazából nem is csikizni akartam, csak felállítani, de megjegyzem magamnak a dolgot, jó lesz későbbre. Nézem, ahogy pakolászik, és amikor elkészül megfogom a kezét, hogy együtt menjünk. Azt hiszem zavarba jön a dologtól, ami azért érdekes... Mert én is zavarban vagyok tőle, de nem annyira, hogy látszódjon. Legalábbis remélem. Az biztos, hogy nem pirulok el, legfeljebb abból érezhető, hogy nem kicsit elfordítom a fejem, ahogy sétálunk. Előre nézek, igyekszem nagyon természetesnek tűnni, és örülök, hogy nem futunk össze senkivel sem, mert nem szeretnék kíváncsi szempárokat, meg kérdéseket, sem megjegyzéseket. Persze nem tagadnék én semmit, csak mégis. Arra még nem vagyok készen, hogy mindenki más előtt is bevalljam, többet érzek egyszerű barátságnál. Még magamnak is sokáig tartott elismerni, és ha a mai nap nem alakul ilyen csodásan, talán Hell sem tudja meg soha.
Hagyom, hogy vezessen, nem tudom hol szeret vásárolni, azt sem nagyon tudom, hol lakik, mondjuk hozzá most még biztos nem megyek fel, mert nem lenne illő, és hát a bátyja is ott van.
Viszonylag hamar elérünk a bolthoz, és bár útközben egyetlen szót sem szóltunk, mégsincs kellemetlen érzésem, inkább olyan meghitt ez a csend. Szerintem. Remélem ő nem agyal lázasan azon, hogy mondjon valamit, mert igazán semmi szükség nincs rá.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Szomb. Jan. 28 2012, 21:45

-Igen, csikis vagyok! És meg ne próbáld, mert esküszöm mindenre ami szent hogy véres bosszút állok! -nevetek rá kacsintva.
Aztán elindultunk a boltba. Nem beszéltünk egymáshoz, de ez a csend olyan más volt. Nem volt kínos, sőt. Igazán harmónikus és kellemes volt. A kis elektromos szikrák csak úgy pattogtak összefonódott ujjaink között és végig bizsergették az egész lelkemen. Olyan volt, mint ha a kirakósom kiegészült volna egy létfontosságú darabbal. Még az sem érdekelt volna, ha egy csomó ismerőssel találkozunk össze az úton és kérdő vagy kíváncsi tekintetek kereszttüzében sétálnánk.
Aztán a bolthoz érve, már úgy érzem meg kell szólalnom.
-Nos, innen már csak pár sarokra lakom, ez a legközelebbi bolt, hozzám... -mondom az ajkamba harapva, aztán bevezetem.
Bent elveszek egy kosarat és rutinosan elkezdem együtt róni a kis köreimet. LAssan lassan megtelik a kis kosárka. Kenyér, keksz, rengeteg csoki, vaj, müzli, saláta, paradicsom, paprika és egyéb zöldség és gyümölcs félék, aztán elérkeztünk az igazi célhoz, a hűtőpulthoz.
-És a lényeg! -vigyorodtam el, és megkerestem a kedvenc fajtám nagy kiszerelésű változatát és a kupac tetejére raktam, aztán a pizzákkal szemezgettem. Lehet korai ilyet kérdeznem, de tojok rá...
-Nincs kedved pizzázni?

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Szomb. Jan. 28 2012, 22:34

- Ne ijesztgess!
Felelem viccelődve, és csak azért is megbököm, mert kíváncsi vagyok, milyen az a véres bosszú. Továbbra is fent tartom, hogy nem mondja komolyan. Mindegy. Nyugodtan sétálunk el a boltig, s odaérve meg is szólal. Csak bólintok, nem igazán tudom, mit kéne mondanom. Annyira hülye ez a szituáció. Inkább csak követem, és nézegetem, miket vesz.
- Nem túlzás ennyi csokit venni?
Nem mintha bele akarnék szólni a dolgaiba, csak meglep, mert nem úgy néz ki, mint aki ennyi édességet eszik. Meg, mert én én vagyok, és nem bírom úgysem megállni, hogy ne rosszalljak valami ehhez hasonlót.
Ami a lényeget illeti, hát nem vagyok elragadtatva, ami nyilván ki is ül az arcomra, ahogy körbepillantok, hogy erre most hogy válaszoljak úgy, hogy ne sértsem meg. Mert ugye a pizza, az minden csak nem ehető. Mármint, ezt így előre legyártják, és aztán lehűtik és ki tudja, mennyi ideig tárolják, a hűtőben. Nem érdekel mi van rá írva, kizárt, hogy én ilyet egyek. Nyelek egyet, aztán Hayley-re nézek.
- Ööö...én... nem szeretem a pizzát... de... köszönöm.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Szomb. Márc. 31 2012, 09:27

Miután megbök elképedve bámulok rá.
-Teeeee!!! -majd nevetve meglököm a csípőmmel. Nem éppen véres, de nagyon reméltem hogy egy kicsit kizökkentem az egyensúlyából.
A boltban felvont szemöldökkel néztem rá, amikor rákérdezett a csiki mennyiségre.
- Hayley lecke numero egy - vigyorogtam rá - Csokiból sose elég. A sok nagyon kevés és a rengeteg sem elegendő.
Lehet hülyének néz ezért, de nem érdekel. Csokiból mindig kell otthon lennie. Serkenti a fantáziámat és jó sok boldogsághormont termel ami megint csak jó dolog. Meg ki tudja mikor ér olyan dolog, hogy szükségem lenne egy kis plusz löketre? Csak nem gondolja, hogy ezt mind egyszerre fogom benyomni magamba! Az lenne még a szép baleset! Egy hétig le se állhatnék a futással és ki se dughatnám a fejem a konditeremből.
Nem fűzök sok reményt a válaszához, ezért nem lep meg annyira a dolog.
-Oh, hát rendben - mosolyogtam - Akkor össze is dobhatok valamit, a pizza meg jó lesz későbbre! Természetesen ha van kedved!
Ha erre válaszolt és döntés született irányba vettem a pénztárt és beálltam a sorba. Kicsit bágyadtan dőltem neki Zinnek ha mellettem állt, ha meg nem akkor csak ácsorogtam. Mikor a futószalaghoz értünk kipakoltam a kosárból, majd a péntáros nőhöz érve mosolyogva köszöntem, majd ha végre minden már szatyorban volt fizettem, aztán felkaptam a kis táskát, majd Zinre pillantottam.
-Haza kísérsz?

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   Vas. Ápr. 01 2012, 11:01

Ennyi a véres bosszú? Hogy meglök? Hát ennél azért többet vártam. De nem baj. Még el is mosolyodom ezen. Közben meg átfut a fejemen, hogy nagyon szerelmes lehetek, mert sosem szoktam így viselkedni. De nem baj. Ennyi még belefér.
- Csokiból sosem elég.
Ismétlem utána a házi feladatot, de azért közben rosszallóan csóválom a fejemet. Gondolkozom rajta, hogy válasz gyanánt megtanítom neki én is az első leckét: Ez a szabály rossz, és le kell róla szoknod! De elvetem a gondolatot, mert elrontanám vele a pillanatot, és ennyire rossz még én sem lehetek. Különben is! Praktikusabb úgy csinálni a dolgot, hogy ne vegye majd észre. Nem éppen férfias megoldás, még csak nem is tisztességes. Viszont ez az egyetlen módja annak, hogy ne bántsam meg nagyon hamar.
Pedig amúgy a csokoládét én is szeretem. Nem eszem túl gyakran, de ha mégis megkívánom, akkor tényleg nekem is rögtön kell.
Aztán szóba kerül a pizza, és én nagyon elégedetten konstatálom, hogy sikerült úgy kifejezni magam, hogy ne bátnsam meg. Az már kevésbé tetszik, hogy azért ő továbbra is ehetőnek tartja azt a valamit.
- Persze, csinálunk valami finomat.
Mert ugye az elképzelhetetlen, hogy ne vegyek részt az ilyesmiben. A végén még valami olyat tesz az ételbe, ami szintén az ehetetlen kategória, annak meg nagyon csúnya vége lenne.
A pénztárnál sorba állva, nekem dől. Én meg még mindig nehezen fogom fel, hogy mindenk kis kukacoskodásom ellenére, tényleg hajlandó ilyesmire. Nem is tudva, hogy mit teszek, a derekerá csúsztatom a kezem, és így haladunk egészen addig, amíg ránk nem kerül a sor.
Fizetne, de én nem hagyom. Nekem ez valahogy olyan természet ellenes. Talán ódivatú vagyok, de ha velem van, és miattam vett csak egy csomó minden mást is, akkor alap, hogy nekem kell fizetni. Amíg minden a szatyorba kerül én már húzom is le a kártyámat a kis gépen és ütöm be a pinkódomat, hogy minél előbb végezzünk.
Kilépve elveszem tőle a szatyrot, a másik kezzemel meg az ő kezét fogom meg, hogy hazakísérjem.
- Persze.

//Na, ez jó gagyi lett xD De legalább le lehet zárni. Eggyel kevesebb helyre kell írnod Wink //

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell   

Vissza az elejére Go down
 

It's a love story baby just say YES ~ Zin&Hell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-